עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Refaelo,

חברה אני חייב עזרה בבחירת לוח אם , אני מתלבט קשות בין 4 לוחות אם המחשב מיועד למשחקים כבדים ועבודה ב-autocad. המפרט של המחשב הוא : מעבד :intel E6600 זכרון :2x1GB G.SKILL 2GBHK (4,4,3,5 כ.מסך: geforce 8800gts הלוחות שאני מתלבט בינהיים : ASUS P5W DH DELUXE ASUS P5B DELUXE ASUS COMMANDO P965 ASUS P5N32-E SLI NVIDIA nForce® 680i SLI אני מתכנן OC אבל לא קיצוני תודה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by shibby15,

איך אני יכול לדעת באיזה AGP הלוח שלי תומך??

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by ToY_SoldieR,

מה יש לכם להגיד על הלוח M הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3097&catcode=171 הינה המפרט: http://img244.echo.cx/my.php?image=finish0xs.jpg אל תשימו לב לכרטיס מסך כי אני קונה את הכרטיס הזה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2737&catcode= השאלה היא!!!! 1.האם כדאי לקנות את הלוח M הזה הנ"ל? 2.האם הוא יתאים למפרט ? :s05: תודה רבה מראש לכל העוזר!!!

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by gil_8e,

אני רוצה לקנות את הלוח הנ"ל עם המעבד AMD AXP 2500+Barton... כנסו לקישור ותראו...... האם זה אומר שהלוח הזה לא תומך ב AMD AXP 2500+ (כי הוא לא מופיע ברשימה) וגם עם תיכנסו לקישור הזה: ותראו................... האם הלוח הזה לא תומך גם בזיכרונות (של TWINMOS (DDR 400\3200 כי כתוב שם רק WINBOND... מה זה אומר? הקישור למעבד: http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/test_report/NF7/01.jsp הקישור לזיכרון: http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/test_report/NF7/02.jsp כנסו לשניהם בקשה.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אז ככה יש לי תופעה מוזרה, או שזה לא מוזר, ופשוט ציפיתי למשהו אחר. יש לי מעבד בעל 4 ליבות Q6600 עם OC ל3 גיגהרץ שאר המפרט תוכלו לראות בצד או למטה בחתימה. בכל מקרה יש לי סוג של שתי בעיות. הראשונה. למשל, אני מחלץ 4 קבצי Rar הפתיחה שלהם יחסית איטית, (אני מודע שלפעמים יש כיווצים חזקים יותר)איטית אני מתכוון דומה אולי קצת יותר מהירה מהמחשב AMD הישן שלי 3200 הקטע הוא גם בtask Manager המעבד כמעט ולא עובר את ה 25% והשאלה שלי למה?, למה הוא לא יכול לפחות להשתמש באיזה 80% או לפחות 70% מהמהירות שלי ולחץ לי לי את הקבצים האלו מהר יותר? ובקשר למולטיסקינג לפעמים אני פותח מלא חלונות פירפוקס התקנת משחק כבד ברקע פוטשופ וכל מיני דברים כאלו. ואני כן מרגיש סוג של האטה בתגובות, אף פעם לא ממש קי…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. יש לי עכשיו שני זכרונות של 512X2 של TwinMOS במהירות 667 בעצם יש לי רק ג'יגה אחד של ראם רציתי לדעת אם אני אוסיף עוד ג'יגה עד כמה זה זה ישפר את הביצועים ואם זה באמת דבר קריטי, ואם אני קונה אזאקנה סטיק אחד של 1GB, ככה שייהיו לי 2GB ראם הבנתי שרצוי שהוא יהיה בדיוק כמו הזכרונות האחרים שיש לי על המחשב זאת אומרת גם במהירות 667 ורצוי של TwinMOS זה משנה אם זה חברה אחרת או שעדיף לגמרי אותו מהירות ואותה חברה של הזיכרונות הקיימים במחשב? תודה

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by lipa,

שהוא לא טוב , או שהוא יקר יותר ? רוב המחשבים בעולם מבוססי אינטל לא? פה בפורום המצב הפוך רק AMD ! או ש-AMD זה למבינים , ואני סתם הולך אם הזרם , כאילו אינטל זה סתם עוד מותג כמו נייק או משהו כזה (אני חלילה לא רוצה להעליב אף אחד ) אם אפשר לדעת יותר את הסיבות להתבססות על AMD תודה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by interfan7,

היי, הזמנתי לוח X58 של אינטל(יש רק אחד כזה) ומעבד i7 920. לא משנה אם זו היתה טעות או לא(בגלל ה-P55), אבל זו עובדה מוגמרת עכשיו. השאלה היא לגבי הזכרונות. לא משתלם לרכוש 6GB, במיוחד בגלל שכשאני אשחק ממש לא יפריע לי לסגור תוכניות רקע. למרות שאני אשחק רק בסופי שבוע, אני עדיין רוצה להנות מביצועים גבוהים, אז אני מוכן ללכת על 3GB די טובים. ב-KSP ממש לא מזמן מכרו ב-510 ש"ח זכרונות 3X1GB של corsair dominator. ממש רציתי אותם, אבל הם לא מוכרים אותם ושום 3X1GB אחר במהירות 1600. לא הצלחתי לדלות מידע על זכרונות ה-MUSHKIN שיש באייבורי. מה לעשות?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. כמה אנשים אמרו לי שעדיף סטיק אחד, כמה אנשים אמרו שעדיף לי dual,תחליטו אתם

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by liav12,

יש לי מעבד 3.0 GHZ..והטמפרטורות הם 65-70 מעלות..זה נראה לי מאוד גבוה.. מה אתם אומרים?

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. חשבתי היום על הפנטיום 4 ואספתי מידע מכמה נושאים שכבר נפתחו אבל אני צריך תשובה פעם אחת ולתמיד מהירות = מכפלה בFSB נגיד 1.6 זה מכפלה של 16 עם FSB 100 אבל לא צריכים להכפיל את הFSB ב4? ככה שיצא 400? אז למה לא מכפילים את הFSB שהוא בעצם 400 ב16?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. יש לי במחשב את הזיכרונות הבאים: http://www.gskill.com/products.php?index=342 זו ערכה של 2X2GB ב- CL7. יש חנות מחשבים שמוכרת לעסקים בעיקר אבל מידי פעם אני קונה בה מוצרים והם זולים משמעותית משאר השוק. הם יצאו במבצע שמופיע בתמונה על זיכרונות של PATRIOT ב- CL9. המחיר ממש משתלם ולי יש שני סלוטים פנויים בלוח. אז אני שואל עם עוד 8GB זיכרון (2X4GB) בנוסף ל- 4GB שיש לי כבר ייתנו שיפור בביצועים. והאם לא תהיה בעייה בין ההתאמה של הזיכרוןנת מבחינת תזמונים או לא יודע מה? אגב מי שרוצה להיצתרף לקנייה מוזמן כי יש מינימום הזמנה של 10 יחידות. שימו לב שהמחיר לפני מע"מ! ז"א זה יוצא 102 שקל לזיכרון 4GB. אני חושב שממש שווה, אבל לא כל כך יודע על טיב הזיכרונות עצמם? [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by sahargt,

שלום רציתי לדעת מי מהדגמים יותר טוב למשחקיםו OC Pentium 4 3.2 GHz VS Pentium 4 3.2 GHz Extreme Edition תודה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. המעבד מוצע למכירה בשתי חנויות ובאותו מחיר כמעט ולייד המעבדים האחרים בותו שקע כך שהאפשרות לטעות נראית לא סבירה: חנות 1 - בסוף הדף למטה : http://www.etccomputer.ca/eShop/default.asp?categoryid=5 חנות 2: http://www.btecanada.com/catalog/product_info.php?cPath=86_120&products_id=1885 מקור הידיעה: http://forums.amd.com/index.php?s=543b706c6320ce22a731a501854cd5b7&showtopic=22900

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by shlomiu,

?

• 32 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. מה ההבדל בין המעבד שלמעלה ולמעבד שלמטה? חוץ מבמחיר http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Category=34&N=2010340343+50001028+1051707439+1302820275+1050719649&Submit=ENE&SubCategory=343

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. איך אפשר להבדיל בין סוגי הזיכרונות השונים כגוון DDR DDR2 DDR3 לפי החריצים ולא לפי מה שכתוב עליהם?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. כאמור, מחפש שילוש. מבחינת משחקים כרגע אני לא משחק שום דבר כבד, בעיקר דיאבלו. ובהתאם גם הכרטיס מסך הוא GTS-250 לא חזק במיוחד. אבל בהמשך יצוצו משחקים יותר כבדים שאני אשמח להריץ בהגדרות קצת מעבר למדיום, ואני רוצה שמה שאני קונה עכשיו לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס high-end כלשהו שיירכש בהמשך. מעבר לזה אני מתכנת הרבה והמחשב פה לא מתמודד עם זה כמו פעם. ומדי פעם קצת עיבודים, תמונות פוטושופ וכד'. כמו כן נדרש כרטיס קול on board עם יציאות אנלגיות 5.1 ומעלה כדי לחבר לרמקולים פה - אני לא מתכנן לקנות כרטיס קול ייעודי. למרות שהדרישות לא בשמיים אני עדיין אשמח לקבל משהו חזק על גבול האוברקיל כי ככה כיף לי וכי ככה זה מחזיק הרבה זמן (קניתי לפני 5+ שנים את השילוש הנוכחי והוא לא אכזב, ולמעשה אם …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Yotam_,

אז ככה.. (מה שבכוכבית זה מה שאני רוצה לשדרג) כרגע יש לי: AMD Athlon 1400mhz (די ברור.. לא הXP) * ASUS A7M (לוח אם) * DDR 256mb, אני לא זוכר כמה זה במה"צ, אבל זה אמור להיות 2100, 166 אם אני לא טועה? * ATI Radeon 9800 pro די בזבוז על כזה מחשב, ובגלל זה אני רוצה לשדרג. אני לא רוצה ולא צריך איזה 3 ג'יגה הרץ, וגם לא ג'יגה ראם. אני מחפש משהו בסביבות ה2500 מה"צ, לוח אם שתומך בAGP 8X (זאת הבעיה העיקרית עם הנוחכי), ואין לי ממש מושג לגבי זיכרון, אבל 256 לא יחזיק עוד הרבה כנראה. כמובן.. בעית התקציב, כמה פחות ככה טוב. אני לא מעוניין בהצעות\רעיונות להכי-הכי, כי את זה עם כל הכבוד גם אני יכול לעשות כרגע אני -חושב- שזה אמור לעלות בסביבות האלף-אלף חמש מאות, אבל זה לא אומר שא…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אם כן, הגיע גם זמני להשתדרג במיוחד לאור המסך החדש שברשותי [2209WA]. המחשב למטרות סדרות\סרטים בHD ומשחקים. יש ברשותי ספק כח 450VX של corsair כך שאני מאמין שזה יחזיק את המערכת, כרטיס מסך 9800GT שבינתיים מספק אותי ואני מאמין שהוא יחזיק לי משחקים על בינוני-גבוה. המערכת הנוכחית שלי מהווה צאוור בקבוק לכרטיס המסך ולסדרות HD כך שהגיע הזמן לשדרג. אין לי העדפה למערכת מסויימת [AMD\אינטל], בעתיד אולי יהיה OC קל ולכן אני צריך שתכללו בקניה גם קירור למעבד וכן AC או כל חומר טוב אחר. יש לציין שאני מחפש את המערכת הטובה ביותר, הבנתי שהפנום עם ה3 ליבות הוא הכוכב של התקופה הנוכחית? אני לא רוצה לקנות חתול בשק. כלומר, לפני 5 שנים כאשר קניתי את המחשב הנוכחי עם מעבד 3000 בסוקט 939, ואחרי…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. עם תושבת חדשה ויותר ליבות בכל רמת מחיר - אינטל מכריזה על הדור העשירי של מעבדי Core שולחניים והתחרות בשוק הופכת ללוהטת במיוחד לכתבה

22. Started by S_pitts,

אני לא בטוח שזה הפורום לפרסם אם לא אז תעבירו הבעיה היא ככה יש לי מחשב פנטיום 3 1.1 גיגהרץ עם לוח אם אסוס TUCL2-C אני חושב שיש לי בעיה עם המתחים השונים של המחשב אתם יכולים לראות בתמונה שצירפתי שהמתחים לא ממש מתאימים למעבד פנטיום 3 טואלטין למשל המתח של ה CORE הוא 1.536 וולט במקום 1.475 כמו שהוא צריך להיות אבל זה הרבה פחות מדאיג בניגוד למתח של ה 12 וולט שהוא נמוך יותר ממה שהוא צריך להיות לא גבוה יותר (בקשר למתח של הליבה של המעבד נראה שהוא עובד בטמפ' רגילה והוא מכוון למתח נכון בביוס) עכשיו למה אני שואל את זה?? בגלל שהכרטיס מסך(Geforce 2 mx 200) שלי עושה לי בעיות כל פעם שאני מריץ משחק מחשב אחרי כמה זמן או שיש לי מסך כחול של ווינדוס אקס פי שרשום בו Nonpage fault או משהו כזה או …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. ובSATA2 כמובן וNF4 בקיצור מחפש לוח טוב שיחזיק שיהיה במחיר סביר

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by ronik56,

יש טעם לחכות עד אפריל - מאי (אם אני לא טועה זו ההשקה. עד שזה יהיה בארץ זה כנראה יולי - אוגוסט) בשביל לקנות מעבדי HASWELL? אני מתכנן לקנות I5 3470 בשביל גיימינג בעיקר, אבל נזכרתי שיוצאים די בקרוב HASWELL. ביררתי בגוגל והמקור היחיד שמצאתי זה שיפור של 5% - 15% באותו התדר. תדר של 200MHZ - 300MHZ נוספים לא ישנה כלום ואני לא מאמין שה-HASWELL ישפרו את התדר ביותר מ-400MHZ, אז נהיה לארג'ים ונניח שהשיפור יהיה בין 10% ל-20%- ממוצע 15%. שווה לחכות עד אז בשביל לקנות HASWELL? אם הוא באמת ישפר 15% לא נשמע לי ממש משתלם. מצד שני חבל לקנות ולהתבאס אחרי זה שהמעבדים החדשים חזקים בהרבה משלי... למישהו ידוע משהו על המעבדים האלה? האם שווה לחכות להם? במידה ואחליף מחשב זה יקרה עוד 3 שנים בע…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.