עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dark_zero,

האם יש לוחות אם שיש לו גם יציאת AGP וגם יציאת PCI-E?

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  2. Started by elhanan 2007,

יש לי 1024 MB זיכרון במחשב DDR-1 400 MHZ האם זה יספיק לי לעוד כשנה או יותר :nixweiss:

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  3. Started by fatalico,

ברשותי ספק FSP חדש, מעבד Athlon 3200 לסוקט AM2, זכרונות 533 DDR2 וכונן קשיח. אני אארגן את החלקים הנותרים והפחות קריטיים. אני מחפש לוח אם עם כ. מסך מובנה התומך בסוקט, מ-KSP בלבד. אין תקציב מוגדר, אך אם לוח יקר יותר מאחד אחר אשמח אם תציינו את יתרונותיו. תודה מראש, פטאליקו.

4. Started by 111111,

המחיר שלהם הוא 690 שח אני מתכנן לקנות שתיים כאלה, המחשב בעיקר למשחקים כבדים וכל שאר הדברים האם זה בזבוז כסף אם אני לא מתכנן אוברקלוק?

• 4 תגובות
    • 467 צפיות
  5. איך מעלים מתח <? תחת איזה כותרת? אני מוצא איך להעלות מתח רק לזכרונות.. אני רוצה לשבור את ה37 בpi אבל שיהיה יציב תודה אם אפשר תמונות אם לא אז רק כותרות אבל שיהיה במדויק מאיפה שהמסך ההתחלתי תנקס [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  6. Started by idanaz,

שלום לכולם המחשב שלי לוח אם asus 939a8n-e מעבד 3200 אתלון venice core עכשיו הבעיה היה לי גיגיה זכרון של twinmos cl2.5 400 והוספתי עוד גיגה זכרון של OCZ עם אותם נתונים סך הכול 4 סטיקים של 512 =2 גיגה עשיתי עדכון ביוס אבל המחשב עדין מזהה לי רק 1512 זכרון כאשר ב CPUZ מזהה לי 2 גיגה ראו תמונה המערכת הפעלה שלי היא xp לכן לא אמור להיות בעיה עם ה remap אני לא יודע מה לעשות עזרו לי בבקשה.

7. Started by blueman1,

שלום לכולם, מישהו יכול להסביר לי מה זה בדיוק הטכנולגיה של ה 64BIT , מה זה טוב למשתמש ומה זה נותן לי והאם במעבדי הקונרו קיימת הטכנולוגיה תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  8. מחפש לוח אם אם כרטיס מסך O.B (הכי מתקדם שיש כולל DVI)(למשחקים קלים בינונים GTA 4/5 , UT2003 וכ"ו) עדיף עם השבבים הכי חדשים שיצאו אם יצאה אחת לפחות IDE (לצורב ודיסק קשיח ישן שיש לי) אם יציאות SATA כמה שיותר עם יציאות USB כמה שיותר וכול מה שיש בלוח מתקדם מקסימום לוח / מינימום מחיר תודה

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  9. Started by moshel7,

האים ניתן לבצע oc למעבד זה ואים כן האים קרור מעבד מדגם ac freezer pro 64 יספיק?

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  10. Started by johny,

ראיתי שאינטל הוציאה צ'יפסט וסוקט חדשים. איפה אני יכול לקרוא וללמוד על הנושא הזה? מה ההבדלים בין הסוקט הישן לחדש? מה נותן DDR2? וכו' תודה.

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  11. שלום לכם!!! יש לי מחשב פנטיום 4 2.8mhz זיכרון שיש לי כרגע הוא: 512mb. מערכת הפעלה xp. השאלה שלי היא ככה: יש לי עוד 2 סטיקים שלי זיכרונות , ואחד כבר תפוס ב- 512mb , עכשיו אני רוצה לקנות עוד 2 של 512mb. השאלה שלי האם כדי לקנות עוד 2 של 512, עם זה יעבוד dual. אוו שעדיף רק 2 של 1gb? מה אתם אומרים. בתודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  12. השאלה בכותרת. וסוף סוף אנחנו עוברים מסלרון לאופטרון

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  13. Started by Salwaby,

שתי סטיקים של samsung יעבדו עם שתי סטיקים של kingstone נגיד ? (כששתיהם אותו דבר במבחינת ddr ותדר)

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  14. Started by eran_rohatyn,

יש דרך לדעת אם רכיב מסויים ,כרטיס מסך למשל עבר אוברקלוק?

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  15. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי לוח אם חדש שקיבלתי של גיגה בייט GA-8IG1000G חיפשתי ביקורות אבל לא מצאתי! מישהו מכיא איזו ביקורת על הלוח ! אשמח אם ישאיר לינק! בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  16. Started by SupeRnovA,

מישהו יכול לספר לי מה הם התכונות המרכזיות שאני צריך לוודא שיהיו במעבד ולוח אם על מנת שהמעבד או הלוח אם יהיו טובים, חזקים ואמינים? אני יודע קצת על מספר תכונות אבל לא על כולן.. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  17. Started by Y.k,

אהלן שמעו אני כבר הכנתי מפרט למחשב החדש שיבוא .. ובדקתי ביקורות .. עכשיו אני התכוונתי ללכת על סוקט 939 אבל לפי מה שהבנתי ה 754 נותן ביצועים טובים יותר וזול יותר מה 939 חוץ מזה שאין לו דואל צ'אנל אני לא רואה סיבה למה לי לא לקנות את הסוקט 754 .. כי להחליף חלקי מחשב אני לא אחליף .. לפחות לו בשנתיים הבאות .. אז בבקשה .. קצת עזרה ופירוט מה יותר משתלם לי (עדיף בצורה של השוואה) אני מאמין שזה יפתור להרבה אנשים צרות .. ד"א .. המעבד שמדובר בו הוא 3000 וראיתי ביקורות באתר amdzone שאומרים שה 2800 מ 754 נותן ביצועים טובים יותר תודה רבה לעוזרים !

18. Started by gemer4ever,

יש לי מעבד מסוג core 2 duo E4500 עם 2.2ghz ומה זאת אומרת ליבה כפולה כאילו שה 2.2ghz הוא לליבה אחת מזאת אומרת ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  19. Started by - Idan -,

אהלן, יש לי מחשב בן 3 שנים עם כרטיס זיכרון אחד 512 מ"ב DDR 400. מותקנות אצלי מס' תוכנות של עריכת סאונד שממש כבדות על המחשב, הכל תקוע כזה בקושי זז. האם זה יהיה נכון להוסיף עוד כרטיס 512 מ"ב לשיפור הביצועים או עדיף יהיה להחליף בכלל את הכרטיס ל- 1GB? מה יהיה ההבדל בין 2 האפשרויות? עוד פרטים על המחשב (אני מעתיק מהקבלה של הקניה, אני לא מבין בזה כמעט כלום): מעבד Celeron 2.7Ghz 533FSB 256K BOX לוח אם ABIT IS7-V2 כונן קשיח 80GB 7200rpm SATA כרטיס מסך אני מניח לא רלוונטי... אני מודע לכך שהמחשב "חלש" באופן כללי בגלל המעבד ולוח האם, אבל כרגע אין לי אפשרות לשדרג.

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  20. Started by croetro,

אני מחפש לוח אם שתומך ב DDR3 ובמעבד- Intel Core 2 Extreme QX6600 Box pci express 2 מה יותר טוב כרטיס מסך agp או pci express 2 ?

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  21. האם זה עוזר ואם כן במה? ושאלה אחרונה אני מזמין מחשב על איזה ללכת G.Skill DDR II PC6400 2GB 800MHZ Dual Channel 4-4-4-12 או זה http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8771 כי ראיתי שקורסייר הוא לא תומך בכמה דברים ואם אני לא מתכנן אובר קלוק כדי לי לקנות את זה? http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8801 וסליחה אם הייתי אמור לפתוח את הדיון הזה באותו תרד פשוט פה זה נושאים שונים

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  22. Started by LaraCroft,

זה הלוח שבירשותי עם מעבד AMD4200 אני רוצה לרכוש היום 8800GT האם הלוח תומך בו? הלוח נחשב לישן מאוד?! נ.ב יש על הלוח כרטיס מסך מובנה 6150 128M :\ ועוד שאלה קטנה- איך אני מעדכנת את ה BIOS שלי? הגירסא האחרונה שלי היא מ 2006

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  23. המחירים ירדו או שרק ב 22 ביולי הם יורדים? של amd ו intel

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  24. Started by jeger01,

מה עדיף X4 512 או 1024 X2 כי אין לי מספיק כסף לשני 1024. אז חשבתי שאני אקנה שניים היום ובעתיד אני הוסיף עוד שניים. אבל אני לא יודע מה עדיף X2 או X4. תודה

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  25. Started by OuTsIDe,

זה משהו חדש האים הוא טוב וביכלל האים שווה לקחת אותו?

דיונים חדשים בפורומים