עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אינטל אשרה רשמית: מעבדי הזיאון החדשים שלה (הנוקונה) ישתמשו בסטפינג המחודש E-0 שייצור מעבדים קרירים יותר עם ניהול חשמל טוב יותר, הרחבת 64 ביט עם תאימות מלאה לאחור של 32 ביט - EM64T והNX - למניעת הצפות באפר במעבד שנגרמות ע"י תולעים ווירוסים. כעת שהעסק אושר שמית זה עניין של כחודש, לדעתי, עד שאינטל תאשר רשמית את העניין לגבי הפנטיום 4 הביתיים. מקור: http://www.digitimes.com/news/a20041012A7052.html

2. Started by RazorJunior,

אני מחפש חנות בחו"ל(כי זה זול) שמוכרת ושולחת זכרונות PQI לארץ. ראיתי את הזכרונות ב NEWEGG אבל הבנתי שהם לא שולחים לארץ, ולא מצאתי את הזכרונות ב EBAY. מישהו מכיר? תודה

3. ואין לי במחשב כונן פלופי לעומת זאת בדיסק של ABIT יש לי דריוורים ל SATA מה עושים ? כמו כן בדיסק יש סיפריה DRIVERS ובה שתי ספריות אחת SATA ואחת , V130 SATA DRIVEDISK תודה רבה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  4. Started by MMi,

אני מתכוון לקנות ראם למחשב שלי בארה"ב. הלוח אם שלי הוא Asus P4T ויש לי 2 סטיקים (2*128) של RDRAM שעובדים בDUAL (סה"כ 256Mb) אני מעוניין להוסיף עוד 2*128Mb שגם יעבוד בDUAL. פרטים על הראם מהתוכנה SiSoftware Sandra בקובץ מצורף אשמח לקבל לינקים מאתרים אמינים בארה"ב שאפשר לקנות מהם (לא צריך משלוח לארץ רק משלוח לארה"ב). תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  5. Started by icebreak,

ראיתי באתר של OCZ שהם יצאו בתוכנה חדשה שמבוססת על ה MEMTEST 86 אבל עם שיפורים: http://www.ocztechnology.com/displaypage.php?name=ocz_memtest כפי שניתן לראות היא גם בודקת את ביצועי הזכרון וגם מסוגלת לשנות את ההגדרות של הלוח-אם כדי להשיג ביצועים יותר טובים. מישהו ניסה את התוכנית הזו ? זה עוזר בכלל? I GUESS NOBODY DID//

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  6. אני מחפש לוח אם כמה שיותר קטן שיש בו כמה שיותר דברים כרטיס קול שזה הסטנדרט כרטיס מסך GE-FORCE4 נגיד אבל אני צריך יציאה לTV שיהיה תואם למעבדי AMD אטלון XP תודה מראש

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  7. http://www.theinquirer.net/?article=19400 WHILE ABIT'S K8T890 board is almost ready, we have learned that it might take two more weeks until they ship to reviewers and a little bit later to customers. לפי מה שהם אומרים עוד כ חודש כנראה איזור סוף החודש הלוחות יתחילו להימכר... Retail Nforce 4 Ultra boards should show up at the same time and we expect to see some ATI RS480 motherboards - this will be a hard competition. כנל בקשר ל לוחות ה nforce 4 ו הלוחות מבית ATI rs480 שאומרים כולם לצאת כמעט באותו הזמן... זאת אומרת תחרות כבדה... היתרון לצרכנים מחירים אטרקטייבים ובמחר גדול חיסרון מבחר גדול (שהוא גם ביתרונות ) וקשה יהיה לדעת מה הכי טוב עד שלא יגיעו ביקורות שיעשו השו…

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  8. היי, אתמול ניקיתי את המחשב מאבק. הטמפרטורה הממוצעת לפני הנקיון הייתה 39 מעלות בממוצע למעבד ו 35 בממוצע לצ'יפסט. עכשיו הטמפרטוה במנוחה של המעבד עומדת על 34 מעלות, ובממוצע 37-38. לגבי הצ'יפסט נראה לי שההבדל בין הטמפרטורה לפני הנקיון ואחריו נובעת אולי מהתזוזה של החיישן. השאלה היא כזו: יכול להיות שנקיון באמת מוריד טמפרטורות ברמות כאלה? לא היה כ"כ הרבה לכלוך , והוא די חדש. כולה חודשיים וחצי. אין כבלים מנותקים או משהו, והכל מנוטר בדיוק כמו קודם, אז לא נראה לי שמשהו זז בחיבורים..

• 0 תגובות
    • 418 צפיות
  9. לצוות הפורום שלום יש לי שאלה חשובה שיכולה לחסוך ממני את הסיוט שנקרא WINDOWS XP יש לי לוח שתומך בהיפר טארדינג - שהיה לי XP ראיתי שפתחתי את הTASK MANGER ראיתי 2 רופליקות של המעבד מה שאומר שזה תומך בהיפר טארידנג השאלה שלי אך אני יכול ליישם את זה בווינדוס 2000 שזה יעבוד בהיפר טרידינג אני די מבין בתחום של המחשבים ככה שאל תפחדו להציע גם דרכים מסובכות בתודה ניב טולדנו

• 0 תגובות
    • 401 צפיות
  10. מצטער שאני פותח דיון שני ביומיים, אבל אני חייב את התשובה ממש דחוף :-\ אני כבר כמעט סגור על הזכרון הזה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1570 (כמובן שני סטיקים), ואז פתאום נזכרתי שלכל זכרון של גייל יש גם דיואל צאנ'ל קיט שיענו זה ניים שמגיעים באותה קופסא וכל זה... (יש לי כרגע כזה דבר, גולדן דרגון...). נכנסתי ללוג'יק, וראיתי את זה: אותו זכרון, רק מגיע בקיט. http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4044 סבבה אני יודע שגם שני סטיקים של הזכרון הראשון יעבדו בדיואל. אז למה השני יותר יקר??? יכול להיות שאני טועה ושניים מהראשון לא יעבדו בדיואל? הלפ=\ ועוד שאלה רק כדי להיות בטוח (הכל דברים שאני יודע אני רק רוצה שלא תהיה איזה הפתעה לא נעימה): אין מצב שמעבד פוגע בביצועים …

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  11. Started by הדר,

שלום לכולם, בזמן האחרון כאשר אני רוצה להריץ תוכניות מסוימות אני מקבלת הודעה שאין לי מספיק זכרון וירטואלי. גם כשאני עובדת ברקע עם התוכנית cachman ומבקשת ממנה שתעשה לי recovery לזכרון - המצב לא משתנה. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  12. שלום כפי שרובכם יודעים קניתי לוח בשם MSI 925X Neo Platinum ומארז כפי שראיתם בכותרת בשם Thermaltake V8000A . עכשיו אני לא מבין איך לחברו ללוח האם אין חיבורים מתאים בכלל שימו לב... קודם כל את זה לא הבאנתי בכלל לאיפה לחבר...: אלה לא הבאנתי איך לחבר ואיפה בידיוק...: והכי הכי חשוב מה שבאמת אם אני לא אחבר אותם המארז לא שווה כלום זה ה-USB ו-IEEE1394 זה את אלה: עכשיו שימו לב מה אני אמור באמת לחבר וקיבלתי עם הלוח: אם תשימו לב שחיבורי המארז של ה-USB AND IEEE1394 שונים מהחיבור של החלק שאני אמור לחבר... הוא מלבן כזה עם 9 פינים ולעומת זאת הכבל של המארז שונה הוא 4 פינים בשורה כזאת.. אני לא מבין מה לעשות איך בידיוק אני מחבר אותם חשבתי שיש עוד איזה תוספות על הלוח בשביל דב…

• 0 תגובות
    • 407 צפיות
  13. Started by IG,

לפני כמה זמן גיליתי שאם מקישים על CTRL+F1 בביוס נפתחות אופציות חדשות למשתמש... כמה מהן בלי הסבר על מה הן עושות. אני העתקתי את האפשרויות כולל כל האפשרויות פעולה שיש. אני צריך הסבר מה כל דבר עושה ולמה הוא טוב. הביוס שיש לי זה הדיואל ביוס גירסה F3. advanced BIOS features: interrupt mode- PIC/ APIC HDD S.M.A.R.T capability- enabled/ disabled advanced chipset features: fast command- normal/ fast/ ultra Dram timing- manual/ auto Dram CAS latency- 1.5/2/2.5/3 bank integrleave- disabled/ 2 bank/ 4 bank precharge to active (trp)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t active to precharge (tras)- 6t/ 7t/ 8t/ 9t active to CMD (tred)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t Dram burst length- 4/8 Dram queue depth- 2 l…

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  14. תודה.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by fantax,

שלום רציתי לדעת האם הלוח Abit AV8 Via K8T800 Pro 939 במחיר 677 ש"ח הוא טוב (זה הכי זול שמצאתי). תודה

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  16. כל מיני אוברקלוקינג והשוואות עם לוחות אחרים... חוץ מזה http://www.bit-tech.net/review/362/ את זה כבר ראיתי טוב תודה למי שעוזר...

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  17. Started by tazmnia,

אנשים יש לי לוח אם של ARISTO מסוג AM-639BX-S ואני לא מוצא עדכון מתאים בחיית תעזרו לי פה

• 0 תגובות
    • 396 צפיות
  18. היי, בהמשך לזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=94242.0 (בקצרה, הזיכרון שלי עובד על פחות ממה שהוא אמור לעבוד) חיפשתי באינטרנט איך מגיעים לתזמוני זיכרון בביוס שלי (זה מוחבא, צריך ללחוץ Crtl+f1...) בכל מקרה, שהגעתי, מצאתי הרבה יותר מה4 אופציות... אשמח אם תאירו את עיני בקשר אליהם! כמובן יש לקבוע את הCL, וחוץ מזה: tRC tRFC tRCD tRRD tRAS tRP tWR tWTR tRWT tREF כמובן שכתוב ליד כל אחד את השם המלא, אבל לא היה לי כוח להעתיק... השאלה שלי זה למה לעזעזל יש לי כל כך הרבה אופציות שאף פעם לא ראיתי בשום תוכנה שאמרה לי נתונים על הזיכרון שלי, האם כדי לי לנסות לשנות גם אותם ומה הם ה4 הרגילים תודה עריכה - ועוד שאלה כללית האם כל ערך תלוי רק בעצמו או גם בשאר? כלומר (למען הפי…

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  19. Started by G-BOY10,

אני לא מתכוון לבצע אוברקלוקינג ואם זה חשוב אז אני מתכוון לקנות שני סטיקים של 256 מהירות 400 MHZ

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  20. Started by tom123,

יש לחבר שלי לוח אם שרשום P4V845 SERIES V845ED2+ עכשיו פירמטתי ואני לא יודע מה צריך להתקין איזה כרטיס קול וכל זה תעזרו לי למצוא פרטים עליו ודרייברים..

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  21. אינטל מקווה כבר בשנה הבאה להציג את הקפיצה הבאה בטכנולוגיית המעבדים, והפעם ירידה מ 90 ננומטר ל 65 ננומטר, צריכת מתח נמוכה יותר (1V בלבד ?) וכמובן פחות חום... אולי הפעם הם לא ידפקו את התהליך כמו בפרסקוט..... http://www.digit-life.com/articles2/intel-65nm/fullarticle.html

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  22. Started by ras81,

שלום הרכבתי מארז חדש עם אותו לוח אם שלכתוב בחתימה שלי עכשיו הכל עובד בסדר חוץ מהעובדה שכל הזמן מופיעים מספרים שהמשמעות שלהם לפי היצרן היא "RESERVED" - מה הכוונה? זה תקין? מה לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 436 צפיות
  23. Started by IAD,

אומרים שיש בעיות כי הוא לא מזהה את המעבד ויש צורך לעדכן את ה- BIOS שיתמוך בליבה החדשה (90) וזה ניתן רק עם מעבד 3500 או 3800 . אם משהוא כבר קנה או התקין אשמח לדעת.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  24. אני עומד לקנות מחשב חדש עם מעבד AMD Athlon 64 3200 (939-pin) BOX. בהתחלה חשבתי על ה Abit AV8, אבל מתברר שהוא אינו תומך בליבה של המעבד וצריך עידכון ביוס - בלאגן שאין לי ראש אליו. פנדס הציעו לי את הלוח הבא בתחליף; Giagbyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra chipset. אני רק רוצה לדעת: - איך הביצועים שלו, ביחס ל Abit AV8 וביחס למחיר (בסביבות ה 850 ש"ח).? - האם הוא תומך במעבד? * לתשומת לבכם, אני לא מתעסק באוברקלוק. .תודה

25. אורח praetorianster
    Started by אורח praetorianster,

אני מחפש כרטיס נורמלי לא "מייד אין אינדונזיה", במחירים סבירים, בארץ של איזה 128 או 256 ואפילו 512.. שאני אדע את המחירים ומאיפה קונים תודה (:

• 0 תגובות
    • 503 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.