עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ברצוני לקנות לוח אם ומעבד חדש צריך עזרה לבחור חברה של הלוח ואיזה סוקט ואיזה סוג צ'יפסט ואיזה סוג זיכרון בקשר למעבד מה עדיף intel או amd המחשב הוא למטרת משחקים והורדות כבדות

• 5 תגובות
    • 474 צפיות
  2. יש לי את הכרטיס קול הנ"ל ויש לי לוח אם NF7-SL עם 2500+@3200+ AMD והבנתי שיש בלוח הזה כרטיס קול מעולה משהו Sound Storm, איזה מהם עדיף? ואם אני ישמתמש בזה שOB זה יכול להפריע לי לOC או בכלל להשפיע על ביצועים?

• 4 תגובות
    • 474 צפיות
  3. איך מעלים מתח <? תחת איזה כותרת? אני מוצא איך להעלות מתח רק לזכרונות.. אני רוצה לשבור את ה37 בpi אבל שיהיה יציב תודה אם אפשר תמונות אם לא אז רק כותרות אבל שיהיה במדויק מאיפה שהמסך ההתחלתי תנקס [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  4. מי מוכר זכרונות של PDP בארץ?

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  5. Started by moshel7,

האים ניתן לבצע oc למעבד זה ואים כן האים קרור מעבד מדגם ac freezer pro 64 יספיק?

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  6. שאלות בקשר למעבד סמפרון(תודה מראש לכל המשיבים) « : היום ב- 05:46:45 PM » -------------------------------------------------------------------------------- אני גולש רבות בפורום זה.ובדרך כלל אני למד מכם דברים רבים וחשובים. לאחרונה ראיתי בפורום שאינכם ממליצים על מעבד סמפרון. ושאלותי הם:מדוע זאת? האם מעבד זה חלש? האם מעבד זה אינו יכול לעמוד בפני משימות משרדיות וצפייה בסרטים בשמיעת מוזיקה ובמשחקים קלים?האם יתרונו של מעבד זה רק במחירו הזול?אם כן אנא המליצו לי על מעבד אחר של אי,אמ,די. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  7. יש לי לוח P5GL-MX של אסוס עם 256*2 DDR400 + סטיק של 512. ברצוני להוסיף עוד סטיק של 512 מגה כדי שגם זה יעבוד לי בדואל צ'אנל עם הסטיק שיש לי כרגע. וגם להרחיב את הזיכרון במחשב. באילו שיפורים עיקריים אני ארגיש?

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  8. Started by TechnoLogic,

אני קניתי את ה-P4P800 של ASUS ושני סטיקים של 256 MB DDR 400 MHZ של GeiL, ומסתבר שהלוח לא תומך בזכרונות האלו. ככה שאני מחליף את לוח האם והזכרונות ;/ תקציב: לוח אם 600-800 ש"ח, רצוי לוח 865 כלשהו זכרונות 250+ לכל סטיק, 350 גג אבל ממש גג. רצוי פחות. תודה !

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  9. שלום, במעבד Q6600 לפי המידע באינטרנט צריכת הספק שלו היא 105W, האם באופן קבוע הוא צורך 105W או שלפי עומס העבודה שלו צריכת ההספק משתנה? וה105 הוא מקסימלי בעצם ? יש גם גרף(אתר של אינטל) ככל שהטמפרטורה יותר גבוהה גם כם ההספק יותר גבוה(מקסימום עד 105W)... זה קשור ? תודה.

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  10. הנייד הקומפקטי בעיצוב משופר מגיע לחיות בהרמוניה לצידו של הדגם הקודם, ולצידו של דגם MacBook Pro מרוענן שיכלול את השבב היעיל החדש ללא שינוי במעטפת החיצוניתלכתבה

11. האם זה עוזר ואם כן במה? ושאלה אחרונה אני מזמין מחשב על איזה ללכת G.Skill DDR II PC6400 2GB 800MHZ Dual Channel 4-4-4-12 או זה http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8771 כי ראיתי שקורסייר הוא לא תומך בכמה דברים ואם אני לא מתכנן אובר קלוק כדי לי לקנות את זה? http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8801 וסליחה אם הייתי אמור לפתוח את הדיון הזה באותו תרד פשוט פה זה נושאים שונים

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  12. ברשותי לוח אם מסוג אסוס p8p800 דלוקס, מעבד 2.8 ג'יגה של אינטל, שני סטיקים של גייל pc3200 400 מגה-הרץ 256 מגה בייט. כיצד אני מגדיר את ה-CPU EXTERNAL FREQUENCY CPU RATIO DRAM REQYUENCY ו/או כל דבר אחר הנחוץ להגדיר תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 474 צפיות
  13. אני מתכנן בקרוב לקנות זיכרונות חדשים למחשב שלי ואני רוצה לדעת כמה דברים לגביהם... 1. אני רוצה שבבקשה תסבירו לי מה זה אומר התיזמונים בזיכרון ? 2. אני רוצה גם לדעת מה זה אומר הCL5 או CL4 בזיכרון ? 3. האם אסור לחבר זיכרונות מחברות שונות ? 4. האם יש הבדל אמיתי בין 667 Mhz לבין 800 Mhz זה באמת ישפר את המחשב שלי אם אני יקנה של 800 Mhz מקום של 667 Mhz ?? 5. האם זה יותר טוב אם יש סטיק אחד של זיכרון של 2048 MB ? או שזה לא משנה אם יש אחד של 2048 MB או שתיים של 1024 MB ?? 6. האם הזיכרון הזה הוא נראה לכם טוב לפי התשובות הקודמות שלכם - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=423589 ואם אני קונה את זה אני רוצה לקנות את זה כפול 2 כדי שיהיה לי שתי מגה של זיכרון... והאם עדיף לי לקנות א…

14. אז יש לי 4 זיכרונות של RDRAM עכשיו אני רוצה להחליף 2 אם אני אחליף 2 ל ECC ושתים אשאיר רגיל זה יעבוד חוץ מזה יש לי 2 במהירות 400 MHZ אם אני אחליף את השנים האחרים ל 800 זה יעבוד?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  15. שלום לכולם יש לי לוח של Gigabyte P35-DS3L REV2.0 ואני רואה פה הרבה שרושמים שיש להם ביוס גרסא F6 או F7 וכו' רציתי לדעת מה זה אומר בדיוק ואיך אני יכול לדעת מה יש לי??? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  16. מה הם היתרונות והחסרונות של מעבדי AMD מול מעבדי INTEL? ולמה הרוב כאן קונים מעבדים של 2.8-3.2GHZ כאשר ה FBS שלהם לא עולה על 1GHZ? וכנל תדר הפעולה של הראם? בשביל מה צריך תדירות כזאת עם הלוח אם והראם לא תומכים בה?

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  17. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  18. Started by PCguy,

כבר למעלה מחודש אני בודק לגבי מפרט למחשב כוווווולם המליצו AMD64 אבל אני לא גיימר--אני כן משחק פה ושם אבל לא קבוע ולא במישחקים מפותחים בעיקר פיפ"א ולכן השאלה היא: האם יהיה הבדל משמעותי בין AMD64 לבין INTEL 775? כמובן שפרט ללוח כל השאר תואם את שני המערכות

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  19. שלום, הרגע חזרתי מהחנות וקניתי 2 זכרונות של סאמסונג 512MB כל אחד PC3200 עכשיו כמו שאתם רואים בתמונה זה רושם לי 200mhz במקום 400 שזה אמור להיות.... מישהוא יודע למה זה ככה? יכול להיות שזה באמת רץ על 200 עכשיו? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  20. Started by piki,

הלן חברה : ) אני צריך ליקנות לוח מעבד וזיכרונות המטרה העיקרית של המחשב היא אולפנית לעבודה עם מוסיקה קיו באס ונואנדו למי שמכיר..... אני מתכנן לעשות oc בפעם הראשונה לא לא לימצוץ ממנו את כול מה שאפשר שיהיה יציב בסבבה (אין לי ניסיון בזה אז אני קצת חושש) אני חשבתי על : asus comando intel q6600 DDR2 CORSAIR TWIN2X2048-6400 800Mhz CL5 2x1Gb DUAL PACK (אפשר 1066 ??) זה יוצא בערך התקציב שהוא +-3500 שח מה אתם אומרים ? או שאולי כדי לעבור לציפסט 680i כי אני יוכל לעשות oc יותר חזק ?? חשוב לי להגיד שאני לא משחק בכלל אז אני לא ידע אם אני צריך sli ו-crossfire אבל אולי-תגידו אתם : )?? אני יכול להשקיע נגיד 4000 שח למעבר (עוד 500שח) אם זה שווה את זה בקיצור מה הכי כדאי בסכום כ…

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  21. Started by dorish,

Newegg.com - OCZ Reaper HPC 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 2000 (PC3 16000) Desktop Memory - Desktop Memory קניתי עכשיו I920 ולוחGIGABYTE GA-EX58-EXTREME LGA 1366 Intel X58 ATX Intel Motherboard - Retail אם יש לכם המלצה לזכרונות אחרים אני ישמח.... תודה. לא מתוכנן OC

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  22. Started by or_cool,

יש לי במחשב 3 סיטיקים של SDRAM כולם של 64 2 במהירות של 133 ו1 במהירות של 100 זה נכון שהם עובדים ב100 בגלל הסטיק של ה100 שיוצר צוואר בקבוק?? ??? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  23. Started by creative,

אני יודע שלפרסקוט יש בעיות חימום קשות אבל רציתי לדעת מה יותר חזק ולמה? (לא מה יותר משתלם!!!) AMD 64 3200 או פרסקוט עם קירור מאסיבי ושקט 3.2 GHZ

24. Started by Denver,

לוח אם של intel westchester עם כרטיס מסך מובנה GMA X3000 (כ600 שקל) בשביל מעבד E6xxx בגרסאות השונות האם הכרטיס מסך הזה והלוח מתאימים להחזיק משחקים חדשים או כבדים או בכללי תוכנות שונות (תוכנות גראפיקה כגון פטושופ וכאלה) באיכות טובה? המחשב בכללי מיועד לגראפיקה,משחקים, ועבודת אופיס רגילה. עם דגש על יחס עלות תועלת במוצרים שאני קונה למפרט עצמו. אז איך הכרטיס ובכללי הלוח אם הזה? ואם יש כרטיסי מסך מובנים אחרים על הלוח אם, שכן יתאימו לדרישות במידה והוא לא.

• 4 תגובות
    • 473 צפיות

דיונים חדשים בפורומים