מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אז זה מה שרציתי לדעת , אם אחרי השקת הקונרו וירידת המחירים של מעבדי AMD כפולי הליבה , האם יהיה שווה לקנות AMD כפול ליבה על Intel מעבד ליבה ישן יותר (לא קונרו.. נגיד d930) לשימוש במשחקים?? בעצם השאלה האמיתית שלי היא האם עכשיו המעבד הכי חזק של AMD יותר חזק מהמעבד הכי חזק של Intel (שקיים שוב לא קונרו) למשחקים ?
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מפרט ואני מתלבט לגבי הזכרונות שמתאימים לו. המפרט הוא כזה (מיועד למשחקים): מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L כרטיס מסך: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 8800GTS 512MB DDR3 - RETAIL דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS אני רוצה זיכרון בנפח 2GB. איזה הכי כדאי? תקציב עד 400 ש"ח.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את המחשב הבא: Pentium 4 2.4 GHz ASUS P4S533 768 MB מסוג PC 2100 Hercules 3D Prophet 9800 Pro MAXTOR 80 GB 7200 RPM DVD LG X16 CD Writer Artech 48X24X48 DVD+R/RW של NEC Creative Sound Blaster Live! 5.1 Digital רציתי לדעת אם סוג הזיכרון (לא הכמות) מספיקה למחשב כזה (מעבד די חזק וכרטיס מסך חזק מאוד...), אני גם מתעסק קצת בעריכה של DVD... PC 2100 זה מספיק מהיר? יש לכם המלצות לסוג אחר במחיר סביר (עד 400 ש"ח)? תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשקניתי את המחשב לפני כחצי שנה קיבלתי אותו עם HeatSink דיי גרוע ( מקורי ) אשר גרם לכך שהטמפרטורה של ה- CPU, הגיעה ל-72 מעלות במאמץ... מאז החלפתי את ה- HeatSink ל- SLK600 והטמפרטורה ירדה ל- 52 מעלות במאמץ. האם יש לי CASE מול החנות להחליף את המעבד בשל היותו מייצר יותר מידי חום ? כי אני מבין שהטמפרטורה המקורית וגם זו כרגע ( בהתחשב ב- HeatSink ) מאוד גבוהה ? איך הטמפרטורות אצלכם ? ( אני מדבר כמובן - ללא OverClocking ! )
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הרכיבים שיש לי הם: מארז: התאמה ללוח Micro-ATX. מעבד: Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 זיכרונות: G.Skill Aegis 2*8GB DDR3 דיסק קשיח: ADATA SP900 2.5" SATA3 256GB SSD הלוח הקודם שלי היה Asus H971-Plus י(Mini-ITX) ולצערי הוא נהרס. המחשב הוא למטרה ביתית וקצת משחקים. איזה לוח הכי מומלץ לי לקנות? המחיר הוא לא הבעיה, יכול גם להגיע ל-500. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכל החברים. במהלך השבוע האחרון לצערי נשרף לוח האם שלי כיוון שהוא היה ישן (GIGABYTE GAZ68X UD3H B3) וגם המעבד היה אחד הדורות הראשונים של הI5 הבנתי כי לא ישתלם למצוא לוח אם חלופי המתאים לו. אבקש המלצה על לוח אם ומעבד אשר מתאימים למארז סלוני של DH202 thermaltech. המחשב מיעוד ברובו למשחקים/סרטים ואינטרנט כאשר אני מתכוון להעביר את שאר החומרה מהמחשב הקודם(ספק,כונני דיסקים וCD ROM) למעט הזיכרונות אז אם יש המלצות אני אשמח לקבל. כמו כן אני אשמח להמלצה על קירור (אני משתעשע ברעיון של קירור מים) בהתחשב במוגבלות המקום. כמו שהבנתם אני אהיה מעונין להמשיך לשדרג את המחשב ובכך להאריך את חייו. התקציב הוא די פתוח כי…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי! יש לי בלוח אם מעבד של אינטל מדגם sl7pu ויש לי עוד מעבד נוסף של אינטל מדגם sl7z9 אני רוצה להחליף את המעבד הראשון במעבד השני שרשמתי בדקתי לגבי שניהם באתר הזה: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...icroprocessors ועל פניו זה נראה בסדר השאלה אם זה מסוכן ואם צריך לקנפג משהו כשעושים את זה? חשוב לציין ששניהם עובדים על 3 ג'יגה הרץ ונבדלים אחד מהשני רק בזיכרון מטמון
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה! רציתי להיתיעץ איתכם על שני מעבדים, על ה-i7 3770K וה-i7 3930K. האם אתם יודעים מה פחות או יותר ההבדל בביצואים עם עבודה ב-WMware ובגיימינג וכמובן האם זה שווה את ההשקעה הכספית? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לרגל השחרור הבא עליי לטובה והסגר הקרב ובא, החלטתי שיש לשדרג את המערכת המיושנת שלי בשביל הכותרים החדשים לאחר היעדרות של כ 5 שנים מעולם הגיימינג. כרטיס מסך אני אשדרג בהמשך אבל עכשיו אני מרגיש שהמעבד והזיכרון מהווים לי צוואר בקבוק. אני מבין ש"מעבד AMD "זוהי כבר לא מילה גסה, אך עדיין, אחרי שנים על גבי שנים עם מעבדים 'כחולים' אני מקשה אישית לערוק לצד האדום. מפרט: 3570k @4.0Ghz GIGABYTE Z77X UD3H 8GB RAM MSI R9 290 GAMING 4G התקציב הוא עד 1500 ש"ח. כבר מודה אישית לכל מגיב ועוזר
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו יודע להגיד לי מה ההבדל בין 2 לוחות האם האלו? איזה מהם עדיף? ושאלה נוספת, האם יש לוחות מסדרה Z390 שכוללים WIFI מובנה? https://www.yahavpc.co.il/product/3347/לוח-אם-חברת-gigabyte-דגם-z390-aorus-elite-lga1151-2-ddr4-hdmi https://www.yahavpc.co.il/product/3348/לוח-אם-חברת-gigabyte-דגם-z390-aorus-pro-lga1151-2-ddr4-hdmi
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד ללוח אם Z77 של Gigabyte או של Asus בדקתי בזאפ לכאורה ב Asus יש בלוח של ה Z77 יותר מהירות.. אבל ה Gigabyte יותר פופלרי מה עדיף Gigabyte או Asus
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אז אני קונה מחשב חדש, ויש לי התלבטות בין ה Asus B150m k לבין ה gigabyte b150m d3h זה שאר המפרט של המחשב: מעבד: 879 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 6500 Skylake 3.2Ghz S1151 זכרון: 319 ₪ - * מבצע * - 16G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 כרטיס מסך: 2570 ₪ - * בהרכבת מחשב שלם * - ASUS Nvidia GeForce GTX1070 8G D5 1657Mhz Strix דיסק קשיח: 226 ₪ - WD 1T 3.5'' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 Years Warranty מארז: 359 ₪ - * מבצע * - NZXT Source 340 Black - Red ספק כוח: 290 ₪ - * מבצע * - Antec 550W 80+ Bronze NE550M Modular קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2 גוף קרור למארז: 158 ₪ - Fractal Design R2 Silent…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ב22.7 מתוכננת ירידת מחירים של אינטל ויוצאים 3 מעבדים חדשים עם FSB1333. אני תיכננתי השבוע לקנות מחשב אך עכשיו אני לא יודע מה לעשות. התקציב שלי למעבד הוא 1300 שקל גג ככה שמרובע ליבה אחרי הירידת מחירים אני לא אוכל לקנות, אבל את הE6850 אני כן אוכל לקנות. אני לא רוצה לחכות שלושה חודשים למחשב החדש אז השאלה שלי היא כזאת-האם הFSB1333 יתן תוספת רצינית לביצועים? כי לפי מה שאני יודע הFSB כרגע שהוא על 1066 לא מגביל שום דבר. אז כדאי לי לקנות E6600 עכשיו או לחכות לFSB1333? תודה רבה מראש.
-
- 34 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה יש לכם להגיד על הלוח M הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3097&catcode=171 הינה המפרט: http://img244.echo.cx/my.php?image=finish0xs.jpg אל תשימו לב לכרטיס מסך כי אני קונה את הכרטיס הזה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2737&catcode= השאלה היא!!!! 1.האם כדאי לקנות את הלוח M הזה הנ"ל? 2.האם הוא יתאים למפרט ? :s05: תודה רבה מראש לכל העוזר!!!
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב שמשמש למדיה (מחובר לTV דרך HDMI ) לוח אם asus p8p67-m, מעבד I3. מער' הפעלה 7 /64 ביט. בניסיון להדליק מחדש אותו לא עלה ביוס ולא היה וידאו. ניסיתי להחליף כרטיס מסך - ללא הועיל. בדקתי זיכרונות - תקינים. הוצאתי סוללה וביצעתי reset ל RTC-לא עזר. יש בפנים Dram led שמהבהב באטיות. חיפשתי ברשת וכולם מכוונים לבעיה כלשהי בביוס וממליצים לעדכן, אלה שאיך מעדכנים ביוס כשאי אפשר להיכנס אליו כי אין וידאו? האם למישהו יש פתרון ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים ! אני הולך ליקנות מחשב בזמן הקרוב (מאוד ) ואני מאוד מתלבט לגבי הלוח אם , אני ראיתי שכולם פה מאוד ממליצים על הלוחות של EPOX והסבירו לי גם שיש לו כרטיס קול ברמה מאוד גבוהה . ההתלבטות שלי היא בין הA-BIT לEPOX יש יתרונות מסויימים לABIT כמו הFIREWIRE שיש לו והמחיר ההנמוך ב100ש"ח . מה אתם אומרים ? מה היתרונות של הEPOX , אם בכלל ? עוד משהו..... המפרט הוא : abit ic7 intel p4 2.8c kingston memory 256mb 3200 compucase -HEC המחיר יצא לי 2640ש"ח - כשהמארז הוא לא מKSP פשוט כי אין להם אותו....
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי שירדו המחירים ל 9550. האם מעבד Q9550 של אינטל טוב יותר משמעותית מ- 9450 Q והאם ארגיש בהבדלים? האם זה שווה להוסיף עוד 200 ¤ עליו? איזה יותר טוב לאובר קלוקינג וגם ראיתי שיש גרסא חדשה שתצא בזמן הקרוב של סטפינג-stepping) של מעבדי מ C1 הנמכרים היום ל ( E0, ועל פי החברה מעבדי ה Q9550 שימכרו מה 22 לחודש יהיו מהסטפינג החדש. לפי הפרסום שלהם השינויים העיקריים בסטפינג ה E0 החדש יהיו: New SSpec and MM numbers for the converting products CPUID will change from 0x10677 to 0x1067A Package change to Halide free package האם יהיו הבדלים שארגיש בין הגרסא החדשה והישנה והאם מישהו יכול להסביר בקצרה מה אומרים השינויים הללו בגרסאות תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ניתן רק לכבות את המחשב ולהדליק מחדש. ברגע שאני מבצע ריסט הוא מראה לי קוד 00 ב DEBUG ואין כלום על המסך. רק בביצוע כיבוי מלא והדלקה מחדש הכל עובד בסדר. תודה לעזורים.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מבקש את עצתכם בבחירה בין שני בורדים 1.gigaByte 8srx http://www.gigabyte.com.tw/products/8srx.htm יתרון: סאונד creative 2.Asus p4s 333vm http://www.asus.com.tw/mb/socket478/p4s333/overview.htm יתרון:lan אשמח לשמוע את עצתכם בתודה מראש רספיוטין
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מחשב חדש, שמהפרט שלו מבוסס בעיקרו על המלצות של חברים והפורומים כאן מעבד Athlon 64 3800X2 D.C AM2 AMD לוח אם MSI K9N NEO 940 AM2 AMD 2 זכרונות שכל אחד 512MB DDR2 667Mhz את הזכרונות המליצו לי לקנות Kingston, אבל בחנות לא שמתי לב ולקחתי ceon. עדיין אפשר להתקשר ולבקש שיחליפו. אין בעיה להוסיף כסף בשביל זה. האם לבקש kingstion או להישאר עם ceon? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה מפרט חדש ויש לי כמה שאלות. מבחינת מעבד, 860 או 930? האם יש החלטה חדש משמעית בנושא? מבחינת כרטיס מסך הכיוון כרגע הוא 5850 או GTX 465 , צריך עזרה גם בהתלבטות הזאת המלצות ללוח אם גם יתקבלו בברכה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא רוצה לקנות עכשיו מחשב חדש, והמחשב שלי מתחיל להרגיש לי ממש איטי (וגם יש לי בעיות בהצגת HDTV), אז החלטתי על שידרוג רק של המעבד בסוקט הקיים, שיספיק לי עד למחשב חדש שיבוא יותר מאוחר. ההתלבטות שלי היא בין ה-42+ לבין ה-38+, לשימושים רגילים, פוטושופ, HDTV (לא X264, אבל HDTV) והרבה, קצת משחקים ומולטי טאסקינג. איזה מהמעבדים עדיפים? אם יש מעבד אחר עד 1500-2000, שמתאים לסוקט 939 אני גם אשמח להמלצה! תודה רבה לעוזרים!
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, נכנסתי לאתר של ASUS לשם השוואת לוחות.. והבחנתי בלוחות מבוססי צ'יפסט H61.. לא מצאתי מידע בפורום.. הלכתי לאתר של אינטל.. השוואתי ל-H67 וסידרתי לכם בטבלה (מצורפת) רק את השדות השונים.. נ.ב. כמובן שיצרניות לוחות האם יכולות לשחק (לטובה) במספר שדות.. כך לפחות ב-ASUS.. ולדעתי, היצרניות יחכימו אם לא יגזימו בתוספות, על מנת לשמור על הפרש מחיר "הגיוני" לעומת ה-H67 שיצדיק קיום צ'יפסט חדש זה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם כן, הגיע גם זמני להשתדרג במיוחד לאור המסך החדש שברשותי [2209WA]. המחשב למטרות סדרות\סרטים בHD ומשחקים. יש ברשותי ספק כח 450VX של corsair כך שאני מאמין שזה יחזיק את המערכת, כרטיס מסך 9800GT שבינתיים מספק אותי ואני מאמין שהוא יחזיק לי משחקים על בינוני-גבוה. המערכת הנוכחית שלי מהווה צאוור בקבוק לכרטיס המסך ולסדרות HD כך שהגיע הזמן לשדרג. אין לי העדפה למערכת מסויימת [AMD\אינטל], בעתיד אולי יהיה OC קל ולכן אני צריך שתכללו בקניה גם קירור למעבד וכן AC או כל חומר טוב אחר. יש לציין שאני מחפש את המערכת הטובה ביותר, הבנתי שהפנום עם ה3 ליבות הוא הכוכב של התקופה הנוכחית? אני לא רוצה לקנות חתול בשק. כלומר, לפני 5 שנים כאשר קניתי את המחשב הנוכחי עם מעבד 3000 בסוקט 939, ואחרי…
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-