מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=608109
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דור שני של מעבדי zen של AMD מושק באפריל הקרוב. יורדים מ 14 ננו מטר לייצור ב- 12 ננו מטר, תדרי העבודה יהיו גבוהים יותר, והיצרנית טוענת כי השפור בבצועים יהיה מעל 10% פר ליבה. אמנם המעבדים החדשים יעבדו כמצופה גם על לוחות האם הנוכחיים בעלי ערכות שבבים מסדרת 300 וסוקט AM4, אך במקביל יושקו גם ערכות שבבים חדשות מסדרה 400, שישפרו את הביצועים, את התמיכה בזיכרונות, ויציגו יכולות חדשות. מעניין ... עוד השקה שכבר פורסמה פה בפורום אך מוזכרת בסרטון של hardwareunboxed, היא הדור החדש של מעבדי APU של AMD מבוססי ליבת Ryzen. חיכינו לזה הרבה זמן וסוף סוף זה הגיעה. הגדולה שלהם היא היכולת להוציא לראשונה את ryzen 3 אך הפעם משולב ליבה גרפית, נקודת חו…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
כמה יעלה מוצר הדגל חסר התקדים של AMD לשוק הביתי? כעת יש לנו רמז עסיסי לכתבה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
אהלן חברים, לקח לי הרבה זמן אבל העיקר הגיע הזמן:) בפוסט שפתחתי בסאב פורום ייעוץ לפני רכישת מחשב המליצו לי להתייעץ כאן לגבי איזה זכרון יתאים ללוח אם שלי לפני שאני רוכש הפוסט המדובר windows 7 64bit sp1 8gb ram intel Core i5-3470 cpu @ 3.2 ghz Samsung 850 evo ssd 250gb slot #1 slot #3 @Spaghet ו @smalul הזהירו אותי מאי התאמה בין הזכרונות או בין הזכרון החדש ללוח אם. ניתוח הנתונים ע"י @Spaghet (סקרינשוט) אז אשמח להמלצה לזכרון שיתאים (מבחינתי, המקסימלי שיתאים למחשב הנ"ל). תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני בונה מחשב שכל ייעודו הוא שרת ביתי להורדות ואחסון. 1. אני יכול להשיג במחיר מצויין מעבד מדגם i5-4570s, האם המעבד הזה מומלץ ? לפי מה שאני קורה מדובר בגרסא Underclocked של ה4570. השאלה האם לביצועים שאני צריך יש טעם ? 2. יש לי במקרה 2 זכרונות 8גיגה HP 1333Mhz, בעוד שאני רואה שהלוח תומך ב1333 ו1600, האם המהירות עבודה הטבעית היא 1333 או 1600 ? האם יש טעם לרכוש זכרונות חדשים במקרה זה ? 3. איזה לוח הוא הזול ביותר שעוד סביר מבוסס B85 ? ראיתי Gigabyte GA-B85M-HD3 ב390 ש"ח, האם יש לאיפה לרדת ? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השקה של המעבדים החדשים תהיה ככל הנראה בינואר. First Intel Core i7-7700k Benchmarks Are Out – Show An Impressive 40% Gain in Single Threaded Performance and 20% Gain in Multi Threaded Performance Over Skylake http://wccftech.com/intel-core-i7-7700k-benchmarks/ לוחות האם החדשים, סדרת 200: http://wccftech.com/asrock-z270-intel-kaby-lake-motherboards/
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז בלוג'יק יש כל כך הרבה חברות לזכרונות ואני לא כל כך יודע מה הכי אמין ולא מבין בתזמונים וביחסי העלות\מחיר של זכרונות אילו מהבאים הכי יתאים לי למחשב AMD בלי OC: מחיר\חברה A-DATA - 540 GEIL - 545 KINGMAX SUPERRAM - 549 KINGSTON - 577 PDP - 541 HYNIX - 515 SAMSUNG - 535 SUPERTALENT - 569 TWINMOS - 585 טוב הייניקס הכי זול השאלה אם הם אמינים והבנתי שיש כרטיסים של חברות מסויימות עם מאפיינים מיוחדים האם זה נכון ועד כמה זה משמעותי... הבנתי למשל שלזכרון של גייל יש קירור(???) כל הזכרונות הנ"ל הם 512מב ו400מהצ... כאמור אני לא עושה אובר קלוק דעות עצות חוות דעת ותגובות מנסיון אישי הכל יתקבל בברכה תודה
-
- 32 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי היום סופסוף לוחות SLI NFORCE4 זמינים בארץ. רשום שם בלעדי, ניסיתי לאתגר את ההכרזה הזו אבל מסתבר שכרגע באמת רק שם יש את זה. אז לכל מי ששאל, חיכה וציפה - בבקשה: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2626&catcode= נראה מדהים ומחיר הרבה פחות גרוע ממה ששיערתי...
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם איכותי של asus או gigabyte (מתוכנן oc למעבד e6300 אבל לא גדול במסגרת האירור שבא יחד אם המעבד) ראיתי את הלוח אם GA-965P-DS4 אך הוא עולה 1200 אבל הוא בא אם heatpipe (האם זה חשוב שיש heatpipe כי לי אמרו שכן) האם יש אופציות אחרות אך לא נופלות ממנו תודה לעוזרים (תמיכה של יותר מ2GB זכרון אני קונה 2GB אז שיהיה מה לשדרג בעתיד) ללא vga כמובן, יהיה נחמד אם תיהיה לו יציאה של sata מאחור(איפה הlpt ,usb וכ"ו) וגם כן תמיכה במהירות 800mhz לזכרון (לא תיהיה בעיה - התקציב מרשה) תודה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע ממספר סיבות אין לי כוונה לרכוש אחד מהכרטיסים המובילים של ati או nvidia . בעוד מספר חודשים מתוכננת להתבצע קנייה שכזו ולכן יש צורך בלוח שיאפשר ניצול מלא של כרטיס מסך כמו 9800 של nvidia (מתוכנן לצאת לשוק בתוך כחודשיים ). לכן בכוונתי לרכוש לוח אם עם הכרטיס המשולב הטוב ביותר . ברור לי שהכרטיסים המשולבים חלשים בהשוואה לכרטיסי מסך ייעודיים. היות ויש לי מסך crt משובח ,אין לי שום בעיה ליהנות ממשחק ברזולוציה של 1024*768 ללא פילטרים ,כל זמן שה- fps ( frame rate per second) אינו נופל מ-25. כך שאני אהיה מבסוט אם אני אוכל להריץ משחקים "ישנים " בני שנתיים-שלוש כמו : Fear ,far cry halflife2 doom3 prey call of duty 2 אם אתם יודעים מהו הלוח עם הכרטיס הגראפי המשולב החזק ביותר ,ר…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מעבד amd2800 ולוח אם epox 8hda5j. בדקתי דרך cpuz את מכפלת המעבד והתוצאה היתה x9 (תדר המעבד היה 1800MHZ). כאשר בדקתי את אותו הדבר דרך הביוס היה רשום שהמכפלה היא 10 (cpu clock ratio) ולא היתה אפשרות לשנות. כמו כן תדר המעבד נמצא על 200MHZ. משהו פה לא מסתדר לי, הרי מהירות המעבד מחשבים לפי מכפלהFSBx. הFSB שלי הוא 200, אז איך זה מתחשב בפועל? מישהו מוכן לעשות לי סדר בראש? :s05: תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים אני מעוניין להוסיף זכרונות במחשב שקיים אצלי 7 שנים הלוח אם שיש לי Gigabyte GA-H61M-USB3-B3 כיום יש סטיק 1 - Kingston 4GB DDR3 1333MHz רציתי לדעת מה דעתכם? האם אפשרי? ועד לאיזה נפח ניתן להגיע במצב הקיים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, המחשב בחלקו בן 6 שנים, משמש בעיקר למשחקים. על הלוח כרגע E8400 3GHZ, וכרטיס מסך 7850HD, ספק 610W. שקלתי האם להוסיף כרטיס נוסף לCF או לרכוש חדש כמו ה 290X, אך נאמר לי שהCPU יוצר צוואר בקבוק. לכן אשמח לשמוע על CPU חלופי מתקדם יותר שיוכל לשבת על אותה תושבתת וישמש לאותם שימושים (בעיקר משחקים). תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מסתכל באינטרנט על מחירים של מעבדי AMD Ryzen 3, למחשב דסקטופ, ושכוללים ליבה גרפית, וכל מה שאני מוצא זה דורות 3 ו-4, כשהיום ב-AMD אנחנו בדור 9.. האם הסיבה היא שיש מחסור כל כך קשה עכשיו, שכל מה שאפשר למצוא זה 5 דורות אחורה? או שיש סיבה אחרת?
-
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
זו המערכת שאני בונה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=450007.0 נקודות התיחסות : 1. ALC889 VS ALC888B 2.USB3 על הלוח לאומת שידרוג עתידי בעזרת כרטיס PCI-E ותפסת SLOT פנוי(אופציית החיבור ל4 מסכים בעזרת שני כרטיס מסך נפסלת) 3. RAID 0,1 מספיקים לי 4.רכיבי INTEL HD לא בשימוש 5.אין יציאת S/PDIF Out COAXIAL בH55 או בכלל לשקיע עוד 30% ב Asus P7H55D-M Evo H55 CHIPSET אני כבר מבולבל
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה קרה לי משהו מוזר, כבר התנסיתי עם מספר לוחות DFI NF4, ביניהם 2 עם זיכרונות TCCD של חברים ועוד אחד אתמול של חבר עם הBH-5 הנ"ל. התקנתי את המחשב והתקנתי את הוינדוס והכל עבד מצויין, הותקן גם GTA:SA ושיחקנו קצת ועבד הכל מעולה, הלכתי, וכמה שעות מאוחר יותר חבר שלי פתח את המחשב ולאחר כחצי שעה(לפי מה שהוא אמר) המחשב תקע מסכים כחולים בלי סוף עד לרמה שאי אפשר היה להעלות אותו במצב רגיל אלא רק בSAFE MODE, אחר כך הוא גם עשה ריסט וציפצף. שבאתי הסתבר לי שבDEBUG LED דולקות 3נורות מה שאומר שיש בעיה בזיכרונות. לקחתי זיכרון SAMSUNG TCCC 512MB מהמחשב של אחותו והוצאתי את הBH5, שמתי אותו בסלוט הראשון השני והשלישי והוא לא עבד, בסלוט הרביעי המחשב עשה בוט והכל עבד מצויין עלה לוינדוס ועבד לל…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שאלה האם במישחקים האתלון יותר טוב או האופטרון??...ואותו דבר גם לגבי עבודות משרדיות ועבודות רגילות בווינדוס?......ובכלליות מה כדאי.?.. וגם לגבי אובר קלוק..... תודה לכל העוזרים......
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב לעבודה DELL VOSTRO 3900 עם מעבד i7-4790, כרטיס מסך GeForce GTX745 4G ו16GB RAM. רוב העבודה היא עם סולידוורקס - הרכבות גדולות וריבוי פיצ'רים. ממה שקראתי בהרבה מקומות כדאי קודם לשדרג את המעבד לפני שאני משדרג את הכרטיס מסך. לפי המפרטים של אינטל, המעבד הכי חזק עם FCLGA1150 זה מה שיש לי. הצ'יפסט של הלוח אם הוא Intel H81. הצעות איך אפשר לשדרג כדי לקבל עבודה מהירה וחלקה יותר? לוח אם ומעבד? או רק מעבד אחר?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש 8 גיגה 1600MHZ עד 200-250 ש"ח שקל וראיתי את הזכרון הבא: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820233186 האם משתלם להזמין מחו"ל או עדיף לקנות בארץ? כפי שאני רואה ההבדלים הם של 100-150 שקל, כמעט כפול בארץ לעומת חו"ל. המחשב שלי זה: לוח אם: MSI X48 Platinum מעבד:E8500 של אינטל כרטיס מסך:GTX 275 בעתיד הלא רחוק אני משדרג את הלוח אם והמעבד (i7 או i5 ולוח אם תואם)
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה עדיף E7500 או Phenom II x3 Tripple-Core 710 שניהם בערך באותו מחיר ואני לא יודעה מה עדיף לבחור ואם הפנום החדשים טובים
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי! לאחרונה חשבתי על פתיחת עסק קטן מהצד לייבוא חלקי מחשב איכותיים לארץ ומכירתם. מדובר על כמות קטנה (כ-5 עד 10 לוחות אם, 5-10 סטיקים של זכרונות, 5-10 מעבדים). לדוגמא, DFI NF4, G.Skill, AMD 64. אני משוכנע שזה יכול ללכת לא רע. מדובר בהתחלה בהשקעה לא גדולה. חשבתי לקנות מאתר בחו"ל (ארה"ב, לדוגמא) ולמכור בארץ במחיר נמוך מחנויות. חשוב שיהיה רווח (אם כי אני לא מצפה לרווח גדול בהתחלה) ואולי בהמשך להתפתח לעסק גדול יותר כדוגמת נועה או הדובים (שזה החלום שלי). רציתי לקבל הצעות במה זה כרוך (ממי שיש לו נסיון בעבר), לדוגמא, עלויות שילוח, שחרור מהמכס, מע"מ. אשמח לשמוע גם משותפים פוטנציאליים. ביי, Zulu
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
והאם עם המעבדים של AMD כדי שהCas Latency כמה שיותר נמוך?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם כבר כמה זמן שאני רוצה לקנות מחשב חדש ההתלבטות שלי אם לקנות או לא נובעת מכך שהבנתי כי עדיף לי לחכות עד שיצאו יותר מפרטים מבוססי AMD 939 השאלה היא אם הדבר באמת מוצדק ובאמת עדיף לי לחכות.. או לקנות עכשיו מחשב ? אם אכן עדיף לחכות, אני אודה לכם אם תתנו לי הערכה מתי המפרטים מבוססי ה AMD 939 יכנסו לשוק בצורה מאסיבית יותר ע"מ שתהיה לי הערכה - עד מתי לחכות תודה לכל העוזרים!
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עברו כמעט 6 שנים מאז השדרוג שילוש האחרון (שאפילו היה כאן בפורום! , המפרט של YairZ), חלקים בלוח אם הפסיקו לעבוד כמו שצריך ונראה שיש בהחלט "עייפות החומר" למרות פרמוטים וכד'. כמו כן ספק הכח הוא כבר בן 10, כדאי כנראה לשדרג גם אותו. המטרה היא גיימינג וכן שימוש מקצועי סטטיסטי (R, MatLab,Stata וכד') ואולי אולי גם מעט עריכה גרפית (פוטושופ, אילוסטרייטור, פרימייר וכד'). הדגש הוא על גיימינג. הרזולוציה היא 1920X1080, ואת כרטיס המסך אני אשדרג בנפרד שהמחירים ירגעו קצת (הרבה...) המפרט הנוכחי שלי הוא: Intel i5 3470 Socket 1155 Gigabyte GA-B75M-D3H Rev 1.1 Kingston 16GB DDR 3 (4 x 4) MSI Geforce GTX 750 Ti HEC 450TD-FT CoolerMaster Centurio…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-