מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
טוב, אני אחרוג הפעם מהנוהל הנוקשה ואפרסם משהו שהוא די off-topic ביחס לפורום הזה, ואולי לא. בעקבות מספר סיבות אשר אינן קשורות לפורום כלל, אני נאלץ להפסיק את פעילותי במסגרת הפורום בפרט והאתר בכלל. במהלך השנה וחצי שהייתי פעיל בקהילת החומרה יצא לי לפגוש אנשים נחמדים יותר ונחמדים פחות אבל שמחתי להיות חלק מהקהילה כאשר היא צמחה וברגעים הקריטים שלה. עם כל העליות והמורדות שהיו, אני יכול לומר שהיה נחמד מאוד להסתובב בקהילת החומרה הגדולה בישראל, HWzone. אני מקווה שבמהלך השנה הקרובה דברים ישתפרו עוד יותר, ואני מאחל לכל אתרי החומרה האוביקטיביים להביא את מודעות החומרה לעוד בתים בישראל שבשנתיים האחרונה עלתה פלאים, אך העבודה עדיין לא יסתיימה. מכתב זה נכנס לתוקף מהיום בשעה 16:00 שלכם, ath£…
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קניתי אותו לפני שנתיים כשהוא רק יצא והוא היה הכי טוב... עכשיו אני שואל איזה מעבד אמור להתחרות בו? (מצד החברות המתחרות כמו שAMD) איך הביצועים שלו לעומת P3? או בכלל?
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
(כמו שאחרים אולי שמו לב) אני חושב על להכין שרת ביתי, לא חיית ביצועים אלא משהו פשוט. איך אתם חושבים יתפקד מעבד העזרא של VIA בתור מעבד לשרת ביתי פשוט, נתב+שרת אינטרנט (PHP, FTP וכו')? כמו כן, האם כבר יש את הלוחות אם המשולבים האלה (כולל מעבד OB) בארץ?
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם מבחינת ה OC מכיוון שהבדל המחירם הוא פחות ממאה שקל?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה השורה הזאת אומרת ??? "אמממ..יש בעייה עם הג'יגה בייט בכל הנוגע לשדרג לברטון\T2B שפועלים בבאס של 333..חסר דיווידור ה1\5..עלול ליצור בעייה. "
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
כבר חודש שאני מנסה למצוא מה ההבדל בין rdram ל- ddr. שאלתי כבר הרבה אנשים איש לא ממש יודע. אודה לכם עד מאוד אם תבהירו לי את הנקודה. שנה טובה ו ארז.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מכיוון שבכמה וכמה ביקורות ראיתי שהEPOX 8k5a+ לא עוקף אותו בביצועים במשחקים וזה מה שחשוב לי... אבל דיברתי עם כמה אנשים וחלק אמרו שה7vrxp rev2 מעולה וחלק אמרו שיש איתו הרבה בעיות :'( מה אתם חושבים? ושאלה נוספת, האם ההבדל בין מעבד xp1800 וxp2000 משמעותי? תודה רבה מראש
-
- 30 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום... יש לי זכרון 256MG ואני לא יודע אם זה SD-RAM או RD-RAM. איך אפשר לדעת איזה סוג הזיכרון שלי??? (אגב שי לי P3 866MHzאם זה עוזר)
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל אני מתלבט אם כדאי לקנות את ה-AMD XP 2200+ או את הפנטיום 4 2 GHZ. אני משתמש במחשב בעיקר למדיה ומשחקים. ???
-
-
האם כדאי לי לקנות לוח-אם של Elite לפנטיום 4 עם מערכת שבבים איכותית של sis?
-
מה זה ה-overclocking ששומעים עליו כ"כ הרבה?
-
-
יש ב-BIOS מקום שנקרא CPU PnP SETUP. יש שם section שכתוב בו CPU\DRAM SPEED. זה מורה לי 133\100. מה הכוונה במספרים אלה? המהירות BUS של המעבד שלי היא בכלל 400 (פנטיום 4 2.0 GHZ) ומהירות הזכרון שלי אמורה להיות 266 (DDR 256MB). יכול להיות שה-BIOS התחרפן?
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שבועיים עם פנטיום 4 2.0 GHz. הבעיה היא שאני לא יודע כמה chache יש לי. איך יודעים? ??? ??? ???
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מעבד + לוח אם + זכרון חדש בחודשים הקרובים, יש לי כרגע Athlon 1200. הסתכלתי בKSP, יש להם AMD Athlon 2000+ AMD Athlon 2100+ AMD Athlon 2200+ שכולם באים עם מאורר+היטסינק, שזה אומר שאחד מאלה אני ירצה לקנות. עכשיו, השאלה שלי היא ככה, האם יש הבדל משמעותי בין 2100+ לבין 2200+ ? כי זה מתבטא במחיר באיזה 200 - 300 שקל יותר מדגם לדגם.... או, שאתם מציאים לי לחכות שייצאו ה AthlonXP 2600+ וכל הסוגים שלו, או, שאתם ממליצים לי לחכות ל AMD HAMMER אשר יעבוד על 64 ביט, אבל אין לי מחיר שלו... אישית, אני יכול בתקציב של מעבד, לא יותר מ1200 שקל.... ואל תתדאגו בקשר ללוח אם וזכרון, זה מסודר. ואל תמליצו לי על INTEL שונא אותם.
-
- 34 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
עד לפני כמה חודשים (אולי אפילו עדיין) אמרו שצריך 512mb RAM רק בשביל להריץ את כל המחשב על זיכרון פנימי בלי זיכרון וירטואלי. עכשיו במשחק מאפיה למשל, אחרי כמה זמן של משחק יש לו לפעמים תקיעות ממש ארוכות (בקטעים שנוסעים ברכב) שהוא טוען בהארדיסק. לפי מה שהבנתי זה בגלל שהוא משתמש בזיכרון וירטואלי יותר מדי - בדקתי פעם אחת באמצע המשחק (Alt+Tab) וראיתי שכמעט כל הזיכרון הפנימי בשימוש (איזה 5-20 מ"ב פנויים) והזיכרון הוירטואלי בשימוש הוא-700 מ"ב!!! איך כזה דבר יכול לקרות??? 256mb DDR לא מספיק בשביל להריץ משחקים חדשים על הפרטים הכי גבוהים???
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי : amd aTHLON xp 2000 DDR 256 333 MHZ GEFORCE 4 TI 4200 64MB -SUMA GIGABYTE-7VRXP REV 2.0 וכל הדרייברים אצלי מעודכנים וכל המשחקים פעלו לי בטיל ופתאום חלקם פועלים באיזה 14% יותר לאט, חוץ מזה קיבלתי תוצאה ב- pcmark של 4980 נקודות למעבד!!!! ולחבר שלי יש אותו מעבד והוא קיבל 7500! וגם אצלי יש VOLCANO 6 וב-SANDRA היא אומרת לי שהוא פועל ב- 5200RPM בעוד שלחבר שלי שיש לו את המאוורר שמקבלים יחד עם מעבדי AMD שפועל אצלו ב- 5800 rpm! המשחק מאפיה עובד אצלי לאט!, והוא אומר שאצלו גם אבל לפי המוזיקה ששמעתי אצלו ולפי מה שהוא אמר לי, זה פועל אצלו יותר מהר! ועוד לו יש Geforce 4 ti 4200 של innovision ו-ddr 256 266mhz ! ואני קיבלתי עם שלי 10322 נקודות והוא קיבל 7890 נקודות!!! וגם ב- 3dm…
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני החלטתי ללכת בסוף על מעבד פנטיום4, אני צריך לוח שתומך ב: מעבד 533mhz, זיכרונות ddr2700 (או יותר גבוהה עד ddr3200), שיהיה לו לפחות אפשרות לחבר 6 התקני ide, שיהיה לו לפחות 4 כניסות usb 2.0, שיהיה כרטיס רשת, ושיהיה כרטיס קול. תודה מראש.
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב ואני מחפש board שתומך ב:ddr2700,ata133,usb 2.0,533 ואני לא מוצא אחד שתומך בכל אלו אשמח לתגובות והצעות בתודה מראש omerl אגב חג שמח לכולם
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אין צורך בשום פיצ'רים מיוחדים. לא צריך כרטיס רשת לא צריך כרטיס קול לא צריך כרטיס מסך לא צריך רייד ובקיצור הבנתם... כן צריך לוח זול ואמין, שיסתדר עם 256 מגה של זכרונות 133 כן צריך לוח שיאפשר להמהיר את המעבד (פנטיום 4 במהירות 2.0A) וזהו. לסיכום: זול + אמין + אוברקלוקר בסיסי. תודה HF
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מצליח להכנס לביוס כדי לשנות את סדר ההלאה! (Boot Priority)
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני יודע שזה נראה כמו חוסר שיותף פעולה בין צוות הפורומים לצות האתר, שמעלה חדשות - אבל זה פשוט דורש. בימים האחרונים כל החדשות שהועלו בנוגע למעבדים(הן אם זה אינטל והן אם זה AMD) מציגות את מעבדי הAXP באור שלילי ביותר כאילו AMD הולך לפשוט את הרגל, אין לה מכירות בכלל והמעבדים שלהם הם אוברקלוקרים גרועים שלא נתונים תמורה מלאה בשביל הכסף שלהם. דוגמא: אין כך הדבר, מעבדי הAthlon XP היום זוכים להערכה וחדווה מחודשת כמעט בכל אתר חומרה בחו"ל, מעבדים AXP של מהירויות 1600 ו1700 עם סטפינג של AGIOA וAROIA שמחירם בחו"ל הוא בין 50-60 דולר לאחד, וכשאפשר לעשות להם OC ממהירויות default של 1400 ו1466 מגה"צ למהירויות של 1700-1800 מגה"צ כמעט בלי כל בעיה ובלי העלאת מתח מרובה, שזה אמר XP RATING של …
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-