עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. המחשבים הדקים והקלים של החברה הקוריאנית, עם חיי סוללה מהטובים ביותר בקטגוריה, מתעדכנים עבור שנת 2021 עם חמישה דגמים שוניםלכתבה

2. Started by nec_000,

המצגת של AMD מלפני כמה שעות למי שרוצה לצפות. שמתי בפורום הזה (מעבדים) במקרה, זה לא ממש משנה. זו חברה שעושה הכל מהכל ממעבדים דרך GPU ומה לא. נותנים preview על מעבדי EPYC הבאים מבוססי zen3, הדגמה של סוקט בודד 32 ליבות לעומת dual socket הכי מהיר של אינטל, סה"כ 28 ליבות כפול 2 = 56 ליבות, וה- epyc עם רק 32 ליבות מהיר ממנו. מרשים מאד. צפיה נעימה:

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  3. בזמן שאינטל מסתפקת בהשקה של שלושה דגמים ניידים חדשים כחיזוק למשפחת מוצרים קיימת - המתחרה שלה יורה בכל התותחים עם מגוון גדול של דגמים בהספקים של בין 15 וואט ל-45 וואט ומעלה, בתוספת ליבות Zen 3 (כמעט) בכל מקוםלכתבה

4. במסגרת הכרזות CES 2021 אינטל מרעננת גם את מחשבי ה-NUC שלה עם מעבדי דור ה-Core ה-11 - הנה מה שתוכלו למצוא בחנויות בקרוב מאודלכתבה

5. Started by computational,

אהלן חברים, קניתי זכרונות G.skill TridentZ Neo 2x16 3600CL16 ומעבד 5600x ואני רוצה לרכוש גם לוח אם. הבנתי לפי סרטונים וreviewים שלB550 AORUS PRO V2 יש VRM חזק והוא יהיה מעולה לOC של מעבד וזכרון, והוא עולה סביבות ה850 שקלים בחנויות. הבעיה היא שכשאני מחפש B550 AORUS PRO ISSUES בגוגל יוצא מלא אשכולות ברדיט וכדומה של אנשים שיש להם בלאגן עם הUSB והXMP וגם הREALTEK NIC לחלק מתחרפן. זה קורה בכללי לX570 וגם לB550 עם מעבדי 5xxx. מה באנדם שפוי אמור לעשות? איזה לוח לקנות בלי להיכנס לברדק של אני מפרק את המחשב שלי שכרגע עובד ומרכיב חלקים והUSB לא עובד/הלאן מתחרפן/הXMP לא עובד? חיפוש בגוגל לרפרנס: https://imgur.com/a/j0ReSRA Buildzoid ועוד כמה חברים בפורומים …

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  6. Started by yoavke,

קישור לחדשות לגבי מעבד מובייל שעבר הסבה לדסקטופ . ככל הנראה גרסת QS של i7-10750H. מתאים לצ'יפסטים ישנים ועולה כ 100$ כולל משלוח באלי אקספרס. https://www.tomshardware.com/news/mobile-comet-lake-lga1151-motherboard צריך צלע קירור מתאימה שיש לה מגע מלא עם הליבה של המעבד. ככל הנראה אין אופציה ל OC . נראה כמו משהו ששווה בדיקה למי שתקוע על 4 ליבות עם דור 100 או 200 . גם המחיר די מוצלח . קישור לקנייה https://www.aliexpress.com/item/1005001856966385.html?spm=2114.12057483.0.0.4fa54b17PTNDjA תוספת - מסתבר שזה לא חדשות , קיים כבר כמה חודשים. יש גם גרסאות של 8 ליבות וגם גרסאות שכן תומכות ב OC . יש גם מבחנים …

7. מעבדי Zen 4 Ryzen ו- EPYC מהדור הבא של AMD, 5nm, השמועה עלייה של למעלה מ- 25% IPC, ביצועים כוללים של 40% ומעלה מאשר Zen 3 https://wccftech.com/amd-5nm-next-generation-zen-4-ryzen-epyc-cpus-to-feature-over-25-ipc-increase/ אינטל במשך 7 שנים שיפרה את המעבדים שלה אולי 30% מאז שיש תחרות עם AMD זה נהפך לשנתי מעניין מה יוליד בכרטיסי מסך שאינטל תתמודד מול NVIDIA+AMD זה יוריד מחירים יביא פיתוחים יוקרתיים

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  8. לאחר עצירת ביניים עם דגמים מרובעים בהספק מוגדל - האם דור ה-Tiger Lake יהיה מוכן בקרוב לספק תחרות ישירה עדכנית גם עבור המעבדים הניידים המתקדמים ביותר מבית AMD?לכתבה

9. אהלן, אז לפי הכותרת ניתן להבין כי אני מעוניין לרכוש מעבד מסוג Intel Core i9 10850K 3.6Ghz 20MB Cache s1200. ולשם כך אני צריך לוח אם חדש כי לוח האם שלי מתאים למעבדים מסוג של עד i7. אשמח להמלצות ללוח אם במחיר של עד 1000 שקל שמתאימים, לוח האם הנוכחי שמותקן אצלי הוא Asus PRIME H270-P אז משהו טיפה יותר טוב מזה, אם אפשר אפילו כמה שיותר זול אבל עדיין לא פחות טוב בביצועים כמובן. מקווה שהייתי ברור, תודה.

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  10. Started by jackhammer,

היי חברים. יש לי לוח של אסוס crosshair VII HERO wifi. יש ללוח הזה 2 ראשים של ARGB לראש אחד חיברתי בלוק קירור מים של EK VELOCITY. לראש השני חיברתי כבל מפצל של ARGB מ1 ל 6 (גם כן נרכש מEK - אבל לא כזה משנה) למפצל הזה חיברתי את הARGB של: distro plate של חברת EK פאנל האורות של המארז עצמו (lian li o11 XL) ARGB של הספק אסוס ת'ור 1200 בנוסף, יש לי מאווררים של lian li שמחוברים לקונטרול משלהם ומחוברים ללוח ע"י ראש USB. המאווררים מזוהים ע"י התוכנה של lian li בצורה תקינה והיא שולטת על ההגדרות שלהם (מהירות, צבעים וכו'...) הבעיה שלי היא התוכנה של אסוס (Aura creator) לא מזהה את הרכיבים בתור רכיבים עצמאיים (וכתוצאה מכך לא מאפשרת לי לשלוט על הRGB של כל רכיב בנ…

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  11. עד היום לא היה ניתן לעשות השוואה ישירה בסגמנט העליון, מכיוון שניידים שהגיעו עם Ryzen 4000 לא הגיעו עם מאיצים גרפיים פרימיום כגון ה RTX 2070/2080. בדור החדש של הניידים שמגיעים עם מעבדי Ryzen 5000 ניותל למצוא שילובים עם מאיצים גרפיים כגון ה RTX3070/3080 ולכן ניתן לבצע השוואה ישירה. אז מי יותר טוב לגיימינג בלפטופ (מי שעוקב אחרי התחום בנייחים לא יופתע מהתוצאה)?

12. בביקורת זאת נספק לכם מבט על ערכת זיכרונות מעניינת מתוצרת G.Skill בנפח של 32GB ובמהירות של 3600MHz - קיט מופלא נוסף תוצרת החברה הנודעתלכתבה

13. סדרת מעבדים חדשה לאינטל ואיתה גם סדרת ערכות שבבים חדשה יצאו אל אוויר העולם - בביקורת זאת אנחנו מתמקדים באופציה מתקדמת מבית MSI מדגם MPG GAMING CARBON WIFIלכתבה

14. מיזם בשם AYA-NEO גרף השקעות של מעל ל-7 מיליון שקלים עד כה - עם מטרה להתבסס על מעבדי ה-Ryzen הניידים של AMD בכדי ליצור מכונת משחקים ניידת ראויהלכתבה

15. דור ה-Core ה-11 עדיין לא סיים את תפקידו ההיסטורי בשוק הניידים - עם דגמים בכירים של שש ושמונה ליבות המסתמנים כמוכנים להשקה בכל רגע ואפשרות לרענון מהיר עבור הקטגוריה החדשה שנוסדה לאחרונהלכתבה

16. אמור להיות מבוסס על 3NM. יכיל ארכיטקטורה היברידית (ליבות "גדולות"קטנות"). המעבדים יקראו כנראה 8XXX. https://www.youtube.com/watch?v=Yg5aE4pfgh0

17. Started by A-10,

אינטל עוברת תקופה לא קלה, במובנים רבים, וזה לא סוד. אבל, הנה, בביקורו בארץ של המנכ"ל הטרי, נמסר כי החברה מרחיבה את פעילותה בארץ ולא באיזה מיליון או שניים של דולרים, אלא במכפלות של המצב הקיים. מעבר לזה שזה מבורך עבור מדינתנו, זה גם מבטא את הגישה של " מכה קלה בכנף " מבחינת החברה לגבי התמונה הכוללת. https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=39067890

18. לטענתה עם עדיפות ביצועים על פני מעבדי AMD מקבילים. https://www.tgspot.co.il/intel-announced-gen-11-core-h-cpus-for-mobile/amp/

19. זמן ללוח אם נוסף בסדרת Z590 של אינטל, והפעם אנחנו מתמקדים במוצר מתקדם מאוד תוצרת ASUS - לוח האם ROG STRIX Z590-E GAMING שמציג המשכיות עבור מסורת של חומרת קצה עליון סולידיתלכתבה

20. דגם בכיר חדש במשפחת ה-U הניידת העכשווית יגיע לתדר פעולה של 5GHz וינסה להמחיש לכולם את הבשלות המשופרת בתהליך הייצור הנודע של חברת הענק ב-10 ננומטרלכתבה

21. עולם החומרה מתכנס דיגיטלית בשביל לחגוג חדשנות בקומפיוטקס 2021 - ואינטל היא מהראשונות שמעדכנת לגבי כל מה שחדש אצלהלכתבה

22. יצרנית השבבים מנצלת את Computex 2021 בכדי לתת לנו הצצה אל הדור הבא שלה - עם ארכיטקטורה היברידית ראשונה מסוגהלכתבה

23. מנכ"לית AMD חושפת שיטת ייצור חדשה להגדלה משמעותית של זיכרון המטמון במעבדיה - ומכריזה כי העתיד ורוד יותר מששיערנולכתבה

24. Started by huber,

עד 128(!!!) ליבות. תמיכה ב DDR 5 עד 12 ערוצים. PCIe5. מיוצר ב 5NM. מגיע ב 2022. עוד מידע בטבלה המצורפת.

25. Started by Nachum987,

שלום, אני מעוניין לקנות זיכרון RAM ל-NAS שלי; Qnap TS-251D. ראיתי את הערכות הבאות אך איני בטוח מה טוב יותר. הדגמים הינם: CT2K4G4SFS824A, CT2K4G4SFS6266, CT2K4G4SFS8266. אשמח לשמוע המלצות על ערכות מומלצות אחרות אם ישנן.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.