מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן oc וקונה כמה חלקים ביניהם זיכרון. איזה זיכרון יתן לי ביצועים יותר טובים? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1654 או ה-adata viesta ddr4000 שהוא יותר זול אגב.. מה דעתכם? הרי נראה לי שאצלי עדיף latency כמה שיותר נמוך ולא כמה שיותר מגה הרצים....?
-
- 8 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 1000 מהצ עם 256 זיכרון ולוח אם אין לי מושג איזה כי אני לא מבין בכל הנושא של מותגים בחומרה אם אתם יכולים אני צריך שתעזרו לי להרכיב את השילוש הקדוש אבל משהו שיחזיק לי להרבה זמן ושלא יהיה יותר מדי יקר כי אני גם קונה כרטיס מסך חדש (כנראה TI 4200) במפרט המעבד חייב להיות 2.4 ghz תודה נועם
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
יש לי את שאר הרכיבים החלקים אמורים (נכון לעכשיו לא משתדרג) להתחבר ל9600GT של ג'יגביט, אמור להריץ משחקים בצורה טובה (לא מעולה לא משתלם לי להשקיע הרבה כי אני לא משחק בכמויות) מה כדאי לי לקנות והאם כדאי לי לחכות לסוף החודש הבנתי שתהיה ירידת מחירים, הבעיה שמצאתי קונה לחלקים של המחשב הקיים והוא רוצה שמחר אני אשלח לו אותם לכן אני צריך לקנות חלקים בימים הקרובים כדי לא להתקע בלי מחשב, חשוב 4 ג'יגה זיכרון (או סטיק אחד של 2 אם התקציב לא יעמוד), רצוי DDR2 800.. אין לי בעיה לקנות גם חלקים יד שניה במצב טוב אם זה יתן לי ביצועים טובים יותר אחרי 2 מחשבים של AMD אני מעדיף הפעם לעבור לאינטל תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה לא כל כך חדש ואפילו נחשף כאן בפורום (כסקופ עולמי אולי) אבל מי שזומם לקנות SLI של אסוס כדאי שיידע שתוך ימים ספורים יצא לוח חדש לשוק: מקור התמונה: http://216.239.39.104/translate_c?hl=pt-BR&ie=UTF-8&oe=UTF-8&langpair=fr%7Cen&u=http://www.clubic.com/t/screenshot120212.html&prev=/language_tools האשכול המקורי שגילה את הלוח: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=109033.0
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי מחשב מבוסס פנטיום CORE DUO 6400 אני רוצה להתקין בו זיכרון 2GB אני בעיקר מבצע עבודות עיבוד גרפי {פוטושופ וכדומה} המחשב לא משמש למשחקים כלל איזה סוג זיכרונות מתאימים לצרכים שלי? מה חשוב שיהיה בהם ומה לא חשוב לצורך שלי? תודה
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי Hynix Original 4GB DDR3 1600 x2 (במצטבר 8GB). אני מעוניין להוסיף עוד 4GB RAM למחשב, השאלה היא: האם בשביל להוסיף עוד זכרון RAM, אני חייב את אותו הסוג הקודם? או שזה הולך לפי התדר? אשמח לקבל המלצה לזיכרון טוב שלא יעשה לי בעיות, תודה
-
- 14 תגובות
- 20.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מידות הלוח 10.4 * 10.5 אינטש או על איזה לוח מתאים תודה
-
- 7 תגובות
- 525 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אשמח לעצה. ברשותי מחשב יחסית ותיק עם 8 ג'יגה זכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE (2 סטיקים) ולוח אם: GA-H77M-D3H Gigabyte אני רוצה להוסיף עוד 8 ג'י'גה למערכת (על מנת להגיע ל16 סה''כ). האם יש מניעה בדרך ההוספה\חיבור? אני זוכר שהיה את כל נושא ה dual ddr שסטיקים היו צריכים להיות מחוברים בזוגות זהים וכ''ו. מה ההמלצות היום? ואשמח כמו כן להמלצה ספציפית על זכרון, מעדיף מ TMS
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש זכרונות של 1ג'יגה דידיר 2 667 mhz .. לא בישביל אוברקלוק !!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של 965P-DS3 עם זוג קיים של 1*1 twinmos twister וברצוני להוסיף עוד זוג סטיקים של חברה אחרת שיעבדו גם כן כDUAL CHANNEL. הלוח תומך ב4 חריצי הרחבה לזיכרונות. ואם אני לא טועה עד 8 ג'יגה זיכרון. האם זה יהווה לי בעיה השדרוג? או שזה יעבוד? תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
בגלל חוסר המקצועיות שלי סמתי הרבה משחה טרמית מקודם ..... וחלק נפל לפין אחד ממש סתום . אני לא יודע אם מעבד יכול להיכנס עכשיו שיש משחה טרמית ב4 פינים בסוקט... המעבד עדיין יוכל להיכנס?.. תודה.
-
- 12 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אהלן מתי מגיע סאן דייגו ווניס לארץ? סאן דייגו זה 1 מגה קאש וווניס זה 512K נכון? איזה דגמים יהיו לכל ליבה? (יעני 3000+,3200+.....) המחירים יעלו?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת של הרבה אנשים לגבי מה שכתוב כאן. אני צריך לדעת אם זה באמת נכון ומדויק, ואם אפשר לסמוך על זה. המעבר ל-65 ננומטר, עדיף מתהליך הייצור של-90 ננומטר מהסיבות הבאות: הקטנת רוחב המעגל מקטינה את ההתנגדות לזרם החשמלי. כתוצאה מכך, מתאפשרת הולכה באמצעות מתח נמוך יותר, וצריכת החשמל של המעבד מצטמצמת, כמו גם החום שהוא פולט. לחילופין, ניתן להזרים יותר חשמל ולהאיץ את מהירות השעון, בלי פריצה של מעטפת הטמפרטורה וההספק המקורית. במילים אחרות: מזעור הליתוגרפיה מאפשר להאיץ את המעבד בלי שיתחמם יותר מדי או יצרוך יותר חשמל.הקטנת רוחב המעגל גם מקטינה בהכרח את פרוסת הסיליקון עליה המעבד מודפס. במעבר לטכנולוגיית ייצור חדשה, קטנה פרוסת הסיליקון בריבוע היחס בין רוחב המעגל הקודם לרוחב ה…
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה : http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=30&l4=0&model=176&modelmenu=1 מותקן לי שתי חתיכות של 512 3200 (200mh) , האם אני חייב בדיוק אותו דבר , ועד כמה אני יכול לשים זיכרון . לוח האם : With Intel's 875P chipset and ASUS Intelligence features, the P4C800 is both smart and powerful. Other excellent specifications include dual-channel DDR, 800MHz FSB, AGP 8X, Hyper-Threading Technology, and Gbit LAN. Intel 875P chipset Leveraging the Intel 875P chipset to support 3.2 GHz+ P4 CPU on 800MHz FSB, Dual DDR 400 memory, Intel Hyper-Threading Technology, Intel Performance Acceleration Technology, and a full-range of advanced features,…
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
ישנם זכרונות זהים בנפח ובשם כמו DDR400 כאשר ההבדל בינהם הוא בקצבי העבודה מבחינת דפקי שעון. האם בלוחות אם ישנה מגבלה מבחינת תמיכה במהירות קצבי עבודה של הזכרונות, או שכל לוח יכול לעבוד עם זכרונות הכי מהירים שקימים. במילים אחרות בבנית מפרט אפשר לקנות זכרונות מאד מהירים או שמקצב מסוים זה יהיה בזבוז כסף.
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב פשוט, לצורכי אינטרנט/וורד זהו (לא נראה לי שישחקו עליו) יש הצעה למחשב קומפלט עם לוח NFORCE2 - או קיי לא של יצרן מכובד (CHAINTECH) אבל לא איכפת לי שאלתי היא.. איך הכרטיס מסך GF4 ONBOARD ? כלומר אם משווים אותו ל-GF4 רגיל (אם אני לא טועה הוא מדגם GF4 MX 440) אני יודע שהוא עובד בשיטת MEMORY SHARE , לא איכפת, רק סתם רציתי לדעת איך הביצועים כי אני לא מוצא השוואות בין כרטיס רגיל לבינו.. תודה ליאור
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אםGigabyte GA-7S748 עם שלוש כניסות DDR. בשתיים מהן יש לי PC3200 256MB DDR ואני רוצה לקנות זכרון לכניסה הפנויה. האם אני יכול לקנות זכרון של ג'יגה? חצי ג'יגה? או ששני הכרטיסים האחרים מגבילים אותי לכרטיס נוסך של 256? תודה
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי 4 כרטיסי זיכרון שני כרטיסים של 1gb כול אחד שני כרטיסים של 2gb כול אחד שני הכרטיסים של ה-2gb כול אחד עובדים על מהירות של 1066mhz למרות שאמורים לעבוד על 1333mhz שני הכרטיסים של ה-1gb כול אחד עובדים על מהירות של 1333mhz כמו שצריך מדובר בזכרונות ddr3 של ocz וכול הכרטיסים הם מאותו הדגם בדיוק רק ההבדל היחיד הוא בנפח שלהם. מה הבעיה פה?
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי, לפי נסיון העבר שלכם מתי לדעתכם תיהיה ההוזלה בפועל בחנויות פה בארץ. אני מעוניין לקנות את הe8400 שעולה בערך 1000 ש"ח. האם בתאריך קרוב צפויה להיות ירידה במחיר שלו? או שאין טעם לחכות ואני כבר יכול לקנות אותו עכשיו? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג מ 3770K לכיוון ה 5930K ולפלטפורמת ה DDR 4, אני עם GTX 980 האם אני אחוש בהבדל במשחקים או בעבודה כללית?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אהלן חברה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אך הלוח שלי לא תומך בPCI-E,חבר שלי המליץ לי לקנות את הלוח הזה asrock 775Dual-880Pro שיש בו PCI-E והוא עולה 250-350 שקל,מה אתם חושבים על הלוח הזה? הוא יותר טוב מהלוח שיש לי עכשיו (חוץ מהעניין של הAGP)? יש עוד לוח מומלץ בטווח מחירים הזה? הוא מתאים לשאר חלקי המחשב שלי? מפרט בחתימה. בתודה מראש,דן.
-
- 12 תגובות
- 891 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=183994&sid=10
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שבת שלום לכל עם ישראל! יש לי שאלה לעם... איזה לוח אם הכי כדאי לי לקנות בשביל AMD 2500 שהמחיר שלו לא מופרז (מקסימום 600 שקל)? אני לא רוצה כרטיס מסך משולב... רק כרטיס רשת וUSB כמובן! בעקרון לא משנה לי אם יש או אין כרטיס קול משולב... זה ממש לא משמעותי לי. אני גם לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג או משהו כזה... אני פשוט צריך לוח אם עמיד וטוב! תודה לכל העונה!
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
לא ברור באיזה מהמעבדים החדשים הוא תומך ובאיזה לא! כיום הוא על D920, השאלה מה מתאים לו עוד כיום, והאם יש תמיכה במהירות באס של 1333.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-