מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט מחשב שיש לי כרגע: מעבד: Intel core 2 quad QX9770 לוח אם: gigabyte X48-DS5 זיכרון: Corsair 2GBx2 יש לי עוד שני סלוטים פנויים לזיכרונות בלוח אם ויש לי עוד זיכרונות של חברת OCZ של 1GBX2. האם זה בסדר אם אני אוסיף עוד 2GB זיכרון של חברה אחרת לא מאותו דגם ממה שקיים או שזה רק יפגע בביצועי המחשב כי זה לא אותה מהירות זיכרון וכו'? האם זה יעשה את המחשב מהיר יותר? לפי מה שקראתי בנעוץ זה בסדר למרות שזה יפעל לפי המהירות של הזיכרון האיטי יותר. אז האם זה כדאי?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי 3 זכרונות 2X4GB 1333 ו 1X2GB 1333 כרגע במחשב יש רק 8 גיגה וזה עובד דואל צאנל - השאלה מה עדיף ? 8 גיגה דואל צאנל או 10 גיגה סינגל צאנל עם 3 זכרונות ביחד 2-4-4 GB .
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי, באתר של היצרן: http://www.asus.com/Motherboards/P8Z77V_DELUXE/ כתוב: Fast BootInstant OS Login ASUS has released new hardware and software designs to shorten system boot-up time to 2-seconds* for a smoother user experience that removes annoying delays under Windows 8, and even previous versions of Windows. Faster system boot and restart means Windows starts quicker and higher efficiency - No more waiting around.אם היכולת ל-BOOT מתאימה גם לגרסאות קודמות לוומנודס 8, אז איך אני מפעיל את זה? מדובר בתוכנה סתמית של אסוס או פיצ'ר בביוס שמישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
קניתי היום שני סטיקים של 2GB DDR2 800MHZ ללוח אם הפח אשפה שלי - gigabyte ep31ds3l הלוח אם פשוט מסרב להפעיל את הכרטיסים בDUAL CHANNEL הוא גם סירב יום אחד להפעיל את הזכרונות הישנים בDUAL CHANNEL ונשארתי במשך שבוע עם 1GB. עדכנתי את הBIOS - לא עזר. החלפתי בין כל הסלוטים האפשריים - לא עזר. והכי מעצבן זה שיש כרטיס אחד שלא מוכן לפעול כמעט ובכלל וכרטיס אחד שפועל רק אם שמים אותו בסלוט מספר 2. מה זה החרא הזה?! יש למישהו רעיון מה צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
איזה לוח אם הכי מתאים למעבד הזה? ו גם האם כדאי לי לקנות מעבד אחר עריכה שהוא יתאים גם לכרטיס מסך GTX 670 ו 16G RAM
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אז ההתלבטות היא בין שני מעבדי אינטל i5 3570 או 3470 http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-3570-vs-Intel-Core-i5-3470 עפ"י cpu boss ה 3570 יותר חזק.. וגם הציון שלו בבנצ'מארק גבוהה יותר ובכל זאת שמתי לב שרוב המשתמשים בוחרים ב 3470.. אני רוצה שהמחשב שאני מרכיב ימשיך לתפקד כראוי גם עוד 3-4 שנים האם שווה להוסיף 150 שקל ולקחת את ה 3570?? ------------------------- אני צריך גם עזרה בבחירת קירור (אני לא מתכנן OC) בחנות הציעו לי שני דגמים: akasa x4 או arctic freezer 7 pro rev2 באותו מחיר.. מה עדיף? ****חשוב מאוד שיהיה קירור שקט! (הקירור הנוכחי שלי עושה רעש של טרקטור) המחשב ישמש לתוכנות עריכה גראפית ואודיו חובבנית (פוטושופ וקיובייס בעיקר) ומשחקים כבדים למניהם bf3 farcry3 gta iv אססי…
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון כנראה לחצתי חזק מדי והקליפס שתופס את הקירור ללוח אם נשבר, והלך ה arctic freezer 7 pro. הייתי רוצה שתמליצו לי על קירורים בתקציב 50-100 שקל, אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק למעבד, אני מחפש מקסימום עלות תועלת. שוב כמובן רצוי לא להתקרב ואין טעם לחרוג את ה100 שקל כי אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק וגם מאיפה לקנות תודה
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
מפרט: מעבד intel i5 3470 ivy זכרונות ( corsair 2x4GB(8GB) 9-9-9-24) CMX8GX3M2A160 לוח אם gigabyte-Z77-DS3H כרטיס מסך: gigabyte gtx 660 יש לי בעיה בכרטיס מסך שלפעמים הוא מפסיק לעבוד לכמה שניות ואז יש לי מסך לבן. ראיתי באחד מהפוסטים בפורום שגם הייתה את אותה בעיה והוא הצליח לסדר אותה על ידי סידור הגדרות זיכרונות. אשמח עם מישהו יכול להגיד לי מה בבדיוק לעשות. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי מעבד Q9400 6MB 4ליבות מהירות 1333MHZ יש לי זיכרון KINGSTON 2GB 1333MHZ כרגע המעבד עובד בלוח אחר עם זיכרון מסוג DDR2 אני מחפש המלצה של לוח אם עד 250 שקל שיתמוך בDDR3 1333MHZ יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אז ככה כרגע יש לי שני סטיקיים של 1G זתומרת 2G בכולל של OCZ בלוח אם יש לי אופציה ל4 אני צריך המלצה על 2G או 4G (תלוי אם זה שווה תהבדל במחיר) עדיפות שיהיה DC ובחנות אמינה באיזור ת"א אשמח להמלצות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מישהו יודע מי המפיץ היום? דיברתי עם חברת אמטרוניקס והם טוענים שהם מפסיקים להפיץ את המעבדים והלוחות.. מישהו מעודכן אולי?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני בונה NAS על מחשב עם הלוח הנ"ל. אני מעוניין לרכוש דיסק WD מהסדרה האדומה בנפח 3TB, אבל לא מצליח למצוא מידע האם הדיסק יתמך בלוח זה.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בבית והחלטתי להוסיף לו זיכרון, קניתי זיכרון גדול יותר מאותו סוג ושהוא בתוך המחשב, המחשב עולה אבל המסך לא עובד, כאילו שאין חיבור למחשב ושאני מחזירה את הישנים הוא חוזר לעבוד כרגיל כמו קודם. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחבר מחשב amd athlon x2 245 am3 (כניראה AM3 אני חושב) עם איזה לוח אם של ג'יגה בייט. היה למחשב כרטיס זיכרון של קיסטונג 2gb ddr2 במהירות 800 מגה הרץ. הוספתי לו מהמחשב הישן שלי כרטיס זיכרון 2 gb של סאון גם כן אותה מהירות. ברגע ששניהם עובדים הביוס מדווח כי המהירות הינה 533 מגה הרץ. השאלה שלי למה זה קורה ואיך ניתן לפתור זאת?. אגב במחשב הקודם עם אותו סטיק 2gb של סאון עבד עוד כרטיס 1 gb גם של סאון והמהירות של שניהם הייתה 800 מגה הרץ. אגב הסתכלתי בביוס ובניגוד מוחלט לביוס של msi או של לוחות שתומכים במעבדים של אינטל לא ראיתי את התפריט שאחראי על אובר קלוק.,באס והיחס מה שמאוד מוזר לי. יכול להיות שזה בגלל שמדובר בשני חברות שונות? אולי cl? בכל אופן שאני יחזור לביתי אני ינ…
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוח אם שתומך ב CrossFire עבור i5-3570, OC קליל יעשה במידה והדבר יתאפשר (יותר חשוב לחסוך כסף כרגע) חשוב שיהיה מקום לכרטיס PCI-E רגיל (כרטיס קול) ושלא יחסם על ידי הכרטיסי מסך (כל כרטיס שני סלוטים) חשבתי על MSI Z77A-G41 אבל אני כבר לא בקיא בפרטים כל כך, אז אשמח לשמוע את דעתכם בעניין. רצוי מ TMS
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אז ככה, אני חושב שהמעבד שלי מתחמם יותר מדי, אני לא יודע אם זה אמור להיות ככה. בעיקרון בזמן מנוחה (IDLE) - המטפ' מגיעה ל 44 - 45 עדכון : ניקיתי קצת, הטפ' ירדה ל 40 - 41 בזמן מאמץ הטמפ' מגיעה ל 79 - 80 אז השאלה שלי האם זה אמור להיות ככה?, אני אמור לדאוג לגבי זה (החלפת משחה טרמית או אולי החלפת קירור למעבד?) ועוד שאלה, אני חושב שחום המעבד משפיע על חום המחשב בכללי, מכיוון שהמחשב ממש מתחמם בצד הלוח ממש אפשר להרגיש את זה על המארז. אכן קיימת סירקולציית אויר במארז והכבלים מסודרים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
למי שזוכר ומי שלא, יש לי בעיה שאחד הסלוטים בלוח "לא עובד". הזכרון לא מזוהה במערכת (רשום שיש 2GB, אפילו לא כתוב שיש 3GB ו1GB לא ניתן לשימוש..). בBIOS הוא גם לפעמים זוהה ולפעמים לא (ממה שבדקתי פעם, עכשיו עדיין לא בדקתי.). מה שמוזר לי זה שCPU-Z מזהה שיש לי 2 כרטיסים, מזהה את שניהם, ומעבר לכך, אפילו מזהה את הפרטים (חברה, נפח, סיריאל, דגם וכו') של שניהם (בעוד אחד מהם בכלל לא עובד לי..). מה הקטע פה?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם. הזמנתי שלשום מחשב חדש מאוד חזק (core i7 3770 gtx 680 וכו') עכשיו הזמנתי אותו עם לוח אם msi B75MA-P45, ולאחרונה הבנתי משהו. הזמנתי כונן SSD של אינטל (520) וכונן HDD רגיל של 2 טרה. עכשיו שניהם תומכים חיבורי SATA 3 וראיתי באתר של MSI שללוח אם יש רק יציאה אחת. השאלה שלי היא האם זה אפשרי לחבר בטור את 2 הכוננים לאותו חיבור SATA 3? אם זה בלתי אפשרי, בבקשה תמליצו לי איזה לוח אם הכי טוב לקנות למחשב כזה, כי אני צריך להתקשר לאייבורי ולשנות את פרטי ההזמנה לפני שהם ירכיבו את המחשב. תודה מראש למי שעוזר!
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי קלטו סרטון שלי על הלוח אם הפצצתי הזה ביקורת בונה תתקבל בברכה (סליחה על איכות השמיעה טעות של הצלם...)
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
ראיתי שרק מעבדים מתקדמים יותר תומכים בזה.. כלומר חלק ממעבדי האיי3 בכלל לא תומכים בזה. השאלה, האם כשאני מחבר את המחשב למסך חיצוני,(ולא משנה את הגדרות הגרפיקה במחשב) - האם יראו יותר טוב תוכן 720p במסך חיצוני, בגלל הפיצ'ר הזה במעבד ? או שזה נועד אך ורק למי שרוצה לשנות את הגדרות התצוגה במחשב?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם, בבעלותי מחשב ובו לוח אם של חברת GIGABYTE דגם G31M-ES2L. קישור לדף מוצר: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3485#sp ללוח זה, חיבור IDE בודד ו4 חיבורי SATA. עד לאחרונה, היו במארז צורב DVD + דיסק קשיח בעלי חיבור IDE ישן ולכן חוברו בשרשור, בפורמט מאסטר/סלייב, לחיבור הIDE הבודד הקיים על לוח האם. לאחרונה, צורב הDVD שבק חיים. רכשתי אחד חדש בעל חיבור SATA. חיברתי אותו ללוח האם ( הדיסק הקשיח עדיין מחובר לחייבור הIDE לבדו וללא גימפור כלשהו - כלומר כ "מאסטר)" אבל לוח האם מסרב לזהות אותו. ניסיתי לעדכן את דרייבר הCHIPSET - לא עזר, ניסיתי לשנות את הגדרות הBIOS לפי הבנתי הגדרתי יכולת שילוב עבודה של IDE עם SATA- לא עזר. מערכת ההפעלה היא WIN 7 32 BIT מה א…
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
-
-
עוד דרישות: עיבוד גרפי בסיסי במעבד ותמיכה בלוח, עם יציאת D-SUB המחשב יעבוד 24/7, כך שאמינות הרכיבים וקירור חשובים. לוח אם+מעבד עם קירור+4גיגה זכרון עד 1000 שקל אפשרות אחת: ASRock B75M DDR3 1155 VGA DVI HDMI microATX Motherboard for Intel CPU Intel G2020 22m 2.9GHz 3MB 1155 BLD CPU Samsung 4GB DDR3 1600MHz Memory הכוונה לחריצי PCI -לא- PCI-E, עבור 2 כרטיסי קול
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שני לוחות http://www.asrock.com/mb/Intel/H77M/?cat=Specifications http://www.asrock.com/mb/Intel/B75M%20R2.0/?cat=Specifications 1.האם יש גם חיבור בלוחות אלו לUSB2 שבמארז ? ׁ(המארז פשוט תומך USB2) 2. אם לא מתייחסים למחיר ולכרטיס קול, איזה לוח יותר משתלם?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
- 1 follower
-
-
יש מצב שהלך לי הלוח אם, P55-UD3 , יש לי מעבד I7 860 שלא בא לי לזרוק לפח, אני לא מצליח למצא לוח אם שיתאים לי כי החנויות כבר לא מחזיקות, ראיתי ב EBAY את ה P55-UD6, ואני לא יודע מה לעשות, אז כמה שאלות ברשותכם.. האם יש מעבדות שיכולות לתקן את הלוח אם שלי? אין לי מושג מה הבעיה, זה התחיל בתקיעות בלי קשר לכלום והמשיך שהמחשב לא עלה.. ניתקתי את כל החיבורים למינימום כדי לבדוק אולי ממקום אחר אבל לא.. אשמח לעצה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
צריך המלצה ללוח אם למחשב חדש שיתמוך במעבדים החדשים וגם עד 32 ג'יגה ראם והרבה חיבורים באיזור 500-600 שקל. עדיף של ג'יגבייט תודה
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-