עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ShayGTi,

היי ממה שקראתי על משחה טרמית, הבנתי שזה חומר שבעצם אחראי על אספקת הקירור מצלעות הקירור למעבד ושכדאי להחליף אותו מדי פעם... השאלה היא, כל כמה זמן כדאי למרוח מחדש משחה? יש לי AMD64 3200 בן שנתיים וקצת ואף פעם לא חידשתי משחה, האם מומלץ לעשות כן ואם אפשר בבקשה הוראות איפה בדיוק צריך למרוח את המשחה...

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  2. Started by omri.ysh,

שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש (לגיימינג כבד, תקציב של בסביבות 8000 שקל), יש לי כבר מעבד (intel core i5 2550k), כרטיס מסך (nvidia geforce gtx680) ומארז (nzxt phantom). אני בעיקר מתלבט עכשיו לגבי לוח אם וזיכרון, למרות שאשמח לעזרה גם עם כל השאר. חשבתי על לוח האם Gigabyte GA-Z77X-D3H וארצה לשמוע את דעתכם עליו, ואם יש לכם אפשרויות אחרות לשמוע אותן, ולגבי זיכרון אני יודע שאני רוצה מעל טרה בייט, אבל אין לי שום אופציה. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  3. בס"ד למעלה והזיכרון של הCL4 הוא עם צלעות קירור (לא יודע אם זה משנה) והלוח שלי תומח עד 4 גיגה ואני צריך לפחות 512MB או 1GB לכרטיס מסך ועוד משהוא האם עושים OC לזיכרונות זה מבטל את האחריות ? ואם הלוח תומך עד 1066 לזיכרונות אפשר ב OC אפשר לעשות יותר גבוה מ 1066 תודה לעוזרים ושבועה טוב

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  4. Started by omricw,

צריך המלצה ללוח אם למחשב חדש שיתמוך במעבדים החדשים וגם עד 32 ג'יגה ראם והרבה חיבורים באיזור 500-600 שקל. עדיף של ג'יגבייט תודה

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  5. Started by tuka,

אני מתכנן על שידרוג של לוח אם, מעבד, זכרונות וכרטיס מסך. כבר היה לי מפרט דיי מוכן עד ששמעתי שהפנרין יוצאים בינואר. הבעיה היא שהמחשב שלי גוסס וחודשיים בלי מחשב זה ממש לא מתאים בשבילי. התכנון שלי היה Q6600 GA-P35-DS3L CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 677MHz 8800GT האם כדאי לי לרדת במעבד וכשיצאו הפנרין למכור אותו ולקנות פנרין? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 417 צפיות
  6. http://cgi.ebay.com/NEW-Intel-Pentium-Dual-Core-E2140-1-6GHz-800MHz-775-CPU_W0QQitemZ350005453099QQihZ022QQcategoryZ129317QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ShippingPayment יוצא 75 דולר בול 300 המחיר הכי זול בארץ למעבד כזה כולל מאוורר

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  7. מחפש השוואה בין זכרון ddr-sdram לזכרון ddr2-sdram מבחינת:סוגי תושב,מתחי עבודה,תדרי עבודה,נפח אכסון-אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי.

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  8. מקווה לתשובות ..אנ י לא מתכנן OC

• 0 תגובות
    • 399 צפיות
  9. שלום ! קניתי מעבד BOX וקיבלתי מעבד Q6600 עם מאוורר של EVERCOOL די ענק בדקתי אצל חבר ומהירות המאוורר אותו דבר לו יש BOX על אותו מעבד אצלו זה 2000RPM וגם אצלי. עכשיו העמסתי לו תוכנות על המחשב (יש לו אותו מפרט כמו שלי חוץ מהמאוורר וחוץ מזה שיש לו מארז עם החלון שסוגר על המאווורר של המעבד אני יצרף תמונות) קיצר העמסתי לו על המחשב והוא לא עבר את ה65 מעלות עשיתי אותו דבר אצלי והגעתי תוך שנייה ל 71 ואחכ ל80-95 מעלות ? המחשב לא איטי כל כך אבל לפעמים הוא היה נתקע לי עידכנתי דרייברים אבל מה עושים אני רוצה גם שלא יעלה לי תחום ככה ? לדרוש קירור BOX או להביא קירור יקר יותר וטוב המארז שלי יש לו 2 מאוורים קטנים אחד אחורי ליד הספק שמוציא אוויר ואחד מכניס אוויר עם חלון שקוף בצד המארז-…

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  10. Started by liiight,

כאשר אני מסתכל בתוכנות ניטור (EVEREST, CPUZ), הוא לא מראה לי שום מידע לגבי הזכרונות. בCPUZ הוא רק מראה את כמות הזכרון, ובEVEREST בלשונית SPD הוא לא מראה כלום בכלל. הזכרונות שלי הם KINGSTON 256MB *2 DDR400. מה יכולה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  11. אז עברו כ 10 שנים מאז שיצא סידרת ה CORE שהייתה בזמנו קפיצת מדרגה די רצינית. הערוץ הבא לקח את כל מעבדי אינטל מהעשור האחרון בערך כולל מעבדי I7 ו I5, החל מה i7-930 ועד מעבדי דור התשיעי, ובדק האם אינטל הצליחה לשמור על שיפור ביצועים עקבי לאורך השנים (ספוילר - ממש לא) ומה קרה לרף המחירים שלה מעבדים עם השנים (ספוילר - עלה משמעותית, שניהן תוצאה של חוסר תחרות כלשהי לאינטל). לדעתי מרתק: https://www.youtube.com/watch?v=KPWEdbfJ0oE

12. Started by Ashand,

שלום מחפש המלצה ללוח אם P35 עם כמה שיותר חיבורי PCI על הלוח ושיתן תמורה טובה לביצועים אחד כזה אמין ולא עושה בעיות המחיר לא משנה אני יכול להשקיע שיתאים למעבד Q6600 ולזכרונות 800... תודה!

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  13. Started by XXbandXX,

קראתי כתבות על לוחות אם וגם הרבה בפורום הזה ואני עדיין לא מצליח להגיע להחלטה - אני בטוח שיש כאן הרבה חברה שמבינים יותר טוב ממני ומקווה שיעזרו לי אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט איזה לוח אם לקנות, אני רוצה המלצה ללוח אם טוב רוב האנשים אמרו לי ללכת על ערכת השבבים X38 אני קונה כ.מסך 8800GT אז צריך להיות ללוח PCI-E 2.0 לגבי הזיכרונות אני מבין שDDR3 בזמן הזה זה רק לעשירים :'( ... האם כדי ללכת על DDR2 כרגע? לגבי התקציב אני מוכן להשקיע בערך 1700 שח אשמח לשמוע כל רעיון אפשרי תודה.

• 0 תגובות
    • 419 צפיות
  14. Started by coolmeen,

Sensor Properties Sensor Type Winbond W83627HF Sensor Access ISA 290h Motherboard Name Abit NF7 Series Temperatures Motherboard 33 °C (91 °F) CPU 47 °C (117 °F) Cooling Fans CPU 4623 RPM Chassis 1500 RPM Voltage Values CPU Core 1.57 V +3.3 V 3.28 V +5 V 4.97 V +12 V 11.73 V -12 V -12.03 V -5 V -5.25 V +5 V Standby 4.92 V VBAT Battery 3.55 V DIMM 2.61 V CPU Properties CPU Type Mobile AMD Athlon XP-A, 2200 MHz (5.5 x 400) 3200+

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  15. דיווח חדש מצהיר כי שתי החברות הגיעו להסכם גדול, לפיו גם המעבדים וגם הליבות הגראפיות של השחקנית האדומה ייוצרו בהתבסס על תהליך ה-LPP ב-14 ננומטר חדשות משמעותיות בהחלט אשר מגיעות אלינומהאתר הקוריאני הוותיק etnews טוענות כי ב-AMD חתמו סופית על הסכם אל מול זרוע ייצור השבבים של סמסונג, שבמסגרתו יחל ייצור של ליבות גראפיות ומעבדים מהדורות החדשים – כבר בחודש הבא, לכאורה, עם ליבות ה-Arctic Islands שישמשו עבור משפחת כרטיסי ה-Radeon R400. לפי הפרטים המובאים, ב-AMD החליטו להתנתק סופית מהשותפה הטאיוואנית הוותיקה TSMC, ולנצל את שיתוף הפעולה הצמוד בין סמסונג ל-Globalfoundries (אשר מתבססות שתיהן על אותו תהליך וטכנולוגיית ייצור ב-14 ננומטר) בכדי להתחיל לייצר את מוצריהם אצל שתיהן …

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  16. amd 64 3200+ soket 745 עריכה:אם למישהו יש מעבד זהה וקירור סטוק אבקש שיבדוק אצלו כמה rpm צריך לעשות מאורר הסטוק ?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  17. Started by zvikas,

היי לכולם אני זקוק עבור מתאם כונן 51/4 דיסקטים של פעם שמיועד לסקופ של סטודנטים בטכניון ,זכרון mulkti media card mmc 32gb אפשר כל כרטיס עד 32gb בלבד zvikas@technion.ac.il

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  18. Started by wizi,

בדרך לא דרך, מסתבר שבדרום אמריקה מוכרים לפני הזמן את מעבדי ה R5 החדשים של AMD. פה ושם מופיעים מבחנים של אנשים פרטיים שרכשו כבר את המעבד והרכיבו מערכת. מעבד ב 200 דולאר בערך שנותן יופי של ביצועים וזה עוד עם זיכרונות על 2400 בלבד. לינק לביקורת לא רשמית ראשונה על מעבדי AMD RYZEN R5 1600

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אז כך מעבדי I7 יהיה עם 6 ליבות ו12 threads I5 יהיה עם 6 ליבות בלי hyper threading I3 יהיה עם 4 ליבות בלי hyper threading

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  20. אז כנראה שבסוף אני אלך על המעבד של AMD Athlon 64 3200+ CPU BOX ובפירוט שלו רשום 1600FSB ובלוח M שאני לוקח Gigabyte GA-K8N Pro nForce 3 150 Motherboard (A64,AGP8X,1394, SATA/IDE RAID,5.1 Sound, G-LAN,USB 2) רשום 800FSB. אז רציתי לדעת מה זה אומר, ואם אני צריך בשביל המעבד הזה לוח M שיש בו 1600FSB??? אם אני לא צריך לוח שיש בו 1600FSB אז רציתי לדעת גם אם הלוח הזה מספיק טוב??! ואם לא אז תביאו המלצות בבקשה. תודה מראש לכל לעוזרים! עריכה: הלוח M שציינתי מספיק טוב?? אם לא אז מישהו יכול להמליץ לי על לוח M טוב בתקציב של 600-700 ש"ח למעבד את'לון 64 ????? (אם אפשר תביאו גם לינק)

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  21. Started by gilgol1,

שלום רב. אני מחפש לקנות זכרון עבור 2 מחשבים, שניהם עם הלוח X58A-UD3R, אך ל-1 מעבד i7 920 ולשני מעבד i7 960. אילו זכרונות עלי לחפש? יש דגמים מומלצים? אני פשוט לא מכיר בכלל את הסדרה הזו. קראתי בשאלות נפוצות שאפשר לרוץ גם ב-3 ערוצים וגם ב-2. מה עדיף? ומאחר ולא מוכרים קיטים של 3 יותר, זה סבבה לקנות קיט של 2 + אחד בודד? זה יעבוד טוב? אני מחפש כמה שיותר זול.. אבל שיעבדו נורמלי. תודה רבה על כל העזרה, דוד. (אגב, בדקתי באתר של ג'יגה בייט לגבי זכרונות תואמים, ומצאתי את הדגם הזול של קינגסטון, אבל רציתי לדעת אם יש זכרונות יותר מומלצים או חדשים שנמכרים היום).

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  22. Started by shlompis,

היי לכולם, נשאלתי מהוא המעבד הכי חזק בשוק אין לי תשובה בטוחה... האם נכון יותר לשאול עבור איזה שימוש ? האם המעבד לשרתים Quad-Core Intel Xeon Processor X7350 של אינטל הוא המעבד החזק ביותר גם בהשוואה למעבדי עמדות עבודה ? או שהוא החזק ביותר עבור שרתים, ומעבד מסוג Core2 Extreme Processor QX6850 ייספק ביצועים טובים יותר בתחומים מסויימים, לדוגמא וידאו. מעבדי Dual-Core Itanium חזקים ביותר בכל תחום ממעבדי Xeon או מעבד QX6850 ? כיצד מודדים את המעבד הכי חזק, יש נתון נמדד לפעולות עיבוד שיכול למדוד דבר כזה ? אשמח לשמוע תשובה מחכימה תודה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  23. [glow=red,2,300]העבודה שלי מתמקדת בתוכנת maya2008/9 וכן בתוכנת After Effects[/glow].. אני עובדת על סצנות כבדות שמצריכות מחשב חזק. להלן המפרט שחשבתי עליו, וכן מפרט שקיבלתי מחברת מחשבים שהמחיר שלו די מחרפן, בקיצור... אני בבלאגן ואני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי ולהיות ספציפיים כי אני אחרי כמה חודשים טובים של התעסקות עם הנושא (: אז הנה המפרט שלי והשאלות שיש לי לגביו. את המפרט שקיבלתי מהחברה אתם יכולים לראות בגדר "נספח" כי אם תוכלו לשדרג את מה שאני הכנתי אני מאמינה שזה יהיה הדבר הטוב ביותר עבורי! הנה- המפרט שלי: מעבד ארבע ליבות של חברת אינטל:Q9450 FSB1.333 2.66 GHz 12 MB of L2 cache 1333 MHz QDR QDR 1600 MHz לוח אם Intel® Desktop Board DX38BT- גם כן של אינטל …

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by Sifo Jen,

קודם כל שלום, אני חדש בפורום הזה (אז להתייחס יפה 0()0 ) שמעתי על משהוא שנקרא מעגלים דואטוניים ושהוא הולך להחליף את המעגלים של היום. מה זה?. תודה. יאיר.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  25. Started by Idanbs,

נשרף לי המעבד במחשב הישן והוא עוד באחריות אבל כבר הפסיקו להביא 478 אז אני מקבל זיכוי מהספק וחשבתי אולי כדאי להביא בכסף של הזיכוי מעבד של AMD ולקנות איזה לוח חמוד.. עכשיו לבעיות.. התקציב הוא לא בשמיים ואני צריך לוח שתומך בDDR בAGP ובSATA (לא 2) למעבד אני מקבל ככל הנראה זיכוי של כ400 שקל וללוח אם יש לי בערך 500 שקל. אם אתם צריכים עוד פרטים דברו.. תודה מראש, עידן.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.