עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by klayton,

http://hexus.net/tech/news/cpu/86585-legendary-cpu-architect-jim-keller-leaves-amd/

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. הנה זה:

• 34 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. מאוד נהניתי לקרוא אותה אגב בגירסאות החדשות של הלוח ניתן להגיע ל-MCH=1.85 ול-FSB=500

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by shimi_ch,

היי בזמן האחרון המחשב שלי התחיל להיתקע הרבה וכל פעם אני צריך לעשות ריסטרט כדי שיחזור לפעול ולפעמים אפילו הריסטרט נתקע כשעולה הווינדוס ואני צריך לעשות שוב ריסטרט. מפרט כללי למחשב שלי: לוח אם gigabyte ep45-ds3l intel core 2 quad Q9400 2.66Ghz 4 giga ddr 2 (הווינדוס משתמש רק ב 3.25) NVidia geforce 9800 GT (מאוורר zalman fansink) מאוורר Thermaltake ruby orb 120mm ווינדוס XP כרגע יש לי 3 הארדיסקים במחשב אבל אני מוציא אחד מהם בקרוב כך שישארו רק 2. כל הדרייברים מעודכנים. חוץ מזה לפני שנה התקנתי ווידוס 7, והמחשב גם היה קופא לכמה שניות ואז חוזר , זה קרה בערך כל כמה דק' - קופא וחוזר ובגלל זה חזרתי לווינדוס XP. ניסיתי לברר מה גורם לזה ולא הצלחתי עד כזה, קראתי בפורומים, עשיתי memtest…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Belgid,

שלום חברים,קניתי מעבד שהייתה עליו מדבקה, הסרתי אותה ואני רוצה לנקות אותו. האם ניתן לנקות עם אציטון או שרק עם אלכוהול? ואלכוהול הכוונה לאלכוהול טהור? או שערק גם זורם ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by oriel,

שלום לכולם..... רציתי לדעת איזה חלק במחשב הוא בעצם הפנטיום?...כלומר המעבד הלוח האם??.. וגם איזה סוג פנטיום הכי טוב קיים היום בשוק????.... תודה מראשש וחג שמח

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום. האם קיים הבדל של ממש בין מעבד ה i7 920 לבין ה 950? מלבד מהירות השעון הנמוכה יותר (דבר שעליו ניתן להתגבר באמצעות OC צנוע), האם יש הבדל בין המעבדים? תודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. רציתי לדעת האם מביאים לי במקום לוח אם חדש\חלופי במידה והלוח אם שבידי תקול (רכיב מסויים התפוצץ)?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Boomer,

עד לפני כמה חודשים (אולי אפילו עדיין) אמרו שצריך 512mb RAM רק בשביל להריץ את כל המחשב על זיכרון פנימי בלי זיכרון וירטואלי. עכשיו במשחק מאפיה למשל, אחרי כמה זמן של משחק יש לו לפעמים תקיעות ממש ארוכות (בקטעים שנוסעים ברכב) שהוא טוען בהארדיסק. לפי מה שהבנתי זה בגלל שהוא משתמש בזיכרון וירטואלי יותר מדי - בדקתי פעם אחת באמצע המשחק (Alt+Tab) וראיתי שכמעט כל הזיכרון הפנימי בשימוש (איזה 5-20 מ"ב פנויים) והזיכרון הוירטואלי בשימוש הוא-700 מ"ב!!! איך כזה דבר יכול לקרות??? 256mb DDR לא מספיק בשביל להריץ משחקים חדשים על הפרטים הכי גבוהים???

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. מחפש לוח אמ לגיימינג ולאובר קלוק עד 1K רייד - בהחלט תוספת שמתקלת בברכה fw- לא נחוץ כרגע אבל אם יש אז גם מתקל בברכה שיכיל כמה שיותר פיצ'רים העדפה טבעית לאסוס [יש סיבה מיוחדת שלא? ] הולך להתחבר q6600 2*1G 800mhz xms 250g *2 8800gt בתדוה מראש חברים junior_mg ליאור

• 43 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. היי לכולם. שאלה קצת מטומטמת, אבל כשקונים זכרונות ו-לא- בKIT, אלא פשוט סטיק אחד בודד של יצרן ידוע(גם טווינמוס וADATA נכללים כ'ידוע' מבחינתי), האם הם אמורים להגיע בתוך קופסה או משהו? הלכתי היום לחנות שלא אזכיר את שמה(למרות שהיא גדולה וידועה לכולם), וביקשתי לקנות זכרון DDR400 של חברת טווינמוס. כשביקשתי לראות את הזכרון הוציאו לי מהמחסן סטיק ללא קופסה\שקית\שום דבר. כששאלתי אם ככה זה מגיע אמרו לי - 'אם אתה רוצה אני אתן לך שקית'. כמובן שברחתי משם כל עוד נפשי בי. כשקניתי KIT תמיד קיבלתי קופסה. מה קורה כשקונים סטיק בודד? ככה מקבלים מוצר או שגם אמורה להיות קופסה, ורק החנות הזאת עובדת בשיטה מגעילה שכזו

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by pazer005,

שלום סליחה על הנוביות אבל כל הזמן כשאני קורא כתבות כדי לעדכן את עצמי אז מדברים על מהירות הזכרונות במספרים כאלה 2-2-2-5-1 תוכלו להסביר לי מה כל מספר בזה אומר?

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by BA,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב. אני מתלבט איזה לוח אם לבחור. אני מעוניין בלוח אם ל AMD, עם יכולות אוברקלוקינג טובות ומכפלה פתוחה. מהמלצות ששמעתי הלוחות של EPOX הם המתאימים ביותר. אז רציתי לשאול, איזה לוח אם מבית EPOX הכי מומלץ? מבוססי ה KT-400 כמו ה EP-8K9A או מבוססי NForce2 כמו ה 8RDA+ ? האם כל הלוחות האלה באים עם מכפלה פתוחה?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שמו לי סטיק אחד של ג'יגה במקום 512X2 (בהזמנה היה כתוב במפורש שהזכרונות עובדים ב Dual Channel). בחנות אמרו שהלוח בכלל לא תומך בדואל צ'אנל?

• 38 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by abarbotel,

מה זה אומר ציפסט g31 ומה הבדל בין סוגי ציפסטים יש ציפסט לכל מעבד?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by STi,

שלום רציתי לדעת על מעבדים אלו של AMD לתושבת AM2 האם יש כאלה כבר? האם הם משתלמים-עדיפים? ואם אפשר הסבר קטן על זה,אני יודע שהמעבדים האלו פולטים פחות חום וככה הם בעצם טובים יותר גם לOC ? ובכלל. תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. spire rulez

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. *לנעול בבקשה אם כבר הופיע כאן* http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=789466&starttime=0&endtime=0 ההוזלה לא כוללת את כפולי הליבה הקיימים למעט E4400 שיורד באופן סמלי מ133$ ל113$ תג המחיר הפנוי ייתפס ע"י E4500 בתדר 2.2GHZ בנוסף יוכרזו 3 כפולי ליבה חדשים מותאמים ל-FSB1333: E6550 בתדר 2.33GHZ עם 4MB קאש במחיר 163$ E6750 בתדר 2.66GHZ עם 4MB קאש במחיר 183$ E6850 בתדר 3GHZ עם 4MB קאש במחיר 266$ ההוזלה המרשימה במיוחד באה מכיוון מרובעי הליבה שיורדים בשיעור של כ50%: Q6700 עם מכפלה סגורה מופיע במחיר 530$ Q6000 יורד מ530$ ל266$, מחיר מיינסטרים של ממש ההוזלה באה כנראה כהכנה להשקה המתקרבת של K10 בקיץ מה שבטוח - יהיה חם

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by sla,

*אם זה לא מתאים לכאן תגידו לי ואני אעביר. מה שיש לי כרגע: מעבד: q6600 quadcore לוח אם: asus p5kc זיכרונות: 3gb ddr2 כרטיס מסך: nvidia geforce 9800 gtx כרגע הלוח אם שלי הוא בלי כרטיס מסך onboard ותומך ב- זיכרון עד 3gb ddr3. המטרה שלי (אם אפשרי) היא לקנות לוח שתומך ב- usb3, שכולל כרטיס מסך onboard ותומך גם בזכרונות די די אר 3 1600 12+ גי'גה. כרגע הכרטיס מסך שלי הוא בעל שתי יציאות dvi, אני מעוניין לחבר למחשב 2 מסכי מחשב + טלוויזיה hd אם זה אפשרי לאפשר גם אות מכרטיס המסך ומכרטיס מסך Onboard (לפי מה שקראתי זה אפשרי) אז : אני צריך לוח אם שתומך ב- q6600 ובכל מה שרשמתי + 12gb+, זיכרון ddr3 1600. אם לא אז אני אצרף עוד כרטיס מסך שיעבדו שניהם ב- sli. -התקציב שלי הוא סביב ה-…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by shlomom,

היי, יש לי בעבודה כלי שרץ ברמת הדרייבר ובודק ביצועים של דיסקים מהירים מבחינת MAX KIOPS. עד היום רץ על מערכת אינטל z390 i9-9900K, לצורך שדרוג ל PCIe 4.0 עברנו כעת ל Ryzen 9 3900X עם X570 של Gigabyte Aorus זה ( 12 ליבות, 24 threads) והיתה ירידה משמעותית בביצועים. חשבתי שזה הזכרונות DDR 2.3GHZ והחלפנו ל 3.6GHZ, זה אומנם שיפר את הביצועים אבל עדין רחוק 15% בערך מהאינטל הישן. מדובר באפליקציה ברמת הקרנל שכותבת וקוראת הרבה מהזיכרון ועובדת על מספר ליבות. יש למישהו רעיון מה קורה פה? לפני שתשאלו: Latest BIOS updated, Windows 10 (1909) updated בביוס, זיכרון ב 3600, 1T. ובדוק דרך CPU-Z. כל רעיון יתקבל בברכה. הציפיה היתה …

21. Started by rtr,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=113639&highlight=Kentsfield תהנו.. אני לא הבנתי דבר אחד.. הלוח באמת מוגבל ל1300MHZ FSB ?!?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by haviv822,

עבור core i5 2500k שיעבור OC Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 MSI P67A-C45 B3 שניהם במחיר כמעט זהה על מה אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אף אחד לא סוקר את זה כמו jay - בהחלט מעניין כל אותן תובנות שיש לו במהלך הסקירה וכפי שהוא מציג זאת. מזכיר לכולנו שבניגוד להרבה סוקרים ברשת, jay מדופלם בעולם ה- IT וזה היה מקצועו כשכיר לפני שנעשה לסוקר עצמאי ביוטיוב:

24. שלום לכולם ! ניכנס לי קצת כסף לחשבון ואני רוצה לשדרג ל1GB זיכרון בדקתי 4 יצרים בסכום כסף שאני יכול להוציא - אשמח אם מישהוא יוכל להמליץ לי על אחד: TwinMos 512MB DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory w/Heat Spreader - A-DATA 512MB DDR PC3200/400 Samsung 512MB DDR PC3200/400 - Samsung Original אולי גם צריך לקחת בחשבון שיש לי כרגע PC3200/400 SAMSUNG 2X256 תודה לכל העוזרים במלאכה

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by etgar818,

שלום, אני צריך עזרה בבחירת מעבד אבל מאחר ויש לי לוח אם עם socket 1155 המאוד בעייתי בכל מקרה אם צריך אז תגידו גם לוח אם התקציב שלי זה 2000 שקל אבל אני לא מחפש להוציא סתם כסף. המטרה היא גיימינג של הדור הזה והבא תודה לעוזרים נ.ב. כרטיס מסך gtx 980 אם זה חשוב

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים