מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
אז ככה... יש לי מעבד פנטיום 4 עם לוח אם עם כניסת AGP 8X. כרטיס המסך שלי הוא GeForce 5700 FX ויש לי על המחשב ג'יגה ראם . אני משחק הרבה במשחקים... אבל כל מי שמבין מעט מאוד במחשבים יוכל להבין שאני כבר לא ממש יכול לשחק בכל משחק חדש... לCRYSIS אין לי אפילו את הדרישות מינימום. אז הגעתי למסקנה שאני צריך להחליף כרטיס מסך... אבל מסתבר שכל הדור החדש של כרטיסי המסך יוצא כבר רק בPCI-E. מכאן נובע שאני צריך להחליף גם לוח אם וכדאי מאוד גם להחליף מעבד. סליחה על ההקדמה הארוכה אבל עכשיו מגיע העיקר: אני צריך המלצה למעבד ולוח אם... בתקציב של עד 3000 שקל... בהנחה שאני קונה את הGeForce 8800 GT והמחיר שלו לא כלול ב3000 שקל וגם לא העוד ג'יגה ראם שאני מוסיף... אני לא צריך יותר מזה כי רמקולים י…
-
- 16 תגובות
- 962 צפיות
-
-
הציעו לי לקנות 4G RAM של PQI מחולק ל4 יחידות שזה אומר שכל יחידה עולה 148 ש"ח אז כולם ביחד 592. אני דווקא מעדיף לא לקנות אותם ומעדיף לקנות זכרונות של G.SKILL שכל שתיים עולים 339 אז שתיים ביחד עולים 678. הכסף לא מעניין אותי מה שמעניין אותי זה האיכות.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי(בן כמה שנים) על מנת להפוך אותו למחשב מדיה ביתי. לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-7S748 המעבד : AMD Athlon XP, 2083 MHz (12.5 x 167) 2600+ זכרון : ג'יגה וחצי DDR כרטיס מסך: GFORCE4 MX440 ברור לי שאני צריך כרטיס מסך חדש, אני מתלבט גם בקשר למעבד. יש עיצות מאין להתחיל? אני די חדש בזה ואני לא ממש יודע איך לוודא שלוח האם שלי ידע להתמודד עם חומרה חדשה יותר.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי לוח P5E-VM HDMI של ASUS (מבוסס צ'יפסט G35). אבל מעבד ישן ביותר. אני יכול להשיג את ה-QX9770. האם הוא יוכל לעבוד על הלוח (אני מתאר לעצמי שעם downgrade מסויים) הזה? אשמח לתשובות
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע P5N-D חדש בן כמה ימים הסלוטים של הPCIe קרובים מידי והSLI שלי נוגעים אחד בשני וכתוצאה מכך יש הבדלי טמפ' של 10 מעלות מהכרטיס בסלוט 1 לכרטיס בסלוט 2 חשבתי אולי להחליף לאחד מלוחות האם הנ"ל כי יש להם הרבה יותר מקום וככה לא יווצר מצב שיש לי כרטיס שנוגע בכרטיס השני ואז אני מפספס פה 10 מעלות על כלום וזה בא על חשבון OC וביצועים לדעתי אני ינסה להביא את הלוח מארה"ב, הT עולה כ250$ והפורמולה כ299$ מה אתם אומרים? פתרונות אחרים יתקבלו בברכה, הרי הלוח אם מספיק טוב - רק בעיה של המקום לSLI יום טוב!
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לשים מערך SLI על הלוח GA-P35-DQ6..האם הלוח תומך במערך SLI או שרק ב CF? האם אין איזה דרייברים פרוצים שמאפשרים SLI על לוח זה כמו ב 975X שהיו לפניו? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם ברצוני לקנות בקרוב מחשב חדש ואני צריך המלצה ללוח אם תומך SLI. אציין שהמעבד שאני מעוניין בו הוא Q6600 (למטרות עבודה בתלת מימד). וכרטיס מסך Geforce 8800gt (בודד), הרעיון הוא שאני רוצה לוח אם שתומך בSLI, כרגע לא לבצע בו שימוש של כרטיס כפול אלא בעתיד כאשר כרטיס המסך לא יספק אותי לרכוש כרטיס נוסף. הבנאדם שממנו אני מבצע הזמנה מעדיף לעבוד עם לוחות אם מתוצרת Intel, Abit ובעדיפות אחרי Gigabyte. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוחות אם חדשים תומכי SLI מהחברות הנ"ל שיספקו את צרכי במסגרת תקציב הגיוני של בסביבות ה500-800 נגיד (אם אתם מאמינים שיש צורך ביותר אז תציינו זאת). תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, אבקש לדעת האם מעבד כפול ליבה 6400 יוסיף ביצועים מול 4600,או שמה עדיף לקחת מרובע ליבות.שמעתי וקראתי שהמעבדים הכפולים החזקים יותר טובים בביצועים ממרובעי הליבה האם זה נכון? כמו כן רציתי לדעת עד כמה עניין הCACHE משמעותי בין המעבדים שהזכרתי וכמה קאש יש ב6400 לעומת ה4600 תודה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז מה אני כן יודע שאני רוצה: 1. צ'יפסט של אינטל, לוח של אסוס (לא גרסאות E/M עם מעט סלוטים) 2. יותקן עליו הלוח q9450 ורדאון 4870 3. בלי CF ובלי אוברקלוקינג. 4. המחשב מיועד למשחקים 5. הזכרונות צריכים להיות לא יקרים: תיזמונים טובים אבל לא 1000 ש"ח לסטיק אחד של גיגה 6. תקציב כולל לזכרונות ולוח בסביבות 1500 ש"ח 7. קניה דרך זיגזג. עכשיו, אחרי שקראתי את הסטיקי, יצאתי יותר מבולבל כי אין תוצאות חד משמעיות איזה זכרונות לקחת? DDR3? DDR2? קראתי שעדיף זכרונות עם תזמונים טובים על פני DDR3 שביצועים טובים מושפעים יותר מהתיזמונים על פני שידרוג לDDR3 אם אני לוקח זכרונות DDR2 - איזה מהירות לקחת? להסתפק ב-800? אם אני לא עושה OC, יש טעם לקחת 1066? אם אני לוקח DDR3, מהי המהירות ה"סטנדרטית"? אנ…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למנהלים - אם הכותרת לא תקינה אני מצטער! אני רציתי אנשים יראו את זה מפני שלדעתי זה חשוב ושוב סליחה אם היא לא תקינה. אז, חשבתי עכשיו... אני מתכנן לקנות X48 ולקנות 4870 ואולי עוד שנה ככה אם הוא לא יתספק אותי, אני יוסיף עוד אחד או אחד יותר חדש ב-CF. עכשיו, חשבתי שאם יצאו המעבדים החדשים, הלוח היקר שאני אקנה יהיה מוכרך להיות מוחלף (במידה ואתם רוצים לקנות את מעבדי נהלם..) ואז אין טעם שקניתי לוח יקר לעתיד... בקיצור לא כדאי לקנות היום לוח עם CF אם אתם לא מתכונים לעשות בו שימוש ב-CF באותו הרגע! אם אחרים חולקים על דעתי, אני אשמח לדעת את עמדתם ואולי תשנו את דעתי. תודה רבה למגיבים!
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף? : 1) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=836 או 2) http://foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=956
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלתי היא מתי יצא CPU של AMD עם פקודות SSE4 +SSE5 ? אלה פקודות שאמורות לשפר מאוד את הצפייה בסרטים וגם את HD עד כמה שהבנתי אמור לצאת המעבד ב-מרץ 2008 עם 4 ליבות ? לשוק הפרטי
-
- 16 תגובות
- 930 צפיות
-
-
משהו מאוד תמוה קניתי היום זיכרונות חדשים להוסיף למחשב שלי שיש לו כבר 2 גיגה של OCZ GOLD 667MHZ 4-4-4-12מאותו דגם ואותו יצרן אך המחשב הפך לייותר איטי ולא עובד יותר מהר האפליקציות הם 3D STUDIO +PHOTOSHOPE קודם כל המחשב מזהה רק 3.25 GB שזו בעיה ידועה אך מה שמפתיע הוא שיש ירידה בביצועים וכשאני מוסיף עוד גיגה כלומר 3 גיגה סה"כ בדואל צאנל ההספק יורד בפוטושופ בערך בשישים אחוז ואילו ב3D MAX ההספק יורד בכמה אחוזים בודדים אך בכל זאת יורד מישהו יודע מדוע???? האם זה בגלל שזה 4 סלוטים של 1 גיגה בייט ואילו אם זה היה 2X2 שני סלוטים של 2 גיגה זה היה עוזר דרך אגב יש לי מחשב מעבד PENTUM D 930 תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט: liberty 500 q6600 gskill 2048 800mhz cl4 8800gt הלוח הנוכחי שלי התפגר.... אני צריך לוח אחר שיהיה טוב לOC [שאני אוכל להגיע לפחות ל3.0GHZ בקלות]. חוץ מזה לא צריך משהו מיוחד בלוח. אני מעדיף שלא יהיה ג'יגהבייט למה היו לי כבר שלוש לוחות שלהם ושלושתם התפגרו וגם geforce 6600 של החברה הזו נהרס לי. אם אין משהו משתלם אחר אז שיהיה ג'יגה בייט. תקציב עדיף לחסוך כל שקל ועדיף שלא יעבור את ה450 אבל אם זה ממש משתלם אז שלא יעבור את ה500. תודה רבה מראש לעוזרים....
-
- 16 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם המעבד E6550 ולוח אם Gigabyte GA-P35-DS3. הורדתי את התוכנה Everest והיא מראה במנוחה את הטמפ' האלו: http://img91.imageshack.us/img91/6596/everesttemptr6.jpg ובמאמץ המעבד והלוח אם הגיעו ל- 80 - 90 מעלות. היה נדמה לי שאלו לא טמפ' נורמאליות, אז הורדתי את התוכנה PC Wizard ושם היא מראה לי במנוחה את הטמפ' האלו: http://img91.imageshack.us/img91/3489/pcwizardtempva4.jpg מסתבר שפה התמונה יותר גרועה והטמפ' גבוהות ב 10 - 20 מעלות מבתוכנה הקודמת... זה הגיוני? אני יודע שכרטיס המסך מסוגל לעבוד בטמפ' כאלו (יש לי 8800 GT), אבל המעבד והלוח אם? השאלה שלי היא האם הטמפ' הנ"ל הן נורמאליות, ואם לא, מה יכול לגרום לבעיה הזאת? אמרו לי לעדכן את הBIOS כי יכול לה…
-
- 16 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי לוח אם MSI עם DDR2 שתומך עד תדר 667MHZ ועד 2GB בכללי. הזיכרון הישן שלי היה 512MB DDR2 533MHZ הזיכרון החדש שקניתי הוא GEIL DDR2 1GBX2 800MHZ עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להפעיל את המחשב ששני הזכרונות בפנים (2GB) או אפילו רק אם אני שם אחד מהם.. המחשב עובד רק שאני שם בסלוט הראשון (השמאלי ליד המעבד) את הזכרון הישן, ובסלוט השני את הזכרון החדש (1GB) - ככה שיש לי 1.5GB .. אז עכשיו למה שניי הזכרונות לא פועלים לי ביחד? ולמה אף אחד מהם לא פועל לחוד?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של גיגהבייט P35-DS3L ו2GB DUAL CHANNEL של OCZ במהירות 800MHZ.. עכשיו לשאלה.. אני יכול להוסיף עוד זיכרונות במהירות שונה ונפח שונה או שאני חייב להישאר במהירות ונפח ואפילו אולי אותה חברה ??
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לדעת איך אני יכול לדעת את מהירות הזכרונות המותקנים אצלי. קניתי לא מזמן כרטיס זכרון של 1 ג'יגה בנוסף לזה של ה-256. החדש פועל ב667 MHZ אבל הישן לא ידוע, ויש מצב שמעט אז החדש. אז איך אני בודק את זה, ואם זה אכן זכרון יותר איטי???, האם כדי להוציא אותו על מנת לקבל מהירות גבוה יותר???
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מחשב גם למשחקים רציתי לדעת איזה מעבד עדיף מבחינת ביצועים, עלות תועלת, אמינות ויציבות? (4500 או 6750) האם זה פשוט לעשות להם המהרה (אין לי ניסיון קודם) תודה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכול התותחים ....מזמן לא הייתי פה ויש לי שאלה??? לבוס שלי יש מחשב ישן שהוא רוצה לשדרג קצת, עכשיו יש לו עליו לוח מדגם asus P4S533-MX ויושב בוסטיק יחיד של 256 DDR333, מכייוון שלא מצאתי 1ג'יגה של DDR333 אני יכול לקנות 512 ולצרף לו או שתאשרו לי שהלוח תומך בDDR400 ואני יוכל לשים לו סטיק של 1 ג'יגה, קישור למידע על הלוח אם...... http://www.shopping.com/xPF-Asustek-P4S533-MX תודה לכל העוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלפה מחד ליבה לליבה כפולה. האם יש צורך להתקין מחדש את הוינדוס?
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
משהו חזק ככול שיותר, AGP + PCI כי הכרטיס מסך שלי AGP... ואני לא מתכוון להחליף אותו, לפחות לא בשנה וחצי - שנתיים הקרובות.. אני צריך שיהיה בו לפחות 4 יציאות PCI כי יש לי כרטיס FIREWAIRE, כרטיס קול, בקרוב כרטיס TV, ועוד אחת לכרטיס מסך שיבוא בעתיד.. אין העדפה מיוחדת מפני שלא בדקתי עדיין את השוק, כי אין לי על מה להתבסס.. אז תודה וחשוב שיהיה חזק למשחקים כבדים..שוב תודה *** שחכתי: יש לי כרגע 2 כרטיסים מסוג DDR (לא DDR2!) ולכן אצטרך שיהיו לפחות 2 יציאות DDR ועוד 2 יציאות DDR2 שאולי יבואו בעתיד.. בקיצור אני משתדרג ולא קונה מחשב חדש, לכן אצטרך לוח אם שהוא גם חזק, וגם יכיל שילוב של מעבר מהדור הישן לחדש! תודה + מעבד - גם כתבתי בכותרת!!!!
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה יציאות יש בלוח GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤624 של SATA2 ו -IDE ? כמה כוננים / צורבים / דיסקים קשיחים אפשר לשים על הלוח מקסימום ? כמה סימים יש על הלוח של זכרון ? אני רוצה לקנות 2 GB כמה מקום תופס זכרון כזה ? ואם יש מקום לתוספת זכרון בעתיד ? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אחרי הזמנה של סט זכרונות DDR 1 2 גיגה חקרתי טיפה ומצאתי שיש 2 יצרנים של צ'יפים 1)סמסונג TCC5 2)וינבונד (WINBOND) שאלתי היא מה יותר טוב או יותר חשוב. שמתי לב שיש סדרות עם שמות כמו מעבדים של AMD 3200 4400 4800 אני לא רוצה אוברקלוק אלה רק נטו לעבודה חלקה.אז אשמח לדעת שקניתי חכם ולא להתאכזב.לקחתי סדרה מה 3200 הנה הדגם. F1-3200PHU1-2GBNT לא ראיתי בארץ את החברה GSKILL עם ציפים של סמסונג ב DDR 1. (מה לעשות אני מרוצה מהמחשב שלי.......) תודה רבה מראש לעונים :xyxthumbs:
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום =] אז ככה, אני רוצה לשדרג את המערכת בעוד שני סטיקים של 1GB כל אחד בתדר 667.. לשני ה512 שיש לי במחשב שכבר עכשיו עובדים בדואל נשארו לי שני סלוטים לשדרוג (זה התכנון שלי) עכשיו בעבר, היה לי 2GB 512X4 והאמת שני ג'יגה לא היה לי מורגש בכלל.. אם אני אקנה עוד 2GB זה יהיה מורגש?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-