עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by eyal1983,

ראיתי שרק מעבדים מתקדמים יותר תומכים בזה.. כלומר חלק ממעבדי האיי3 בכלל לא תומכים בזה. השאלה, האם כשאני מחבר את המחשב למסך חיצוני,(ולא משנה את הגדרות הגרפיקה במחשב) - האם יראו יותר טוב תוכן 720p במסך חיצוני, בגלל הפיצ'ר הזה במעבד ? או שזה נועד אך ורק למי שרוצה לשנות את הגדרות התצוגה במחשב?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  2. היי קלטו סרטון שלי על הלוח אם הפצצתי הזה ביקורת בונה תתקבל בברכה (סליחה על איכות השמיעה טעות של הצלם...)

3. סימנתי בתמונה שלושה מעבדים, רציתי לשאול האם ייתכן שהמעבד העליון אכן חזק יותר משני התחתונים? אני מניח שאני לא מבין את ההשוואה של האתר...

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. יש לי מחשב ישן בבית שאני רוצה לשדרג לו את הזכרון. המפרט הנוכחי: מעבד Processor Intel® Core i5 CPU 650 @ 3.20GHz, 3193 Mhz, 2 Core(s), 4 Logical Processor(s) בלוח אם Gigabyte GA-H55M-UD2H 2 כרטיסי זכרון Kingston 2GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 אני מעוניין בהוספה של עוד 4G. האם כדאי לי לרכוש עוד זכרון מאותו הסוג בדיוק?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  5. איזה מהירות לזכרונות DDR 3 מומלץ? (מחיר לתוצאות) אין לי בעיה של תקציב, אבל אני לא רוצה לשלם יותר מידי על מהירות שאני עצמי לא ישים לב עליה. אני גולש באינטרנט ומתעסק עם הרבה תוכנות. ( לא משחק משחקים)

• 5 תגובות
    • 520 צפיות
  6. שלום רב, רציתי לעמוד על ההבדל שבין זכרון 4GB DDR3 שנתוניו הם: 9-9-9-27 לבין אותו הזכרון, שנתוניו הם 9-9-9-24 האם יש הבדל, וככל שכן האם הוא מצדיק תוספת של 30 ש"ח במחיר? תודה.

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by dd1,

שלום רב, הנני מתלבט בין שתי לוחות אם אלו: Gigabyte GA-Z77-D3H 1155 ATX | Gigabyte GA-Z77-D3H 1155 ATX מה ההבדל ביניהם? וככל שישנו, מי מהם עדיף? כמו כן, עד כמה הם מתאימים למעבד i5 3570k? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  8. Started by jungle-man,

אני בטוח שאם תסתכלו על המפרט מחשב שלי גיחוך קל יעלה על פניכם. "מה הוא מחזיק 670 עם מעבד עתיק כמו ה8400 שאמנם מומהר קלות אבל לא ברור לו שזה צוואר בקבוק עצבני?". אז מן הסתם זה ברור, התכנון היה לשלב את ה670 עם 3470 אולם מטעמים כלכליים זה עוד לא קרה ואולי גם לא יקרה בזמן הקרוב. מה שכן ניתן לעשות כרגע זה להחליף את ה8400 בQ6600. והשאלה כאן האם בסופו של יום יורגש הבדל משמעותי בביצועים. הטרחה מבחינת ה6600 היא רק לאסוף ולהביא אותו הביתה ולהתקין במחשב, אין עלות כלשהיא. תודה

9. שלום לכולם. הזמנתי שלשום מחשב חדש מאוד חזק (core i7 3770 gtx 680 וכו') עכשיו הזמנתי אותו עם לוח אם msi B75MA-P45, ולאחרונה הבנתי משהו. הזמנתי כונן SSD של אינטל (520) וכונן HDD רגיל של 2 טרה. עכשיו שניהם תומכים חיבורי SATA 3 וראיתי באתר של MSI שללוח אם יש רק יציאה אחת. השאלה שלי היא האם זה אפשרי לחבר בטור את 2 הכוננים לאותו חיבור SATA 3? אם זה בלתי אפשרי, בבקשה תמליצו לי איזה לוח אם הכי טוב לקנות למחשב כזה, כי אני צריך להתקשר לאייבורי ולשנות את פרטי ההזמנה לפני שהם ירכיבו את המחשב. תודה מראש למי שעוזר!

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  10. Started by cha_had,

ערב טוב לכולם, אני מעוניין לשדרג זיכרון למחשב שברשותי (הזיכרון שלי הוא מחברת קינגסטון,נפח 4 ג'יגה, ddr3 עם FSB של 1333MH ו-CL9), כאשר לוח האם הוא H61WW של אינטל. הבעיה היא כזו: חיפשתי מתוך התעניינות באיביי כמה בערך יעלו שם זכרונות ומצאתי שיש שלוש דגמים ל-DDR3-1333MHZ והם מסוג: PC3-10600 PC3-10660 PC3-10666 ואני לא מבין מה ההיבדל???? בכל אופן, בבדיקה שביצעתי במחשב עם CPUZ, הזיכרון שברשותי הוא PC3-10700. ועל כך השאלה המתבקשת היא: במה עליי לבחור? אני מודה מקרב לב לכל מי שיענה על שאלתי. בתודה, חיים

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  11. Started by rami052,

הייי הזמנתי את זה Kingston HyperX Beast 8 GB Kit (2x4 GB) 1600MHz DDR3 PC3-12800 Non-ECC CL9 DIMM XMP Desktop Memory KHX16C9T3K2/8X וזה גם מה שהיה כתוב על האריזה ועל הפריט עצמו שקיבלתי התקנתי לתוך המחשב ובדקתי עם תוכנת בדיקת חומרה וכתוב שם על הזיכרון : Max bandwidth PC3-10700 (667 MHz) מה זה אומר ? שזה לא מה שהזמנתי או שאני לא מבין מה אני קורא אגב, אם זה חשוב אז יש במחשב לוח אם ASUS P8Z77-V LX LGA 1155 מעבד אינטל 3570k i5

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by saarxee,

המפרט הוא: INTEL G620 4GB RAM GIGABYTE H61M-DS2 NVIDIA GT520 תקציב עד כ-2000 שקלים, מטרת השדרוג היא לרינדור סרטוני וידאו וגיימינג, שניהם מחולקים לשימוש שווה. מדובר במשחקים מודרניים כיום. נדרש גם ספק חדש כחלק מהתקציב. רכיבים מ-TMS בבקשה.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  13. שלום רציתי לדעת האם הלוח שלי יתמוך במעבדים החדשים של אינטל? ודגם הוא p6t של asus טהרם יהיה צריך להחליף עוד חומרה או שאין צורך? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  14. Started by yakir4u,

איזה זכרונות יתאימו לי עם המוגן 3 שיש לי ? DDR3 שמונה ג'יגה לסטיק אני מחפש תודה

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  15. מישהו יודע האם אמורים לצאת (מתישהו) מעבדי HASWELL עם יותר מ 4 ליבות, למשל כמו משושי הליבות של INTEL בדור הקודם ?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  16. Started by nesber,

יש לי מחשב i5 3470 על לוח של ג'יגהבייט GA-B75M-D3H. בתוכנה AIDA64 כל הטמפורטורות המדווחות נמוכות, חוץ מPCH DIODE, אשר עומד על בערך 48 במנוחה, ו55 במאמץ. לפי הבנתי מדובר בטמפרטורה של שבב כלשהו על לוח האם. יש לי מארז סביר SILENTIUM עם מאוורר אחד גדול מאחורה ואני לא עושה אוברקלוק, כך שאני לא רואה סיבה להתחממות יתר(מה גם שכרגע מזג האוויר לא חם). האם מדובר בטמפרטורה נורמלית? ניסתי לבדוק גם עם HWMONITOR אבל לא מצאתי שם ערך מקביל לpch diode הזה. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. שלום רב, להלן לוח האם שלי: x58 - pro e http://www.msi.com/product/mb/X58-Pro-E.html#?div=Basic במפרט, תחת שדה MEMORY מופיע הדבר הבא המציין את מהירות התמיכה בזיכרון: DDR3 800/1066/1333*/1600* (OC) מה שלא ברור לי הוא מדוע יש "*" ליד המספרים 1333 ו- 1600 (אין שום התייחסות לכוכבית הזאת באתר או מה היא מציינת) כמו כן, מהו צמד האותיות OC מציין כי הזיכרון שיש לי כרגע הוא 1333 ואני רוצה לשדרג ל- 1600 תודה, רותם.

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  18. Started by OzZzZz,

היי חברים יש לי מעבד i3 עם סוקט 1156. אני רוצה לקנות לוח min ATX אבל כל מה שאני מוצא הוא תומך רק ב 1155. אני רוצה את המלצתכם בנושא. אני צריך לוח Mini ATX עם תמיכה בסוקט 1156. תודה.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  19. רגע לפני שאתם עונים ״ברור שתיקח IvyBridge כי זה מהדור החדש״.. אני באמת רוצה להבין את העניין הזה לעומק לפני שאני מוציא 1000-2000 שקל על מעבד. הבנתי שלמרות שמעבדי הסנדי ברידג׳ כמו 3820 ו-3930K הם מהדור הקודם הם יותר מתאימים לשימושים שציינתי בין היתר בגלל העובדה שהם מגיעים ללא מאיץ גרפי שהוא מיותר מכיוון שאני משמש בכרטיס מסך ייעודי. כביכול השקיעו את הייצור יותר במעבד עצמו? לעומת זאת אני גם מבין שמעבדי הivy ברידג׳ כמו 3770K נותנים ביצועים טובים יותר בלי שום קשר לאוברקלוק. מה שכן.. הבנתי גם שהסנדי ברידג אוכלים יותר חשמל ומתחממים יותר. מה דעתכם? ואגב שאלה נוספת כבדרך אגב- I7-3820 הוא מעבד סנדי ברידג׳ שהוא ללא מכפלה פתוחה והבנתי שבכל זאת אפשר לעשות לו אוברקלוק. זה נכון?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. למי שזוכר ומי שלא, יש לי בעיה שאחד הסלוטים בלוח "לא עובד". הזכרון לא מזוהה במערכת (רשום שיש 2GB, אפילו לא כתוב שיש 3GB ו1GB לא ניתן לשימוש..). בBIOS הוא גם לפעמים זוהה ולפעמים לא (ממה שבדקתי פעם, עכשיו עדיין לא בדקתי.). מה שמוזר לי זה שCPU-Z מזהה שיש לי 2 כרטיסים, מזהה את שניהם, ומעבר לכך, אפילו מזהה את הפרטים (חברה, נפח, סיריאל, דגם וכו') של שניהם (בעוד אחד מהם בכלל לא עובד לי..). מה הקטע פה?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  21. Started by Barel1,

אז ככה, אני חושב שהמעבד שלי מתחמם יותר מדי, אני לא יודע אם זה אמור להיות ככה. בעיקרון בזמן מנוחה (IDLE) - המטפ' מגיעה ל 44 - 45 עדכון : ניקיתי קצת, הטפ' ירדה ל 40 - 41 בזמן מאמץ הטמפ' מגיעה ל 79 - 80 אז השאלה שלי האם זה אמור להיות ככה?, אני אמור לדאוג לגבי זה (החלפת משחה טרמית או אולי החלפת קירור למעבד?) ועוד שאלה, אני חושב שחום המעבד משפיע על חום המחשב בכללי, מכיוון שהמחשב ממש מתחמם בצד הלוח ממש אפשר להרגיש את זה על המארז. אכן קיימת סירקולציית אויר במארז והכבלים מסודרים. תודה!

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  22. שלום חברים, המליצו לי על לוח האם ASROCK Z77 PRO3 האם זהו לוח אם שיציג יעילות גבוהה ב OC ? האם תוכלו להמליץ לי על אופציה עדיפה (אם קיימת) במחיר של עד 600 ש"ח? (חשוב שיהיה חיבור USB3 לקדמת המארז, אפשרות ל SLI / CF ) תודה

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחפש לוח אם שתומך ב CrossFire עבור i5-3570, OC קליל יעשה במידה והדבר יתאפשר (יותר חשוב לחסוך כסף כרגע) חשוב שיהיה מקום לכרטיס PCI-E רגיל (כרטיס קול) ושלא יחסם על ידי הכרטיסי מסך (כל כרטיס שני סלוטים) חשבתי על MSI Z77A-G41 אבל אני כבר לא בקיא בפרטים כל כך, אז אשמח לשמוע את דעתכם בעניין. רצוי מ TMS

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  24. שלום קיבלתי מחבר מחשב amd athlon x2 245 am3 (כניראה AM3 אני חושב) עם איזה לוח אם של ג'יגה בייט. היה למחשב כרטיס זיכרון של קיסטונג 2gb ddr2 במהירות 800 מגה הרץ. הוספתי לו מהמחשב הישן שלי כרטיס זיכרון 2 gb של סאון גם כן אותה מהירות. ברגע ששניהם עובדים הביוס מדווח כי המהירות הינה 533 מגה הרץ. השאלה שלי למה זה קורה ואיך ניתן לפתור זאת?. אגב במחשב הקודם עם אותו סטיק 2gb של סאון עבד עוד כרטיס 1 gb גם של סאון והמהירות של שניהם הייתה 800 מגה הרץ. אגב הסתכלתי בביוס ובניגוד מוחלט לביוס של msi או של לוחות שתומכים במעבדים של אינטל לא ראיתי את התפריט שאחראי על אובר קלוק.,באס והיחס מה שמאוד מוזר לי. יכול להיות שזה בגלל שמדובר בשני חברות שונות? אולי cl? בכל אופן שאני יחזור לביתי אני ינ…

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by maxwell10,

יש ברשותי מעבד i7 3770. איזה לוח אם מומלץ לרכוש למעבד כזה? בנוסף ברצוני להוסיף לפחות 8MB זכרון, איזה זיכרון כדי לרכוש? שימו לב שעלי להוסיף חיבור חיצוני RS232, האם יש לוחות-אם עם חיבור כזה מובנה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים