מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,816 דיונים בפורום זה
-
https://www.techspot.com/news/86000-jedec-releases-ddr5-memory-specification.html
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי חברים אני מתכנן להרכיב מחשב חדש למשחקים ובעתיד לאוברקלוק אז האם הלוח אם הזה של Abit שווה בהתאם לחברות האחרות כמו asus ו gigabyte כי אני יודע שלא הרבה מזכירים את abit אבל לפי הנתונים של הלוח הזה הוא נראה די עתידי ובמיוחד עם FSB1600 אז מה אתם אומרים ללכת עליו?? קישור ללוח http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IX38+QuadGT&fMTYPE=LGA775 תודה...
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
האם קימת בעיה בלוחות החדשים מבוססי AMD בכרטיס הרשת כפי שהיה בלוחות הישנים יותר כך שהיה צורך להתקין כרטיס רשת ניפרד מדובר על אוברקלוק קטן ולא מוגזם
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש. אני יודע, שבד"כ חודש דצמבר הוא חודש שמחירים יורדים עקב רצון לגמור מלאי, לקראת רישום מלאי חדש לשנה הבאה החדשה. (אני עצמאי אז אני יודע) האם בעולם המחשבים, הדבר דומה בחנויות ? אני מתכוון לקנות לוח אסוס P5GDC DELUX, שעולה יקר יחסית עם מעבד 2.8 סוקט 775, וכרטיס 6600GT. האם כדאי להמתין שבועיים או שהדבר לא יקרה? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אני רואה שיש פה הרבה חברה עם לוחות של NFORCE2 איפוקס אביט אסוס וכו'. מה אתם אומרים אל הכתבה שהתפרסמה אל זה שיש הרבה נפילות בצ'יפסט כגון ריסטים ותקיעות בPOST ועוד? נתקלתם במשהו דומה? כי אני מעוניין לרכוש לוח של איפוקס NFORCE2 עקב האפשרות של הנעילה של PCI ו AGP. תודה .
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם של GIGABYTE דגם GA-K8NF-9 סוקט 939 מישהו יכול להגיד לי אם זה תומך בESATA. אני רוצה לקנות הארד דיסק נייד של WD שיש לו יציאה של ESATA שתומך במהירות של עד 3 GB בשניה ואני צריך לדעת אם יש לי לאן לחבר את זה במחשב.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
ידוע לי שזה רבעון שני ,אבל משהו יודע תארך מדוייק ? ואיזה סוקט יהיה ?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי לוח מסוג אינטל e210882 865G ואני ממש לא מוצא אותו למכירה ידוע לי כי הוא לא הכי חדש שיש אך יש לי צורך בו כוון שאינני מעוניין להתקין שוב את התוכנות הקיימות ב HD מסיבות טכניות(זהו מחשב מקליט וידאו הכולל תוכנות מיוחדות) רציתי לדעת האם אוכל להתקין לוח אחר עם אותו ציפסט ללא התקנת התוכנות מחדש או דריברים או היכן אני יכול להשיג את הלוח בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אינטל הציגה רשמית את הדור אשר יחליף את Cherry Trail, עם הבטחה להפוך מחשבים ניידים במחיר של 200 דולר ופחות לעדכניים ואפקטיביים הרבה יותר אינטל ממשיכה במחיקת הפערים הטכנולוגיים בין משפחת מעבדי האטום שלה לבין משפחת מעבדי ה-Core הראשית והמרכזית – הפעם עם ההכרזה הראשונית על דור ה-Apollo Lake החדש עבור מערכות זולות מבוססות חלונות, כרום OS ולינוקס, דור שני בליטוגרפיית 14 ננומטר (בדומה ל-Skylake) שיחליף את דור ה-Cherry Trail שעשה ועושה עבודה לא רעה. ההכרזה התרחשה במסגרת פורום ה-IDF של אינטל בשנזן, סין, ועל כן התרכזה יותר ביתרונות הפוטנציאליים של הדור החדש עבור מפתחים ויצרניות חומרה ופחות בדגמים הספציפיים שיהיו זמינים לצרכנים עצמם – אך יש כאן בכל זאת לא מעט מידע מ…
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
אהלן ברשותי שני זיכרונות כל אחד 4 gb. אני רוצה להוסיף עוד 8 gb למחשב. האם להוסיף סטיק אחד של 8 או עדיף שניים של 4? כמובן שהם יהיו אותה חברה ואותו הדגם. השאלה אם שניים 4 או אחד 8? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
עד היום לא היה ניתן לעשות השוואה ישירה בסגמנט העליון, מכיוון שניידים שהגיעו עם Ryzen 4000 לא הגיעו עם מאיצים גרפיים פרימיום כגון ה RTX 2070/2080. בדור החדש של הניידים שמגיעים עם מעבדי Ryzen 5000 ניותל למצוא שילובים עם מאיצים גרפיים כגון ה RTX3070/3080 ולכן ניתן לבצע השוואה ישירה. אז מי יותר טוב לגיימינג בלפטופ (מי שעוקב אחרי התחום בנייחים לא יופתע מהתוצאה)?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב לאחי, והמליצו לי על לוח האם הזה, הבעיה היא שלאחי יש גם צורב DVD, וגם שני כוננים קשיחים עם חיבור ישן (ATA/IDE/או איך שלא קוראים לזה), האם אפשרי לחבר את כל השלושה בלוח האם הזה? ואם לא, איזה לוחות מומלצים,בסביבה תקציבית דומה,יכולים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7855 או שעדיף להשקיע עוד כסף על NEO2 את שלי אני כבר מוכר חחח רק קניתי וכבר מוכר כדי לקנות סוקט 939 במקום 754 שהיה לי חח ולא לא צריך לשלוח לי הודעות בכמה אתה מוכר כי יש לי כבר קונה והוא שילם לי חצי על המחשב שישלם את החצי השני הוא יקבל את החלקים אני מוכר לו 3200+ NC אם לוח DFI LANPARTY UT וזיכרון 512 מגה DDR500 וקונה 3200+ 939 אם לוח (חייב להחליט) והסט של PQI שהוא לפי מה שראיתי בא אם ציפים TCCD וב-1700 ש"ח בלבד!! (רק הזיכרון) ואני מדבר על שני סטיקים של 512 כל אחד
-
אני צריך לוח אם של AM2 ודיסק קשיח IDE או SATA בנפח 80-160GB משומש השאלה כמה זה שווה ? הלוח 50 - 70 שקל והכונן הקשיח 50 - 100 ? שווה להשקיע 150+ - ? יש לי מעבד סמפרון 3000+ AM2 לעשות עוד תחנה בבית .
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/hardware/2007/06/25/intel_core_2_duo_e6750_preview/1
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי האם אתם ממליצים על כרטיס זיכרון למחשב מסוג- G.SKILL אני מתלבת בין 2*8Gb של החברה הנ"ל לבין כרטיס של Corsair אשמח לקבל המלצות המלצות ? (לוח אם תומך עד 4 כרטיסים של 8G ).
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות מחשב לסלון בשביל סרטים/HD/אינטרנט/טלויזיה. אני צריך שתמליצו לי בבקשה על לוחות אם שנועדו למטרה הזאת, כמו כן אני צריך שהלוח אם יהיה בתצורת micro-atx כדי שהוא יכול להכנס למארז הבא: THERMALTAKE LANBOX LITE VF6000BWS כמו-כן אני מעדיף שהחיבור לטלויזיה יתבצע בחיבור hdmi, שיתמוך ב1080p. תודה
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף מעבד, איזה כדאי? 9450? 9550? אולי אחר? ניתן לראות את המערכת שלי בפרופיל שלי לשימושים גרפיים בלבד כולל תלת מימד (3DMAX+AFTER)
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentium4-6xx.html
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
קניתי זכרון של MICRON 256 333MHZ אני רוצה לדעת איך אני יכול לכוון בביוס שהזיכרון יוציא את כל התפוקה שלו אני שמעתי על CAS 2.5 2.0 ,T1 וכו אבל אני לא הבנתי מה צריך לעשות אם יש עוד דברים שיעזרו לי תגידו לי בבקשה יש לי לוח של GIGABYTE 7VRXP תודה רבה IDD
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שאלתי את החנות שאני רוצה לקנות ממנה מחשב ואמרתי להם שאני מחכה ל-22 לירידת המחירים ושאלתי אותם אם גם הם מוכרים מעבדים במחיר החדש אבל הצטערתי לחגלות שהמחיר שמצוין ב-hwzone הוא ל-1000 יחידות אבל אני יודע שיש עדיין הוזלה במחיר... אז כמה ירדו המחירים לשוק הפרטי למעבדים e6600 או e6420?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי מישהו אולי יודע מתי (תאריך משוער) ASUS מוציאה לוח אם חדש שמקביל לדגם ה- לוח אם Asus P8Z77-V DELUXE , Intel Z77 מתי ? אשמח לתשובה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני צריך הסבר לגבי 2 דברים 1 מה זה psb parking בתוכנת הביוס והאם היא אמורה להיות enabale או dis 2 מה זה latency time clock ומה אמורה להיות הספרה שם כרגע 32 בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-