עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שווה לי לקנות ב250 דולר Athlon XP2002+ ועוד 256DDR 266 Ram...בנוסף ל256 הקיימים והיטסינק של ThermalRight מדגם SLK600 כולל מאורר ? העם אני יקבל את כמות הביצועים שחסרה לי...?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by IntoXicaTeD,

יש לי וויכוח אם חבר שלי... אני טוען ש-AMD יותר מהירים והוא טוען שאינטל... רציתי לדעת אם הטעון שלי הוא הנכון הוא שלו, ואם יש השוואה בין שני המעבדים להוכיח מה יותר מהיר.

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. אפשר המלצות ללוח אם ומעבד + זכרונות וכ. מסף עד 2500 ש"ח

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by le cat,

מחירו של מעבד: Pentium 4 2.2Ghz Inc. Fan 400Mhz SOCKET 478 0.13 Micron 512k Cache זהה למחירו של מעבד: Pentium 4 2.26Ghz Inc. Fan 533Mhz SOCKET 478 0.13 Micron 512k Cache האם כדאי, בינתיים, לקנות את המעבד 2.26 עם זיכרון 512RDRAM PC800, למרות שהוא תומך בזיכרון RDRAM PC1066? אגב, לוח האם יהיה: ASUS P4T533-C. תודה!

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. רשמתי בתחלה לכולם הודעה שאני מחפש חלקים למחשב האמת לא כל כך עזרו לי היו חלק שנתנו אתרים טובים וקראתי איזה עשרות מאמרים על - 850E ו- i850 . ואיזה לוח אם הכי טוב היום בשוק דברים כאלה מה שהגעתי למסקנה אפילו התקשרתי לחבר שלי שעובד אינטל ולעוד חבר שהוא טכני והרבה עשיתי כדי לדעת מה הכי טוב. לפי - 850E וזיכרון של RDRAM 533Mhz ==================== במקום הראשון: אז כך לפי סקרים רבים הלוח האם הטוב ביותר הוא: Gigabyte GA-8IHXP שעולה: 1043 ש"ח. הוא כולל כרטיס מסך,כרטיס מוזיקה, כרטיס רשת ועוד...... + USB 2.0 במקום השני : הלוח הכי מוביל בכמה נקודות הפרש קטנות הוא: ASUS P4T533-C RDRAM שעולה: 1179 ש"ח. הוא כולל כרטיס רשת ו- USB 2.0 לפי - i850 400Mhz ======== במקום הרא…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by Dj_Infernal,

אני מתכנן לקנות זכרון 512M - עכשיו למה הכוונה שאומרים PC3000 או PC2700 מה זה אומר? ומה זה CTL או משהו כזה?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Fetalo,

P4 - 1.5 423 לוח אינטל d845hv 128 ram תודה ;D

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by KoM,

כמה שאלות לי שאני רוצה לברר בקשר לזכרונות שאני רוצה לרכוש, קודם כל האם כדאי מודול אחד של 512 או זוג 256 ? וכעת לשאלה הרצינית, איזה מודול של זכרון PC3000 CL2 כדאי מבין החברותש שלמעלה כאשר כסף לא נכנס כאן כבעייה, על מה הייתם ממליצים ומה הכי כדאי לדעתכם... מה אתם הייתם קונים, וכמובן, למה ?

• 44 תגובות
    • 4.2k צפיות
  9. Started by Regev,

שאלה דחופה מאוד. אני קונה מארה"ב שבוע הבא מחשב ואקח כנראה פנטיום 4 1.6 עם 80 ג'יגה או 1.8 עם 60 ג'יגה, אותו מחיר. אני רוצה להגיע לתוצאות אוברקלוק טובות עם לוח EPOX 4SDA וזכרון CORSAIR 256MB DDR PC-2700, עכשיו - איזה היטסינק טוב וזול לקחת, שיהיה שקט הכי חשוב????? איזה מארז??? FULL TOWER או שיספיק הMIDI ATX??? כל זאת, בפרק הבא של HWZONE...

• 76 תגובות
    • 6.7k צפיות
  10. Started by Dj_Infernal,

אני קונה מעבד מבית אינטל פנטיום .... וזיכרון 512MB מסוג DDR....עדיין לא החלטי איזה חברה הכרטיס מסך הולך להיות MSI או ASUS ואני מיתכון לאחד מהדגמים של Geforce Ti!! אין לי מוסג בלוחות אם ....ובוא נגיד שהתקציב הוא עד 1000. איזה לקנות......? אם אתם יכולים תסבירו לי על הדרך מה זה O/C שאין לי מושג מזה. ועוד כמה דברים שאני צריך לדעת על לוח אם! תודה רבה!!!

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by dulman,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב ואני רוצה שתעזרו לי בבקשה לבנות אותו אוקיי אז התקציב הוא בערך משהו כמו 4000 עד 4300 שהכרטיס מסך יהיה משהו כמו gforce 4 או gforce 3 זיכרון פנימי 256 ddr דיסק קשיח 40G 7200 floppy teac 1.44 d-rom X52 מעבד amd 1800 עכשיו אני רק מבקש טובה שאם מישהו יכול אז שיבנה לי מחשב בערך כזה בתקציב שאמרתי ותודה מראש אחים שלי

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. האם תהיה נחיתות בביצועים עם CROSAIR 256DDRAM PC2700+ אינטל 1.6A עם O\C ל2.0+ הלוח של אפוקס. אם כן, כמה, והאם זה יהיה מאוד מורגש. אם יש לכם הצעות, אנא רשמו. בתודה.

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. ואם כן, איך אפשר להיפטר ממנה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Regev,

שאלה, אני קונה מעבד א.מ.ד היום אז ככה שאני לא מתכנן אוברקלוק, עכשיו, עוד מעט אני צריך להזמין את החלקים מ-NEWEGG, השאלה - האם OCZ הם זכרונות מומהרים?????? יש בחנות הזאת ב56 דולר 256MB DDR PC-2100 OCZ 300HZ יש ב65 דולר - KINGSTON 256MB DDR PC-2100 ובאותו מחיר של CORSAIR. מה עדיף מבין השלושה, אגב, היו ביקורות טובות שם מאנשים שקנו את הOCZ... דחוף חבר'ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by dorosen,

מה הלוח הכי טוב לP4 (לOC) מבוסס RDRAM פשוט אני רוצה להחליף את הלוח, ויש לי זכורונות ומעבד

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום שמי זאב עתדואי בן 20 אני ממש לא מבין את המחשבים היום באופן פנמי אני זקוק לעזרה בקניית חלקים למחשב: - לוח אם - מעבד - זיכרון השאלה היא מה הכי טוב היום בשוק מה הכי כדאי. ??? התקציב שלי בערך בין 1000 - 2500 משהו כזה אם יש לכם המלצאות יותר מהמחיר הנ"ל בבקשה רשמו לי עוד סוגים וחלקים טובים שיש היום בשוק ששווה לקנות. בבקשה תעזרו לי בתודה רבה זאב. נ.ב: אנא אם אפשר ציינו לי את השם של החלק הסוג ומספר הסידורי שלו ( אם אפשר) בתודה זאב.

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. לפני יומיים נשרף לי הלוח אם (עם עשן). הלכתי לאחריות והחליפו לי מעבד זיכרון ולוח אם. אתמול הרכבתי את הכל, וכשניסיתי להדליק כלום לא עבד, לא צליל לא כלום רק הלד הכתום בלוח אם דלק. אחרי כמה נסיונות נדלק והרחתי ריח שרוף. מהר סגרתי את הכל ואם הלוח אם לא ניזוק אז הCPU כנראה כי אחת הקצוות שלו ב... צבע וגימור לא קונבנציאונלי עכשיו צריך שוב ללכת לאחריות (אזטק)... אז ככה, עכשיו זה עושה לי מה שגם קרה לי כמה פעמים בעבר, הכל עובד אבל אין תמונה במסך. כמו כן זה עושה אותו דבר אם יש מעבד או אין מעבד (=מעבד מת?) זה גם עושה תיקתוקים בSPEAKER. נ.ב. - אני שוקל לקנות NANOTHERM במקום AS3, כי הNANO לא מוליך, רק ליתר ביטחון (נראה לי שעם עודף המזל שלי אני צריך מקדמי הגנה) נ.ב.2 - מתי מגיע SL…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Cereal Killer,

באם הנמר שינה חבורבורתיו או לא

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  19. Started by penny_hardaway,

אני רוצה לקנות מחשב מבוסס AMD אבל אין לי מושג איזה לוח אם לקנות. בתודה מראש, פני

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Fenomeno,

העניין הזה עבר ממש כל גבול, הבחירה העיוורת של טום בלוחות ג'יגה בייט כטובים ביותר, משהו מסריח כאן... דבר ראשון, בסקירת לוחות מבוססי הI845E יש פתאום התייחסות לאפשרויות OC..דבר שלא ראינו בסקירה על לוחות הKT333 למשל, וגם לא בסקירה על לוחות הRDR (בסקירות האלה משום מה לג'יגה בייט היו אפשרויות OC גרועות יחסית)..בסקירת הI845E הנוכחית כמה דברים לא מובנים לי: 1. איך הג'יגה בייט זוכה כשברוב הבנצ'מרקים הוא משתרך במקומות האחרונים? 2. למה הג'יגה בייט מוכרז כ'לוח הפיצ'רים' כאשר לאביט IT7 יש פיצ'רים שעולים על אלה של הג'יגה בייט בכמה וכמה דרגות? 3. ממתי בוחרים לוח כטוב ביותר בגלל פיצ'רים? וגם אם הבחירה היא לפי פיצ'רים..הIT7 עדיף על פניו. אני אישית לא סומך (לא שסמכתי) יותר על האתר של טום (…

• 30 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by Jar with me,

כל הזמן שאני בפורום פה אני רואה איך שכל הזמן מעבדים שיותר חלשים במפנטיום 4 במהירות , גוברים עליו. פעם אחת IIB הסביר שזה בגלל הפיפלין הארוך שיש לפנטיום 4 וכך גורם להאטה בביצועים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=802;start=0 אבל האם זאת רק הסיבה? הרי לפנטיום 4 לא רק שיש מהירויות יותר גבוהות , אלא גם באס הרבה יותר גבוה תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by or,

אבל על כל הסוגים לא רק raid 0

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Fetalo,

תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים על הלוח החדש הזה שאמור להיות הצלחה ענקית אני רוצה לכלול אותו במפרט הבא שלי ואני מאוד רוצה לדעת את דעתכם עליו אשמח לשמוע בעיקר מאנשים שיש להם את הלוח הזה (למרות שאני בספק שלמישהו כבר יש) אני אישית מאוד מתרגש מהלוח הזה כי הוא נראה פצצה - אבל מה איתכם? ;D http://www.gigabyte.com.tw/products/8ihxp.htm

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by big z,

שלום לכולם הרגע התקנתי XP עם הלוח החדש ושתי דברים מציקים לי. 1. אין דרייבר לUSB2 ואני גם לא מוצא מאיפה להוריד , אפילו באתר שלהם אין. 2. משום מה לוח כל כך מכובד לאוברקלוק והוא לא מגיע עם תוכנת ניטור לווינדוס לטמפרטורות והמאווררים אלא רק דרך הביוס האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הדרייברים האלה ? ,או תוכנת ניטור שמתאימה ללוח בסגנון intel active monitor ? כל התשובות ייתקבלו בברכה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום בנים ובנות רציתי לדעת כמה מעניין אותכם מעבד הדור הבא של AMD הידוע כ Hammer. והאם הייתם מעונים לדעת עליו יותר ולקבל Review טכנולוגי עליו ועל נושאים קשורים כגון מה זה אומר מעבד 64bit, מה השינוי שמביאה לנו ארכיטקטורת ה Hammer, איך הHammer עומד (טכנולוגית) מול מעבדים אחרים כגון ה Athlon וה Pentium 4, לקבל הבנה קצת יותר מעמיקה של ארכיטקטורה וביצועי מעבד (ופלטפורמה). וכו' וכו' כמו כן האם מערכות ריבוי מעבדים מעניינות אותכם, כי פה חלק גדול מהשינוי שמביאה ארכיטקטורת ה Hammer. היו כנים, אני אשמח מאוד לקבל תגובות בנושא. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים