עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by idans94,

ברשותי לוח אם שבאחת מהיציאות סאונד שלו (הירוקה) נשבר פין של אוזניות, רציתי לדעת האם ישנה דרך לשחרר את הפין שנשבר בחציו מהיציאה? מצורפת תמונה.

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  2. Started by MeDuZa,

קיבלתי מעבד פנטיום 4, 3.2GHZ. כרגע יש לי במחשב פנטיום 4, 2.4GHZ (כן כן, יש לי מחשב ישן ) אני מעוניין להחליף בין המעבדים. מה אני צריך לדעת לפני? והאם אני צריך לבצע משהו אחרי? לפי מה שבדקתי, הלוח אם תומך במעבד "החדש" (מדובר בלוח אם של אסוס - P4S8X-X). שאלה נוספת, קיבלתי את המעבד מחבר. הוא היה מחובר ללוח אם שבור בתוך ארגז (ממחשב שלו שפורק מזמן), ופשוט פירקתי את המעבד ממנו. המעבד באופן כללי נראה תקין (רק צריך למרוח משחה טרמית). האם יש סיכון מסוים שהמעבד לא תקין ויגרום לנזק במחשב? או שאם הוא לא תקין הוא פשוט לא יעבוד ואז יהיה ניתן להחזיר את המעבד הישן? תודה!

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by danield51,

http://www.skypc.co.il/pl_product~AD3U1333W8G9-B~15~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~AD3U1600W8G11-B~15~0.htm או http://ksp.co.il/?uin=17303

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  4. Started by eran256,

היי, רציתי לדעת מתי צפוי לצאת דור חדש של מעבדי אינטל? האם הארכיטקטורה תיהיה חדשה? או אותו סוקט(1155)? תיהיה תמיכה בDDR4? אולי quad channel? בקיצור כל מה שידוע או מעריכים על העתיד... ערן.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by TalmoR,

המטרה - מחשב שיוכל להריץ סרטים ב hd בחצי שנה הקרובה בערך.. קצת רקע - המחשב שלי כבר בן 5 בערך, והלוח אם הלך. אני עם מעבד i5 מהדור הראשון שלו על סוקט 1156 שכבר לא מיוצר יותר מסיבות כאלו ואחרות אין לי טעם לרכוש עכשיו מחשב חדש ולכן אני רק רוצה להחיות את הקיים (שבעתיד יעבור לשימוש ההורים) לדעתי אני לא צריך מעבר ל i3 סביר ולוח אם פשוט שיהיו לו יציאות usb לפרונט של המארז ועוד איזה 4 אפילו מאחורה. אני צריך רק pci אחד לכרטיס hd5770 המטרה - לחסוך כמה שיותר. אבל מעדיף שהלוח יהיה של חברה מוכרת ואמינה תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by ToMeRv32,

שאלה קטנה - האם יכול להיות שסלוט זכרון נפגם בגלל ספק ג'נרי? כי יש לי ספק ג'נרי וסלוט זכרון שהפסיק לעבוד בשלב מסויים בחייו של המחשב הצעיר שלי אני מדבר על החיבור עצמו, לא על כרטיס הזכרון.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by CZSDF,

משהו יודע משהו על המעבד 03064F של אינטל והאם מעבד פגום יכול להרוס משהו במחשב ? תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  8. שלום לכם יש לי הזדמנות לקנות שרת זה עם מעבד 12 ליבות AMD 2.3GH AMD Opteron 6176 SE לוח זה http://www.asus.com/Commercial_Server_Workstation/KGPED16/#support_QVL אני צריך את המחשב למשחקים יחובר לו כרטיס מסך HD 7900 שאלות : 1. האם השרת יעבוד טוב יותר ממחשב 8 ליבות עם OC ? 2. האם שרת יכול לעבוד כמו מחשב ? עם WIN 7 64 ? 3.האם משהו כאן רואה קשיים בהפעלת שרת ? חסרונות או יתרונות 4.בלוח יש מקום ל-2 מעבדים האם בהפעלת 2 מעבדים אנ י מכפיל את הכוח ? 5.הזכרון מוגבל עד 1333 MHZ 6. מצורף בינצמארק http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=AMD+Opteron+6176+SE&id=1568

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by matizami,

המחשב שלי כבר קשיש ואני מעוניין לקנות מחשב חדש. עד שאני אקנה מחשב חדש, אני חושב להאיץ את שלי עם כונן SSD וזאת לאור הקנייה הקבוצתית המתגבשת באתר. האם המפרט שלי תומך בSSD? Q6600 GIGABYTE GA-P35-DS3L 4GB RAM

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מעוניין לחבר אליו זוג 8GB DDR3 1600 ואולי זוג כרטיסי מסך בCrossFire על איזה לוח אם אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by djgabi1,

אם כן אילו חברות הכי מומלצות?

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  12. האם זה נורמלי הfrequency למעבד i5 -750?

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  13. שלום וברכה! היום הרכבתי את המחשב החדש ונשאר לי רק להרכיב תדיסק קשיח ואת הצורב.... ישלי מעבד i3 3220 אינטל בגרסת tray עכשיו כשהרכבתי את המעבד שמתי לב שאיפה שהפינים מתחברים לתושבת של הלוח אם יש מדבקה והתלבטתי מאוד האם להסיר אותה או לא, מה אתם אומרים להסיר או לא???והאם בחנות tms האחריות מתבטלת אם אני מסיר? אני רוצה לשמוע חוות דעת לגבי העניין של המדבקה בעניין אחר משהוא נוסף שקשור גם: בנוסף במעבד קיים מין פלסטיק/ברזל שרשום עליו את השם של המעבד לדוגמא במצב שלי intel core i3 3220 3.3ghz וכמו בהרבה מעבדים שהרכבתי בעבר אפשרי להוציא תחלק הזה, השאלה היא האם אפשרי להוציא את החלק הזה????החלק שמחובר למעבד והוא נמצא באזור כשמרכיבים את המעבד האזור מופנה אלינו....

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אם יש לי לוח אם ישן ללא HDMI האם אני יכול להעביר דרך כרטיס המסך HDMI? או שאני חייב שגם לוח האם יהיה עם HDMI?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם, קניתי היום את הלוח הזה ואני עובר עכשיו על החוברת שלו. יש לי למערכת הזו שאני בונה עכשיו כרטיס מסך מקצועי מסדרת amd Firepro , ואין לי צורך אמיתי בכל היציאות ווידאו שבאות עם הלוח אם הזה, כי הכרטיס שלי חזק ומשמש אותי ל 2 המסכים שאני משתמש בהם ביומיום. האם יש אפשרות להשתמש ביציאות האלו בשביל המסך המישני שלי? ולהשתמש בכרטיס שלי בשביל המסך הראשי? האם זה יותר יעיל ויכול לשחרר קצת את המסך שלי? או לחילופין, האם אפשר לכבות את היציאות האלו כך שלא יקחו משאבים במידה ואני לא צריך אותם? (אני לא יודע אם הם מושכים משאבים גם אם שום דבר לא מחובר אליהם). ושאלה אחרונה- מישהו ראה את הכמות של התוכנות שמגיעות היום עם לוחות האם? זה מטורף- ניראה לי משהו כמו 20 תוכנות של אסוס. האם כדאי ל…

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  16. האם יש בעיה להעביר לוח אם וזיכרון RAM בבדיקה ביטחונית בשדה התעופה ? האם יכול להגרם נזק כל שהו בגלל הקרינה של המשפקף הבטחוני שלהם ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by NuXeR,

היי, אני לפני רכישה של שילוש חדש, שיקורר במים.... המחשב משמש למשחקים ועבודה משרדית. מתוכנן OC. חשבתי על: Intel Core i7 3770K Gskill 16GB 2X8GB Dual Channel DDR3 2400MHZ GIGABYTE GA-Z77X-UP5 TH (אם אמצא את הגירסא עם ה-Wifi) אשמח לקבל הצעות לייעול ו/או שיפור.

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  18. Started by LIDOR_13,

היי, רציתי לדעת כמה מתח וזרם מוציא USB מהלוח אם? והאם זה יכול להחליף את כניסת החשמל לכונן דיסקים??(קוראים לזה GND אם אני לא טועה) קניתי מתאם של IDE ל-USB,ואני רוצה להשתמש בכונן (שצובר אבק) כאחד חיצוני.... תודה....

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  19. Started by NuXeR,

היי, אני מתחיל להתעניין ברכישה של שילוש חדש לטובת שדרוג המחשב הנוכחי. כרטיס המסך יהיה HD7970 מהרכישה הקבוצתית, וייתכן שיתווסף אליו עוד חבר זהה (אני מריץ Eyefinity) אני מחפש עזרה בבחירת שילוב של מעבד-זכרון, ייתכן שיהיו לי שאלות נוספות בהמשך אבל כרגע אני קצת מבולבל בנושא התושבות ולכן מבקש עזרה. ראיתי 1366, 2011, 1055 ועוד.... מה ישן, מה חדש, למה יש יתרונות/חסרונות, האם כדאי צ'יפסט Z77 או X79 למשל ? כמובן שאני פונה לאחר קריאה בפורום ובגוגל, אך אני עדיין מבולבל ואשמח לקצת עזרה או הכוונה. תודה, תומר

• 14 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. שתי הערות:1. אני מעונין ב3570K בעקרון, כי אני מתכנן OC. 2. האם כל הלוחות אם היום מגיעים עם כרטיס מסך מובנה? כי הסתכלתי על כמה (Z77) ולכולם היה. תודה. נ.ב. התקציב הוא מקסימלי. זאת אומרת, אני מעונין להוציא לפי הצורך, ולא לפי היכולת.

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  21. Started by YINON110,

בע''ה, שלום לכולם, כפי שרובנו יודעים-צוואר בקבוק בד''כ מתרחש בעקבות הכונן הקשיח במחשב, אין מה לעשות, זה הרכיב הכי איטי במערכת. אותי מעניין לשמוע את דעת חברי הפורום בנושא- מדוע אנו משקיעים כ''כ במעבדים וזכרונות מסדרה יקרה כזו או אחרת בכל זמן ששום דבר בעצם לא ישנה את העובדה ש"הפקק" נוצר דווקא במקום אחר? ניקח למשל את סדרת PENTIUM G של אינטל - למה לבחור את המעבד 860 ולא את המעבד 820 למשל? הרי מה יעזור לנו ההבדל בתדר השעון כאשר שוב- הפקק נוצר במקום אחר? אשמח להסבר אם אני טועה ולחוות דעת של חברי פורום אחרים. המשך ערב טוב ושקט לכולם.

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  22. Started by Forest14,

נמחק

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  23. Started by santapwz1,

היי חברה יש לי שאלה אני מתכנן לקנות מחשב חדש http://ksp.co.il/?print=16015 זה המפרט יש לי כבר ספק: seasonic 620w modular יש לי כמה שאלות עליו: מעבד AMD Trinity Quad-Core A10-5800K Socket FM2 3.8GHz (4.2GHz Turbo) Radeon HD 7660D לוח אם Gigabyte GA-F2A55-DS3 FM2, AMD A55, DDR3 1866, HDMI, PCI-E, GBL זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1866Mhz Vengeance Dual Channel CL9-10-9-27 מה אתם אומרים על השילוש הזה אני יותר בכיוון של סרטים באיכות גבוהה וקצת משחקים באיכות סבירה ,לא משהו מטורף משהו נורמלי לגמרי איך המעבד משולב כרטיס מסך ? ולמה כולכם תמיד הולכים על אינטל,מה היתרון שלהם על המעבד AMD שנתתי ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום, רציתי לשדרג זיכרון ללפטופ dell inspiron n3010. התצורה כרגע היא: MEMORY : 4096MB (2X2048) 1333MHZ DDR3 DU Intel I5-430M 2.26GHZ האם אני יכול לשים כרטיס אחד של 8 GB במקום שניים של 4? שניים של 4 עולים בערך 280 ש'. אחד של 8 עולה בערך 190 ש'. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני מעוניין לשדרג זכרון ל16 GB לנייד מדגם Dell Vostro 3560 איזה זכרונות 8GB 1600MHz DDR3 מתאימים ? ובכלל איך אפשר לוודא שאני רוכש זכרונות של חברה אמינה ומיבואן רישמי ? חוץ מזה שאלה נוספת - האם חייבים לרכוש "זכרונות תואמים" או שכל 2 סטיקים של זיכרון 8 GB יעשו את העבודה ויעניקו לנו 16 GB שלמים של זיכרון לנייד אז יש דבר כזה "זכרונות תואמים" או לא ?

• 0 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים