עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. התפכחתי מהחלום לבנות מחשב מפלצתי אחרי שקלטתי כמה זה הולך לעלות לי בשורה התחתונה (מארז ,קירור ,לוח אם...) ,עלויות שלא הבאתי בחשבון לפני שהתחלתי במסע הקניות בארה"ב. בכל אופן ,הנה המפרט של כל מה שקניתי עד כה: שני מעבדי AMD Opteron Quad-core 2344 HE ,socket F(1207) ,1.7 GHZ,2MB L3 cahce,55W,AMD-V (מחיר 248$ ליחידה). שמונה כרטיסי זיכרון Kingston 1GB ECC REG PC2-5300 ,667Mhz מדגם KVR667D2D8P5/1GB (מחיר 50$ ליחידה) . הזיכרון נקנה בהתאם להמלצת חברת לוחות האם TYAN ,אך לבסוף התברר שהלוח אם המיועד שלהם ל-Quad-core לא זמין עדיין. בכל אופן (ובמאמץ נואש אחרון לפני שאני מוכר הכל לחנויות פה בארץ),אני זקוק להמלצה על דגם של לוח אם זול ואמין שיתאים לחומרה הנ"ל (עד 1200 ש"ח ) אשר עשוי …

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  2. עוד התקדמות עבור המעבדים העדכניים ביותר של AMD בעולם הנייד - קצת לפני ההשקה המיועדת של דור חדשלכתבה

3. טוב אז ככה. יש לי מחשב פנטיום 4 1.5 Ghz וזיכרון Sdram לוח האם שלי הלך.. אני צריך לרכוש אחד חדש. עכשיו קשה נורא להשיג לוח אם כזה. אשמח אם תתנו לי שמות של חנויות ופרטים עליהם(מומלץ חנויות עם אתרי אינטרנט) כדי שאני יוכל לראות מה יש להם להציע ובאיזה מחיר. חנויות מאזור גוש דן בלבד. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  4. https://www.youtube.com/watch?v=S-LZkp428qo ברור שהכל בערבון מוגבל ....

5. Started by bennnn,

הייי יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ עם 2 סלוטים של 512 מגה 400 הרץ די די אר 1 שעובדים בדואל צ'אנל. שאלתי היא האם אני אקנה 1 גיגה סטיק זה ממש יהרוס ביצועים? או עדיף לקנות עוד 2 של 512 וככה יהיה שוב דואל צאננל.השאלה ההם ההבדלים זניחים?בעיקר למשחקים. או שאני אקנה סטיק 1 של 1 גיגה ולא ירגיש ממש הבדל? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  6. Started by lempsar,

שלום יש לי לוח abit an7 עם כניסת Firewire על הלוח. מערכת ההפעלה (win 2000 pro sp4) רואה את הכניסה (control_panel->system->hardware->ieee 1394... ( . כשאני מנסה לבצע קישור (תוכנת DV) למכשיר DV המחובר לכניסה זו, התוכנה טוענת שכלל אין DV device במערכת. עדכנתי Firmware (abit, nforce400) באתר של abit . האם מישהו יודע מה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  7. שלום. אני מעוניין לעדכן את הביוס של הלוח אם שלי GA-6VXDC7 תוצרת ג'יגהבייט כיום מותקנת עליו גירסה F3 שמיועדת לWIN98 לא מאפשרת כיבוי דרך כפתור כיבוי שנמצא בהתחל ועוד כול מני תופעות ובעיות מוזרות. הורדתי את העדכונים מהאתר של ג'יגהבייט שפותרים את הבעיות והרצתי את קובץ ההפעלה של תוכנת עדכון הביוס, ונפתחה לי תוכנת עדכון הביוס דרך דוס, ומופיעות לי 3 הודעות: שהצ'יפ לא תומך, שהפלאש לא תומך,בדוק שהפלאש לא מוגן. ניסיתי להסתכל בדפי נתונים של הלוח ולראות איפה אפשר לבטל או לאפשר הגנה על הפלאש ולא מצאתי. אודה מאד אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה או אם מישהו נתקל בבעיה דומה. תודה. מכיוון שלא הצלחתי לצרף את קובץ דפי הנתונים של הלוח אני מצרף קישור לאתר של ג'יגהבייט עבור לוח האם הנ"ל…

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  8. אורח איתי
    Started by אורח איתי,

היי חברים , המחשב המדובר : מעבד רייזן 1600X לוח אסוס X370 PRIME PRO16GB זיכרון קרוסייר 16GB 3200 כרטיס מסך 980TI ספק 1050 אנרמרק החלפתי מ סמסונג 840 SSD 256 , ל m,2 samsung PM961 משחק ב playerunknown's battlegrounds אני יודע שלמשחק יש דרישות תובעניות , בדיסק הישן ה840 יש פחות נפילות FPSהדרייבר של ה HDD הישן לא מעודכן (כאן רץ חלק יותר ) , וניסיתי להתקין את הגירסא הישנה יותר ב M.2 אבל עדין נפילות , חלונות 10 עודכן הדרייבר של ה M.2 לאחד עם NVME , ב 840 יש דרייבר MAGIAN השתגעתי , מה יכול להיות , תודה איתי

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  9. Started by ישראל ישראל,

יש לי מעבד Q9400 6MB 4ליבות מהירות 1333MHZ יש לי זיכרון KINGSTON 2GB 1333MHZ כרגע המעבד עובד בלוח אחר עם זיכרון מסוג DDR2 אני מחפש המלצה של לוח אם עד 250 שקל שיתמוך בDDR3 1333MHZ יש המלצות?

10. http://phx.corporate-ir.net/phoenix.zhtml?p=irol-eventDetails&c=74093&eventID=1641244 שאלה: באיזו שעה זה אצלינו ? למי שמעוניין לראות את זה LIVE ?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by bennnn,

הייי קניתי לוח אם m3a78 של אסוס,לא ניכנס לזה שזה היה בטעות אני יכול עוד לשנות. העניין שקניתי כרטיס מסך ראדון 4850 הבנתי שזה פי סיאי אקפרס כפול 2 ובלוח הזה לא תומך בפי סי איי אקפרס כפול 2. מה דעתכם על ‏M3N-HD/HDMI????טוב משמעותית ממנו? תודה על העזרה ואיך הלוח של הגיבייט ma-790 x-ds4? האם הוא טוב ויש לו תמיכה ב פסי אקפרס כפול 2?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  12. Started by yuval48,

אני מעל 5 שנים עם המפרט הזה: intel core 2 quad Q9300 2.5GHZ 6MB 1333MHz BOX Gigabyte GA-EP45DS3 P45 Chipset Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit Connect3D Radeon HD4870 OC 512MB AC Twint Turbo DDR5 PCIe נדפק הלוח אם אז הציעו לי להחליף אותו ל G41M-VS3 ובגלל שהזכרונות לא מתאימים לשים ציפ אחד של kingstone\crucial 4 GB DDR3 משהו כמו 600 שח.. כדאי? גם מבחינת ביצועים וגם מחיר..

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  13. במקביל לשינויים משמעותיים במערך ההנדסה של חברת הענק - אנו מקבלים עדויות עבור שינוי מראה נוסף במראה מעבדי ה-Core העתידיים עם תוספת של המותג Evo לכתבה

14. האוברקלוקר Der8auer גילה כי לוחות אם מסויימים של ASUS מאפשרים המהרה למעבדים נעולים של אינטל מסדרת Alder Lake - האם תכונה זאת תשרוד או תיעלם באותה הזריזות בה התגלתה?לכתבה

15. בגאווה רבה מכריזה מפתחת השבבים האמריקאית על הקמת מחשב-על מקומי אשר ישרת את משתמשיה לצרכי AI באמצעות טכנולוגיות חדשניות וליבות גרפיות עתירות ביצועיםלכתבה

16. Started by tascam,

קיבלתי זכרונות קינגסטון עים ציפים תוצרת qimonde האים הם נחשבים לטובים ? האים הם עושים OC ? דגם המודל של קינגסטון KTH-D530/512 http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/PartsInfo.asp?root=&LinkBack=&ktcpartno=KTH-D530/512 DAN

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  17. או וולט מוד ללוח אם שלי שהוא ga-7n400-l ,usv kguzrho

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  18. Started by nec_000,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היצירה המרשימה של Cooler Master ו-AMD מיועדת להתמודד עם כל מה שיש לדור ה-Threadripper 2000 להציע לכתבה

20. Started by Lev-UFO-Child,

21. אהלן. שמתי לב שהמחירים של DDR 3 נמוכים אז הגיע הזמן לשדרג את ה2GB שלי (מיפרט בצד). אז יש לי כמה שאלות. 1.במידה ואני משתמש ב64BIT יש מה לשדרג ל8GB? או ש-4GB יעשו את העבודה (גיימר ממוצע -). 2.במידה וכדאי לשדרג 8GB איך הזכרונות האלה? האם ניתן למצוא מחיר יותר זול לסט של 8GB? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by I.Robot,

אני מתכוון בפרט ללוח VT7 עם מעבד סלרון D 2.4GH. לא משנה, זה תומך

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  23. Desktop: Laptop: לא יאמן שהמחיר של Q6600 יכול לרדת נמוך יותר.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by Pinhas700,

האם הלוח אם הבא: GA-8VM800PMD-775 טוב לעריכת וידאו מקצועית והאם הלוח אם הזה יחזיק כרטיס עריכה רייל טיים מקצועי?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  25. Started by madcatz,

שלום. אני רוצה לדעת אם אפשר איזה זכרונות מומלץ להוסיף למפרט הבא בתקציב של 300+- Mainboard : Gigabyte GA-8N SLI QUAD ROYAL Chipset : nVidia nForce4 SLI X16 Intel Edition Processor : Intel Pentium D 940 @ 3200 MHz Physical Memory : 1024 MB (2 x 512 DDR2-SDRAM ) אם אפשר גם קישור לאתר שממלנו מומלץ להזמין עדיפות ל foxpc תודה!

• 0 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים