מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, יש לי שאלה קטנה.. בו נגיד שברשותי מעבד P4 כלשהו מסוקט 423 (הראשונים).. הרי אינטל הפסיקה לייצר את אלו מזמן, בו נניח לרגע שהוא לא מתפקד והוא עדיין תחת אחריות (כי הוא הגיע מאיסטרוניקס כמובן), איזה מעבד חלופי יציעו לי? הרי הם בטוח לא מחזיקים מלאי של מעבדים ישנים.. נכון? אז איך שלא יהיה זה יהיה Socket478 מסוג כלשהו (בהנחה ש-1.6 הכי קרוב אבל גם לא במלאי - 1.7). או שהם יוכלים להציע לי סלרון במקום? מה שהם לא יציעו לא יהיה מועיל כי הוא ידרוש קנייה של לוח אם חדש גם כן... למישהו יש ניסיון עם זה?
-
- 27 תגובות
- 4k צפיות
-
-
איזה פנטיום 3 היייתם אומרים משתווה בביצועים לדיורון 1200? (אולי מישהו גם ראה אתר עם בנצ'מרקים דיורון נגד פנטיום 3?)
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
באופן עקרוני ברור שASUS עדיף אבל יש הבדל של 150ש"ח , האם זה שווה את ההבדל ? בנוגע לMSI האם ידוע על בעיות עם הKT3Ultra ... יש לי הצעה של ZIGZAG 2000 : יש בעיות עם DDR333 של סמסונג ?
-
- 22 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
חברה עזרתכם בבקשה. אני מחפש לוח רציני למחשב (הלוח הישן שלי הלך.....) יש לי כבר מעבד AMD 2000 XP הלכתי ל-KSP לבדוק דווקא את ה -EPOX K3A ואז נכנסתי לדילמה כי שם דווקא המליצו לי על ה - CHAINTECH 7VJL APOGEE אותו לוח שנמצא בחדשות האתר. למראית עין הוא נראה מדהים - גם כבלים עגולים , גם אוזניות SURROUND וגם פנל USB 2.0 קדמי והכי חשוב LINUX חינם - כולם באים עם הלוח. לצערי לא מצאתי הרבה ביקורות על הלוח מאחר והוא מאוד חדש. אשמח אם משהו יוכל לתרום מידע נוסף.... מה דעתכם על הלוח הזה ?
-
- 207 תגובות
- 27.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה ללוח אם טוב שהולך עם פנטיום 4 (אל תמליצו על AMD אני לא שם ) אבקש שם + דגם . תודה אייל
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הספק הוא 300W והוא נשרף לי (מסיבה לא ידועה) עכשיו יש לי את אותו הספק... הספק יחזיק מעמד עם כל אלה (לא ישרף, או יקרוס) 4 מאווררים של 80 מ"מ 5000RPM כל אחד 2 מאווררים של 60 מ"מ הראשון 6200RPM והשני 5800RPM צורב 40/12/24 CD-ROM 56X דיסק קשיח של MAXTOR ATA133 7200RPM אני יודע שכל הרכיבים אללו צורכים אנרגיה מהספק אך אני לא יודע כמה... ואם כל הרכיבים האלו צורכים יותר ממה שהספק מספק הוא יכול להישרף או לקרוס ? עוד פעם יש לציין הספק הוא 300W
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפורום שלום ??? יש ברשותי מחשב ישן פנטיום 2 מעבד סלרון 333 זכרון 256 לוח אם ASUS . אני מעוניין לעדכן ה הביוס כך שיעבוד יותר טוב. אשמח למי שיש רצון וגם סבלנות להנחות אותי ע"י STEP BY STEP למי יש הרצון תודה מראש בברכה ר
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מספר שאלות בנושא הצ'יפסט הנ"ל: האם לוחות אם מבוססים צ'יפ זה יגיעו בחודש הבא לחנויות בארץ? האם הוא מריץ מעבד 1.8A\2.0A עם DDR 333? ועם DDR 400? האם התמיכה בזיכרון DDR400 רשמית? (אפשריות ראטיו) ראיתי שתי ביקורות ברשת: OCWorkBench ו-TOM's Hardware ושניהם שיבחו אותו אך ישנם הבדלים ביניהם: אצל OCWB הם לא הצליחו להריץ DDR 400 cas 2.5 עם מעבד p4 2.4 533 בגלל הביוס או משהו כזה ואילו טום הריץ אך ורק עם DDR 400 ומעבד p4 2.53 וראו שזה עובר את כולם חוץ מ-rdram 1066!!! מאוד מוזר שאתר אחד לא הצליח להריץ יציב ASYNC DDR 400 ואילו השני לא נתקל בבעיות כלשהן. שאלה נוספת: למה כולם מתייחסים לצ'יפים של SIS כ-VALUE ולא כביצועיסטים כמו 845G ו-845E למשל ? ? ? הרי הם באותה רמה וג…
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי GA-7VTX-H+ של ג'יגה בייט בכל מקרה שאני משחק במשחקים, לאחר כמה זמן המשחק פשוט נתקע התקנתי את ה volcano 7+ וזה עדין לא עזר אז אולי זה לא בגלל חום וגם שאני מכבה את המחשב ואני לוחץ על נאמלוק במקלדת המחשב קם לתחייה שזה הדבר הכי מוזר שנתקלתי בו עד היום... אולי גם עוד כפתורים מדליקים את המחשב אבל לא בדקתי בכל מקרה, לוח אם דפוק?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה מעבד לפי דעתכם יותר טוב למשחקים,תלת-מימד וגראפיקה?,AMD או PENTIUM4
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש הבדל משמעותי בין ATA 66 וATA 100? איך בדיוק מרגישים את ההבדל.. ההארד דיסק מגיב יותר לאט?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח של ג'יגהבייט GA-7VRXP וRaedon9700 החדש. זה השידרוג שאני מתכנן...(אין בעיה כספית) אני גם רוצה לעשות את זה מתוך תקלות שצצו לי בלוח שלי Elite K7S5A...ובכרטיס מסך שלי GeForce4 Mx440. השילוב לשידרוג שווה ?
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אילו לוחות יש עם זה(האם קיימים?), האם יש בארץ וכמה הם עולים. DANKE.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי מחפש לוח אם שיתאם לסלרון 1100 שלו. הוא לא עושה אובר קלוק מצאתי בksp לוח של ABIT VH6T האם הוא טוב בתודה מראש יאיר
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אפשר לחבר את הספיקר שעל הלוח האם לתוך הכרטיס קול?
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה אני מזמין מחשב חדש וזקוק להערותכם . 1 המחשב יהיה כמובן לאובר קלוק. 2 אין מגבלת תקציב 3. היות ואני שומר על המחשב שלי הקודם אז אני צריך הכל . 4 ביצועים זה המילה. אני חשבתי על : 1 P4 1.6 - אם משהו מכיר איפה להשיג יופי שיגיד לי . לוח אם פתוח להצעות - חייב רייד וFIRE WIRE ו USB2. כרטיס קול כמובן GTXP - מחפש מקום לא יקר. כרטיס מסך אני יזמין מחול 4600 של אסוס אלא אם למישהו יש פה קשרים ורצה לעשות עסקים . דיסקים קשיחים 2* 80 גיגה של WD בכדי להפעיל את הרייד . שוב דרושים המלצות למחיר טוב. מסך - אני ממש לא יודע אז תעזרו. מארז - די ברור שאיזה משהו מפוצץ אני מתלבט עדיין על ציפנטק או אנרמקס שניהם אבל יהיה 430 W. צורב פלקסטור וDVD של ASUS . המחיר הכי טוב שאני קבלתי לחבילה הזו…
-
- 28 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בבקשה תסבירו עריכת העקרב: תיקנתי לך, פעם הבאה תתקן בעצמך
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
השאלה היא כזו.. איזה לוח אם עדיף ? במידה ומדובר בלוח עם פיצרים זהים ומחיר זהה, האם יש חברה שנחשבת בשוק יותר טובה ואמינה ? אני יודע שזו שאלה די כללית אבל סתם מעניין אותי הרשום שנוצר לגבי כל חברה אצל הציבור שמשתמש בה.. תשובות כמו לחברה זו או אחרת יש פחות בעיות מוכרות עם חומרה שקימת בשוק, או לזו יש יותר עידכוני BIOS שפותרים בעיות יתקבלו בברכה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש אופציה במחשב נייד סלרון במהירות 1066 ו פנטיום 3 במהירות 800 מה עדיף ומה ההבדל
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
Pentium 4 2.53Ghz Pentium 4 2.53Ghz - 4144 ש"ח Kingstone 256mb PC1066 X 2 - 1960 ש"ח Asus P4T-533c - 1019 ש"ח Antec TruePower 380 - 473 ש"ח Grand Total: 7596 ש"ח ------------------- Dual Athlon MP 2000+ Athlon MP 2000+ X 2 - 3042 ש"ח ASUS A7M266-D - ש"ח 1537 CMX512 - 512Mb 2700 CAS 2 X 2 - 2328 ש"ח Antec TruePower 470watt - 714 ש"ח Grand Total: 7621 ש"ח
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
חבר שלי עשה יותר מדי oc ועכשיו הוא לא נותן לו להבנס אפילו לביוס והמסך אומר שהוא לא מקבל סימן (זה כ.מסך ob(
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
Hi 2 All Im using Gigabyts 8EIXP mobo with P4 2.2Ghz @ 3Ghz with 756Mb Kingston DDR333 Ram A SoundBlaster LIVE! 5.1 And MSI GeForce 4 TI4400 with 128Mb DDR Ram + VIVO card on WinXP Pro. Lateli im having a problem with the G4 Vcard, once in a wail wan I reboot the system my G4 Vcard is not loaded by the os, it is being recognized by the os but there's an yellow " ! " mark on the card in the device manager and the error code it displaying is : " The device could not start error code 10 ". and nothing I do to fix this like changing the pc profile from: ACPI UniProccesor PC to: Standard PC or Ivan Giving the card an assigned IRQ from the mobo BIOS and also disabling almos…
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-