עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by sla,

*אם זה לא מתאים לכאן תגידו לי ואני אעביר. מה שיש לי כרגע: מעבד: q6600 quadcore לוח אם: asus p5kc זיכרונות: 3gb ddr2 כרטיס מסך: nvidia geforce 9800 gtx כרגע הלוח אם שלי הוא בלי כרטיס מסך onboard ותומך ב- זיכרון עד 3gb ddr3. המטרה שלי (אם אפשרי) היא לקנות לוח שתומך ב- usb3, שכולל כרטיס מסך onboard ותומך גם בזכרונות די די אר 3 1600 12+ גי'גה. כרגע הכרטיס מסך שלי הוא בעל שתי יציאות dvi, אני מעוניין לחבר למחשב 2 מסכי מחשב + טלוויזיה hd אם זה אפשרי לאפשר גם אות מכרטיס המסך ומכרטיס מסך Onboard (לפי מה שקראתי זה אפשרי) אז : אני צריך לוח אם שתומך ב- q6600 ובכל מה שרשמתי + 12gb+, זיכרון ddr3 1600. אם לא אז אני אצרף עוד כרטיס מסך שיעבדו שניהם ב- sli. -התקציב שלי הוא סביב ה-…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Rule The Pc,

נא להשתתף בסקר כולכם יכולים!!

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by wta,

יש לי סיבה להתבאס? השימושים שלי במחשב הם אינטרנט,הורדות,פוטושופ וכו'...לא גיימינג או משהו כבד. האם עשיתי טעות? :s05 והאם הלוח אם הזה:gigabyte Intel D945 תומך בDUAL CORE 2. (ובמה הלוח הזה תומך באופן כללי, אם אפשר בכמה מילים..) תודה, ותנסו לעודד ;D

• 32 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by STi,

שלום רציתי לדעת על מעבדים אלו של AMD לתושבת AM2 האם יש כאלה כבר? האם הם משתלמים-עדיפים? ואם אפשר הסבר קטן על זה,אני יודע שהמעבדים האלו פולטים פחות חום וככה הם בעצם טובים יותר גם לOC ? ובכלל. תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Boomer,

עד לפני כמה חודשים (אולי אפילו עדיין) אמרו שצריך 512mb RAM רק בשביל להריץ את כל המחשב על זיכרון פנימי בלי זיכרון וירטואלי. עכשיו במשחק מאפיה למשל, אחרי כמה זמן של משחק יש לו לפעמים תקיעות ממש ארוכות (בקטעים שנוסעים ברכב) שהוא טוען בהארדיסק. לפי מה שהבנתי זה בגלל שהוא משתמש בזיכרון וירטואלי יותר מדי - בדקתי פעם אחת באמצע המשחק (Alt+Tab) וראיתי שכמעט כל הזיכרון הפנימי בשימוש (איזה 5-20 מ"ב פנויים) והזיכרון הוירטואלי בשימוש הוא-700 מ"ב!!! איך כזה דבר יכול לקרות??? 256mb DDR לא מספיק בשביל להריץ משחקים חדשים על הפרטים הכי גבוהים???

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. הרכבתי מפרט שלם ב TMS עכשיו אני צריך זכרונות 8GB, אבל משהו מוזר באתר שלהם, בעוד שבכל המוצרים יש להם מחירים תחרותיים והוגנים בזכרונות כל המחירים כפולים או חצי מעל המחיר במקומות אחרים. בכל אופן הבנתי שלא משנה ממש אם זה 4GB פעמיים או סטיק בודד של 8GB והשינוי מינורי אולי של אחוז בודד. http://www.tms.co.il/cat/411 יש כמה אפשרויות השאלה מה יחס עלות תועלת טוב ולאיזה זכרונות לא שווה להוסיף כסף. אפשרויות למי שאין כח להיכנס לדף עצמו. Hynix Original 4GB DDR3 1600 142 ש"ח כפול 2 שווה 284 הבנתי שהתזמון פה הוא 11 http://www.tms.co.il/product/12189 Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 299 ש"ח סטיק בודד, שוב תזמון 11 http://www.tms.co.il/product/12186 Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1333C9 CL9 346 ש…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. לקחנו לביקורת את ה-B510A Gaming Pro של MSI, לוח אם שבא לשלב מראה קורץ עם תמיכה במעבדים החדשים של אינטל. האם השקעה של מעל ל-600 שקלים שווה את הפסד התכונות? עם השקת התושבת החדשה של אינטל הקיץ, תושבת LGA1151 וסדרת המעבדים החדשה, צצים גם לוחות אם חדשים אשר מיועדים למלא את צרכיהם של המשתמשים. השוק מתפלג בעיקר לשני סוגים. האחד שזקוק ללוחות האם הפשוטים ביותר (הרוב) והשני שרוצה מעבר לכך בשל צרכים כאלה ואחרים. מדובר על שני שווקים שבהם לוחות האם באחד מתומחרים ב-280 עד 350 שקלים ובשני בדרך כלל צפונית ל-600 שקלים. מה שגורם ללוחות האם הזולים להיות באמת זולים הוא שימוש בערכות שבבים פשוטות וכמות מינימאלית של חיבורים. לצורך המשימה הפקידה אינטל את ערכות השבבים H110 ו-B150 ל…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. במהלך מפתיע ולא ממש צפוי, מוסיפה אינטל למעבדי מותג הפנטיום התקציבי שלה את תכונת ה-HyperThreading, אשר היוותה בעבר את ההבדל המשמעותי העיקרי בינם לבין דגמי ה-Core i3 בעלי תגי המחיר הכפולים לכתבה

9. Started by Rockstatement10,

אני בעקרון רוצה לקנות מחשב לאחי אך התקציב מוגבל, מתלבטים בין יד2 לבין חדש מחנות. איך המעבד Q9550 בהשוואה ל-i3 2100? ואיך הוא בהשוואה ל- i3 4160? אני יודע שה-i3 חדיש בהרבה, אבל מי עדיף בכל זאת למשחקים למשל? q9550 תומך ב-DDR2 נכון?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. היי, יש לי מערכת עם לוח אם INTEL DZ68BC והבעיה היא כזאת: לאחר כיבוי/ריסטרט לוח האם רנדומלית לא עושה BOOT למרות שכל הרכיבים מקבלים כוח וקוד השגיאה שמופיע על לוח האם הוא 20 (מצורפת תמונה). מה שיותר מוזר זה שעד שלא מעבירים את כרטיס הזיכרון מסלוט אחד לשני (יש ארבעה סלוטים, ובכולם אותה הבעיה, זה לא סלוט ספציפי) ניתנת אותה השגיאה בהדלקה, אבל ברגע שמחליפים סלוט המחשב עושה BOOT כרגיל. הבעיה רנדומלית ולא חוזרת על עצמה בכל הדלקה, כיביתי והדלקתי את המחשב 10 פעמים ברציפות ללא בעיה למשל ופתאום חזרה התקלה. דברים שניסיתי כדי לפתור את הבעיה: חיפוש בגוגל של מקרים דומים - מצאתי כמה אנשים שהתלוננו על הבעיה, אך לא היה באמת פיתרון באף אחד מהם, חוץ מאדם אחד שהי…

11. Started by nec_000,

או בעצם קבורתו בעודו בחיים, יהיה הניסוח המתאים יותר. הסוקר המפורסם joker productions החליט להעמיד לשיפוט הציבור את ההדגמה הבאה: מצד אחד ניצב אינטל 9900k ספינת הדגל החדשה ביותר, זו שמחירה כידוע מרקיע שחקים = 580$ , אל מול מצד שני ריזן 2700x החוצפן שמחירו העממי חונה על 310$ (או בקיצור מחצית מהקודם). זהו פער דרמטי כן (יחס של פי 2 מחיר בינהם). הסוקר עשה משהו מעניין: א. גם הריץ את שני המעבדים בתדר ברירת המחדל שלהם, בו על כל 8 הליבות האינטל 9900k עובד על 4.7Ghz בשעה שהריזן עובד על 4Ghz הבסיסיים. הסוקר רצה להדגים מקרה כזה, שמובטח כי כל משתמש יוכל לשחזר בביתו בלי להתאמץ. ב. גם שידך את כרטיס המסך ספינת הדגל הכי חזקה שיש כיום בש…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אני מחפש מעבד טוב בשביל משחקים.. המפרט שאני מרכיב הוא כזה (ללא המעבד): SeaSonic 560W gold x-series Gigabyte GA-x58-usb3 או ASUS P8P67 B3 (תלוי במעבד שתציעו) WD1002FAEX דיסק קשיח 1TB G.Skill Ripjaws 2x2GB DDR3 1333MHz LG SATA DVD X22 ASUS GTX550 Ti-Top 1GB GDDR5 איזה מבין המעבדים הוא הכי טוב (אם תוכלו לדרג לי) core i7 960 3.2GHz core i7 2600 3.4GHz core i7 2600K 3.4GHz ומה בערך הפרשי מחירים ביניהם??

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. קניתי לא מזמן זכרונות של הייניקס אלו במפרט למטה ומשום מה הם מזוהים בתוכנה Ntune כזכרונות של יונדאי (על הזכרון הייתה מדבקה של Hynix וגם הצ'יפים עצמם של Hynix)

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by le011,

היי בנעה מצויין שני גירסאות של AMD64 VENIC-אחד בקופסאה מקורית -והשני ללא וללא קירור מקורי. כמו כן מצויין שם שהמהירויות של שני המעבדים שונים-בקופסה 2000 והשני 1800. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3524&catcode=386 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3721&catcode=386 האם זה נכון ןהאם זה שווה 120 שקל נוספים לטובת המעבד בקופסה? תודה

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. מחפש לוח אמ לגיימינג ולאובר קלוק עד 1K רייד - בהחלט תוספת שמתקלת בברכה fw- לא נחוץ כרגע אבל אם יש אז גם מתקל בברכה שיכיל כמה שיותר פיצ'רים העדפה טבעית לאסוס [יש סיבה מיוחדת שלא? ] הולך להתחבר q6600 2*1G 800mhz xms 250g *2 8800gt בתדוה מראש חברים junior_mg ליאור

• 43 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. איזה פנטיום 3 היייתם אומרים משתווה בביצועים לדיורון 1200? (אולי מישהו גם ראה אתר עם בנצ'מרקים דיורון נגד פנטיום 3?)

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by OmerL,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב ואני מחפש board שתומך ב:ddr2700,ata133,usb 2.0,533 ואני לא מוצא אחד שתומך בכל אלו אשמח לתגובות והצעות בתודה מראש omerl אגב חג שמח לכולם

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by MDK,

הוא אמר שהם יוצאים עוד חודש או משהו כזה.

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. חוץ ממהירות השעון הבנתי שב-830 יש את "Intel SpeedStep" וב-820 אין מה נותן "Intel SpeedStep" במעבדים שולחניים ? (להבדיל מניידים) [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by jorylit,

קניתי זכרונות pdp 512mb ddr 400mhz liberty cl2.5 memory, והיסתכלתי בeverest ובhwinfo ובשתיהם כתוב לי 200mhz.

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. המחירים של הזיכרונות DDR2 ממש בקרקעית.... יש לי 2G כרגע < שעלו לי פי שניים! מימה שעולים היום....האם המחירים יעלו או ירדו יותר?(לאן יש עוד לרדת ?) בעוד שנה בערך > אני ישדרג כניראה לויסטה ....שאז אצטרך 4 G בשקט השאלה היא אם כדאי היום ליקנות עוד 2G ? THX

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני תכוון לצ'ינטק 7VJS ZENITH שבא עם סט קאבלים מעוגלים, עם פאנל קדמי עם מלא יציאות כולל USB וIEEE 1394 ויש בו צג טפרטורה וצג שמראה אם יש תקלה או משהו כזה.... והוא בא עם עוד מ-ל-א פיצ'רים... אז למה אף אחד לא מדבר עליו פה?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. השאלה בראש התרד השאלה שלי היא איזה מהשניים האלו עדיף? מערכת A64 מיועד לאוברקלוק השאלה היותר עיקרית היא האם באמת יצאו זכרונות מהסדרה הזו של OCZ עם BH5 או שהמוכר סתם מוכר לי בולשיט? תודה!

• 42 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. ראיתי כאן באתר שהם מוכרים לוח Gigabyte GA-Z170M-D3H DDR3 ב250 ש"ח. לא האמנתי שהוא יכול להיות כזה זול ומיהרתי לקנות. כשהלוח הגיע (תוך יום עם UPS) שמתי לב שהוא DDR3. לא שמתי לב לפני כן. השאלה יש הבדל משמעותי בין הלוח הזה ללוח כזה בעל זכרונות DDR4 ? האם זה מצדיק "לגלגל" את הלוח הלאה ולקנות אחד חדש עם DDR4? תודה.

25. שלום רב , רכשתי לפני כמה ימים לוח אם GA-P67A-UD4-B3 - נכנסתי ל BIOS והבנתי שיש אופציות בשם הזה Extreme Memory Profile (XMP) הובן לי מהחוברת שקיבלתי במארז של הלוח אם שהאופציה הזאת משפרת את הביצועים ומגדילה את המהירות של כרטיס הזיכרון המותקן בלוח אם (אם אני טועה תקנו אותי בבקשה) ובו יש 3 אפשרויות אפשרות א' : DISABLED אפשרות ב' : Profile1 אפשרות ג' Profile 2 - הפרופיל הזה לא זמין ב BIOS אצלי וזה נראה לי מוזר ואסביר רכשתי 8 GB של כרטיסי זיכרון של חברת Patriot G2 במהירות 1600MHZ ורשום במפרט הזיכרון שהכרטיסים תומכים באפשרות XMP READY , כמו טלוזיות שמגיעות עם HD READY כרגע ההגדרה המסומנת היא DISABLED , אבל כאשר ההגדרה הזאת מוגדרת ב BIOS אני רואה מתחת לזה בשורה Memory Fr…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.