עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. העניין הוא שכרגע המחשב שלי בלי מעבד,מה שאומר שאני צריך מעבד, המעבד שהיה לי הוא מה שמופיע במפרט. העניין הוא שאני רוצה להיות יציב על לפחות 4.7GHZ, עם הזכרונות שלי ועם הלוח שלי ממש לא תיהיה לי בעיה. בנוגע לקירור של המעבד ברשותי Tuniq שעבר מספר מודים ובתוכו גם מאוורר של 110CFM ,אני גם נמצא במצב טוב שכן המחשב שלי מאוד מאוורר עם עוד 4 מאווררים של 110CFM ועוד 2 של 80CFM. עם הE7200 שהייתי על 9X440 ומתח של 1.55 קבילתי טמפ' מקסימלית של 62, לא אמורה להיות בעיה להיות מעבד במקסימום גם על 65. עכשיו העניין הוא כזה שאני רוצה להגיע לתדר המקסימלי עם כמה שפחות מעלות וסיכויים לOC יותר גבוה, האם יש סיכוי שE8400 יתן לי מעלות יותר נמוכות מE8600? או שהE8500 יתן לי מעלות נמוכות? או שהסיכוי לכך ממ…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. היי לכולם. שאלה קצת מטומטמת, אבל כשקונים זכרונות ו-לא- בKIT, אלא פשוט סטיק אחד בודד של יצרן ידוע(גם טווינמוס וADATA נכללים כ'ידוע' מבחינתי), האם הם אמורים להגיע בתוך קופסה או משהו? הלכתי היום לחנות שלא אזכיר את שמה(למרות שהיא גדולה וידועה לכולם), וביקשתי לקנות זכרון DDR400 של חברת טווינמוס. כשביקשתי לראות את הזכרון הוציאו לי מהמחסן סטיק ללא קופסה\שקית\שום דבר. כששאלתי אם ככה זה מגיע אמרו לי - 'אם אתה רוצה אני אתן לך שקית'. כמובן שברחתי משם כל עוד נפשי בי. כשקניתי KIT תמיד קיבלתי קופסה. מה קורה כשקונים סטיק בודד? ככה מקבלים מוצר או שגם אמורה להיות קופסה, ורק החנות הזאת עובדת בשיטה מגעילה שכזו

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. מאוד נהניתי לקרוא אותה אגב בגירסאות החדשות של הלוח ניתן להגיע ל-MCH=1.85 ול-FSB=500

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by 6kwar,

שלום!! המעבד של AMD 1800 עובד במהירות 1533 מעבד AMD 1900 עובד ב1600 1600 - 1533 = 67 ההבדל בין 1800 ל1900 רק 67הרץ??? אז למה הוא עולה +200 שקל מה1800?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אינטל שיחררה היום שני מרובי ליבה שצורכים רק 50W ! זאת אומרת 12.5 W לכל ליבה וזה מיועד לשוק השרתים. L5320 בתדר 1.86Ghz ו L5310 בתדר 1.6Ghz כוללים 8MB קאש משותף L2 ל (4MB לכל זוג ליבות) וFSB של 1066MHz L5320 יעלה כ519$ כאשר L5310 יעלה רק 455$ : מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=6441 מרשים ביותר

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by --Shadow--,

לכתבה המלאה: http://www.pcgameshardware.com/aid,699873/Intel-Core-i9-Hands-on-test-of-the-six-core-Gulftown/Reviews/

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. זהו הדיון הרשמי על החדשה: http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1118771432,43495, - אתם מוזמנים להגיב כאן ולהשמיע תגובות, רעיונות לצעד של Infineon ואם תרצו לעזור לנו ולשפוך עוד קצת מידע על ה-DH-5 החדשים. [חוצמזה שםה מיוצרים בתהליך יצור של 0.11micron].

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אשמח מאוד עם תוכלו לעזור לי זה מאוד חשוב ודחוף ...

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום לכולם, אני רוצה להרכיב מפרט למישהי שמציירת בפוטושופ במטרה להדפיס על קנבסים גדולים. נאמר, לצורך הדיון, 2מטר על 1מטר ב300 dpi/ppl. ונאמר, שוב, לצורך הדיון, עד שלושה ליירים. שמירה בפורמט לוסלס (לא jpg). כמה זכרון צריך? האם דרוש מעבד עם שלושה ערוצי זכרון או שמספיק שניים? האם SSD ישפיע משמעותית על העבודה? האם דרוש כרטיס מסך או שאון-בורד מספיק? תודה רבה, סיון

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. ;D

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by MOTI_YOSEF,

AMD 6400 מקביל ל E5200 ? שווה לקנות את המעבד הזה ב 500 שקל ? הציעו לי את המעבד הזה TRAY אחריות 3 שנים . הסתכלתי באתר ASUS הלוח שלי AM2 תומך עד 6000 ובמעבדים של 95W יכול להיות שזה לא מתאים ? מקסימום אני אקנה BOX 6000 .

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by shemiraz,

היי! אחי הקטן רוצה לשדרג את המחשב שלו כרגע יש לו את ה e6600 c2d הישן (2.4 ghz ) קראתי קצת בפורום וראיתי שמציעים את המעבד ‏Athlon II x4 Quad Core 640 כמעבד לגיימינג תקציבי האם המעבד הנ"ל מספיק לגיימר בינוני+ העניין הוא שהתקציב מוגבל והמחיר של המעבד הזה ביחד עם זכרונות ולוח אם מגיע בערך ל 1300 שקל שזה טוב מבחינת ההוצאה שהיא לא כבדה...(כרטיס מסך כבר יש לו) השאלה אם זה יספק ויתן קפיצת מדרגה מהמעבד הנוכחי שלו ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by gameri,

לכמה שנים בערך לוח אם שקניתי היום יהיה רלוונטי לשדרוג (נגיד שקניתי את הלוח אם הכי מתקדם והכי יקר למשתמש הביתי לא לשרת) אני מתכוון ברמה של דור מעבד נגיד שהלוח שיש היום מתאים לדור 10 אז שנה הבאה שיהיה דור 11 זה כבר לא רלוונטי ? שמעתי שיש הבדל בין פלטפורמה של intel ל amd אבל אני שואל לשני הפלטפורמות כיוון אחר האם לוח אם שתמך בgtx יוכל לתמוך ב rtx כל כמה זמן יש ddr חדש ובקיצור אם קניתי לוח אם הכי חדיש לכמה שנים קדימה אני יוכל לשדרג אותו עד שכבר החומרה באותה תקופה לא תתמך בלוח האם הזה כמובן שאני יודע שאי אפשר לדעת איזה טכנולוגיות צופן העתיד אבל בהסתמך על שנים קודמות כל כמה זמן יש שינוי מהותי

14. תראו פה: http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.pcpop.com%2Fdoc%2F0%2F137%2F137979_3.shtml&langpair=zh-CN%7Cen&hl=en&safe=off&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools עם מאורר 42 מעלות, ללא מאורר 49 מעלות, דמיינו לעצמכם איזה יכולת אובר קלוק.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Iv0ry,

האם זה מסוכן לשנות אפשרות זו בלוח שלי ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. שלום, ראיתי ששני המעבדים האלה הם פחות או יותר קרובים בביצועים שלהם השאלה היא האם יש הבדל גדול ומה מומלץ לקחת למחשב שהוא למשחקים?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. קניתי לאחרונה מחשב חדש, וקיבלתי אותו אתמול... אחרי כל ההתקנות והדברים החשובים, הורדתי את תוכנת EVEREST כדי לבדוק טמפ' ופרטים על המערכת.. וסתם עיינתי לי שם.. הבעיה היא, שראיתי שהזכרונות שלי רשומים שם כ667 ולא כ800 כמו שביקשתי בחנות. הזכרונות הם של קינגסטון, ואמורים להיות HYPER-X.. לא כתוב שם הדגם, רק שזה שלהם. אתם חושבים שהם דחפו לי מוצר יותר זול ממה שרציתי ולקחו מחיר מלא ? או שיש סיכוי שהתכנה הזו טועה ? יש בדיקה יותר אמינה ? כי לפתוח את המארז, להוציא זיכרון ולבדוק מה כתוב עליו זה סיפור מההפטרה, תאמינו לי.

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. רכשתי מחשב נייד עם מעבד Intel® Core™ i5-1035G1 Processor. בעל 8 ליבות. חשבתי לפי המפרט שהתדר שלו הוא 3.6 אבל עכשיו אני רואה שהתדר שלו הוא 1.0 ורק בטורבו הוא מגיע ל 3.6 והרי התדר זה נתון משמעותי מאוד פי3.6פיולות בשניה! מה זה אומר בדיוק תדר בסיס ותדר טורבו(ושההפרש בניהם כה גדול)? שהמעבד רוצה לחסוך בחשמל אז הוא בתדר נמוך ואם יד צורך הוא מאיץ אוטומטית? כי פתאום ראיתי את המחשב עם דפדפן עם כרטיס אחת שהגיע כמעט ל 80 אחוז cpu ,זה כיוון שהמחשב לא ראה צורך להאיץ לטורבו?

19. Started by iyehuda,

הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על הלוח הנ"ל לאןברקלוקים כי לפי מה שהבנתי הוא לא אמין נראה לי לפי ביקורות בחו"ל

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Eviljelly,

הורדתי את Sisoft ובזמן שעברתי על הנתונים פתאום הוא מציג לי את הטמפרטורה של הלוח אם 128 מעלות נראה לי קצת מוזר , הוא גם מציג טמפרטורה של הספק כוח 129 מעלות .. יכול להיות שהגלאי דפוק ?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. האתר Hardspell פרסם שערכת השבבים החדשה של AMD, ה-RD790 המיועדת לשוק הגבוה במיוחד (High-End) סיימה את פיתוחה והדוגמאות כבר בדרך. שם הקוד של ה-RD790 הוא "Hammerhead" והיא מציעה עד לשלושה חריצי PCIe היכולים לשמש שלושה כרטיסי מסך בתצורת Crossfire, תכונה ש-AMD מקווה שתעזור לה בהבסת שני כרטיסי 8800ULTRA ב-SLI של חברת Nvidia המתחרה. בנוסף לכך, ערכת השבבים גם תומכת ב-HyperTransport 3.0 ובמעבדי Phenom הצפויים. RD790 מיוצרת ע"י החברה הטייוואנית TSMC בליתוגרפיה של 65nm והיא מציעה צריכת חשמל טובה במיוחד. צריכת החשמל היא 3W במנוחה ועד 10W בעומס, בעוד שערכת השבבים הצפוייה של אינטל, ה-X38, דורשת 14.4W במנוחה ועד 35W בעומס. יצרניות לוחות-האם עסוקות בייצור לוחות חדשים המבוססים על ערכת …

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by junior_mg,

שלום לכולם רציתי לדעת מה הבדלים בין הלוחות שציינתי בעקרון מתכונן oc לא רואה בעתיד הקרוב רייד שמעתי איפשהו שהds3l הוא גרסא מסורסת/חתוכה של הסדרה p35 ... שמעתם על זה משהו? מחפש בעקר לוח אמין!! תקציב לא משנה כל כך אבל בעקר אשמח לדעת מה ההבדלים בינהם

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by kobibo,

רוצה לרכוש מחשב שיהיה בעיקר למשחקים אך גם לעיתים לקידוד סרטים . למה עם AMD לא ניתן לקודד סרטים ? או מה קורה עם מקודדים סרטים עם AMD ומה אם מקודים עם INTEL ? בסרטים יהיה ניתן עם AMD לפחות לצפות ?

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. http://hwzone.co.il/news/1191352484/88901/ כנראה שמחר אני קונה מחשב חדש, עם הלוח Gigabyte GA P35-DS3L .. אחרי שקראתי את הכתבה אני בספק... מה לעשות?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by etgar818,

שלום, אני צריך עזרה בבחירת מעבד אבל מאחר ויש לי לוח אם עם socket 1155 המאוד בעייתי בכל מקרה אם צריך אז תגידו גם לוח אם התקציב שלי זה 2000 שקל אבל אני לא מחפש להוציא סתם כסף. המטרה היא גיימינג של הדור הזה והבא תודה לעוזרים נ.ב. כרטיס מסך gtx 980 אם זה חשוב

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים