עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם רציתי לומר דבר ראשון שאני נהנה מאתר ומהפורום כבר הרבה זמן למרות שאני לא פעיל בצורה שאני קורא מתעדכון באתר רציתי להביא לשומת הלב שלכם משהו מעניין החברה ASUS הוציא התקן שמתלבש על תושבת של Socket 478 והופך אותו ל Socket 479 שאפשר להתקין עליו את המעבדים של Pentium M שהם יותר חזקים הראי רק לאחרונה קראתי מאמר אצלכם שאינטל עוברת ליצור של כל המעבדים לPentium M אז כבר עכשיו אפשר לעבור בלי לשנות את הלוח הינה הלינק לאתר של ASUS למי שרוצה לקבל פרטים http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=54&l3=0&model=467&modelmenu=1

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אז בעקבות שני התרדים הקודמים אני גם רוצה להראות פה את המחשב החדש שלי (עוד לא חודש)ולשמוע את חוות דעתכם בקשר אליו. Mobo: Gigabyte GA-7VRXP (VIA KT333)l +Proccessor: AMD Athlon XP 2100 Memory: Transcend 512 DDRam 333Mhz Graphic Card: Gainward ultra 750 golden sample- Geforce4 Ti4600 Hard Disk: Maxtor 80GB 7200 RPM+ IBM 40GB 7200RPM Sound Card: Hercules Game Theater XP 6.1 Case: Enermax 3 fans 450watt Speakers: Creative cambrdige soundwaorks-four points soround -5 speakers Monitor: IBM G78 Series CDR-W: ASUS 32X12.X40 אוקיי,חוץ מהבעייה בלוח אם שסידרתי אותה(אך אני עדיין ממליץ לא לקחת לוח אם מסוג זה)אז המערכת עובדת מצויין והחרטה היחידה שלי היא שאולי יכולתי לקחת כרטיס מסך מסוג…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. לכבוד מנהלי הפורום וגולשי האתר אני גולש באתר הזה מזה יומיים והאתר באמת מלא תוכן .מה שאני לא מבין זה שכמעט כל הפלטפורמות שאתם ממליצים עלהם הם פלטפורמות AMD בעוד שהמצב בחניות המחשבים בד"כ שונה לחלוטין . אם יש מקום בו אתם ממליצים על פלטפורמות של אינטל אנא צרפו קישור אשמח לקבל התיחסות להודעה בכבוד רב, קובי

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. האתר Hardspell פרסם שערכת השבבים החדשה של AMD, ה-RD790 המיועדת לשוק הגבוה במיוחד (High-End) סיימה את פיתוחה והדוגמאות כבר בדרך. שם הקוד של ה-RD790 הוא "Hammerhead" והיא מציעה עד לשלושה חריצי PCIe היכולים לשמש שלושה כרטיסי מסך בתצורת Crossfire, תכונה ש-AMD מקווה שתעזור לה בהבסת שני כרטיסי 8800ULTRA ב-SLI של חברת Nvidia המתחרה. בנוסף לכך, ערכת השבבים גם תומכת ב-HyperTransport 3.0 ובמעבדי Phenom הצפויים. RD790 מיוצרת ע"י החברה הטייוואנית TSMC בליתוגרפיה של 65nm והיא מציעה צריכת חשמל טובה במיוחד. צריכת החשמל היא 3W במנוחה ועד 10W בעומס, בעוד שערכת השבבים הצפוייה של אינטל, ה-X38, דורשת 14.4W במנוחה ועד 35W בעומס. יצרניות לוחות-האם עסוקות בייצור לוחות חדשים המבוססים על ערכת …

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום אני לא בטוח איזה לוח אם אני צריך עבור i5 2500k שאני קונה אני מתלבט בין Asus ל Gigabyte אני לא מתכוון לבצע OC (לפחות לא בזמן הקרוב), גם לא שימוש ביותר מ HD אחד. כרטיס מסך רגיל אחד כעקרון המחשב לשימוש משולב, קצת משחקים, קצת עבודה, קצת סרטים ומוזיקה על איזה לוח אתם ממליצים? כנרא שגם אין לי צורך בלוח Pro, אבל בהחלט אני מעדיף לוח אמין כמה שיותר. נ.ב. מה המשמעות ליציעת HDMI, האם היא עדיפה על היציאה הסטנדרטית?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by newz,

כעט אני נמצא בתקופה שאני מחליף את שני המחשבים הישנים שברשותי ואת הראשון כבר רכשתי אך בקשר למחשב השני אני עדיין לא בטוח: המחשב הראשון שקניתי לעצמי (ה - XP1800) סבל כבר מבעיות חום שבצורה זאת או אחרת הצלחתי ליצבם לטמפרטורות נורמליות ע"י שני מאווררים גדולים (120) אחד שמוציא והשני שמכניס אוויר. המחשב השני שאני קונה בעיקר לצורכי עבודה (עריכה גרפית ווידאו) יצטרך לעבוד הרבה זמן ונמאס לי לטפל כבר בבעיות חום כאלו ואחרות ושאלותי הם: 1. האם אתם חושבים שכדאי לי להשקיע על מעבד P4 בעל ליבת ה - Northwood המתקדמת במהירות נמוכה יחסית (1.6 GHZ) או לקחת מעבד מהיר בעל הליבה הישנה (אני מזכיר שהוא בעיקר לצורכי עבודה כלומר 3DSMAX וכל מיני עריכות וידאו כאלו ואחרות) 2. לאיזה טמפרטורות הוא מגיע בכל…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. במהלך מפתיע ולא ממש צפוי, מוסיפה אינטל למעבדי מותג הפנטיום התקציבי שלה את תכונת ה-HyperThreading, אשר היוותה בעבר את ההבדל המשמעותי העיקרי בינם לבין דגמי ה-Core i3 בעלי תגי המחיר הכפולים לכתבה

8. כאמור, אני מעוניין לדעת מהם המודולים הכי טובים שניתן למצוא בכסף הזה. תודה

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום רציתי לדעת עם יש הבדל מורגש בין המעבדים הבאים AMD DUAL CORE 3800 לבין INTEL DUAL CORE 2.6 805 עם אני יעבוד עם שניהם יהיה הבדל משמעותי???? ועוד שאלה עם אני צריך את המחשב להכול אני שחקן בינוני אני גם מפעיל מלא תוכנות ביחד כמו אמיול וכו' וכו' איזה מעבד יש לו מהירות שעון יותר גבוהה?? ולאיזה משתמש מתאים AMD ולאיזה משתמש מתאים INTEL

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. צהריים טובים לכם,אשמח לקבל עזרה,אני קצת מבולבל בנושא של הזיכרונות. ??? איזה זיכרונות יש ואיזה ולאיזה מעבדים ולוחות הם מותאמים? אילו הטובים ואילו הפחות טובים? תודה רבה לכם על העזרה. 8)

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. לקחנו לביקורת את ה-B510A Gaming Pro של MSI, לוח אם שבא לשלב מראה קורץ עם תמיכה במעבדים החדשים של אינטל. האם השקעה של מעל ל-600 שקלים שווה את הפסד התכונות? עם השקת התושבת החדשה של אינטל הקיץ, תושבת LGA1151 וסדרת המעבדים החדשה, צצים גם לוחות אם חדשים אשר מיועדים למלא את צרכיהם של המשתמשים. השוק מתפלג בעיקר לשני סוגים. האחד שזקוק ללוחות האם הפשוטים ביותר (הרוב) והשני שרוצה מעבר לכך בשל צרכים כאלה ואחרים. מדובר על שני שווקים שבהם לוחות האם באחד מתומחרים ב-280 עד 350 שקלים ובשני בדרך כלל צפונית ל-600 שקלים. מה שגורם ללוחות האם הזולים להיות באמת זולים הוא שימוש בערכות שבבים פשוטות וכמות מינימאלית של חיבורים. לצורך המשימה הפקידה אינטל את ערכות השבבים H110 ו-B150 ל…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by shai265,

החלפתי למחשב שלי מעבד : ורציתי לדעת איך אני בודק אם הוא מזויף???

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אני משתמש כיום בלוח של Albatron דגם PX865PEC PRO 2.0 עם אובר קלוק והגעתי לבאס של 255 ואני שם לב שכשאני רוצה להמשיך מ255 בביוס אני פשוט לא יכול... כאילו זה המקס' (טוב זה באמת המקס') השאלה שלי היא אם אפשר לעלות יותר מ255 FSB בלוח הזה? כי אני רוצה לנצל את היכולת של המעבד שלי עוד יותר... או שיש אפשרות אחרת של להעלות מכפלה של באס בלוח הזה? המעבד שאני משתמש בו הוא של אינטל,P4 2.66HT וכרגע הוא עומד על 3.315 MHZ תודה מראש

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by b127,

שלום בסוף הזמנתי אצל נועה את אלו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4953 אבל זה יקח עשרה ימי עבודה אז שזה יהיה בארץ תזרקו שמות של חנויות שיש סיכוי שיש להם את זה.

• 39 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by cohenha,

שלום לכולם האם מישהו יכול לתת לי רשימה של כל המעבדים של אינטל וAMD עם פירוט על כל מעבד (כל חברה בניפרד) ומחיר בארץ תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. חייב לנקות את המעבד עם אלכוהול 70% ? (את המשחה טרמית שלו) אין משהו אחר? אפשר לנסות עם ערק או משהו? :-X או אציטון לפי מה שידוע לי,ערק מעל 70% אלכוהול :lol: הא? מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by CoBrA-MaN,

שלום לכולם כבר כמה זמן שאני רוצה לקנות מחשב חדש ההתלבטות שלי אם לקנות או לא נובעת מכך שהבנתי כי עדיף לי לחכות עד שיצאו יותר מפרטים מבוססי AMD 939 השאלה היא אם הדבר באמת מוצדק ובאמת עדיף לי לחכות.. או לקנות עכשיו מחשב ? אם אכן עדיף לחכות, אני אודה לכם אם תתנו לי הערכה מתי המפרטים מבוססי ה AMD 939 יכנסו לשוק בצורה מאסיבית יותר ע"מ שתהיה לי הערכה - עד מתי לחכות תודה לכל העוזרים!

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני מתכוון לקנות מחשב עם מעבד i7 920 ולוח אם של ג'יגהבייט GA-EX58-UD4P כרטיס מסך GTX260 896MB OCX של BFG אני מתלבט בין הזיכרון הזה OCZ OCZ3G1600LV6GK 3X2GB 1600MHz CL8 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2976 לבין זה OCZ OCZ3P1600LV6GK 3X2GB 1600MHz CL7 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=3182 מה ההבדל? ומה עדיף? תודה רבה

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת עם אני יכול להשים מעבד Athlon MP על לוח Athlon XP? מבחינה של התושבת (סוקט) הם אותו הדבר, אבל השאלה עם הלוח יזהה את המעבד? ראיתי באתר Future-Mark שפעם נקרא Mad-Onion {נו אתם יודעים השוואת ציונים של 3D MARK} שמישהו עם מעבד MP 1800 שם אותו על לוח KX333 R של אביט {KT333}, הגיוני? או שזה סתם זיוף? ואיך יהיה ההבדל בביצועים? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by bati6,

ראיתי היום בחנויות מחשבים שמציעים מעבדי m-5y וכ'... היה להם כל מני סוגים, נראה לי היה אחד m-5y710 לא בטוח, אבל בכל מקרה הם התחילו בm-5. אז השאלה שלי, איך המעבדים האלה? זה מעבד חדיש זה יותר טוב מ i7? תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום. יש לי 1GB שעובד בדואל צ'אנל של שניים 512MB.. תדר 667. והזכרון הזה נשאב בהורדות HTTP וגם בהורודות דרך תוכנות שיתוף, כמו כלום! בנוסף לזה במשחקים זה נשאב גם כן עד 0. ואני מדבר על משחקים כמו CALL OF DUTY, GHOST RECON וכו'. הגיוני?

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by ed1,

בדיקת חומרה של מחשב חדש עם AIDA מציגה מספר נתונים קצת מבלבלים?! הלוח של ג'יגה בייט והמעבד סלרון 2600 אלה הקריאות של AIDA: רוחב באס - 64 ביט real clock - 101MHz (QDR) effective clock - 405MHz band width - 3241MB/s מה ההבדל בין שעון אמיתי לאפקטיבי? הזכרון זה 256MB DDR 400MHz בסלוט יחיד, האפקט של ה-DDR אמור "להכפיל" את מהירות השעון ככה שאם הבאס הוא 133MHz אז יתקבל 266MHz אז איך פה מתקבל 400MHz? הרי הבאס הוא לא 200MHz אלא רק 100MHz ואמור להתקבל DDR 200MHz...?!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום אני בדרך לקנות מחשב שמיועד לגרפיקה בלבד ללא משחקים בכלל חשבתי על i5-2500 אבל הוצע לי מעבד FX4100 של AMD בהפרש כספי ניכר. כיוון שאין לי שום מידע על מעבדי AMD רציתי להיוועץ בחברי הפורום הנכבדים לאיזה מעבד של אינטל הוא דומה מבחינת הביצועים הגרפיים שלו. אודה לכל התייחסות

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. הכותרת אומרת הכל .... יש לי 8 גיגה ראם במחשב החדש שקניתי .... האם בישביל להפעיל משחקים עם AA גבוהה אני יצטרך כמה שיותר ראם - במיוחד המשחקים החדשים שיצאו כמו Dragon age 3 וכו שהם דורשים בישביל להפעיל על הכי גבוה 8 גיגה אז שווה לי לשדרג ל 16 גיגה או שזה לא ממש משנה ? הכוונה לא יראו כזה הבדל ומה שמשנה זה בעיקר הכרטיס מסך (דרך אגב זה GTX 770 עם כל התוספות של EVGA +2giga )? ,תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by iyehuda,

הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על הלוח הנ"ל לאןברקלוקים כי לפי מה שהבנתי הוא לא אמין נראה לי לפי ביקורות בחו"ל

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים