עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מתכוון לקנות מחשב עם מעבד i7 920 ולוח אם של ג'יגהבייט GA-EX58-UD4P כרטיס מסך GTX260 896MB OCX של BFG אני מתלבט בין הזיכרון הזה OCZ OCZ3G1600LV6GK 3X2GB 1600MHz CL8 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2976 לבין זה OCZ OCZ3P1600LV6GK 3X2GB 1600MHz CL7 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=3182 מה ההבדל? ומה עדיף? תודה רבה

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. חברה אני מעוניין לרכוש זיכרון למחשב אזז ככה יש לי 2*1GB של קינגסטון מהירות 667 DDR2 עכשיו בגלל שיש לי ויסטה אולטימייט 32 ביט המחשב זז טיפה לאט ורואים את זה בעיקר בהעאלאה של משחקים זמני טעינה אורכים מאוד...דבר שלא היה לי בXP.... רציתי לברר גם אם יהיה שינוי משמעותי ואם המחשב יזהה לי את כל ה4 ג'יגה ואם באמת הם יהיו מנוצלים תודה מראש וחג שמח

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by MOTI_YOSEF,

AMD 6400 מקביל ל E5200 ? שווה לקנות את המעבד הזה ב 500 שקל ? הציעו לי את המעבד הזה TRAY אחריות 3 שנים . הסתכלתי באתר ASUS הלוח שלי AM2 תומך עד 6000 ובמעבדים של 95W יכול להיות שזה לא מתאים ? מקסימום אני אקנה BOX 6000 .

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שמו לי סטיק אחד של ג'יגה במקום 512X2 (בהזמנה היה כתוב במפורש שהזכרונות עובדים ב Dual Channel). בחנות אמרו שהלוח בכלל לא תומך בדואל צ'אנל?

• 38 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Sunny Jim,

הזמנתי מחשב עם המעבד הזה, והיום פנדה התקשרו אלי והודיעו לי שיש אפשרות למעבד הנ"ל בתצורת TRAY כבר עכשיו, אבל פשוט ישימו לו קירור של PENTIUM D... המאוורר אותו דבר כמו בCONROE, אך הצלעות קירור אחרות ויותר טובות לטענת המוכר בטענה שהPENTIUM D מתחמם הרבה יותר ודורש קירור יותר טוב, אז למעשה מבחינת קירור אפשר להגיד שהרווחתי... מה שהוא אומר די הגיוני אבל האם אתם יכולים לאשר?(לדעתכם)

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by ychig,

מישהו יודע את הסיבות לכך שהמחירים התייקרו ? בדיוק תכננתי לקנות מעבד מהסדרה [e6300 e6400 וכו'..]

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום אנשים,אני מתלבט בין שני סוגים של מעבדי AMD מה עדיף להשקיע יותר על מעבד שעובד ב- 65NM בשביל הטמפרטורה הנמוכה שלו, או ללכת על מעבד עם 2 מגה זיכרון נדיף. יש דגם שהוא גם וגם אבל הוא יקר לי. תודה!

• 34 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by shai265,

החלפתי למחשב שלי מעבד : ורציתי לדעת איך אני בודק אם הוא מזויף???

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. הציטוט מובא מחדשה באתר זה. עכשיו, מה בדיוק זה אומר?? שהמעבדים בקרוב יגיעו לשיא עוצמתם?? או שאולי זה אומר שנעבור לטכנולוגיה אחרת יותר מתקדמת?? ??? ???

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אני עומד לקנות מחשב חדש ורציתי לברר במה תומך הלוח הבא או מה יש בו מובנה... : Motherboards for AMD: nVidia nForce2 Abit NF7 Rev2 [608.00 nis המחשב הוא בעיקר למשחקים ...אז אולי יש לוח יותר טוב שאתם מכירים ויכולים להציע לי עליו (אבל שלא יהיה כל כך יקר). תודה על העזרה....זה נורא חשוב ;D ;D :asthanos: :AR15: :AR15:

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. מנכ"ל אינטל החדש פט גלסינגר חושף תוכנית מלהיבה עבור החברה לשנים הקרובות שכוללת הרחבת מפעלים, שיתופי פעולה ותחילת ייצור של שבבים בטכנולוגיות מתקדמות יותרלכתבה

12. שלום, אני עוסקת באדריכלות, בעיקר אוטוקאד, סקצ'אפ ויריי ופוטושופ. בסה"כ די מרוצה מביצועי המחשב הזה חוץ מאשר בזמן רינדור או פתיחת קבצים כבדים בפוטושופ, כשלפתע מתחילות תוכנות שונות להתלוננן על מחסור בזיכרון ולהיסגר. בכל מקרה, זה המפרט: Intel core i5 2500 / 1155 Tray Scythe Cooler Katana 3 Gigabyte PA-P67X-UD3-B3 DDR 3 4GB/1333 Kingston X 2 Sparkle GTX460 2048 GDDR5 PCI-E Samsung EVO 840 250GB Samsung HDD 500 GB Western Digital HDD 1TB Western Digital HDD 2TB Samsung DVD-RW Seasonic PSU 620W active PFC 80 Cooler for case raidmax 120mm Thermaltake V3 Windows Black Windows 7 Pro 64bit יש לי עדיין 2 סלוטים של זכרונות פנויים אז מתלבטת בין 3 אופציות: 1. סטיק בוד…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. נראה לי הרכישה הכי גדולה של אינטל אי פעם, כמעט 17 מילארד דולר כאשר הסיבה היא כמובן בעיקר בהתחלה לשוק השרתים. תוך שנה נראה מעבדי XEON משולבי FPGA ואולי אחרי זה גם לשוק המשובץ / פלאפונים. יש שמועות שאינטל מייצרת מעבדים כאלו כבר כמה שנים במיוחד לשרתי ה BING של מיקרוסופט. האם NVIDIA צריכה להילחץ מזה ? http://www.wsj.com/article_email/intel-agrees-to-buy-altera-for-16-7-billion-1433162006-lMyQjAxMTE1MDAyMTEwNzE0Wj

14. Started by kurush,

שלום שלום, יש לי כרגע מעבד P4E3.0, שרץ במהירות באס של 220Mhz. אני לא רוצה להעלות את הבאס יותר מזה כדי לא להתיך את לוח האם. יש לי אפשרות להחליף אותו למעבד P4C 2.6. יש לי זכרון AData PC4000. האם אשיג תוצאות יותר טובות אם אחליף למעבד זה?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Dana_s,

על התכונות הבאות: (ובכלל לא חשובים לי יכולות OVERCLOCKING כי אני לא אשתמש בזה) 1. זול ויציב (שלא יתקע לי לעיתים תכופות) 2. לפחות 4 יציאות USB אחוריות ו- 2 יציאות מקדימה 3. עדיף (אבל לא הכרחי) תמיכה ב SATA 4. כמה שיותר אחריות יצרן 5. השימוש של המחשב יהיה גם למשחקים (גם לתלת מימד - אם כי לא תלת מימד כבד. כרטיס המסך שארכוש (ראו בהמשך) יהיה GIGABYTE RADEON 9200 6. סוג המעבד - עדיין לא נקבע - תלוי בלוח. אני אוהבת אינטל אבל ברור לי שעדיף AMD כי הוא זול יותר כלפי הביצועים שלו הערות: 1. לידיד שלי יש לוח אינטל איסטון. הלוח מצויין. הוא לא נתקע אבל הוא כבר מיושן. הלוחות החדשים של אינטל מאוד יקרים יחסית. האם כדאי להשקיע באינטל בכל זאת? 2. מאחר שחשובים לי יציאות VIVO אז תודות ל…

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ma4351,

1. השאלה בכותרת.. 2. מה עדיף 1066mhz עם cl5 או 800mhz עם cl4 ? 3. האם שווה להשקיע עוד 400 שקל בשביל זיכרונות ddr3 למרות שהcl שלהם ממש גבוה יחסית לddr2 ? 4. ראיתי באתר של gskill שהזכרונות האלו לא מתאימים לצ'יפסט p43 יש אמת בדברים האלה? לא שמעתי על זה עד עכשיו..אז איזה זכרונות אני אקח שיתאימו לp43 ? זה הלינק http://newgskill.web-bi.net/bbs/view.php?id=g_ddr2&no=98 האמת אחרי שהסתכלתי באתר יותר לעומק לא ראיתי שום זכרונות שכתוב שתומכים בצ'יפסט p43 מה זה אומר? מה אתם אומרים?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. כאמור, אני מעוניין לדעת מהם המודולים הכי טובים שניתן למצוא בכסף הזה. תודה

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by newz,

כעט אני נמצא בתקופה שאני מחליף את שני המחשבים הישנים שברשותי ואת הראשון כבר רכשתי אך בקשר למחשב השני אני עדיין לא בטוח: המחשב הראשון שקניתי לעצמי (ה - XP1800) סבל כבר מבעיות חום שבצורה זאת או אחרת הצלחתי ליצבם לטמפרטורות נורמליות ע"י שני מאווררים גדולים (120) אחד שמוציא והשני שמכניס אוויר. המחשב השני שאני קונה בעיקר לצורכי עבודה (עריכה גרפית ווידאו) יצטרך לעבוד הרבה זמן ונמאס לי לטפל כבר בבעיות חום כאלו ואחרות ושאלותי הם: 1. האם אתם חושבים שכדאי לי להשקיע על מעבד P4 בעל ליבת ה - Northwood המתקדמת במהירות נמוכה יחסית (1.6 GHZ) או לקחת מעבד מהיר בעל הליבה הישנה (אני מזכיר שהוא בעיקר לצורכי עבודה כלומר 3DSMAX וכל מיני עריכות וידאו כאלו ואחרות) 2. לאיזה טמפרטורות הוא מגיע בכל…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת עם אני יכול להשים מעבד Athlon MP על לוח Athlon XP? מבחינה של התושבת (סוקט) הם אותו הדבר, אבל השאלה עם הלוח יזהה את המעבד? ראיתי באתר Future-Mark שפעם נקרא Mad-Onion {נו אתם יודעים השוואת ציונים של 3D MARK} שמישהו עם מעבד MP 1800 שם אותו על לוח KX333 R של אביט {KT333}, הגיוני? או שזה סתם זיוף? ואיך יהיה ההבדל בביצועים? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by n00kie,

אני אחליף בקרוב את הE5200 שלי לQ8400 שאני משיג מחבר. בדקתי שהלוח אם תומך 45 NM. המעבד יגיע בלי מאוורר, אפשר יהיה להשתמש בזה של הE5200? בנוסף, אני לא מתכוון לפרמט, האם יש צורך להסיר את הדרייבר של אינטל והלהוריד חדש או שזה אותו הדרייבר? ושאלה אחרונה, הפעם האחרונה שהרכבתי מעבד היה לפני די הרבה זמן, יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת על התהליך או שלראות סרטונים יספיק?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אז AMD ממשיכה להוציא מעבדים חדשים. המעבדים מהסדרה הזאת כמובן פחות רלוונטיים למשתמשי קצה ומיועדים לשרתים אבל כמובן , מתבססים על אותה הארכיטקטורה החדשה שלהם, כמו RYZEN ולפחות לפי המודגם בסרטון הזה, הביצועים גם בתחום השרתים מצליחים מאוד אל מול המעבדים של אינטל, גם החזקים ביותר. הכרזה על מעבדי NAPLE של AMD והשוואה למעבד Intel Xeon E5-2699 V4

22. אם לא מתכנן המהרה, האם כל ההבדלים בינהם זאת האפשרות ל smart response?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by lucky,

כרגע המערכת שלי היא כזאת: מעבד: Q9550 זיכרון: 2 סטיקים של 2GB 800MHZ לוח: G43 של אסוס כ.מסך: RADEON HD5850 אני שוקל להחליף את המארז ל-ATX, ועל הדרך את הלוח ל-P45 איזה דגם של לוח הייתם ממליצים כאידיאלי למפרט הנ"ל?? תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by romogen,

אני לא מבין כל כך בנושא של לוחות אם ולכן אני רוצה להתייעץ התכונות שחשובות לי מהלוח אם הן: 1. שיהיה תואם USB 3.0 (חשוב מאוד) 2. שיתמוך בשתי כניסות לראם (שכל אחת יכולה לקבל 4 ג'יגה) 3. שיהיו לפחות 6 כניסות USB מקדימה ומאחורה (חשוב מאוד! אם אפשר יותר בכיף) 4. שיתאם מעבדי i7 5. כניסה לכרטיס מסך אחד לפחות 6. מהחברות: ASUS and GIGABYTE 7. שיהיה בטווח המחירים 0- 560 ש"ח *תודה רבה לכל מי שיעזור ויטרח (אני ממש לא מבין בנושא של לוחות אם) אם יש משהוא נוגד את החוקים אל תנעלו בבקשה רק תעירו לי או שתתקנו זה מאוד חשוב לי) תיקנתי את הכותרת (אם עדיין יש בעיה מנהל תתקן בשבילי, תודה )

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by BoOoM2008,

הגשר הצפוני מנהל את התקשורת בין מעבד זיכרון AGP גשר דרומי הגשר הדרומי מנהל את התקשורת בין בקרי IDE ערוץ PCI התקני LEGACY (כל המקלדת, עכבר, פורטים) USB מה זאת אומרת מנהת את התקשורת?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.