מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שלום רב,יש לי לפטופ שנקנה לפני 7 שנים בערך. יש לו כרגע 1 ג'יגה זיכרון, מערכת הפעלה xp. כתוב שהוא תומך ב dual channel, כמו כן יש לו pci express, אם זה רלוונטי. האם שידרוג ל 2 ג'יגה יביא להבדל בביצועים? ואם כן איזה מומלץ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לעריכה של תוכנות בעיקר אדובי פוטושופ אילוסטרייטור פרימייר ואינדזיין אני צריך שהוא יוכל להריץ לי אותם ברמה דיי מקצועית עכשיו יש לי לוח אם הרוס (בגלל זה אני מחליף) gigabyte p35s3g מעבד intel e6750 (תקין) ספק כוח - צג אליטה 500w כרטיס מסך - 8500 geforce gt יש מצב שהוא פוגע לי ביכולות העריכה והעיבוד של המחשב? לא עבד לי כל כך טוב ברמות הכבדוד של פוטושופ ופרמייר התייעצתי קצת וחשבתי להחליף כבר את כל המערכת כמעט שזה כולל לוח אם מעבד זכרונות וספק כוח מה שהציעו לי מעבד - i5 3450 לוח אם - p67 ad3b3 זכורונות - 8 gb אתם חושבים שיש לי צורך במפרט הזה או כדאי לי לקחת משהו אחר?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח GIGABYTE P35-DS3L יש לי בביוס אפשרות HPET Mode קודם כל מה זה HPET?? ואיזה מוד עדיף32ביט או 64ביט? עכשיו המחשב עובד על 32 שניסיתי לשנות ל64 כל פעם שנכנסתי לסטים הוא הפסיק לפעול למה זה קרה? האם שאני משנה את זה צריך לפרמט את המחשב או רק להתקין שוב תסטים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
עריכה למדתי לבד איך הם עובדים תודה בכל מיקרה אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום חברים אני מתלבט בסוגיית בניית מערכת לעיבוד גראפי "קל" - בעיקר המרת קבצי RAW ב-Batch - התוכנות שאני משתמש בהן הן Nikon Capture NX2 ו-DXO Optics, תוכנות ש-"לוקחות" הרבה משאבי מעבד ויודעות להשתמש בריבוי ליבות, בעתיד, אולי אשתמש גם ב-Photoshop Elements. כנראה שהמחשב ישמש גם לצורך ווירטואליזציה לתרגול סביבות שרתים - עדיין לא בטוח אם אשתמש ב-VmWare או בתשתית אחרת. הדילמה היא בבחירת המעבד עליו תתבסס המערכת - בהנחה שאני מוותר על כרטיס גראפי נפרד ומסתפק במעבד הגראפי המובנה במעבד, מה עדיף, מבחינת תמורה לכסף - מעבד Intel Ivy Bridge (מבחינת תקציב, כנראה ממשפחת i5) או APU של AMD (כנראה ממשפחת A8) - ברגע שאחליט באיזו מערכת לבחור, יהיו כמובן דילמות נוספות בבחירת צ'יפסט ולוח אם, …
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
קיבלתי לאחרונה מעבד חדש מתנה Intel Core i7 3770 3.4Ghz !! ואני מעוניין לרכוש לוח חדש עבורו רוב שימושיי במחשב הם עבור high-end גיימינג אני מוכן להשקיע עד 600 ש"ח ברכישת הלוח אשמח לקבל הצעות ותגובות מקצועיות ! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני צריך לוח אם הכי טוב שאתם יכולים להביא לי עם כרטיס רשת מובנה תקן N למעבד הזה AMD FX-8150 Bulldozer 3.6Ghz 125Watt Eight Core AM3+ BOX תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב ואני רוצה מעבד I7 יש מלא סוגים ואני לא יודע איזה לבחור התקציב למעבד עד 1700 ש"ח (רק המעבד) ופחות אני צריך את המעבד למשחקים כבדים כמו call of duty battlefiled כל המשחקים הכבדים שיש פוטושופ , תוכנות בכללי ושהמחשב ירוץ מהר בלוח אם אני צריך כרטיס רשת תקן N , כרטיס קול, וכמה שיותר יציאות USB3 תקציב אלף ומשהו אבל לא אלפיים וכמובן תואם למעבד. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מרגיש שאני יפיק תועלת מהוספת זיכרון, בעיקר לעריכת וידיאו ומולטיטסקינג, ובאופן כללי האיטיות (הלא קריטית) של המחשב. יש לי שני סטיקים של 1x2GB DDR3 1333Mhz אני רוצה לקנות עוד אחד, הבעיה שקראתי שבמשחקים אני דווקא עלול לאבד ביצועים משום שכרגע זה עובד על דואל צ'אנל ואם יהיה לי 3 סטיקים זה לא יעבוד על הטכנולוגיה הזאת. או משהו כזה. מאחר ו 4 gb מספיק לכל משחק היום אני בעצם פוגע בשימוש העיקרי שלי במחשב עם ה"שדרוג" הזה. אני לא בטוח במה שאני כותב , אשמח להבהרות מלומדות בנושא. תודה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אז הלוח אם של אשתי מת (קבל נפוח) ויש צורך להחליף אותו. להחליף שילוש לא בא בחשבון כי המחשב לא מספיק בשימוש כדי להצדיק הוצאה כזו, אז אני מחפש לוח אם באיזור ה300-350 שקל שיהווה מחליף. הדרישות: תאימות למעבד AMD 6000+ AM2 תאימות לDDR2 אפשרות לשילוב כרטיס מסך מודרני (שיקנה בהמשך) אפשר למצוא משהו שיעמוד בדרישות שלי?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בשידרוג של מעבד, לוח וזכרונות. מעבד אני די נעול על I5 3570K וזכרונות 4GBX2 1866 מעוניין בOC , מעדיף יותר של גיגבייט אבל לא חייב. תודה!
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ברצוני להוסיף כרטיס זכרון למחשב, הלוח אם intel 946gz עם תמיכה לזכרון ddr2 667 mhr היום קשה למצוא את הכרטיס הזה, השאלה שלי אם אני יוסיף כרטיס זכרון ddr2 800 mhr אם הלוח יזהה אותו? ואם אני יוסיף את הכרטיס ddr 2 800 2gb עם מה שיש לי ddr2 667 1gb אם הוא יזהה את שניהם ביחד?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
חברים, יש לי מחשב נייד של HP שלוח האם שלו לא תקין. חלקים מסויימים (שטוחים) של לוח האם מכוסים במין מדבקה / פלסטיק דק שחור בחיפוש שלי ברשת אחר לוח אם זהה לקנייה, אני רואה שרוב הלוחות הם ללא המדבקה הנ"ל. כמה זה חשוב העניין הזה? תודה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
I'm currently off-state so I'm writing in english. I intend to buy a new pc and all my specs are ready. I just have a question about the proccessor , I saw a lot of pc's people made here + on the "recommended PCs list" that u use the i5 3570 a lot more than the 3470, whats so different there? Especially in a combo with GTX 570 like I'm getting.. I mean, is 3470 really falls back in a substantial matter because its only like 20$ cheaper than the 3570 (btw I dont mean the K versions, I wouldnt do an OC either way)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך ניתן לפרק את הגוף קירור CNPS7000V-AL של זלמן מהלוח אם? --------------- לא משנה, הסתדרתי...
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אהלן חברים אני בונה מפרט מחשב (עד 5000 שח) שמיועד לאנימציה (פלאש בעיקר) ועריכת וידאו. המערכת תהיה מבוססת על מעבד i7 3770 וכרטיס מסך (אני מתבט בין הgtx560 לgtx560 ti) אבקש המלצה ללוח אם אמין ומהיר עם מספיק יציאות usb כולל usb3 לפחות 2 יציאות קדמיות.. במה בכלל אני צריך להתחשב כשאני בוחר לוח אם? מה דעתכם על הלוח אם הזה - Intel BLKDH77EB Eb Lake (נמצא במפרט בסיסי שהוצע לי). מה לגבי סוג זכרונות מומלץ? ככל הנראה אקח 2 סטיקים של 4 ג'יגה..יש המלצות לסוג/חברה מסוימת? תודה חברים!
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מעבד AMD מתחמם גם כאשר הוחלפה משחה טרמית, צלעות הקירור נוקו בלחץ אויר ואין בהם אבק, ומאורר מסתובב רק על 1700 RPM איך אני מעלה לו את הRPM ?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם! מחר אני אקפוץ לKSP וקנה שני סטיקים של 4GB של קינגסטון 1333MHZ. אלה הזכרונות : http://ksp.co.il/?uin=11724 אני צריך לוודע שהזכרונות נמוכים ולא גבוהים כמו חלק מהזכרונות(במחשב אחר הזכרונות גבוהים יותר,הם נראים כמו זכרונות פשוטים רק שהם גבוהים יותר) איך אני יכול לדעת אם הזכרונות הנל גבוהים או נמוכים ?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני יודע שב-i7 יש לו תמיכה בht אבל אני לא בטוח כמה לתוכנות של אדובי (פרמייר ,פוטושופ , אילוסטרייטור ,אינדזיין ) יש תמיכה בזה ואם כן כמה זה משנה
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי לוח אם m2n-e עם מעבד amd 5600. המחשב לא מראה תצוגה ואין שום צפצופים. (רק אם אני מוציא כרטיס מסך או זכרונות ממקומם, יש צפצופים). החלפתי ללוח אם יותר ישן עם מעבד פנטיום4 והכל עובד בלי בעיה. אני רוצה לאתר את הבעיה ובהתאם להחליף את הרכיב שאינו עובד, אבל לא יודע מה הגורם לבעיה. אשמח אם תעזרו לי (וגם תמליצו לי בהתאם מה כדאי לקנות). תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה ללוח, מעבד, זכרון. שימושים: בעיקר צפיה בסרטים ב720P על פלזמה ישנה שתומכת עד 720P. מתכנן להתקין גם NEED FOR SPEED אם יהיה אפשרי להריץ (הרזולוציה ואיכות התמונה במשחק פחות חשובים). כל שאר החלקים קיימים. יתרון לתצורה שתצרוך כמה שפחות חשמל מכיוון שהמחשב עובד 24/7. תקציב: עד 1000 ש"ח. אם ניתן יותר בזול עדיף. נפתח שרשור חדש בפורום המתאים, נא לנעול.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הכרטיס תקין, בדקתי אותו במחשב אחר. כשאני שם את כרטיס המסך (GeForce 9600GT) בלוח אם M2N-TVM/S הוא לא מזהה אותו. על הלוח יש כרטיס מסך מובנה GeForce 6100. בביוס לא ראיתי שום אופציה לשנות לPCI Express. מה אפשר לעשות? חיפשתי עדכון ביוס ללוח אם זה (בגוגל) אבל לא מצאתי. המחשב הוא של packardbell.
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי, אם זה מעניין מישהו - אם יש לכם לוח אם תקול (קבלים שדלפו), ניתן לתקן אותו ע"י החלפתם: (יש כאן גלריה של התהליך שעבר) https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151099290974500.456821.689674499&type=1 לא מומלץ לעשות את זה אם יש לכם עדיין אחריות על הלוח או אם אתם לא יודעים מה אתם עושים. הלוח עובד יפה עכשיו (לפני זה קיבלתי המון BSOD במהלך הריצה שלו). אופיר.
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
ניתן לחבר רק כרטיס מסך אחד 1X16 או 2X8 זה נכון http://www.anandtech.com/show/5771/the-intel-ivy-bridge-core-i7-3770k-review/5
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כרגע שילוש של AMD שעובר לאחי הקטן לאחר ששלו הלך. אני רוצה לקנות שילוש חדש(מעבד+קירור+לוח אם+זיכרון). תקציב : עד 2000 עם עדיפות לחסוך,השימושים הם משחקים בעיקר,ותכנות קל. OC דיי גבוהה מתוכנן. ע:לא משנה,הבעיה בלוח הייתה בלוח אם שלו,החלפתי לוחות עם אחד הלוחות הישנים שיש לי והבעיה הסתדרה,ניתן למחוק\לנעול את התרא'ד.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-