עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tomer_et,

רציתי לשאול מה דעתכם על הלוחות של Abit ואם הייתם ממליצים עליהם. אם כן, על איזה דגם? לא משנה התקציב ואני רוצה לוח עם יכולות טובות מאוד.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני רואה פה לפעמים הודעות על זה ואני לא יודע מה זה מישהו מוכן להסביר לי?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by mulderfox,

מישהו יודע איך להפעיל את הMEMORY HOLE בביוס של הלוח הזה? יש לי את הגרסה האחרונה של הביוס (1011) ואני לא מוצא את האפשרות..

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by itaysk,

איזה לוח הכי כדאי ל P4 (RDRAM) ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Haflo,

מחשב עם מעבד AMD XP1700 על לוח ASUS A7V333 עם מאוורר ThermalTake Volcano II ושני מאווררים במארז ועדיין על טמפרטורה של 67-68 מעלות.... ??? :-[ WTF is the problem? להזמין לו מאוורר תיקרה Star 18inch ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

משמש בעיקר לאינטרנט, משחקים. תודה לכל מי שיענה, GONZILA.

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  7. היי חברה . בביקורי לארצות הברית רכשתי לעצמי לוח Gigabyte 8IEXP וזכרון Samsung DDR 400 . עכשיו יש בלוח שני חיבורים לספק , החיבור הרגיל ATX , ועוד 12V ATX Connector ה 12V הוא חיבור של 4 פינים וחיבור כזה פשוט לא מוכר לי ... ורציתי לברר מה זה בדיוק , ואיזה ספקים יש להם את החיבור הזה ? למשל הספק Tsunami ? וגם עוד שאלה בקשר RAID , יש לי על הלוח IDE 1,2 . וה IDE3,4 זה הRAID ... והשאלה האם אפשר להשתמש ב IDE 3,4 כIDE רגיל בלי פעולת RAID ?

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  8. Started by yanir,

שלום לכולם בקשר ללוח אם הזה: אני מבין שיש לו תמיכה רישמית בזכרונות ddr 2100 - 266 אם אני ישים עליו ddr 2700 - 333 לא יהיה שום שיפור? הוא יעבוד איתם בכלל? ועוד שאלה קטנה לא כ"כ קשורה לכותרת: כדאי עכשיו בכלל להשקיע בלוח אם כשהולך לצאת serial ata ddr 400 agp 8x וכו'? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  9. Started by benisty2,

אני רוצה המלצה על מחשבים.

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  10. Started by none,

VOODOO לא עובד עם פנטיום 4 בגלל מה בגלל המתח? ואם בגלל המתח אי אפשר להעלות אותו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. האם ניתן לעבוד עם זכרונות בעלי מהירויות שונות - למשל DDR 300 ו - DDR400?

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  12. Started by oran87,

יש לי 128 זכרון פנימי RDRAM וזה תופס שני סלוטים של זיכרון על הלוח זאת אומרת פעמיים 64. ויש לי עוד שתי מקומות עם סתם חלקים ירוקים שאין עליהם שבב ולא נראה לי שיש להם תפקיד. האם אני יכול לשים במקומות האלה עוד שתי כרטיסי זכרונות של 64 כדי שיהיה לי 256 זיכרון פנימי RDRAM???????? HELP!!!!

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  13. Started by Liorde,

שלום לכולם, אני רציתי בבקשה לקבל הסבר קצר לגבי סוג זכרון DDR שבא בכל מיני דגמים: 2100,2700,3100 מה זה בדיוק הזכרון הזה? הבנתי שצריך לקנות לו לוח אם מיוחד אשר תומך בזכרון מסוג DDR אך האם לכל דגם של DDR יש לוח אם אחר? מהו ההבדל בין המודלים השונים של DDR זה...? תודה, ליאור

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  14. Started by Dj_Infernal,

כבר קניתי מחשב חדש לפניי שועיים ואני לא יודע מה לעשות אם ה P II 350 128M SDRAM כל שאר המפרט לא חשוב! יש משהו שאני יכול עם המחשב הזה חוץ מלזרוק אותו ?

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  15. Started by asili,

זקוק לאתר או לאימייל

• 2 תגובות
    • 5.8k צפיות
  16. Started by idrid,

שלום המעבד הישן p-2 300 נשרף קיבלתי מהיבואן מעבד חליפי חדש p-3 550MHz באריזה במיסגרת ה"אחריות לכל החיים" ! לוח ה-asus שלי תומך עד p-2 333. איזה לוח מומלץ ל - p-3 550 ה"חדיש" ? והיכן ניתן להשיגו ? תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by someone,

האם כבר קיימים בשוק לוחות כאלה למכירה? ואם יש, האם הגיעו כבר לארץ ?

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  18. Started by captaincaveman,

קניתי 8K3A+ (מקבל היום). כרגע המחשב עובד עם ה-A7M266, יש סיכוי ש-WINDOWS XP יצליח להתגבר על ההחלפה או שכדאי לוותר על הנסיון ולהתקין מחדש? (לא יודע אם זה מתאים לפה או למערכות הפעלה)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by tomer_et,

ראיתי מספר פעמים באתר שאנשים ממליצים על זכרונות muskin האם muskin זה סוג הזכרונות או החברה שמייצרת אותם (סליחה על הבורות) וחוץ מזה על איזה זכרונות DDR אתם ממליצים - איזו מהירות - והאם כדאי לקנות עכשיו או להמתין עם זה קצת.

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  20. יש לי שאלה יש לי מגירה נישלפת לHD יש אפשרות להוציא אותו כאשר המחשבב עובד כאשר התקנתי את הדריברים ללוח האם הופיע לי אפשרות "במחשב שלי" כ עוד הרדיסק שהשם שלו הוא "removabel disk" או משהו כזה יש לי לוח של ג'יגביית 7VRXP תצילו אותי בבקשה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Master_Modder,

יש לי amd xp 1500 וכפי שכולם יודעים מעבדים מסוג xp 1500 xp1600 כבר לא מיוצרים ע"י אי אמ די.. אז חשבתי אולי לג'מפר איזה גשר על המעבד לפתוח את המחשב ואופס...המעבד שרוף ללכת לאזטק וקבל איזה xp 1800 או אולי אפילו איזה מעבד מבוסס t bred... אתם חושבים שזה יעבוד לי??

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by ofir123,

שלום, אני רוצה לדעת של איזה חברה הזיכרון שלי ומי היבואן, על הציפים רשום NANYA ועל החלק הירוק רשום שזה מיוצר בארה"ב יותא מזה כלום. של מי הזיכרון? ומי היבואן?

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  23. אני קונה מערכת מבוססת על מעבד Intel Pentium 4, 2A (512kb cache). נעצרתי בעיקרון על שלושה לוחות-אם (+ מחירים שאני יכול להשיג אותם) Gigabyte 8IEX - 120$ Gigabyte 8IEXP - 160$ Intel D845GBV - לא ביררתי מחיר עדיין. כרגע אין לי צורך ב-FireWire או ב-RAID (למרות שיהיה נחמד לנסות ) אז האם שווה לי להשקיע את ה-40$ האלו בזכרון נוסף (עולה לי 75$ ל-256 מגה של סאמסונג או של יונדאי, DDR 266). אגב, שווה לי להשקיע עוד 30$ בערך על זיכרון DDR 333? אני לא הכי רוצה לעשות אוברקלוק, וגם בשביל זיכרון DDR 266, עם המעבד שלי, אני אצטרך לעשות אוברקלוק קטן (לשנות ראטיו). תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  24. קניתי בארצות הברית ATHLON XP 1600 ולאחרונה אני יכול להריץ אותו רק ב 10.5X100 המעבד שלי גוסס ואני רוצה לממש את האחריות למשהו יש רעיון לדרך מהירה להחלפת המעבד?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by MONORAIL,

מישהו יכול לןהסביר לי מה זה זכרון ECC ומה זה נותן?

• 7 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים