עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ישל י מעבד AMD 1700 ביד. איך אני יודע איך זה 0.13 או 0.18? (ביד- לא מותקן במחשב ;D)

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by amit14,

שלום לכולם, המעבד שבכותרת מגיע עם קירור שמתחבר בצורה מהירה בעזרת מתאמים ולא בעזרת הברגה.. הבעיה שיש לי כרגע במעבד הנוכחי קירור הברגה.. והמתאמים אינם.. בארץ לא מצאתי מתאמים בנפרד(אם קיים.. אשמח להפניה). אם אני רוצה לקנות מאוורר עם קירור הברגה... איך אני יודע מה אמור להתאים למעבד הספציפי הזה, שמן הסתם צריך קירור יותר מתקדם מדגמים פשוטים יותר.. מה צריך לבדוק מעבר להתאמה לתושבת? האם זה יתאים? https://ksp.co.il/?select=.1066..182..3951.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=41170&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by yam_sh,

אהלן אנשים מה קורה רציתי לשאול משהו, יש לי מעבד P4 2400 והטמפ' הממוצעת שלו היא 50 מעלות. האם זה נורמלי?? מה אני יכול לעשות עם זה??י

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by 6kwar,

שלום!! המעבד של AMD 1800 עובד במהירות 1533 מעבד AMD 1900 עובד ב1600 1600 - 1533 = 67 ההבדל בין 1800 ל1900 רק 67הרץ??? אז למה הוא עולה +200 שקל מה1800?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by omrit,

המאוורר של הקירור למעבד שלי שבק. אני רוצה לרכוש מאוורר חלופי. האם כל מאוורר PWM יעשה את העבודה? האם אני חייב חיבור של 4 פינים? חיבור של 3 פינים עם מתאם גם כן יתן שליטה של הלוח על מהירות המאוורר? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by hp1610,

אני מחפש מעבד שיגיע לי לסביבות 3.4 - 3.6GHZ. איזה שילוב מעבד/זכרונות יתן לי את יחס עלות/תועלת הטוב ביותר? ואם השאלה שייכת לפורום OC אני מתנצל.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by klayton,

http://hexus.net/tech/news/cpu/86585-legendary-cpu-architect-jim-keller-leaves-amd/

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. יש לי מעבד p4 - 1600 ואני רוצה לדעת איזה סוקט זה מישו יודע איך בודקים ???

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by MoSQuiTo,

מאחר וזו טכונולוגיה ישנה, כל לוחות האם דיי זולים- הייתי רוצה לדעת על מה אתם ממליצים? יש לי את המעבד הבא: Intel Pentium 4, 3000 MHz - HT ו2 ג'יגה זכרון. אני מחפש לוח אם שעדין זמין במלאי- מאחר והרוב כבר לא זמינים. רצוי לינק לחנות.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. היי חבר'ה, לא יודע למה זה כל כך קשה אבל אני לא מצליח למצוא מאיפה להוריד דרייברים ל: לוח אם intel blkdh67clb3 cold lake מעבד intel core i5-2500 tray אני רוצה לפרמט את המחשב ושהדרייברים יהיו בהיכון על אחסון נייד, כי פעם שעברה בלי דרייברים לא היה לי אינטרנט. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Keman,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=38710

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. ברשותי 2 כרטיסונים של 256 מגהבייט כ"א - סה"כ 512 מגהבייט. קיבלתי מחבר כרטיסון נוסף של 256 מגה. אני חוששת שאם אחבר אותו (יש לי סלוטים פנויים) אקבל אמנם 750 מגה אך הזכרון לא יעבוד dual ddr ואז אאבד מהירות. מה כדאי לי לעשות ? להישאר אם 512 מגה או להוסיף את הזכרון ולקבל 750 מגה? מעבד: 3200 Athlon 64 ביט לוח תומך dual ddr של גיגהבייט

• 45 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ofer40,

נתקלתי באצתר הזה שמוכר זכרונות Transcend בזול ורציתי לדעת אם זו חברה מכובדת ואמינה ולא משהו ג'נרי. http://www.edigital.co.il/edigital/product.aspx?p_id=3401 אמנם אני יכול לקנות ב 416 זכרונות של CORSAIR בתשלום אחד אבל פה אני יכול ב 2 תשלומים שזה יכול לעזור לי קצת בהוצאות החודשיות. אז מה דעתכם זו חברה טובה? לפי האתר שלהם נראה שזו חברה רצינית לזכרונות: http://www.transcendusa.com/Products/MEMList.asp תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by אריק פרלס,

היות ולגבי מפרט מחשב שלם לא ענו לי אני מנסה לברר כמה דברים. האם למעבד 3900x צריך לוח אם x570 או שדי ב b550 ? אני לא מתכוון לעשות oc. בעיקר רינדורים. ואם אכן b550 האם יש המלצה על חברה ודגם ספציפים שהוכח כטוב. המליצו לי באתר אחר על b550 aorus elite בזמן שאני חשבתי על x570 asrock steel legend או שאולי עדיף b550 aorus pro? הזכרונות שאני מתכוון להשתמש ב 2*16 3600mhz. וכרטיס מ. כנראה 3080. תודה רבה לעונים.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by lmlm,

לרשימה המלאה: http://jonnyguru.com/news_details.php?id=206 הכי בולט לעיין: X2 6000 ב 238$ זה פשוט מדהים עד כמה AMD מוכנה לרדת במחיר ;D

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. MSI / ASUS / GIGABYTE ? מה לדעתכם הכי עדיף מבחינת אמינות / תמיכה / עדכונים לאורך זמן? מדובר בעיקר על A320 וגם B350. וגם - הבנתי שיש הבדלים ביניהם בכל הנוגע לכרטיסי הקול, איפה הכרטיס קול הטוב ביותר? ובנוסף שאלה על זיכרון - האם כדאי 12GB ראם במקום 8GB במחשב חדש? זה משתלם?

17. Started by guyyug,

הלוח למעבד לא ברטוןXP2100 ולXP2500 ברטון אני לא ראיתי על הABIT חיבור ATA רגיל יכול להיות דבר כזה שיש רק SATA ? http://www.abit-usa.com/images/products/nf7-s2-lg.jpg למשהו יש ניסיון עם האלבטרון עם מעבדים ישנים יחסית כי באתר שלהם אין פרוט של מעבדים נתמכים בXP

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

כמו שהזהרתי בעבר אנשים מדברים, שבהתחלה לא כ"כ האמינו לי, אני מזהיר פעם נוספת מפני בעיה חדשה שכבר התעוררה במספר מקומות בחו"ל: כרטיסי מסך של חברת MSI מסדרת הTI4400(לא בטוח אם זה גם בTI4600) סובלים מבעיות תאימות עם מספר מצומצמם של לוחות-אם, בעיקר כאלו של Gigabyte. בעיית התאימות לGigabyte הינה אחת מהבעיות הראשיות של הכרטיסים האלה בפרט, וכרטיסי הGeforce 4ti בכלל. זאת, מיכוון שלוחות-אם של ג'יגה-ביט משתמשים בטכנלוגיית Dual-BIOS(שלא תמיד עובדת גם כך), אשר "לוקחת" משאבים מהגשר הצפוני שאחראי גם על התקשורת עם חריץ הAGP. הצ'יפסט, בין אם זה KT266A או KT333, פשוט לא מצליח לטפל בכל מספר הבקשות, הן של הBIOS הדואלי והן של כרטיס המסך, ומתחיל לחרפן את תהליך הPOST והBOOT, לפני שאפילו מערכת ה…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by zivler,

מה הכי כדי לקנות????

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Neo810,

היי, קיבלתי את המחשב של אחי אתמול והתקנתי לו ווינדוס והכל, כרגיל. אחרי שהכל עבד כמו שצריך הרצתי את CPU-Z כדי לראות שהכל בסדר. הוא מזהה שיש 2 ג'יגה זכרון ומזהה שיש 2 סלוטים. הבעיה היא בטאב שמראה את הדואל צ'אנל, איפה שרשום CHANNEL זה פשוט אפור לא רשום DUAL ולא כלום פשוט אפור וגם כל החלק למטה אפור. שמתי לב שאיפה שרשום בטאב אחר מהירויות הזכרונות, אז הזכרונות רצים באותם מהירויות אבל שאר המס' קצת שונים. זה קשור? בנוסף בביוס כשאני נכנס אז כבר בעמוד הראשי כתוב 2 ג'יגה זכרון דואל צ'אנל. בדקתי והזכרונות הותקנו בסדר כמו שצריך. אני לא יודע אם הם עובדים בדואל צ'אנל או לא.. ואם לא מה לעשות?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. המפרט בחתימה רוצה לשדרג את ה ram בעיקר ל 32 כי ההבדל במחיר בין 16 ל 32 לא כזה גדול. את הסיבה למה תשאירו בשבילי. אשמח להתמקדות בעלות מול תועלת, חברה אמינה שהכי תואמת למפרט שלי. הבנתי שהלוח אם שלי b450 תומך עד 3200gh אלא אם אבצע אוברקלוק. על איזה מהזכרונות הייתם הולכים והאם יש המלצה למשהו אחר, כרגע לא מעניין אותי RGB VENGEANCE LPX DDR4 RAM 32GB (2x16GB) 3200MHz CL16-20-20-38 1.35V Intel AMD Desktop Computer Memory - Black (CMK32GX4M2E3200C16במחיר של 55 דולר באמזון או G.SKILL Trident Z RGB Series (Intel XMP) DDR4 RAM 32GB (2x16GB) 3600MT/s CL18-22-22-42 1.35V Desktop Computer Memory UDIMM (F4-3600C18D-32GTZR)המחיר דל 65 דולר PNY XLR8 Gaming 32GB (2x16GB) DDR4 DRAM 3…

22. Started by ImAllMostAwake,

ההתלבטות היא בין אופציה א' לאופציה ב' שהמערכת מבוססת Intel Core i7-3930K עם 32GB RAM וכרטיס Quadro 4000 2GB GDDR5 DX11 2xDP DVI PCI-E, לא כל המפרט מגובש עדיין אופציה א' זה הכרטיס הזה UD5 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4049#ov שבא עם 8 סלוטים לזכרון ואני הולך לשים שם 4GB 2400MHZ/2133MHZ אופציה ב' זה הכרטיס הזה UD3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4050#ov שבא עם 4 סלוטים לזכרון ואני הולך לשים שם 8GB 2133MHZ שראיתי רק פה בערכה בנתיים אלא אם כן יהיה משהו אחר http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-memory&db27455=521372&db27456=1140414&db27457=2616577 אני לא בטוח לגבי תמורה למחיר ומה עדיף לשים אז אני אשמח לקבל עי…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by ofir_bl,

שלום לכולם, יש לי מחשב בן שנתיים ו-11 חודשים, הלוח אם שלו התקלקל והוא עדיין באחריות, חנות המחשבים לקחה אותו להחלפה ואמרה שלוח אם זה כבר לא קיים וכי הם מוכנים להחליף לי ללוח אחר אך ואני אוסיף את ההפרש. הלוח שהיה לי היה: Dfi infinity nf4 sli למעבדי AMD שתומך ב-DDR1 בלבד... עכשיו ההתלבטות שלי היא כזאת: בלוח שלי יש זכרונות איכותיים של CORSAIRE XMS 400 MHZ CL2 שעלו לי בסביבות ה-600 ש"ח. בעל החנות אמר לי שיתן לי זכרונות DDR2 במקומם אך בפועל הזכרונות שלי הרבה יותר יקרים, אתם ממליצים שכדאי לשדרג כבר את הלוח ולעבור ל DDR2 או להתעקש איתו שיממש את האחריות גם אם זה כרוך בהרבה זמן? כמוכן במידה ואתם ממליצים על לוח חדש, על איזה לוח אתם ממליצים לי? הוא אמר לי שאני יכול לבחור איזה לוח שאנ…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by orentz,

שלום המחשב שלי נורא איטי לא מסוגל לעשות אפילו שני דברים במקביל המעבד שלי הוא quad q8300 לוח אם של gigabyte p43 וזיכרון 2gb ddr3 זה נראה לי מוזר כי המחשב הקודם שלי היה עם מעבד 2 ליבות ולא היתה לי בעיה כזאת

25. Started by dnd_man,

שלום! ברשותי לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R, ללוח האם יש סלוטים של זיכרון לפי המפרט הבא: 4XDDR2 DIMM, 2XDDR3 DIMM כרגע, על לוח האם יש 2 כרטיסי זיכרון: DDR2-800 400 MHz, 5-5-5-18 (CL-RCD-RP-RAS) / 23-42-3-6-3-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP) (לקוח מתוך everest). מלבד זאת, חשוב לציין כי אני עובד עם מערכת הפעלה XP, למחשב המשמש למשחקים בעיקר. בהקשר הזה, יש לי מספר שאלות: א. אם אוסיף עוד שני כרטיסים DDR3, בנפח 1 GB, ובמהירות 1333MHZ (מקסימלית אפשרית ללוח האם), בנוסף על 2 הכרטיסים הקיימים, האם XP יתמוך בזה או שכדאי לי לשדרג חלילה לויסטה? האם ארגיש הבדל ביצועים? האם לא תהיה בעייה שלוח האם עובד עם DDR2 ו-DDR3 במקביל? ב. אם אחליף את כרטיסי הזיכרון DDR2 ל-DDR3 באותו נפח, ובאותו מהיר…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.