עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי לוח אסוס P4S800 שעליו יש 3 סלוטים לזכרונות. כרגע מה שיש לי בפועל הוא ככה: סטיק של 512 ו2 של 256 = 1GB סה"כ. אני רוצה לשים 2GB, כלומר 2 סטיקים של .1GB השאלה שלי האם הלוח שלי יתמוך בקונפיגורציה הזו? צירפתי תמונה מהספר של הלוח ששם יש הסבר, רק לא הבנתי סעיף אחד שם - מז"א PC3200 with 32 DDR שהוא תומך רק עד סטיק 1? כי מצד שני רשום שם שהוא תומך ב3200 עד 2 סטיקים. אני רוצה להתקין Corsair CMX1024-3200C2PT 400MHZ - שניים כאלו, האם יעבדו ביחד ללא בעיות? וזה הסעיף שאני לא ממש הבנתי:

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  2. בראיון זה עם אריק גיחון מאינטל, אנו מקבלים הסבר על הכלי שהופך את מעבדי Alder Lake לכאלה המתאימים לשלל מערכות הפעלה ומתארי שימוש - ועל האופטימיזציות שנעשו בכדי לדאוג שהם נוחתים אצלנו בכושר שיאלכתבה

3. כנס CES 2025 נחל בעיקר הצלחה לענקית השבבים כאשר היא מצליחה לקטוף כמה הישגים משמעותיים גם מול לקוחות פוטנציאליים וגם מול אלו שעוברים צד אחרי תקופה ארוכה עם אינטללכתבה

4. Started by PsyMor,

חברים כבר סיפרתי בעבר שאני רוצה ליקנות מחשב למוזיקה ועדיין לא קניתי כי יש הרבה שיקולים וכאבי רואש,אז בניתי מחשב שהוא ככה: מעבד: Opteron 242 x 2 קירור: Thermalright XP-120 לוח:Tyan S2882G3NR(Thunder K8S וכו......,שלא חשוב. שלחתי ליבואן אחד פה בארץ,הוא אומר לי מה אתה בסדר יש על הלוח סיליקון גרפיק הסאונד שלך יצא חרא,לא הבנתי אותו כול ככך למה. אז משהו יכול להסביר לי? תודה. McFLy תודה אח על ההסבר עזרתי לי כי עכשיו אני בטוח שצדקתי.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  5. אני משתמש בסנדרה 2005 ורציתי להשוות בין 2 מעבדים ורציתי לדעת על איזה חלקים עיקריים חשובים אני אמור לקרוא בסנדרה (באנגלית בבקשה ;D) א ועוד דבר, שמתי לב שכתוב בחלק של המעבד (processor 1) supproted speed(s תמיכה במהירויות של מה בדיוק? של הלוח במעבד אם או המקסימום אובר קלוק שאפשר לעשות למעבד??

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  6. בהתחלה חשבתי ללכת על CORE I5 750 + לוח P55A-UD3 של GA (שתומך בUSB3 וSATA3). השאלה האם אוכל לקבל תמורה טובה יותר לכספי מהצד של AMD? אם כן אשמח לקבל הסבר + מחיר תודה.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  7. אני בונה מחשב HTPC לצפיה בלבד (ללא הקלטה) איזה מעבד עדיף Celeron 2.0GHZ או Sempron 2400plus האם שני המעבדים יחזיקו מעמד עם קירור פאסיבי ? איזה מהיר יותר ? איזה מתחמם יותר ? מה זה אומר שהמעבד TRAY ? תודה לכולם ! שחר.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  8. Started by Jook,

שלום, אני מחפש את לוח האם הבא: Shuttle AN50R nForce3 150 Athlon 64 Skt754 DDR ATX Motherboard w/Audio, Gigabit LAN, RAID/Serial ATA Retail לא מתאצי אותו בשום מקום בארץ , מישהו יכול אולי לעזור לי ? וגם, איך הלוח אם הזה ? תודה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  9. לפני שנה הרכבתי את המחשב (מפרט בצד) וכשניסיתי לעבוד לפי המפרט של OCZ עם CL4, המחשב פשוט סירב לעלות עם 4GB אבל עם 2GB כן. נאלצתי להתפשר ועבדתי עם CL5 ב-4GB עד אתמול. לפתע, ללא הודעה מוקדמת, כשהייתי מחובר לאתר חדשות, המסך השתבש כאילו עוברת סופה אלקטרונית והייתי צריך לכבות את המחשב. כשניסיתי שוב, הוא עוד הצליח לעלות עם הוויסטה ושוב נפל. מאז זה נעצר אחרי 2 בדיקות בביוס ועבר ל-00 והפיתוי לזרוק את העסק לאסלה היה באמת גדול. היום שאבתי אבק והורדתי שני צ'יפים והמחשב עובד כמו תמיד. החזרתי והורדתי את הזוג השני ושוב הוא עבד. יש לי רק שני רעיונות לגבי הבעיה ואני מקווה לשמוע חוות דעת ממנוסים ממני: 1. בעייה בספק הכח? במוצא הספציפי של לוח האם? 2. בעייה בלוח האם מאחר והזכרונות עובדים היטב…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  10. זו רשימה של מעבדים שהוא תומך בהם(socket 939 http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us אני חשבתי על זה: AMD ADO4800DDBOX Athlon 64 X2 Dual-Core 4800+ 2.5GHz 1MB Cache Processor מה אתם אומרים? נ.ב. זאת פוסט ראשון שלי

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  11. Started by infifi,

באתרים שמוכרים אותו רשום שהוא תומך ב DDR3 (בהרבה אתרים ראיתי את זה): http://zap.co.il/fs.asp?PID=261619329&sog=C-MotherBoard אבל באתר אסוס לא רשום DDR3: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=542&l4=0&model=1690&modelmenu=1 אז הוא תומך או לא תומך? ועוד שאלה - יש לוח אם עם ציפסט G33 שתומך ב DDR3? מצאתי רק עם ציפסט P35..שווה בכלל לקנות לוח אם DDR3?? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  12. Started by shlomom,

שלום, ב 18/10 Gigabyte הוציאה עדכון BIOS ללוח הנ"ל F7e גרסת BETA. http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-K8N%20Ultra-9_More.htm אבל מה שמעניין שהגרסאות הקודמות F4-F6 "נעלמו" מהרשימה. 1. האם יש למישהו מושג מה מנסים לתקן/להוסיף ב F7e 2. אם "העלימו" את גרסאות F4-F6 מה זה אומר לגביהם (אני משתמש ב F6), האם יש איזה BUG שהם מנסים להסתיר ?? 3. יש מישהוא שהתקין את הגרסא הזאת ספציפית ויודע מה היא משנה ?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  13. טוב אז החלטתי להעיף את המארז HP PAVILLION P6 שלי ולקנות artec 902 מאוורר וסקסי , ובשל כך אני חייב לקנות לוח אם חדש כי מה לעשות הלוח אם של ה HP הפוך ולא נכנס בשום מקום פרט למארזי HP . אין כוונה לעשות OC או CFX אבל מומלץ לוח אם שתומך אם אפשר אז אני רוצה המלצות ללוח אם טוב לגיימינג נתוני המחשב שלי : בנוסף ספק כוח חדש של seasonic ss-550rt הצרכים שלי הם בעיקר גיימינג , וכמו שאמרתי התקציב הוא 500 - 600 אם יש משהו טוב בפחות גם סבבה

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  14. היי חברה אני רוצה להתקין ווינדוס על המחשב וזאת פעם ראשונה שאני עושה זאת לבד העברתי את הווינדוס ל USB..מה אני צריך לעשות אחרי שאני מחבר אותו למחשב? לאן אני אמור להכנס בביוס בשביל לכוון אותו שיקרא מה USB? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  15. אירוע ההשקה הרשמי של דור ה-Ryzen הבא כמעט כאן, והרשת מלאה בשמועות והדלפות מעניינותלכתבה

16. Started by Luffy,

הפכתי את האינטרנט כדי למצוא פרט אחד קטן (ללא הצלחה): מה המתח שבו אמורים הזכרונות האלה לעבוד בו? האם ייתכן כי הם מקור הבעייה שלי עם לוח האם - ולו בגלל שהם מקבלים מתח נמוך מדי (ערכת שבבים P35)? האם זה יכול לגרום לבעיות BOOT בשלב שלפני POST? אודה לכם על כל פיסת מידע. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  17. אינטל מקווה כבר בשנה הבאה להציג את הקפיצה הבאה בטכנולוגיית המעבדים, והפעם ירידה מ 90 ננומטר ל 65 ננומטר, צריכת מתח נמוכה יותר (1V בלבד ?) וכמובן פחות חום... אולי הפעם הם לא ידפקו את התהליך כמו בפרסקוט..... http://www.digit-life.com/articles2/intel-65nm/fullarticle.html

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  18. Started by dorbarnea,

אהלן רציתי לדעת בקשר למעבד ולוח : [table][tr][td]INTEL SCANLON BAYH61SA [/c][/t][table][tr][td][/td][td] INTEL G620 2.60GHZ 3MB BOX ולמה בד"כ משתמשים בהרכב הזה? עבודה משרדית וכו.. ואם בכלל זה מומלץ או שיש מעבדים ברמות האלה יותר חדישים ואני ישמח לקבל שם של מעבד איי אמ די המגביל לרמות האלה של מעבדים.. תודה מראש[/td][/tr][/table] [/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  19. אני לא יודע אם זה כולל גם את שאר ה REV של הלוח הזה אבל עדכון הביוס האחרון (F12) שיבש לי משהו במאוורים. כרגע המאורר של ה CPU עובד על 1700 ללא שום אפשרות לשליטה עליו. הייתי צריך ללכת לביוס ולשנות את ה Fan controller ל VLT במקום ה AUTO שהוא היה עליו ועדיין אני מרגיש שיש שינוי משמעותי ב RPM בין ישומים שונים. כרגע אני על 730 RPM במנוחה ובמאמץ הוא עולה ל 1700. מישהו עוד נתקל בזה?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  20. שלום רציתי לדעת אם המעבד הנ"ל "יעמוד" בשילוב כזה או שיהיה צוואר בקבוק רציני?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  21. היי, באתר של היצרן: http://www.asus.com/Motherboards/P8Z77V_DELUXE/ כתוב: Fast BootInstant OS Login ASUS has released new hardware and software designs to shorten system boot-up time to 2-seconds* for a smoother user experience that removes annoying delays under Windows 8, and even previous versions of Windows. Faster system boot and restart means Windows starts quicker and higher efficiency - No more waiting around.אם היכולת ל-BOOT מתאימה גם לגרסאות קודמות לוומנודס 8, אז איך אני מפעיל את זה? מדובר בתוכנה סתמית של אסוס או פיצ'ר בביוס שמישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  22. ראיתי את המעבדים האלא ואני ממש מופתע 1.4 ghz צורך 14watts והוא מבוסס על althon (רק שבמקום 64+256 קאש יש לו 256+128) ויש לו תמיכה בddr 266 לכן אני מעריך שהוא בסביבות הalthon 1800+ אז רציתי לדעת איפה אפשר לקנות את הערכת הפיתוח(זה כולל לוח עם מעבד הלוח בגודל של 17*17 ס"מ ומטה(mini-itx))? אני פשוט מתכנן נייד כזה עם fx 5200U pci edition כיוון שאין לו agp זה אמור לעלות 500$ לדעתי מחיר טוב ד"א מצתי לוח mini-itx של p4 ב722 ש"ח כולל משלוח ב:http://www.mini-itx.com/store/?c=10#p500 איזה מעבד בסוקט 478 צורך 20watts ומטה?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  23. שמעתי דברים טובים על fan xpert של אסוס, הבעיה שכל הלוחות שראיתי הם עם שלושה חיבורים מקסימום, כלומר השאר יתחברו באופן ישיר לספק ויפעלו על 100% כל הזמן או בעזרת שימוש במפצלים שגם לא יאפשרו לי שליטה נפרדת על כל אחד בנפרד. אין לוח שיתן שליטה אוטומטית בכולם לפי תכניות שאני מגדיר לו?

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  24. Started by Hitman_47,

שלום לכולם ברשותי מחשב די ישן עם מעבד Athlon 64 3800+ (S939) X2 DUAL CORE למעבד אין קירור שכרגע מורכב אליו. יש לי קירור Thermaltake Big Typhoon שאני רוצה להרכיב על המעבד אבל אין לי את התושבת הפלסטיק השחור הזה שבא בקופסא של המעבד יש למישהו תושבת כזו אני רוצה לקנות תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  25. Started by napoleon45,

עדכון בדרייברים שנועד לתקן בעיה , יוצר בעיות אחרות .... https://www.techradar.com/uk/amp/news/amd-fix-for-ryzen-chipset-issues-reportedly-causes-new-more-worrying-problems

• 0 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים