מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
מחיריהם של שבעה מעבדים, מדגמי Core2 Duo ו-Xeon, הוזלו בשיעורים של 11% עד 31% http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3094067,00.html http://www.computerworld.com/action/article.do?command=viewArticleBasic&articleId=9110403&intsrc=hm_list
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/IT/showdoc.aspx?i=2523&p=2 הגוגל מיני מפורק לחלקים, עם קצת הסבר על השימוש בו... http://www.google.com/enterprise/mini/
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום חברים , האם ניתן לבצע OC למעבד המסדרה הישינה - i7 870 על לוח H55s2h?
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש שני זכרונות שאני רוצה לדעת מה ההבדל ביניהם ומה עדיף: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2619_2620&products_id=18900 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1377&products_id=19319 מה ההבדל בין שני הזכרונות האלה ומה מהם יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
-
ענקית השבבים מאמתת את הדיווחים המוקדמים ומשיקה מחשב NUC חדש ומדליק אשר מאכלס את הליבה הגראפית המובנית העוצמתית ביותר שהיא יצרה מאז ומעולם. ויש גם אפשרות לחיבור כרטיסי מסך חיצוניים מציאות שבה קיימות מכונות גיימינג ממשיות שאותן ניתן לזרוק לתיק ולסחוב ביחד אתכם לכל מקום שאליו אתם הולכים אולי עדיין לא הגיעה אלינו, אך נראה שהיום אנחנו מבצעים צעד משמעותי נוסף בדרך אליה כשאינטל מציגה פרטים נוספים אודות מחשב ה-Skull Canyon שלה – שמציעה כוח עיבוד מרשים מאוד באריזה בעלת נפח של כ-0.7 ליטר בלבד. בהתאם לטיזר שהוצג בתחילת השנה, הדגם החדש מהווה וריאציה של מחשבי ה-NUC הפופולריים, עם עיצוב משודרג ושטוח יותר (שנראה כאילו הותאם לשימוש סלוני במחשב, באופן דומה לקונסולות המשחק) הכולל…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי מה שאני קורא יש ביקורות מצויינות על הלוחות של MSI עכשיו היבואן שלהם זה בעצם אייבורי שכותבים לא להתקרב אליהם כי הלוחות שהם מביאים בד"כ זה ריפרביש יש מקום אחר אמין שאפשר להשיג בו את הלוחות המתקדמים של MSI או שבכל מקרה זה יגיע מאייבורי איכשהוא? תודה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
http://www.hardspell.com/english/doc/showcont.asp?news_id=882
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום רבותי אם יש למישהו מידע על מתאם slotket ms6905 master לפנטיום3 אודה לכם על כל מידע לנ"ל תודה אבי
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
כרטיס קול 16BIT של קריאיטיב במערכת הפעלה WIN XP שומעים שרוט ומעוות בו זמנית קיימת מערכת הפעלה שניה על המחשב WIN 98 והסאונד נשמע מצויין כל הדריוורים מעודכנים בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום למסבירים אני מעוניין במחשב חדש לוידאו ,כל המשחקים,עריכת וידאו , 1440P השאלה אם כדאי לחכות למאי 2014 שיצא 5770 ? הבנתי שיצא 14 NM AVX2.0 4 צאנלים 4930 מאכזב קצת ב-OC האם יש עוד אלמנטים שיצא במעבד 5770 ? האם הוא יהיה חזק מ-4930 ?
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
- 1 follower
-
-
רובנו מכירים את התוכנה uAMD Tool המאפשרת לחשב את דירוג מעבדים שונים בתדרים שונים. שאלתי היא מה בדיוק הנוסחאות לחישוב הדירוג של כל סוג ליבה? זה מאוד מאוד חשוב לי תודה לעוזרים נ.ב. צריך נוסחא נפרדת למעבדי ה- A64 בעלי 1MB Cache מאלה של ה- 512KB Cache לא?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מה דעתכם למערכת לטווח של שנה שנתיים : עלות 1,356 מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 Box IQ9400 עלות 698 לוח אם ASUS P5Q PRO 31202 עלות 469 1 זיכרון SuperTalent DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 T800UX4GC5 עלות 389 1 מארז כולל ספק HEC 6A19B Black 400W CI-6A19B-400 בקשר ל IO מעביר RAID 5 ממערכת אחרת צורב : מעביר ממערכת אחרת 2 צורבים SATA ו IDE תודה
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אהלן! קניתי מחשב חדש ושמתי לב שמהירות המאורר במעבד משתנה כל הזמן. גם כשאני עושה פעולות פשוטות כמו הפעלת דפדפן למשל... הטמפרטורה במצב סטטי בווינדווס היא בסביבות 43. האם ככה זה צריך להיות? קראתי שלעוד אנשים זה היה ברשת וחלקם פשוט שינו את הפרופיל של המאוורר דרך הביוס. אז עשיתי גם שהמאוורר יהיה על 30 אחוז ורק כשהטמפרטורה תגיע למעל 60 הוא יגביר מהירות. זה פיתרון טוב? או שיש פיתרון אחר שלא מצאתי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להריץ את Battlefield V ב-FullHD, בהגדרות גבוהות ובקצב תצוגה שפוי בהתבסס על ליבה גראפית מובנית בתוך מחשב נייד קומפקטי? באינטל מאותתים לנו שבקרוב זה כבר לא יהיה חלום מוזר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי, אתמול ניקיתי את המחשב מאבק. הטמפרטורה הממוצעת לפני הנקיון הייתה 39 מעלות בממוצע למעבד ו 35 בממוצע לצ'יפסט. עכשיו הטמפרטוה במנוחה של המעבד עומדת על 34 מעלות, ובממוצע 37-38. לגבי הצ'יפסט נראה לי שההבדל בין הטמפרטורה לפני הנקיון ואחריו נובעת אולי מהתזוזה של החיישן. השאלה היא כזו: יכול להיות שנקיון באמת מוריד טמפרטורות ברמות כאלה? לא היה כ"כ הרבה לכלוך , והוא די חדש. כולה חודשיים וחצי. אין כבלים מנותקים או משהו, והכל מנוטר בדיוק כמו קודם, אז לא נראה לי שמשהו זז בחיבורים..
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
-
-
השבב המשופר שעשה בכורה לפני חצי שנה זוכה ללקוח נוסף ומביא איתו הוזלה של 100 דולר במחיר הבסיס המומלץ - אך אם תרצו מקסימום ביצועים תוכלו להגיע אל רמת מחיר אימתניתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 382 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, רכשנו למשרד זכרונות DDR2 800MHz ECC 2*4GB . התברר שלוח האם לא תומך ECC memory (דגם GIGABYTE EQ45M-S2) ומאז אנחנו במסע חיפושים אחר לוח אם שיתמוך בזכרונות הנ"ל. כפי הנראה ה chipset הנחוץ הינו x38/x48 אולם בארץ לא ניתן להשיג לוח אם בהתאם לפרמטרים הנ"ל. (לאחר ברורים מול 3 חנויות, איש מחשבים וגוגל)... גם חנויות שמופיע באתר שלהן דגם תומך ECC, לא מוכרות אותו יותר. (לדוג' Gigabyte GA-X48-DS5, Gigabyte GA-X48-DQ6) אודה על עזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אהלן. הבעיה קשורה ללוח אם של PS3, אבל אני פותח את הדיון כאן כדי לקבל עזרה בנושא הכללי של לוחות האם. בחנות שבה הבאתי את המכשיר שלי לתיקון, נאמר לי, ואני מצטט: "לצערינו , התקלה התבררה כמורכבת יותר , כאשר הכשל הוא לא בספק אלא בלוח אם." מאז שקניתי את המכשיר, היו לי בעיות עם כונן הBLURAY, הוא תקע לי דיסקים כל שבוע. האם לוח אם שאינו תקין יכל לעשות נזק לכונן? נאמר לי שבתיקון יחליפו לי את לוח האם עם כל הרכיבים, חוץ מהכונן והמארז. הבעיה שהאחריות שלי נגמרת תוך חמישה חודשים, ולהחליף כונן עולה חצי ממכשיר עצמו.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
Real World Tech פרסם מאמר מעניין בו מסבירים את הארכיטקטורה של K10 - Phenom .
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
מה מבינהם עדיף יותר? GIGABYTE GA-P35-DS3 ASUS P5K (QUAD READY) INTEL P35 FSB 1333MHZ HD AUDIO GBL
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
ראיתי מספר לוחות זולים לתקציב שלי רציתי לדעת מה עדיף מבינהם? 1 Gigabyte GA-AB350M-DS3H V2 2 Gigabyte B450M DS3H 3 Gigabyte B450 AORUS M מה מהם עדיף השימושים זה כמו הכל משחקים שירים סרטים מחשב שצריך לעבוד 10 שעות ביום לפחות...
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
האם הפחתת המחיר עבור דגם הגיימינג המצליח עם טכנולוגיית ה-V-Cache הייחודית יסייע למפתחת השבבים לשמור את הראש מעל המים עד להגעתם של דגמי X3D חדשים בתחילת 2023?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 384 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש למחשב החדש לוח אם עם תושבת 1156 ושיהיו לו יציאות USB3 אני הולך לחבר שני כרטיס מסך ללוח האם לצורך צפייה בריבוי מסכים הבנתי שאם אני מחבר שני כרטיסי מסך ל PCI E של הלוח אם יציאות USB 3 לא יעבדו במהירות שהן צריכות לעבוד האם יש לוח אם שיכול לתמוך בשני כרטיסי מסך ויציאות USB 3 במהירות גבוהה תודה חזי
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מחשב נופל כל כמה ימים ללא סיבה - יש צלצול שיש בעיה שעולה כאילו חלק לא תקין או בעיה של ביוס או דרייבר 1. כל כה ימים המחשב שמזיז את העכבר נופל מסך שחור ורעש של מאוורר חזק מהמחשב לא יודע אם של CPU או כרטיס מסך . 2. מבצע מספר הדלקות של המחשב ללא הצלחה להגיע לביוס יש צילצול מהמחשב שנדלק שמשהו לא תקין . 3. אני לא יודע מאיפה הבעיה אני זוכר שיש בווינדוס אפשרות לראות הסבר על נפילות מחשב וסיבה אבל לא זוכר איך להגיע לראות איפה הבעיה שווינדוס מגלה ? 4. היום כדי להדליק מחשב - הוצאתי את הבטריה במחשב שעשה ריסט לביוס והמחשב נידלק הבעיה שזה לא מתקן כלום ועוד יום או יומיים זה יקרה שוב בביוס הפעם לא שינתי זכרון RAM ל 3800 והשארתי 2600 - והמחשב עלה תקין אולי זה קשור או לא ? למישהו ראיון …
-
- 0 תגובות
- 252 צפיות
- 1 follower
-