עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by israelnba,

כמו שהכותרת (והתמונה המצורפת) מתארת, תחת מאמץ של OCCT המעבד לא עובר את ה1866 ונשאר על מכפלה של X7. עריכה: משום מה המכפלה של ברירת המחדל הינה X7 מוזר, שיניתי בביוס לX9. אפשר לסגור את השרשור. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  2. Started by 6kwar,

אני יודע שהוא beta אבל עדיין לכל מי שרוצה לנסות אותו שיצור איתי קשר! 127680243 אני עובד איתו עכשיו!

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  3. Started by X1000P,

קיבלתי בPCMARK04 1358 נקודות הזיכרון שלי זה SAMSUNG 3200 400MHZ הזיכרון תקין? שעשיתי את הבדיקה סגרתי את כול התכניות..וגם את האינטרנט!

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  4. Started by liavna,

הי חברים יש ברשותי את הלוח הזה Gigabyte GA-F2A88X-D3H אשמח לדעת איזה מעבד כי מומלץ להרכיב עליו ואיזה זכרונות הכי מומלציםאם אפשר אז לינקים ישר ל ebay תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום! בחנות נתנו לי 3 אופציות לשדרוג הלוח אם במסגרת התקציב שלי: Abit IP35-E s775 C2Q http://www2.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IP35-E&fMTYPE=LGA775 Intel DG33BU http://www.intel.com/products/motherboard/DG33BU/index.htm ‏GIGABYTE P35-DS3L http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2599&ProductName=GA-P35-DS3L מי מבינהם יותר טוב והאם ההבדלים בביצועים משמעותיים? (אגב המעבד הוא E6750 אם זה רלוונטי..) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 456 צפיות
  6. שלום . יש לי זכרון 215 של קינג סטון DDR2. איזה זכרונות אני יכול להוסיף ? כאילו אני חייב שיהיה KingStone ? תודה

• 2 תגובות
    • 446 צפיות
  7. Started by bd,

יש לי פנטיום 3 בלי לוח שתומך SATA אם אני יקנה הרדיסק SATA הוא יעבוד?

• 8 תגובות
    • 623 צפיות
  8. שלום לכולם ושבוע טוב ומבורך לפני כמה ימים , הגיע אליי לוח אם GA-P67A-UD4 של חברת גיג'הבייט כאשר פתחתי את התושבת הסוגרת את המעבד בסגירה ארמטית , שמתי לב שהפינים של התושבת עקומים ויש חלקם שחסרים , קשה מאוד להבחין בנזק שנגרם או זה שבירה או נעקם כי הם מאוד קטנים ממש מאוד ! האם נזק של פינים בתושבת המעבד בלוח האם מצריכה החלפת לוח אם לחדש ? או שיש דרך לתקן את זה ? לכל מי שלא הבין העלתי לפה המחשה , שימו לב לזה בבקשה השאלה היא האם צריך להחליף לוח אם לחדש ? אני מבקש רק מומחים שיענו תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  9. שלום לכם, אני מתנצל מראש על הבורות. יש לי מעבד AMD ATHLON 1600 שנרכש לפני פחות משנה. הרצתי היום את 3DMARK2001 בשביל להעריך את הכרטיס מסך שלי. כשהתבוננתי ב-system info, ראיתי שהתוכנה זיהתה את המעבד כ-AMD ATHLON, אך היא נותנת לי את הנתונים הבאים: Internal clock: 1.05 Ghz Internal clock Maximum: 1.30 Ghz אני לא מבין גדול בחומרה אבל יכול להיות שעבדו עליי ושמו לי מעבד אחר? או שהנתונים הללו מצביעים על משהו אחר? תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  10. Started by asili,

יש לי שאלה היה לי לוח של אפוקס 8KHA+ שהלך לי ובמקומו קניתי לוח של גיגהבייט 7VTHX+ עכשיו אני אמור לקבל את אותו לוח תקין שאלתי היא האם כדאי להחליף בין הלוחות או שכבר כדאי להשאר עם הגיגהבייט? חשוב לציין שאני לא מתכוון לעשות אוברקלוק ושיש לי דיסק שתומך ב ATA133

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום. בכל פעם שאני מנסה להמהיר את הזכרונות הבאים http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231468&Tpk=F3-17000CL11D-8GBXL (שמסווגים כ 2133MHz), אני מקבל ריסטרטים מייד בניסיון ל POST. רצים אחלה על 1600, כאשר הלוח מכוון ל AUTO. יש כאן יותר עניין לימודי מכל דבר אחר. באחת התגובות באתר שלעיל, כתב היצרן שיש להפעיל את פרופיל XMP. ניסיון להפעיל פרופיל זה גם לא צלח - ושוב אני מקבל כיבוים במחזוריות, עד שאני חייב לנתק את ספק הכוח.

12. Started by Fabian,

קניתי מחשב לפני שבועיים עם פנטיום 4 2.0 GHz. הבעיה היא שאני לא יודע כמה chache יש לי. איך יודעים? ??? ??? ???

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by shahar07,

אני חושב ברצינות לקנות את הלוח, לא אשתמש בו ב OC אבל אני נדלקתי על כל הפיצ'רים שלו ובטח אחבר אותו גם בסלון, כידול לי יש לו צ'יפ של אינטל 975 אבל משום מה באתר של asus הוא מופיע כמי שיש לו 965 http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1179&modelmenu=2 הכיצד?

• 16 תגובות
    • 983 צפיות
  14. Started by ymdv,

קיבלתי מיפרט למחשב שאני עומד לרכוש מחר מה דעתך על השילוש הר"מ, בדגש על לוח האם: מעבד 3.2 AMD לוח אם MSI RS482M4 939 כרטיס מסך MSI NX6800 GS128E האם הלוח תומך בSATA 2 ? האם הינו NFORCE4? כמה שווה להוסיף בכדי לעלות ללוח MSI K8N Neo4-F NFORCE4 ? תודה.

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  15. ידיד שלי פירק מערכת ישנה שלו,והביא לי את המעבד שהיה בה בגלל שהוא יודע שאני אוסף כל מעבד שבא ליד(בחינם)... הוא לא זכר איזה מהירות הוא,אז הדלקנו את המערכת שלו(לפני שפירקנו אותה)בשביל לבדוק... לתדהמתי היה מדובר במעבד שלא אמור להיות קיים... זה היה מעבד את'לון בתצורת סוקט בתדר של 650Mhz ,עכשיו ככל שאני יודע מעבדי AMD הם סוקט רק ממהירות של 700Mhz ומעלה. עוד פרטים קטנים על המעבד: יוצר בליתוגרפיה של 0.25 ( ) מיקרון ובעל באס של 100Mhz... איך זה יכול להיות? די מדהים...

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by MagimiX,

אנשים אני הולך להזמין מחשב חדש ואני חייב תפרטים האלה עוד להיות כמה שיותר מוקדם! אז ככה: איזה לוח אם הכי כדאי לקנות למעבד INTEL P4 2.4GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache ? יכול להיות שאני יחליף ל INTEL P4 2.26GHZ 533MHZ 478PIN 512 Cache אבל זה אותו דבר ... שהוא יתמוך במעבד ובזיכרון במהירות 333 MHZ !!! עם זה משנה הכרטיס מסך שאני הולך לקנוט זה כנראה של לידטק גיפורס4 4200 !! (עם ה VIVO) ושיהיה על הלוח כרטיס קול טוב !!! כמה שיותר טוב יותר טוב ) ותישתדלו שהלוח לא יעלה יותר מ 900 שקל תודה ! ואיזה זיכרון DDR הכי שווה לקנות ???של איזה חברה ? אולי סמסונג או קינגסטון ??? תודה לכולם !!!!

17. Started by qt1h00,

שלום, אני זקוק להמלצה ללוח אם ל E6400 למטרות הבאות: 1. בשום פנים ואופן לא אבצע OC 2. 965 3. לא מעוניין לעבור את איזור ה 500-600 (בבקשה תנסו לא להמליץ לי על לוח ב 700 פלוס ולהגיד זה רק עוד 100 שקל) ועכשיו בבקשה לקאטצ', אני זקוק להמלצה ללוח כזה עם כרטיס מסך OB ובלי. העניין הוא שאני מתכנן לקנות כרטיס מסך ל DX10 כשיהיו נורמלים מבחינת מחיר וזה אומר משהו כמו חודשיים בלי משחקים ממש אבל עם ויסטה. אבל אני עדיין לא בטוח אם לקחת X1900 או משהו בסגנון ב 1000 שקל או לחכות. אז לסיכום המלצה בבקשה ללטוח אם עם כרטיס מסך OB ואותו הדבר בלי. תודה.

• 10 תגובות
    • 707 צפיות
  18. Started by Snufkin,

לוחות האם הבאים: nVIDIA nForce3-250GB - Epox 8KDA3J - 3Y Warranty nVIDIA nForce3-250GB - Gigabyte GA-K8NS - 3Y Warranty מה עדיף למשחקים, ולמה. מה ההבדלים העיקריים בינהם? הבנתי שההבדל במחיר הוא לא גדול ושני אלה הם המומלצים

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  19. Started by abarbotel,

היי שאלתי שאלה לגבי ווינדוס ולא קיבלתי מענה בפורום ווינדוס אולי כי אין שם מספיק אנשים אני אשאל פה מקווה שלא ימחקו בכל אופן: בווינדוס 7 ישנה אפשרות לעשות ערכות נושא שכוללות רקע לשולחן עבודה צלילים ושומר מסך אבל כיצד אני מוחק ערכת נושא שהרכבתי?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  20. Started by Cyanide,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש והדגש העיקרי הוא שיהיה שקט. (מעבד חזק יותר=חם יותר= צריך קירור רועש יותר, לכן זה גם שיקול) השימושים הם אינטרנט, משחקים קלים כמו hearthstone וleague of legends ותכנות בVS. (כל זה יהיה פתוח בו זמנית תמיד, לכן גם מתוכנן 16GB RAM) ההתלבטות היא בין i3-4150 לבין i5-4590, האם בשימושים אלו יהיה יתרון כלשהו לi5? (במחשב גם יהיה SSD) בנוסף צריך המלצה לקירור כמה שיותר שקט למעבד שייבחר.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by zilkanir,

שלום, מותקנים לי במחשב 4X512 DDR2 667 cl5 תוצרת Twinmos סה"כ 2048 המחשב רץ ללא דופי לא נתקלתי עדיין בשום בעייה באף הרצה, גם בשימוש מוגבר שצרך את את כל הסטיקים אך בכל זאת החלטתי לעשות בדיקת memtest שהעלת המון המון שגיאות! מה יכולה להיות הסיבה? אולי התוכנה מזייפת? או שמספר תדרי עבודה בזיכרון אכן תקולים? כמו כן , רציתי חוות דעתכם לגבי החלפת הזכרונות הללו(אלה ילכו למחשב אחר בבית) בזכרונות הבאים: OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 במחיר 300ש"ח 1.האם הזכרונות טובים ואיך המחיר, האם משתלם? 2.האם בריא יותר ופחות סיכוי לתקלות, כאשר 2048 זיכרונות מותקנים על גבי 2 סלוטים ולא על 4? 3.Twinmos- איך בכלל החברה הזאת? נחשבת אמינה בשוק או ג'נרית לחלוטין? שווה להת…

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  22. Started by Yarimiz,

היי כולם, סרטון חדש עלה לערוץ Yarimiz, והפעם: סיקור התכונות העיקריות של הלוח Z97 GAMING 5 של חברת MSI תחרות מגניבה על פד גיימינג של חברת MSI! לכל מי שצפה עד היום בסרטון(ים) שלי, אני רוצה להודות על כל דקה שהקשדתם להם. אם עשיתם לייק, הגבתם או אפילו לחצתם דיסלייק - תודה! צפיה מהנה ובהצלחה!

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  23. מעבד p3 733 win xp home בלוח האם (msi 6199,תומך בזכרונות במהירות 133) יש מקום לשלושה סטיקים של זכרון. הנה מה שמותקן כרגע: Memory Module 1 : Samsung M3 66S0823DTS-C75 3A688201 64MB 8x(8Mx8) SDRAM PC133U-333-542 (CL3 upto 133MHz) Memory Module 2 : Samsung M3 66S0823DTS-C75 3A1B8101 64MB 8x(8Mx8) SDRAM PC133U-333-542 (CL3 upto 133MHz) Memory Module 3 : Micron 16LSDT1664AG-10EC7 50032BDE 128MB 16x(8Mx8) SDRAM PC100-222-622 (CL3 upto 125MHz) (CL2 upto 100MHz) אני מתכוון לקנות עוד 256MB של SDRAM. האם להוציא את המודול של מיקרון ,להכניס את החדש (שיהיה במהירות 133) וכך להעלות מהירות או להוציא את אחד המודולים של סמסונג וכך להעלות את כמות הזכרון ? ובקיצור ,מה עדיף, 448 MB במהירות 10…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. עוד מישהו נתקל בבעיות מוזרות עם הלוח הזה והתוכנה של MSI? כבר לוח שני שפשוט מראה נתוני טמפ' שגויים. המעבד הוא A64 3200 Winchester תודה

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  25. Started by Arnold,

שלום! יש לי לוח אם GA-7VRXP VER .2 ורציתי לדעת עד איזה מעבד אני יוכל לעשות upgrade. :smoke: תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.