מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
-
מה ההבדל בין ה 2 קאש ל4 קאש במעבדי קונרו?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
AMD היא אמנם זו שמציעה את מעבדי 8 ו-12 הליבות הזולים ביותר בשוק - אך אינטל עשויה למצוא לעצמה נישה מוצלחת במרכז עם דגמי ה-Comet Lake הבכירים שלה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מניח שזו שאלה די בסיסית, אבל חיפשתי הרבה בפורום ולא מצאתי תשובה ברורה. אני קונה מחשב חדש למשחקים, גלישה ועבודה משרדית. בפורום של המפרטים המליצו לי לקנות מעבד מרובע ליבות. השאלה היא האם לשימושים אלה המעבר ל4 ליבות מצדיק את התוספת במחיר? אין היום משחקים שמנצלים 4 ליבות, ואני פוחד שעד שיצאו משחקים כאלו הQ6600 של אינטל כבר יהיה מיושן. מישהו יכול להגיד לי כמה משמעותית תהיה התוספת בביצועים אם אני אקנה Q6600 על פני E6550 או אפילו AMD 5600+, ועד כמה לדעתכם ההשקעה הזו באמת תצא כדאית בעתיד? תודה, אמיר.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שאתם רואים בשאלה אני רוצה לדעת איזה כרטיס זיכרון יש לי אני יודע שיש לי שתיים של 128 ואני לא יודע אם זה אס די או די די ואני רוצה לדעת מה ההבדל בינהםכי אני רוצה לקנות 256 DDR 400MHG ואני לא יודע אם כדאי לי
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האים זה תקין? בזמן משחקים כגון PUBG GHOST RECON FORTNIGHT COD WWII כרטיס המסך הוא ASUS GTX 1060 DUAL OC 6 GB דרייבר כרטיס מסך מעודכן לאחרון. זיכרון CRUCIAL 8GB 2400 MHZ
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סיכום הפוסט: מחפש פתרון יצירתי לקמפל פרוייקט מאוד גדול. המטרה היא ליצור סביבה שכל הפרוייקט נמצא ב- RAM ומתקמפל ל- RAM + גיבויים לדיסק. -- אני עובד על פרוייקט מאוד גדול שלוקח זמן רב לקמפל. הקומפיילרים ישנים (gcc 2.96) וכך גם סביבת הקומפילציה (make). שניהם, לדעתי, עובדים עם ת'רד אחד. תהליך הקומפילציה דורש הרבה מאוד עבודה עם גישות רבות לדיסק (חיפוש קשרים בין קבצים, טעינת קבצי מקור, יצירת קבצי תוצר) ועבודת CPU (הקומפילציה וכו'). היום אני רוצה לבנות מערכת שתאיץ בצורה משמעותית את התהליך. הבעיה היא כזו: כל סביבת העבודה היא XP. יתרה מזו, כדי להאיץ את אחד משלבי התהליך, אנו משתמשים ב- RAMDrive בנפח של בערך ג'יגה וחצי). זה אומר שאנו עובדים בסביבה עם בערך 2.5GB. אני מנסה על פתרון יצ…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב ושבת שלום יש תוכנה שבודקת את תקינות הלוח אם? כמו למשל שיש בדיקת סקטורים לארדיסקים, או memtest לזיכרון וכו. יש תוכנה כלשהיא שבודקת מקצה לקצה את הלוח?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למשחקים,סרטים,מהירות ולא OC
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש לוח לפנטיום 4 - 478 הכי טוב שאתם יכולים למצוא לי, לא משנה איזה חברה, ושיהיה טוב ל oc במחיר של עד 1000 תודה אנשים :ylsuper:
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין שני הלוחות הללו ניכנסתי לאתר של אזוס ולא הבנתי מה ההבדל בינהם http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1347&modelmenu=2 http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1520&modelmenu=2 מה שכן הבנתי שבאחד מהם יש לוגו של וינדוז ויסטה תודה לעונים
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תודה רבה למי שיכול לעזור לי אני צריך לדעת בבקשה אם הלוח אם הזה תומך בכרטיסי זיכרון שעובדים על 2400Mhz, באתר הבית של המוצר רשום שהוא עובד על 2400 אבל יש בסוגריים O.C ראשי תיבות של overclocking ליד האפשרות הזו של מהירות הזיכרון. השאלה שלי האם הלוח מתאים לזיכרון כזה או שהוא פשוט יכול לעשות O.C ל1866Mhz ובכך להגיע ל2400Mhz? הנה אתר הבית של המוצר http://www.asus.com/ROG/RAMPAGE_IV_EXTREME/#overview
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
הסלרון יושב על לוח שאין לי מושג איך אני יודע של מי החברה, והפנטיום3 יושב על לוח של אינטל. ויש לי 2 כרטיסי מסך, אחד GEFORCE 32MX הישן ואחד ATI נדמה לי 2. אז איזו קומבינציה תתן לי את המחשב הכי טוב?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם יש בלוח אם שלי אפשרות לחבר SSD בתצורת m-sata ? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2743#ov
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש מערכת מבוססת מעבד core i7 ויש לי שאלה לגבי הזכרונות, איזו תצורה עדיפה יותר, 3x1gb בטריפל צ'אנל או 2x2gb בדואל צ'אנל? האם ההבדלים זניחים בין 3gb ל 4gb בתצורות הנ"ל? אני עומד להשתמש במערכת הפעלה 32 ביט לפחות בזמן הקרוב כך שבמילא לא אוכל לנצל את ה 4gb במלואם. בנוסף, המחירים של ה-3gb וה-4gb די זהים כך שזה לא שיקול של מחיר. בנוגע לשידרוגים עתידיים, אני מניח שאם אקנה את הדואל צ'אנל הנ"ל אוכל בעתיד להוסיף עוד סטיק של 2gb וליהנות מ 6gb בטריפל צ'אנל, ולעומת זאת אם אקנה את הטריפל אני מניח שלא יהיה לי שימוש בהם כאשר ארצה לשדרג את הזיכרון. אשמח לחוות דעתכם. תודה ושבת שלום.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעקרון ליפני חודש קניתי מערכת מיפלצתית מבוססת Q6600 אבל לא ממש מיתלהב מימנו קרוב מישפחה שלי הוא מוזיקאי והוא צריך מעבד חזק היותר לעיבוד מוסיקה האם להמליץ לו על מחשב מבוסס Q6600 או שיחכה לQUAD של AMD? תודה מראש
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני לא בטוח איזה לוח אם אני צריך עבור i5 2500k שאני קונה אני מתלבט בין Asus ל Gigabyte אני לא מתכוון לבצע OC (לפחות לא בזמן הקרוב), גם לא שימוש ביותר מ HD אחד. כרטיס מסך רגיל אחד כעקרון המחשב לשימוש משולב, קצת משחקים, קצת עבודה, קצת סרטים ומוזיקה על איזה לוח אתם ממליצים? כנרא שגם אין לי צורך בלוח Pro, אבל בהחלט אני מעדיף לוח אמין כמה שיותר. נ.ב. מה המשמעות ליציעת HDMI, האם היא עדיפה על היציאה הסטנדרטית?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. האם יבואנים יביאו את הלוחות של אסוס או גיגבייט ? 2. האם זה הלוח הכי עוצמתי של AMD GA-AX370-Gaming K7(rev.1.0) מכל יצרני הלוחות ? האם משהו מצא לוח עם סאונד טוב יותר ? http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AX370-Gaming-K7-rev-10#kf 3. איזה חנויות בישראל ימכרו AMD ? או הצהירו שימכרו את המעבד החדש ? 4. האם יש יבואן ל- AMD בישראל , הרבה פרשו 5. האם זה חיבור בלוח אם הכי טוב לכונן מערכת ווינדוס 10 ? NVMe PCIe
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
פתחתי דיון שחשבתי שהלך לי המעבד היום, למי שלא ראה אותו אני אספר את הסיפור. רציתי למרוח AC5 אבל PCH החליטו לשים לי מדבקת SUPER GLUE על הסינק במקום מדבקה תרמית! (הקצנה, בצחוק כמובן) אז שהוצאתי את הסינק המעבד יצא איתו! ניסיתי להחזיר את העניין למקום אבל בפינה משהו כמו 10-15 פינים של המעבד התעקמו מאוד וגם אחד מהם פשוט נפל... חשבתי שזה הסוף שלי! עם המון המון עזרה מאבא הצלחתי להחזיר את הפינים בערך למקומם המקורי (זה מאודדדדדדדדדדדד לא קל!!!!!) ואחרי מאמצים רבים המעבד נכנס לסוקט שלו. במפתיע המעבד פועל עם 477 פינים... מה שהופך אותו למעבד הראשון מסוגו לא ? אבל כמובן יש עוד בעיות, אחד מהקליפסים שתופסים את הסינק ללוח אם נשבר... והמעבד לא מוצמד לסינק... אם פותחים את המחשב הוא …
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי כאן באתר שהם מוכרים לוח Gigabyte GA-Z170M-D3H DDR3 ב250 ש"ח. לא האמנתי שהוא יכול להיות כזה זול ומיהרתי לקנות. כשהלוח הגיע (תוך יום עם UPS) שמתי לב שהוא DDR3. לא שמתי לב לפני כן. השאלה יש הבדל משמעותי בין הלוח הזה ללוח כזה בעל זכרונות DDR4 ? האם זה מצדיק "לגלגל" את הלוח הלאה ולקנות אחד חדש עם DDR4? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז נגיד שהלכתם להתעניין במחשב חדש. אז נגיד אתם שחקני מחשב, וזה מה שחשוב לכם יותר מכל דבר אחר - FPS. (עזבו שזה מדד לא רלוונטי שכן מה שחשוב זה בכלל min FPS כן...) אז ראיתם שיש עדיין מספר מקרים (משחקים) שיש קצת יותר FPS ממוצע ל- 7700k לעומת ריזן 1700 (בגלל שה- max FPS מעוות את התמונה ומעלה את הממוצע) וזה באמת רק קצת יותר FPS, לא משהו שאפשר לרוץ לספר עליו לחברה כן... והחלטתם לקחת את הסיכון ולרכוש מעבד שלו רק 4 ליבות, כן - גם כיום בשנת 2017 כאשר הנורמה כבר מזמן עלתה לכוון 6 ו- 8 ליבות, אז הימרתם על העתיד בחושבכם, שתסתדרו היטב עם רק 4 ליבות, אך המחשב ? הוא הרי יסתדר עם זה מספיק זמן קדימה וישרתכם נאמנה 4-5 שנים בשקט.... אז חשבתם. …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל .... יש לי 8 גיגה ראם במחשב החדש שקניתי .... האם בישביל להפעיל משחקים עם AA גבוהה אני יצטרך כמה שיותר ראם - במיוחד המשחקים החדשים שיצאו כמו Dragon age 3 וכו שהם דורשים בישביל להפעיל על הכי גבוה 8 גיגה אז שווה לי לשדרג ל 16 גיגה או שזה לא ממש משנה ? הכוונה לא יראו כזה הבדל ומה שמשנה זה בעיקר הכרטיס מסך (דרך אגב זה GTX 770 עם כל התוספות של EVGA +2giga )? ,תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת עד איזה מתח אפשר להביא למעבד AMD ATHLON XP בלי קשר לטמפרטורה... מה המתח שלא גורם לו נזק ??
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק עם מעבד (פנטיום1) עובד בלי לחבר אותו למחשב? איזה שיטות אני יכול לנסות? תודה לעוזרים טל
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-