עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מדובר ביישום שנקרא Panorama Factory, זה יישום שלוקח מספר צילומים שצולמו אחד אחר השני תוך הזזת המצלמה מספר מעלות (לצד או למעלה או שניהם) בכל תמונה וחיבור התמונות הללו יחידו לתמונה אחת גדולה באופן אוטומטי לחלוטין. להמחשה, זה: נהפך לזה: זהו יישום כבד שמוריד את המחשב על ברכיו למשך זמן רב בשלב העיבוד המרכזי שלו וגורם לו לכאורה להיתקע ולא להגיב אפילו לבקשה להפעיל את ה Task Manager, כמובן שככל שמספר התמונות שמחברים גדול יותר נדרשת כמות זכרון גדולה יותר (ומשאבי מחשוב גדולים יותר), 2 גיגה בייט נגמרים בקלות (ומרכת ההפעלה משתמשת בכונן הקשיח כתחליף זכרון) כאשר מדובר במספר תמונות ברזולוציה גבוהה. קישור לאתר המוצר: http://www.panoramafactory.com/ בקיצור, יישום כבד שי…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אז זה מה שרציתי לדעת , אם אחרי השקת הקונרו וירידת המחירים של מעבדי AMD כפולי הליבה , האם יהיה שווה לקנות AMD כפול ליבה על Intel מעבד ליבה ישן יותר (לא קונרו.. נגיד d930) לשימוש במשחקים?? בעצם השאלה האמיתית שלי היא האם עכשיו המעבד הכי חזק של AMD יותר חזק מהמעבד הכי חזק של Intel (שקיים שוב לא קונרו) למשחקים ?

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. הלוח אם במחשב השני שלי ,שהוא בן כמה שנים טובות ומשמש אותי להורדות, הלך לעולמו. מצאתי לוח מתאים יד שנייה בחמישים שקל. הבעייה שבמקרה הבחנתי שחסר פין אחד בשורה הקיצונית ביותר. אני מעריך שהוא באיזה שהוא צורה נישאר תקוע בתושבת של הלוח האם המקולקל. האם להערכתם המעבד הנ"ל נחשב ז"ל? האם באמת כל הפינים נמצאים בשימוש? הערה: מדובר במעבד NORTHWOOD פנטים 4 2.4 GHZ סלוט 478

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Kfir2,

מה יותר טוב בשביל שרתים? ואיפה אני יכול למצוא חנות טובה שמוכרת מעבדי XEON כי לא מצאתי בשום מקום.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by High_Ping,

מעבד E8400 Intel במבחן היציבות של Nvidia (עובד עם לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L והBIOS מעודכן לגרסה האחרונה שתומכת גם במרובעי ליבה) למה זה קורה? שימו לב שדווקא יש קצת פעילות בליבה השנייה.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Weihenstephan,

שלום, אני רוצה לשדרג מ 3770K לכיוון ה 5930K ולפלטפורמת ה DDR 4, אני עם GTX 980 האם אני אחוש בהבדל במשחקים או בעבודה כללית?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. היי, יש לי מערכת עם לוח אם INTEL DZ68BC והבעיה היא כזאת: לאחר כיבוי/ריסטרט לוח האם רנדומלית לא עושה BOOT למרות שכל הרכיבים מקבלים כוח וקוד השגיאה שמופיע על לוח האם הוא 20 (מצורפת תמונה). מה שיותר מוזר זה שעד שלא מעבירים את כרטיס הזיכרון מסלוט אחד לשני (יש ארבעה סלוטים, ובכולם אותה הבעיה, זה לא סלוט ספציפי) ניתנת אותה השגיאה בהדלקה, אבל ברגע שמחליפים סלוט המחשב עושה BOOT כרגיל. הבעיה רנדומלית ולא חוזרת על עצמה בכל הדלקה, כיביתי והדלקתי את המחשב 10 פעמים ברציפות ללא בעיה למשל ופתאום חזרה התקלה. דברים שניסיתי כדי לפתור את הבעיה: חיפוש בגוגל של מקרים דומים - מצאתי כמה אנשים שהתלוננו על הבעיה, אך לא היה באמת פיתרון באף אחד מהם, חוץ מאדם אחד שהי…

8. שלום, ב22.7 מתוכננת ירידת מחירים של אינטל ויוצאים 3 מעבדים חדשים עם FSB1333. אני תיכננתי השבוע לקנות מחשב אך עכשיו אני לא יודע מה לעשות. התקציב שלי למעבד הוא 1300 שקל גג ככה שמרובע ליבה אחרי הירידת מחירים אני לא אוכל לקנות, אבל את הE6850 אני כן אוכל לקנות. אני לא רוצה לחכות שלושה חודשים למחשב החדש אז השאלה שלי היא כזאת-האם הFSB1333 יתן תוספת רצינית לביצועים? כי לפי מה שאני יודע הFSB כרגע שהוא על 1066 לא מגביל שום דבר. אז כדאי לי לקנות E6600 עכשיו או לחכות לFSB1333? תודה רבה מראש.

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Jesper,

יש לי זכרון שאלו הפרטים שלו: Module Name Samsung M3 68L3313CT1-CB0 Module Size 256 MB (2 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC2100 (133 MHz) אני רוצה להוסיף עוד 256. קודם כל האם לוח האם שלי תומך בדואל? יש לי לוח אם Intel Brownsville D845GBV אם אתם לא יודעים אז איך אני יכול לבדוק אם הוא תומך בדואל? אם הוא תומך אז איזה זיכרון הייתם ממליצים לי להוסיף? אם הוא לא תומך אז אתם חושבים שעדיף לי לוותר על הזכרון הקיים ולהחליף אותו ב-512?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. לאחר שנים של הכנות אינטל מציגה את תהליך היצור של 14 ננו-מטרים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%aa%d7%94%d7%9c%d7%99%d7%9a-%d7%94%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a8-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90/

11. היי! יש לי בלוח אם מעבד של אינטל מדגם sl7pu ויש לי עוד מעבד נוסף של אינטל מדגם sl7z9 אני רוצה להחליף את המעבד הראשון במעבד השני שרשמתי בדקתי לגבי שניהם באתר הזה: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...icroprocessors ועל פניו זה נראה בסדר השאלה אם זה מסוכן ואם צריך לקנפג משהו כשעושים את זה? חשוב לציין ששניהם עובדים על 3 ג'יגה הרץ ונבדלים אחד מהשני רק בזיכרון מטמון

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. ברשותי מעבד Xeon E5520 יחיד (4 ליבות + HT ) 2.26GHz רציתי לדעת: 1) איזה לוח אם יתמוך בו 2) במידה ואפשר לעשות OC למעבד הזה האם הלוח יאפשר זאת (ואיזה לוח כן יאפשר זאת) מעוניין לרכוש בארץ את הלוח תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by manenbu,

אפשר להשיג בארץ Q9550? איפה?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אם כן, הגיע גם זמני להשתדרג במיוחד לאור המסך החדש שברשותי [2209WA]. המחשב למטרות סדרות\סרטים בHD ומשחקים. יש ברשותי ספק כח 450VX של corsair כך שאני מאמין שזה יחזיק את המערכת, כרטיס מסך 9800GT שבינתיים מספק אותי ואני מאמין שהוא יחזיק לי משחקים על בינוני-גבוה. המערכת הנוכחית שלי מהווה צאוור בקבוק לכרטיס המסך ולסדרות HD כך שהגיע הזמן לשדרג. אין לי העדפה למערכת מסויימת [AMD\אינטל], בעתיד אולי יהיה OC קל ולכן אני צריך שתכללו בקניה גם קירור למעבד וכן AC או כל חומר טוב אחר. יש לציין שאני מחפש את המערכת הטובה ביותר, הבנתי שהפנום עם ה3 ליבות הוא הכוכב של התקופה הנוכחית? אני לא רוצה לקנות חתול בשק. כלומר, לפני 5 שנים כאשר קניתי את המחשב הנוכחי עם מעבד 3000 בסוקט 939, ואחרי…

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by naftaliohad1,

מחפש לוח אם X99 עם הדברים הבאים : כרטיס קול - שממיר סאונד ל-5.1 ( DTS או דולבי ) משהו איכותי ( לחיבור לרסיבר ) חיבור M.2 ל סמסונג 960 ( החדש ) לבצע OC ( שהבאס יכול להגיע ל 165MHZ ) תודה למסבירים ועונים נכונה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אנחנו עדיין לא יודעים מתי נזכה לראות את דור ה-Cannon Lake בפעולה, אבל בענקית השבבים מבהירים כי אין להם שום עיכובים במסגרת התוכנית הנוכחית לכתבה

17. אני לא רוצה לקנות עכשיו מחשב חדש, והמחשב שלי מתחיל להרגיש לי ממש איטי (וגם יש לי בעיות בהצגת HDTV), אז החלטתי על שידרוג רק של המעבד בסוקט הקיים, שיספיק לי עד למחשב חדש שיבוא יותר מאוחר. ההתלבטות שלי היא בין ה-42+ לבין ה-38+, לשימושים רגילים, פוטושופ, HDTV (לא X264, אבל HDTV) והרבה, קצת משחקים ומולטי טאסקינג. איזה מהמעבדים עדיפים? אם יש מעבד אחר עד 1500-2000, שמתאים לסוקט 939 אני גם אשמח להמלצה! תודה רבה לעוזרים!

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. השאלה בכותרת. האם הוא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך הנל במצבים הבאים: - בסטוק (ליבה אחת 2.7 GHz‏) - ב OC ל 3.4חד ליבה - בשני המצבים, גם OC וגם UNLOCK.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by felad,

היי סליחה על הבורות :-) יש לי מחשב שקניתי לפני כמה שנים אני זוכר שאמרו לי שהוא תומך גם ב USB 3.0 אבל לא בטוח שזה נכון, איך אני יכול לדעת ? לוח האם שלי הוא : http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H55M-UD2H-rev-13#ov התקנתי גם Speccy ( מצורפת תמונה ) אבל עדיין לא הבנתי מה יש לי.

20. עם תושבת חדשה ויותר ליבות בכל רמת מחיר - אינטל מכריזה על הדור העשירי של מעבדי Core שולחניים והתחרות בשוק הופכת ללוהטת במיוחד לכתבה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Psycho17,

רציתי לגעת אילו באגים יש למעבד Prescott של אינטל חוץ מיזה שהוא מתחמם. מה קורה אם מוסיפים גוף קרור למעבד ומה אתם חושבים בכלליות על המעבד הזה?

• 43 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by אוריפ,

יש לי את המחשב הבא: Pentium 4 2.4 GHz ASUS P4S533 768 MB מסוג PC 2100 Hercules 3D Prophet 9800 Pro MAXTOR 80 GB 7200 RPM DVD LG X16 CD Writer Artech 48X24X48 DVD+R/RW של NEC Creative Sound Blaster Live! 5.1 Digital רציתי לדעת אם סוג הזיכרון (לא הכמות) מספיקה למחשב כזה (מעבד די חזק וכרטיס מסך חזק מאוד...), אני גם מתעסק קצת בעריכה של DVD... PC 2100 זה מספיק מהיר? יש לכם המלצות לסוג אחר במחיר סביר (עד 400 ש"ח)? תודה!

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום לכולם האם לוח האם של B150M-PLUS - ASUS זה הלינק - https://www.asus.com/Motherboards/B150M-PLUS/ מתאים או כולל חיבור ל- SSD עם חיבור NVMe ואם לא אז מה כן אפשר לחבר אליו ? אם אפשר לתת דוגמא של SSD שמתאים לחיבור של לוח האם הזה . תודה

24. שלום, אני רוצה להרכיב מחשב שמיועד לעריכת וידאו, שימוש בתוכנות AVID, PHOTOSHOP, AFTER EFFECTS, CUBASE, FINAL CUT ועוד.. עכשיו אני באמת לא מבין הרבה בלוח אם, אשמח אם מישהו יעזור לי וימליץ לי על לוח אם טוב - עד מחיר של אלף שקל - שיאפשר לי לבנות מחשב חזק. אני עדיין לא סגור בדיוק על המפרט אבל פחות או יותר - מעבד i7, זכרון של 8GB ואולי שניים, כרטיס מסך אני עדיין לא יודע אבל זה יהיה של NVIDIA בערך בשווי של 1200 שקל, שני דיסקים קשיחים SATA III כל אחד 1TB, לא יודע אם זה עקרוני אבל FIREWIRE, USB 3, זהו פחות או יותר.. תודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום לכולם, אני בונה מפרט חדש ויש לי כמה שאלות. מבחינת מעבד, 860 או 930? האם יש החלטה חדש משמעית בנושא? מבחינת כרטיס מסך הכיוון כרגע הוא 5850 או GTX 465 , צריך עזרה גם בהתלבטות הזאת המלצות ללוח אם גם יתקבלו בברכה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים