עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הגיע הזמן שסוף סוף נראה שיפור אמיתי במינסטרים מה 4/4 או 4/8 ליבות שאנחנו רואים מ2009. http://www.guru3d.com/news-story/6-core-intel-processors-going-mainstream-in-2018-with-coffee-lake.html

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  2. Started by Henry55,

בזמן משחק באטלפילד 3. אני הופתעתי בעצמי , כי המעבד הזה לא אמור להיות מסוגל לעבור את ה3.6 , ובזמן שכל הליבות עובדות הוא אמור להיות על מקסימום 3.4 , אז איך? יש למישהו הסבר?

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  3. Started by arigo,

שלום, איזה לוח אם ובו כרטיס מובנה של NVIDIA : מקביל ל ASUS M4A785-M (מחיר 470 ש"ח) גם בביצועים וגם במחיר ? למה ? כי בלינוקס אני מעדיף את NVIDIA כיום בגלל דרייברים בלינוקס לא איכפת לי מי החברה שתהיה ASUS GIGABYTE וכו' השימוש יעשה עם AMD 550 בעיקר ל HTPC

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  4. שלום יש לי 3820 I7 כבר הרבה זמן ואני יכול לשדרג ל XEON 2696 V2 ולהישאר עם אותו מערכת - לוח אם זיכרון קירור... המעבד עולה בסביבות 450 שקל כולל משלוח ואז תיהיה לי את האפשרות לחכות עוד שנה שנתיים עם פחות לחצ או אולי כדאי לחכות עוד קצת לירידת מחירים של RYZEN ולקנות הכל מחדש ? אני משתמש בתוכנות דחיסת וידאו מכונות וירטואליות , קצת משחקים לא כבדים מה שמפריע לי זה הזמן שלוקח לדחוס סרטים או שאי אפשר לדחוס תוך כדי המשחק כבר את הוידאו עשיתי בדיקה באינטרנט לגבי הביצועים סך הכל מגיע ל פי שניים עם הלוח האם הספיצפי שלי למרות שזה 12 ליבות ביחס ל 4 ליבות מה שקורץ לי זה המחיר יש מעבד עם ביצועים של SC הרבה יותר טובים 168…

5. אחד המעניינים שלהם, ניתן לגזור ממנו לא מעט תובנות, כמו גם הלך הרוח בקרב הקהילה שהובילם למהלך:

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  6. Started by Game5,

שלום , אני קונה 512 mb זכרון ללוח אם תומך 400mhz . הציעו לי בפורום את הזכרון הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3280 בנועה אמרו שאין להם כרגע , והם הציעו לי את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8268 האם יש הבדל? מה יותר טוב? ומה עדיף , cl3 או cl2.5 ? תודה, אבי

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  7. בספיישל השקות מיוחד לכבוד פלטפורמת AM5 החדשה של AMD אנו משתפים התרשמויות ומידע טכני אודות מוצרים נלווים מרכזיים - כמו לוח אם מתקדם במיוחד מתוצרת GIGABYTEלכתבה

8. Started by zivgev,

שלום, האם מישהו יכול לרשום כאן את הטמפרטורות התקינות שאמורות להיות במעבד (פחות או יותר)? עריכה: לאחר בדיקה בגרסה מתקדמת יותר הכל תקין. אפשר לנעול. תודה.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  9. Started by הדוד משה,

תפסתי מעבד p560 משנת 2003 עם הכיתוב intel confidential. המספר הקטלוגי שלו הוא QQ44ES. מסתבר שמדובר בדוגמית למהנדסים ומפתחים שנשלחת לכל מיני חברות לפני שחרור דור חדש, אך באופן מפתיע נמצא במערכת מחשב ביתית פשוטה למדי. האתר של אינטל מציין שהמעבדים הללו הינם רכוש אינטל... אני מבקש כמה הבהרות: האם הדבר הזה נמכר למערכת מחשב באופן לא חוקי? האם זה נכון שיש לו מכפלה פתוחה והוא בלתי נעול? האם הוא שווה יותר ממעבד רגיל בן דורו, והאם בכלל מותר לי למכור אותו?

10. ערב טוב לכולם! אני עומד לפני קניית מחשב ואני רוצה להתייעץ אתכם בקשר לזיכרונות. אני כניראה הולך לקנות PIV 2.8C או 3C עם לוח P4P800 DELUXE של ASUS . עכשיו אני רוצה להתאים זיכרון. השימושים שלי במחשב יהיו משחקים, סרטים, מוזיקה, הקלטת מוזיקה מאורגן למחשב, עבודה בפוטושופ ואולי בעתיד גם בתוכנות 3D כמו 3D STUDIO MAX. בזמן הקרוב אני לא אעשה OC אבל אולי בעוד כשנתיים אם המחשב יהיה כבר די איטי אז אני אעשה. שאלה ראשונה שלי היא איזה גודל של זיכרון לקחת : 512 או להשקיע ב 1024? האם עכשיו יש הבדל רב בין הגדלים? אני רק רוצה להגיד שאין לי תקציב מדויק פשוט אני מחפש זיכרון איכותי ואני לא אתקמצן עליו אני ממלא משקיע הרבה כסף במחשב. אז לסיכום, איזה זיכרון אני צריך לקחת? שאלה נוספת שלי היא מה ההב…

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  11. שלום לכולם רציתי לדעת איך לבצע עידכון BIOS ללוח-אם GIGABYTE MA770-UD3 REV.1.0 יש לי כרגע גירסא F4 ובאתר החברה יש גירסא F8 שכבר הורדתי ושמרתי זאת גירסא שתומכת במעבדי ה ATHLON II החדשים כרגע מורכב לי מעבד AMD ATHLON X24800+ במידה ואצליח לעדכן את הביוס בעזרתכם כמובן האים לאחר העידכון לא יהיו לי בעיות עים המעבד שמורכב לי כרגע?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by Da-Funk,

רשום שבחבילת ה Powerpack ישנם 8 mini heatsinks ... מישהו יודע במה מדובר.. כי אני לא מצאתי אותם

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  13. Started by הנמצתץץץ,

אני מעונין ללמוד על לוחאם בכל סוגי המשירים פלאפונים ונגנים ועוד אשמח ואודה למי שישלח למיל שלי: cx53191919@gimal.com אני מעונין במדריך לקריאה בדרכים (שאני יכול להדפיסו-לשימוש אישי בלבד כמובן-)ולא בוידאו וכדומה

14. מתברר שאחרי חודשים רבים של שיחות ביניהן, העסקה כנראה מתבשלת להליכי finalization. אם היא תאושר, אז זה מציב את AMD בחזית אחר 5G (בעקבות עסקת ענק שחתמה זיילינקס עם סאמסונג), אבל גם בתחום האינטיליגנציה המלאכותית, האוטומובייל והארוספייס. מעניין. מקור: https://www.cnbc.com/2020/10/09/amd-said-to-be-in-advanced-talks-to-buy-xilinx-in-over-30-billion-deal-.html

15. Started by _xyz,

יש לי שני מודולי זיכרון. ה BIOS (וגם windows) מתעלמים מהמודול שנמצא ב slot השני. אם אני מחליף בין שני המודולים - הביוס שוב מתעלם מהמודול בslot השני (כלומר, הוא מכיר רק במודול שלפי ההחלפה הוא התעלם ממנו). לעומת זה, תוכנות כמו cpu-z מזהות את שני המודולים. פרטים (מתוך PC WIZARD) : הזיכרון: מצד אחד הוא מזהה מודול של 1024MB ומודול של 512MB, ומצד שני הוא כותב "A1 : empty". למה? General Information : A0 (RAS 1, RAS 2) : 1024 (Double Bank) A1 : Empty Information SPD EEPROM (A0) : Manufacturer : PDP Systems Part Number : PSD1G400 Serial Number : Unspecified Type : DDR-SDRAM PC-3200 (200 MHz) - [DDR-400] Size : 1024 MB (2 rows, 4 banks) Module Buffered : No Module …

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  16. Started by Yarimiz,

הי כולם סרטון חדש עלה לערוץ Yarimiz MSI Z97 MPOWER MAX AC הלוח היחסית חדש של MSI הוא מפלצת ה-OC שלהם, מספק את כל הכלים והפיצ'רים שרק תרצו כדי לבצע את ה-OC האולטימטיבי על המחשב שלכם. אל תשכחו! אם אהבתם את הסרטון תלחצו לייק. אם עדיין לא נרשמתם, למה אתם מחכים?! תלחצו SUBSCRIBE עכשיו! הערוץ זמין גם במקומות הבאים: פייסבוק: https://www.facebook.com/YarimizGaming טוויטר: https://twitter.com/yarimizGaming אינסטגרם: http://instagram.com/yarimiz צפיה מהנה וסוף שבוע מעולה! Yarimiz

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  17. שלום לכל חברי הפורום אני מתכוון לרכוש מחשב חדש, כאשר כרטיס המסך (8800GT) תומך ב-PCI-EXPRESS 2.0 x16 אבל לא מצאתי לוח אם שתומך בגירסא 2 של PCI-EXPRESS. האם יצאו לשוק לוחות אם שתומכים בגירסא 2? תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  18. Started by iveco,

כמה שה 10400F ישן הוא נותן פייט ביצועים מרשימים עם RTX 4060 הוא מקבל 9790 נקודות , הבדל של 6% בביצועים מול 12400F . 12400F + 4060 מקבל 10354 נקודות R5 5600X + 4060 מקבל 10123 נקודות R5 5600 + 4060 מקבל 10095 נקודות I3 12100F + 4060 מקבל 9718 נקודות 10105F + 4060 מקבל 8965 נקודות

19. לאלה שמודאגים האם המעבד שלהם בשלבי גסיסה מתקדמים או מתלוצץ עם טכנאיו, הנה סרטון שנותן כלים לבדיקת המצב - https://www.youtube.com/watch?v=P7Eyv5d2Rq8 כמובן שמדובר על הסיפור של מיקרוקוד וכו' וכו'.

20. Started by bg1987,

אני בונה מערכת חדשה, וחשבתי לנסות לבנות מערכת על לוח אם מיקרו במקום סטנדרטי (בשביל בעיקר לחסוך במשקל המחשב - אני קונה כנראה p182 או p180 mini אם אני הולך על המיקרו) למערכת המקורית בחרתי את הלוח GA-P35-DS3L של GIGABYTE שנראה לוח מצויין לפי המון ביקורות, ומחיר סביר בהחלט. עכשיו אני מחפש לוח דומה אבל בגודל מיקרו ATX ולא הצלחתי למצוא, מישהו פה מכיר דגם דומה?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  21. יש לי את כל החלקים , כל מה שאני צריך עכשיו זה : לוח אם \ מעבד (ליבה כפולה) \ זכרון (1 גיגה) \ מארז+ספק הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא ב AGP. תקציב עומד בערך על 1500. המחשב הוא להתעסקות במוזיקה : cubase (הכונן סידי\כונן קשיח הם ב ata רגיל)

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  22. Started by OC,

שאלה. עכשיו נגיד יש לי Q6660 המעבד היה מספיק חזק שיצאו מישחקים DX10 למשל עוד שנה. ו היה לו יכולת לנצל מספיק כרטיס מסך עתידי שהיה טוב למישחקים DX10? ואני לא מיתכוון לכרטיסים של היום אלה של עוד שנה נגיד. ודרך הגב אמרו לי ש וE6750ו E6850 נחשבים עכשיו יותר חזקים במישחקים מ Q6600. ואמרו לי שיצאו מישחקים שמנצלים את כול Q6600 הוא היה יותר חזק אבל הוא לא ינצל את עצמו כמו שצריך כי המישחקים היו ממש כבדים.

• 0 תגובות
    • 411 צפיות
  23. מה ההבדלים בין: intel core 2 due e7200 intel core 2 due e8400 אחים מה ההבדלים ומה אתם ממליצים..

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  24. Started by r1v,

שלום, שמתי לב שביטוי מנחה בפורום הוא עדכון BIOS. רציתי לדעת כמה דברים: 1. מתי אני יודע שאני צריך לעשות עדכון BIOS? (ולמה כמובן?). 2. איך אני מבצע עדכון BIOS? תודה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.