מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת אם שדרוג ממעבד Athlon 64Bit AM2 4000 ל 4200 זה בהכרח יותר טוב או שיש פרמטרים ש 4000 עולה על ה 4200? בנוסף, רציתי לדעת האם (Transcend 2GB (2x1GB אומר שאני משתמש רק בחריץ אחד או בשניים? האם שני כרטיסי זיכרון של kingston 1GB זה יותר טוב או פחות טוב? תודה
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
למחשב בתקציב זול לישומים משרדיים. האם נדרש להוסיף כרטיס מסך או מספיק המובנה - גודל הזכרון הנקנה 2 של 512 DDR2 מהירות 533 ? האם יש הצעה לכרטיס אחר בתקציב דומה ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2734
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אני עוד כחודש קונה מחשב חדש ויש לי שאלה על הלוחות אני מתכונן לקנות 2 סטיקים שלזכרונות פנימיים ובינתיים כל הלוחות שראיתי שתומכים בדןאל הם מאוד יקרים יכול להיות שגם הלוחות הזולים יותר תומכים בזה ושזה פשוט לא מצויין (באתרי מכירות ליד שם הדגם) ואם שווה להשקיע עוד 250-300 שקל על לוח שיתמוך בדואל DDR???
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם יש הבדל בין כרטיס מסך Radeon 9600 128 mb ובין Radeon9200128mb ינו אם יש הבדל כזה גדול שרואים את זה במחשקים או שלארוב הבדל זה הכסף שזה עולה וגם רציתי לדעתי אם ל Radeon 9550 יש יציאה לטלויזיה
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS p4s533-VM שתומך (אני חושב) ב133\266\533 האם אוכל לקנות זיכרון של 400 mhz שבאמת יעבוד על 400 mhz??או שהוא יעבוד על פחות?...
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
-
אני מיתלבת בין שני הזכרונות האלו ---- OCZ 512MB EL DDR PC3200 400mhz Enhanced Latency Series 678 שח אבל זה לא יהיה dull ddr כך שאולי זה יוריד קצט את הביצועים בoveclocing ? ------------------------------------------------------------------------------------ או ליקנות שניי זכרונות כאלו --- OCZ 256MB EL DDR PC3200 400mhz Enhanced Latency Series 377 שח לזיכרון אחד בבקשה תגידו מה יותר שווה לי ליקנות והאם ה512MB יוריד איכות ביגלל שהלוח תומך בdull ddr ?
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה להוסיף עוד 1 גיגה זיכרון. הצעתי לו לקחת 2 כאלה http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=341462 זה בסדר? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
מאוד נפוץ על מארזי HTPC למצוא זוג שורות (או מסכי 7 אינץ בדגמים היקרים) ואף מספר כפתורים להפעלת הכונן האופטי (FF, FR, PLAY' STOP וכו'....) האם בכדי שכל אלו יהיו שמישים יש צורך בתמיכה של לוח האם או שכל החיבורים הם סטנדרטיים ויש צורך בתוכנה בלבד ? דוגמא לתצוגה במארז HTPC בסיסי : http://hi-techreviews.com/reviews_2007/CM_Media280/CM_Media280_Page3.htm תודה גל
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
הזמנתי חלקים למחשב חדש שכולל את הלוח אם P5N-E. הלוח בעל צ'יפ של nforce NVIDIA, ורציתי לשאול אם זה יכול לעשות בעיות אם יש לי כרטיס מסך של ATI? התייעצתי בקשר למפרט של המחשב ולא אמרו לי שיכולות להיות בעיות אבל אני רוצה להיות בטוח.. תודה.[br]פורסם בתאריך: 21.07.2007 בשעה 16:52:49 :-[אני רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה את המחשב..בבקשה תענו..
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות זיכרון 2048 של CROSAIR מהירות 667MHZ או 800MHZ. עכשיו ברור שה800MHZ עדיף אבל מה ההבדל ? האם הוא קריטי?
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
המחיר שלהם הוא 690 שח אני מתכנן לקנות שתיים כאלה, המחשב בעיקר למשחקים כבדים וכל שאר הדברים האם זה בזבוז כסף אם אני לא מתכנן אוברקלוק?
-
- 4 תגובות
- 459 צפיות
-
-
שלום, אני בונה תחנת עבודה לתלת מימד+רינדור. החלטתי לרכוש את המעבד החדש QX6700 ואשמח לשמוע המלצות על motherboard עבורו, וזכרונות (כמה כדאי, ושל איזה חברה/סוג) תודה מראש!
-
מחפש לוח אם אם כרטיס מסך O.B (הכי מתקדם שיש כולל DVI)(למשחקים קלים בינונים GTA 4/5 , UT2003 וכ"ו) עדיף עם השבבים הכי חדשים שיצאו אם יצאה אחת לפחות IDE (לצורב ודיסק קשיח ישן שיש לי) אם יציאות SATA כמה שיותר עם יציאות USB כמה שיותר וכול מה שיש בלוח מתקדם מקסימום לוח / מינימום מחיר תודה
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אני לא יודע באיזה כרטיס לבחור כול אלה באותו המחיר וזה המחיר שאני יכול להוציא אני לא גיימר אבל משחק מידי פעם הכרטיסים לבחירה הם: radeon 9600 se radeon 9550 geforce 5700 איזה מיבין השלושה יהיה הטוב ביותר למשחקים?
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
חברה תגידו זה נכון שאי אפשר להשים סלוט של ג'יגה במחשב ביתי?
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
היה לי מעבד פנטיום 2.4 מהדור הישן עם חצי ג'יגה זיכרון. קיבלתי היום מעבד אינטל 4400 עם 4 ג'יגה זיכרון ולוח חדש של GIGABYTE. כדאי להתקין ויסטה? יהיה הבדל בביצועים בין החדש לישן כיי עוד לא הרכבתי אותו
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
אני עכשיו מתלבט בין הלוח הזה: Gigabyte GA-K8NS Pro nVIDIA nForce3 250 754-pin http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_322_1167&products_id=6854 וללוח הזה לשל EPOX: EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_290_372&products_id=6679 איזה מהם עדיף? (עזבו את המחיר...) איזה יציג ביצועים טובים יותר עם הקשר קטן לOC והקשר גדול יותר לביצועים נקיים.. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
=> רציתי לדעת אם זה אפשרי שבערוץ אחד יהיו לי 2 כרטיסי זכרון בתזמון CL3 ובערוץ השני 2 בתזמון CL2.5 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. וסוף סוף אנחנו עוברים מסלרון לאופטרון
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
מישהו יכול לספר לי מה הם התכונות המרכזיות שאני צריך לוודא שיהיו במעבד ולוח אם על מנת שהמעבד או הלוח אם יהיו טובים, חזקים ואמינים? אני יודע קצת על מספר תכונות אבל לא על כולן.. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אהלן שמעו אני כבר הכנתי מפרט למחשב החדש שיבוא .. ובדקתי ביקורות .. עכשיו אני התכוונתי ללכת על סוקט 939 אבל לפי מה שהבנתי ה 754 נותן ביצועים טובים יותר וזול יותר מה 939 חוץ מזה שאין לו דואל צ'אנל אני לא רואה סיבה למה לי לא לקנות את הסוקט 754 .. כי להחליף חלקי מחשב אני לא אחליף .. לפחות לו בשנתיים הבאות .. אז בבקשה .. קצת עזרה ופירוט מה יותר משתלם לי (עדיף בצורה של השוואה) אני מאמין שזה יפתור להרבה אנשים צרות .. ד"א .. המעבד שמדובר בו הוא 3000 וראיתי ביקורות באתר amdzone שאומרים שה 2800 מ 754 נותן ביצועים טובים יותר תודה רבה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב בן 3 שנים עם כרטיס זיכרון אחד 512 מ"ב DDR 400. מותקנות אצלי מס' תוכנות של עריכת סאונד שממש כבדות על המחשב, הכל תקוע כזה בקושי זז. האם זה יהיה נכון להוסיף עוד כרטיס 512 מ"ב לשיפור הביצועים או עדיף יהיה להחליף בכלל את הכרטיס ל- 1GB? מה יהיה ההבדל בין 2 האפשרויות? עוד פרטים על המחשב (אני מעתיק מהקבלה של הקניה, אני לא מבין בזה כמעט כלום): מעבד Celeron 2.7Ghz 533FSB 256K BOX לוח אם ABIT IS7-V2 כונן קשיח 80GB 7200rpm SATA כרטיס מסך אני מניח לא רלוונטי... אני מודע לכך שהמחשב "חלש" באופן כללי בגלל המעבד ולוח האם, אבל כרגע אין לי אפשרות לשדרג.
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל חשוב לי שרק מי שמבין באמת יענה לי ולא מי שלא בטוח או מי שיש לו ספק.... יש לי לוח מדגם ASROCK P4I65G הלוח תומך ב דואל צ'אנל כיום אני מחזיק בשני סטיקים ncp ddr 400 1gb cl 2.5 מן הסתם כרגע הלוח עובד על צ'אנל יחיד , כיום אני לא מצליח למצוא במלאי של שום חנות זיכרון זהה ל1GB שיש לי על המחשב אלא רק CL3 של חברות אחרות. האם הלוח עדיין יעבוד על דואל צ'אנל גם אם הזיכרון הוא לא זהה לחלוטין לשני(לא אותה חברה לא אתו CL)? ועוד שאלה מישהו הציע לי בחנות מחשבים לתת לו את הזיכרון 1GB שלי ncp ddr 400 1gb cl 2.5 ובתמורה לקחת שני סטיקים של AUDAR 1GB CL 3 DDR400 ולהוסיף 280 שקל האם מישהו מכיר את החברה הזאת?! האם מישהו ממליץ? המוכר בחנות אמר לי שיש עליו אחריות לכל החיים תו…
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-