עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בעיות האספקה של המעבדים למחשבים, וגם של כרטיסי התצוגה במקבל, ימשיכו להשפיע על שוק המחשוב הצרכני באופן משמעותי לפחות עד סוף 2021. כך טוענת מנכ"לית AMD ליסה סו. היא אמרה את הדברים הראיון לאתר Barrons, ואמרה שהבעיה העיקרית של החברות היא ששרשרת האספקה שלהן לא מצליחה עדיין לעמוד בקצב.

2. הדגמים הקומפקטיים שקמו לתחייה זכו לטיפול בידי AMD - אבל נראה כי חברת הגיימינג המצליחה ממשיכה לשמור אמונים לטכנולוגיות של אינטל בדגמי המחשבים הגדולים שלהלכתבה

3. ראיתי המון דיונים בReddit, אבל שורה תחתונה, מה האופציה הכי טובה שאני יכול למצוא באמאזון עבור זיכרון 16GB עם מהירות שעון 3200 למיני מחשב הזה עד מחיר 75 דולר?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  4. לידיעתכם ! https://www.youtube.com/watch?v=ue3dAjemJHM

5. באינטרנט יש איזושהי דיעה רווחת שכיום לגיימינג רצוי "לא פחות מ 8 ליבות, כי בקונסולות החדשות זה מה שיש ומפתחות המשחקים מכוונות לשם". הערוץ המקצועי הבא בדק האם זה נכון, ומה באמת משפיע על הביצועים במשחקים, האם זה מספר הליבות? התדר שלהם? ואולי דווקא כמות זיכרון המטמון של המעבד? כל התשובות בווידאו המעניין הבא:

6. הכרזה של היצרנית הגדולה על דגמים חדשים לשוק הסיני מספקת לנו היכרות עם ה-Ryzen 7 5800HS Creator Edition וה-Ryzen 9 5900HS Creator Editionלכתבה

7. משפחת Rembrandt של AMD עבור מחשבים ניידים תוכל להיות מוכנה להכרזה וזמינות מהירה כבר בתחילת שנת 2022, או אולי אפילו קצת לפני כןלכתבה

8. הפריחה המחודשת הנוכחית של מפתחת השבבים מטאיוואן עשויה להפוך את AMD לשותפה חדשה ומפתיעה, אשר תעשה שימוש בטכנולוגיות שלה בכדי לשפר את מעבדיהלכתבה

9. חברת הענק מצליחה להתעלות בגדול מעל לכל ציפיות הביצועים המוקדמות ומוכיחה כי שבב ה-M1 המקורי היה רק חימום קל לפני הדבר האמיתילכתבה

10. לקחנו דגם בכיר חדש של אינטל ממשפחת ה-Alder Lake לסיבוב של מבחני ביצועים ויצאנו מרוצים. ה-Core i7 12700K אמור לגרום למתחרות לחשוב טוב על מהלכים עתידייםלכתבה

11. Started by Bluemen,

שלום לכולם! אני קונה בקרוב את ה12600KF ואני רוצה להתאים לי עכשיו לוח אם מתאים מסדרת Z690 יש כל כך הרבה דגמים עם כל כך הרבה פיצרים שאני לא מבין בהם ורציתי לשאול אם אפשר הסבר? בנוסף אני לא יודע איזה קירור אני צריך למערכת הזאת, אני חייב שהיא תהיה שקטנה. גם אם זה להוסיף 300-400 שקל. אני לא סובל רעש. בעיקרון אני כמעט ולא משחק משחקים אני נטו מתכנת בVS, eclipse ומשתמש הרבה בvirtualbox. איזה זיכרון DDR5 אתם ממליצים לי נפח ומהירות? בנוסף ראיתי שכמעט בכל לוח אם של Z690 יש כרטיס קול שונה.. יש לי microlab solo 4c כדאי לי לשים לב לאיזה כרטיס קול אני לוקח? הבנתם בעיקרון את השימושים שלי מתכנת ששומע הרבה מוזיקה אתם ממליצים לי לעשות OC? …

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  12. כתבו כאן שמעבדי אינטל דור 12 מיוצרים בישראל , אז מדוע מחייבים אותנו בחנויות על עלויות מיסוי מוצר מחו"ל הרי המוצר מיוצר בישראל ובכך צריך להעלות זול יותר מחו"ל למרות זאת שוב המחיר יקר מחו"ל "ש ישה מעבדים ראשונים, בהם ה-Core i9-12900K שיגיע עם 16 ליבות ו-24 נימים ובתדר עבודה מירבי של 5.2GHz. מעבדי ה-Alder Lake החדשים מגיעים כמוצר “ישראלי” שפותח במעבדות אינטל בישראל " https://www.gadgety.co.il/281805/alder-lake-desktop-launched/

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  13. הארכיטקטורה ההיברידית של יצרנית השבבים הצליחה להוכיח את עצמה גם בנייחים - אך נראה כי תוכל להציע שידרוגים גדולים עוד יותר כשתגיע גם למחשבים הניידיםלכתבה

14. לקחנו לסקירה מערכת מחשב מתקדמת לגיימינג שלא דומה לאף אחת אחרת - ה-Beast Canyon NUC של אינטל הוא שילוב מעניין של רכיבים מעולם המובייל והמחשבים הנייחיםלכתבה

15. Started by I7210I,

שלום אני בונה מחשב חדש לגיימינג ופיתוח, כרגע המעבד שאני אלך עליו זה ה I7-12700K והזיכרונות זה DDR5 5200 לוח אני מחפש משהו נחמד וטוב , ראיתי את האופציות ראיתי את הלוחות הבאים ואיני יודע להחליט ביניהם (כולם של אסוס) לוח אם Asus PRIME Z690-A LGA1700 Z690 DDR5 לוח אם Asus ROG STRIX Z690-F GAMING WIFI LGA1700 Z690 DDR5 כרגע הכי מעניין ברשימה לוח אם Asus ROG MAXIMUS Z690 HERO LGA1700 Z690 DDR5 לוח אם Asus ROG MAXIMUS Z690 APEX LGA1700 Z690 DDR5 לוח אם ASUS ROG MAXIMUS Z690 FORMULA LGA1700 Z690 DDR5 , יש איזו המלצה כלשהיא? אין ממש הגבלת תקציב, כן חשוב usb type c וכמובן חריצים ל SSD NVME שניים אם אפשר וכן מקום ל Sata אחד, תודה רבה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  16. בסקירה זאת אנו מביטים על אחד מלוחות האם הטריים מבית MSI בשביל לדעת האם הוא שווה את הכסף שלכם, או שאולי יש אפשרויות משתלמות יותרלכתבה

17. הדגמים הנייחים החסכוניים מאינטל בדרך להכרזה רשמית, עם מנעד מחירים רחב יותר - וללא ליבות חסכוניות במערך בחלק גדול מן המקריםלכתבה

18. גילוי נאות: הפוסט התפרסם בפורום אמצעי איחסון אך בהיות ויש קשר ישיר ללוח אם חשבתי לעצמי שבהחלט ניתן להתייעץ גם בפורום כאן, מתנצל מראש אם לא. שלום לכולם, מקווה שהגעתי למקום הנכון. בונה את המחשב שלי יש לי לוח אם של אסוס מדגם : ROG MAXIMUS XIII HERO מעבד אינטל i9 11990k כרטיס מסך rtx 3060 ג'יפורס רוג סטריק 12G OK של אסוס, המחשב יעשה קצת מכל דבר מתעד להכניס את 980 פרו המוכר והמומלץ (אלא אם כן מישהו יכול לתת המלצה טובה יותר במחיר דומה ל T1) יש גרסה שמגיעה ללא קירור ויש את האחרת - עם. לשאלתי: האם הגרסה עם הקירור תתאים ללוח האם? והאם אני בכלל זקוק לגרסה הזאת? ככלל, מעדיף להיות עם אובר קירור מאשר להיות עם פחות. תודה למשיבים, רועי

• 0 תגובות
    • 410 צפיות
  19. הדור הבא המתעכב בסדרת המעבדים הביתית הבכירה לא צפוי להגדיל את מספר הליבות המירבי שזמין לצרכנים - ועשוי להיות זמין אך ורק בתצורת ה-Pro שלולכתבה

20. כנס CES 2022 הטכנולוגי נפתח רשמית ואינטל ממהרת להכריז על הרחבה עסיסית של היצע המעבדים השולחניים שלה - אלו המיועדים לקהל המשתמשים הנרחב ביותרלכתבה

21. אינטל ממשיכה להפציץ בכנס CES 2022 - החל מעתה צפו ללוחות אם רבים בשלל תמחורים עבור מעבדי Alder Lake הטרייםלכתבה

22. כנס CES 2022 - אינטל משיקה את ערכות השבבים החדשות לתושבת LGA1700 ואנחנו מקבלים מבט מוקדם אל עבר לוח אם המבוסס על B660, ערכת שבבים חדשה הפונה לשוק המיינסטריםלכתבה

23. בין השכלולים וההשקות השונים - יצרנית השבבים האמריקאית מוצאת זמן לשדרג גם את גופי הקירור אותם תקבלו ברכישת מעבדי Alder Lake חסכוניים במארזי Boxלכתבה

24. לקחנו לסיבוב את מעבד אמצע השוק החדש של אינטל שזה עתה הוכרז, ואנו שמחים לבשר שמשאלות הלב שלנו התגשמו - כל הפרטים בפניםלכתבה

25. האם ה-Core i9-12900K לא יישאר הדגם הבכיר בדור ה-Alder Lake לעוד הרבה זמן?לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.