עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://www.vr-zone.com.sg/?i=1641&s=1 Winbond BH4

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. קודם כל המעבדים החדשים (478) הרבה יותר קטנים מהישנים (423) בערך פי 2 או אפילו יותר. קיבלתי את המעבד עם HEATSINK אבל בלי משחה טרמית. בתחתית הHEATSINK במקום בו הוא צריך לגעת עם המעבד יש מין חומר שחור כזה. אני צריך לדעת אם להוריד את החומר או לא? ואני גם צריך לדעת אם אני צריך חומר טרמי כלשהו בשביל המעבד? תודה, כמה שיותר דחוף!!!!!!!!!!!!! ??? ??? ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by OmerL,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב ואני מחפש board שתומך ב:ddr2700,ata133,usb 2.0,533 ואני לא מוצא אחד שתומך בכל אלו אשמח לתגובות והצעות בתודה מראש omerl אגב חג שמח לכולם

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. היי, אני זוכר שקראתי כאן כמה פעמים שההבדל בביצועי גיימינג בין שימוש בסטיק אחד של זיכרון לבין שימוש בשני סטיקים (כלומר, ערוץ זיכרון כפול) הוא זניח. נתקלתי בסרטון הבא, בו ביצעו בנצ'מרקים בשתי התצורות וקיבלו הבדלים משמעותיים. אשמח להסבר 🙂

5. Started by yp3,

נתקלתי בהצעה זולה של אייבורי שמכילה לוח ECS דגם H61H2-M3 B3. יש שם הצעות עם לוחות אחרים אולם המחיר עולה ב200 ש"ח. איך החברה הזאת? האם היא אמינה? האם ההפרש במחיר שווה את זה? לינק למחשב באייבורי

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. המותג העסקי הנודע מבית חברת לנובו זוכה למקצה שיפורים מקיף עם דור המעבדים החדש של אינטל לכתבה

7. מה כדאי מבחינת יחס ביצועים/עלות ? Intel Pentium IV 2.4C GHz 800MHz או AMD Athlon XP 2800+ ???

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום לכולם! אני צריך עזרה, אני הולך להזמין מחשב מ-TMS ואני ממש מתלבט איזה לוח אם להזמין. אפשר לראות מפרט בלינק הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/cbypl8gn עוד לא החלטתי אם אני מעוניין שהמחשב יתמוך בOC (משמעות כספית של כ-340 שקל) השאלה שלי היא כזאת, איך אני יודע איזה לוח אם לבחור נסתכל על שלושה דגמים של GIGABYTE: GA-H77-D3H - http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4316#ovGA-H77-DS3H - http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4318#ovGA-H77M-D3H - http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4388#ov אני מבין שה-M אומר שזה מיקרו, אבל מלבד החיבורים מה ההשפעה של לקחת לוח אם מסוג זה, האם זה יכול להשפיע על אופן הקירור במארז בגלל צפיפ…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אני כרגע מתלבט בין קניית מערכת מבוססת I7 לקניית מערכת CORE 2 QUAD משתלמת (יחסית). אני מחפש המלצה לשלושת הרכיבים הנ"ל. המחשב יעבור O.C. , אני מעוניין בזכרונות DDR3 וכמובן מעבד QUAD.אין שום צורך בCF\SLI. אשמח להמלצות.

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by T-man,

יש סיכוי שאני אקנה זיכרון והוא לא יעבוד אצלי? יש לי מקום לשים אותו על לוח האם. איזה זיכרון של 512MB הוא הכי טוב לדעתכם? יש יותר מ- 512 על "מקל" אחד? תודה מראש

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום! אני מעוניין בהמלצה ללוח-אם בגודל micro ATX עבור מעבד AMD בתושבת AM2 עבור מארז HTPC שלא תומך בלוח-אם יותר גדול. אני צריך שללוח-אם יהיו שלושה חריצי הרחבה PCI, מכיוון שבנוסף לכרטיס מסך PCI-e, אני רוצה להתקין עליו כרטיס קול M-AUDIO Revolution 5.1, כרטיס לכידת וידאו Hauppauge WinTV PVR-150 וכרטיס eSATA. במידה וקיים לוח-אם מתאים עם יציאות eSATA מובנות, אז לא צריך כרטיס eSATA ואפשר להסתפק בלוח-אם עם שני חריצי הרחבה PCI. כמו-כן, אם יש לוח-אם עם כרטיס קול מובנה ברמה של ה-M-AUDIO Revolution 5.1 או יותר טוב, אז זה גם עדיף. תודה מראש!

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Silverblade,

יש ליAXP 1800 והוא מתחמם בצורה אדירה הוא מגיע ל 60 מעלות והלוח מגיע ל41 מעלות יש לי דרגון אורב ומארז אנרמקס עם ספק אנרמקס ,הצד שלו גם פתוח כל המאווררים עובדים ואין שום שינוי המעבד מרוח הארטיק סילבר 2 מה לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by julles,

שלום, אני בעיצומה של הרכבת המפרט למחשב החדש שלי. קראתי על המעבד שבחרתי, intel core i7 4790k @4.0 GHz, ועל אחיו הקטן, ה 4770k, והבנתי שהם מתחממים מאוד. (בעיקר ה 4770k). השאלה היא, האם צריך לשאוף לטמפרטורות כמה שיותר נמוכות? זאת המטרה? להוסיף מאווררים וקירור נוזלי ולשפוך חנקן נוזלי על המערכת? (סתם) האם שווה להשקיע יותר מ 190 ש"ח בקירור למעבד? לא מתכנן לעשות OC (אל תרדו עלי ). מתלבט בין Scythe Kabuto II SCKBT-2000 CPU Cooler ל Noctua NH-D9L CPU Cooler.ההמלצות לדגמים אחרים כמובן תתקבלנה בברכה. תודה (:

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by babu,

למטרות OC ללא לשבור שיאים אבל לOC רציני מי יתן ביצועים הכי טובים ויתמוך בטכנולוגיות שחייב לעתיד וגם אני שם קירור TT ULTRA 120 EXTREM ואיזה לוח אם עד 900 שקל יהיה הכי טוב לדרישות? הכרטיס מסך הוא 88GT זכרונות 2GB OCZ אם צלע קירור XTC (אפשר קצת הסבר אולי על זה?)

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by 1,

הזמנתי בהמלצת פורום "מפרטי מחשב" את המפרט הבא מחנות OMC בכרמיאל: Intel Core 2 Duo E6300 Box - ¤1,051.00 GIGABYTE GA-945P-S3 - ¤560.00 TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 x2- ¤1,160.00 HEC 6A19B-400 400W - ¤414.00 Westren Digital WD800JD 80GB - ¤232.00 Westren Digital WD2500KS 250GB - ¤414.00 LEADTEK WinFast PX7600GT TDH 256MB - ¤833.00 DELL 2007 WFP - ¤2499.00 הבעיה היא שהמחשב כולו מורכב וכל החלקים במלאי חוץ מזכרונות TWINMOS המוכר בOMC טוען שזה ייקח קצת זמן אבל כרגע יש להם במלאי זכרונות של CRG שהם גם טובים לטענתו ושהאחריות היא זהה בשני המקרים. עכשיו כאן אתם באים, לעזור לי להחליט ולדעת מה ההבדלים והאם זה קריטי להתעקש על ה TWINMOS, במה הם שונים והאם יש הבדל בביצועים.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אם יש אפשרות למהירות לוח 1333 ומעבד C2Q (8200) זה יהיה נחמד כל תוספת רק תועיל יש לי 2G זיכרונות וכרטיס מסך 4670 תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אני קונה מחשב חדש לאחותי הקטנה שיתבסס על i5 4440 ואני תוהה איזו ערכת שבבים אני באמת צריך , המחשב תכלס לצרכים בסיסיים וקצת משחקים , ברור לי שבחירת הלוח אם או הציפסט לא באמת משפיע על החלטות אלו,אבל בגלל שזה מחשב לאחותי הקטנה אני לא בטוח מה כדאי h81 או b85? אני באמת צריך כל מני פיצרים שבאים בb85 או שלהסתפק בפשוט יותר? זה גם שאלה כלכלית כי יש הבדל בכל מני מקומות שאפילו לפעמים בין 50-100 שקל

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by jeyjey,

שלומות לחבר שלי נשרף משהו במחשב ואנחנו לא יודעים בוודאות מה זה... כשהדלקנו את המחשב היה ריח של שרוף ועם הזמן התחיל לצאת עשן מהלוח ממש קרוב לזכרונות, חוץ מזה גם ראיתי ניצוץ קטן מתחת לזכרון הוצאנו את שני הסטיקים שהיו קרובים יותר למקור העשן והשארנו את הסטיק הרחוק וזה קרה שוב אחרי שפירקנו את הלוח ראיתי ממש מתחת לסלוטים של הזכרונות כזה חלק שחור שמולחם ללוח אם, הוא היה קצת עקום ולא ישר כמו השני שהיה לידו אני כמעט בטוח שזה הלוח אם אבל אני לא רוצה שהוא סתם יזרוק כסף על לוח חדש כשהבעיה לא בלוח אם... מישהו יכול לעזור?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Trin1ty,

שלום . רק אתמול החלפתי כרטיס מסך ( 8600 - GTS 450 ) , וכאמור לא היה אמור להיות שם צוואר בקבוק עם המעבד . הביצועי מערכת + משחקים נוראיים , וכמובן שהתייעצתי עם רבים ב"פורום כרטיסי מסך " בנוגע לבעיה .. והגענו למסקנה שצריך לחכות לDRIVER עדכני . אך כשהרצתי 3DMARK 06 ֹ( מספר פעמים ) , שמתי לב שהמעבד מוציא פשוט תוצאות נוראיות . במקרה הכי גרוע 200 + ובמקרה הכי טוב 1800 . בהתחלה חשבתי אולי על בעיית התחממות יתר , וישבתי שעה על סידור חוטים במארז + החלפת משחה טרמית למעבד . שיפור במעלות אבל כלום בפועל . ברצוני לדעת אילו תוכנות קיימות עדכניות ישנן לבדיקת ביצועי מעבד . תודה .

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. כנראה שאני אלך על ההופציה של Intel Core i5 4590 שיצא בשנת May 2014 עפ מהירות 3.3 Ghz לעומת הישן Core i3-4130 עם מהירות 3.4 GHz שיצא ב-September 2013 האם כדאי? ומה ההבדלים? יש לציין שהשינוי הוא לצורך הפעלת משחקים

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. קניתי מחשב חדש עם הזכרונות האלה המערכת: dfi nf4 ultra-d amd 64 venice 3000+ אני רוצה לדעת אם אני יכול לעשות oc עם המערכת הזאת ואם הזכרונות האלה הם טובים יחסית לשאר המערכת תודה רבה לכל העוזרים

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by orlupo,

ביבואן המחשבים מור לוי יש כבר את ATLON XP 4000 ב-4580 שקל ואת ה- FX-55 ב-5200 שקל. אלו המחירים שנועה יקנו אותם מהיבואן אז אל תצפו למחירים כאלה... בכל מקרה המחירים מחושבים בשער דולר של 4.5 שקל.

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום רציתי לדעת עם יש הבדל מורגש בין המעבדים הבאים AMD DUAL CORE 3800 לבין INTEL DUAL CORE 2.6 805 עם אני יעבוד עם שניהם יהיה הבדל משמעותי???? ועוד שאלה עם אני צריך את המחשב להכול אני שחקן בינוני אני גם מפעיל מלא תוכנות ביחד כמו אמיול וכו' וכו' איזה מעבד יש לו מהירות שעון יותר גבוהה?? ולאיזה משתמש מתאים AMD ולאיזה משתמש מתאים INTEL

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Born2Kill,

"ככה בשקט יחסי יצאה הודעה לפני יומיים שAMD מפסיקה לייצר מעבדים. חברה סעודית קנתה את כל מפעלי AMD וAMD הופכת לחברת FABLESS כלומר הם יתכננו את השבבים והחברה הסעודית THE FOUNDRY תייצר את השבבים עבורם. הכסף הסעודי בא בדיוק בזמן ומחלץ את AMD מלשקוע עמוק בחובות וגם הכסף יעזור לAMD לעבור לטכנולוגית ה45 ננו מטר שאינטל כבר נמצאת בא מזמן. לא ברור מה גרם לחברת ההשקעות מאבו דאבי לזרוק מליארדים שכנראה הם לא יראו חזרה אף אחד לא יודע אבל כנראה ככה זה שיש כסף מנפט שבא לך משהו אתה קונה אותו." -ציטוט של חבר פורום פול גז הנמצא בדזרדן. מישהו מהכתבינו המופלאים יודעים משהו בדבר?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by ptyahoo,

ברשותי המחשב הבא: AMD 64bit 3000 CHAINTECH SK8T800 512mb A - DATA MSI 9800pro 80 GB HITACHI הוא נקנה לפני כ-7 חודשים בערך. אני רוצה להוסיף זיכרון בעקבות זה שאני מתחיל לעבוד בפוטושופ יותר ברצינות, מקדד יותר מבעבר (זה משפיע?), ולמשחקי העתיד. עכשיו בלוח הזה (שאני מצטער עד היום שלקחתי אותו) יש רק שתי מקומות לסטיקים של זיכרונות, אחד מהם תפוס ע"י 512mb של a-data. יש לי תקציב של 1000 כרגע ויש לי התלבטות: האם לקנות עכשיו 512 איכותיים או לחכות ולאסוף עוד קצת ולקנות 1024. אני יודע שפתחו לא מזמן דיון כזה, אבל זה אחרת כי אני צריך סטיק אחד בלבד שמעלה את המחיר. אם תוכלו להוסיף קישורים לזכרונות אמינים שאני יוכל לקנות זה יהיה מעולה, מ-K.S.P זה הכי טוב (הכי קרוב לבית) ולכן איך…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים