מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
טוב וזול ל pentium 4 יש לי מעבד 1.7 ו 256 mb rdram אז תמליצו לי על לוח טוב וזול ששווה תכסף
-
מישהו שם לב לזה? :'( אין לי מושג למה זה קרה, אבל אם מישהו פה יודע, שיעשה ריפליי!
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אל תצחקו? (ואל תשאלו למה רק תענו בבקשה בתודה SKAZI)
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ידיד שלי פירק מערכת ישנה שלו,והביא לי את המעבד שהיה בה בגלל שהוא יודע שאני אוסף כל מעבד שבא ליד(בחינם)... הוא לא זכר איזה מהירות הוא,אז הדלקנו את המערכת שלו(לפני שפירקנו אותה)בשביל לבדוק... לתדהמתי היה מדובר במעבד שלא אמור להיות קיים... זה היה מעבד את'לון בתצורת סוקט בתדר של 650Mhz ,עכשיו ככל שאני יודע מעבדי AMD הם סוקט רק ממהירות של 700Mhz ומעלה. עוד פרטים קטנים על המעבד: יוצר בליתוגרפיה של 0.25 ( ) מיקרון ובעל באס של 100Mhz... איך זה יכול להיות? די מדהים...
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, שהחברה הארורה הביא לי את המעבד הוא היה בצבע ירוק למרות שהקודם היה סגול כזה וגם למטה בין הפינים באמצע הוא לא היה חלק אלה עם שבבים קטנים כאלה זה נורמלי? ואם על הליבה שלו היה רשום 1700 זה הדגם או המהירות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני, כמו רוב האנשים פה, אוהד נלהב של חברת AMD כשמדובר במעבדים. החל מ K6233 פעם ועד TB1400 היום. אלא שכידוע מצבה של AMD בתחרות עם אינטל הוא על הפנים. וכשהתחלתי לחפש שידרוג למחשב החלטתי להציץ גם במה שיש לאינטל להציע. הופתעתי כשהצלחתי למצוא מעבד P4 2.4MHZ פלוס לוח אם זול מאד ונראה (לפחות במבט ראשון) מלא פיצ'רים: ELITEGROUP P4VXAD-L עם הרבה מקום לכרטיסים, תמיכה בזכרון PC2700, ב ATA133 וכ"ו. כל הסיפור עולה פחות מ 2000 שקל. בקיצור, באותו מחיר שהייתי משדרג ל XP1900 בערך נראה לי שהפעם אני מקבל יותר דווקא מאינטל... קשה להאמין אבל במצב הנוכחי של השוק זה כנראה נכון. אז עכשיו אני בהתלבטות. האם לא לקנות את זה רק בגלל שאני לא אוהב את אינטל ? וחוץ מזה, במערכת המחירים שלכם לא ראיתי שום מ…
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
? אני לחוץ רצח ! כי כבר הזמנתי ...... לא אכפת לי שזה יעבוד לאט יותר והכל ... אבל האם יהיו בעיות כלשהן ?
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
יש לי מעבד SLOT1 מוצמד ללוח ואני רצה להעביר אותו ללוח אחר. משום מה זה לא יוצא כל כך בקלות גם כשאני לוחץ על שני הקצוות ומנסה בעדינות למשוך אותו החוצה..(האמת היא שזה בכלל לא זז). אני לא רוצה להשתמש בכח למרות שיכול להיות שהוא מוצמד מאוד חזק לSLOT (היה שם איזה 4 שנים טובות) מישהו יודע מה אני מפספס.. או אולי מכיר אתר עם מדריך טוב.. (בקשר לכותרת קודם נפרק אחר כך נדבר על להרכיב...)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תשמעו יש לי מערכת דיי טובה תבדקו במפרט שלי. כמו שכולם וידעים כבר מערכות אינטל הרבה יותר טובות לאוברקלוק. אז השאלה שלי האם לא כדי להחליף נגיד למעבד של אינטל 2GHZ ו לוח אם שבאס שלו 333 ולעשות אוברקלוק גדול למעבד. הרי אני יגיעה לביצועים יותר גבוהים לא??? אם כן תגידו איזה לוחות מומלץ לקחת לאינטל שהם 333 ויש להם FEATURES די טובים כמו למשל RAID כ.קןל שישה ערוצים וUSB2 כי אלו הדברים שיש לי כרגע בלוח הנוכחי. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מישהו אולי מכיר חברה pcchip שמיצרת לוחות אם.מדובר על לוח אם שנקנה בהונג קונג
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי מה קורה? קיבלתי עבודה לעשות הרצאה על מעבדים... חיפשתי בספרים בספרי מחשבים בעיקר ובכל ספר הם מפרטים המון על כל מעבד על הפרטים הטכניים שלו אבל באף ספר לא מצאתי מהו בעצם מעבד או איך הוא פועל ומה התפקיד שלו בכלל במחשב אני יודה לכם מ-א-ו-ד אם תעזרו לי תודה מראש, שי
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משלל הביקורות והכתבות נהיה לי קצת סלט בראש. אני מתכנון לקנות מחשב מבוסס P4 2.53 (בינתיים) ומחפש לוח אם טוב שיתמוך בזכרון DDR 333/400. המחשב ישמש בעיקר למשחקים. איזה ציפסט עדיף? ממה שראיתי נראה שSIS 648 הוא בחירה טובה - הלוח של ASUS נראה לי טוב. יש למישהו המלצה אחרת? האם התמיכה בDDR 400 היא חלקית?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
-
יש אפשרות לבעיות תאימות עם הR9700, ביחד עם AMD 1700+ וזכרונות של XTREME DDR 256MBPC2700? עדיף לקחת את הVRXP?
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מה עדיף לקנות ? 256MB PC133 Infineon CL2 256MB PC133 Viking שניהם עולים 250 שקל. ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש מבוסס פנטיום 2.4 כדי להגיע לביצועים אופטימליים, ברור שכדאי להשקיע ברכיבים שמעכבים את המעבד (Bottlenecks) בתחילה חשבתי שזה יכול להיות הAGP אבל אתם אומרים שאין הבדל ביצועים בין AGP4 לAGP8 אחכ חשבתי שה Bottleneck הוא בזכרון אבל שוב, נאמר פה שאין הבדל משמעותי בביצועים בין DDR333 לDDR400 אז איפה ה Bottleneck ? מהירות הBus? הCPU עצמו? (מתוך הנחה שאין עבודה מסיבית עם HD/CD אני מניח שאפשר להוריד אותם מהמשוואה)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש לוח כמו GA-8SG667 של GIGABYTE אבל עם RAID הכי חשוב זה ה - RAID ו - DDR400
-
נראה שלחלק מלוחות מבוססי SiS 648 אין בעיה עם זכרונות DDR400 (למשל בAnnadTech מראים לוח יציב עם DDR400 מומהר ל422MHz ) עלות 512MB זכרון DDR400 הוא כ1200 שח (Corsair CMX512-3200C2) האם לדעתכם יש שיפור משמעותי בביצועים לעומת הDDR333 ששווה את העלות הנוספת?
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
האים מעבדי AMD 0.13 מיקרון באמת יותר קרים ואים כן מה הטמפרטורה המומצעת שלהם ? DIGITAL
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח של ASUS מדגם A7V333 (בלי רייד ו FireWire) הייתה לי גירס תביוס 1007, ושידרגתי לגרסה 1012.004 (גרסאת בטא). רציתי לשאול אם עוד מישהו ניסה את הגירסה הזאת, כי אני לא הכי מרוצה ממנה, אני כנראה ישדרג לגירסה 1011, כי היא לא בטא, למישה יש המלצות, הערות, הערות או כל דבר שיכול לעזור, אני ישמח לשמוע, תודה :-)
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
Intel on Monday launched a new collection of processors designed for notebooks ranging from hefty PCs to svelte mini-notebooks. As previously reported, Intel unveiled its anticipated 2.2GHz Pentium 4-M chip--the company's fastest mobile processor to date. The new Pentium 4-M chip is designed for full-size notebooks, or portable computers typically weighing between 4 and 7 pounds with either a 14-inch or 15-inch screen. In addition to 4-M chip, the company has also taken the wraps off new processors for thinner, lighter notebooks. Intel is offering two new "ultra-low voltage" Pentium III-M chips, running at 850MHz and 866MHz, and two ultra-low voltage Celerons, running a…
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
איך משפיעים עלי, המשתמש הבייתי, הבדלי זמן הגישה של הזכרונות?? הרי ההפרשים כ"כ קטנים משום שזמן הגישה נמדד בנאנו שניות! איך אני אראה את ההבדל לדוגמא בין זיכרון בעל זמן גישה של 2.8 NS לבין 2.2 NS? נ.ב אני מדבר בעיקר על הזכרונות שמשמשים כרטיסי מסך, אך גם זיכרונות רגילים.
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב נרשם על המסך CHECKING DIVICES והמחשב "נעצר" לכמה שניות. כשקניתי את הלוח אמרו לי שהשלב הזה לא חיוני ואפשר לבטל אותו בביוס. מישהו יודע איך מבטלים את הפעולה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מחפש אחר לוח לפנטיום 4 עם האפשרויות הבאות: *תמיכה ב-DDR333 ומעלה. *אפשרות לחבר לפחות 6 התקני IDE ומעלה. *USB גירסה 2.0 ומעלה. *כרטיס קול מובנה + כרטיס רשת. *4 חריצי PCI. *AGP 4 ומעלה. והכי חשוב שיש אותו כבר בארץ. ושיהיה איכותי.
-
כשאני מחבר HD לרייד כשהו מכוון בתצורת ATA בזמן האחרון המחשב לא עולה הוא עולה אך ורק מהIDE הרגיל והצורב או הDVD מחוברים לRAID וגם אז עושים לפעמים בעיות הבעיה היא שאני נוסע לזיגזג הבעיה עם ה HD נעלמת ומופיע בעיה עם SYS COMMNDER שיש וירוס וכשאני שם HD אחר אצלו אין בעיה ואצלי (בבית) יש בעיה האם זה יכול להיות עוד משהו פרט מהלוח???