מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב עם מעבד P4 1.4 לוח אם: D850GB (קצת מיושן... מצטער) הסיפור הוא שיש לי זיכרון DDR 512MB חדש והוא לא מתאים ללוח אם הנ"ל. כיון שהתקציב שלי מוגבל, אני לא מתכוון להחליף מעבד כרגע. האם יש לוח אם שמתאים למעבד ולזיכרון הנ"ל???? במחיר סביר??? כרגע יש לי 256MB ב- 4 סימים של 64 RDRAM תודה על העזרה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה שלי כזו, קניתי מחשב חדש ואיתו זכרון שני גיגה של קינגסטון שאמורים להיות במהירות של 1066 אבל התוכנה ADIA 32 מראה לי שהמהירות כרטיס הזכרון הוא 800 ו לא 1066 כמובטח... יש מצב שעבדו עלי? או שזה בסדר ולא עובד במלאוכוח? האם קיימת תוכנה שבודקת את זה? בתודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מספר שאלות בקשר ללוחות אם: 1. איזה לוח אם עדיף Asus P5KPL-CM או Intel G31 Pearl Creek http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/DG31PR/DG31PR-overview.htm או Gigabyte GAP31DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2615&%20ProductName=GA-P31-DS3L בת'כלס אני יודע שלא שאף אחד מהם לא שווה, אבל אני מנסה לבנות מחשב ואלו האלטרבטיבות היחידות. 2. בכל הלוחות שנתתי אין תמיכה ב PCIe 2 אלא מקסימום רק ב PCIE X16 אני רוצה יחד עם זאת לקנות Nvidia 9600GT והוא תומך ב PCIE 2 השאלות הן: א. האם תהיה בהכרח פגיעה בביצועים של הכ. מסך? ב. האם בכלל ניתן לחבר כ. מסך בעל PCIe 2 ללוח שבו אין תמיכה ב PCI…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
OCZ 3200 Performance Series הוא הזיכרון של SAMSUNG 3200? הוא שייש זיכרון אחר ......... אמרו לי שOCZ הרבה יותר טובים.... תמיד נותנים זיכרון אחר פעם OCZ SAMSUNG GIL...... אני לא יודע מה ליקנות :-[
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי "WIN 7 U X64" יש לי 6G של DDR3 ,עד אתמול המחשב היה משתמש בכל הזיכרון אבל פתאום היום הוא כותב לי(במאפיינים של המחשב) שמותקן כל ה-6G אבל רק 4G ניתנים לשימוש, וכשאני נכנס למנהל המשימות-ביצועים הוא כותב לי שיש רק 4G זיכרון פיזי.. איך זה יכול לקרות ואיך אפשר לסדר את זה??
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ייעצתם לי מה לקנות ואכן הקשבתי לכם. התקשרתי לSPYPC אבל אין להם במלאי אז התקשרתי לחנות אחרת וגם שם אין במלאי אז התקשרתי לחנות שלישית-wellcom, ושם הופתעתי לשמוע שהמחירים זולים. אפשר לומר זולים מדי. אין להם מעבד 3600 שהמלצתם, לכן אני אקח 3800. וזה עדיין זול יותר ממעבד 3600 מהחנות הכי זולה בזאפ. בקיצור הזמנתי לוח אם ומעבד (כמו שציינתי בכותרת). בנוסף החנות הזאת היא במקרה גם הכי קרובה אליי כך שבאמת יוצא משתלם. רציתי לשאול האם יש כאן משהו מוזר? איך זה שהם הכי זולים אבל לא מופיעים במקום הראשון בזאפ? איך הם מוכרים בכאלה מחירים? מה אתם אומרים? אני מצרף צילום מסך של הרכיבים אותם הזמנתי. הנה השרשור הקודם שלי כאן-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=285486.0 [attachment dele…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם אני עושה OC לתיזמונים אז עד איזה תזמון הכי נמוך אפשר להגיע ?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי כרטיס מסך (GTX 660)ורציתי לשדרג את המחשב עוד קצת ולהשקיע במעבד חדש ויותר טוב כי המעבד שיש לי עכשיו ישן ולא טוב, (AMD athlon ii x2 processor 3.00GH) רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות לוח אם חדש או שיש מעבד מספיק טוב שמתאים לאותה תושבת.. דרך אגב אם אתם ממליצים לקנות לוח אם חדש איזה סוג ושל איזה חברה ? AMD או Intel? תודה לעוזרים מראש,
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה המצב? אז ככה: יש לי פנטיום 3 1000 מגה הרץ של אינטל, זכרון 512מ"ב מסוג SDRAM ואני רוצה לשדרג את המעבד. הבנתי שאצטרך גם להחליף לוח אם, אם אפשר תמליצו לי על המעבד ולוח האם הכי טובים בשבילי במחיר של עד 1500 שקל.
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, כבר שבוע שאני מתלבט עם לקנות מחשב חדש או לשדרג את הנוכחי ואני אשמח אם משהו יכול לעזור לי כי אני ממש לא מבין בחלקים ואיך זה עובד יש לי ידע טוב במחשבים, אני גם גרפיקאי ועורך וידאו אז היעוד העיקרי של המחשב שלי הוא בשביל זה, בעיקר התוכנות שאני עובד איתן הם: כל החבילה של אדובי (פוטושופ, אילוסטריטור, אפטר) וגם סוני ווגס ועוד אני רק צריך לדעת מאנשים שמבינים אם שווה לי לשדרג את המחשב הנוכחי או לא וזה בעצם לקנות מחשב חדש. זה המחשב הנוכחי שלי: Operating System: Microsoft Windows 7 Ultimate (x64) Build 7601 CPU: Intel Core i5-4690 Motherboard: GigaByte Z97-HD3 Ram: DDR/SDRAM 2x4 Storage: Western Digital 2TB Video Car…
-
- 16 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
נראה לי שיש לי בעיה בלוח.. ואני חושב אולי לקנות אחד חדש.. כי כרגע אין לי ממש כסף לקנות מחקש שלם חדש... אז נקנה עכשיו לו.. בעתיד זכרונות ומעבד ואחרי זה כרטיס מסך והלאה.. שאר המפרט שלי הוא מעבד" DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz זכורונות: Hexon 1GB DDR2-667(333) x2 כ.מסך NVIDIA GeForce 8500 GT (512 MB) כוננים קשיחים: WDC WD3200AAKS-00VYA0 (298 GB, IDE) WDC WD800JD-00MSA1 (74 GB, IDE ) כוננים אופטיים:LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10A (16x DVD-RW) SONY DVD-ROM DDU1615 (16x/48x DVD-ROM) מסך: 19" NEC MultiSync 90GX2 חשוב שמן הסתם הלוח יעבוד טוב עם המחשב הקיים וגם יהיה בעל אופציות טובות לשדרוג עתידי כרגע הכי נראה לי ה GA-EP43-DS3L יכול לקרוא עד 8 G זכרון מתאים ל PCI-E 2.0 …
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שניהם PC3500 מה לקחת? ד"א ממש לא מעניין אותי שלהוא יש מנורה מסכנה ועיצוב וזה.. שטויות
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משהו חזק ככול שיותר, AGP + PCI כי הכרטיס מסך שלי AGP... ואני לא מתכוון להחליף אותו, לפחות לא בשנה וחצי - שנתיים הקרובות.. אני צריך שיהיה בו לפחות 4 יציאות PCI כי יש לי כרטיס FIREWAIRE, כרטיס קול, בקרוב כרטיס TV, ועוד אחת לכרטיס מסך שיבוא בעתיד.. אין העדפה מיוחדת מפני שלא בדקתי עדיין את השוק, כי אין לי על מה להתבסס.. אז תודה וחשוב שיהיה חזק למשחקים כבדים..שוב תודה *** שחכתי: יש לי כרגע 2 כרטיסים מסוג DDR (לא DDR2!) ולכן אצטרך שיהיו לפחות 2 יציאות DDR ועוד 2 יציאות DDR2 שאולי יבואו בעתיד.. בקיצור אני משתדרג ולא קונה מחשב חדש, לכן אצטרך לוח אם שהוא גם חזק, וגם יכיל שילוב של מעבר מהדור הישן לחדש! תודה + מעבד - גם כתבתי בכותרת!!!!
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש המלצות? האם זה נכון שintel815 לא תומך ביותר מ512 מגה של זכרון?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
- 16 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לברר אם קיים מעבד כזה..: amd 3200+(2.2ghz) socket 939 1152k ?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אחרי הזמנה של סט זכרונות DDR 1 2 גיגה חקרתי טיפה ומצאתי שיש 2 יצרנים של צ'יפים 1)סמסונג TCC5 2)וינבונד (WINBOND) שאלתי היא מה יותר טוב או יותר חשוב. שמתי לב שיש סדרות עם שמות כמו מעבדים של AMD 3200 4400 4800 אני לא רוצה אוברקלוק אלה רק נטו לעבודה חלקה.אז אשמח לדעת שקניתי חכם ולא להתאכזב.לקחתי סדרה מה 3200 הנה הדגם. F1-3200PHU1-2GBNT לא ראיתי בארץ את החברה GSKILL עם ציפים של סמסונג ב DDR 1. (מה לעשות אני מרוצה מהמחשב שלי.......) תודה רבה מראש לעונים :xyxthumbs:
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא תומך ב AMD או משהו, ולא אני לא urib אבל, התוצאות שפורסמו כאן נראות לי מאוד מפוקפקות. אם תסתכלו על הלוגו שב CPU-Z רואים בבירור שהוא חתוך.. אפילו בלי הלוגו "הרשמי" שפורסם פה בפורום. http://hwzone.co.il/view-image/newspics/RnGKay/Phenom657656.jpg עומרי לא מעניין אותי אם הא אמינים או לא...
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה זה RAID בלוח אם? ולמה צריך את זה? איך יודעים אם יש את זה בלוח?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא בטוח שזה נושא שקשור לפה אז כככה אני רוצה לקנות זיכרון חדש 512 MB DDR יש לי עכשיו 256 DDR אז השאלה שלי היא האם המעבד שלי או הלוח אם יעבדו נורמלי טחרי הוספה של כמות כזו של זיכרון יש לי מעבד Amd 1.7 atholn xp ולוח אם של GIGABYTE לא דגם חדש המחשב שלי אצלי שנתתיים 2.רציתי לדעת מה עדיף לקנות זיכרון או כרטיס מסך טוב??? בתודה לכול העוזרים!
-
- 16 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הטמפרטורה הממוצעת של מעבד הRYZEN 2700X שלי עומדת על 93 מעלות(באדום) על פי SPECCY. המעבד שלי כרגע לא עושה כמעט כלום מבחינת מאמץ, יכול להיות שהכלי הזה לא עובד טוב עם RYZEN? או שהמעבד שלי באמת כל כך רותח?
-
- 16 תגובות
- 4.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה... יש לי מעבד פנטיום 4 עם לוח אם עם כניסת AGP 8X. כרטיס המסך שלי הוא GeForce 5700 FX ויש לי על המחשב ג'יגה ראם . אני משחק הרבה במשחקים... אבל כל מי שמבין מעט מאוד במחשבים יוכל להבין שאני כבר לא ממש יכול לשחק בכל משחק חדש... לCRYSIS אין לי אפילו את הדרישות מינימום. אז הגעתי למסקנה שאני צריך להחליף כרטיס מסך... אבל מסתבר שכל הדור החדש של כרטיסי המסך יוצא כבר רק בPCI-E. מכאן נובע שאני צריך להחליף גם לוח אם וכדאי מאוד גם להחליף מעבד. סליחה על ההקדמה הארוכה אבל עכשיו מגיע העיקר: אני צריך המלצה למעבד ולוח אם... בתקציב של עד 3000 שקל... בהנחה שאני קונה את הGeForce 8800 GT והמחיר שלו לא כלול ב3000 שקל וגם לא העוד ג'יגה ראם שאני מוסיף... אני לא צריך יותר מזה כי רמקולים י…
-
- 16 תגובות
- 975 צפיות
-
-
מפרט בצד. מע' 32 BIT תודה מראש לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות פנטיום 4 2.4 ואני עוד מתלבט בקשר ללוח אם בהתחלה חשבתי לקחת את הלוח הבא: Gigabyte GA- 8GE667 Pro אבל אחר כך התברר לי שיש לו רק AGP 4 אז אני לא יודע מה כדאי אולי כדאי לוח אם של אינטל? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למנהלים - אם הכותרת לא תקינה אני מצטער! אני רציתי אנשים יראו את זה מפני שלדעתי זה חשוב ושוב סליחה אם היא לא תקינה. אז, חשבתי עכשיו... אני מתכנן לקנות X48 ולקנות 4870 ואולי עוד שנה ככה אם הוא לא יתספק אותי, אני יוסיף עוד אחד או אחד יותר חדש ב-CF. עכשיו, חשבתי שאם יצאו המעבדים החדשים, הלוח היקר שאני אקנה יהיה מוכרך להיות מוחלף (במידה ואתם רוצים לקנות את מעבדי נהלם..) ואז אין טעם שקניתי לוח יקר לעתיד... בקיצור לא כדאי לקנות היום לוח עם CF אם אתם לא מתכונים לעשות בו שימוש ב-CF באותו הרגע! אם אחרים חולקים על דעתי, אני אשמח לדעת את עמדתם ואולי תשנו את דעתי. תודה רבה למגיבים!
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-