עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם יש אי תאימות כלשהי בין שתי הרכיבים הנ"ל? בדקתי בכל הרשת ולא מצאתי בעיות מסוימות בחנות נאמר לי שרוב הסיכויים שהבעיה נובעת מכך למרות שהם מאמינים שהספק גם מהווה גורם (הוא מוחלף על מנת לנסות להוציאו מהמשוואה) האם משהו שמע על בעיה כזו? אם זאת אכן הבעיה, כדאי להחליף ך-P5Q dlx? שמעתי בכלליות על בעיות עם DFI אבל אני לא לגמרי בקיא בנושא תודה,יובל.

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  2. Started by sambusak,

יש לי P4 1.7 סוקט 723 עם זכרונות RDRAM לוח אם: אינטל GB850 שלא ניתן לבצע עליו OC האם יש לוח מומלץ ל OC למעבד מהסוג הזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום מכיון שהמחשב שלי בקושי סוחב vmware עם כמה מכונות וירטואליות אני רוצה לשדרג את הזכרון שימו לב שיש לי זכרון ddr 2 אני רק צריך זכרון בשביל ביצועים ב vmware כי אני מריץ כמה מכונות וירטואליות חשבתי על זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6547&CatCode=618 מה אתם מציעים? חוץ מזה האם זה תקין שמערבים זכרון של ocz עם corsair? Corsair TWIN2X4096-6400C5C‎ Corsair TWIN2X4096-6400C5C‎Corsair TWIN2X4096-6400C5C‎

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  4. Started by Mr.Act,

היום הייתי בחנות מחשבים אח"צ לגבי קניה של מחשב והמוכר בחנות אמר לי שAMD לא תומך במשחקים מסוימים ושבווינדוס אקס פי הוא תומך רק בגרסה מיוחדת, הוא אמר שזה בכלל לא מומלץ ושאין הרבה לוחות אם שמתאימים לו ושצריך בשבילו חלקים מיוחדים... ואני לא יודע מה לעשות ??? ??? אודה לכם על עזרתכם!!! כי פשוט אין לי מושג מה לעשות.. תודה מראש

• 17 תגובות
    • 939 צפיות
  5. ביומיים האחרונים אנו חווים דגות חום שחבל על הזמן. ובתו מי שקוא הבה פה בפורום אני ממליץ לכולם(או יות נכון למי שאין מזגן בחדר מחשב) אם אתם לא עובדים על המחשב כבו אותו . ולא משנה אם יש לכם צלעות קירור חזקות ולא משנה אם יש לכם, איוורור מסיבי במארז. פשוט מאוד : אתם לא עובדים על המחשב, כבו אותו. יש לי מעבד שכבר גמר את הקריירה שלו פשוט כי חם אצלי (טמפ חדר 50%) אל דאגה אני עוד חי ונושם והלכתי לחדר ממוזג. אז אני המלצתי מה שלדעתי הכי כדאי לעשות עם המחשב בימים כאלו, עכשיו כל אחד יעשה כטוב בעיניו.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. או שה- P35 זאת ערכת השבבים היחידה ששווה לקנות עכשיו (והיא של אינטל, לא תומכת SLI כן ?)

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  7. Started by Konchi,

היי, עקב יציאת דור החדש של המשחקי המחשב (דום3, האף לייף2 בקרוב ועוד) החלטתי להחליף כמה רכיבים במחשב משום שאין לי מצב שבו אני יכול לקנות אחד חדש עכשיו המצב הנוכחי של המחשב שלי הוא כזה - כרטיס מסך Radeon 9600 XT, זכרון של 512 מגה ומעבד של 1.5 ג'יגה הרץ של פנטיום 4. אני מעוניין להחליף את המעבד לאחד טוב יותר אבל אני לא יודע אם לוח האם שלי יכול לתמוך במעבדים חדשים של 2.4 או 2.5 ג'יגה הרץ. הלוח אם הנוכחי שלי הוא Jetway I401-R/I401 שזו איזה חברה סינית או יפנית אז בעקרון, איך אני יכול לברר אם הלוח אם יתמוך במעבד חדש, אשמח אם מישהו יברר זאת ויגיד לי פה כי אני ממש לא מתמצא בנושא הזה אם הוא לא תומך, על איזה לוח אם סביר ולא יקר אתם יכולים להמליץ לי? ובכלל, על איזה מעבד אתם יכולים …

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by dress,

שלום, יש לי לוח אם שתומך בזיכרון מסוג DDR400 http://img440.imageshack.us/my.php?image=00000qq5.jpg (מתוך החוברת של לוח האם) אני רוצה להרחיב את הזיכרון, אבל אני רואה שישנם זיכרונות DDR מסוג: DDR400 CL2 ומסוג DDR400 CL3 1. מה משמעות ה-CL 2. האם אני יכול לקנות זיכרון CL2 או CL3 ? תודה רבה וחג שמח

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. הערה : במילה "משמעותי"אני לא מתכוון לזריקת כסף על לוחות מיוחדים להמהרה שעולים עשרות אחוזים יותר אבל נותנים שיפור ביצועים של אחוזים בודדים. מלבד השילוש אני חושב לרכוש את ה-TRUE EXTREME 120 ,אלא אם כן ישנו קירור שעדיף עליו במחירו (כ-320 שקל ). זיכרון 4 גיגה. עדיף לוח שתומך ב-USB3 SATA3 . לא מתוכנן SLI ,crossfire . אגב,יש עוד חנויות שעושות המהרה ובודקות את היציבות ותאימות כל הרכיבים באמצעות הרצת PRIME95 במשך 48 שעות כפי ש TMS עושים ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by kimi,

שאלה בשביל חבר שרוצה לקנות מחשב.. על מה כדאי לו ללכת, על פנטיום סדרה D או על מעבד AMD ? באותו מחיר כמובן המחשב לא מיועד למשחקים אלא לשימוש סטנדרטי (אינטרנט, סרטים, מוסיקה וכו'...) איך בכלל הפנטיום D ? תודה.

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  11. Started by Dj_Infernal,

אני קונה מעבד מבית אינטל פנטיום .... וזיכרון 512MB מסוג DDR....עדיין לא החלטי איזה חברה הכרטיס מסך הולך להיות MSI או ASUS ואני מיתכון לאחד מהדגמים של Geforce Ti!! אין לי מוסג בלוחות אם ....ובוא נגיד שהתקציב הוא עד 1000. איזה לקנות......? אם אתם יכולים תסבירו לי על הדרך מה זה O/C שאין לי מושג מזה. ועוד כמה דברים שאני צריך לדעת על לוח אם! תודה רבה!!!

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by guychabra,

ב9 בספטמבר הכריזה Lisa Su. https://twitter.com/LisaSu/status/1303725578160349185 יאיי (לא מבין איך עד עכשיו לא עלתה ידיעה באתר על כך)

13. שלום לכם, אנא המליצו לי על לוח אם זול ופשוט לפרויקט HTPC. לדעבוני, אין לי יותר מידי כסף, אז הלוח צריך להיות עם הכל עליו. אפשר גם יד שניה אם למישהוא יש. תודה...

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by roeiw,

למישהו יש מושג אם נמכר כזה דבר? (ולא כמה סינקים של זיכרונות ביחד)

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  15. Started by D-j-d,

אני מתכנן שידרוג למחשב של לוח אם ומעבד. אני מתכנן על: Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb BOX ולוח אם: ?775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra פרטים: http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm תמונה: אני לוקח את הלוח אם הזה כי רק לאחרונה קניתי Sapphire ATI RADEON X1600 pro 512MB AGPx8 ואין לי תקציב לכרטיס מסך PCI-E חדש ללוח אשר תומך ב PCI-E בלבד. לציין שאני לא יודע לעשות OC ולכן אני לא הולך לבצע OC בלוח זה. התקציב שלי לא עולה על 2000 שקל והמחשב מיועד למשחקים וישומים שונים ואני מעוניין גם בלוח שקט! כמו כן רציתי לדעת אם אצטרך קירור נוסף למעבד משהו מתוצרת ZALMAN, אם זה מומלץ או שעדיף כבר להשאר עם הקירור אשר מגיע עם המעבד. כמו כן חשוב לי שיהיה אפשרות ל SATA2 ב…

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  16. שלום, יש לי שאלה בקשר ללוח האם הזה. הוא טוב לסלרון טואלטין? כי אני מתכנן UPGRADE קטן למערכת שלי. ורציתי לקנות מעבד סלרון 1100 (עם ליבת ה טואלטין), ואניט מחפש לוח אם טוב בשביל זה. תודה על העזרה. נ.ב המעבד 1.1 הוא טוב לאובקלוק, אותה שאלה בקשר ללוח אם. שאלה נוספת בערך ביצועים קרובים לאיזה מעבד (של AMD) אני אקבל עם הסלרון הזה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אחרי הטיזר הבלתי צפוי מאת MSI - מעבדי הדור השולחני החדש מיצרניות השבבים הגדולה נצפים גם במאגרים של מבחן ביצועים נפוץלכתבה

18. ניסיתי לחשוב מה משמעותי יותר בזכרונות ואיפה אפשר להתפשר בכמה שפחות נזק לביצועים ושאלתי בכמה פורומים ומישהו כתב לי שמה שבאמת משנה בזכרונות הוא MHz חלקי CL , אז מכיוון שהתלבטתי אם להתפשר על בין 800 ל-667 MHz, או בין 5 ל-3 CL עשיתי מעט מתמטיקה והגעתי לזה... 800/3 = 266.66 667/3 = 222.33 800/5 = 160 667/5 = 133.4 כלומר, שילוב של תדירות מעט נמוכה יותר עם CL יחסית נמוך מניבה ביצועים גבוהים יותר מאשר שילוב של התדירות הכי גבוהה עם CL יחסית גבוה - משמע, עדיף להתפשר בתדירות וללכת על CL נמוך. אבל: א. האם הנחת היסוד שעליה אני מבסס את כל החישובים האלה בכלל נכונה? ב. האם ישנו שוני מסויים בערכי ה-CL המקובלים בטכנולוגית DDR2 יחסית למה שמקובל ב DDR? 2. מה בנוגע לכל מיני זכרונות טורבו או כ…

• 10 תגובות
    • 727 צפיות
  19. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה אני קונה מחשב ורציתי לדעת איך הלוחות של ג'יגה ביט??? וגם האם הלוח שלהם הGA-8ANXP-D תומך גם DDR1 ועד שאלה מזה היציאה הזאת?? 1 x DPS slot ?? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  20. Started by wooda,

מישהו שמע על הזיכרונות של DIGMA? ואם כן, אז הם טובים?

• 12 תגובות
    • 789 צפיות
  21. Started by RazorJunior,

אהלן אנשים, אני מחפש זכרונות מבית CORSAIR בעלי צ'יפים BH6. מישהו יודע איפה אפשר לקנות? איזה חנות מוכרת? או אפילו יד שנייה? מכירים מישהו שיש לו ו\או מעוניין למכור? כל מידע יעזור לי תודה.

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  22. Started by rtr,

http://www.czhardware.cz/articles-img/aktuality/20060206/msik9n_1.jpg ניראה דיי רגיל ... חשבתי שיזנחו את ה PCI הרגיל סוף סוף כדי שיצאו כרטיסים ל PCI X1 אבל לא ... האתר ועוד תמונות כאן > http://czhardware.com/news.php ד"א אני רואה נכון ? רק 6 חיבורי S-ATA ? חיבור 4 פין ולא 8 PIN ? ללא חיבור PCI -E X4 ?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by tal_be,

שלום, לאור בעיה בחומרת המחשב, אני מתכוון לשדרג אותו. המחשב מיועד לביצועי משחקים. אז ככה, ההחלפה העיקרית היא של המעבד שלי, לוח האם והמארז. קודם כל מעבד, אני כמעט 100 אחוז אלך על ה I5. השאלה היא, מה ההבדל בין ה 2500 לבין ה 2500K. לוח אם, אני צריך משהו שיתמוך במעבד הנ"ל, משהו פשוט, לא מתכנן אובקלוק בכלל, ושיהיה יחסית גדול ולא צפוף כיוון שיש לי כ.מסך 260GTX שהוא גדול יותר אצלי מהלוח אם ומפריע לדברים אחרים להתקיים בשלום במקומם על הלוח. זכרון, אני רוצה 4GB DDR3, או 8GB, יש איזשהם הבדלים בין הסוגים? ובנוסף, יש לי במחשב ספק כח 400W של ENERMAX מדגם LIBERTY. האם יהיה צורך לשדרג גם אותו או שהוא יחזיק את המפרט הנל? תודה מראש.

24. בסקירה זאת אנו מביטים על אחד מלוחות האם הטריים מבית MSI בשביל לדעת האם הוא שווה את הכסף שלכם, או שאולי יש אפשרויות משתלמות יותרלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.