מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
איך הלוחות של ASrock חוץ מזה שהם זולים? הרכיבים איכותיים הלוח עצמו איכותי?
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם אני קונה עכשיו מעבד AMD 1800+ עם לוח אם נומלי, עד איזו מהירות עתידית הלוח יתמוך?? והאם AMD בכלל תוציא מעבדים נוספים שיעבדו עם סוקט A??
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
The battle for the 50$ justification Ryzen 5 1400 vs. R5 1600: 4-core vs. 6-core https://www.youtube.com/watch?v=vlXa7eMzEnk
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.ocforums.com/showthread.php?t=465961 במשחקים הקונרו ממש שולט...
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קונה מחשב חדש (כנראה מחר) ואני צריך בדחיפות לוח ל805D , 667DC כרטיס קול+רשת מובנה ציפ'סט 915G לפחות עכשיו בקשר למחיר כמה שיותר נמוך יותר טוב.... אני מכווה שיש משהו ב600שקל +- עכשיו זיכרון חשבתי על G.Skill DDR2 667MHZ 1G DC 5-5-5-15 האם הם יהיו מספיק טובים לOC קטן? איזה זיכרון טוב יש בסביבות ה600-700 שקל ? ( DC;1G;667 )
-
- 40 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי לפטופ ישן מדגם DELL Inspiron 3437. ברצוני לשדרג את הזכרון של המחשב ואת הכונן הקשיח לצורך שיפור מהירות המחשב. במפרט באתר DELL, קישור. לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית האם יש 2 סלוטים לבניית DUAL CHANNEL של זכרון פנימי? והאם הזכרון הוא מסוג DDR3 או DDR3L? מה ההבדל בעצם? ראיתי בחניות שיש מבחר גדול של DDR3L ולא DDR3. בנוסף, איזה כונן SSD פשוט יתן מענה ויתאים למחשב זה? איזה דגם? בתודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מ SIMPELTECH ATHLON 1700 PLUS לו GIGABYTE GA-7VRXP והחום של המעבד 61 מעלות ו SYSTEM TEMP = 45-47C !!!! למה? האם זה סביר למצב מנוחה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש במערכת הפעלה של ויסטה (32 ביט) ומשחק ב-FALLOUT 3. סה"כ הביצועים די טובים אך ציפיתי ליותר... להערכתי צוואר הבקבוק של המערכת הינו זיכרון ה-DDR (רק 1 ג'יגה וגם די איטי). לפני שאני אקנה זיכרון חדש אני רוצה לבדוק האם באמת זאת הסיבה ומכאן השאלה: 1. יש דרך לבדוק בכמה מהזיכרון שלי אני משתמש בכל רגע נתון או תוכנה כלשהי המאפשרת לראות מה מעכב את פעולת המערכת ? 2. על סמך ידע אישי, מישהו יכול להגיד מה גורם לצוואר הבקבוק של המערכת שלי ? תודה לכולם.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מערכת XP מעבד פנטיום 4 ואו AMD 64 ללא שימוש בגרפיקה כבדה ובטח שללא משחקים. האם זיכרון 1G יספיק כדי להוריד למינימום את השימוש בשימוש PF בדיסק הקשיח ? מה הנפח המתאים לכך, 1G 1.5G? או שבכל מקרה המערכת תשתמש ב-PF? פשוט נשבר לי ה-@#@ מהאיטיות של המחשב, אני רואה את זה גם אצל אחרים שיש להם מחשב חזק עם 512MB זיכרון פיזי. אני רוצה שבכלל לא יעשה שימוש בדיסק הקשיח, לא אכפת לי לרכוש מעבד תותח, כרטיס מסך וקול מצידי שיהיה מובנה. או שאשדרג את הקיים, זאת אומרת ביי ביי למעבד, לוח, וזיכרון בלבד, כל השאר די מעודכן, צורב, סידי, דיוידי, אולי ארכוש דיסק נוסף כדי להגדיל את הנפח (הרבה הורדות!!!). כך כל שאצטרך הוא: מעבד, לוח מתאים (מצידי שהכל יהיה מובנה) ו - ה - ר - ב- ה זיכרון פיזי. בכוונה לא…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא יודע אם שמתם לב אבל הלוחות החדשים יקרים יותר בחלקם בכמה עשרות שקלים וחלקם אף יותר ממאה ש"ח מהלוחות הקודמים קצת מוזר שהלוחות החדשים יקרים יותר ??? בהתחשב בתקלה של אינטל . אם מסתובב פה נציג של אחד החנויות או יבואנים נשמח לקבל הסברים לתופעה המכוערת
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן יש לי כרגע שני קיטים של DDR3 1333 סה"כ 8GB רוצה לקנות עוד 4X2 להגיע סהכ ל16גיגה רציתי לשאול לגבי קנייה של זכרונות במהירות 1600 עם שלי כמובן שיעבדו במהירות הנמוכה וזה לא חשוב לי רק רציתי לדעת אם זה יעבוד טוב ולא יהיו בעיות הזכרונות שלי הם KINGSTONE האם גם התזמונים של הCL חשובים? או שזה לא קריטי ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מתלבט בין שני לוחות בעלי ערכות שבבים שונות כייון שאני לא יודע מה הכי מתאים לי ומה רצוי. הלוחות הם: ASUS MAXIMUS FORMULA בעל ערכת שבבים X38 ASUS P5Q DELUXE בעל ערכת שבבים P45. ההיתרונות בלוח המקסימוס הם: מערך קרוס פייר ברוחב פס X16, פאזות נפרדות לזכרון, כרטיס קול מקצועי, מסך LCD לבקרה על המערכת ואוברקלוק מצויין- מחיר 1150 ש"ח ההיתרונות בלוח ה-Q הם: מערכת חלוקת כוח, אקספרס גייט שזה איזו מערכת לינוקס שיש על הלוח לא בדיוק הבנתי מזה ולמה זה טוב- מחיר: 820 ש"ח השאלה: מה לקחת ולמה? המחשב מיועד לעבודה גרפית. בעל מעבד מרובע ליבות זיכרון 4 ג'יגה וכרטיס מסך חזק של ATI.
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין שני הלוחות הללו ניכנסתי לאתר של אזוס ולא הבנתי מה ההבדל בינהם http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1347&modelmenu=2 http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1520&modelmenu=2 מה שכן הבנתי שבאחד מהם יש לוגו של וינדוז ויסטה תודה לעונים
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היא הוכרזה כבר לפני חודשיים (?), נכון שבהתחלה התגובות היו קרות אבל אחרי שראינו סטפינג יותר מתקדמים ראינו שיש למעבד הזה פוטנציאל לאוברקלוקינג, הוא יכול להגיע יותר גבוה, לוקח פחות חשמל ופחות חם. זה לא דיון על העם הליבה הזו זה משהו חסון או לא. אני רק רוצה לשאול מתי נראה אותה בחנויות... בארה"ב כבר ניתן לקנות אותה? אני לא מדבר רק על ה XP 2200 אלא גם על 1600/1700 עם הליבה הזאת. תודה
-
למשחקים,סרטים,מהירות ולא OC
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם איכותי של asus או gigabyte (מתוכנן oc למעבד e6300 אבל לא גדול במסגרת האירור שבא יחד אם המעבד) ראיתי את הלוח אם GA-965P-DS4 אך הוא עולה 1200 אבל הוא בא אם heatpipe (האם זה חשוב שיש heatpipe כי לי אמרו שכן) האם יש אופציות אחרות אך לא נופלות ממנו תודה לעוזרים (תמיכה של יותר מ2GB זכרון אני קונה 2GB אז שיהיה מה לשדרג בעתיד) ללא vga כמובן, יהיה נחמד אם תיהיה לו יציאה של sata מאחור(איפה הlpt ,usb וכ"ו) וגם כן תמיכה במהירות 800mhz לזכרון (לא תיהיה בעיה - התקציב מרשה) תודה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נראה לי הרכישה הכי גדולה של אינטל אי פעם, כמעט 17 מילארד דולר כאשר הסיבה היא כמובן בעיקר בהתחלה לשוק השרתים. תוך שנה נראה מעבדי XEON משולבי FPGA ואולי אחרי זה גם לשוק המשובץ / פלאפונים. יש שמועות שאינטל מייצרת מעבדים כאלו כבר כמה שנים במיוחד לשרתי ה BING של מיקרוסופט. האם NVIDIA צריכה להילחץ מזה ? http://www.wsj.com/article_email/intel-agrees-to-buy-altera-for-16-7-billion-1433162006-lMyQjAxMTE1MDAyMTEwNzE0Wj
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אז AMD ממשיכה להוציא מעבדים חדשים. המעבדים מהסדרה הזאת כמובן פחות רלוונטיים למשתמשי קצה ומיועדים לשרתים אבל כמובן , מתבססים על אותה הארכיטקטורה החדשה שלהם, כמו RYZEN ולפחות לפי המודגם בסרטון הזה, הביצועים גם בתחום השרתים מצליחים מאוד אל מול המעבדים של אינטל, גם החזקים ביותר. הכרזה על מעבדי NAPLE של AMD והשוואה למעבד Intel Xeon E5-2699 V4
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני לא NOOB במחשבים ולמעשה גם עבדתי כטכנאי הרכבות כמה זמן והרכבתי מערכות גיימינג בחיי. אף פעם לא נתקלתי בתקלה כמו שיש לי כרגע, הסיפור הוא כזה (בקצרה) יש לי את המחשב הזה כבר שנתיים וקצת והלוח שהותקן בו היה לוח זול ומחורבן של MSI לתושבת 1156. הלוח הראשון פשוט הפסיק לעבוד בשלב מסוים ופשוט היה נכנס ללופ אין סופי של כיבוי והדלקה (NO POST) וכך גם השניים הבאים אחריו שהוחלפו באחריות על ידי החנות שבה נרכש. בפעם הרביעית (עכשיו) החליטו להחליף ללוח של GIGABYTE מכיוון שלטענתם יותר אמין ולא תחזור על עצמה אותה הבעיה, כמובן שכבר פגה האחריות והנה התרחשה לה אותה בעיה שוב. אני אבנה מערכת חדשה מאפס, יותר טובה, אבל השאלה שלי היא האם לדע…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מעבד טוב בשביל משחקים.. המפרט שאני מרכיב הוא כזה (ללא המעבד): SeaSonic 560W gold x-series Gigabyte GA-x58-usb3 או ASUS P8P67 B3 (תלוי במעבד שתציעו) WD1002FAEX דיסק קשיח 1TB G.Skill Ripjaws 2x2GB DDR3 1333MHz LG SATA DVD X22 ASUS GTX550 Ti-Top 1GB GDDR5 איזה מבין המעבדים הוא הכי טוב (אם תוכלו לדרג לי) core i7 960 3.2GHz core i7 2600 3.4GHz core i7 2600K 3.4GHz ומה בערך הפרשי מחירים ביניהם??
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים. אני מתלבט בין 2 לוחות אם שסך הכל שניהם מתאימים לצרכים שלי ושניהם עולים כמעט אותו דבר (סביבות ה-500 ש"ח). בשניהם יציאות מובנות למסך כי אני לא קונה כרטיס מסך חיצוני. ASRock H67M-GE GIGABYTE GA-HA65M-UD3H-B3 הדברים הבולטים ששמתי לב אליהם: ל-ASRock יש eSata ו-5 חיבורי Sata לעומת הג'יגהבייט שלו יש 6 Sata. ל-ASRock יציאה אופטית מובנית. לג'יגהבייט אין, אבל יש לו חיבור על הלוח שאמור להתאים ל-Bracket שאפשר לקנות (אני עוד לא בטוח אם זה מתאים, זה בבירורים. אם מישהו מכיר את זה אני אשמח לתגובה גם על זה). ה-ASRock הוא עם צ'יפסט H67, הג'יגהבייט עם H61. תודה מראש לכולם.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, בחיפוש אחר מחשב נייד חדש, אני שם לב שהרבה דגמים באים עם מעבדים של 2 ליבות. לדוגמה, המעבד i3-1115G4 : https://tms.co.il/workstations/notebooks-tablets/notebook?product_id=105509&sort=p.price&order=ASC סליחה על הבורות, זה לא סטנדרט ״ישן״ מדי? או, שעבור מחשב נייד בסיסי זה מספיק? (בהנחה שמדובר בשימוש די קל כמו הרצת קוד פשוט, מסמכים, דפדפן ומקסימום נטפליקס, ובהנחה ששאר הפרטמרים לא רלוונטיים, או דומים למחשב בלינק). או, שבכל זאת רצוי להתעקש על 4 ליבות? וגם, אני מניח שמעבד חלש יותר יתן יותר זמן סוללה? אני שואל ספציפית כאן ולא בפורום יעוץ לפני קנייה, עניין המעבד זה הדבר היחיד שחסר לי להבין. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-