עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אינטל ממשיכה לשחרר טכנולגיות בתדרים גבוהים הרבה זמן אני עוקב אחרי אסרטגיית השיווק של אינטל וככל הנראה לי היא לא תנוח עד שתמחק את AMD פעם כשאינטל הייתה מוציאה מעבד חדש לשוק בהתחלה הוא היה מאוד יקר ובהדרגה איטית הורידה את המחיר(מכיוון שכמעט ולא הייתה תחרות) ורק לאחר שמיצו את המעבד וסחטו את כולו הנפיקו אחר לפניי שנה בערך חל שינוי במערך האסרטגי של אינטל כשראתה שAMD נגסה לה בחלק נכבד מהנתח שוק השינוי התבטא בשני מאפיינים שנראים לעין (לי לפחות) 1.הורדת מחירים אגרסיבית ללא הכרה עד כדי אבסורד לדוגמא לפני 5 חודש נמכר מעבד מסדרה 9XX יותר זול מסדרה 8XX מקביל 2.שיחרור יותר מהיר של טכנולגיה תוך משהו כמו שנה וחצי+- שיחררה לאוויר 3! סדרות של מעבדים זה הערכה שלי בלבד יש מי שחושב אחר…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. המעבד ה e6300 עולה כמעט פי 2 מזה של הamd ואם נחשב לוח אם אז זה עובר את הפי 2 .עכשיו אם אני משלם פי 2 אני גם רוצה לקבל פי 2 אז האם הe6300 חזק פי 2 מה amd3800 ללא אוברקלוק ? בכל מקרה מי שיודע{אם בכלל} מתוך 100% של אינטל כמה אחוזים נותן ה amd ? {למשל אם זה פי 2 אז 50% .שהאינטל 100%} אני פשוט חייב לדעת אם האינטל שווא את הכסף ללא אוברקלוק

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by eXpire,

שלום לכולם! יש ברשותי ספק כוח חדש של 400W שרצתי להחליף בספק הנוכחי שלי של 250W. לוח האם שלי הוא (MSI RC410M (MS-7173 וקיימות בו 28 כניסות כאשר בספק החדש החיבור ללוח האם בעל רק 24 (ספק הקודם בעל 28). האם אפשר לחבר אותו ללא חשש שהלוח יישרף?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. ביצועים כבר אני אומר לכם אל תרשמו מכפיל את רוחב הפס כי זו טעות איומה תודה מראש ניר

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by shibby15,

אני לרוב לא עושה יותר מידי עם המחשב בעיקר משחק (SOF2 GTA3 THPS3 וכו...)ובאינטרנט. אני רוצה לקנות לוח חדש שתומך בלפחות AGP X4 ובגלל שאני לא רוצה להחליף לוח ולהשאר עם הP3 אני רוצה להחליף גם מעבד. יש לכם משהו להמליץ לי (מעבד+לוח) בעלות הכי נמוכה ועדיין שייתן תמורה נורמלית. תודה מראש רום

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_1371&products_id=10013 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823&products_id=8742 איזה מהם יותר טוב?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by ynets14,

יש לי התלבטות בין השלושה האלו. 1. Asus H81M-E LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 2.לוח אם ASRock H81 Pro BTC LGA1150, Intel H81, DDR3 1600Mhz, PCI-E, VGA, HDMI Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI .3 ברמת העיקרון זה למפרט הזה דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: Scythe Katana 4 CPU Cooler 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Aegis 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 270X DUAL-X BOOST OC 2GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 מחיר החבילה: 2435 שקל

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום אני רואה במבחני ביצועים שהמעבד 720 נותן תמורה יפה לעלותו אולם זיכרונות DDR3 יקרים יותר מ DDR2 האם ה 720 יתן אותם ביצועים על לוח Gigabyte GA-M85M-US2H NVIDIA® GeForce 8200 Chipset AM2 Plus http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_2143_2718&products_id=25474 ללא בעיות בגלל השילוב של מעבד AM3 עם זיכרונות DDR 2 תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Notter,

יש לי GA-7VTX-H+ של ג'יגה בייט בכל מקרה שאני משחק במשחקים, לאחר כמה זמן המשחק פשוט נתקע התקנתי את ה volcano 7+ וזה עדין לא עזר אז אולי זה לא בגלל חום וגם שאני מכבה את המחשב ואני לוחץ על נאמלוק במקלדת המחשב קם לתחייה שזה הדבר הכי מוזר שנתקלתי בו עד היום... אולי גם עוד כפתורים מדליקים את המחשב אבל לא בדקתי בכל מקרה, לוח אם דפוק?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. http://www.vr-zone.com.sg/?i=1641&s=1 Winbond BH4

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. ישל י מעבד AMD 1700 ביד. איך אני יודע איך זה 0.13 או 0.18? (ביד- לא מותקן במחשב ;D)

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Born2Kill,

"ככה בשקט יחסי יצאה הודעה לפני יומיים שAMD מפסיקה לייצר מעבדים. חברה סעודית קנתה את כל מפעלי AMD וAMD הופכת לחברת FABLESS כלומר הם יתכננו את השבבים והחברה הסעודית THE FOUNDRY תייצר את השבבים עבורם. הכסף הסעודי בא בדיוק בזמן ומחלץ את AMD מלשקוע עמוק בחובות וגם הכסף יעזור לAMD לעבור לטכנולוגית ה45 ננו מטר שאינטל כבר נמצאת בא מזמן. לא ברור מה גרם לחברת ההשקעות מאבו דאבי לזרוק מליארדים שכנראה הם לא יראו חזרה אף אחד לא יודע אבל כנראה ככה זה שיש כסף מנפט שבא לך משהו אתה קונה אותו." -ציטוט של חבר פורום פול גז הנמצא בדזרדן. מישהו מהכתבינו המופלאים יודעים משהו בדבר?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום, הלך לי הלוח אם ואני צריך חדש. הייתי שמח לעצה מה כדאי. אני עם מעבד E6750 תושבת 775. זיכרון 2X1 גיגה של CORSAIR (שני סלוטים) 800 MHz DDR2 (אפילו שב CPU-Z הוא כותב 400 זה נראה לי טעות) הלוח אם חייב להיות עם: כרטיס מסך און בורד עם DVI עדיף אפילו עם HDMI אם זה לא מייקר מאוד. כרטיס קול 5.1 (או יותר כמובן) יכול להיות תמיכה ל DDR2 או DDR3 מקסימום אני אקנה סלוט אחד של 2 גיגה. (התמיכה יכולה להיות רק באחד מסוגי הזכרונות לא צריכה להיות תמיכה בשניהם) צריך להתאים לווינדוס 7 עדיף שיהיה PCI X16 אבל לא חייב כי לא בדיוק מתוכנן שידרוג הכרטיס מסך. חיבורי SATA2 והדברים הסטנדרטיים (כרטיס רשת USB וכו') לא צריך: RAID SLI וכו' צריך להיות מחברה טובה ואמינה. אשמח מאוד לתשובה בהקדם כי אין לי מ…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. התקציב שלי מאפשר לי לבחור את אחת הלוחות האלו : GIGABYTE GA-H81M-D2V http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5131#sp ASUS H81M-PLUS http://www.asus.com/Motherboards/H81MPLUS/specifications/ על אחד מהם אני יתקין מעבד I5. חוץ מיציאת HDMI שיש ב ASUS, מה ההבדל ביניהם ? מה מומלץ יותר ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. פשוט יש לי עכשיו את המעבד הישן של amd שהיה אז מאד מוצלח 754 amd 3.0 .ואני הולך לקנות מחשב חדש amd3800x2 האם אני ירגיש הרבה בהבדל? בלי קשר לשימושים שלי כי אני משתמש בהכל .

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by shimon16,

שלום, אני צריך המלצה ללוח אם חדש שיתמוך בAGP intel dual core ddr2 האם יש כזה דבר? אם כן, תתנו לי לינק בבקשה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. יש לי זיכרון Kingston 256 MB SDRAM ופנטיום 3 האם זאת חברה טובה ? הזכרון יעמוד בשינוי FSB ? תודה ;D

18. האם הלוח אם Gigabyte GA-H55M-D2H תומך במערך RAID 0?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. לילה טוב , יש לי מעבד שאני מאוד רוצה להחליף, זהו, עשה את שלו , מדובר בAMD X2 4200 ,הוא בOC של2.6 +- ,עובד אחלה האמת, אבל עדיין, במידה ואני אשדרג מדובר בשגרוד רציני ובקיפצת מדרגה בביצועים? או שמה אני ארגיש שינוי אבל לא קיצוני, האם כדאי בכלל לחכות ולהחליף שילוש שלם של לוח ,מעבד וזכרונות? אני כבר לא יודע....צריך עצה. השימושים שלי הם כלליים, גיימינג, המון ,עריכת מוזיקה בקיובייס וצפייה בסרטים, ז"א אני עושה הכל במחשב, חוץ מלבשל ,להתקלח וסקס. ;D תודה מראש.....

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום לחברי הפורום השאלה שלי היא העם יורגש הבדל בביצועים עם מחשב בעל 8 ג'יגה לאומת 4 ג'יגה זיכרון הכוונה שלי העם המהירות של הפעלת משחקים,יישומים (מולטיטסקינג)יהיה יותר מהיר ואם כן העם שווה לשדרג מ4 ג'יגה ddr2 ל8 ג'יגהddr2 בתודה מראש למשיבים ויום טוב

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. האתר techspot העלה ביקורת השוואתית לביצועי מעבדים במשחק הפופולארי PUBG. באופן לא מפתיע מעבדי אינטל שלטו ללא עוררין בביצועים: עד פה אין שום דבר חדש או מרעיש... אבל בדיקה של אחוז הניצול מעבד מעלה שאלה מוזרה ביותר: % השימוש במעבדי האינטל גבוהה משמעותית ממעבד AMD בעל מספר נימים דומה (6/12 או 4/8) אפילו עם תדר נמוך יותר. יותר מזה, מעבד 4/8 כמו ה 1500X פועל בניצול של 35% בעוד מפלצת כמו 8700K פועלת בניצול 45% ומספקת הרבה יותר ביצועים, מעבד 4/8 של אינטל מגיע לניצול 70%) במילים אחרות מעבדי AMD מציגים ביצועים נחותים משמעותית (מיספרית, נתעלם מאם משמעותי או לא) לא בגלל שהם חלשים יותר פר ליבה או תדר אלא כי משהו במעבד …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by menashe,

מעבד לצורכי מחשב ביתי מתקדם... AMD Athlon 64 X2 DUAL-CORE 6000+ Socket AM2 ( ADX6000CZBOX ) עולה לי 230 $... מה אתם אומרים, שווה? AMD טובים? מה עדיף AMD או INTEL?

• 34 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. בהמשך לחדשה שפרסמתי זה עתה. מה דעתכם על הלוח הזה מבחינת הביצועים שבביקורת? האם יש מקום ללוח אם כזה בארצנו הקטנטונת? האם תמליצו למישהו שהולך רק על אינטל על הלוח אם הזה על מנת לחסוך לו בשדרוג? גם חברות אחרות מציעות פתרון דומה. ל-ASUS יש את ה-P5P800, ל-ABIT יש את ה-AS8 ול-GIGABYTE יש את ה-GA-8IP775 (שלושה דגמים) מה שאומר שיש כבר ארבע חברות שחשבו על לקוחות של אינטל שרוצים מעבד מהיר יותר (ולא אכפת להם שהם חמים מאוד ) אך לא מוכנים לשלם הון תועפות על זה. הערות והארות - זה המקום כמובן.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. האם יש הבדלים משמעותיים בין מעבד P4 1.5GHZ לבין P4 .3.0GHZ ? מדובר על אותו מעבד, אך כנראה בגלל הלוח הוא עובד על מחצית התדר. לשימושים משרדיים נטו. למעשה 2 השימושים הכבדים ביותר שאני יכול לחשוב עליהם כרגע הם: 1. פתיחת IE8 וטעינת לשוניות ודפים. 2.השימוש הכבד ביותר - כ50 לשוניות פתוחות בפיירפוקס שמכבידות מאוד על המחשב. מה שמפתיע אותי זה שהמעבד על סביבות 70%, מתוך ה1GB זיכרון שברשותי האוורסט מראה על 88% שימוש (920MB) שמתוכם הפיירפוקס משתמש ב503MB. איך זה יכול להיות שהמחשב לא על 100% CPU ו/או שימוש מלא בזכרונות והמחשב איטי? אולי אפשר לתקן/לשנות משהו בהגדרות? קובץ החלפה למשל? העלות ללוח אם יד שנייה משומש כ150 ש"ח. למרות שהלוח שברשותי נקנה חדש מהחנות לפני כ2-3 שנים ומלבד העניין …

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by rango12,

איך זה שהמעבד הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11732 הוא בוקס ומגיע בלי קירור של אינטל? מה זה השטויות האלה וממתי זה ככה?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים