מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
-
עם קצת נוסטלגיה והרבה הסברים כל מה שרציתם לדעת על PCIe - https://www.youtube.com/watch?v=PrXwe21biJo
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני המעבדים הנ"ל, השאלה שלי אם אני ירגיש הבדל במשחקים? הכרטיס מסך המדובר הוא radeon hd7570m 1GB תודה
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברצוני להתריע את הגולשים על יציאת עדכון ביוס חדש ללוח המצוין לעיל . העדכון בגרסתו 1004 יצר המון בעיות לחלק די נכבד מהבעלים של לוח זה ובתוכם אני. לאחר העידכון לחלק מבעלי הלוח נוצרו בעיות יציבות המערכת ולחלק נכבד המחשב הפסיק לעלות עם ההגדרות הביוס הנוכחיות ולכן נאלצו לוותר על ה OC . למרות שעידכון זה מבטיח יציבות יותר טובה מה שקורה בפועל הוא ההפך הגמור. אי לכך ובהתאם לזאת היו נסיונות של גולשים רבים להחזיר את הביוס לגרסתו הקודמת (לפני העדכון) אך הם נתקלו בקשיים שכן התכנות ASUSUPDATE , EZFLASH. AFUDOS לא איפשרו זאת ופלטו הודעה שהביוס שהמשתמש מנסה "לתפור" הוא בגירסא ישנה יותר מהביוס הנכחי. ולא ניתן לבצע את ה DOWNGRADE עכשיו לפתרון !!! החזרה לביוס הקודם תתבצע דר…
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
בעיות האספקה של המעבדים למחשבים, וגם של כרטיסי התצוגה במקבל, ימשיכו להשפיע על שוק המחשוב הצרכני באופן משמעותי לפחות עד סוף 2021. כך טוענת מנכ"לית AMD ליסה סו. היא אמרה את הדברים הראיון לאתר Barrons, ואמרה שהבעיה העיקרית של החברות היא ששרשרת האספקה שלהן לא מצליחה עדיין לעמוד בקצב.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
- 1 follower
-
-
במדריך למשתמש רשום שהדגם הזה חייב בחיבור של מינוס 5 וולט אבל ראיתי שאף ספק חדש היום לא רשום סוג חיבור כזה מה לעשות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
בעקבות ההצהרה של אינטל, asus ביטלו את האפשרות להפעיל את ה-PAT technology? ואם לא, באיזה עדכון ביוס אני יכול למצוא את זה (יש לי גרסת ביוס 1005) ? תודה
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי מעבד Q6600 עם OC של 3.2 GHZ אוקי עכשיו התוצאה של מעבד Q6600 ברגיל הוא משהו כמו 3500 אבל שלי אחרי הOC שווה ל2100 משהו כזה...אז מה שאני שואל אילו דברים יכולים לגרום לכזה דבר לקרות?(המחשב חדש קיבלתי לפני 6 ימים) לפי התוכנה 3DMARK06 בבקשה זה דחוףף... הטמפ' במאמץ היא 50 מקסימום...
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
http://www.digitimes.com/mobos/a20060825VL201.html שתי היצרניות SIS ו VIA צופות שיוכלו לספק יותר ערכות שבבים זולות למעבדי אינטל עקב יציאתה של ATI בהדרגה מהשוק של אינטל ב 2007.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
המחירים די דומים חברים, מה עדיף לי לבחור לעריכת וידאו בפרימייר? Intel Core i5 8600K או intel core i7 8700.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם ל-SFF. ראיתי שיש היום לוחות אם עם גרפיקה מובנית שכוללת TV OUT. השאלה שלי היא האם האיכות של ה TV OUT בצ'יפסטים היא מספקת והאם הלוחות ברמה סבירה ללא קשר. 2 לוחות לדוגמא: KM18G PRO ALBATRON A350DMS JETWAY
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
באינטרנט יש איזושהי דיעה רווחת שכיום לגיימינג רצוי "לא פחות מ 8 ליבות, כי בקונסולות החדשות זה מה שיש ומפתחות המשחקים מכוונות לשם". הערוץ המקצועי הבא בדק האם זה נכון, ומה באמת משפיע על הביצועים במשחקים, האם זה מספר הליבות? התדר שלהם? ואולי דווקא כמות זיכרון המטמון של המעבד? כל התשובות בווידאו המעניין הבא:
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מעבד קצת יותר חזק מ 12400F חשבתי ללכת על ה i5 14600 ויש לי אפשרות להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקחת את ה I7 14700 אבל לפי ה PASSMARK ההבדל לא כזה גדול בביצועים לא חושב שזה שווה אולי ללכת על AMD ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
תגידו אנשים אם מישהו יודע , האם ניתן לדעת מספר סידורי או מספר מזהה כלשהו שמגיע על האריזה של המעבד במחשב בצורה תוכנתית כלומר האם המספר מוטבע עליו בצורה כלשהי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני צריך לוח אם הכי טוב שאתם יכולים להביא לי עם כרטיס רשת מובנה תקן N למעבד הזה AMD FX-8150 Bulldozer 3.6Ghz 125Watt Eight Core AM3+ BOX תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום כולם, הייתי רוצה למה אומרים שההבדל בין זיכרונות 667 ל-800 הוא כמעט לא מורגש... וזה גם ככה בין 533 ל-667? כי אני יודע שבין 400 (DDR1) לבין 533 יש הרבה הבדל... נ.ב: זה גם יהיה ככה לגבי 800 ל-1066 ולבין 1333?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום! אני מתכנן לקנות מחשב חדש בשבוע הקרוב ויש כבר מפרט מוכן רק נשאר בעיה אחת לא פתורה וזה עניין הלוח אם. שימוש:גיימינג כבד. זה המפרט בקצרה: Intel I5 3570K Scythe JAPAN mine 2 NZXT PHANTOM 410 Seasonic 520W SPARKLE GTX760 Seagate 2TB אולי יהיה גם SSD הלוח אם שתוכנן להיות בהתחלה זה http://www.tms.co.il/product/10291 היום נודע לי שהוא מוגבל לOC של 3.9 במקסימום בגלל הביוס שלו. לכן צריך לחשוב על אופציה אחרת. דרישות: USB3.0-חובה ועדיפות לכמה שיותר. עדיף שיהיה אוברקלוקר מטורף מה שנקרא-שלא יגביל אותי יותר מידי אבל זה במידה ומתאפשר בתקציב. גודל ATX-לא יודע למה אבל אני מעדיף את הגודל הזה, אני רוצה שיהיה מרווח ולא צפוף. עדיפות שיהיה מפוצ'ר לעת הצורך. תקציב:550 ש…
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שניהם 800MHZ נכון אחד CL4 השני CL5 הבדל של 250? הקירור שעל הזיכרון כזה משמעותי?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
בואו לגלות על התמורה למחיר של אחד מלוחות האם המתקדמים והיוקרתיים לבית Gigabyte בדור החדש של אינטל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
עם תג מחיר גבוה משל לוחות B660 רבים אחרים אך נמוך מזה של לוחות Z690 ממוצעים, מצאנו את לוח האם הזה יושב במקום טוב באמצע - כל מה שצריך לדעת על B660 GAMING X DDR4 של GIGABYTE מחכה לכם בפניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
- 1 follower
-
-
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2394
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
והאם עם המעבדים של AMD כדי שהCas Latency כמה שיותר נמוך?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום בתקציב של 1800 ש"ח בערך מעבד רצוי לוח עם כרטיס מסך, נפח הזכרונות 2gb המחשב לא מתוכנון ל o'c ולא מיועד למשחקים כבדים אך מיועד לעריכת מוסיקה עם 2 מסכים. אני לא מבין גדול במחשבים אם יש לכם הצעות אחרות אני מוכן לשמוע . תודה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם. בהמשך לת'רד שפתחתי בשבוע שעבר אני חושב על להחליף מעבד נורטווד 3000 + לוח אביט AI7 + כרטיס מסך רדאון 9800XT תמורת מעבד אתלון 64 ווניס 3200 + לוח אם של MSI מבוסס NFORCE 4 (- מהלוחות הטובים שלהם לא זוכר איזה דגם) + כרטיס מסך 7600GT. כל השדרוג הזה אמור לעלות לי בערך 200 ש"ח +-. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-