מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , סליחה על הבורות לא הייתי מעודכן בדורות החדשים של המעבדים . אני מקבל בקרוב מחשב עם מעבד אינטל G640 . רציתי לדעת מאיזה אריכקטורה בנויות הליבות שלו ? ואיך הוא בהשוואה ל C2D ?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים בהמשך לנושא שפתחתי כאן לפני יומיים, ככל הנראה יש לי בעיה עם הלוח אם, לאחר הוספת זיכרונות אני התחלתי לקבל BSOD לפחות פעם או פעמיים ביום. וגם רוב הסיכויים 3 סלוטים של זיכרון לא עובדים בלוח אם. אז אני צריך למצוא לוח חדש, המעבד עדיין מספק אותי לכן איני רואה טעם בלהחליפו. המערכת הנוכחית שלי היא: Intel i7 930 socket 1366 rev d0 18GB ram gigabyte X58A-UD3R Patriot 120GB SSD Seagate 500GB Hdd Nvidia Geforce GTX680 Corsair TX750W תמליצו לי על לוח שיתאים ואם אפשר גם מקום ממנו ניתן לרכוש, תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש (לגיימינג כבד, תקציב של בסביבות 8000 שקל), יש לי כבר מעבד (intel core i5 2550k), כרטיס מסך (nvidia geforce gtx680) ומארז (nzxt phantom). אני בעיקר מתלבט עכשיו לגבי לוח אם וזיכרון, למרות שאשמח לעזרה גם עם כל השאר. חשבתי על לוח האם Gigabyte GA-Z77X-D3H וארצה לשמוע את דעתכם עליו, ואם יש לכם אפשרויות אחרות לשמוע אותן, ולגבי זיכרון אני יודע שאני רוצה מעל טרה בייט, אבל אין לי שום אופציה. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני כבר מבולבל לגבי המעבדים החדשים שיש ,אני קונה מחשב חדש לחדר והרבה זמן אני לא עכבתי אחרי מה שקורה בשוק המעבדים ואני קצת הרבה מאחור , קראתי כל השבוע הזה בלי סוף וזה עשה אותי רק יותר מבולבל. אני מתלבט בקניית מעבד למשחקים, ועל הפרק עומדים הi3 3220 , phenom ii x4 965 ,amd fx4170 . עכשיו יש לאח שלי מחשב שקניתי לו לפני שנה עם amd x3 720 עם כרטיס hd4850 ,המחשב עדיין נותן אחלה ביצועים אבל בהרבה מקרים המחשב מתקשה לפתוח תוכנות כמו מדיה פלייר וכל מיני קטעים כאלה אבל אחרי פירמוט הוא רץ מצויין . בכל מקרה מעבדי amd זולים משמעותית וחומרתית טובים יותר (ואין לי מושג אולי זה רק אני אבל מעבדי אינטל נותנים תחושה יותר בטוחה בכל מה שקשור לעיבוד בין אם זה משחקים אינטרנט גרפיקה סרטים וכו) השא…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חודש הבא כניראה שזהו שסוף סוף אני מביא SSD בשביל להמריץ עוד טיפה את המערכת והתחלתי לחשוב אם אולי כדאי לי גם בהמשך לשדרג את המעבד שלי מה2500K שיש לי ל2700K כי יש לו ריבוי נימים וזה אמור לעזור שיש הרבה יישומים שרצים ברקע לא? האם יורגש הבדל בינהם? לדור הIVY אני לא מעוניין לשדרג כי יש לי לוח עם ציפסט P67 ואני לא ינצל במיוחד את היכולות שלו וגם הIVY הבנתי פחות טוב בOC
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם, הלוח אם הנוכחי שלי התחיל לגסוס לאחרונה לכן החלטתי להקדים תרופה למכה ולחפש תחליף. להלן המפרט: מעבד: INTEL C2Q Q6600 G0 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3R זיכרון: GSKILL 4X2GB 800MHZ כרטיס מסך: ATI SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 קשיח ראשי: GSKILL FM-25S2-115GBPE קשיח משני: WDC WD6400AAKS-65A7B0 ספק: CORSAIR VX450W מארז: ANTEC SOLO כרגע אני מחפש אלטרנטיבות ללוח אם הנוכחי... הלוח צריך להיות מספיק טוב בשביל OC ל 3GHZ ובאיכות מעולה - המחשב דלוק 24\7. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייח זול אבל שיהיה טוב למשחקים ועבודות סרטים ואני מוכן להתפשר על הכסף בסביבות 2000-2500 ראיתי מעבד-intel core i3-550 processor 3.2Ghz 4M cache tray ב504 ש"ח יש הצעות למשהו יותר טוב ואם יש הצעות בכלל לעוד רכיבים לוח אם ,כרטיס מסך וכו.. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני בזמן הקרוב אפילו השבוע לשדרג למחשב חדש ומה שחשבתי זה: לוח אם: Gigabyte 990XA-UD3 AM3+, 990X, DDR3 1866, 3xPCI-E, CrossFireX, SLI, HDAudio, GBL [ מעבד: AMD FX x8 Eight-Core FX-8150 Socket AM3+ 3.6GHz Box זיכרון למחשב: Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Dual Channel CL9-9-9-24מה דעתכם העם זה בסדר ? הכוונה שלי היא לשחק במשחקים כבדים כמה שיותר גראפיקה..הכרטיס מסך שאני מעוניים לרכוש זה: Sapphire HD 7870 GHZ Edition OC 2GB GDDR5 DX11 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E סך הכל המחיר יוצא 3300 שזאת גם המיגבלה שלי כל שאר החלקים אני מתכוון כחת מהמחשב הישן שלי...
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי התלבטות לגבי קניית קירור למעבד החדש , i7-3930k , שיורכב על לוח אם intel dx97si. אני מתלבט בין שני המוצרים האלה : 1. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174&products_id=17204 2. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174&products_id=6175 3. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174&products_id=17130 אני לא מתכנן שום OC למחשב בזמן הקרוב וסביר להניח שבכלל לא, לכן הקירור לא צריך להיות פסיכי אבל על המחשב הולכים לרוץ הרבה משחקים ( ביחד עם gigabyte amd radeon 7950 3gb) אז מה מהם הכי משתלם קנות?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי המעבדים האלו, המחשב מיועד בעיקר ל maya + vray השאלה אם ה 3930 ירנדר משמעותית יותר מהר מ- 3770, ההבדל במחיר גם הוא משמעותי.
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי רכשתי 3570 I5 במקום Q6600 זכרון DDR3 16GB במקום DDR2 4GB לוח אמ DH-H77D3H במקום P35 .. השאלה האם אני צריך להתקין מחדש מערכת הפעלה לאחר ההחלפה (אני משתמש בWIN 7 64 BIT) :s05: בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש שילוש לגיימינג+OC,ככה שאני זקוק המלצה למעבד+לוח+זכרונות+קירור עד 2000 ש"ח,2200 גג. מעדיף לקנות מIQPC.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, אשמח לחוות דעת על הלוח אם שציינתי... http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4147#ov האם הוא יכול לשרוד מעל 4 שנים? מה ההבדל בין GA-Z77M-D3H ל GA-Z77-DS3H (מי יותר טוב) תודה מראש, נ.ב מעבד אינטל I5 3470
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים אני לאחרונה נאלצתי להגדיל את כמות הזיכרונות שלי מ 6GB ל12GB בגלל העבודה + הקורס שאני כרגע לוקח (גרפיקה) השאלה שלי האם שני סוגי הזיכרונות יעבדו ביחד: הזיכרון הישן: Patriot 6Gb (3 x 2Gb) Viper PVT36G1600LLK 8-8-8-24 הזיכרון החדש: Corsair 3x4GB DDR3 1600MHZ Vengeance Edition CL9-9-9-24 אז כפי ששאלתי האם שני הסוגים יעבדו ביחד ככה שיהיה לי 18GB במקום 12GB? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי, אני צריך לקנות לוח אם ומעבד חדשים (גם מערכת קירור אם יש המלצה מיוחדת אבל לא קריטי) יש לי 2X4 GB של CORSAIR (DDR3), כרטיס מסך GTX 460 ומסך Dell U2312HM דרישות עיקריות הם לגיימיניג וסרטים. תקציב - 1500 עם אפשרות לחריגה במקרה וזה נראה לכם הכרחי. אני די רוצה לקנות היום-מחר, אז תענו בהקדם אם יוצא לכם.בתודה מראש! שחר
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני מתלבט בין לוח Asus P8Z68-V PRO/GEN3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68 לנגיד Asus P8H77-M LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, או משהו פשוט יותר .. המטרה היא לשמור על לוח חזק כדי שאני ישדרג אותו בעתיד (כשיהיה כסף ) גם לוח גדול ולא צפוף זה בונוס אני לא מבין גדול כלכך בנושא הזה העיקר שיהיה עדכני להרבה זמן .. אין לי בעיה להשקיע עוד 300 אבל לפחות שיצדיק את התוספת בנתיים אני אשים מעבד I3 בפנים אבל בעתיד אני יחליף למשהו אחר .. השאלה היא אם יש הבדל גדול בין הלוח הזה ללוח פשוט יותר בשביל המשתמש הפשוט (גיימר בינוני משחקים משחקים כבדים אבל לא כ מסך מפלצתי.. חוץ מזה אינטנרט וסרטים.. אבל לא נראה לי שזה משנה) בנוסף חשוב לי לציין שמתוך נסיון רע אני מעדיף להתרחק מGIGABYTE ובגלל שאני לא מ…
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת אם כרטיס הזכרון הוא Single Sided או Double Sided? בכרטיס הזה למשל: http://ksp.co.il/?uin=17505 כתוב: "Single Module", זה אומר Single Sided? ובכרטיס הזה: http://ksp.co.il/?uin=14162 לפי איזה נתון אפשר לדעת מה הוא? אפשר לזהות לפי המראה הפיזי של הכרטיס - אם יש לו משני הצדדים "ריבועים השחורים" או רק מצד אחד? (וסליחה על הבורות, אני פשוט לא ממש מבין בזה.)
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
לא מבין מה ההבדל בין שני המעבדים האלו (g640 vsg840( שניהם בעלי 2 ליבות שרצות באותו תדר 2.8Ghz עם 3M CACHE חיפשתי באינטרנט הסבר כלשהו ולא מצאתי יש הבדל כלשהו במשחקים כבדים או בביצועי מעבד ? ואם כן למה אם המפרטים שלהם זהים? תודה רבה לעוזרים כמובן!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, הלוח אם שלו הוא לוח אם של אינטל DH61CR. הלוח לא תומך pci-e 3 ו-usb 3 מה שנראה לי מעיד על לוח דור ישן יותר? הכרטיס מסך שלי, 660gtx ti, תומך pci-e 3, מה שהלוח אם לא תומך. קרה לי בשני משחקים נפרדים מסך המוות הכחול אחרי זמן מסויים של משחק, וזה הדליק אצלי נורה, ייתכן שאי התאימות של הלוח אם ל-pci-e 3 מייצר את המסך הכחול?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
מחפש המלצה למעבד לוח אם וזיכרון עד 500 ש"ח המחשב ישמש לעבודה משרדית גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים HD וכו. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם פתחתי שרשור בנושא הזה בפורום אחסון אבל לא קיבלתי תשובה , אולי כאן מצבי ישתפר. אני לפני רכישה של כונן SSD ולכן אני לוודא שאני יכול להפעיל בביוס שלי ahci/raid. לוח האם הוא msi g31m2 v1.0 ואני לא מוצא בביוס שלו את האפשרות להפעיל את הahci. האם התכונה הזו היא תכונה של לוח האם או שהיא ניתנת להוספה באמצעות דרייבר ? בכל אופן אני לא מצאתי מידע מועיל בנושא בגוגל אז אשמח לעזרה כאן. תודה מראש ויום טוב לכולם
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
צריך זיכרון DDR2 2GB כמובן שזול אבל יותר חשוב האיכות.זה הלוח אמ שלי(בגלל זה אני חושב שDDR3 לא יתאים) MSI G31תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
האים ה FX-4170 אכן מתקרב לI5 למרות מחירו של כ 100 דולר ? מה הטמפרטורה שהמעבד מייצר והאים ניתן להשתמש בקירור המקורי במארז ATX רגיל ? http://community.futuremark.com/hardware/cpu/AMD+FX-4170/review
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול מה דעתכם על קניית מעבדים דרך איביי? כי לדוגמה בTMS המעבד שאני רוצה לקנות(3930K) עולה 2952ש"ח ובאיביי זה יוצא בערך 520-560$ שזה הפרש של כמעט 900ש"ח! השאלה אם המעבדים טובים או פגומים או משהו שאלה נוספת, המליצו לי על לוח האם Gigabyte GA-H77-DS3H ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו? תודה!
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב, אני לא יודע מה לבחור מבין שני אלו - זה או זה . שניהם 1600 MHz, שניהם CL-9-9-9-24, ושניהם 2x4GB. מישהו מכיר את שניהם ויודע לייעץ לי מה טוב יותר ? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-