מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לוח אם של AM2 ודיסק קשיח IDE או SATA בנפח 80-160GB משומש השאלה כמה זה שווה ? הלוח 50 - 70 שקל והכונן הקשיח 50 - 100 ? שווה להשקיע 150+ - ? יש לי מעבד סמפרון 3000+ AM2 לעשות עוד תחנה בבית .
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/hardware/2007/06/25/intel_core_2_duo_e6750_preview/1
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי האם אתם ממליצים על כרטיס זיכרון למחשב מסוג- G.SKILL אני מתלבת בין 2*8Gb של החברה הנ"ל לבין כרטיס של Corsair אשמח לקבל המלצות המלצות ? (לוח אם תומך עד 4 כרטיסים של 8G ).
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות מחשב לסלון בשביל סרטים/HD/אינטרנט/טלויזיה. אני צריך שתמליצו לי בבקשה על לוחות אם שנועדו למטרה הזאת, כמו כן אני צריך שהלוח אם יהיה בתצורת micro-atx כדי שהוא יכול להכנס למארז הבא: THERMALTAKE LANBOX LITE VF6000BWS כמו-כן אני מעדיף שהחיבור לטלויזיה יתבצע בחיבור hdmi, שיתמוך ב1080p. תודה
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף מעבד, איזה כדאי? 9450? 9550? אולי אחר? ניתן לראות את המערכת שלי בפרופיל שלי לשימושים גרפיים בלבד כולל תלת מימד (3DMAX+AFTER)
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentium4-6xx.html
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
קניתי זכרון של MICRON 256 333MHZ אני רוצה לדעת איך אני יכול לכוון בביוס שהזיכרון יוציא את כל התפוקה שלו אני שמעתי על CAS 2.5 2.0 ,T1 וכו אבל אני לא הבנתי מה צריך לעשות אם יש עוד דברים שיעזרו לי תגידו לי בבקשה יש לי לוח של GIGABYTE 7VRXP תודה רבה IDD
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שאלתי את החנות שאני רוצה לקנות ממנה מחשב ואמרתי להם שאני מחכה ל-22 לירידת המחירים ושאלתי אותם אם גם הם מוכרים מעבדים במחיר החדש אבל הצטערתי לחגלות שהמחיר שמצוין ב-hwzone הוא ל-1000 יחידות אבל אני יודע שיש עדיין הוזלה במחיר... אז כמה ירדו המחירים לשוק הפרטי למעבדים e6600 או e6420?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי מישהו אולי יודע מתי (תאריך משוער) ASUS מוציאה לוח אם חדש שמקביל לדגם ה- לוח אם Asus P8Z77-V DELUXE , Intel Z77 מתי ? אשמח לתשובה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני צריך הסבר לגבי 2 דברים 1 מה זה psb parking בתוכנת הביוס והאם היא אמורה להיות enabale או dis 2 מה זה latency time clock ומה אמורה להיות הספרה שם כרגע 32 בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
האם התיזמונים האלה טובים 3.0-3-3-8....?? הזיכרונות שלי בחתימה... תודה!
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
הדגמים שמסופקים בתאריך המוקדם ביותר הם האתלון 64 3800+ וה 4000+ בגרסאות OEM, ב 22 לחודש 4. בכלל, גרסאות ה OEM מסופקות מוקדם יותר מגרסאות ה BOX. מקור: http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=CTGY&Store_Code=M&Category_Code=AMD64 יש גם אתלון 64 3700 בשקע 939, 2400 מגה הרץ, עם 1 מ"ב זכרון מטמון אבל HT של 1600, עוף מוזר. http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=120273&Category_Code=AMD64
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי ואני מעוניין להחליף את הלוח מעבד וזיכרון אם צריך השימוש הוא בעיקר למשחקים כבדים ואולי קצת streaming התקציב הוא עד 2500 אפשר לחרוג קצת אם ההבדל משמעותי יהיה נחמד אם השלשה תהיה טובה לOC כרגע יש לי : amd phenomII 945 a-data 2gb x2 ddr2 (רוצה להחליף או להרחיב ל 8gb ) Gigabyte GA-MA770-UD3 v2.0 hd7870 SAMSUNG HD642JJ ss 550w
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני קראתי כמה מאמרים על זכרונות, ואני קצת מבולבל.. ??? אם נגיד יש לי זיכרון שהוא 400Mhz ומעבד של 333FSB זה יכול להוריד מהביצועים "אי ההתאמה" הזאת? ובקשר לDUAL СHANNEL איך שהבנתי בעיקרון זיכרונות שבאים בDUAL CHANNEL מביאים ביצועים יותר טובים מאשר זיכרון אחד שעובד בערוץ אחד, זה נכון גם לגבי AMD וגם לגבי INTEL כאחד? והאם מהירות המעבד צריכה להשפיע לי על בחירה בבחירה בזכרונות, כלומר אחד שעובד בערוץ אחד או שתיים במקביל?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
השילובים שבניתי בינתים מ SkyPC: e6550 + 965p-ds3 = 1619 e4300 + p5k = 1558 e6320 + ga-P35-ds3 = 1590 השילוב הראשון: נראה כמו רעיון טוב למדי,אפשר להגיע לאוברקלוקינג מכובד,וגם הלוח עצמו מעולה. החיסרון היחידי הוא שאין P35,אבל זה לא מאוד קריטי בשבילי השילוב השני: לדעתי אין צורך בלוח יקר כמו p5k אם לוקחים מעבד כמו e4300,בגלל שהמעבד יגביל הרבה לפני הלוח אם -> קשה לי להאמין שאני אלך על השילוב הזה,נפסל. השילוב השלישי: אופציה נחמדה. הfsb wall יהיה יותר גבוה עם ה p35,ויהיה אפשר להגיע למהירות לא רעה בכלל עם ה e6320. בנוסף,תמיכה במעבדי פנרין זה דבר נחמד מאוד,למרות שבשלב זה אני לא חושב שאני אשדרג לפנרין. נכון לעכשיו אני חושב שאני אלך על השילוב השלישי,אבל אני עדיין מנסה למצוא שילובי…
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מי יודע מתי אמורים המעבדים החשדים של אינטל לנחות בחנויות ? האם מדובר בענין של ימים שבועות או חודשים ? מה אמורים להיות המחירים שלהם ? האם זכרונות DDR2 שכ"כ תולים בהם עיניים זמינים בכלל , וכמה הם אמורים לעלות ? מתי אנו צפויים לראות מבחני ביצועים שלהם ?
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בעיצומו של שידרוג מחשב וכל מה שנשאר לי הוא המעבד, רק רציתי לדעת אם כדאי לי לשדרג ל9900k (מ4770K), או לחכות לדור הבא? האם הדור הבא יתמוך בכלל בסוקט 1511? והאם קירור Antec Kuhler H2O 620 Water Cooler יספיק ל9900K? חייב לציין שזה בשביל גיימינג נטו, פשוט רוצה מעבד שיחזיק עם השנים.
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
עם קצת נוסטלגיה והרבה הסברים כל מה שרציתם לדעת על PCIe - https://www.youtube.com/watch?v=PrXwe21biJo
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני המעבדים הנ"ל, השאלה שלי אם אני ירגיש הבדל במשחקים? הכרטיס מסך המדובר הוא radeon hd7570m 1GB תודה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברצוני להתריע את הגולשים על יציאת עדכון ביוס חדש ללוח המצוין לעיל . העדכון בגרסתו 1004 יצר המון בעיות לחלק די נכבד מהבעלים של לוח זה ובתוכם אני. לאחר העידכון לחלק מבעלי הלוח נוצרו בעיות יציבות המערכת ולחלק נכבד המחשב הפסיק לעלות עם ההגדרות הביוס הנוכחיות ולכן נאלצו לוותר על ה OC . למרות שעידכון זה מבטיח יציבות יותר טובה מה שקורה בפועל הוא ההפך הגמור. אי לכך ובהתאם לזאת היו נסיונות של גולשים רבים להחזיר את הביוס לגרסתו הקודמת (לפני העדכון) אך הם נתקלו בקשיים שכן התכנות ASUSUPDATE , EZFLASH. AFUDOS לא איפשרו זאת ופלטו הודעה שהביוס שהמשתמש מנסה "לתפור" הוא בגירסא ישנה יותר מהביוס הנכחי. ולא ניתן לבצע את ה DOWNGRADE עכשיו לפתרון !!! החזרה לביוס הקודם תתבצע דר…
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
בעיות האספקה של המעבדים למחשבים, וגם של כרטיסי התצוגה במקבל, ימשיכו להשפיע על שוק המחשוב הצרכני באופן משמעותי לפחות עד סוף 2021. כך טוענת מנכ"לית AMD ליסה סו. היא אמרה את הדברים הראיון לאתר Barrons, ואמרה שהבעיה העיקרית של החברות היא ששרשרת האספקה שלהן לא מצליחה עדיין לעמוד בקצב.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
- 1 follower
-
-
במדריך למשתמש רשום שהדגם הזה חייב בחיבור של מינוס 5 וולט אבל ראיתי שאף ספק חדש היום לא רשום סוג חיבור כזה מה לעשות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
בעקבות ההצהרה של אינטל, asus ביטלו את האפשרות להפעיל את ה-PAT technology? ואם לא, באיזה עדכון ביוס אני יכול למצוא את זה (יש לי גרסת ביוס 1005) ? תודה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-