עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Athlon-WINGS,

Chaintech 7KJD תמונה ופרטים פה: http://www.chaintech.com.tw/products/socketa/7kjd.htm זה לוח אם טוב?

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  2. Started by Team2,

אלו מעבדים צפויים לצאת בחודש מרץ אפריל 2003, אם יש כבר תכנון מוכן.

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  3. DDR 1024Mb 400MHz CL3וTwinmos או GSKILL DDR 1024MB 400MHZ 2.5-4-4-8 DUAL CHANNEL והאם ההבדל משמעותי כי את הראשון אני יכול לקחת ישר מהחנות.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 411 צפיות
  4. Started by gameplan,

לפי מה שכתוב כאן: http://hwzone.co.il/news/1166664896/69732/ ברבע הראשון של 2007 המעבד e6300 יעלה 183 דולר שזה בסביבות ה... 800- שקל אנחנו כרגע ברבע הראשון,ולא ראיתי ירידת מחירים... יש חודש משוער או מדויק?

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  5. שלום, אני רוצה להוסיף זיכרון (512MB)למחשב די עתיק (2001) . המפרט שלו (ציטוט מהחשבונית): מעבד Intel P3 866 מה"ץ זכרון 128 מגה GENERIC לוח אם ל- VGA\SB 815 EASTON DEAA INTEL סי די 48*AOPEN דיסק קשיח IBM 30GB 7200 מודם קריאטיב BLASTER איזה סוג זיכרון צריך להוסיף? האם צריך להחליף את הקיים או שאפשר להוסיף עליו? תודה

6. יש לי אפשרות לקנות 2 יחידות בנות חודשיים של CRUISIAL 256DDR2100 ב-600nis יש עליהם גם HEAT SPREADER.. שווה לי ללכת על העיסקה הזאת?? והאם הזכרון הנ"ל יפעל עם EPOX 4G4A+? תודה מראש.

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by frogman,

השאלה היא: מה עדיף לי לקנות CORSAIR XMS DDR2 512Mb 800MHz PC6400 זכרון* 2 אוTWINMOS DDR2 1Gb 667MHz PC5300 זכרון?

• 1 תגובה
    • 421 צפיות
  8. Started by gedalia,

אני בונה מחשב HTPC, ועמדתי לרכוש מעבד G620 עם לוח תומך SATA3 (יש לי כבר דיסק) וזכרון. במקום, הציעו לי שילוש עם מעבד A4-3400, בערך באותו מחיר. השימוש במחשב יהיה לצפיה בסרטים HD (לא BLURAY), אינטרנט ומשחקים לא גרפיים (HOYLE וכו'). האם המעבד הזה שווה ל-G620? בנוסף, הזכרון שהציעו לי הוא ללא HEATSINK. האם זה משפיע על הזכרון לאורך זמן? לא מתוכנן שום OC או שינוי במפרט הראשוני. תודה

9. Started by tiger2014,

קונה מחשב חדש המוכר הציע לי את הלוח הזה Asus b85m-g השאלה אם הלוח אם הזה ישן? והאם שווה להחליפו לדגמיים של h87 או z87? דגם המעבד: core i7 haswell 4770 עוד דבר: זיכרון האם כדאי g.skill aegis או g.skill ripjaws-x? מה ההבדל בינהם?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by 1moran,

יש לי מס' שאלות: 1. במחשב שקניתי (ועוד לא קבלתי)יש לוח אם מהדגם ASUS P5PL2 ,מפורסם בכמה אתרי קניות (KSP וגם באתרים בחו"ל- עשיתי חיפוש בגוגל) שהלוח תומך בSATA2 . 2. אבל באתר של ASUS בדף של הלוח מופיע רק SATA ולא SATA2. 3. האם משהו יודע האם הלוח תומך או לא בSATA2 (אני יודע שהארדיסק SATA2 עובד על SATA1 כי יש תאימות לאחור אבל אז אני מפסיד את הייתרון של ההארדיסק המהיר). 4. כמו כן איזה מהירות של העברת מידע נחשבת לSATA2. אודה לעזרתכם הדחופה אני אמור לקבל את המחשב מחר ביום שישי או ראשון...

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  11. Started by most,

ראיתי שמוכרים כבר בנעה סמפרון 3000 939 מישהו מכיר את המעבד הזה טוב/לא טוב איפה עוד מוכרים אותו

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  12. להנאתכם: http://www.guru3d.com/article/msi-big-bang-fuzion-lucid-hydra-review-test/1 ניראה כי ההצלחה או הכישלון של Lucid Hydra תהיה תלויה בכמה הם יצליחו להוציא דרייברים עם תמיכה במשחקים עדכניים. בשלב זה CROSSFIRE עדיין מוביל על Lucid Hydra קצת מדאיג שבתיכנון עידכון אחד לרבעון לציפ מהסוג הזה. מה אתם חושבים על עתיד הציפ? והופ עוד 2 ביקורות: http://www.tomshardware.com/reviews/msi-fuzion-lucidlogix-hydra,2526.html http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3713

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ritzpaz,

שלום רב. קיבלתי מחשב חדש וקיבלתי איתו את הפריטים הבאים: את המוח, המחשב. בעל המעבד והחיבור הפרללי) עכבר מחשב ג'נריקי. פריט זה משמש להזזת הסמן על המסך. כלי חיוני לכל הדעות. טלויזיה 17", או בלשון הציונים -- מוניטור. בעזרת כלי זה אפשר לראות את הויזואליות המופקת דרך המוח. לוח מקשים. כלי זה משמש לכתיבה, כמו שאני עושה ברגעים אלו ממחשבי הכביר חוטים. למה הם משמשים? אינני יודע איך להרכיב את הכל , חלק חלק, כדי שהכל יתחבר בהרמוניה למערכת משוכללת. כמו שאתם רואים, הקלתי עליכם ופרטתי מה כל מכשיר עושה, אז בבקשה תנסו למצוא לי תשובה בהקדם. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני רוצה שהוינדואוס ידמה זיכרון על הכנון הקשיח כזיכרון ראם , איך אני מגדיר את זה , תודה

• 11 תגובות
    • 873 צפיות
  15. Started by catsmonster,

אני רוצה לקנות לוח אם ומעבד חדשים, אחרי הרבה התלבטות בחרתי ב- I5. נשאר רק לבחור לוח אם, ראיתי באתר של GIGABYTE שני לוחות אם שלא הבנתי מה ההבדלים ביניהם. האחד: P55-USB3 והשני: P55A-UD3 אני ממש לא מבין מה ההבדל ביניהם ואני כרגע מחכה עם הקנייה בגלל תערכות CES ששחררו בה הרבה לוחות אם חדשים ל- 1156. מישהו יודע מה ההבדלים בין הלוחות שכתבתי או שעדיף בכלל לחכות עם הקנייה?

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  16. שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב חדש עם לוח אם intel DH67CL וכעת אני לא יכול להטעין את הטלפון שלי דרך USB כשהמחשב כבוי בעוד שבמחשב הישן שלי יכלתי להטעין. האם יש דרך לפתוח את האפשרות הזאת (דרך ה-BIOS אולי)? אם כן אני אשמח אם אני אוכל לקבל הסבר איך לעשות זאת. תודה רבה.

17. Started by lennon,

שלום! אני קונה מחשב חדש עם כרטיס מסך יחיד (Geforce 6800GS) אבל מעוניין שלוח האם יתמוך באופציה להתקנה של שני כרטיסי מסך (לשדרוג עתידי) כלומר שיתמוך ב-SLI. איזה לוחות אם שמבוססים על 945 תומכים ב-SLI? תודה

• 13 תגובות
    • 866 צפיות
  18. Started by mazda,

שלום לכולם יש לי מעבד Intel PD30925T P-D 9XX DUAL CORE איזה לוח אם יתאים

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  19. Started by צעיר רענן,

מצאתי מחשב עם מעבד gigabyte ga-h55m-d2h, מה אומרים יש בכלל מה להסתכל עליו חוץ מלהוציא חלקים חלפיים?

20. Started by Blah,

אוקיי אז מישהו יכול לתת הסבר קצר או ארוך על מה בעצם לוח אם עושה ? דבר שני, תמיד ראיתי בפירוט של הלוח אם מילים כמו - Socket, PC2100, DDR up to 3GB מישהו יכול להסביר מה כל דבר ? ועל איזה חברה שמייצרת לוחות אם אתם הכי סומכים\ממליצים ? סליחה על הבורות :-X ותודה מראש !

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  21. Started by Yehudaa,

אני מתכנן לקנות בקרוב לוח חדש לקונרו שלי שמגיע לאוברקלוק יציב של לפחות 400 והאפשרויות הם : 1.גיגהביט 965p-s3 2.abit ab9 3.abit ib9 אני הייתי מעדיף לקנות את האביט בגלל שיש לי הערכה אליה אבל ביקרתי באתר של newegg ושמה יש ביקורות על הלוחות מצד לקוחות כמו זאפ וראיתי שהרבה מתלוננים על אביט כמו למשל בעיית תמיכה בזכרונות (אני אישית ראיתי אחד בטרייד זון שרצה למכור את הלוח בגלל זה ) או תלונה אחרת נשמעה היא - שכאשר עושים אוברקלוק אז אפיק ה pci שבמקור 33 mhz גם הוא עולה עם הבאס אז נוצר מצב שאם יש כרטיסי pci מותקנים אז המחשב לא עולה בגלל זה . יש פתרון לבעיות האלה ?

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  22. Started by avidan28,

האם ניראה בקרוב החייאה של סוקט 939 ומעבדי אופטרון חדשים בסוקט הישן?? או שהכוונה היתה רק לסוקט AM2. תודה

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  23. Started by BLUE01,

שלום לכולם, אני מעוניין להתחיל ברכישת רכיבים לבניית מחשב HTPC. התקציב שלי מוגבל ולכן החלטתי כל חודש לקנות רכיב אחד ולהשלים את בניית המחשב תוך מספר חודשים. לפי ההגיון,בשיטה כזו, הדבר הראשון שיש לרכוש הוא המעבד ואז לבנות את המחשב סביבו ( כלומר רכישת המארז ולוח אם שיתאים לו מבחינת הגודל). אני צודק? לגביי המעבד: אני מייעד את המחשב בעיקר לסרטי FHD, הקלטות למיניהם ומעט משחקים ( בעתיד ברחוק גם רכישת מקרן מתוכננת). השאלה היא איזה מעבד מתאים לצרכים הללו? האם מעבד מרובע ליבה מסדרת ה או Q8XXX Q9XXX יתאים לצרכים הללו ויספק את צרכיי למספר שנים? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by sonic,

שלום יש לי את הלוח הזה עכשיו הוא עושה לי בעיות וניראה לי שהלוח פגום ורציתי לברר איתכם לפני שאני מחליף אותו יכול להיות שאני עושה משהו לא נכון קודם כל יש את הריבוע מתחת לIDE שמראה לך עם יש בעיה וזה נימצא על FF שזה אומר שיש בעיה עכשיו מה שהלוח אומר זה 4 סיבות לדבר הזה 1.השבב של הביוס לא מוכנס טוב- לא יכול להיות כי לא הוצאתי אותו ואף פעם לא נגעתי בו וניסתי לחזק אותו והוא ניראה יושב טוב במקום וגם אני יכול להיכנס ולשנות דברים בביוס. 2. עידכון ביוס לא נכון- לא יכול להיות כי לא עידכנתי את הביוס ולא ניראה לי שהוא הגיע מהחברה עם ביוס לא נכון. 3. כרטיסי הרחבה לא מחוברים טוב- יש כרטיס רשת שמחובר אבל הוא מחובר טוב וגם עובד 4. לוח אם פגום - להחליף. עכשיו הבעיה שלו היא: 1.אני מנסה לחבר …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. תיסתכלו על המפרט שלי בצד זה מה שיש לי כרגע קניתי ליפני כמה ימים את הכרטיס hd5850 אני צריך מפרט כדאי בתקציב של עד 3K למשחקים כבדים!! מה כדאי i7 או i5 אני רוצה לעשות CrossFire בעתיד עם כרטיס מסך נוסף אז אני צריך לוח אם מתאים וטוב ושאפשר לעשות oc בעתיד כשהוא יתיישן מה ההבדל בין i5 750 ל i5 660 ומה יותר מתאים לצרכים שלי שזה משחקים נטו

• 3 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.