עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי! לאחרונה חשבתי על פתיחת עסק קטן מהצד לייבוא חלקי מחשב איכותיים לארץ ומכירתם. מדובר על כמות קטנה (כ-5 עד 10 לוחות אם, 5-10 סטיקים של זכרונות, 5-10 מעבדים). לדוגמא, DFI NF4, G.Skill, AMD 64. אני משוכנע שזה יכול ללכת לא רע. מדובר בהתחלה בהשקעה לא גדולה. חשבתי לקנות מאתר בחו"ל (ארה"ב, לדוגמא) ולמכור בארץ במחיר נמוך מחנויות. חשוב שיהיה רווח (אם כי אני לא מצפה לרווח גדול בהתחלה) ואולי בהמשך להתפתח לעסק גדול יותר כדוגמת נועה או הדובים (שזה החלום שלי). רציתי לקבל הצעות במה זה כרוך (ממי שיש לו נסיון בעבר), לדוגמא, עלויות שילוח, שחרור מהמכס, מע"מ. אשמח לשמוע גם משותפים פוטנציאליים. ביי, Zulu

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by BoOoM2008,

הגשר הצפוני מנהל את התקשורת בין מעבד זיכרון AGP גשר דרומי הגשר הדרומי מנהל את התקשורת בין בקרי IDE ערוץ PCI התקני LEGACY (כל המקלדת, עכבר, פורטים) USB מה זאת אומרת מנהת את התקשורת?

3. הנה זה:

• 34 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by T-Flash,

מעבדי ה-K8 המצטיינים של AMD בזמנו, עוררו את אינטל מתרדמה עמוקה. באותו הזמן אינטל טמנה תקווה רבה במעבדי ה-Pentium 4 שלה ועבדה לפי שיטה שיווקית. המטרה של אינטל הייתה להעלות כמה שיותר את תדר השעון של המעבדים ועל ידי זאת לשכנע את הלקוחות כי המעבדים שלהם מפיקים את הביצועים הגבוההים ביותר. בעזרת אסטרטגיה זו אינטל הכניסה את תדר השעון של המעבדים לשם דבר בתחום השוואת הביצועים, להרבה לקוחות שלא מתמצאים בתחומים אלו היה ברור כי מעבד Pentium 4 בתדר של 3Ghz מציג ביצועים גבוהים יותר ממעבד ה-AMD Athlon של אותה התקופה שרץ במהירות של "רק" 2Ghz. אך הזמן עשה את שלו ולאט לאט יותר ויותר אנשים התחילו להבין כי תדר השעון לא מהווה מדד לביצועי המעבד, ו"גילו" את יעילותם של מעבדי ה Athlon גם בביצועי…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by hagay,

:asthanos:

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by אמיר_ה,

שלום, אני מניח שזו שאלה די בסיסית, אבל חיפשתי הרבה בפורום ולא מצאתי תשובה ברורה. אני קונה מחשב חדש למשחקים, גלישה ועבודה משרדית. בפורום של המפרטים המליצו לי לקנות מעבד מרובע ליבות. השאלה היא האם לשימושים אלה המעבר ל4 ליבות מצדיק את התוספת במחיר? אין היום משחקים שמנצלים 4 ליבות, ואני פוחד שעד שיצאו משחקים כאלו הQ6600 של אינטל כבר יהיה מיושן. מישהו יכול להגיד לי כמה משמעותית תהיה התוספת בביצועים אם אני אקנה Q6600 על פני E6550 או אפילו AMD 5600+, ועד כמה לדעתכם ההשקעה הזו באמת תצא כדאית בעתיד? תודה, אמיר.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by אופק אופק,

שלום, הרכבתי את המחשב שלי לפני חצי שנה בערך ולא שמתי משחה תרמית על המעבד, המעבד לא עובר את ה55 מעלות ולא נראה שקורה לו כלום האם אני צריך לשים משחה תרמית או שאין צורך? כמובן שיש קירור נוזלי.

8. Started by orlupo,

ביבואן המחשבים מור לוי יש כבר את ATLON XP 4000 ב-4580 שקל ואת ה- FX-55 ב-5200 שקל. אלו המחירים שנועה יקנו אותם מהיבואן אז אל תצפו למחירים כאלה... בכל מקרה המחירים מחושבים בשער דולר של 4.5 שקל.

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Yuvky,

מצאתי קומבינה שכוללת החלפה של המעבד שלי (E8500)+ הוספה של 700 ש"ח בשביל להשיג QX9650 מה אתם אומרים? הכסף באותה מידה יכול להיות מושקע בדברים אחרים כמו עוד הארד מהיר יותר או החלפה של קירור למעבד

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Fetalo,

אני מחפש לוח לפנטיום 4 - 478 הכי טוב שאתם יכולים למצוא לי, לא משנה איזה חברה, ושיהיה טוב ל oc במחיר של עד 1000 תודה אנשים :ylsuper:

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by aka_katz,

איך הלוחות אם של חברת Biostar?

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Yoav,

האתר Guru3d מדווח על כך שמחירי הקונרו יורדים: E6600 יעלה לנו 313 דולרים E6700 יעלה לנו 494 דולרים ואילו ה-X6800 יעלה לנו 924 דולרים.. http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=4451

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by DrowNz,

Guys, I just cant make my final decision. I`ve built to systems: 1. Establish on Barton`s core - 2800+, for games, performence one . 2. the second with same budget, but establish on A64 Core, Average one (same budget and better products). My question is which of them to take? the A64 very good and got the new technolegy of 64 but contains an average mobo because all the mobo`s for A64 are new, and got lots of bugs like no AGP/PCI lock and stuff like that. Beside it, the system establish on Barton is very good cause cheaper then the A65 products and same budget, good video card (ati9800pro/ and the a64 - fx5900XT) good mobo for oc, stable . so what do you think i`ll…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by kurush,

שלום שלום, יש לי כרגע מעבד P4E3.0, שרץ במהירות באס של 220Mhz. אני לא רוצה להעלות את הבאס יותר מזה כדי לא להתיך את לוח האם. יש לי אפשרות להחליף אותו למעבד P4C 2.6. יש לי זכרון AData PC4000. האם אשיג תוצאות יותר טובות אם אחליף למעבד זה?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by stone cold,

טוב אז ככה יש לי עוד זמן לעבוד על מפרט שהכנתי בפורום מפרטים ולפי מה שהבנתי לא חיבים P35 לQ6600 אז ככה אני מחפש לוח של אסוס שמתאים לQ6600 \ ל4 גיגה זכרון \ולHD2900פרו-כרטיס גדול פיזית ללוח צריך להיות גם חריץ PCIE נוסף לכרטיס רשת אלחוטי זכרונות אני צריך 4 גיגה זולים שיתאימו לרכיבים האחרים לא מתוכנן OC לזכרונות ואני מתכנן לקנות מסקאי פי סי ככה שבבקשה תמליצו מישם בתודה קרירין

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by nec_000,

The battle for the 50$ justification Ryzen 5 1400 vs. R5 1600: 4-core vs. 6-core https://www.youtube.com/watch?v=vlXa7eMzEnk

17. אינטל שיחררה היום שני מרובי ליבה שצורכים רק 50W ! זאת אומרת 12.5 W לכל ליבה וזה מיועד לשוק השרתים. L5320 בתדר 1.86Ghz ו L5310 בתדר 1.6Ghz כוללים 8MB קאש משותף L2 ל (4MB לכל זוג ליבות) וFSB של 1066MHz L5320 יעלה כ519$ כאשר L5310 יעלה רק 455$ : מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=6441 מרשים ביותר

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. חשוב גם מקום ל GEFORCE 970 GTX שלי כמובן אשמח להמלצה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by shimon16,

שלום, אני צריך המלצה ללוח אם חדש שיתמוך בAGP intel dual core ddr2 האם יש כזה דבר? אם כן, תתנו לי לינק בבקשה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by The TrCkeR,

אני קונה מחשב חדש, ויש לי אפשרות לקנות את אחד מלוחות האם האלה: ?Gigabyte K8NF-9 , Abit AX8. איזה לוח אם הייתם ממליצים לי בהתחשב בביצועי עבודה בוינדוס ובמשחקים, ב-OC, ביציבות ובאמינות. שניהם במחירים מקבילים ב-KSP כך שאין צורך להתייחס למחיר.. בבקשה לעזור בהקדם האפשרי, תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by avivlyaviv,

היום פירסם האתר Fudzilla נתונים חדשים אפשר לומר קצת מדאיגים על זיכרונות הדור הבה DDR3 זיכרונות אלו אמורים להגיעה לתדרים גבוההים בהרבה מDDR2. האתר מדווח על תיזמונים של הזכרונות החדשים 800Mhz =5-5-5 /6-6-6-* 1066Mhz=7-7-7-* 1333Mhz= 8-8-8-* 1600Mhz=9-9-9-* כמו שאפשר לראות זיכרונות ה1600Mhz יעבדו על 9 CL! בשורה זאת בהחלט בשורה לא משמחת ואף מדיאגה יחד עם זאת מגיב האתר כי הוא בטוח שחברות כמו OCZ וCorsiar ישפרו העתיד את תיזמונים אלו. אך השאלה כמה זמן יקח להם עד שהם יצליחו לשפר את התיזמונים?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. *לנעול בבקשה אם כבר הופיע כאן* http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=789466&starttime=0&endtime=0 ההוזלה לא כוללת את כפולי הליבה הקיימים למעט E4400 שיורד באופן סמלי מ133$ ל113$ תג המחיר הפנוי ייתפס ע"י E4500 בתדר 2.2GHZ בנוסף יוכרזו 3 כפולי ליבה חדשים מותאמים ל-FSB1333: E6550 בתדר 2.33GHZ עם 4MB קאש במחיר 163$ E6750 בתדר 2.66GHZ עם 4MB קאש במחיר 183$ E6850 בתדר 3GHZ עם 4MB קאש במחיר 266$ ההוזלה המרשימה במיוחד באה מכיוון מרובעי הליבה שיורדים בשיעור של כ50%: Q6700 עם מכפלה סגורה מופיע במחיר 530$ Q6000 יורד מ530$ ל266$, מחיר מיינסטרים של ממש ההוזלה באה כנראה כהכנה להשקה המתקרבת של K10 בקיץ מה שבטוח - יהיה חם

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. כידוע מערכות 32 ביט למשל XP 32 או VISTA 32 מזהים 4 ג'יגה רק כ 3.25 ג'יגה עקב מגבלות תכנוניות. השאלה שלי היא כזאת: מי מכם התנסה בזה: לוח P5K עם ארבעה סטיקים של 1 ג'יגה זיכרון מהסוג הזה, או משהו דומה ? לקוח שלי רוצה לקנות שני סטים כאלה ולקבל 4 סטיקים ולשים אותם ביחד. האם ישנה בעיית תאימות כי למשל לוח ה ABIT שלי לא מזהה ולא עולה בכלל עם 4 סטיקים ואני יודע שבלוחות רבים זה כך http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=829&category_id=b183b28b9646158904d1e7c500b34b33& אני הרכבתי כבר למישהו מערכת עם לוח P5K DELUXE עם הסט הזה של רק שני סטיקים של 2 ג'יגה וזה זיהה הכל באופן מושלם כאמור הנ"ל http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by romogen,

אני לא מבין כל כך בנושא של לוחות אם ולכן אני רוצה להתייעץ התכונות שחשובות לי מהלוח אם הן: 1. שיהיה תואם USB 3.0 (חשוב מאוד) 2. שיתמוך בשתי כניסות לראם (שכל אחת יכולה לקבל 4 ג'יגה) 3. שיהיו לפחות 6 כניסות USB מקדימה ומאחורה (חשוב מאוד! אם אפשר יותר בכיף) 4. שיתאם מעבדי i7 5. כניסה לכרטיס מסך אחד לפחות 6. מהחברות: ASUS and GIGABYTE 7. שיהיה בטווח המחירים 0- 560 ש"ח *תודה רבה לכל מי שיעזור ויטרח (אני ממש לא מבין בנושא של לוחות אם) אם יש משהוא נוגד את החוקים אל תנעלו בבקשה רק תעירו לי או שתתקנו זה מאוד חשוב לי) תיקנתי את הכותרת (אם עדיין יש בעיה מנהל תתקן בשבילי, תודה )

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי מספר שאלות בקשר ללוחות אם: 1. איזה לוח אם עדיף Asus P5KPL-CM או Intel G31 Pearl Creek http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/DG31PR/DG31PR-overview.htm או Gigabyte GAP31DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2615&%20ProductName=GA-P31-DS3L בת'כלס אני יודע שלא שאף אחד מהם לא שווה, אבל אני מנסה לבנות מחשב ואלו האלטרבטיבות היחידות. 2. בכל הלוחות שנתתי אין תמיכה ב PCIe 2 אלא מקסימום רק ב PCIE X16 אני רוצה יחד עם זאת לקנות Nvidia 9600GT והוא תומך ב PCIE 2 השאלות הן: א. האם תהיה בהכרח פגיעה בביצועים של הכ. מסך? ב. האם בכלל ניתן לחבר כ. מסך בעל PCIe 2 ללוח שבו אין תמיכה ב PCI…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.