מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני מתכוון לשדרג את המעבד והלוח שלי ויש לי כמה שאלות אני מיתלבט בין הATHLON 64 X2 לבין האופטרון 165 רציתי לדעת מה ההבדל בינהם מבחינת ביצועים וכ"ו? דבר שני רציתי לקבל המלצות ללוח אם המחשב ישמש בעיקר למשחקים כמו כן אני מתכנן OC תודה מראש על העזרה
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע את הסיבות לכך שהמחירים התייקרו ? בדיוק תכננתי לקנות מעבד מהסדרה [e6300 e6400 וכו'..]
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חוץ ממהירות השעון הבנתי שב-830 יש את "Intel SpeedStep" וב-820 אין מה נותן "Intel SpeedStep" במעבדים שולחניים ? (להבדיל מניידים) [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב עם המעבד הזה, והיום פנדה התקשרו אלי והודיעו לי שיש אפשרות למעבד הנ"ל בתצורת TRAY כבר עכשיו, אבל פשוט ישימו לו קירור של PENTIUM D... המאוורר אותו דבר כמו בCONROE, אך הצלעות קירור אחרות ויותר טובות לטענת המוכר בטענה שהPENTIUM D מתחמם הרבה יותר ודורש קירור יותר טוב, אז למעשה מבחינת קירור אפשר להגיד שהרווחתי... מה שהוא אומר די הגיוני אבל האם אתם יכולים לאשר?(לדעתכם)
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש לוח אמ לגיימינג ולאובר קלוק עד 1K רייד - בהחלט תוספת שמתקלת בברכה fw- לא נחוץ כרגע אבל אם יש אז גם מתקל בברכה שיכיל כמה שיותר פיצ'רים העדפה טבעית לאסוס [יש סיבה מיוחדת שלא? ] הולך להתחבר q6600 2*1G 800mhz xms 250g *2 8800gt בתדוה מראש חברים junior_mg ליאור
-
- 43 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, זו המערכת שלי: AMD Ryzen 7 2700X Eight-Core Processor (16 CPUs), ~3.7GHz Windows 10 Pro 64-bit X470 AORUS ULTRA GAMING MSI NVIDIA GeForce RTX 2070 DDR4 V-Color 16G (2x8G) 3000Mhz RED HEATSINK בעיקר למשחקים. האם כפיוצ'ר פרופינג יש טעם לשדרג ל 32GB (במיוחד כשהDDR4 הולכים ונעלמים מהשוק)? האם יש צוואר בקבוק במערכת הזו שיהפוך את השדרוג ללא כדאי? תודה
-
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
כאמור, אני מעוניין לדעת מהם המודולים הכי טובים שניתן למצוא בכסף הזה. תודה
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
לקחנו לביקורת את ה-B510A Gaming Pro של MSI, לוח אם שבא לשלב מראה קורץ עם תמיכה במעבדים החדשים של אינטל. האם השקעה של מעל ל-600 שקלים שווה את הפסד התכונות? עם השקת התושבת החדשה של אינטל הקיץ, תושבת LGA1151 וסדרת המעבדים החדשה, צצים גם לוחות אם חדשים אשר מיועדים למלא את צרכיהם של המשתמשים. השוק מתפלג בעיקר לשני סוגים. האחד שזקוק ללוחות האם הפשוטים ביותר (הרוב) והשני שרוצה מעבר לכך בשל צרכים כאלה ואחרים. מדובר על שני שווקים שבהם לוחות האם באחד מתומחרים ב-280 עד 350 שקלים ובשני בדרך כלל צפונית ל-600 שקלים. מה שגורם ללוחות האם הזולים להיות באמת זולים הוא שימוש בערכות שבבים פשוטות וכמות מינימאלית של חיבורים. לצורך המשימה הפקידה אינטל את ערכות השבבים H110 ו-B150 ל…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
המעבד Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray הוא עם 4 ליבות ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן זכרונות של הייניקס אלו במפרט למטה ומשום מה הם מזוהים בתוכנה Ntune כזכרונות של יונדאי (על הזכרון הייתה מדבקה של Hynix וגם הצ'יפים עצמם של Hynix)
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי זכרון שאלו הפרטים שלו: Module Name Samsung M3 68L3313CT1-CB0 Module Size 256 MB (2 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC2100 (133 MHz) אני רוצה להוסיף עוד 256. קודם כל האם לוח האם שלי תומך בדואל? יש לי לוח אם Intel Brownsville D845GBV אם אתם לא יודעים אז איך אני יכול לבדוק אם הוא תומך בדואל? אם הוא תומך אז איזה זיכרון הייתם ממליצים לי להוסיף? אם הוא לא תומך אז אתם חושבים שעדיף לי לוותר על הזכרון הקיים ולהחליף אותו ב-512?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בעקרון רוצה לקנות מחשב לאחי אך התקציב מוגבל, מתלבטים בין יד2 לבין חדש מחנות. איך המעבד Q9550 בהשוואה ל-i3 2100? ואיך הוא בהשוואה ל- i3 4160? אני יודע שה-i3 חדיש בהרבה, אבל מי עדיף בכל זאת למשחקים למשל? q9550 תומך ב-DDR2 נכון?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה זכרונות כדאי יותר לקחת? ראיתי שבנועה המחירים שלהם ממש זולים לזכרונות שם, עכשיו זה רק שאלה של מחיר. מה כדאי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5956 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7697 הם אמינים ה Team Xtreem האלה? כדאי לקחת אותם בשביל 80 שקל פחות? תודה לעונים
-
- 37 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. קניתי לאחרונה מסך "22" של DELL והרזולוציה הטבעית שלו היא 1680X1050. האם כדאי לי לקנות לוח אם עם הצ'יפסט החדש של AMD ה780G, או לקנות לוח אם בלי כרטיס גרפי מובנה ולקנות גם כרטיס גרפי נפרד? ביקורת של הצ'יפסט עם ה780G: http://www.tomshardware.com/2008/03/04/amd_780g_chipset/ יש לציין שאני רוצה להריץ משחקים ברזולוציה הטבעית של המסך אך לאו דווקא ברמות הכי גבוהות (כמו COD4). אשמח לתגובות. אורן.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כבר חודש שאני מנסה למצוא מה ההבדל בין rdram ל- ddr. שאלתי כבר הרבה אנשים איש לא ממש יודע. אודה לכם עד מאוד אם תבהירו לי את הנקודה. שנה טובה ו ארז.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי במחשב סטיק זיכרון אחד של 2GB מסוג DDR2 800MHZ. בנוסף יש לי שני סטיקים של זכרונות ישנים, כל אחד 512MB ומסוג DDR2 667MHZ. פעם ניסיתי להוסיף את שני הזכרונות הנוספים וזה עשה לי בעיות במחשב, הוא פתאום היה קופא ונתקע או שהיה קורס עם מסך כחול כזה. לפי מה שרשום אצלכם בשאלות נפוצות, הדבר אמור להיות תקין. למה אצלי זה לא עובד כשורה? =/ תודה מראש עוזרים!
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
AMD 6400 מקביל ל E5200 ? שווה לקנות את המעבד הזה ב 500 שקל ? הציעו לי את המעבד הזה TRAY אחריות 3 שנים . הסתכלתי באתר ASUS הלוח שלי AM2 תומך עד 6000 ובמעבדים של 95W יכול להיות שזה לא מתאים ? מקסימום אני אקנה BOX 6000 .
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברה אני מעוניין לרכוש זיכרון למחשב אזז ככה יש לי 2*1GB של קינגסטון מהירות 667 DDR2 עכשיו בגלל שיש לי ויסטה אולטימייט 32 ביט המחשב זז טיפה לאט ורואים את זה בעיקר בהעאלאה של משחקים זמני טעינה אורכים מאוד...דבר שלא היה לי בXP.... רציתי לברר גם אם יהיה שינוי משמעותי ואם המחשב יזהה לי את כל ה4 ג'יגה ואם באמת הם יהיו מנוצלים תודה מראש וחג שמח
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי כאן באתר שהם מוכרים לוח Gigabyte GA-Z170M-D3H DDR3 ב250 ש"ח. לא האמנתי שהוא יכול להיות כזה זול ומיהרתי לקנות. כשהלוח הגיע (תוך יום עם UPS) שמתי לב שהוא DDR3. לא שמתי לב לפני כן. השאלה יש הבדל משמעותי בין הלוח הזה ללוח כזה בעל זכרונות DDR4 ? האם זה מצדיק "לגלגל" את הלוח הלאה ולקנות אחד חדש עם DDR4? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
במהלך מפתיע ולא ממש צפוי, מוסיפה אינטל למעבדי מותג הפנטיום התקציבי שלה את תכונת ה-HyperThreading, אשר היוותה בעבר את ההבדל המשמעותי העיקרי בינם לבין דגמי ה-Core i3 בעלי תגי המחיר הכפולים לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
הציטוט מובא מחדשה באתר זה. עכשיו, מה בדיוק זה אומר?? שהמעבדים בקרוב יגיעו לשיא עוצמתם?? או שאולי זה אומר שנעבור לטכנולוגיה אחרת יותר מתקדמת?? ??? ???
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז נגיד שהלכתם להתעניין במחשב חדש. אז נגיד אתם שחקני מחשב, וזה מה שחשוב לכם יותר מכל דבר אחר - FPS. (עזבו שזה מדד לא רלוונטי שכן מה שחשוב זה בכלל min FPS כן...) אז ראיתם שיש עדיין מספר מקרים (משחקים) שיש קצת יותר FPS ממוצע ל- 7700k לעומת ריזן 1700 (בגלל שה- max FPS מעוות את התמונה ומעלה את הממוצע) וזה באמת רק קצת יותר FPS, לא משהו שאפשר לרוץ לספר עליו לחברה כן... והחלטתם לקחת את הסיכון ולרכוש מעבד שלו רק 4 ליבות, כן - גם כיום בשנת 2017 כאשר הנורמה כבר מזמן עלתה לכוון 6 ו- 8 ליבות, אז הימרתם על העתיד בחושבכם, שתסתדרו היטב עם רק 4 ליבות, אך המחשב ? הוא הרי יסתדר עם זה מספיק זמן קדימה וישרתכם נאמנה 4-5 שנים בשקט.... אז חשבתם. …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה פנטיום 3 היייתם אומרים משתווה בביצועים לדיורון 1200? (אולי מישהו גם ראה אתר עם בנצ'מרקים דיורון נגד פנטיום 3?)
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-