מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
אהלן, מה יותר טוב? מבחינת עבודה עם וידאו? ובנוסף האם ניתן לבצע בצורה קלה יחסית OC ל3820 למרות שאין לו מכפלה פתוחה? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://hwbot.org/hardware/processor/core_i7_4820k אני משתמש במחשב למשחקים ושואף להגיע לFPS המינימלי הגבוה ביותר, אני אוהב אוברקלוקינג, ואין מצב שאני קונה מעבד ולוח שלא מאפשר לי לעשות OC ,כל המרבה כי יבורך.(אני עושה גם בנצ'מרקינג בעיקר כשאני מרגיש בודד ועצוב). כמובן שביצועים ביחס למחיר זה שיקול שתמיד עומד בראש ולכן אני מעלה דיון זה. ה-AMD 720BE X3 שלי עשה עבודתו נאמנה,פתחתי לו ליבה נוספת (ביוס פרוץ) והוא יושב על OC של 3.6Ghz קבוע (מ-2.8ghz). אבל המעבד הזה כמה שהוא היה טוב מקרטע בFPS המינימלי במשחקי אונליין כבדים (BF3,CRYSIS 3 ,PS2 ) אני אוכל את הלב שלא שידרגתי את המחשב כשסנדי' 2500K יצא בזמנו, חיכיתי לאייבי בתקווה שיהיה שיפור אך התאכזבתי מכמות החום בOC שגרם הHIS "הגא…
-
כדאי לקחת סטיק אחד של 8GB RAM או שניים של 4GB? מה יותר משתלם בלוח שתומך עד 32GB? המחיר זהה. השימושים הם גיימינג בלבד..
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי כרטיס מסך (GTX 660)ורציתי לשדרג את המחשב עוד קצת ולהשקיע במעבד חדש ויותר טוב כי המעבד שיש לי עכשיו ישן ולא טוב, (AMD athlon ii x2 processor 3.00GH) רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות לוח אם חדש או שיש מעבד מספיק טוב שמתאים לאותה תושבת.. דרך אגב אם אתם ממליצים לקנות לוח אם חדש איזה סוג ושל איזה חברה ? AMD או Intel? תודה לעוזרים מראש,
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע התקנתי מערכת הפעלה Windows 8.1 64bit על כונן SSD 840EVO 250GB, עליית המערכת הפעלה לוקחת יותר מ-35 שניות שהמסה העיקרית זה עליית ה-BIOS, הכוונה עד שזה מגיע לנקודה שמערכת הפעלה מתחילה לעבוד לוקח המון זמן. לוח האם הוא P67A-UD5-B3 עם מעבד - I5 2500K ו-16GB RAM. תפקוד הכונן SSD תקין הביצועים מעולים. מה אפשר לעשות?
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לפורום. אני כרגע משתמש במפרט של: מעבד- i5-2500 זכרונות- 4 GB שיושבים על תצורת 2X2 כרטיס מסך- radeon 7950 HD שמתי לב שבהרבה משחקים לאחרונה אני מקבל צוואר בקבוק. בגלל שהכרטיס מסך חדש יחסית ושקניתי אותו הוא גם היה חזק למדי לא נראה לי שזה בגללו. כנ''ל המעבד. הזכרונות נקנו יחסית ממזמן כך שלגבי הDDR שלהם וכולי אין לי מושג. אז לדעתכם הבעיה נופלת בזכרונות? איזה סט חדש מומלץ לקנות? והאם כדאי להשאיר את הזכרונות הקיימים ולקנות רק עוד 4GB או לקנות סטיקים כפולים? כבר שכחתי איך זה הולך.
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, התקנתי ווינדוס 7 בגירסת 64 ביט אבל יש לי רק 4 גי'גה זיכרון שזה לא מספיק למשחקי מחשב. רוצה לשדרג בעוד 4 ג'יגה. האם יש לי 2 סטיקים או אחד של 4 ג'יגה? יש לי מקום לעוד זיכרון? להלן המפרט: INTEL CORE i5 750 2.67GHz P55- US3L
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי סטיק של ראם איזה בדיקות להריץ עליו כדי לראות שהוא באמת פועל כשורה ולא קיבלתי מוצר פגום חס וחלילה ? אני מכיר memtest86 , יש עוד משהו אחר
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשדרג את זיכרון הראם שלי מ 2 סטיקים (2 גיגה כל אחד) DDR3 - 1333MHZ קניתי עוד סטיק של 4 גיגה כדי להגדיל ל 8 גיגה זיכרון, קניתי גם DDR3 - 1333MHZ כדי שיהיה תואם עכשיו התקשרו מהחנות ואמרו שנגמר להם ונתנו לי דגם מקביל רק של 1600MHZ. האם זה יצור לי בעיות? לפי הבנתי המחשב פשוט יקרא את הסטיק כ 1333MHZ ולא יקרה כלום, אבל ליתר ביטחון אני שואל פה. תודה לעונים.
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום רב. אני קונה מחשב בקרוב. מתכנן לקנות את הלוח אם gigabyte g-1 sniper z97 ומעבד Intel Core i7-4790K Processor השאלה שלי,איזה זכרונות כדאי? חשבתי על: Corsair Vengeance 16GB (8X2) DDR3 1600mhz. השאלה שלי היא כזאת,האם כדאי לקחת את גרסאת הפרו 2400mhz ? האם הלוח אם והמעבד יתמוך בהם וינצל אותם עד הסוף? קראתי בכמה פורומים כגון tom's hardware ואנשים אומרים שה2400 לעומת ה1600 יביא לאחוזים בודדים בביצועים יותר טובים. אולי ב5FPS יותר,וזה בכלל לא מורגש לרוב. ומישהו שם רשם שצריך בכלל לעשות OC בשביל לנצל את הזיכרון עד 2400. אני לא מתכנן OC בזמן הקרוב. אל תשימו לב לעניין הכסף,שני הזכרונות עולים בשבילי אותו הדבר נגיד את זה ככה.הבדל של 10 דולר אז זה לא קריטי בשבילי.{: האם יש טעם לה…
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מידע חדש לגבי המעבדים העתידיים של AMD, בשם \"Zen\", עשוי לחשוף לנו את התשובה של החברה לשוק המעבדים עבור שנת 2016 לכתבה: http://hwzone.co.il/zen-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%a9%d7%9c-amd-%d7%99%d7%a6%d7%99%d7%a2-%d7%96%d7%99%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-ddr4-%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%98%d7%95%d7%92%d7%a8%d7%a4%d7%99%d7%94-%d7%a9/
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי החלטתי לשדרג את המחשב והתקציב שלי הוא 2000 שקלים אפשרי לחרוג עד 200 שקלים ושאלה ראשונה ספק 550w vx corssair יספיק למפרט שאני הולך לפרסם פה? ו2 אם תוכלו לתת לי הצעה טובה יותר ולנסות לחסוך לי אני אשמח הייתי מעדיף שההצעה ראשונה תתנו לי מksp והצעה שניה מחנות זולה אמינה שעושה הובלות לנהריה אוקיי אז זה המפרט שהוצע לי [TABLE=width: 650] [TR] [TD]מעבד אינטל[/TD] [TD]מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 650] [TR] [TD]מאוורר למעבד[/TD] [TD]קירור למעבד Scythe Katana 4 SCKTN-4000[/TD] [/TR] [/TABLE] לוח אם Gigabyte GA-…
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, התקנתי WINDOWS 7 על דיסק SSD חדש ושכחתי להעביר בביוס למצב AHCI אני יודע שזה עלול לגרום לבעיות בעתיד ולחוסר ניצול מקסימלי של הSSD יש מצב להעביר למצב AHCI עכשיו בלי להתקין מחדש את הWINDOWS וכל השינויים שכבר עשיתי? תודה מראש. Crucial MX-100 Asus X99-A
-
- 16 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
האם לוח האם שלי תומך/מתאים לכונן הזה? Gigabyte H97 D3H מעבד 4590, 16GB ראם, GTX970, 4TB HDD SSD נוכחי: KINGSTON V300 120GB
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את הזכרון הפנימי של המחשב שלי, אבל אני לא בטוח איזה זכרון הכי יתאים. אני רוצה להעלות את הקובץ הזה שמראה את המפרט של המחשב, תזכירו לי איך עושים את זה בבקשה תודה רבה על העזרה! גיא מרגלית
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש הבדל בביצועים בין זיכרון SINGLE SIDE לזיכרון DOUBLE SIDE ? מה עדיף לקנות ? או שכולם אותו דבר ? אני רוצה לקנות 4 זכרונות 1333 נפח 8GB = סה"כ 32 יש SS של KINGSTON ויש DS של PATRIOT
-
- 16 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
-
שלום! שמי שמרית.. קניתי לא מזמן מחשב נייד dell-inspiron-15-7559 לצורכי גרפיקה. אני מעוניינת לשדרג את הזיכרון, אמרו לי שלא כדאי לעשות לבד כיוון שצריך לעשות בדיקת תאימות?! איך אני עושה את הבדיקה הזאת? כשאני מסתכלת על המפרט של המחשב מופיעים לי הפרטים הבאים: 8GB Single Channel DDR3L 1600MHz (8GBx1) אני רוצה לקנות כרטיס נוסף של 8 ג'יגה על מה אני צריכה להקפיד לבדוק לפני שאני קונה? מן הסתם על הDDR3L... גם על CL? MHZ? תודה לעונים..
-
- 16 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, לוח האם שברשותי הוא Gigabyte h87m-d3h. אני תוהה אם הוא תומך באופן מלא כרטיסי מסך DDR5 או שאני צריך לקנות כרטיס DDR3? תודה רבה.
-
- 16 תגובות
- 9k צפיות
-
-
היי, אמ;לק: קונה מחשב חדש עם 1080 SLI ומתלבט לגבי מעבד. קישור לפוסט המקורי שלי מהפורום של ייעוץ לגבי הרכבת מפרט: לצערי לא ממש מגיבים שם אז החלטתי לשאול כאן: המחשב מיועד לגיימינג, האם יש סיבה לקנות משהו שהוא לא 6700k? נראה שאין שיפור בביצועי גיימינג לא עם 6800K ולא עם 6850K. חוץ מזה, cannonlake (דור 8 של מעבדי אינטל שינחת עוד שנה וחצי) יגיע עם סוקט 1151, כך שניתן יהיה לשדרג. לעומת זאת הסוקט של skylake-x יהיה שונה מ2011-3, ולא יהיה מקום לשדרוג (ככה הבנתי). דעתכם? ואם אני הולך על 6700k, איזה לוח אם הייתם ממליצים מבין 2 אלה: Asus MAXIMUS VIII HERO Intel Z170 Gigabyte GA-Z170X-Gaming 7 …
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להוסיף 2 סטיקים למחשב שלי כרגע יש לי 8GB ואני לא מרוצה , בעבר היה לי ASUS RAMPAGE ולא הייתה בעיה, השאלה עכשיו זה הלוח אם שלי כרגע : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4140#sp וכרגע יש לי 2 סטיקים 4GBx2 1600Mhz CL11 אני כמובן יוסיף חדשים עם פרטים זהים השאלה עם זה יעבוד כמו שצריך ? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היי חבר'ה, כבר שבוע שאני מתלבט עם לקנות מחשב חדש או לשדרג את הנוכחי ואני אשמח אם משהו יכול לעזור לי כי אני ממש לא מבין בחלקים ואיך זה עובד יש לי ידע טוב במחשבים, אני גם גרפיקאי ועורך וידאו אז היעוד העיקרי של המחשב שלי הוא בשביל זה, בעיקר התוכנות שאני עובד איתן הם: כל החבילה של אדובי (פוטושופ, אילוסטריטור, אפטר) וגם סוני ווגס ועוד אני רק צריך לדעת מאנשים שמבינים אם שווה לי לשדרג את המחשב הנוכחי או לא וזה בעצם לקנות מחשב חדש. זה המחשב הנוכחי שלי: Operating System: Microsoft Windows 7 Ultimate (x64) Build 7601 CPU: Intel Core i5-4690 Motherboard: GigaByte Z97-HD3 Ram: DDR/SDRAM 2x4 Storage: Western Digital 2TB Video Car…
-
- 16 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי רכשתי כרגע זכרונות 2X4 בבדיקה ב CPU-Z המחשב זיהה רק 4 ועובד רק בסינגל ולא דוואל. לוח ג'יגהבייט P67X-UD3-B3 WIN 10 PRO זכרונות corsair ddr3 cl9
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, המחשב שלי סובל (או בעצם אני סובל) מאיטיות חריפה. מדובר במחשב מאד לא חדש (מעבד פנטיום דואל קור E6600 3 ghz, ראם 2 ג'יגה) מצד אחד, אך מצד שני משמש רק לאינטרנט ויישומי אופיס בסיסיים. כשאני אומר איטיות אני מתכוון לכך שלאחר זמן מה שלא משתמשים בה, לוקח מספר דקות עד שהמחשב יוצא ממוד של זחילה ומאפשר עבודה תקינה איתו, וגם אז הכל איטי למדי. פירמטתי את ההארד דיסק לפני מספר חודשים, לא שינה הרבה לאורך זמן. האם לדעתכם הרחבה של הראם תפתור את הבעייה, או שאין ברירה אלא להחליף מעבד בנוסף? תודה@!
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-