עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מקווה לתשובות ..אנ י לא מתכנן OC

• 0 תגובות
    • 403 צפיות
  2. Started by ofekbd,

שלום לכולם אני חדש והכל אבל זה לא העניין, אני צריך עזרה שממש ממש תציל אותי. קודם כל פורטל מטורף :-) דבר שני יש לי שני זכרונות שזה מה שרשום עליהם: samsung korea 0145 128mb/4 ועוד כמה קודים במספרים. בסדר, אפשר להבין שזה זכרון אולי קטן וגם די ישן. עכשיו פה מתחי להסיפור, הציעו לי למכור אותם למישהו שאני יודע שהוא לא נותן מחירים טובים למוכרים, רציתי אני לנהל אתת כל המשא ומתן על המחיר, ואין לי מושג כמה זה אמור לעלות (:-)) מישהו יכול לתת מחיר בערך כמה זה עולה? מחכה לתשובות

3. שלום יש לי כרגע 2 מעבדים ואני לא ידוע איזה מהם יותר טוב אינטל: Intel Pentium 4 - 3.00 Ghz או איי אם די: AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 3000 כמובן שלכל מעבד יש לוח אם אחר...והלוח אם של אינטל הוא יתר ישן מזה של המעבד השני אני ידוע שהאייאםדיי יותר טוב והתקנתי אותו במקום האינטל במטרה לשדרג אבל עכשיו התקנתי את הנדי פור ספיד החדש והכרטיס מסך שלי הוא מצויין (geforce 8500GT) אבל עם המעבד של אינטל המשחק הזה היה רץ חלק ועכשיו שהחלפתי אותו הוא רץ לא כל כך טוב.....זה סתם דוגמא שאני יכול להביא עכשיו אז אני יודה למי שיעזור לי אולי בעצם המעבד של אינטל הוא היותר טוב....

• 2 תגובות
    • 402 צפיות
  4. Started by PigMaster,

אני ממש לא מבין בכל העסק הזה, אז אני שואל: לוח אם מבוסס אינטל, סוקט כ. מסך pci - e. זה כל מה שאני יודע... בסביבות ה 500 - 600 ש"ח. אם צריך עוד פרטים, שאלו... תודה.

• 1 תגובה
    • 402 צפיות
  5. Started by sam1441,

היי הלוח אם שלי הלך פייפן מאיזשהיא סיבה. מה אתם ממליצים? חייב שיהיה שם AGP ושיהיה מתאים למעבד ATHLON 64 BIT. התקציב די מוגבל. מחפש משו סביר. המונמון תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 30.04.2007 בשעה 22:23:46 מה דעתכם על לוח של אביט?http://www2.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=UL8&fMTYPE=Socket%20939

• 1 תגובה
    • 402 צפיות
  6. Started by pimp_daddy,

יש לי מעבד של אינטל בסוקט 478 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך של pci-e אז אני צריך להחליף ללוח אם שתומך גם ב478 וגם Pci-e אני אשמח לקבל הצעות\פתרונות?

• 2 תגובות
    • 402 צפיות
  7. נראה שכל קפיצה מעבר ל325 fsb אני לא עושה BOOT מה קורה פה ? מסכנים בעלי הפנרין והלוח הזה..... שילוב לא מוצלח

• 0 תגובות
    • 402 צפיות
  8. הדגמים הנייחים החסכוניים מאינטל בדרך להכרזה רשמית, עם מנעד מחירים רחב יותר - וללא ליבות חסכוניות במערך בחלק גדול מן המקריםלכתבה

9. Started by drorr,

אודה לכם אם אקבל חוות דעת על לוח אם 965SHREWSBURY INTEL

• 1 תגובה
    • 401 צפיות
  10. Started by pacman,

הרצתי pcmark 2002 התוצאות שקבלתי לא ממש מעודדות עד לפני כחודש שבדקתי הניקוד למעבד היה 3800 נקודות pentium 4 1800 mhz לפני יומיים הרצתי שוב והפעם קבלתי ניקוד נמוך מאוד 2490 מפרט המחשב שלי p4 1.8ghz 512 ram ocz mb ge forve 4 mx 440 128 p4s8x בבקשה תנסו לתת לי ולעזור לי זה מיאש אותי מאוד מאוד ,

• 0 תגובות
    • 401 צפיות
  11. ישבנו לאחד על אחד עם מנהל פיתוח מעבדי אינטל בישראל, איציק סילייס לכתבה ראיון זה הינו ראשון מתוך סדרה ראיונות עם המוחות שמאחורי פיתוח מעבדי אינטל בישראל

12. Started by avihaii69,

אני מעוניין להגדיל את זכרון הראם שלי ולא ברור לי מה סוג הזכרון הקיים במחשב כרגע. ידוע לי רק שהוא 256 מגה. אני יודע שאני צריך ללוח אם שלי זכרון מסוג: DDR 266HRZ CL2.5 השאלה מה יקרה אם הזכרון המותקן כרגע במחשב הוא מסוג אחר, נגיד CL3 ? האם אפשר סוגים שונים של זכרון ?

• 1 תגובה
    • 400 צפיות
  13. Started by nehmia,

אני יודע ש 2-2-2-5 זה טוב אבל מה זה עושה מה ההבדל אם המספרים יותר גדולים או קטנים?

• 0 תגובות
    • 399 צפיות
  14. Started by MS-25,

אנא עיזרו לי חברים

• 0 תגובות
    • 399 צפיות
  15. Started by Ac-Boy,

תקשיבו יש לי שתי סטיקים של 512MB של סטארקס DDR2 ו667, אני צריך להחזיר אותם לחנות ביום ראשון והביאו לי 2 TWINMOS עם אותם המאפיינים עד יום ראשון אני רוצה שיהיה לי לבנתיים 4 סטיקים על המחשב וביום ראשון אני אתן לו את הסטארקס.. שאלתי היא זו: אני פשוט מחבר את הטווינמוס? בלי להגדיר משהו או משהו כזה, פשוט מחבר ומופיע במאפיינים של המחשב שלי 2GB?

• 2 תגובות
    • 399 צפיות
  16. שלום לכולם יש לי מחשב עם חלקים די ישנים(amd 3.2). עכשיו אני רוצה לשדרג את המחשב ולהשאיר רק את המארז ספק ציוד הקפי והכרטיס מסך(x850xt) איזה מעבד לוח אם וזיכרונות אתם ממליצים? התקציב 2000-2500... זה מה שחשבתי בנתיים למרות שאני מעדיף זול יותר.. Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB 1 1390ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P5K Pro s775 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E 720ש"ח זכרונות‏ DDR II 1066Mhz 1GB Kingston HyperX CL5 (KHX8500D2/1G) 390 ש"ח תודה! נ.ב מה אתם אומרים על amd Phenom 9500? עדיף? ואם יש יותר זולים אבל ברמה שלא נופלת מהם בהרבה אז אשמח להצעות..תודה!

• 0 תגובות
    • 398 צפיות
  17. Started by mc_elad,

שווה ללכת על לוח שתומך ב-SLI למרות שאני מתכנן לאכשיו כרטיס מסך אחד בחשיבה שבעתיד הדיי-רחוק אני יקנה כרטיס נוסף????

• 1 תגובה
    • 398 צפיות
  18. קניתי מעבד core 2 dou דגם 4600 זיכרון ג'יגה של kingston DDR2 לוח אם Asus P5GCMX וספק 500 ואט ומארז של atx הרגיל השחור עם יציאות usb קדמיות כל זה ב 1000 שקל זה שווה????

• 1 תגובה
    • 398 צפיות
  19. Started by lidro,

תראו אני לא כל כך מבין במעבדים ואני רוצה לקנות מחשב חדש וחשבתי על המעבד הזה Core 2 Quad Q6600 אני לא רוצה את ה6700 נראה לי כי הוא יקר מדיי אבל ראיתי לא מזמן בעיתון שרשום שלא כדאי לקחת מעבד 4 ליבות אמרו שהוא לא תומך בהכל לא יודע לא הבנתי בדיוק אז אם אתם יכולים להסביר לי בדיוק מה ההבדל בין 4 ליבות ל2 זה יהיה נחמד ואם הבחירה של המעבד נכונה לדעתכם

• 1 תגובה
    • 398 צפיות
  20. Started by dnaveh,

שלום, אני מחפש לוח אם לפנטיום 3 עם מעבד עומד. אני צריך להחליף את לוח האם במחשב שיש ברשותי מסוג NEC. נא עזרתכם :האם אתם מכירים מישהו שמוכר לוחות כאלה? תודה מראש, דורון

• 1 תגובה
    • 397 צפיות
  21. Started by anorex,

יש לי את הלוח הנ"ל.... gigabyte קוראים לסדרת לוחות שלהם 6 dual mircle כאילו יש 6 דואלים בלוח לפי מה שאני יודע ....לדוגמא יש לחבר שלי לוח יותר ישן של ג'יג'הבייט ויש לו dual Lan שלי אין...יש לי חיבור אחד של רשת..שזה נראה לי מוזר...אפילו שקיבלתי את הפאנל הניקל האחורי שמחליפים במקום המקורי של המארז יש חור ליד הרשת...שאמור כאילו להיות שם עוד כניסה לחיבור רשת...ופשוט החור ריק. פתחתי את הספר של הלוח שקיבלתי וככה רשום: Onboard Lan VITESSE 8201 phy )10/100/1000 Mbit 1 RJ 45 port מה נסגר? למישהו יש את אותו לוח?

22. Started by lampit,

אני רוצה לקנות לוח אם שיאפשר לי שידרוג עתידי של רכיבים. מתלבט בין: MSI K9NSGM בחבילה הזולה ביותר של איבורי (מודה באשמה, אני חובבן.. ) MSI K9N NEO V3 בחבילה פחות זולה, ללא תוספת מחיר MSI K9NULTRA-F תוספת של 90 ש"ח MSI K9NSLI PLT תוספת של 295 מעבד: AM2 4600 X2 DUAL CORE 64BIT שווה לי לשדרג ל 5200 או 6000? דיסק קשיח: 320GB SATA 1&2 7200 RPM 16MB HITACHI כמה אמינים המוצרים של hitachi? שווה לי להשקיע ב wd למשל? תודה רבה לכל העונים!!!

• 1 תגובה
    • 397 צפיות
  23. Started by nesber,

איזה לוח אם הייתם ממליץ לי לקנות בתקציב הנ"ל? אציין שאני לא עושה אוברקלוק. לגבי ג'יגהבייט, שמעתי שיש להם בעיות התחממות, אז מעדיף חברה אחרת.

• 1 תגובה
    • 397 צפיות
  24. Started by mazoneli,

יש לי את המחשב שמצויין במפרט שלי, אם אני רוצה להוסיף זכרון מה עדיף, מודול נוסף של 1G + ה 512 או לקנות עוד 512 שיהיה לי סה"כ 1G. מה עדיף |?|

• 3 תגובות
    • 397 צפיות
  25. Started by Benz0r,

מצטער שפתחתי פה נושא...לנעול בבקשה =[

• 0 תגובות
    • 396 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.