מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המעבד הנ"ל עם לוח P7P55D LE קירור זלמן 7700ALCU כשקניתי אותו ניסיתי לעשות OC למעבד והבנתי שהקירור הזה לא בשביל זה.... עכשיו יש לי הזדמנות למחור לחבר את כל הסט הזה. ולקנות I5 2500K עם לוח מתאים? כדאי? המחשב בעיקר למשחקים....אבל אני עורך מדי פעם ווידאו.. הכרטיס מסך שלי כרגע GTX 275 בקיץ אני אחליף אותו ח GTX 570... איזו לוח כדאי ??? Gigabyte GA-P67A-UD3 MSI P67A-GD53 Gigabyte GA-P67A-UD3P ASRock P67 Extreme4 Asus P8P67 MSI P67A-GD55 ASRock P67 Extreme6 Asus P8P67 Pro MSI P67A-GD65 מבין כל אלה ;D
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם שיתאים לAGP ול-PCI-E באותו לוח מפני שיש לי כרטיס מסך חזק שאני לא רוצה עדיין לותר עליו {X800-XT-PE} אני מצאתי רק לוח אחד שמתאים לדרישות שלי {AGP לכרטיס הישן ושאני יחליט להשתדרג אז גם PCI-E } ... זה הלוח שמצאתי : http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm מה אתם אומרים עליו ? - ולמה לא מצויין כמה מהירות של ה PCI-E ? {בדרך כלל כתוב X16.... } אם יש לכם עוד לוחות או כל דבר מעניין להגיב אז חופשי .....
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קראתי שהמעבד הנל " supports dual-channel DDR4-2666 memory" , מעבד שתומך מהירות 2666 , יחד עם זאת רוב האנשים שבונים היום מחשבים מרכיבים זכרונות בהמלצה של 3000-3600 מגה הרץ , מה אני אמור להבין מי זה , שאין ניצול מספיק טוב של המעבד לזכרונות או מה או אין קשר בכלל בדברים ?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין 2 הלוחות האלה?: Gigabyte'>http://tms.co.il/product/9285"]Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 for socket 1155 ₪723 Gigabyte'>http://tms.co.il/product/9286"]Gigabyte GA-P67A-UD3P-B3 for socket 1155 ₪939
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היה לדוד שלי את הלוח הזה ASUS P7H55-M LE LGA1156, ויום בהיר אחד התחילו בעיות של קריסה, תקיעה פתאומית של המחשב, מסכים כחולים לרוב. אחרי המון עבודה הצלחתי לבודד את הבעיה לחריץ זכרון אחד על הלוח. הלוח כבר לא באחריות (וגם נקנה מנעה מחשבים ז"ל), ומשיטוט קצר לא מצאתי אף מקום שמוכר לוחות בתושבת 1156(!) מצאתי ב"מציאון" של KSP את זה Gigabyte GA-P55A-UD4P אבל הם נותנים רק חודש אחריות ולך תדע מה עבר עד שהגיע למציאון... האם יש משהו שפספסתי? האם לא תהיה ברירה אלא לקנות גם מעבד אחר? תודה לכם,
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כולם מחפש חלקים של AMD - רייזן 2 יש לי מערכת ITX ואני רוצה לקנות קומבו של לוח + מעבד יש לי מארז Fractal Design nano s וריצתי בבקשה יעוץ לגבי לוח שיתאים ומעבד כמובן מתוכנן OC בעתמיד לא משהו מפוצץ - קירור יש לי כרגע Cooler Master Hyper T2 וגם יש לי בצד Arctic Freezer 7 PRO Rev.2 זכרונות יש לי corsair 2X8 2666 MHZ אם זה חשוב. אין לי סכום מדוייק אבל אשמח שכמה יותר זול בהתאם לחלקים שאלת ההזמנה מחול או לא - אם זה שווה את ההמתנה ביחס למחיר אז אפשר גם חול. תודה ואחלה שבוע שיהיה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש את זה asus a7n8x http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7n8x-d/overview.htm# ויש את asus a7v8x http://www.asus.com/mb/socketa/a7v8x/overview.htm מה לקנות תסבירו את עצמכם אם אפשר אז גם מה חסרונות של כל אחד מול השני.. אני קונה עכשיו רק בגללכם אז בבקשה רק למבינים
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא סגור איזה מבין השלושה לקחת. מצד אחד אני רוצה לשמור את האופציה לCF או SLI (שדרך אגב ב680I אפשר להריץ CF נכון? לא רק SLI ולהפך בRD600?) ומצד שני אני רוצה לוח מצויין לOC. קראתי המון על שלושת הלוחות ואני לא מצליח לחלטה. (אני יודע שהP5B DLX לא מתאים לCF או SLI אבל הוא מצויין לOC). כרגע אלו הלוחות שיש בארץ שאני חושב לקנות (לא בא לי להזמין מחו"ל בגלל הסיכון שאם יקראה משהו בOC אני אצטרך לשלוח את זה להם וזה סיפור של כמה שבועות אני מניח). אם יש לכם רעיונות ללוחות אחרים בסיגנון הזה אני אשמח לשמוע, ובלי קשר אשמח לשמוע את דעתכם איזה לוח אתם ממליצים לי לקחת ולמה. מה שכן אני קונה את ה2407WFP ככה שאני כן אצטרך תמיכה בSLI או CF ככה שנראה לי שאני ארד מה P5B DLX. אם זה עקרוני זיכרונו…
-
- 38 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את המחשב הבא: Pentium 4 2.4 GHz ASUS P4S533 768 MB מסוג PC 2100 Hercules 3D Prophet 9800 Pro MAXTOR 80 GB 7200 RPM DVD LG X16 CD Writer Artech 48X24X48 DVD+R/RW של NEC Creative Sound Blaster Live! 5.1 Digital רציתי לדעת אם סוג הזיכרון (לא הכמות) מספיקה למחשב כזה (מעבד די חזק וכרטיס מסך חזק מאוד...), אני גם מתעסק קצת בעריכה של DVD... PC 2100 זה מספיק מהיר? יש לכם המלצות לסוג אחר במחיר סביר (עד 400 ש"ח)? תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לפי מידע שאספתי, ב-20 לחודש הזה מחירי המעבדים של AMD ירדו בכ-200/300 שקל. ככה שמי שקונה מחשב כדאי לו לחכות עוד שבועיים.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני הכל שלא תקפצו עליי עשיתי פה חיפוש ולא מצאתי תשובה.. קיצר יש לי לוח K8NF-9 ואין לי את האפשרות הזאת בביוס, יכול להיות שהלוח לא תומך בזה?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה התוכנה הכי פשוטה זריזה לבדוק את הטמפרטורה במחשב? (חינמית+לינק) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי יש לי זיכרון פנימי 2 גיגה של OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 Special Ops Edition CL 5-5-5-12 OCZ2SOE8002GK אני רוצה להוסיף עוד 2 גיגה רציתי להתייעץ איתכם מה כדי לקנות ומובן שיתאים ביחד ל 2 גיגה שיש כרגע תודה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם windows ישרוד החלפה של לוח האם? עובר מ-MSI ל-ASUS, אותו צ'יפסט... האם בכלל כדאי לנסות או שלוותר מראש ולהתקין מחדש?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
כמה אנשים אמרו לי שעדיף סטיק אחד, כמה אנשים אמרו שעדיף לי dual,תחליטו אתם
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte EX58-UD4P שעובד ב triple channel עם זכרונות 3x1GB OCZ3P1600LVG המחשב בין כמה שנים אבל עובד עדיין סביר וחשבתי למשוך איתו עוד כמה חודשים טובים לפני שאני אאלץ להחליף אבל אני ממש צריך עוד זכרון. השאלה שלי מה הדרך הכי זולה/יעילה להוסיף לזה זיכרון? אם אני מבין נכון אז זה חייב להיות בשלשות. את הזכרונות שיש לי כרגע כבר לא מייצרים. לוותר על מה שיש ולקנות 3x2GB ? להוסיף עוד 3x1GB? ואם להוסיף, אני חייב שיהיו בדיוק מאותו סוג/דגם/תזמון של מה שיש לי כבר? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבד E8400 Intel במבחן היציבות של Nvidia (עובד עם לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L והBIOS מעודכן לגרסה האחרונה שתומכת גם במרובעי ליבה) למה זה קורה? שימו לב שדווקא יש קצת פעילות בליבה השנייה.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הלוח הנ"ל עם המעבד AMD AXP 2500+Barton... כנסו לקישור ותראו...... האם זה אומר שהלוח הזה לא תומך ב AMD AXP 2500+ (כי הוא לא מופיע ברשימה) וגם עם תיכנסו לקישור הזה: ותראו................... האם הלוח הזה לא תומך גם בזיכרונות (של TWINMOS (DDR 400\3200 כי כתוב שם רק WINBOND... מה זה אומר? הקישור למעבד: http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/test_report/NF7/01.jsp הקישור לזיכרון: http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/test_report/NF7/02.jsp כנסו לשניהם בקשה.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני שואל את השאלה בעקבות זה שאני הולך לשדרג את המעבד (Q9450),לוח וכרטיס מסך (4870). בעניין הלוח אני מתלבט בין 2 לוחות עם הצ'יפסטים שהזכרתי של DFI. על איזה צ'יפסט הייתם ממליצים לי ללכת ולמה כמובן ? (תקציב עד 1200 ש"ח)
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי במחשב את הזיכרונות הבאים: http://www.gskill.com/products.php?index=342 זו ערכה של 2X2GB ב- CL7. יש חנות מחשבים שמוכרת לעסקים בעיקר אבל מידי פעם אני קונה בה מוצרים והם זולים משמעותית משאר השוק. הם יצאו במבצע שמופיע בתמונה על זיכרונות של PATRIOT ב- CL9. המחיר ממש משתלם ולי יש שני סלוטים פנויים בלוח. אז אני שואל עם עוד 8GB זיכרון (2X4GB) בנוסף ל- 4GB שיש לי כבר ייתנו שיפור בביצועים. והאם לא תהיה בעייה בין ההתאמה של הזיכרוןנת מבחינת תזמונים או לא יודע מה? אגב מי שרוצה להיצתרף לקנייה מוזמן כי יש מינימום הזמנה של 10 יחידות. שימו לב שהמחיר לפני מע"מ! ז"א זה יוצא 102 שקל לזיכרון 4GB. אני חושב שממש שווה, אבל לא כל כך יודע על טיב הזיכרונות עצמם? [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי 2 כרטיסונים של 256 מגהבייט כ"א - סה"כ 512 מגהבייט. קיבלתי מחבר כרטיסון נוסף של 256 מגה. אני חוששת שאם אחבר אותו (יש לי סלוטים פנויים) אקבל אמנם 750 מגה אך הזכרון לא יעבוד dual ddr ואז אאבד מהירות. מה כדאי לי לעשות ? להישאר אם 512 מגה או להוסיף את הזכרון ולקבל 750 מגה? מעבד: 3200 Athlon 64 ביט לוח תומך dual ddr של גיגהבייט
-
- 45 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נשרפו לי מעבד AMD 1700+ ולוח גיגהביט 7VRXP לפני שבועים אבל למזלי קניתי את החלקים מחנות אמינה שהיה לי אחריות שלוש שנים קיבלתי היום את הלוח ואת המעבד ( וגם קניתי מארז חדש ) הרכבתי הכול והדלקתי המחשב נדלק ופתאום שמעתי כזה רעש לא ברור ואז הוא נכבה. היה ממש קצת ריח ( לא הרבה כמו בפעם הקודמת שנשרף) חוץ מזה אני רוצה להדגיש שהמאוורר של המעבד פעל כמו שצריך! לא הבנתי מה קורה ישר נתקתי מהחשמל בדקתי שהגוף קירור יושב כמו שצריך הדלקתי שוב והוא מייד נכבה ללוחות האלה יש הגנה של חום??? ( גיגה ביט - 7VRXP) מה יכול לגרום לשרפת המעבד והלוח? תעזרו לי אני כבר לא יכול !!!!!
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד דגם HP G62-b50SJ עם מעבד Intel® Core™ i3-350M Processor (3M Cache, 2.26 GHz) http://ark.intel.com/products/43529 לפי האתר הנ"ל של אינטל המעבד תומך עד 1066. האם אני יכול לשים 4GIGA של 1333, והמעבד ידע להשתמש ב1066 אוטו'? זה מחשב נייד, האם המחשב יתחמם יותר כתוצאה מיזה (ממאמץ)? אם זה לא הפורום המתאים אז אנא תעבירו למתאים כיוון שזה ניראה סוג של אוברקלוקינג. תודה. נ.ב זה המפרט המלא של המחשב: (הוא תומך עד 4 GIGA) [TABLE=width: 560] [TR=class: theme] [TH]Product Name[/TH] [TH]G62-b50SJ[/TH] [/TR] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=align: left]Product Number[/TD] [TD=align: left]LD655EA[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #E7E7E7] [TD=align: left]Mi…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו? שוה קניה? אני מתכננת לקחת אותו + P4 1.8 וזכרון עוד לא החלטתי... אני רוצה שיחזיק מעמד הרבה זמן ועם אופציה לשדרוג בעתיד... לוח טוב או עדיף לקחת משהו אחר? (האיפוקס למשל...) תודה מראש, חציל
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מפרט מחשב לוח ga-h170-d3h של גיגהבייט מעבד I7 6700K זיכרונות 32GB DDR4 crucial 2400MHZ קירור למעבד ANTEC H600 PRO ספק כוח ANTEC 1300W כרטיס מסך sapphire r9 390x tri-x 8gb gddr5 512bit עכשיו הדילמה שלי להחליף לוח לMSI Z270 GAMING PRO CARBON שאני יוכל לעשות קצת אוברקלוק השאלה שלי האם זה משתלם להחליף לוח? ומה דעתכם על MSI בלוחות אם? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-