עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. קניתי סטיק של ראם איזה בדיקות להריץ עליו כדי לראות שהוא באמת פועל כשורה ולא קיבלתי מוצר פגום חס וחלילה ? אני מכיר memtest86 , יש עוד משהו אחר

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. חבר יקר ביקש ממני לעזור לו בבחירת מעבד + לוח עד 800ש"ח ללא חריגות דרישה מסויימת שלו היא שבלוח תהיה יציאת AGP וIEEE1394 או איך שזה נקרא... פרט נוסף שהביא לפני הוא שיש לו זיכרון מסוג 512 מגה DDR שעובד במהירות 266 בגלל מכירם הנמוך הייתי שוקל להכניס את AMD לתמונה מאשר את Intel התוכלו לעזור לי למלא את בקשתו?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by tomerbd,

אני צריך המלצה על מעבד טוב ולוח אם שיתאים לו (אבל שיהיה בלוח SATA,PCI-E)

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by taotao,

קניתי תלוח הזה http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=p4p800e עכשיו ראיתי בדאפ שהזכרונות שלו זה DDR2 http://www.zap.co.il/models.asp?sog=C-MotherBoard&keyword=WIFI ובאתר של אסוס לא רשום שזה DDR2 יש מצב שזה טעות כי אם זה DDR2 אז אני יבטל תהזמנה כי הזכרונות שלי זה DDR רגיל

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by flos,

שלום, יש לי לוח אם שתומך ב800FSB אבל יכול להכיל מעבדים מסידרת 6XXX אבל ב800FSB, ואני רוצה מחשב ליעלה לי את קריסיס טוב(יש לי X1950PRO 1GB RAM וP4 3GHz) אז מה שווה לי ליקנות E6600 (שניתמך בצורה חלקית, אבל אני מחליף לוח אם עוד שנה) או E4500 שאין לי מושג עליו ואשמך שתביאו לי איזו המלצה או REVIEW. תודה רבה לעוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by RayZ,

אני כרגע עובד עם מחשב הכולל את המפרט הבא: Intel Celeron D 2.8Ghz Gigabyte GA-8S661FXMP-RZ SIS 256MB Samsung כל השאר לא חשוב, אני מתייחס לפרטים הספציפיים שגם קשורים לפורום, וגם אחראים על תפקוד המחשב. עכשיו, אני יודע שסלרון D מטבעו הוא מעבד תקציבי ואיטי, אי אפשר לצפות מימנו לגדולות. אבל מה, זה טבעי שהמחשב יהיה כל כך איטי עד שאפילו תוכנית של יותר מ 50,00K אי אפשר להפעיל ברקע ביחד עם תוכנית אחרת, ולא.. המחשב יתקע וכמעט ולא יזוז? ובמשחקים - יש פה ג'יפורס 4 בלי שום קשר. הוא אמור להריץ NFSMW החדש מצויין, אבל הוא מקרטע לי חזק.. יענו, רואים את התמונה נתקעת לשניה-חצי שניה כל דקה או יותר, כולל הסאונד והמוסיקה. למרות זאת, ה FPS די גבוהה יחסית לכרטיס, באמת לא ציפיתי לרמה כזו, אבל הקי…

• 16 תגובות
    • 959 צפיות
  7. מעניינת אותי השאלה הזאת ??? אז ככה: איזה מעבד הכי חלש שיכול לנגן סרט כזה עם 1/2 גיגה RAM בלי עזרת כרטיס מסך? איזה מעבד הכי חלש יכול לנגן HD גם עם 1/2 גיגה RAM, תוך כדי עזרה של כרטיס מסך כמו gf 8400? תציינו בבקשה כמה RAM נדרש. תודה.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by orses,

קניתי ממש לא מזמן מחשב חדש אם מעבד amd 64 3200 והטמפרטורה שלי מרקיעת שחכים לפעמים אני מדליק את המחשב והטמפרטורה 60 ושאני משחק זה מגיע גם ל 80 אז ככה1 מה הטמפרטורה הממולצת למעבד כזה ואם שלי מעל הממוצה 2 מה גורם לטמפרטורה כזאת האם לא הרכיבו לי את המחשב טוב או שקיבלתי מאורר דפוק 3 חברים שלי אמרו לי לקנות מאורר של זלמן עד כמה זה יכול להוריד את הטמפרטורה 4 האם עוד מאוררים נגיד על הלוח אם יכולים לעזור להוריד את הטמפרטורה של המעבד ורכיבים אחרים במחשב אני יודע שהשאלה הזאת היא יותר לפורם קירור ואובר קלוגינג אבל מקבל שם תשובת אז תודה רבה לכולכם

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by itaysk,

מישהו יכול לתת לי אתר שבו יש מדריך וידאו על איך להרכיב מעבד AMD? (או סתם אתר עם מדריכי וידאו)

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Bentel,

מה יקרה אם אני אחבר כרטיס מסך חלש יותר מהמעבד הגרפי של המעבד? האם המחשב ישתמש במעבד הגרפי של המעבד? מקווה שהבנתם אותי....

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום לכם, יש לי לוח H67 של ASUS (לפני התיקון), ויש לי במחשב שני כוננים. אחד מחובר ל-SATA 3 ואחר ל-SATA 2. עכשיו בביוס שני מוגדרים ורואים אותם, אבל אי אפשר לבחור בוט דרך ה-HDD שנמצא ב-SATA 2. מה אפשר לעשות בנידון?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום, לוח האם שלי התפגר וזה הזמן כנראה לקנות סט חדש של מעבד ולוח אם. שניהם יורכבו ביחד עם: radeon hd4670 hynix 2x512mb (ישודרג לאחר קניית הלוח אם + מעבד לזוג סטיקים של 2 ג'יגה) creative sound blaster live 24 bit wd 120gb sata2 wd 250 gb sata2 ocz modstream 520w לגבי המעבד: אני לא מעוניין ב-quad וחשבתי על E7200/E6650 שאוכל אח"כ להמהיר כרצוני - חשוב לי מאוד יחס התמורה למחיר. לגבי הלוח אם: אני רוצה משהו פשוט ואמין, עדיף של gigabyte. לוח האם האחרון שנשרף והתחיל את כל העסק הזה היה dfi lanparty ultra-d שקניתי ב-1200 בזמנו, אז אנא, משהו פשוט שיתמוך ב-OC מכובד ויהיה זול ואמין. שוב התקציב הינו 1000-800 ש"ח. תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. עברתי על די הרבה ת'רדים כאן ואני רואה שבהרבה מהם 'בור ועם הספר' אומר שרוב הזמן המעבד בIDLE. IDLE הכוונה לכך שהמחשב מחכה (עם שומר המסך/מסך מכובה) או שגם עבודה רגילה (גלישה, טורנטים 24/7, אופיס ועוד...) זה IDLE? אם LOAD זה 100% מעבד עובד וזה צורך X , אני מניח ש33% CPU USAGE זה X/3? יש איזו תוכנה שיכולה לעקוב אחרי המעבד שלי לכמה ימים ולהציג לי גרף עבודה? תודה.

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. Started by vToMy,

מה שהכותרת אומרת, עם PCI-E x16, USB2 ו-SATA II (אם אין סאטה2 אז 1, ואם אפשר אז חיבורי PCI-E x1) אה, ועם כרטיס קול ורשת ONBOARD.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מתלבט בין 2 לוחות אם ל2600K - asrock-fatal1ty או GIGABYTE P67A-UD7 מה עדיף ל OC ו crossfire של 5770

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. הזמנתי X2 TwinMos 1024MB DDR2 667Mhz http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=9083 ובטח בגלל שלא היה במלאי הם דחפו לי במקום Samsung 1024 DDR2 667Mhz X2 http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=9086 תאחלס הסמסונג יקר יותר השאלה מה עדיף כי שמעתי ביקורות ממש טובות על הTWIN... תודה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by moshe55501,

?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by thebenjamin,

קראתי פה משהו על השילוב עם הלוח אם ומשהו על ליבה חסומה וACC מה זה?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by le cat,

מחירו של מעבד: Pentium 4 2.2Ghz Inc. Fan 400Mhz SOCKET 478 0.13 Micron 512k Cache זהה למחירו של מעבד: Pentium 4 2.26Ghz Inc. Fan 533Mhz SOCKET 478 0.13 Micron 512k Cache האם כדאי, בינתיים, לקנות את המעבד 2.26 עם זיכרון 512RDRAM PC800, למרות שהוא תומך בזיכרון RDRAM PC1066? אגב, לוח האם יהיה: ASUS P4T533-C. תודה!

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שלום, הלוח במחשב הקיים שלי כנראה הלך (מפרט מלא בצד). אני מחפש המלצות מה לקנות, התקציב הוא פחות או יותר 1600 ש"ח. בדקתי אפשרות של: Q6600 + EP43 DS3L + ADATA 4GB וזה יוצא 1800, זה עדיין אפשרי השאלה שלי אם יש רכיבים עדיפים על 3 אלה, והאם יהיה עדיף את ה- E8400 הכפול מאשר ה Q6600 (המחשב הוא לכל עבודה כולל הפעלה של משחקים כבדים) תודה.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני הייתי מעוניין לקנות את המפרט הבא: [..] AMD ATHLON II X3 425 AM3 (2.7GHz) - BOX ₪462 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78GM-UD2H ₪427 זיכרון: [..] PATRIOT 4096MB (2048X2) DDR2 800MHz CL5 : PSD24G800K ₪307 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR HD4850 PCS 512MB GDDR5 HDMI - RETAIL ₪564 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ₪122 מארז: [..] ANTEC TWO HUNDRED w/o PSU ₪261 ספק כוח: [..] HEC RAPTOR 450W - RETAIL ₪226 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500418AS - זמין במלאי ₪265 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל 2000 ש"ח ₪0 מחיר סופי: ₪2634 המפרט הורכב ב- www.IQPC.co.il אך הובא לתשומת לי…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. היי האם מעבד כפול ליבה(AMD64 2*3800) דורש דרייבר מיוחד בXP כדי שיעבוד כראוי? שאלה מקבילה למעבדי אינטל?

• 16 תגובות
    • 927 צפיות
  23. Started by STRENGTH,

יש לי עכשיו 512 זיכרון ואני רוצה לקנות עוד אחד שיהיה לי 1000 זה יעלה לי הרבה כסף אז רציתי לדעת אם זה בכלל יעזור לי. זה יכול יעזור לי בביצועים של המשחקים?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  24. בימים האחרונים נראה שהרבה אנשים נכנסו למערבולות דיונים בקשר באיזה מעבד לבחור מה יותר טוב וכו . זה בדיוק מה שרוצים באגף השיווק של AMD ואינטל לבלבל אותכם לגמרי. רב הנסתר על הגלוי ! רבותי זוהי תקופת מעבר בעולם המיחשוב וכמו שאתם יודעים תקופות מעבר הם תקופות לא יציבות ממש כמו מזג אוויר! המלחמה בעיצומה ושתי החברות תקועות עם טכנולוגיות יצור על המדף, כדי להפטר מהם עושים מן טכנולוגית אמצע ! הכלאה בין חדש לישן! הסיבה היא, שעדיין השוק מוצף במעבדים בארכיטקטורה של 90NM .הם לא יכולות לדפוק את הספקים שלהם עם סחורה חדשה לכן עשו הכלאה שעדיין מתאימה לתנאי השוק היום. המתינו בסבלנות ואל תתפתו! הדברים עדיין בחיתולים . תסתכלו על מיקרוסופט באו בהצהרות בומבה על טכנולוגית החלונות מהחלל החיצון ותר…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by alias,

abit av8 gigabyte k8ns ultra msi k8t fir neo2 כל הלוחות הם לסוקט 939 מה דעתכם ?? איזה מומלץ??

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.