מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב לפני שלוש וחצי שנים ככה אז איזה סוג של זיכרון יתאים לי?
-
- 7 תגובות
- 520 צפיות
-
-
epox-8hda5j s754 sata gbl אז ככה יש לי כמה שאלות : 1)כמה דיסקים קשיחים אני יכול לחבר לו? 2)כמה יצאות usb יש לו? בקיצור אם מישהו יכול להסביר לי מה יש בו בשפה שאני יבין ובכלל אם אתה ממליצים על כרטיס אחר באותו הסכום תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 424 צפיות
-
-
שלום אני זקוק ללוח אם למעבד קונרו שיהיה בעל יציאת SPDIF שהלוח יהיה כמה שיותר משתלם.. לא מתכנן OC ולא צריך תמיכה במרובעי ליבה.
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי לוח אם: P5LD2 SE וכרגע יש לי מעבד intel pentum D 3.4GHz ואני רוצה לשדרג אותו השאלה מה המעבד הכי טוב שאני יכול לשים בלוח אם שיש לי ? וכמובן שיהיה יותר טוב ממה שיש לי עכשיו תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
זה המעבד : מעבד AMD Athlon II X3 435 Box תכננתי להתאים לו את הלוח אם Gigabyte GA-M720-US3 אבל הוא כבר לא במלאי של SkyPC. אז אני צריך שתתאימו לי לוח שישנו ב-SkyPC ושיהיה טוב [= אם זה חשוב הכ.מ שלי יהיה : Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe זה למחשב שאני הולך לקנות בעוד שבוע ~ שבועיים גג. ושיתאים לשדרוגים עתידיים. תודה רבה =]
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
זכרונות רגילים 512DDR 400MHZ PC 3200 Frequency : 133mhz 166mhz 200mhz CAS latency : 2.0 2.5 3.0 RAS to CAS 3 3 4 RAS precharge 3 3 4 TRas 6 7 8 זה מידע מתוכנת CPU-Z
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע 2 מעבדים ואני לא ידוע איזה מהם יותר טוב אינטל: Intel Pentium 4 - 3.00 Ghz או איי אם די: AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 3000 כמובן שלכל מעבד יש לוח אם אחר...והלוח אם של אינטל הוא יתר ישן מזה של המעבד השני אני ידוע שהאייאםדיי יותר טוב והתקנתי אותו במקום האינטל במטרה לשדרג אבל עכשיו התקנתי את הנדי פור ספיד החדש והכרטיס מסך שלי הוא מצויין (geforce 8500GT) אבל עם המעבד של אינטל המשחק הזה היה רץ חלק ועכשיו שהחלפתי אותו הוא רץ לא כל כך טוב.....זה סתם דוגמא שאני יכול להביא עכשיו אז אני יודה למי שיעזור לי אולי בעצם המעבד של אינטל הוא היותר טוב....
-
- 2 תגובות
- 389 צפיות
-
-
אז ככה. ניתקתי והוצאתי ושיניתי דרייברים של הצורב. ואפילו הלכתי לאתר של ACARD TECHNOLOGY והורדתי דרייבר לXP. הבעיה פתורה. (נראה לי) המחשב עולה בחצי מהזמן שהוא היה עולה פעם והוא יורד באיזה 10 שניות. תודה רבה וכל הכבוד לפורום הזה. תודה רבה רבה רבה.
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
תראו יש לי WINXP64 מקורי אצלי ואני רוצה להתקין אותה עכשיו יש לי בעיה כי כשהפעלתי את ההתקנה עשית F6 כי שיזה את ה SATA הכנסתי תדרייברים והוא כותב שהם לא מתאימים למערכת 64 למישהו יש מושג אם קיימים דרייבים ל SATA ללוח אם ABIT K8v-MAX3 ל WINXP64 אפילו לא גירסה רישמית אלה בשלבי ניסיון אני פשוט חייב לבדוק תמערכת הזאת... תודה מראש למנהלים: אם זה לא הפורום המתאים אני מבקש סליחה מראש ואם תוכלי להעביר לי את זה לפורום המתאים...
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היתעניינתי במחירים של מעבדים וראיתי בפרטים של המעבד את המושג Stepping F2 מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה תודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני יכול ליקנות מח"ל USA ONLY בתקציב של200$ חשבתי עלG.skill ddr 500 2gb UCCC CHIPS שעושים 550 בכיף אבל הקטע שאם עדין שווה להשיקע בזה? כי המחשב שלי סבבה לפנים חוץ מיזה שהזיכרנות הורגים אותי גם אין ליDC וגם יש לי 768mb
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום יש לי עכשיו מעבד של אינטל: LGA 775 Intel Pentium 4 650, 3400 MHz ורציתי לדעת אם בכלל אפשר לעשות החלפה למעבד יותר טוב. ואם כן ,אם בכלל שווה לי להחליף לחדש יותר
-
- 13 תגובות
- 693 צפיות
-
-
1 מעבד של amd בסכום של עד 1100 ש"ח 2 לוח אם טוב שידע להוציא את המיטב מהכרטיס מסך ומהמעבד בסכו של עד 800 ש"ח תודה לעוזרים....
-
- 13 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
היי קניתי כרטיס מסך בחול EVGA GFORCE 8800 GTS 640MB רציתי לשאול איזה לוח ואיזה מעבד יעבדו אותו כמו שצריך שהוא יתן את מיטב הביצועים כמו כן רכשתי גם זכרון OCZ EL DDR2 PC2-6400 / 800 MHz / Enhanced Latency / Platinum XTC Edition / Dual Channel בקשר למעבד חשבתי ללכת על ה6400 אין שום תיכון לעשות OC לבנתיים תקציב ללוח 1000+ תודה
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי יש לי דילמה זה בעיקרון למשחקים!
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה מחיר לחלקים הללו : מעבד : AMD Athlon 64 3200+ CPU BOX 1 לוח אם : Gigabyte GA-K8VT800 VIA K8T800 Motherboard (Athlon64, DDR400, 5.1 Sound,SATA RAID, LAN, USB 2) 1 זיכרון : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory 2 כרטיס מסך : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card 1 סה"כ 3000 שח האם המחשב יהיה מספיק חזק להריץ משחקים כבדים כגון סימולטורים ואם לא מה כדאי לשפר תודה
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
עם גודל L2 Cache 256Kb והשני: Athlon XP 2500+(512k 333) כלומר פי 2 L2 Cache המהיר יקר יותר ב-50 שקל, אבל מה יותר טוב? ועוד שאלה לגבי זכרון בתדר 333 לעומת 400, האם זכרון של 400 מתאים את עצמו לבד ויודע לעבוד גם ב-333?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
עם גודל L2 Cache 256Kb והשני: Athlon XP 2500+(512k 333) כלומר פי 2 L2 Cache המהיר יקר יותר ב-50 שקל, אבל מה יותר טוב? ועוד שאלה לגבי זכרון בתדר 333 לעומת 400, האם זכרון של 400 מתאים את עצמו לבד ויודע לעבוד גם ב-333?
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
ואני מחפש לוח שיתמוך לי במערך הcrosfire בכרטיסים מסוג ATI בתקציב עד 650 שקל מי שיוכל לומר לי איזה לוח תומך בדרישות האלה אני יודע לו מאוד הוא יוכל גם לישלוח לי הודעה לאיימל זה עוד יותר טוב narkoyanarko@walla.co.il רצויי שיהיה לוח טוב בברכה מתן
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה EVEREST אבל היא לא ממש נותנת מידע איך אני יכול לדעת? זה מה שהיא נותנת לי: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות את הלוח אם של asus p4t 533 ראיתי שיש 2 דגמים אחד עם "C"ואחד בלי שמתי לב שזה שבלי יש 256 זיכרון rdram שהוא מגיע איתו רציתי לדעת מה ההבדל בינהם??? אם למישהו יש סיקור עליהם זה יעזור לי ועוד דבר זה מגיע עם כרטיס זיכרון אחד או 2? כי הזיכרונות האלו חייסים לעבוד בזוגות! אז האם מקבלים מין כרטיס דמה כמן שיש לי היום שהמחשב יעבוד? ומה אתם אומרים על הלוח זהז הוא טוב? יש לי הצעה של הלוח עם הזיכרון ב 1900 שקל שווה????
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
טוב, אני אחרוג הפעם מהנוהל הנוקשה ואפרסם משהו שהוא די off-topic ביחס לפורום הזה, ואולי לא. בעקבות מספר סיבות אשר אינן קשורות לפורום כלל, אני נאלץ להפסיק את פעילותי במסגרת הפורום בפרט והאתר בכלל. במהלך השנה וחצי שהייתי פעיל בקהילת החומרה יצא לי לפגוש אנשים נחמדים יותר ונחמדים פחות אבל שמחתי להיות חלק מהקהילה כאשר היא צמחה וברגעים הקריטים שלה. עם כל העליות והמורדות שהיו, אני יכול לומר שהיה נחמד מאוד להסתובב בקהילת החומרה הגדולה בישראל, HWzone. אני מקווה שבמהלך השנה הקרובה דברים ישתפרו עוד יותר, ואני מאחל לכל אתרי החומרה האוביקטיביים להביא את מודעות החומרה לעוד בתים בישראל שבשנתיים האחרונה עלתה פלאים, אך העבודה עדיין לא יסתיימה. מכתב זה נכנס לתוקף מהיום בשעה 16:00 שלכם, ath£…
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי לפנטיום 4 2.6 Ghz 800 Mhz ואני צריך לבחור בין שתי הלוחות אם הבאים NEO2-S 865PE של MSI או ?ROCKLAKE 865PE של INTEL הטכנאי אמר לי שעדיף לקחת את הלוח אם של אינטל בגלל שהלוח של MSI נשרף אחרי כשנתיים ויש לו כמה שרופים כאלה זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני יכול להביא שני זכרונות 1) DDR II 667 2)DDR II 533 שניהם של גיגה השאלה שלי היא מה יותר מהיר?? מה יותר טוב<??? המחירים לראששון 400 ש"ח השני 455 שניהים חדשים מהקופסא והחברה היא קינגסטון עוד שאלה עכשיו יש לי שניים של 256 ויש לי רק שני מקומות להשים אני יכול להשים אחד גיגה ואחד 256 ?? בלי בעיות?? נגיד שיש לי את שניהם באותו מחיר משהו כאן עדיף על השני ? 1GB Starex 1GB Spectek 1GB Aeneon 1GB TwinMOS 1GB Kingston 1GB Corsair
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-