עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם אני מעוניין לשלש את המחשב ואני מתלבט בין המעבדים E4500 לבין E6550 העבודה העיקרית שלי עם המחשב הולכת להיות שימוש בכמה מכונות וירטואליות של מערכות הפעלה באותו זמן. אשמח לתגובות ולהצעות נוספות. תודה.

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  2. Started by ssdd23,

היה לי מעבד פנטיום 2.4 מהדור הישן עם חצי ג'יגה זיכרון. קיבלתי היום מעבד אינטל 4400 עם 4 ג'יגה זיכרון ולוח חדש של GIGABYTE. כדאי להתקין ויסטה? יהיה הבדל בביצועים בין החדש לישן כיי עוד לא הרכבתי אותו

3. אני עכשיו מתלבט בין הלוח הזה: Gigabyte GA-K8NS Pro nVIDIA nForce3 250 754-pin http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_322_1167&products_id=6854 וללוח הזה לשל EPOX: EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_290_372&products_id=6679 איזה מהם עדיף? (עזבו את המחיר...) איזה יציג ביצועים טובים יותר עם הקשר קטן לOC והקשר גדול יותר לביצועים נקיים.. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  4. Started by TNTx2,

=> רציתי לדעת אם זה אפשרי שבערוץ אחד יהיו לי 2 כרטיסי זכרון בתזמון CL3 ובערוץ השני 2 בתזמון CL2.5 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  5. שלום לכם!!! יש לי מחשב פנטיום 4 2.8mhz זיכרון שיש לי כרגע הוא: 512mb. מערכת הפעלה xp. השאלה שלי היא ככה: יש לי עוד 2 סטיקים שלי זיכרונות , ואחד כבר תפוס ב- 512mb , עכשיו אני רוצה לקנות עוד 2 של 512mb. השאלה שלי האם כדי לקנות עוד 2 של 512, עם זה יעבוד dual. אוו שעדיף רק 2 של 1gb? מה אתם אומרים. בתודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  6. האם זה נכון שעדיף מעבד 2 ליבות 8400 במקום 4 ליבות 9600? ההפרש במחיר גדול מאד האם משמעותי זכרון במהירות 1066 לעומת 800? שוב ההפרש במחיר גדול

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  7. Started by אלון פ,

שלום לכולם, רציתי לשדרג את המעבד הנוכחי שלי(Intel Pentium 4 530J, 3000 MHz) במעבד Intel Core 2 Quad Q6600. ורציתי לדעת: האם בשביל לשם את המעבד החדש צריך להחליף גם לוח אם? (לוח האם שלי הוא:Intel Avalon D915GAV) תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  8. ברשותי לוח אם מסוג אסוס p8p800 דלוקס, מעבד 2.8 ג'יגה של אינטל, שני סטיקים של גייל pc3200 400 מגה-הרץ 256 מגה בייט. כיצד אני מגדיר את ה-CPU EXTERNAL FREQUENCY CPU RATIO DRAM REQYUENCY ו/או כל דבר אחר הנחוץ להגדיר תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 454 צפיות
  9. Started by desegel,

מספר שאלות לי אליכם: 1. האם אני צריך לחשוב על ההתאמה בין מפרט החומרה שקיים לי במחשב ישן (לא כ"כ ישן.. בזמן מעבד P4 2.8GHZ) ואם כן , אילו פרטים אני צריך לבדוק? אני צריך לבדוק אם לוח האם יכול לתמוך במעבד מסויים? 2. האם המעבד הבא Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX מומלץ מבחינתכם ונראה לכם שהוא יעבוד באופן תקין עם חלקים שהם לא הכי חדישים בשוק?אבל שוב , לא ענתיקות, חלקים מלפני שנה-שנתיים. 3. האם זה אפשרי לקנות מעבד ולתת למעבדת מחשבים מסויימת להרכיב פשוט את המעבד למחשב והאם זה מבחינתכם מומלץ, ולאיזו חנות בדיוק כדאי לגשת בכדי לעשות זאת. כי הבנתי שצריך לשים איזושהי משחת contact בכדי לא לשרוף את המעבד וזה משהו שאני ממש לא מעוניין לעשות לבד תודה!

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  10. Started by bv500,

אני בונה מחשב חדש לחברים שלי. המעבד הולך להיות כנראה E21x0 והזיכרון OCZ 1GB CL4 667Mhz הלוח הנ"ל מתאים מאוד למפרט ולתקציב, רק רציתי לדעת אם מישהו יודע איך הוא ב-OC - לכמה באס הוא מגיע? אני יודע שה-945 לא ממש אוברלוקרים מטורפים, אבל אני מתכוון ל-OC בקטנה אני מקווה שמה שיגביל אותי זה הזכרונות בבאס 333... אבל בטח כבר לפני הלוח יגביל אותי אודה לתשובתכם המהירה

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  11. Started by Tash1978,

שלום לחברי הפורום אני עובד כרגע עם מחשב עם הנמפרט הנ"ל: מעבד : E2180 INTEL לוח אם : asus p5q se זיכרון : DDR 2 4 GB OCZ כרטיס מסך Nvidia 9600GT דיסק :WD 500 GB 7200 גוף קירור של זלמן על המעבד. החלטתי שהגיעה העת לשדרג את המעבד למשהו קצת יותר מתקדם שייתן לי להפעיל Virtual XP על Windows 7 ובכלל קצת לשדרג. בקיצור - איזה מעבד אתם ממליצים בטווח של 500 ש"ח ? שיכיל אפשרות להפעיל את ה XP . תודה יפתח

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  12. Started by udi,

שלום אני בונה לי מחשב משרדי \ לסטודנט המטרה העיקרית שלו היא אינטנט ועבודות OFFICE לא יותר אבל עדיין אני רוצה מהירות ומחשב איכותי אני רוצה זכרון של 512 אני כל הזמן עובד עם קינגסטון דבר ראשון מה דעתכם על החברה ועל הזכרונות שלה של 512 MB עם CL 2.5 סטוק אחד והאם כדי לקנות זכרונות של חברה אחרת כמו למשל GILL , A- DATA ... אם אותה קריטריונים העלות עצמה של הזכרונות הנ"ל היא 400-450 ש"ח מה היא המלצתכם

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  13. השאלה שלי אם ניתן לקנות שני זכרונות של 667 512X2 DDR II ועוד שני זכרונות של DDR II 800 של 512 מגה הלוח אם תומך בDDR2 800 אז אפשר או לא?

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  14. שלום חבר'ה, הורדתי את התוכנה SpeedFan כדי לעקוב אחרי מהירויות המאווררים שלי וטמפרטורת המעבד שלי. 1. מישהו יודע מה הטווח הרצוי שלהם? 2. האם מישהו מכיר את התוכנה ויודע להגיד לי מה הנתונים הרלוונטים שם? תודה

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  15. Started by avinoamp,

מה אתם חושבים על הלוח אם הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14896 עולה 330 ש"ח. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 453 צפיות
  16. Started by piki,

הלן חברה : ) אני צריך ליקנות לוח מעבד וזיכרונות המטרה העיקרית של המחשב היא אולפנית לעבודה עם מוסיקה קיו באס ונואנדו למי שמכיר..... אני מתכנן לעשות oc בפעם הראשונה לא לא לימצוץ ממנו את כול מה שאפשר שיהיה יציב בסבבה (אין לי ניסיון בזה אז אני קצת חושש) אני חשבתי על : asus comando intel q6600 DDR2 CORSAIR TWIN2X2048-6400 800Mhz CL5 2x1Gb DUAL PACK (אפשר 1066 ??) זה יוצא בערך התקציב שהוא +-3500 שח מה אתם אומרים ? או שאולי כדי לעבור לציפסט 680i כי אני יוכל לעשות oc יותר חזק ?? חשוב לי להגיד שאני לא משחק בכלל אז אני לא ידע אם אני צריך sli ו-crossfire אבל אולי-תגידו אתם : )?? אני יכול להשקיע נגיד 4000 שח למעבר (עוד 500שח) אם זה שווה את זה בקיצור מה הכי כדאי בסכום כ…

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  17. Started by manz11,

האם כל מעבדי פנטיום D הם 64 bit ? תודה.!

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  18. Started by ElasticMan,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב במפרט הבא: מעבד E6600 כ.מסך LEADTEK 8800 320 MB לוח אם- GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX דיסק קשיח- WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II מארז- thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tower CASE - Black ספק - Thermaltake TR2 470W - PFC - ATX 2.01 זכרון -2 ג'יגה TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original עכשיו יש לי 2 שאלות לגבי הזכרון יספיק לי 667 ?כלומר אין לי תקציב לשדרג לזכרון 800 ,השאלה אם זה מספיק? ולגבי המארז אם אפשר חוות דעת,אני מעוניין במארז שקט,קיבלתי המלצה על המארז שרשמתי פה והבנתי שהוא גם טוב

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  19. לשימושים מגוונים. יש לי g.skill 2x1024 800 mhz cl 4 וכ. מסך 9600gso אבל הזכרונות שוכבים כרגע בארון כי הם לא מתאימים ללוח אם. תודה

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  20. Started by orkir,

שלום לכולם, יש לי כרגע לוח אם 965P-S3 של GIGABYTE וזוג זכרונות 512MB 800MHZ של PQI. אני מעוניין להוסיף עוד 1GB של זכרון למחשב, השאלה שלי היא אם אני יוסיף שני סטיקים של 512MB 800MHZ גם הם של PQI האם אני יוכל להמשיך לעבוד בDUAL CHANNEL? תודה מראש, אור

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  21. Started by MENASHEHE,

שלום לכולם זאת פעם ראשונה שלי פה בפורום אז אם עשיתי טעות או משהו כזה אני מתנצל מראש.... יש לוח את הלוח אם הזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4i65G&s=478 ושמתי עליו שתי זיכרונות DDR400 והוא מזהה לי אותם כ- Singel Channel ולא כ -Dual Channel אם מישהו יודע למה אשמח לתשובות גם הגדרתי בביוס את המהירות של הזיכרונות שלי ל DDR400 ושני הזיכרונות זהים במהירות אבל לא מאותו יצרן

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  22. ז"א כמה הארד דיסקים SATA אני יכול לחבר בלי שום מתאם\מאריך או איך שזה נקרא?

23. שלום, רציתי לדעת אם שדרוג ממעבד Athlon 64Bit AM2 4000 ל 4200 זה בהכרח יותר טוב או שיש פרמטרים ש 4000 עולה על ה 4200? בנוסף, רציתי לדעת האם (Transcend 2GB (2x1GB אומר שאני משתמש רק בחריץ אחד או בשניים? האם שני כרטיסי זיכרון של kingston 1GB זה יותר טוב או פחות טוב? תודה

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  24. Started by gggil,

האם הקירור סטוק של הE8400 מספיק טוב ושקט או שצריך לקנות קירור טוב יותר בנפרד? אני לא מתכנן OC כרגע. אולי בעתיד וגם אז זה לא יהיה משהו דרסטי

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  25. Started by etz,

לא מזמן המחשב של אחותי התקלקל, יש איזה בעיה חשמלית בלוח שלו. בינתיים הבאתי לה לוח אחר ושמתי את הלוח שלה בצד ודי התעלמתי ממנו. לפני כמה ימים נזכרתי בו והחלטתי שהגיע הזמן למצוא לה לוח חדש... המעבד הוא את'לון והייתי בטוח שהוא יושב בסוקט 754 הישן כי זה מחשב בין שנתיים בערך, אבל כשפירקתי היום את גוף הקירור אני רואה שכתוב על הסוקט mPGA563 ומייד ניגשתי לאינטרנט לברר מה זה לעזאזל ואני רואה שזה סוקט לאת'לונים של ניידים, חיפשתי לוח שולחני שתומך בסוקט הזה אבל לא מצאתי כלום בחנויות בארץ שאני מכיר, ולא רק - גם בחיפוש כללי באינטרנט הלוח היחיד שהצלחתי להבין עליו שהוא למחשב שולחני ותומך בסוקט הזה זה בדיוק הלוח שיש לי. מישהו מכיר לוח עם הסוקט הזה שאפשר לקנות איפשהו? לא אכפת לי שיהיה גרוע …

• 0 תגובות
    • 453 צפיות

דיונים חדשים בפורומים