עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shemiraz,

היי! אחי הקטן רוצה לשדרג את המחשב שלו כרגע יש לו את ה e6600 c2d הישן (2.4 ghz ) קראתי קצת בפורום וראיתי שמציעים את המעבד ‏Athlon II x4 Quad Core 640 כמעבד לגיימינג תקציבי האם המעבד הנ"ל מספיק לגיימר בינוני+ העניין הוא שהתקציב מוגבל והמחיר של המעבד הזה ביחד עם זכרונות ולוח אם מגיע בערך ל 1300 שקל שזה טוב מבחינת ההוצאה שהיא לא כבדה...(כרטיס מסך כבר יש לו) השאלה אם זה יספק ויתן קפיצת מדרגה מהמעבד הנוכחי שלו ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. חברה אני מעוניין לרכוש זיכרון למחשב אזז ככה יש לי 2*1GB של קינגסטון מהירות 667 DDR2 עכשיו בגלל שיש לי ויסטה אולטימייט 32 ביט המחשב זז טיפה לאט ורואים את זה בעיקר בהעאלאה של משחקים זמני טעינה אורכים מאוד...דבר שלא היה לי בXP.... רציתי לברר גם אם יהיה שינוי משמעותי ואם המחשב יזהה לי את כל ה4 ג'יגה ואם באמת הם יהיו מנוצלים תודה מראש וחג שמח

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by iyehuda,

הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על הלוח הנ"ל לאןברקלוקים כי לפי מה שהבנתי הוא לא אמין נראה לי לפי ביקורות בחו"ל

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אשמח מאוד עם תוכלו לעזור לי זה מאוד חשוב ודחוף ...

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Bright Moon,

שמראה את Crysis על מערכת מבוססת Penryn מול מנכ"ל Crytek. המנכ"ל מאוד התרשם (גם אני).פרטי המערך (מופיעים בסוף הסרטון): CPU - Intel Penryn 45nm Family "Yorkfield" Quad Core 3.2GHz MB - Intel 975BX2 (BadAxe 2) GPU - 8800 GTX RAM - 2GB HDD - 250 GB OS - Win XP Crysis רץ מאוד חלק, למרות שיש בעיה לראות את המשחק רוב הזמן. נ.ב. הייתי בטוח ש-Crysis יהיה DX10... מסתבר שלא (Win XP). אם כך, זה לא משחק שדורש כ"כ הרבה (לפחות לא כמו כל ההייפ שיש עליו).

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by [NOS],

כלומר, כמה עולה להם החומרים שמהם בנוי המעבד והאם עולה יותר יקר לייצר X2 4400 מאשר X2 3800 ? תודה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. היי לכולם. שאלה קצת מטומטמת, אבל כשקונים זכרונות ו-לא- בKIT, אלא פשוט סטיק אחד בודד של יצרן ידוע(גם טווינמוס וADATA נכללים כ'ידוע' מבחינתי), האם הם אמורים להגיע בתוך קופסה או משהו? הלכתי היום לחנות שלא אזכיר את שמה(למרות שהיא גדולה וידועה לכולם), וביקשתי לקנות זכרון DDR400 של חברת טווינמוס. כשביקשתי לראות את הזכרון הוציאו לי מהמחסן סטיק ללא קופסה\שקית\שום דבר. כששאלתי אם ככה זה מגיע אמרו לי - 'אם אתה רוצה אני אתן לך שקית'. כמובן שברחתי משם כל עוד נפשי בי. כשקניתי KIT תמיד קיבלתי קופסה. מה קורה כשקונים סטיק בודד? ככה מקבלים מוצר או שגם אמורה להיות קופסה, ורק החנות הזאת עובדת בשיטה מגעילה שכזו

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. הציטוט מובא מחדשה באתר זה. עכשיו, מה בדיוק זה אומר?? שהמעבדים בקרוב יגיעו לשיא עוצמתם?? או שאולי זה אומר שנעבור לטכנולוגיה אחרת יותר מתקדמת?? ??? ???

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by MOTI_YOSEF,

AMD 6400 מקביל ל E5200 ? שווה לקנות את המעבד הזה ב 500 שקל ? הציעו לי את המעבד הזה TRAY אחריות 3 שנים . הסתכלתי באתר ASUS הלוח שלי AM2 תומך עד 6000 ובמעבדים של 95W יכול להיות שזה לא מתאים ? מקסימום אני אקנה BOX 6000 .

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. וכאן נשאלת השאלה שכבר חודש אף אחד לא יכול לתת לה תשובה, מי מבין השניים עדיף? בהנחה כזאתי, שהP5KC עולה 987 ש"ח, ובנוסף לכך אקנה Asus 2900XT ב2200 ש"ח, או שאקנה את הP35C שעולה 854.40 ש"ח, ובנוסף לכך אקנה Gigabyte 2900XT ב2285 ש"ח, הנה היתרונות והחסרונות: P5KC: יתרונות: בעל תמיכה בCrossFire, בעל FireWire בפאנל האחורי, צבע שחור שנראה טוב במארז, היט פייפ אחד. חסרונות: בעל שישה חריצי הרחבה בלבד, בעל 5 חיבורי סאטא בלבד, בעל חיבור סאטא חיצוני אחד בלבד, פאנל אחורי "דל", באנדל ריק ביותר, לפי טענות הRAID לא פועל. Asus 2900XT יתרונות: מגיע עם המשחק סטלקר. חסרונות: בעל 2 היטפייפים בלבד לעומת המתחרה, יש שמועות שאין לו את הבלק בוקס, סטיקר על הכרטיס עצמו. P35C: י…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=608109

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Sunny Jim,

הזמנתי מחשב עם המעבד הזה, והיום פנדה התקשרו אלי והודיעו לי שיש אפשרות למעבד הנ"ל בתצורת TRAY כבר עכשיו, אבל פשוט ישימו לו קירור של PENTIUM D... המאוורר אותו דבר כמו בCONROE, אך הצלעות קירור אחרות ויותר טובות לטענת המוכר בטענה שהPENTIUM D מתחמם הרבה יותר ודורש קירור יותר טוב, אז למעשה מבחינת קירור אפשר להגיד שהרווחתי... מה שהוא אומר די הגיוני אבל האם אתם יכולים לאשר?(לדעתכם)

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אנשים אני מחפש לוח AMD ו מעבד תואם + זכרון תקציב 1200~1400 המחשב הוא לבית ולמשחקים כמו C&C:GENERALS ZH וחשוב שהיה 512מב זכרון ואטלון64 יש מצב?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אף אחד לא סוקר את זה כמו jay - בהחלט מעניין כל אותן תובנות שיש לו במהלך הסקירה וכפי שהוא מציג זאת. מזכיר לכולנו שבניגוד להרבה סוקרים ברשת, jay מדופלם בעולם ה- IT וזה היה מקצועו כשכיר לפני שנעשה לסוקר עצמאי ביוטיוב:

15. זהו הדיון הרשמי על החדשה: http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1118771432,43495, - אתם מוזמנים להגיב כאן ולהשמיע תגובות, רעיונות לצעד של Infineon ואם תרצו לעזור לנו ולשפוך עוד קצת מידע על ה-DH-5 החדשים. [חוצמזה שםה מיוצרים בתהליך יצור של 0.11micron].

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. מאוד נהניתי לקרוא אותה אגב בגירסאות החדשות של הלוח ניתן להגיע ל-MCH=1.85 ול-FSB=500

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by -LosNir-,

אהלן. יש לי שתי מערכות מחשב, אחת מבוססת על AMD ואחת על Intel: 1. מעבד AMD Athlon XP (מס' רכיב AXDC3100DKV3E). 2. מעבד Intel Pentium 4 2.66Ghz (Prescott) בהנחה ששתי המערכות בעלות כמות זהה של זיכרון, איזה מעבד עדיף למערכת שרת (הרצת Apache, MySql, SRCDS וכו')? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Saharh,

מה קורה חברים, חשבתי להוסיף למחשב הנוכחי זיכרון, בזמן האחרון הוא מראה סימנים של האטה כנראה עקב הדרישות של התוכנות שמתעדכנות כל הזמן. אין בכוונתי לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב, ולכן אמרתי שנעזר בעצת חכמים ממני שתוכלו לייעץ לי האם להוסיף זיכרון או לא : ) המחשב חמוש ב : מעבד - AMD Athlon II X4 640 זכרון - Kingston 2X2GB DDR3 CL9 10600 כרטיס מסך - NVIDIA GTX 460 768MB תודה על העזרה : )

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by eXpire,

שלום לכולם! יש ברשותי ספק כוח חדש של 400W שרצתי להחליף בספק הנוכחי שלי של 250W. לוח האם שלי הוא (MSI RC410M (MS-7173 וקיימות בו 28 כניסות כאשר בספק החדש החיבור ללוח האם בעל רק 24 (ספק הקודם בעל 28). האם אפשר לחבר אותו ללא חשש שהלוח יישרף?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by FriXus,

לכל זיכרון יש CAS שנותנים לו כמו 2-2-3 או דברים כאלה, למה זה נחוץ? איך זה אמור לעבוד? אי אפשר פשוט לשנות רק את הFSB?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by iveco,

שני המעבדים עולים 1170 שקל ה 12700 יש לו 8 ליבות ביצועים ו 14600 יש 6 ליבות ביצועים ויותר ליבות חסכוניות , אני מחפש מעבד סביב 1000-1200 שקל . ה 12700 חזק מ 14600 או חלש ממנו ?

22. סימפלטק לא מוכרים מושקין, שאיתם תכננתי את המפרט המקורי שלי. השאלה היא, האם XTREME DDR הם חלופה טובה, יציבה, ואוברקלוקית? תודה. ד"א- לא הייתי פה הרבה זמן בגלל בעית HD. השבוע קיבלתי אותו חזרה מהתקיון, ואחרי שיצרתי מחיצה אחת של C אני מקבל מתחת לVERIFYING DMI POOL DATA ג'יבריש. מישהו יודע מה לעשות? TNX ALL.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. ההזמנה המקורית היתה G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS וקיבלתי G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 2000 CL9 - RIPJAWS מה יותר טוב?! ומה היתרונות\חסרונות של מה שקיבלתי.. לעומת הדגם הקודם. תודה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Tzion,

אני חייב לדעת עד סוף השבוע, איזה לוח לקחת- GIGABYTE GA-7VRXP או EPOX EP-8K5A2 האם שניהם תומכים בבאס החדש (333) של המעבדים החדשים של AMD? אני כמעט בטוח שהאפוקס כן, אבל מה בדבר הVRXP??

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. רכשתי מחשב נייד עם מעבד Intel® Core™ i5-1035G1 Processor. בעל 8 ליבות. חשבתי לפי המפרט שהתדר שלו הוא 3.6 אבל עכשיו אני רואה שהתדר שלו הוא 1.0 ורק בטורבו הוא מגיע ל 3.6 והרי התדר זה נתון משמעותי מאוד פי3.6פיולות בשניה! מה זה אומר בדיוק תדר בסיס ותדר טורבו(ושההפרש בניהם כה גדול)? שהמעבד רוצה לחסוך בחשמל אז הוא בתדר נמוך ואם יד צורך הוא מאיץ אוטומטית? כי פתאום ראיתי את המחשב עם דפדפן עם כרטיס אחת שהגיע כמעט ל 80 אחוז cpu ,זה כיוון שהמחשב לא ראה צורך להאיץ לטורבו?

דיונים חדשים בפורומים