מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
עד כמה ההבדל ביניהם משמעותי? למה מומלץ כל אחד? אם כבר פתחתי ת'רד אז יש לי עוד שאלות : בתקציב של 550 שקל (גמיש) ללוח M, איזה כדאי? (עדיף מIQPC), אני לא עושה OC, לא SLI, יהיה במחשב 8800GTS,ומעבד אינטל כלשהו..
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כולם מחפש חלקים של AMD - רייזן 2 יש לי מערכת ITX ואני רוצה לקנות קומבו של לוח + מעבד יש לי מארז Fractal Design nano s וריצתי בבקשה יעוץ לגבי לוח שיתאים ומעבד כמובן מתוכנן OC בעתמיד לא משהו מפוצץ - קירור יש לי כרגע Cooler Master Hyper T2 וגם יש לי בצד Arctic Freezer 7 PRO Rev.2 זכרונות יש לי corsair 2X8 2666 MHZ אם זה חשוב. אין לי סכום מדוייק אבל אשמח שכמה יותר זול בהתאם לחלקים שאלת ההזמנה מחול או לא - אם זה שווה את ההמתנה ביחס למחיר אז אפשר גם חול. תודה ואחלה שבוע שיהיה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אם כן, הגיע גם זמני להשתדרג במיוחד לאור המסך החדש שברשותי [2209WA]. המחשב למטרות סדרות\סרטים בHD ומשחקים. יש ברשותי ספק כח 450VX של corsair כך שאני מאמין שזה יחזיק את המערכת, כרטיס מסך 9800GT שבינתיים מספק אותי ואני מאמין שהוא יחזיק לי משחקים על בינוני-גבוה. המערכת הנוכחית שלי מהווה צאוור בקבוק לכרטיס המסך ולסדרות HD כך שהגיע הזמן לשדרג. אין לי העדפה למערכת מסויימת [AMD\אינטל], בעתיד אולי יהיה OC קל ולכן אני צריך שתכללו בקניה גם קירור למעבד וכן AC או כל חומר טוב אחר. יש לציין שאני מחפש את המערכת הטובה ביותר, הבנתי שהפנום עם ה3 ליבות הוא הכוכב של התקופה הנוכחית? אני לא רוצה לקנות חתול בשק. כלומר, לפני 5 שנים כאשר קניתי את המחשב הנוכחי עם מעבד 3000 בסוקט 939, ואחרי…
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש דרך או אפשרות להציל אותו? הוא לא היה מחובר לחשמל כשהוא נרטב... תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קיבלתי את לוח האם החדש שלי : GA-8IP775G של חברת Gigabyte. הלוח מגיע עם שקע של 24 פינים לספק הכוח - אבל רשום בדריך למשתמש שניתן להתשמש גם בספק כוח רגיל (20 פינים). כאשר אני מחבר את הלוח לספק ומפעיל את המחשב - רק המאווררים עובדים , אני לא מושע אף צליל ולא רואה כלום על המסך. איפה לדעתכם הבעיה? האם הלוח הזה אכן תומך גם בספקי כוח של 20 פין או שעלי לקנות ספק כוח חדש של 24 פינים? להלן ציטוט ממה שכתוב במדריך למשתמש: Please remove the sticker on the motherboard before plugging in while the ATX power supplier in 24 pins, otherwise please do not remove it מה שאני מבין מזה שאכן ניתן להשתמש גם בספקים של 20 פינים. מי יכול לעזור? תודה מראש, רם
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הנה קישור למעבד 3200 בסוקט 939 בייצור של 90 ננו-מטר: http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=120422&Category_Code=NA_2 הנה קישור ל300 בסוקט 939 בסוקט 939 בייצור של 90 ננו-מטר: http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=120421&Category_Code=NA_2 ה3200+ עולה 208$ וה3000+ עולה 173$. סוף-סוף מעבדים בסוקט 939 שלא עולים הון תועפות, וגם מיוצרים ב90 ננו-מטר - קרירים וזולים (כפי שראינו) יותר!
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא סגור איזה מבין השלושה לקחת. מצד אחד אני רוצה לשמור את האופציה לCF או SLI (שדרך אגב ב680I אפשר להריץ CF נכון? לא רק SLI ולהפך בRD600?) ומצד שני אני רוצה לוח מצויין לOC. קראתי המון על שלושת הלוחות ואני לא מצליח לחלטה. (אני יודע שהP5B DLX לא מתאים לCF או SLI אבל הוא מצויין לOC). כרגע אלו הלוחות שיש בארץ שאני חושב לקנות (לא בא לי להזמין מחו"ל בגלל הסיכון שאם יקראה משהו בOC אני אצטרך לשלוח את זה להם וזה סיפור של כמה שבועות אני מניח). אם יש לכם רעיונות ללוחות אחרים בסיגנון הזה אני אשמח לשמוע, ובלי קשר אשמח לשמוע את דעתכם איזה לוח אתם ממליצים לי לקחת ולמה. מה שכן אני קונה את ה2407WFP ככה שאני כן אצטרך תמיכה בSLI או CF ככה שנראה לי שאני ארד מה P5B DLX. אם זה עקרוני זיכרונו…
-
- 38 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך לקנות מחשב לשימוש של אינטרנט , סרטים , אופיס ומשחקים רגילים וכבדים ומידי פעם עריכות של סרטים רציתי לדעת מה עדיף Phenom II x4 Quad-Core 955 או I5 של אינטל. יש לי מסך "23 של SAMSUNG 2333SW יש לי כרטיס מסך של HD4850 TOXIC
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב איבוד הלוח אם שלי אני נאלץ להחליף את כל ה לוחאם+מעבד+זכרון (למה לעזאזל אף אחד לא מוכר לוח אם סוקט 939 יד שנייה.. ). אני לא מעוניין להוציא כרגע הרבה כסף אבל חשוב לי מאוד האופציה לשדרג בעתיד לכן אני מניח שלבחור את הסוקט הנכון זה הדבר הכי חשוב. לא משנה לי AMD/INTEL לא מעוניין ב OC בשום שלב הציוד יחובר לספק ENERMAX 450W וכרטיס מסך 9800GT, האם מעבד חזק יעמיס על הספק כוח יותר מדי? השימוש הכבד ביותר במחשב יהיה משחק RTS ברזולוציה 1680X1050 . אז בקצרה אני מחפש המלצה לשילוב בין לוח אם + מעבד + זכרון (4גיגה) עד 2000 שקל(בערך) אבל כמה שיותר זול יותר טוב והכי חשוב זה היכולת לשדרג בעתיד.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המפרט הבא: 1.מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L 3.זכרונות: 2x(OCZ 2GB DDR2 800MHz CL4) 4.כרטיס גרפי: Gigabyte nVidia 8800GT 512MB TypeB 5.כונן קשיח: 2x(Western Digital WD2500AAKS) - 250GB,7200RPM,16MB Cache 6.כונן DVD: LiteOn DH-20A3S 7.מארז: NZXT AirFlow King Tempest 8.ספק כוח: Corsair VX450W ואני לא יודע איזה מעבד לבחור,הQ9450 או הE8400, המחשב הזה הולך להיות אצלי ב4-5 שנים הבאות,ואין לי מושג איזה מהמעבדים לבחור. יש כאלה שאומרים שהביצועים של ה8400 יותר טובים,כי אין היום מספיק תוכנות שתומכות בקוואד. אך עם המחשבה לטווח הארוך,ככל הנראה שהתוכנות בעוד שנתיים לא יתמכו ב4 ליבות,אלא ב16...(אני מקווה ) אז איזה מהם לבחור? *לא…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נשרפו לי מעבד AMD 1700+ ולוח גיגהביט 7VRXP לפני שבועים אבל למזלי קניתי את החלקים מחנות אמינה שהיה לי אחריות שלוש שנים קיבלתי היום את הלוח ואת המעבד ( וגם קניתי מארז חדש ) הרכבתי הכול והדלקתי המחשב נדלק ופתאום שמעתי כזה רעש לא ברור ואז הוא נכבה. היה ממש קצת ריח ( לא הרבה כמו בפעם הקודמת שנשרף) חוץ מזה אני רוצה להדגיש שהמאוורר של המעבד פעל כמו שצריך! לא הבנתי מה קורה ישר נתקתי מהחשמל בדקתי שהגוף קירור יושב כמו שצריך הדלקתי שוב והוא מייד נכבה ללוחות האלה יש הגנה של חום??? ( גיגה ביט - 7VRXP) מה יכול לגרום לשרפת המעבד והלוח? תעזרו לי אני כבר לא יכול !!!!!
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte EX58-UD4P שעובד ב triple channel עם זכרונות 3x1GB OCZ3P1600LVG המחשב בין כמה שנים אבל עובד עדיין סביר וחשבתי למשוך איתו עוד כמה חודשים טובים לפני שאני אאלץ להחליף אבל אני ממש צריך עוד זכרון. השאלה שלי מה הדרך הכי זולה/יעילה להוסיף לזה זיכרון? אם אני מבין נכון אז זה חייב להיות בשלשות. את הזכרונות שיש לי כרגע כבר לא מייצרים. לוותר על מה שיש ולקנות 3x2GB ? להוסיף עוד 3x1GB? ואם להוסיף, אני חייב שיהיו בדיוק מאותו סוג/דגם/תזמון של מה שיש לי כבר? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הלוח הנ"ל עם המעבד AMD AXP 2500+Barton... כנסו לקישור ותראו...... האם זה אומר שהלוח הזה לא תומך ב AMD AXP 2500+ (כי הוא לא מופיע ברשימה) וגם עם תיכנסו לקישור הזה: ותראו................... האם הלוח הזה לא תומך גם בזיכרונות (של TWINMOS (DDR 400\3200 כי כתוב שם רק WINBOND... מה זה אומר? הקישור למעבד: http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/test_report/NF7/01.jsp הקישור לזיכרון: http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/test_report/NF7/02.jsp כנסו לשניהם בקשה.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שאלה רשום את זה ליד המעבד ====> *BW - Stepping E6 מה זה ? AMD Athlon 64 3000 939 Tray VENICE *BW - Stepping E6 AMD Athlon 64 3000 939 Tray VENICE שני מעבדים שההפרש בינהם הוא 30 $ רציתי לדעת מה ההבדל בינהם.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מהם הציפים הכי טובים כיום של זכרונות הראם? איזה דגם? ואיזה זכרון בנוי עליהם? אני צריך דוגמה אם עדיך מהאתר הזה WWW.NEWEGG.COM תודה טל
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי...איזה מפרט צריך כדי לבנות שרת מאובטח לחברות קטנות שלא כוללות הרבה מחשבים(על בסיס מחשב pc עם windows server 2016)איזה מפרט אני צריך שיריץ את זה טוב, ולא יהיה יקר?איזה אנטי ווירוס הכי מתאים לשרת?תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבד E8400 Intel במבחן היציבות של Nvidia (עובד עם לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L והBIOS מעודכן לגרסה האחרונה שתומכת גם במרובעי ליבה) למה זה קורה? שימו לב שדווקא יש קצת פעילות בליבה השנייה.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכל התחיל בזה שרציתי לפרמט את המחשב. אז קודם כל לא הצלחתי להגדיר בוט בביוס כי אי אפשר היה להיכנס , המקלדת הייתה מגיבה רק אחרי הוינדוס (מקלדת USB) בחיבור ה PS2 הוא לא פעיל במחשב הנ"ל כך יצא שגם לא יכלתי להיכנס עם מקלדת רגילה. חשבתי להוציא את הסוללה,לאפס,ובמקרה הכי גרוע לפרמט את המחשב ע"י חיבור של ההארד דיסק למחשב אחר , אבל אחרי שאיפסתי לא רק שזה לא עזר בנוגע למקלדת USB , הגדרות ה BOOTABLE השתנו וגם ההארד דיסק לא מוגדר כפירסט בוט כנראה.. והמחשב פשוט תקוע לא יכולת עבודה , מה לעשות?! תודה ושבוע טוב , אבי.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה כדי לשדרג את המעבד ושאר החלקים שהוזכרו בכותרת לחדשניים יותר . אני מוכר אותם ואני מוכן להשקיע כ-2800 שקל לשלשת החלקים אז מה אתם ממליצים ? חשבתי על E6300, לוח אם לא ממש יודע וזכרונות 2GB 800MHZ מכיוון שקניתי את המה שיש לי עכשיו וחשבתי אשני לא יעשה אוברקלוק בחיים כי זה היה מספיק חזק אז ... אז עכשיו אני רוצה את החלקים עם יכולות לאוברקלוק. תודה רבה.
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם האם לוח האם של B150M-PLUS - ASUS זה הלינק - https://www.asus.com/Motherboards/B150M-PLUS/ מתאים או כולל חיבור ל- SSD עם חיבור NVMe ואם לא אז מה כן אפשר לחבר אליו ? אם אפשר לתת דוגמא של SSD שמתאים לחיבור של לוח האם הזה . תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי במחשב את הזיכרונות הבאים: http://www.gskill.com/products.php?index=342 זו ערכה של 2X2GB ב- CL7. יש חנות מחשבים שמוכרת לעסקים בעיקר אבל מידי פעם אני קונה בה מוצרים והם זולים משמעותית משאר השוק. הם יצאו במבצע שמופיע בתמונה על זיכרונות של PATRIOT ב- CL9. המחיר ממש משתלם ולי יש שני סלוטים פנויים בלוח. אז אני שואל עם עוד 8GB זיכרון (2X4GB) בנוסף ל- 4GB שיש לי כבר ייתנו שיפור בביצועים. והאם לא תהיה בעייה בין ההתאמה של הזיכרוןנת מבחינת תזמונים או לא יודע מה? אגב מי שרוצה להיצתרף לקנייה מוזמן כי יש מינימום הזמנה של 10 יחידות. שימו לב שהמחיר לפני מע"מ! ז"א זה יוצא 102 שקל לזיכרון 4GB. אני חושב שממש שווה, אבל לא כל כך יודע על טיב הזיכרונות עצמם? [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מעבד חדש 3770K ואני רוצה להרכיב מחשב חדש. ראיתי שכמעט לא נשארו לוחות עם תושבת 1155. איזה לוח מומלץ לקנות? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מדובר ביישום שנקרא Panorama Factory, זה יישום שלוקח מספר צילומים שצולמו אחד אחר השני תוך הזזת המצלמה מספר מעלות (לצד או למעלה או שניהם) בכל תמונה וחיבור התמונות הללו יחידו לתמונה אחת גדולה באופן אוטומטי לחלוטין. להמחשה, זה: נהפך לזה: זהו יישום כבד שמוריד את המחשב על ברכיו למשך זמן רב בשלב העיבוד המרכזי שלו וגורם לו לכאורה להיתקע ולא להגיב אפילו לבקשה להפעיל את ה Task Manager, כמובן שככל שמספר התמונות שמחברים גדול יותר נדרשת כמות זכרון גדולה יותר (ומשאבי מחשוב גדולים יותר), 2 גיגה בייט נגמרים בקלות (ומרכת ההפעלה משתמשת בכונן הקשיח כתחליף זכרון) כאשר מדובר במספר תמונות ברזולוציה גבוהה. קישור לאתר המוצר: http://www.panoramafactory.com/ בקיצור, יישום כבד שי…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אינטל מוציאה דרייבר חדש שאמור להפיח רוח חדשה בכל הכרטיסים הגרפיים שמובנים במעבדי החברה החל מהדור השישי ומעלה, כן, עבור המישחקים דווקא ! https://www.geektime.co.il/intel-graphics-optimizing-gaming/amp/ https://downloadcenter.intel.com/download/27484/Graphics-Intel-Graphics-Driver-for-Windows-15-65- מעניין.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו מוכן להמליץ לי על לוח אם של גיגהבייט למעבד הנ"ל?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-