מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
במידה ויש לי כרגע במחשב סטיק אחד של KINGSTON 4GB DDR3, ואני רוצה להרחיב ל-8GB, אני יוכל לקנות עוד סטיק אחד של יצרנית אחרת? זה כן יוכל לפעול, אך האם זה מומלץ ולא יגביל את הביצועים?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
על פי המפפרט שלי שבחתימה, יש לי כרגע 4 ג'יגה זיכרון ואני לפעמים מגיע לנימול מלא שלו. חשבתי להוסיף עוד זכרון ועכשיו התלבטתי בין זוג של 2 ג'יגה או זוג של 4 ג'יגה. ההבדל הוא 80 שקל בלבד וסלוט אחד לא יהיה ב dual אז אני מעדיף זוג. כמה שאלות: אם אני מוסיף 2 זכרונות של 4 ג'יגה בנוסף לזוג של 2 הג'יגה שיש לי עכשיו זה יפעל כמו שצריך או שיתכן שתיהיה בעיה? מבחינת תדרים גם ה4 ג'יגה וגם ה2 הם אותו תדר של קינגסטון(בדיוק אותו דגם שיש לי עכשיו). קישור ל2 ג'יגה - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 ל4- http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12610 אשמח להתיחסיותכם תודה!
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לפני כחודש וחצי קניתי מעבד AMD 64 2800, והרכבתי אותו על Abit KV8 Pro K8T800 Via Chipset. מאחר ולא היה ביידי יותר מדי כסף, קניתי סטייק זיכרון אחד בלבד של 256 מגה של A-Data מKSP. עכשיו, ברצוני להגדיל את הזיכרון. מאחר ואני מריץ AMD, אני מניח שאין יתרונות ב Dual Memory, ככה שחשבתי לקנות סטייק נוסף של 512 מגה של A-Data שוב, מ - KSP. שהתקשרתי להזמין, הם שאלו אם אני בטוח ששתי הסטיקים יעבדו ביחד. בדקתי את העסק באינטרנט ולא בדיוק מצאתי איזכור למידע כזה. האם ישנה סיבה כולשהי שהזיכרונות לא יעבדו ביחד (למרות שהם מאותה חברה, ולכן אני מניח שה Cas Latency שלהם זהה .. ) ? או שאולי ליתר ביטחון כדי ללכת על 256 מאותו סוג (למרות שאני משחק הרבה ).
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי זכרון של סמסונג 512mb (מפרט מלא בסוף), ונשארו לי עוד שני סלוטים של זיכרון פנויים. מכיוון שהגיע פסח, ויש קצת כסף, אני מעוניין להוסיף עוד זיכרון למחשב, ולהעלות אותו ל 1GB. אני די חדש בנושא האוברקלוקינג, ועדיין מתלמד, אבל מכיוון שאני מתחיל להכנס לזה, אני מחפש משהו שיתאים. ועכשיו לשאלות - האם תהיה לי בעיית תאימות אם הזכרון/נות שאני אוסיף יהיו יותר מהירים מהקיים (2700), האם הזכרון הקיים שלי ישמש "צוואר בקבוק" למערכת כולה כך שהשינוי לא יהיה משמעותי, ושאלה אחרונה - האם כדאי לי לקנות סטיק אחד או שניים של 256 ולחבר אותם ב dual-channel, כשהשלישי על רגיל (או שזה מבטל את הדואל צ'נל?) כמו כן, אם מישהו יכול להמליץ לי על זכרונות טובים שיתאימו למערכת באזור ה 500-600 ש"ח…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ואני משתמש כרגע ב-4 מודולים של 1 ג'יגה העובדים בתדר של 880 מגהרץ (אוברקלוק מ-800), ככה שכרגע יש לי 4 ג'יגה זיכרון. ברצוני לקנות בקרות 4 ג'יגה זכרון המסוגלים לעבוד בתדר של 1066 מגהרץ, על מנת להוריד את הגבלת האוברקלוק שלי ולהמשיך לעשות אוברקלוק. ידוע לי שעדיף וזול יותר לקנות 2 מודולים של 2 ג'יגה כל אחד מאשר לקנות 4 מודולים של כל אחד 1 ג'יגה. השאלה שלי היא, האם הלוח אם שלי מסוגל לקרוא זכרון בודד בגודל של 2 ג'יגה? הלוח אם הוא כבן שנתיים וחצי, ובספר הלוח אם לא כתוב שום דבר על מודולים של 2 ג'יגה לכן אינני בטוח, ואני רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה זכרונות. תודה רבה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היום קניתי P5B DLX, ואני אמור לקבל בהמשך זכרונות של טרנסנד, האם צפויות לי בעיות בתיאום? האם זה מסובך לכוון תאימות דרך הביוס?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
הזכרונות הם 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50B) עם הלוח 8KNXP של ג'יגה בייט, האם ידועה בעיית תאימות ביניהם? יש סיבה ש6 סטיקים (כן, 6 סטיקים של 512 מגה) לא יעבדו?
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
האם הלוח הנ"ל תומך בזכרון הזה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128059 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231145 ? ושאלה נוספת ....האם לקחת את ה8400 או כבר את ה 8500 ....מתוכנן אוברקלוק ... הבעיה היא הפרשי המחירים האסטרונומים . ? חייב תשובה מיידית מתכנן את הקניה מחר בערב מחו"ל ניויורק .
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
ברשותי ABIT NF7 האם זכרונות מסוג A-DATA 256MB PC 4000 DDR 500 יעבדו עליו כלל ? הזמנתי מחנות זכרונות של מושקין בכלל 3200 , אבל הוא אמר לי שהם לא יהיו זמינים , אם אני רוצה אוכל להחליף בזכרונות האלה - הסכמתי שאלתי מיליון פעם אם הזכרונות האלה יעבדו על הלוח הזה והוא אמר לי שכן, לא היה לי אינטרנט כדי לבדוק תודה
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה: Intel BLKDH67BL Bearup Lake ןאת הזכרון הזה : 2GB*2 M393B5673EH1-CH9 מפרט טכני של הזכרון: DDR3 PC3-10600 CL=9 ECC Registered DDR3-1333MHz 1.5V 256M x 72 8 Banks 240pins Interface SSTL_15 Refresh 8K/64ms Power C, Y אני צריך תשובה לגבי הזכרון הספציפי הזה אם הוא מתאים ללוח הזה. תודה
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד מדגם dell xps l702x (מפרט בצד). בזמן האחרון- לאחר פירמוט מחשב, במהלך משחק באטלפילד 3 המערכת מתריעה על זכרון מועט. לכן החלטתי לשדרג זכרון ram. למחשב יש 4 סלוטים של זיכרון שתומכים עד 4 גיגה כל אחד במהירות 1333 Mhz. שתיים מהם תפוסים בזכרונות של 3 גיגה (6 גיגה סה"כ). השאלה שלי היא: אם אני הוסיף עוד שתי סטיקים של 4 גיגה (באותו התדר כמובן), זה לא מתכון לבעיות? או שכבר עדיף פשוט להחליף וזהו? אם אפשר את התשובה כמה שיותר מהר-armored kill בדרך. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום האם יש למישהו נסיון עם זכרונות KINGSTON VALUE CAS3 על הלוח DFI ULTRA D ? האם יש להם בעיה עם תאימות בעבודה בDUAL CHANNEL? האם הלוח באמת "שונא" זכרונות VALUE ובמיוחד זכרונות של KINGSTON ? למי ששואל הדגם שיש לי הוא KVR400X64C3A/512 תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך לשפר מחשב מסויים שהוא די ישן (שנתיים).... בלוח אם, AGP, ישנו באס של X2 או X4 , האם כרטיס מסך NVIDIA GeForce FX 5200 שעובד בבאס X8 יקלט... * מיותר לציין ולהגיב שהוא לא יעבוד, מן הסתם, במהירות X8. ומכאן באה השאלה הבאה: הלוח תומך 333 מגה הרץ מהירות זיכרון, ניתן להרכיב כרטיס זיכרון במהירות 400? וכן הלאה, 333 על 266..... *מיותר לציין שהזיכרונות חייבים להיות מאותו סוג: DDR... וכו.... תודה רבה על תשומת הלב... שבת שלום..
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי אין סיכוי להפעיל על הלוח GA-8I945PG, זיכרון 667 כאשר אני משתמש במעבד 805, זה נכון? הזיכרון במקום לעבוד במהירות 667, ירד למהירות 533? יש לוח שמאפשר לעבוד עם מהירות במהירות FSB 533 וזכרונות ב-667?
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, האם למישהו יש ניסיון עם לוח gigabyte GA-MA790x-UD4 ותאימות לכ. מסך ארוכים? לפי התמונות גוף הקירור של ה SB נראה שהוא יושב בדיוק בדרך של כ. המסך. אני מתכנן לקנות את הלוח בליווי כ. מסך PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870X2 ואני מפחד שהם לא יתאימו. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי היום את הלוח GA-H77-D3H , אני חייב יציאת אודיו קואקסאלית. מצאתי את המתאם הבא : http://www.ebay.com/itm/Gigabyte-Motherboard-12CR1-1SPOUT-02R-SPDIF-Bracket-/260682438945?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item3cb1e25921 הבעיה היא שבספר ההוראות של הלוח מתואר שיציאת ה SPDIF של הלוח היא בעלת 2 פינים בלבד. האם יש סיכוי שהמתאם הזה יעבוד עם הלוח שלי? או שאולי מישהו מכיר מתאם שכן יעבוד? או כל שיטה אחרת לארגן לעצמי יציאת סאונד קואקסאלית? תודה רבה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ויש לי כונן WD 80 GB 8MB cache ATA. האם בלוחות החדשים אפשר לחבר אוותו? אם לא, יש איזה מתאם?
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
האם כרטיס ה-RAM של סמסונג, בקישור למטה, מתאים ומומלץ בכל הפרמטרים ללוח אם של אינטל מדגם DH67BL, כמו"כ, האם עליי לוודא, בנוסף לכל, תאימות מתח וא"כ ביחס למה וכיצד? האם צריך לוודא גם תאימות עם המעבד או עם רכיבים נוספים? https://www.ebay.com/itm/Samsung-8GB-2x4GB-2RX8-PC3-10600-DDR3-1333Mhz-240pin-NonEcc-Intel-Desktop-Memory/173018402884?hash=item2848b35044:g:5OEAAOSwbihaRKEI בתודה מראש!
-
- 19 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שמעו יש לי מחשב עם מעבד דפוק 1700 MHZ כן כן אתם חופשיים לצחוק...יש לי זיכרון עלוב של 256 מגהבייט וגם הכרטיס המעפן שלי הלך אז עוד אני משתמש על הכרטיס מסך המובנה....והוא ProSavageDDR חח והמחשב ממש מעצבן כי הוא איטי בקיצר לא נראה שזה יעזור לספר לכם היסטוריה שלמה חחח.. החלתטי לקנות 512 זיכרון ושל DDR אבל הקטע שאני לא יודע מה אני צריך לקנות כאילו מה מתאים DDR או DDR2 נוסף להכל בחנות אמרו לי שאני צריך להגיד להם איזה זיכרון אני צריך אמרתי להם DDR והם אמרו לא יש עוד איזה משהו שהם צריכים לדעת ,בקיצר הם אמרו שבמקום להסתבך אז אני אצטרך להביא לחנות ת'מחשב... אין לי כוח כי החנות רחוקה ואין לי איך להגיע לשם חוץ מברגל כי באוטובוס לא משתלם וגם לא בא לי בעיות שאמא שלי תבוא ולא תבין איפה ה…
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני אמור לקבל ממש בקרוב את הלוח GIGABYTE - k8vt800pro ולהרכיב סוף סוף את מחשבי החדש .. אך שמוע זדונית הגיעה לאוזני ואומרת שלא אוכל להרכיב את כרטיס המסך המצ'וקמק שלי Geforce2 MX400 על הלוח הנ"ל משום שאינו תומך ב- AGP X2. (וההנחה היא שהכרטיס מסך אכן X2....בקשה תקנו אותי אם אני טועה) :-[ עולמי חרב עלי.. אני לא גיימר אז אין לי ממש צורך בכרטיס מסך חדש. אך אני גם לא ממש רוצה להתקע בעת הרכבת המחשב אז בקשה תעזרו לי לגלות אם זה נכון. האם הלוח באמת יסרב לקבל לחיכו את הכרטיס המעפן ?? תודה לעונים 8)
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, האמת שהנושא קצת חוצה פורומים... יש לחבר שלי 2 לוחות אם, אחד MSI MS-7222 והשני MSI MS-7173 אני רוצה לחבר לאחד מלוחות האם כרטיס מסך עם יציאת DVI, עכשיו לפי מה שראיתי באינטרנט לאחד (7173) יש סלוט PCI-E ולשני יש PCI-E2... האם אני יכול להתקין על הלוח אם עם הסלוט PCI-E כל כרטיס PCI-E גם אם הוא 2? (אני מאמין שלא אבל רק רוצה תשובה סופית) במידה ולא איפה אני יכול למצוא כרטיס מתאים? בנוסף מה ההבדל בין PCI-E X16 לבין PCI-E X1? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
קניתי מעבד i5 4460, מתוך תכנון להשתמש בלוחם אם B85 כלשהו. אבל לצערי בדיעבד קראתי וגיליתי שפרט ל-H97 ו-Z97, לוחום האם לא תומכים במעבדים שהם haswell refresh כמו ה-i5 4460. אבל מסתבר שאפשר לעשות עדכון BIOS ללוחות האם הישנים כך שכן יתמכו. אז יש לי שתי שאלות: 1. האם יש סיכוי שמוכרים לוחות אם ישנים כמו B85 כך שהמפעל כבר עדכן את ה-BIOS שלהם? בכל זאת עברה כמעט שנה, ואם כן, האם יש לי דרך לדעת את זה לפני שאני קונה מחנות כלשהי? 2. כמה מסובך/מסוכן זה לעדכן BIOS ללוח אם בלי שהתקנתי עליו את המעבד/מערכת הפעלה וכו'? אם אף אחת מהאופציות האלה לא ראלית אני מניח שהאופציה הכי זולה שלי היא לוח אם H97 כלשהו.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי בהרבה מקומות ולא מצאתי תשובה ברורה לגבי התאמה של הרכיבים Abit NF7-SL Rev 2.0 עם הזכרון Mushkin PC3200 512MB 222 Special BH6 Chips . בבקשה תעזרו לי למצוא תשובה דחוף.
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
רכשתי P5B DLX, ובחוברת המשתמש בקטגוריה של זכרונות של 800MHZ לא מופיעה כלל החברה TRANSCEND שאני אמור לקבל בקרוב. האם זו מילה אחרונה? נדפקתי ואין מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מסויים (נניח msi 850e) שכשקניתי אותו אמרו לי שהוא מותאם לRDRAM בלבד (היה להם אינטרס ברור בגלל מחירו הגבוה). בינתיים החנות ממנה קניתי נסגרה , ואני רוצה להרחיב את הזכרון ולשים DDR.נכנסתי למפרט יצרן של הלוח אם ואין שם הגבלה ברורה על סוג הזכרון. איך אפשר לדעת? תודה.
-
- 3 תגובות
- 453 צפיות
-