עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by maxos,

אני חייב מחשב חדש. זאת עובדה. אבל אני ממש רוצה לחכות ללחות החדשים של nforce 2 או KT 400 השאלה היא מתי זה יוצא? האם כדאי לחכות?

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  2. Started by Boomer,

היום עדכנתי ל-F7 ומאז יש משהו שמעצבן אותי... אחרי שהוא מראה את המסך של הכרטיס רשת ועובר לטעינת ה-Windows יש ביפ חזק ומעצבן כזה מהמחשב... כמו במחשבים פעם שהיה ביפ כשהם היו עולים. (זה בדיוק כשנגמר המסך של הכרטיס רשת, המסך של טעינת ה-Win עדיין לא מופיע כשיש את הביפ) ועוד משהו בלי קשר: ל-SMART כדאי לי לעשות Enable? יש לי Maxtor 40gb ATA100. ל-AGP Fast Write כדאי? ל-AGP Read Synchronization כדאי? כל אלו נמאים ב-Disable ב- Default...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by black spider,

איך אני יודע כמה זיכרון יש למעבד שלי p-4 , 256K או 512K, רשום עליו? או שיש תוכנה לזה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. כל כמה זמן ובאיזה תאריך יורדים מחירי המעבדים של amd??

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום, יש לי שאלה בקשר ללוח האם הזה. הוא טוב לסלרון טואלטין? כי אני מתכנן UPGRADE קטן למערכת שלי. ורציתי לקנות מעבד סלרון 1100 (עם ליבת ה טואלטין), ואניט מחפש לוח אם טוב בשביל זה. תודה על העזרה. נ.ב המעבד 1.1 הוא טוב לאובקלוק, אותה שאלה בקשר ללוח אם. שאלה נוספת בערך ביצועים קרובים לאיזה מעבד (של AMD) אני אקבל עם הסלרון הזה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by s-k,

10X

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  7. Started by Regev,

יש לי תוכנה שאני כותב לה כמה מעלות מקסימום וכמה מעלות מינימום כשהמעבד יגיע, היא תפסיק את המחשב, יש לי AMD ATHLON XP 1800+, כמה מעלות מקסימום אתם מציעים שאני יגדיר לו וכמה מינימום (למרות שהוא לא יגיע למינימום). חשבתי על 65 מקסימום ו5 מינימום. זה טוב או לא????? ??? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
    • 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי לוח אם ASUS P3V133 ( ומעבד intel pentium 733 Mhz כרגע ) עכשיו עלה לי לראש שאולי אני ירצה להחליף מעבד ל AMD Athlon XP 1600 + או יותר מהיר ! העם ההתאמה הזאת אפשרית עם הלוח אם שלי וה AMD אפשרית ? ? ? לי אישית לא נראה ( אבל אני לא בטוח ! ) תודה בכל אופן ! :-\

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Bug2000,

איזה אחד פה אמר לי לאחר שכתבתי איזה מחשב יש לי הוא אמר "יש לך מערכת דרעק ואני רואה שאתה לא מבין בזה הרבה בטח יש לך מעבד WILLIAMTTE" מה זה לכל הרוחות ??? ??? ??? ראיתי כמה כתבות על זה אבל איך אני יודע איזה יש לי ? ואיך נקרה המעבד הטוב של פנטיום 4? בבקשה תענו לי כי כי יכול להיות שזה היה הגורם לבעיות לפני כמה זמן (עכשיו אין אחרי שהתקנתי WINDOWS XP)

• 13 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. Started by Fighting Falcon,

אני רוצה לקנות מחשב ונתנו לי כמה הצעות לגבי לוח אם ! הם אמרו שהלוח אם של -Assus הכי טוב מה הייתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by jean-paul,

יש לי פנטיום 4 1.7 .כאשר אני מריץ ישומים שונים אני רואה בwindows task manager שאחוז העבודה של המעבד מגיע לפעמים ל100 אחוז ,האם זה טבעי למעבד כזה שעל ישומים שונים קלים ככבדים יהיה ניצול מקסימלי

12. Started by jean-paul,

מישהו אולי יודע אילו זכרונות אני יכול לקנות ללוח אם זה של אסוס,איזו מהירות שעון של ddr האם אני תפוס רק אם מהירות של 266 או יכול גם יותר מזה

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  13. Started by slider,

שלום, חבר שלי קנה לפני כמה ימים מחשב מPCHARDWARE עם מעבד Athlon XP 1800 , ולוח אם Gigabyte VRX , הוא סיפר לי שהטמפ' של המעבד במנוחה היא 58, עם מזגן 52 ועם מארז פתוח, 48 . הוא אמר שלמאורר ששמו לו, קוראים Green משהו... ושהוא עולה בערך 15$ ... נראה לכם שהטמפ' בסדר? ???

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by SpiritKnight,

האם עדיין צריך, במקרה של RDRAM, שני צ'יפים של הזיכרון?

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  15. spire rulez

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ToR,

מה ההבדלים בביצועים וב-OC בין שתי ה חברות בלוחות אם בגרסה ה KT333 +ga-7vrxp / epox 8k3a היתרון בGIGABYTE זה ה USB2 ו ה DOUBLE BIOS השאלה היא מה היתרון מבחינת ביצועים וOC

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. האם זה נכון שערכת הפנטיום 4 כוללת 128 מגה-בייטים של זיכרון PC800 RDRAM ?? מי שלא בטוח או לא יודע שלא יענה!! תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Tzion,

שלום לכולם אז ככה: מה ההבדל בין ערכת השבבים KT266 לKT333 חוץ מאשר שה266 תומך בזכרון 266MHZ וה333 תומך בזכרון 333MHZ (<-אני לא טועה בקשר לזה נכון? :-\) off-topic: למה הלוח Gigabye GA-7ZXR VIA KT133M AMD שמבוסס על KT133 כל כך יקר?? לעומת הלוחות האחרים של גיגהבייט?? off-topic2: האם הלוח GA-7vrxp תמיד עושה בעיות עם gf4 ti ומה הסיבה ואיך אפשר לפתור אותם? ;D

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by DF30,

שלוש אופציות עומדות בפני! המחיר הוא לא פונקציה!!! שלושת הפיינליסטים הם: 1. MSI KT3-ARU 2. Epox 8K3A+ KT333 3. Gigabyte GA-7VRXP אני חייב להחליט! ומ ה ר ! ! עכשיו, קראתי בפורום על הלוחות והמלצות, אבל הן היו שטחיות. לא יעזור לי "תקנה את 1 הוא הכי טוב" או "אני הייתי הולך רק על 3" אני צריך סיבה! (איזה פיצ'רים יש לאחד ואין לשני, מה היתרון של א' על ב' וכו') אז תעשו טובה ותנמקו (פרט ונמק ;D) אגב זה מתוכנן לעבוד עם: xp 1800, DDR 3000', Radeon 8500 le אין תוכניות לO/C !! יאללה! תתחילו לנמק! דרור :smoke:

• 57 תגובות
    • 5.3k צפיות
  20. Started by 1337,

אז כהה... ה MSI יגיע רק סוף השבוע.. אני לא יודע מה לגבי האפוקס.. השאאלה היא.. : האם להחליף לוח לאפוקס? מה ההבדלים?.... כל מה שאני יודע על ההבדלים זה שלאפוקס יש סלוט PCI שישי ולMSI יש תמיכה ב USB2 הבחנתם בעוד משהו? ומה ההבדל בזיכון של קורסייר בין ב CXM ל XMS??

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שהוא כמובן : 1. מעבד 2. לוח אם 3. זכרון תמיד אני עושה בלאגן ולא מתאים אותם הלכה, אני רוצה לבנות מערכת מבוססת מעבד AMD ATHLON XP 1800. כמה זכרון,איזה סוג ואיזה לוח אם הם המומלצים למערכת מבוססת המעד הנ"ל ? תודה !!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. בעקבות הת'רד הזה ב-OCWorkBench החלטתי לפתוח אחד אצלנו ולראות איזו ערכת שבבים לדעתכם ותיהיה הכי מהירה ולמה. האם זה יהיה ה-nForce2 של nVIDIA? ה-KT400 של VIA? ואולי ה-746 של SiS ?

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. אני קונה מחשב חדש,ומתלבט אם לקנות מסימפלטק מחשב עם- לוח-GA-VRXP +זיכרון TRENSCEND256 2700 והכל יעלה עם המחשב 3802 עם משלוח! או לקחת מפנדה לוח-MSI KT333 ultra ARU + CORSAIR256RAM 3000 ויעלה 3892 ואני צריך גם משלוח +35 וגם לקחת כרטיס רשת שיעלה 50 שקל נוספים! אז מה עדיף לי???ו

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  24. מישהו יודע מאיפה אפשר להזמין זיכרון פנימי 1066 RDRAM? והאם הוא יתאים ללוח 850i ? רגיל שיש בו עכשיו זיכרון PC 800? והאם ניתן לערבב בין הזיכרונות? למשל בסלוט אחד יהיה 256 PC 800 ובשני יהיה 128 PC 1066? נ.ב -אם כתבתי את הדיון במקום הלא נכון אז תעבירו אותו כי אני לא יודע איפה פורום זיכרונות...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים