עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tlwc,

?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. .

• 22 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. המעבד מדיסון של אינטל יהיה לשוק הביתי או המקצועי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי חזרתי עם תשובות: טוב עכשיו אני קונה: Athlon XP 1600 Gigabyte GA-7VTX-H+ Kingstone 256ddr 266mhz TASK CASE - TK3003B SCREWLESS COL Msi Geforce 4 MX440 64DDR בקשר לכ. מסך אני עדין סגור על הגיפורס 4 . מודם אני לא צריך, אני צריך כרטיס רשת ואותו יש על הלוח. וכרטיס קול יש גם על הלוח של קראטיבי וברה 128 והוא אחלה של כרטיס. ל-סי.די.רום אני צריך המלצה כי אני לא יודע מה לקנות . אני צריך משהו מהיר ושלא ישבור את הדיסק. ושיהיה אמין בלי בעיות. כונן דיסקטים זה לא חשוב איסה לקנות, נכון? ואני צריך שכלול של בערך כמה כל זה יעלה לי. תודה על ההמלצות חברייה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by hagay,

;D

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by yair_gobani,

שבת שלום לכולם, טוב עדקנתי את הביוס שלי לתאריך: 26\04\02 1) האם הביוס שלי יחסית מעודקן או שחודש זה ישן 2) כל כמה זמן יוצא ביוס חדש? (בערך)

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by vesago,

שלום לכולם... אני הולך לשדרג את המחשב בקרוב ואני צריך להחליף לוח אם, עכשיו... אני חשבתי ללכת על לוח ה sis745 של חברת msi. הסיבה שאני בוחר בו היא מפני שיש לו מחיר נמוך (יחסית) וצריכת חשמל נמוכה, וגם העובדה שלא שמעתי שום דבר רע עליו (ביצוע מקסימלי משחק עדיפות משנית אצלי) עכשיו... מישהו ממכם שמע משהו רע על השבב (בעיות תאימות,נפילות וכו...) היתי שמח עם תעזרו לי.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Ibrow-Now,

אי אפשר להשתמש בו בעכבר עם דוס, פירושו אי אפשר להתקין ווינדוז דרך דוס. כי אין סריאל. איך אפשר להתקין בו חלונות אם כך?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Regev,

האם הצ'יפסט של NVIDIA או בשמו NFORCE נחשב לטוב ביותר מבין הצ'יפסטים של הDDR PC2100? אני שואל זאת מפני שהוא הכי יקר, או שהSIS 735, VIA KIT266, AMD 760/761 יותר טובים. מה שאני יודע זה שALI MAGIC הוא הגרוע ביותר.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by gal.w,

איך מאפשרים תמיכה במעבדי athlon XP על לוח MP? האם זה מוד במעבד או בלוח?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by ZigZag,

אגב, הבנצ'מרקים, בהתאם... גגגגרררררר, ניסיתי כבר הכל !

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. "That is actually the next thing we are planning on releasing. CAS 222 in the PC2700 and then hopefully 222 of the PC3000. Keep an eye on our website, we'll probably run a special on them once they're released. Please let me know if you have any more questions." זאת התשובה שהם החזירו לי כשאמרתי להם שהדגמי CAS222 שלהם פשוט מצויינים אבל כבר צריך משהו יותר מהיר.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Regev,

אילו זכרונות יותר טובים? :-/ :asthanos: :asthanos: OCZ או CORSAIR? תודה מראש.. :asthanos:. :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: ;D ;D :asthanos: :AR15: :saint: :saint:

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. רציתי לדעת איזה ספק כוח יש לכם? והאם נתקלתם בבעיות כלשהן עם הכרטיס מסך? חשוב שיענו אנשים עם לוח האם וכרטיס המסך שציינתי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by m0tek,

חייברה , אני עובד עכשיו על פנטיום 4 1500. לוח - d850mv של אינטל 256 RDRAM Geforce 3 t500 התוצאות הללו הגיוניות? CPU Score 3160 Memory Score 3929 HDD Score 503

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by Regev,

מהו הצ'יפסט הכי טוב למעבדי SOCKET A? nForce KT266 KT266A Ali MaGic SIS 735 AMD 760/761רגב אליה

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by Regev,

תנו לי בבקשה שם של לוח אם שתומך בזכרונות DDR 333 PC-2700, ללא כרטיס קול ONBOARD, שיהיה טוב לאוברקלוקינג, תמיכה ב-USB 2.O וב-ATA-133. מחיר לא משנה. תודה.

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by Regev,

אני מחכה לליבה החדשה של AMD ATHLON XP ה-T-BRED. חשבתי לקנות לוח אם מבוסס KT333 או KT400 שיהיה בעוד חודש\חודשיים נתמך ע"י לוחות האם. אז זאת השאלה: איזה לוח עדיף לי לקנות מבחינת ביצועים, אוברקלוקינג, אפשרויות, תמיכות (USB2, ATA133RAID וכו'...) וללא שום קשר למחיר: [glow=red, 2, 300]MSI[/glow] [glow=red, 2, 300]ABIT[/glow] [glow=red, 2, 300]EPOX[/glow] [glow=red, 2, 300]Jetway[/glow] [glow=red, 2, 300]ASUS[/glow] [glow=red, 2, 300]Gigabyte[/glow] כל אפשרות אחרת תתקבל בברכה. הדגמים הם החדשים ביותר של החברות. 8)

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by SubX,

יש לי לוח אם אם כרטיס מסך על הלוח...דפוק ללא 3D והלוח ללא יציאת AGP 1. אם אני יקנה כרטיס מסך חדש על הPCI לא יהיו יתנגשויות חומרה בין הכרטיסי מסך ?! 2. איזה כרטיס מסך יהיה ראשי ותהיה אפשרות שהכרטיס המסך החדש יהיה ראשי 3. איזה כרטיס מסך זול עם 3D בכי זול ואיפה אפשר לקנות אותו ??? תודה מראש...

• 27 תגובות
    • 4.1k צפיות
  20. Started by 6kwar,

שלום בשביל זה יספיק לי amd xp 1800 ga 7vrxp kingston 256 pc333 h.d 15.3(אין לי כסף לחדש) hercules 3d prophet 8500 le עוד כרטיס רשת חוץ מהמובנה philips 12 8 32 asus 52 floppy ו3 מאוורים כולל על המעבד זה המארז

• 20 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. מה ההבדלים בין שני הלוחות? והאם בGA-7VRX אין סאונד?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. קודם כל המעבדים החדשים (478) הרבה יותר קטנים מהישנים (423) בערך פי 2 או אפילו יותר. קיבלתי את המעבד עם HEATSINK אבל בלי משחה טרמית. בתחתית הHEATSINK במקום בו הוא צריך לגעת עם המעבד יש מין חומר שחור כזה. אני צריך לדעת אם להוריד את החומר או לא? ואני גם צריך לדעת אם אני צריך חומר טרמי כלשהו בשביל המעבד? תודה, כמה שיותר דחוף!!!!!!!!!!!!! ??? ??? ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Reppix,

קניתי AMD Duron 1300Mhz לאחר ששברתי את הליבה של הAthlon 1333 שהיה לי. הרכבתי את המעבד, הדלקתי את המחשב ו...כלום. לא היה את רעש התקתוק מהרמקול במארז כמו שהיה כשהמעבד הקודם היה בסוקט שלו. אז הנחתי שהמעבד לא דפוק. לפי מה שנראה לי, הלוח פשוט לא מזהה את המעבד. מה אפשר לעשות? עדכון הביוס מהווה בעיה מכיוון שהמחשב לא עולה והמסך לא נדלק. האם זו באמת הבעיה? או שיש בעיה אחרת בלוח או ברכיב אחר? בכל מקרה, מה לעשות? נ.ב. - הלוח הוא Gigabyte 7VTX

• 36 תגובות
    • 6k צפיות
  24. בן דוד שלי מתכנן לקנות מחשב חדש, ואני צריך את עזרכתם וניסיונכם בחומרה בארץ לבנות לו מחשב. המחשב יהיה מיועד למשחקים, תוכנות וכו'. אין תכנונים לאוברלוק או משהו... רצוי שהמחשב יחזיק לכמה שנים טובות. תקציב: 7500-8000 ש"ח. ניסיתי להרכיב משהו, הצעות\שיפורים יתקבלו בברכה. מה המהירות של ה-2100? AMD Athlon XP 1900 256MB DDR - איזו חברה? לוח אם- ?? כרטיס מסך: תלוי בתקציב הסופי שישאר לאחר כל החלקים, מעדיף 128MB. Maxtor 40GB LG Flatron 795FT Plus רמקולים + כרטיס קול צורב (עד 600 ש"ח) מארז - ? מעוניין לרכוש את כל החלקים בחנות אחת (מלבד רמקולים, אם לא יהיו בחנות...) ובבקשה תמליצו איפה לקנות!!! תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. לפי מפת הדרכים המעודכנת של AMD, עוד לפני שיצא האמר (בסוף השנה הזאת), תצא כמה חודשים לפני זה סדרת מעבדים שנקראת ברטון (למי שלא ידע), שגם היא (כמו T-bred שיוצא אוטוטו) תעבוד ב0.13 אבל היא גם תעבוד בSOI (שיטה חדשה לדחוס יותר באותו מקום, או בפחות מקום, אל תתפסו אותי במילה), והחידוש הוא שלברטון יהיה גם 512K מטמון L2! אומנם AMD מאחרים (כמו תמיד) אבל לפחות עוד איזה חצי שנה גם לAMD יהיו מעבדים עם 512K.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים