מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
ענקית השבבים נתנה לנו הצצה קטנה לעולם 10 הננומטרים האישי שלה בתערוכת הטכנולוגיה הגדולה ביותר - הכירו את הדור הבא של מעבדי ניידים לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מה דעתכם על לוח האם הזה - INTEL EATONVILLE BLKD915GEV P-4 LGA775 DDR2 100Mbps LAN 3Y על איזה לוח אם בתקציב של 800 ש"ח אתם ממליצים ? האם יש ASUS באותו טווח מחיר שיתן לי ביצועים טובים יותר ושיכלול פיטצ'רים נוספים ? (Raid support, Firewire) אין לי צורך בכרטיס קול ומסך משולבים. המעבד שיעבוד איתו - INTEL P-4 LGA775 3.2GHZ 640 800MHZ FSB HT 2Mb
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הזכרונות יהיו לOC[מנסה להגיע כמה שיותר רחוק עם קירור אוויר] מהחנות NEWEGG בלבד. אפשר לחרוג עד 10$ [מקס' 200$] תודה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני עומד לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין המעבדים הבאים: AMD Athlon II X4 Quad 630 AMD Phenom II X2 555 Intel Core i3-530 כולם בטווח מחירים זהה רק קשה לי להבין מה יותר טוב ומה עדיף..עצות? ??? http://skypc.co.il/pl_product~ADX630WFGIBOX~3~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~HDZ555WFGMBOX~3~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~i3-530ay~3~0.htm תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו ? יש לי תקציב למעבד הזה! ואני מעדיף אותו על ה C2Q 9400 של אינטל. אז מה אתם אומרים עליו? הוא יריץ לי משחקים טוב? אל תבאסו :-\
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! ראיתי שהרבה משחקים רוצים 1G ולי יש 959 מגה RAM, רציתי לשאול אם זה באמת משמעותי. שאלה נוספת: איך אני יודע איזה סוג ראם יש לי? האם יש כזאת אופציה בeverest או תוכנה אחרת?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז בעקבות שני התרדים הקודמים אני גם רוצה להראות פה את המחשב החדש שלי (עוד לא חודש)ולשמוע את חוות דעתכם בקשר אליו. Mobo: Gigabyte GA-7VRXP (VIA KT333)l +Proccessor: AMD Athlon XP 2100 Memory: Transcend 512 DDRam 333Mhz Graphic Card: Gainward ultra 750 golden sample- Geforce4 Ti4600 Hard Disk: Maxtor 80GB 7200 RPM+ IBM 40GB 7200RPM Sound Card: Hercules Game Theater XP 6.1 Case: Enermax 3 fans 450watt Speakers: Creative cambrdige soundwaorks-four points soround -5 speakers Monitor: IBM G78 Series CDR-W: ASUS 32X12.X40 אוקיי,חוץ מהבעייה בלוח אם שסידרתי אותה(אך אני עדיין ממליץ לא לקחת לוח אם מסוג זה)אז המערכת עובדת מצויין והחרטה היחידה שלי היא שאולי יכולתי לקחת כרטיס מסך מסוג…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33265 מדובר בשמועה כמו ש AMD מתכננת לקנות את ATI. העניינים מתחילים להתפתח
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צהריים טובים לכם,אשמח לקבל עזרה,אני קצת מבולבל בנושא של הזיכרונות. ??? איזה זיכרונות יש ואיזה ולאיזה מעבדים ולוחות הם מותאמים? אילו הטובים ואילו הפחות טובים? תודה רבה לכם על העזרה. 8)
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לשאול שאלה פשוטה כי לא כל כך הבנתי מה ההבדלים. בכמה חזק מעבד i7 6700k 4.o oc לעומת i5 750 4.0 oc , בכל הנוגע לגיימינג בעיקר , וגם למהירות מחשב וכו. תודה רבה .
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את זה במעבד הפרסקוט שלי מה זה לעזאל קוראים לזה בשם ארוך היפר טארנינג טכנולגינג בשם קצר ht ומזה ה1 mb כאש במעבד??
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע יש לי Amd athlon 64bit 3200@2750mhz 1Gig ocz 2-2-2-5 Ddr1 Dfi Lanparty ut ultra-d אבל המערכת כבר באמת מיושנת ואני משתגע מזה, והמחירים מגוכחים עכשיו אז רציתי לקנות משהו חדש. התקציב לא מזהיר, משהו כמו 1800 שקל בלחץ. עצות? אני מתכוון לעשות אוברקלוק!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעבד AMD Phenom 2 955 3,2Ghz לוח אם GIGABYTE GA-880GM-UD2H 1.4rev 2 כרטיסי זכרון corsair 2gb (single stick) DDR3-1333 CL9 VALUE SELECT מעוניין לקנות כרטיס נוסף של 4GB ורציתי לדעת אם יש הגבלה כלשהי מבחינת מעבד ותיאום בין הזכרונות. מבחינת לוח האם אני לא חושב שצריכה להיות בעיה יש מקום לארבעה כרטיסים כשכל אחד יכול לתמוך ב 4GB. לגבי המעבד אינני בטוח. האם אפשר לשלב 2 כריטיסים של 2GB עם כרטיס אחד של 4GB כשכרטיס האחרון מיוצר ע"י חברה אחרת? והאם אפשר שכרטיס זה יהיה במהירות 1600Ghz או שעשויה להיות בעיה עם הכרטיסים האחרים?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם כבר כמה זמן שאני רוצה לקנות מחשב חדש ההתלבטות שלי אם לקנות או לא נובעת מכך שהבנתי כי עדיף לי לחכות עד שיצאו יותר מפרטים מבוססי AMD 939 השאלה היא אם הדבר באמת מוצדק ובאמת עדיף לי לחכות.. או לקנות עכשיו מחשב ? אם אכן עדיף לחכות, אני אודה לכם אם תתנו לי הערכה מתי המפרטים מבוססי ה AMD 939 יכנסו לשוק בצורה מאסיבית יותר ע"מ שתהיה לי הערכה - עד מתי לחכות תודה לכל העוזרים!
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני תכוון לצ'ינטק 7VJS ZENITH שבא עם סט קאבלים מעוגלים, עם פאנל קדמי עם מלא יציאות כולל USB וIEEE 1394 ויש בו צג טפרטורה וצג שמראה אם יש תקלה או משהו כזה.... והוא בא עם עוד מ-ל-א פיצ'רים... אז למה אף אחד לא מדבר עליו פה?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כבר הייתי די סגור על הג'יגהבייט GA-P55A-UD3 ואז ראיתי שבתוספת של עוד 100 ש"ח אפשר לקנות GA-P55A-UD3R ולקבל את השיפורים הנ"ל. האם כדאי? קישור להשוואה בין הלוחות.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מערכת מבוססת AMD רייזן מהדור השלישי. ממה שאני רואה באתרים של יצרני לוחות האם, לוחות אם מבוססי צ'יפסט B450/X470 לא תומכים בדור השלישי ללא עדכון ביוס. איך אני יכול לבצע עדכון ביוס (אני מתכנן לרכוש את החלקים ולהרכיב לבד) מבלי לקנות איזה מעבד זול כמו רייזן 1200? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום בסוף הזמנתי אצל נועה את אלו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4953 אבל זה יקח עשרה ימי עבודה אז שזה יהיה בארץ תזרקו שמות של חנויות שיש סיכוי שיש להם את זה.
-
- 39 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, אין הרבה מה להרחיב מעבר לשאלה שבנושא לא לגמרי מובן לי מה ההבדל בין צ'יפסטים שונים (כלומר כאלה שבאים על לוחות אם). ביצועים? אמינות? אם זה בביצועים, אז מה זאת אומרת? אם לקחתי מעבד חזק, הרבה זכרון, אז מה התפקיד של הצ'יפסט פה (בהנחה שכל הרכיבים נתמכים ע"י הלוח ואין "צוואר בקבוק")? איפה החסרון אם אני לוקח לוח שתומך בכל מה שאני רוצה, אבל עם צ'יפסט ברמה נמוכה? (כלומר במה מתבטאת הרמה הנמוכה)? לצורך העניין, מדובר על ההבדל בין צ'יפסטים P35 ו-G33 של אינטל
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם יש הבדל מורגש בין המעבדים הבאים AMD DUAL CORE 3800 לבין INTEL DUAL CORE 2.6 805 עם אני יעבוד עם שניהם יהיה הבדל משמעותי???? ועוד שאלה עם אני צריך את המחשב להכול אני שחקן בינוני אני גם מפעיל מלא תוכנות ביחד כמו אמיול וכו' וכו' איזה מעבד יש לו מהירות שעון יותר גבוהה?? ולאיזה משתמש מתאים AMD ולאיזה משתמש מתאים INTEL
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי להרכיב קירור למעבד וחשבתי לבדוק את מספר הסידורי שלו וזה מה שמצאתי אנא הגידו לי מה זה? ומה לעשות ? להוריד או להשאיר? זה I5-2500K
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חוץ ממהירות השעון הבנתי שב-830 יש את "Intel SpeedStep" וב-820 אין מה נותן "Intel SpeedStep" במעבדים שולחניים ? (להבדיל מניידים) [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כעט אני נמצא בתקופה שאני מחליף את שני המחשבים הישנים שברשותי ואת הראשון כבר רכשתי אך בקשר למחשב השני אני עדיין לא בטוח: המחשב הראשון שקניתי לעצמי (ה - XP1800) סבל כבר מבעיות חום שבצורה זאת או אחרת הצלחתי ליצבם לטמפרטורות נורמליות ע"י שני מאווררים גדולים (120) אחד שמוציא והשני שמכניס אוויר. המחשב השני שאני קונה בעיקר לצורכי עבודה (עריכה גרפית ווידאו) יצטרך לעבוד הרבה זמן ונמאס לי לטפל כבר בבעיות חום כאלו ואחרות ושאלותי הם: 1. האם אתם חושבים שכדאי לי להשקיע על מעבד P4 בעל ליבת ה - Northwood המתקדמת במהירות נמוכה יחסית (1.6 GHZ) או לקחת מעבד מהיר בעל הליבה הישנה (אני מזכיר שהוא בעיקר לצורכי עבודה כלומר 3DSMAX וכל מיני עריכות וידאו כאלו ואחרות) 2. לאיזה טמפרטורות הוא מגיע בכל…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מעוניין להגדיל את הזכרון שלי ל16GB בערון המעבד והכרטיס אינם תומכים בסטיקים של 8GB, האם למישהו יש את המעבד או לוח אם והצליח לעבוד עם סטיקים ש 8GB? http://www.asus.com/Motherboards/P7P55DE_EVO/ http://ark.intel.com/products/42915/Intel-Core-i5-750-Processor-8M-Cache-2_66-GHz תודה, חזי
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-