מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת אם השארת מעבד סטוק רגיל של אינטל למעבד הנ"ל מעבד תוצרת INTEL דגם CORE2 QUAD Q6600 8MB בתדירות 2.40 ג''יגה הרץ לבס 1066 לתושבת 775 יכול להוות סיכון למעבד עקב התחממות ופעילות של המעבד בטמפרטורה גבוהה...? או שכדאי להחליף קירור ? תודה לעונים, דודי.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום רב, הגיע לידי מפרט עם מעבד AMD ATHLON X2 5200. אצלכם כל המפרטים רק עם 5000. מה ההבדל? לוח האם הוא אסוס M3A78EMH. גם כן שונה ממה שאתם ממליצים, גם ברמות המחיר הגבוהות וגם בנמוכות.מה המשמעות? תןדה קומפ13
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הכרטיס תקין, בדקתי אותו במחשב אחר. כשאני שם את כרטיס המסך (GeForce 9600GT) בלוח אם M2N-TVM/S הוא לא מזהה אותו. על הלוח יש כרטיס מסך מובנה GeForce 6100. בביוס לא ראיתי שום אופציה לשנות לPCI Express. מה אפשר לעשות? חיפשתי עדכון ביוס ללוח אם זה (בגוגל) אבל לא מצאתי. המחשב הוא של packardbell.
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני לא יודע אם מותר לי לפרסם פעמיים אבל פרסמתי בפורום מפרטים ולא קיבלתי תשובה לכן אני מנסה בפורום הזה המעבד יהיה וויניס 3000 939 AMD 1 קשה לי להחליט בין לוח אם DFI NF4 SLI INFINITY ללוח אם של msi MSI K8N SLI Platinum nForce4 מה ההבדלים בינהם פרט למחיר. ה - MSI עולה יותר האם הוא שווה את זה ? 2 ניסיתי ללמוד את נושא הזכרונות ולא הצלחתי אני מחפש זכרונות 2*512 בסביביות 1000 שקל שיתאימו לאובר קלוק עתידי עם תזמונים טובים ( tccd או bh5 לא מבין בזה הרבה ) ddr 400 או או יותר אם צריך. ושיעבדו ב dual
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
למעבד i7 4770 3.5Ghz הקירור Scythe NINJA 3 יספיק? במידה ולא מה כן יספיק? קירור שלא עובר את ה350 ש"ח חריגה של גג 40-50 ש"ח תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום האם ה Aopen AK73 PRO יתמוך ב Athlon XP/Duron morgan ? (הלוח פועל לי ב bus 133)
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
היי איזה לוח אם+זיכרונות+מעבד דרושים בשביל עריכת וידאו HD ב adobe premiere cs4 ו Adobe After Effects CS4 ? אני מדבר על מערכת 32 ביט
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שהלוח תומך בזכרונות DDR2 533 ו667 אפשר לשים לו גם זכרונות של 800 והם יעבדו בתזמונים איטיים יותר? הזכרונות של KINGSTON http://zap.co.il/model.asp?model_id=422092 שווים משהו או שעדיף להשקיע קצת יותר? (אם מישהו מכיר קיט זול יותר של 2X1 זה עדיף) בעקרון אני לא צריך זכרונות מיוחדים או משהו כזה, המחשב מיועד להורדות בלבד, ואולי בעתיד גם להצגת סרטים, אך בטוח שלא למשחקים.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי מחשב קולנוע ביתי מבוסס לוח אם G41M4-F של MSI שבעוונותי רכשתי בלי מחשבה מוקדמת. הבעייה שלי איתו שיש לו רק חריץ PCI יחיד ושהוא לא מוציא sound ב-s/pdif (יש spdif פנימי ואפשר לחפש מתאם, אבל לא זמין באף חנות למרות שהם מפרסמים שיש להם). האם אתם יכולים להמליץ לי על לוח חלופי לא יקר מדי (כמובן שמתאים למעבד core 2 due והזכרונות שלי) שיש לו יותר חריצי PCI ויציאות s/pdif מובנות (יציאות USB נוספות זה יתרון)? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
איזה ראם הכי כדאי לקנות ללוח ASUS מסדרת ה-P4P800!
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
תודה רבה למי שיכול לעזור לי אני צריך לדעת בבקשה אם הלוח אם הזה תומך בכרטיסי זיכרון שעובדים על 2400Mhz, באתר הבית של המוצר רשום שהוא עובד על 2400 אבל יש בסוגריים O.C ראשי תיבות של overclocking ליד האפשרות הזו של מהירות הזיכרון.השאלה שלי האם הלוח מתאים לזיכרון כזה או שהוא פשוט יכול לעשות O.C ל1866Mhz ובכך להגיע ל2400Mhz?הנה אתר הבית של המוצר http://www.asus.com/ROG/RAMPAGE_IV_EXTREME/#overview
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי לוח אסוס P4S800 שעליו יש 3 סלוטים לזכרונות. כרגע מה שיש לי בפועל הוא ככה: סטיק של 512 ו2 של 256 = 1GB סה"כ. אני רוצה לשים 2GB, כלומר 2 סטיקים של .1GB השאלה שלי האם הלוח שלי יתמוך בקונפיגורציה הזו? צירפתי תמונה מהספר של הלוח ששם יש הסבר, רק לא הבנתי סעיף אחד שם - מז"א PC3200 with 32 DDR שהוא תומך רק עד סטיק 1? כי מצד שני רשום שם שהוא תומך ב3200 עד 2 סטיקים. אני רוצה להתקין Corsair CMX1024-3200C2PT 400MHZ - שניים כאלו, האם יעבדו ביחד ללא בעיות? וזה הסעיף שאני לא ממש הבנתי:
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
-
-
בראיון זה עם אריק גיחון מאינטל, אנו מקבלים הסבר על הכלי שהופך את מעבדי Alder Lake לכאלה המתאימים לשלל מערכות הפעלה ומתארי שימוש - ועל האופטימיזציות שנעשו בכדי לדאוג שהם נוחתים אצלנו בכושר שיאלכתבה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
- 1 follower
-
-
כנס CES 2025 נחל בעיקר הצלחה לענקית השבבים כאשר היא מצליחה לקטוף כמה הישגים משמעותיים גם מול לקוחות פוטנציאליים וגם מול אלו שעוברים צד אחרי תקופה ארוכה עם אינטללכתבה
-
- 0 תגובות
- 298 צפיות
- 1 follower
-
-
חברים כבר סיפרתי בעבר שאני רוצה ליקנות מחשב למוזיקה ועדיין לא קניתי כי יש הרבה שיקולים וכאבי רואש,אז בניתי מחשב שהוא ככה: מעבד: Opteron 242 x 2 קירור: Thermalright XP-120 לוח:Tyan S2882G3NR(Thunder K8S וכו......,שלא חשוב. שלחתי ליבואן אחד פה בארץ,הוא אומר לי מה אתה בסדר יש על הלוח סיליקון גרפיק הסאונד שלך יצא חרא,לא הבנתי אותו כול ככך למה. אז משהו יכול להסביר לי? תודה. McFLy תודה אח על ההסבר עזרתי לי כי עכשיו אני בטוח שצדקתי.
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אני משתמש בסנדרה 2005 ורציתי להשוות בין 2 מעבדים ורציתי לדעת על איזה חלקים עיקריים חשובים אני אמור לקרוא בסנדרה (באנגלית בבקשה ;D) א ועוד דבר, שמתי לב שכתוב בחלק של המעבד (processor 1) supproted speed(s תמיכה במהירויות של מה בדיוק? של הלוח במעבד אם או המקסימום אובר קלוק שאפשר לעשות למעבד??
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי ללכת על CORE I5 750 + לוח P55A-UD3 של GA (שתומך בUSB3 וSATA3). השאלה האם אוכל לקבל תמורה טובה יותר לכספי מהצד של AMD? אם כן אשמח לקבל הסבר + מחיר תודה.
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני בונה מחשב HTPC לצפיה בלבד (ללא הקלטה) איזה מעבד עדיף Celeron 2.0GHZ או Sempron 2400plus האם שני המעבדים יחזיקו מעמד עם קירור פאסיבי ? איזה מהיר יותר ? איזה מתחמם יותר ? מה זה אומר שהמעבד TRAY ? תודה לכולם ! שחר.
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את לוח האם הבא: Shuttle AN50R nForce3 150 Athlon 64 Skt754 DDR ATX Motherboard w/Audio, Gigabit LAN, RAID/Serial ATA Retail לא מתאצי אותו בשום מקום בארץ , מישהו יכול אולי לעזור לי ? וגם, איך הלוח אם הזה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
לפני שנה הרכבתי את המחשב (מפרט בצד) וכשניסיתי לעבוד לפי המפרט של OCZ עם CL4, המחשב פשוט סירב לעלות עם 4GB אבל עם 2GB כן. נאלצתי להתפשר ועבדתי עם CL5 ב-4GB עד אתמול. לפתע, ללא הודעה מוקדמת, כשהייתי מחובר לאתר חדשות, המסך השתבש כאילו עוברת סופה אלקטרונית והייתי צריך לכבות את המחשב. כשניסיתי שוב, הוא עוד הצליח לעלות עם הוויסטה ושוב נפל. מאז זה נעצר אחרי 2 בדיקות בביוס ועבר ל-00 והפיתוי לזרוק את העסק לאסלה היה באמת גדול. היום שאבתי אבק והורדתי שני צ'יפים והמחשב עובד כמו תמיד. החזרתי והורדתי את הזוג השני ושוב הוא עבד. יש לי רק שני רעיונות לגבי הבעיה ואני מקווה לשמוע חוות דעת ממנוסים ממני: 1. בעייה בספק הכח? במוצא הספציפי של לוח האם? 2. בעייה בלוח האם מאחר והזכרונות עובדים היטב…
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
זו רשימה של מעבדים שהוא תומך בהם(socket 939 http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us אני חשבתי על זה: AMD ADO4800DDBOX Athlon 64 X2 Dual-Core 4800+ 2.5GHz 1MB Cache Processor מה אתם אומרים? נ.ב. זאת פוסט ראשון שלי
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
באתרים שמוכרים אותו רשום שהוא תומך ב DDR3 (בהרבה אתרים ראיתי את זה): http://zap.co.il/fs.asp?PID=261619329&sog=C-MotherBoard אבל באתר אסוס לא רשום DDR3: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=542&l4=0&model=1690&modelmenu=1 אז הוא תומך או לא תומך? ועוד שאלה - יש לוח אם עם ציפסט G33 שתומך ב DDR3? מצאתי רק עם ציפסט P35..שווה בכלל לקנות לוח אם DDR3?? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום, ב 18/10 Gigabyte הוציאה עדכון BIOS ללוח הנ"ל F7e גרסת BETA. http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-K8N%20Ultra-9_More.htm אבל מה שמעניין שהגרסאות הקודמות F4-F6 "נעלמו" מהרשימה. 1. האם יש למישהו מושג מה מנסים לתקן/להוסיף ב F7e 2. אם "העלימו" את גרסאות F4-F6 מה זה אומר לגביהם (אני משתמש ב F6), האם יש איזה BUG שהם מנסים להסתיר ?? 3. יש מישהוא שהתקין את הגרסא הזאת ספציפית ויודע מה היא משנה ?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
טוב אז החלטתי להעיף את המארז HP PAVILLION P6 שלי ולקנות artec 902 מאוורר וסקסי , ובשל כך אני חייב לקנות לוח אם חדש כי מה לעשות הלוח אם של ה HP הפוך ולא נכנס בשום מקום פרט למארזי HP . אין כוונה לעשות OC או CFX אבל מומלץ לוח אם שתומך אם אפשר אז אני רוצה המלצות ללוח אם טוב לגיימינג נתוני המחשב שלי : בנוסף ספק כוח חדש של seasonic ss-550rt הצרכים שלי הם בעיקר גיימינג , וכמו שאמרתי התקציב הוא 500 - 600 אם יש משהו טוב בפחות גם סבבה
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-