עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by RayZ,

איזה לוח של Giga byte הוא הכי טוב? אני מתכוון לדגם,ועם איזה צ'יפסט הוא בא?

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  2. שלום לכולם, שאלה לבעלי הלוח shuttle AV61 - האם מישהו הצליח להפעיל אותו עם מעבד פנטיום 3 800 ומעלה, סלוט 370, באמצעות מתאם? אם כן, אני מעוניין לדעת איך הגדרתם את הג'מפרים על הלוח. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  3. Started by JUVE27,

צריך חוות דעת על לוח האם הנ"ל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  4. Started by king ping,

יש לי לוח אם של גיגה בייט יש בו תמיכה ב mib רציתי לדעת איך אני יודע אם הזיכרונות שלי תומכים בזה יש לי 512כפול 2 של kingmax בכללי 1024 מגה עובדים על 400 הרץ ועוד שאלה יש לי שם אפשרות של cia שאפשר לשחק בביוס אפשר לשים על מוד של sports ו racing תסבירו לי מה הרעיון אם שווה לעלות את זה או אם ביכלל מותר

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  5. Started by שלמה הדג,

שלום, אני עומד לקנות מחשב ואני מתלבט בין שני מעבדים. AMD Athlon 64 3000 (939-pin) BOX לבין AMD Athlon 64 3200 (939-pin) BOX . ובכן, ההבדל במחירים שלהם הוא כמעט 300 שקל, ואני רוצה לדעת האם ההבדל בביצועים משמעותי מספיק בשביל להשקיע עוד כסף.

6. אני רוכש מעבד AMD 64 3000 S939 לגבי הזכרונות עוד לא החלטתי בין ה GEIL ל KINGSTON (נאמר לי שה GEIL יותר זולים וטובים ואני מחכה לתשובה מהספק) ועכשיו השאלה המרכזית, אני מתלבט בין שני דגמי לוחות של ג'יגה בייט ההפרש במחירים הוא פי 2 בין אחד לשני ואני רוצה לדעת אם ההשקעה כדאית ? http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NS%20Ultra-939.htm http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NSNXP-939.htm תודה

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  7. Started by alias,

תגידו הקרור של המעבדים (amd 64 3000 +) הם מקורים כאלו box ???? או שהם שמים משהו שלהם????????? אל תגידו סתם אם לא יודעים אל תכתבו

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  8. Started by smit,

איזה מהמעבדים טוב יותר AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Winchester Socket 939-pin, 1.8GHz, L1 Cache 128KB, L2 Cache 512KB, DualChannel 128-bit controller או AMD Athlon 64 3000 754-pin 2.0 GHz/512KB ?? ראיתי כמה הבדלים שיש ביניהם אבל רציתי לדעת מה עדיף מבחינת ביצועים.. ההבדל במחיר הוא 120 שקל יותר ל WINCHESTER.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  9. טוב אז ככה אני לא יודע עם יצא לכם כבר לקרוא ולשמוע או שאולי לא אבל בקרתי היום באתר של toms hardware ומצאתי שם סיקור על לוח אם חדשני מבית GigaByte הנותן מענה לטכנולוגית ה SLI של NVIDIA בלוח אם מבוסס צ'יפסט 915P של אינטל למעבדי פנטיום 4 בסוקט 775. לסיקור: לחץ כאן

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  10. Started by adiyanai,

DDR.. יש לי כרגע 256.. על איזה כרטיסים אתם ממליצים? אני מחפש משהו במחיר סביר.. תודה

• 0 תגובות
    • 403 צפיות
  11. Started by glassmoon,

הי יש לי מעבד 2600 barton עם זכרון Infineon DDR333 256MBX2 בתזמון של 2.5-3-3-7 ,ו- FSB 166MHz, יש משהו שאפשר לשפר? ניסיתי לעשות OC אבל כבר ב182MHz היו טעויות בזכרון תודה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  12. התכנתי את הדרייבר מאתר AMD והפעלתי בביוס את cool & quiet ווואלה - המעבד שלי יותר קריר (בערך 5 מעלות) ויותר שקט (פחות 700RPM). השאלה שלי היא האם אתם משתמשים בפיצ'ר הזה? האם זה באמת כמעט לא פוגע בביצועים? מה לגבי OC - האם כדאי גם אז להשתמש בזה? תודה

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  13. שלום אני קונה מחשב חדש AMD 64 וחיכיתי כדי שיצאו לוחות אם עם הציפסט החדש. השאלה שלי מתי יגיע לארץ לוח טוב עם הציפסט הזה ואם כבר הגיע אז איזה דגם וחברה? וגם האם יש עוד לוחות שצריכים להגיע לארץ בנוסף למה שיש פה? וגם אם אפשר סקירות ביצועים על הציפסט החדש ביחס לקודמים (אם יש) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  14. Started by antiHeRO,

אני עם gforce 4 mx עם AGPX2 ויש לי בביוס אפשרות לשים על AGP x4 וכשה אני שם על AGP X4 המחשב עולה ושום משחק לא מגיב מה לעשות????

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  15. כמו בכותרת איזה לוח הכי טוב תודה סליחה על שפרסמתי פו התבלבלתי אבל תענו

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  16. Started by gogober,

האם יש חשיבות לחיבור קווי הבס של הפלופי ללוח האם,בכלל אפשר לחבר אותום הפוך?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  17. ועוד שאלה, יש לוחות עם PCIe שנמכרים בארץ לAMD64? לא חיפשתי הרבה, אבל גם לא ממש ראיתי אחד שנמכר, יש אחד מומלץ במיוחד?

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  18. ברשותי מעבד AMD3000 64 BIT ואני חושש שהוא מתחמם יתר על המידה. בדקתי את הטמפ שלו בעזרת תוכנת CPUCOOL בזמן שהוא עבד על 20% מאמץ והטמפ היתה 53 מעלות.בשעת מנוחה הטמפ עומדת על 48. האם קיימת תוכנה מיוחדת שגורמת למעבד לעבוד בתפוקה גבוהה למשך מס' דקות כדי שאוכל לבדוק את הטמפ ?

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  19. יש לי מעבד barton 2500+ mobile ולוח epox8rda3+ זיכרון 512MB 333DDR של גייל... אני כרגע עובד על 12X200 = 2.4GHZ הזיכרון נעול ב 333MHZ.... אני רוצה לקנות 1GB זיכרון חדש.. שאני אוכל להעלות FBS 200+ ובכך לשפר ת'אוברקלוק עוד טיפה.... איזה זיכרון הייתם ממליצים לי... לא משנה לי מחיר אני מביא את זה מחו"ל... (אני רק מרוויח יותר) והאם TCCD או TCCC מומלץ למחשב שלי ? אגב אני במאמץ של 15 שעות מגיע ל 50 מעלות....

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  20. טוב אז ככה. יש לי מחשב פנטיום 4 1.5 Ghz וזיכרון Sdram לוח האם שלי הלך.. אני צריך לרכוש אחד חדש. עכשיו קשה נורא להשיג לוח אם כזה. אשמח אם תתנו לי שמות של חנויות ופרטים עליהם(מומלץ חנויות עם אתרי אינטרנט) כדי שאני יוכל לראות מה יש להם להציע ובאיזה מחיר. חנויות מאזור גוש דן בלבד. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 436 צפיות
  21. אני מתכוון לקנות מחשב חדש. אני יודע, שבד"כ חודש דצמבר הוא חודש שמחירים יורדים עקב רצון לגמור מלאי, לקראת רישום מלאי חדש לשנה הבאה החדשה. (אני עצמאי אז אני יודע) האם בעולם המחשבים, הדבר דומה בחנויות ? אני מתכוון לקנות לוח אסוס P5GDC DELUX, שעולה יקר יחסית עם מעבד 2.8 סוקט 775, וכרטיס 6600GT. האם כדאי להמתין שבועיים או שהדבר לא יקרה? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  22. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7855 או שעדיף להשקיע עוד כסף על NEO2 את שלי אני כבר מוכר חחח רק קניתי וכבר מוכר כדי לקנות סוקט 939 במקום 754 שהיה לי חח ולא לא צריך לשלוח לי הודעות בכמה אתה מוכר כי יש לי כבר קונה והוא שילם לי חצי על המחשב שישלם את החצי השני הוא יקבל את החלקים אני מוכר לו 3200+ NC אם לוח DFI LANPARTY UT וזיכרון 512 מגה DDR500 וקונה 3200+ 939 אם לוח (חייב להחליט) והסט של PQI שהוא לפי מה שראיתי בא אם ציפים TCCD וב-1700 ש"ח בלבד!! (רק הזיכרון) ואני מדבר על שני סטיקים של 512 כל אחד

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  23. ברשותי מחשב P2 350 וברצוני להגדיל את הדיסק הקשיח שלו . חשבתי לקנות את הדיסק הקשיח של : westren digital 40 GB 7200 RPM 2MB ATA 100 או שיש גם אפשרות לדיסק קשיח של westren digital 40 GB 5400RPM 2MB UATA 100 מה דעתכם ??? מה עדיף??? האם יש מגבלות למהירויות ?? מה יעבוד טוב יותר ?? תודה עופר

• 0 תגובות
    • 417 צפיות
  24. "מטפלי הפסיקות" (Interrupt Handlers)?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by gggilad13,

יש לי מחשב P4 1.8 GHZ עם לוח עם של ECS עם צ'יפסט של VT8751 של VIA הדגם של הלוח הוא M925 בלוח יש סטיק זיכרון אחד של SDRAM 133 MHZ של 256 MB אני לא יודע אם הלוח תומך בDDR אבל אם כן, אז כדאי לקנות מעבר לDDR ישפר את הביצועים של הזיכרון ושל המחשב?\ איך הלוח באופן כללי? לא נראה לי שהוא טוב...

• 0 תגובות
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.