עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by captaincaveman,

לא חדש אלא יד שניה

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  2. Started by lipa,

יש לי לוח אם CUV4X-E של אסוס אם ערכת שבבים של VIA אם P-3 733MH מידי פעם VIA מוציאה עידכון לדריבר 4-IN-1 האם כל הגירסאות החדשות מתאימות לי? ואם כדאי להתקין אותם?

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  3. Started by noam,

יש לי מחשב קצת ישן (Pentium III 450) שהתקנתי עליו XP והוא לא זז, אז החלטתי להוסיף זיכרון (היה לי רק 64MB). הטכנאי שניסה להתקין את הזכרונות אומר שהוא לא הצליח להוסיף 2 כרטיבי זיכרון של 128MB במקום הכרטיס שהיה, כי המחשב אומנם מזהה אותם, אבל ה Windows לא עולה. בנתיים הוא החזיר את הכרטיס הישן והוסיף לי עוד 2 כרטיסים של 64, והמחשב עובד די טוב. מישהו יודע איך מבטלים את הבעיה ב- XP, כדי שאפשר יהי להתקין 2 כרטיסים של 128? ואם זה לא בעיה ב-Windows, איך בכל זאת אפשר לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  4. Started by DJ Avishay,

יש לי מחשב עם מעבד אינטל פנטיום 4 1700 socket 423 256mb sdram לוח אם של אינטל 845 אני רוצא לשדרג את הזכרון ולכן אני צריך להחליף גם את הלוח אם.שמעתי שהכי כדי זה rdram אבל זה יקר, ויש כאלה שאמרו שיש ddram ששווים לביצועים של rdram והם עולים פחות כסף. עכשיו אני רוצה לדעת איזה זיכרון הכי שווה לי להחליף ואיזה לוח אם לקנות איתו? ואם מישהו יוכל שיוסיף גם את המחירים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by XPhish,

אני רוצה לקנות עוד 2 סלוטים של RDRAM ואני לא ממש מבין בחברות של זיכרונות וכאלה. אני רוצה לקנות או 2 של 64 מגה או 2 של 128 מגה, 800mhz ראיתי 2 הצעות תגידו לי אם הם טובות: Kingstone Rdram Ecc 128Mb 800Mhz - 376 nis ו SAMSUNG RDRAM 128MB-800MHZ - 331nis האם זה מחיר טוב ואיזה חברה עדיפה, אם יש לכם עוד הצעות או הערות תגיבו תודה 8)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. האם אני ירגיש הבדל אם אני יעבוד עם Kingstone Rdram 256Mb PC800Mhz או Kingstone 256MB DDR333 שהם בערך אותו מחיר! מה כדאי לקחת? והאם אם אני יעבוד עם - KINGSTON 256MB PC1066 ECC RDRAM אני ירגיש הבדל בין ה DDR שציינתי מקודם? כל השאלות בהתאם ל מעבד פנטיום 4 2.0G ! תודה מראש.........אני סתם שואל לידע כללי !

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  7. מחפש חלקים מרמה גבוה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. מה הם המחברים שסימנתי?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by none,

מישהו יודע עד כמה אפשר להעלות את הוולטז' בCORE בלוח הזה? כי ב8ihxp אני יודע שאפשר רק +0.100 מישהו אולי יודע בקשר ללוח הזה, אני רוצה לקנות אותו ואני מחכה לתשובה, תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. לפני הכל תסתכלו על המפרט שלי ותגידו: למה המשחק gta3 לא סוחב ומשחק בפחות מ20fps? חשבתי שזאת בעייה של הכרטיס מסך אז שדרגתי מtnt2 m64 לpalit xpertvision radeon 8500 (le) האם זו בחירה טובה? (קיבלתי במחיר נמוך של 750 שקל כולל מע"מ כולל הכל) האם זה בגלל המעבד? לפי תקציבי היחסית נמוך אני רוצה לשדרג למחשב עם לוח אם, מעבד, זכרונות ואולי גם קירור חדש. ההצעה שלי הייתה: amd athlon xp 1600+ 1.47Ghz איזה לוח אם במחיר זול (כמה שיותר) אבל שיספק את הסחורה ולא יתקלקל תוך יום וחצי (האם כדאי לוח של epox?( ושיתמוך בזכרונות ddr pc2100 האם יספיקו לי זכרונות 128mb ddr266 pc2100? האם אני אוכל להתקין גם זכרונות sdram שקיימים אצלי במחשב? האם לוח האם כמה שיותר מהכרטיס מסך? תודה רבה, אסף

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by COLIO,

האם לוח האם asus a7v-e תומך בזכרונות DDR?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by itaysk,

על מה זה משפיע? האם ההבדל משמעותי?

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  13. Started by Shreky,

הבורד של ג'יגה בייט, 8IGXP, מבוסס על ערכת צ'יפסט של Intel 845G. לפי האתר של אינטל: http://www.intel.com/design/chipsets/845g/index.htm?iid=ipp_dlc_chip+feature_845g& הצ'יפסט הנ"ל לא תומך בזכרון DDR 333. גם לפי האתר הרישמי של Giga Byte: http://www.giga-byte.com/products/8igx.htm הבורד לא תומך בזכרונות מעבר ל- DDR 266. איך בהשוואה באתר של טום: http://www17.tomshardware.com/mainboard/02q3/020722/index.html הריצו על הבורד הזה, ובורדים אחרים שמבוססים על אותה ערכת צ'יפסט, זיכרונות DDR 333? הם השתמשו באוברקלוק קטן? או שהבורד באמת תומך בזכרון DDR 333 והאתרים האחרים טועים? (?!)

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  14. Started by MDK,

אתם מבלבלים אותי יותר מדי!!! חלק אומרים שעדיף כבר intel וחלק אומרים לי לקחת AMD + גוף קירור טוב... אתם ממליצים על AMD באתר למשחקים, אתם לא ממליצים על גוף קירור ואתם ממליצים על מארז ENERMAX איכותי. מה אתם מציעים לי לקנות?! ונמקו כמו שצריך!!! תביאו לי בבקשה הוכחות שAMD לא עושים בעיות וכל מיני שטויות... ואני לא רוצה לקנות גוף קירור נוסף...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by SpiritKnight,

שתי שאלות: א. האם הלוח בא עם כרטיס מסך מובנה? במקרה הזה אני צריך לנטרלו בביוס? ב.האם העלאת הFSB ל133 תתן לי תמיכה בPC2700 בלי להתעסק ברטיו וכו'? :hat:תודה.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Fkl0ster,

לחבר שלי יש P3 500MHz עם 128 מ"ב זיכרון פנימי (PC100). הכרטיס מסך שלו הוא GF2 MX400, שאליו הוא שידרוג לא מזמן... היה שיפור בביצועים מהכרטיס הקודם (V3), אבל אני חושב שהמעבד שלו מונע ניצול מלא של הכרטיס, למרות שגם הוא די Outdated... הוא מעוניין לשדרג מעבד+לוח במינימום כסף. ההצעה שלי היא Asus A7V-E (קראתי עליו ביקורות ובזמנו אף שקלתי לרכוש אותו!), עם Duron 1200MHz. הזיכרון הפנימי נשאר, ומאחר שהוא PC100, וגם הדורון עובד על 200MHz, אז זה בסדר. הלוח לא תומך "רישמית" ב 133, אבל זה ה KT133E, שהוכח כמוצלח ל O/C. השאלה שלי היא האם הדורון הזה יתאים ללוח? הוא עושה שימוש במכפלה של x12, והלוח מאפשר עד x12.5, כך שמבחינה זו זה בסדר. עכשיו, רק נותר לי לברר האם זה Duron "Morgan" . אם כן,…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by MDK,

שלום! טוב לאחר שאספתי מידע מהאתר שלכם הכנתי מפרט מבוסס AMD והדפסתי. הראתי לאחי הגדול (עובד בצבא כקצין מחשבים). גם אחי וגם אבי השמרן בדעותיו ביררו איזה מעבד עדיף - p4 or axp, ונחשו מה אמרו האנשים המבוגרים "המנוסים כל כך": INTEL , וכל אחד המציא תירוץ אחר. בכלל לפני שהם ביררו אצל אנשי מחשב מקצוענים אבא שלי תמיד העדיף אינטל מהסיבה הפשוטה שלטענתו זה קנייה בטוחה = יצרן אמין ולא "קטן" כמו AMD. ונוסף לזה אח שלי שאל חבר שלו שהוא במקרה אלכס, מ-pchardware, ושאל אותו בקשר למעבדים, וגם הוא אמר שעדיף intel בינתיים (למרות שהוא תמיד אהב יותר AMD!!!). התירוץ שלו הרבה יותר משכנע: בעיות החום של AXP 1800 ומעלה. הוא אמר שהם מתחממים יותר מדי. הוא גם אמר שמחר יגיע קירור חדש והוא יבדוק אם…

• 29 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. well... אני מבין במחשבים עד מבין מאוד אבל רק כדי להיות בטוח בעצמי (אחרי הכל מחשב לא קונים כל יום) איזה מחשב הייתם קונים באוקטובר,בסביבות ה7000 ש"ח לא כולל מסך (תתחשבו בירידות מחירים וביציאות של מוצרים חדשים) אשמח לקבל תשובה... (נ.ב: חייב להיות בעל radeon 9700)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Amitai,

תודה לעונים...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by none,

בOC בבאס מ100 ל133 נראה לכם שאני יצטרך להעלות יותר מ+0.100 לCORE VOLTAGE ?

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  21. Started by yotamoo,

כלומר אני יודע שזה מעבד עתידי של AMD, אבל לאיזה שוק הוא מיועד (ביתי\עסקי)? ומישהו יכול לתת לי קצת פרטים עליו או קישור לדף שלו באתר של AMD כי אני לא מצאתי...

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Team2,

אלו מעבדים צפויים לצאת בחודש מרץ אפריל 2003, אם יש כבר תכנון מוכן.

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  23. Started by SpiritKnight,

יש חנות בנתניה שמצאתי(אחרי שעברתי על כל ספר הטלפונים ) שמוכרת "מעבד אינטל 1.6 סוקט 478 512 קאץ'" ז"א נורטווד, נכון? המחיר הוא 1000 ש"ח, 40 ש"ח הפרש לעומת 1.8 שווה ללכת עליו עם EPOX EP 4G4A+? תודה.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by wares2002,

לוחות אם הכי טובים לאבורקלוק של איפוקס! כרטיסי מסך הכי טובים לאבורקלוק של סומה! האם זה אותה חברה?! (תלחצו על התמונה של הקופסה ותראו מה זה הלוח הזה! ותשימו לב גם ל EP שזה EP=EPOX ) http://www.suma.co.kr/product/product_view.php?mode=view&no=88 לאחר שראיתם את זה סתכלו על זה: http://www.epox.com/html/english/products/motherboard/ep-8k3a.htm מה מוזר כאן!? רמז: סומה = חתיבת כרטיסי מסך של חברת EPOX! תגיבו

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. הגיוני ?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים