מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
לאינטל 14 NM יש PCI - Express 4.0 ן-DDR4 and SATA Express Intel Skylake 14nm CPUs have PCI - Express 4.0 , DDR4 and SATA Express While Intel plows its way through the upcoming flagship processor release called Ivy Bridge E, Intel has been on a constant rampage releasing new products to satisfy the appetite of the enthusiasts and overclockers. Without underlining what special features the Intel i7 4960X will bring, and they have already sprung around revealing what to expect in the next generation processors codenamed: Skylake.Skylake would be built around a totally new 14 nm process design as an update over the Tri – gate architecture. Instead of featuring the Gen 8 GP…
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
Z77-D3H בדקתי עם HWMOINTOR ועם CPU-Z . ניסיתי ביוס בטא אחרון ועדיין זה קורה . ניסיתי לנעול ל100MHZ וזה עדיין קורה. ניסיתי לנעול ל102MHZ ולהוריד מכפלה וזה מקפץ ל104MHZ . :huh: בIVY המעבר מ4.7 (מטרה) ל4.85GHZ כפי שאתם יודעים הוא סופר קריטי ברמה של לעבור מ1.3 וולט למעל 1.4 וולט בשביל להיות יציב ...
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
AMD Athlon II X3 435 GA-770TA-UD3 2 זיכרונות של G SKILL 1333HZ בגודל 2GB 2 זיכרונות של PATRIOT 1333HZ בגודל 2GB סה"כ 8GB
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי סטיק זכרון של 2GB OCZ GOLD..הצלע קירור התנתקה קצת למעלה ואיתה הלחמה של אחד מהריבועים השחורים.. יש אפשרות לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי I7 3770 ואני מבין שיש לו גם יכולות גרפיות. כרגע המעבד יושב על לוח של גיגבייט GA-Z77-D3H עם יציאת HDMI עליו. בנוסף יש לי כרטיס מסך GTX460 עם יציאת HDMI עליו. כרטיס קול אין לי (רק המובנה) ואני שוקל להוסיף אם צריך. אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה 50" והשאלה מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת. מטבע הדברים, היום אני משתמש ב DVI שעל כרטיס המסך וה DVI שעל הלוח אם לא בשימוש. כך גם ה HDMI. שלוש שאלות: 1. האם ה HDMI שעל הלוח יתן איכות גבוהה יותר מה HDMI על הכרטיס מסך? או שהשאלה טיפשית כמדובר באות דיגיטלית, והיא זהה בין השניים. 2. האם ה HDMI שעל הלוח אם פעיל כאשר אני משתמש בכרטיס המסך הנפרד ולא המובנה במעבד? כלומר, האם אפשר שצג המחשב יחובר ב DVI לכרטיס המסך הלא מובנה, ואילו הטל…
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם תשבת S2011 למעבד i7 3930K ל-OC + SLI/CROSSFIRE
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כרגע מתוך 4 סלוטים, 2 מאוישים בשני זכרונות DDR2 במהירות 1 גיגה כל אחד. מבקש להגדיל ל - 4 גיגה. האם עדיף 2 סטיקים של 2 גיגה כל אחד, או שהאפקט יהיה זהה אם אוסיף סטיק אחד של 2 גיגה כך שביחד עם הקיים יהיה 4 גיגה?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל התותחים, אשמח לעזרה תודה מראש.. אני רוצה להבין פעם אחת ולתמיד את הייתרונות של מעבד i7 לעומת i5 בגרפיקה, רינדורים וכאלה(ידוע של- i7 יש HT). כמו כן האם לפוטושופ עדיף i7 או שמספיק i5 , מה עם עריכת תלת מימד, מה עדיף ? כמו כן היכן יש העדפה לכמות זכרון גדולה 8/16 GB פוטושופ, תלת מימד/סוליד? אם תוכלו לצרף קצת גרפים ובדיקות אני אשמח
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד FUJITSU עם זכרון של 2GB RAM. מעבד : Intel Core i3 3217U CPU 1.8GHz אני מעוניין להרחיב אותו ל-4GB RAM. השאלה שלי אם כדאי לי לקנות עוד 2 GB או כבר לקנות 4. זה יהיה אותו הספק? מה כדאי? מה יהיה עדיף ויותר טוב? ואיך ניתן לדעת מה המקסימום זכרון שאני יכול לחבר? תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
שלום, יש נקודת טמפרטורה מסוימת שאם המעבד מגיע אליה אז הוא מוריד לעצמו את הביצועים או משהו כזה? אם אני מגיע ל-80 מעלות צלזיוס המעבד יהיה יותר איטי?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום בעקבות מותו של לוח האם הנוכחי וכיוון שלא מצאתי לוח אם אחר להחליף אותו, אני מחפש שילוש חדש שיריץ שרת קבצים ומדיה מסוג unraid. מס' דגשים ודרישות נוספות: 1. השרת הישן היה מבוסס על לוח Asus m2n-e מעבד 5200 של amd ו 2 ג'יגה ram מסוג ddr2. כאמור הלוח מת אז אני מניח שאהיה חייב להחליף את כל השילוש. 2. הלוח החדש צריך להיות עם כמה שיותר חיבורי sata כיוון שכיום יש לי 6 דיסקים והשרת עתיד לגדול עם הזמן.כאשר יתווספו דיסקים נוספים אז אקנה כרטיסי הרחבה sata pcie להוספת חיבורים נוספים. 3. השרת נמצא בנישה בפינת אוכל ולא בחדר יעודי ולכן ארצה לשמור על מערת שקטה ככל שניתן. 4. השרת עובד 24/7 ולכן ארצה לעבור למערכת לחסכונית ככל שניתן. 5. אין לי העדפה לחברה או ארכיטקטורה מסוימת. המגבלה היחי…
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
Support PCB ver 1.0/1.1 Improve PCIE-E compatibility הלוח שלי V 1.0 למה מציינים שיש תמיכה גם ל- 1.1 ? או שזה עדכון ל- 1.1 ? מה המשמעות בפועל של סעיף 2 ?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אהלן, אני מרכיב מחשב חדש שעיקר השימושים שבו יהיו משחקים וסרטים. המפרט כבר סגור פחות או יותר רק יש לי בעיה בבחירת לוח האם.. אני לא מבין הרבה בOC וזה לא משהו שאני מתכנן לעשות לאחד הרכיבים (אם יש לזה השפעה בבחירת הלוח) המעבד שאני אשתמש בו יהיה I5 4670 עם כרטיס מסך gtx 680 בודד אני מעדיף שיהיו 4 תושבות לזיכרון. כמו כן, אני מתכוון לחבר למחשב בעתיד הקרוב מערכת קולנוע ביתית, השאלה היא אם אפשר למצוא לוח איכותי עם יציאה אופטית שייתן סראונד טוב ואיכותי או שעדיף להשקיע בכרטיס קול ואם כן איזה? תודה מראש לעוזרים, ליעד.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך יכול ליהיות שבבדיקת מאמץ הלוח אם יותר חם מאשר המעבד?אני עם אוברקלוק אבל על המתח הנורמלי הרגיל של המעבד..בנגיעה בגוף קירור שעל הלוח הוא לא באמת בחום של ''70'' מעלות..אך איך אני מוודא את זה למען הרוגע הנפשי?
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
כותרת^ הן מבחינת גיימינג והן מבחינת רווח עתידי, שכאמור תושבת 1150 יצאה לא מזמן ואיתה מעבדים חדשנים. מה אתם חושבים??
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
- 1 follower
-
-
שמעתי דברים טובים על fan xpert של אסוס, הבעיה שכל הלוחות שראיתי הם עם שלושה חיבורים מקסימום, כלומר השאר יתחברו באופן ישיר לספק ויפעלו על 100% כל הזמן או בעזרת שימוש במפצלים שגם לא יאפשרו לי שליטה נפרדת על כל אחד בנפרד. אין לוח שיתן שליטה אוטומטית בכולם לפי תכניות שאני מגדיר לו?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שאלה עבור חבר. I5 3470 או I5 4570? לוח מבוסס B75 או B85 בהתאמה והבדל של כ200-250 ש"ח בעלויות. האם מעבד הHaswell שווה את התוספת? האם יורגש הבדל בכלל ואם כן, מתי? תודה :-)
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
לוח אם: DDR*: DDR 3 8GB מארז*: MID SIZE ATX OverClock*: אין SLI/CFX*: רצוי, מתכנן לקנות עוד כרטיס מסך תקציב: מהו התקציב שהוקצה לקנייה? 1000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 250 - 350 מעבד: מהם השימושים שלך? (גיימינג, עריכה גרפית, עריכת וידאו וכו'): גיימינג ועריכת וידאו קלה במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: battlefield 3, crysis 3, COD MW3 + BLACK OPS 2 במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תוכנות בהם תשתמש: vegas pro מעבד נוכחי: AMD Phenom II X4לוח אם נוכחי: H-RS880-uATX (Aloe כרטיס מסך: AMD Radeon 7870 ספק כוח: ||SEASONIC s12 OverClock*: אין סיבת הרכישה: אני צריך מערכת חזקה יותר.. תו…
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
למעבד i7 4770 3.5Ghz הקירור Scythe NINJA 3 יספיק? במידה ולא מה כן יספיק? קירור שלא עובר את ה350 ש"ח חריגה של גג 40-50 ש"ח תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי Phenom 2 X6 1090T שווה לשדרג ל4570 למטרות גיימינג או שההבדל לא יהיה מורגש? צירפתי את המיקום שלו ב-CPU Benchmarks לשם המחשה היכן הוא עומד כרגע
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
האם השיחרור החדש ישנה משהו מבחינת מחירים/עדיפות קניה של מעבד כלשהו? האם כדאי להשהות קנית מפרט חדש ב... לא יודע, שבוע? שבועיים?... לראות כיצד האבק ישקע?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
איך השילוש הזה? [TABLE] [TR] [TD=width: 80%]Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪1103 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם: [/TD] [TD=width: 80%]Gigabyte Z68X-UD3H-B3 כמות: 1 מחיר: ₪611 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]זיכרון: [/TD] [TD=width: 80%]Crucial 8GB DDR3 1600Mhz כמות: 1 מחיר: ₪307 [/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
- 1 follower
-
-
הרכבתי מפרט בינוני שיחליף את המחשב הנוכחי שלי , הצורך שלי הוא - שימוש "משרדי - ביתי" , צפייה בסרטונים מדי פעם, אנטרנט בעיקר , הפעלת מכונות (לרוב תהיה אחת בלבד) וירטואליות ! התקציב שלי עד 2000 ש"ח - זה המפרט בינתיים : ( בנוסף סטיק 4GB של G.SKILL ומארז של קולר מאסטר.... מהמערכת הנוכחית אני אעביר את הכרטיס מסך X1950 PRO) [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]18984[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]ספק כח SeaSonic 430W S12II-430 Retail[/TD] [TD=class: cartcolprice, bgcolor: #FFFFFF, align: center]260[/TD] [TD=class…
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם, במסגרת שדרוג מתוכנן, מבקש המלצה ללוח אם (תושבת 1150) המאפשר OC למעבד i7 4770k מסגרת תקציב כ 850 שח אודה מאוד לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
גיימינג בסדר גודל של פיפא 14.. זה המשחק שישוחק. המפרט הזה יריץ אותו ללא קושי בהגדרות גבוהות? http://www.tms.co.il/preview/spec/p21xdtzc איך המעבד בהשוואה ל-I3? תודה.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-