מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
*אם זה לא מתאים לכאן תגידו לי ואני אעביר. מה שיש לי כרגע: מעבד: q6600 quadcore לוח אם: asus p5kc זיכרונות: 3gb ddr2 כרטיס מסך: nvidia geforce 9800 gtx כרגע הלוח אם שלי הוא בלי כרטיס מסך onboard ותומך ב- זיכרון עד 3gb ddr3. המטרה שלי (אם אפשרי) היא לקנות לוח שתומך ב- usb3, שכולל כרטיס מסך onboard ותומך גם בזכרונות די די אר 3 1600 12+ גי'גה. כרגע הכרטיס מסך שלי הוא בעל שתי יציאות dvi, אני מעוניין לחבר למחשב 2 מסכי מחשב + טלוויזיה hd אם זה אפשרי לאפשר גם אות מכרטיס המסך ומכרטיס מסך Onboard (לפי מה שקראתי זה אפשרי) אז : אני צריך לוח אם שתומך ב- q6600 ובכל מה שרשמתי + 12gb+, זיכרון ddr3 1600. אם לא אז אני אצרף עוד כרטיס מסך שיעבדו שניהם ב- sli. -התקציב שלי הוא סביב ה-…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הI5 הוא מצויין לגיימינג אבל אין לי מושג לגבי זיכרונות ולוח אם. התקציב שלי לשלושת הדברים הללו הוא 2000 שקלים פלוס מינוס. הרבה תודות
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה כאשר אני מחליף לוח-אם אזאני צריך לפרמט את הכונן הקשיח שלי ביגלל שיש לי windows 7 מקורי ואני לא רוצה שיהיה בעיות של אי מקוריות כאשר הוא יגיד לי שה windows לא מקורי גם אני צריך לפרמט איזשהו רכיב אחר אשמח לדעת
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר בלוח של ג'יגה בייט P67A UD3 B3 קצת זמן פנוי וקצת משעממם אז חשבתי לעדכן גרסא מישהו יכול להזכיר לי איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי חבר'ה, לא יודע למה זה כל כך קשה אבל אני לא מצליח למצוא מאיפה להוריד דרייברים ל: לוח אם intel blkdh67clb3 cold lake מעבד intel core i5-2500 tray אני רוצה לפרמט את המחשב ושהדרייברים יהיו בהיכון על אחסון נייד, כי פעם שעברה בלי דרייברים לא היה לי אינטרנט. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהתחשב במחירים הזולים וכו' האם יש בכלל הצדקה למחשב שרובו GAMING?! אפילו בראייה לעתיד? האם 2 כפול 8 מספיק, לעומת 4 כפול 8, האם ה 32 נותן איזה שהוא משהו או לא יודע מה??
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
צריך המלצה ללוח אם למחשב חדש שיתמוך במעבדים החדשים וגם עד 32 ג'יגה ראם והרבה חיבורים באיזור 500-600 שקל. עדיף של ג'יגבייט תודה
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות זכרונות חדשים למחשב בחנות שיש לה סניף בפתח תקווה כרגע אני לא יודע איזה זכרונות לבחור יש מבחר עצום אשמח לעזרתכם המפרט שלי הוא וינדוס 8 לוח אם DX58SO Intel מעבד i7 920 כרטיס מסך Radeon 8200 אם צריך פרטים נא להגיד תודה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לפי מה שאני מבין, בגירסת ה- S נקבל מעבדים שחמים ב- 20 מעלות פחות (TDP), אם כי על חשבון הביצועים (טורבו אותו דבר, 10% פחות ב'שוטף'). מכיוון שאני מעוניין במעבד שאינו מתחמם יותר מדי - האם כדאי לי לחכות שגירסאות ה-S יגיעו לארץ? כלומר -- האם בגירסאות אלו באמת נקבל טמפ' נמוכה משמעותית? קישורים נלווים:http://en.wikipedia.org/wiki/Haswell_(microarchitecture)#Desktop_processors
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
לוח Z77-D3H ביוס אחרון יציב הוא F18 . לא כולל תמיכה בפונקציות מתקדמות של ווינדוס 8 , FAST BOOT , וגרסאות FIRMWARE ישנות של האודיו והרשת (אני מניח עוד דברים כמו הmicrocode אבל עם האודיו ספציפית יש התקדמות בשדרוג). כל הדרייברים באתר כמובן ישנים מאוד , לא טורחים לעדכן אותם. ביוס בטא קיים F19g באתר , ולא ברור לי למה, אבל אם רוצים את הבטא האחרונה, צריך להוריד אותה מפורום tweakdown שיש שם עובד של ג'יגהבייט שמפרסם ביוסים בטא. לא משהו מודלף , וגם לא טרח לרשום אזהרה שאלו ביוסים לא גמורים או משהו , אז זה אכן המקור להוריד את הביוס בטא האחרון אני מניח . הF19 למיניהם , לא שומרים חלק מההגדרות . אצלי כל הזמן הזכרון עובד על XMP, גם בלי שאפעיל אותו , אי אפשר להזיז שום הגדרה של הזכרונו…
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
זה המחשב: http://www.msi.com/product/nb/M520.html#?div=Specification ולעניין החשוב(הזכרון), כך כתוב שם: Two SO-DIMM Sockets for expansion up to 2GB support DDR 200 / 266 / 333 SDRAM ראיתי את המוצר הזה(איביי): http://goo.gl/PpmQz לכאורה המוצר מתאים למחשב, למיטב הבנתי. כל אחד יהיה על שקע משלו ומקסימום 2 גיגה כמו שכתוב. כמו כן, ניראה שזה ddr1 (שלחתי למוכר שאלה בנידון) וגם המהירות תואמת למה שכתוב כאן למעלה. אני מבקש אישוש או הפרכה למחשבתי, כי אני מעוניין לקנות את המוצר הזה. אגב, כרגע יש למחשב הזה רק 512 מגה, כך שזה יהיה אחלה של שדרוג :-). תודה רבה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח אם ישן יחסית - K9N6PGM2-V2 http://msi.com/product/mb/K9N6PGM2-V2-FOR-EUP-v2-2-.html#/?div=Basic ומותקן לי עלו 4G של זיכרון (2x2G) של DDR2 88Mhz עכשו אני נואשות זקוק לזיכורן נוסף, אבל אני רוצה לעשות את זה במינימום כסף, בלי להחליף לוח אם ומחשב.. הבעיה שיש ללוח אם רק שני סלוטים, מה שאומר שאני חייב לקנות שבב של 4G ואני לא מש מוצא שבב של DDR2 800Mhz 4G (שבב יחיד) (כתוב שהלוח אם תומך ב - DDR2 667/800 SDRAM , max 8GB ) אשמח להמלצות של זכרונות שאני יכול להוסיף (כידי שיהיה לי לפחות 6G) בנוסף לא ברור לי, האם אני יכול להוסיף זכרון עם תדירות גובהה ממה שהלוח תומך? והאם הוא יכול לעבוד במקביל עם שבב בתדירות שונה? (לדוגמא שיהיה לי אחד של 2G 800 כמו שיש עכשו + אחד …
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני שואל זאת בתור לקוח שמתבלט בעצם, למה לא לקחת לדוגמא לוח אם של אינטל? הרי בוא נגיד ש99% מהאנשים לוקחים לוחות של Gigabyte ? למה ככה? אינטל לא מספיק טובה לייצר לוחות? כי אני בקושי רואה מחשבים שיש עליהם לוחות של אינטל... אשמח לתשובה מפרטת
-
- 36 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם לוח DB75EN יתאים למעבד I5-3350P תודה
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
כמו גם בדור הקודם שהמעבד החזק ביותר לשוק הנמוך היה G-860. הG-870 גם לא נמכר בארץ... אגב בדור הנוכחי, האסוול יש סידרה מקבילה??
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מחשב עם 8GB של זיכרון בשני סטיקים. האם יש בעיה להוסיף לו שני סטיקים של 8GB כל אחד כך שבסוף יהיה לו 24GB ? בהנחה שהמפרט של כל הזכרונות דומה (מבחינת מהירות, latency וכל זה), האם יש בעיה עם זה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש מצב שהלך לי הלוח אם, P55-UD3 , יש לי מעבד I7 860 שלא בא לי לזרוק לפח, אני לא מצליח למצא לוח אם שיתאים לי כי החנויות כבר לא מחזיקות, ראיתי ב EBAY את ה P55-UD6, ואני לא יודע מה לעשות, אז כמה שאלות ברשותכם.. האם יש מעבדות שיכולות לתקן את הלוח אם שלי? אין לי מושג מה הבעיה, זה התחיל בתקיעות בלי קשר לכלום והמשיך שהמחשב לא עלה.. ניתקתי את כל החיבורים למינימום כדי לבדוק אולי ממקום אחר אבל לא.. אשמח לעצה
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אהלן חברים, המון זמן לא התעדכנתי, מעניין אותי לידע כללי מה ההבדלים בין הפלטפורמה החדשה לישנה? אני יודע גוגל וזה אבל התעצלתי קצת, לחץ גדול של עבודה בזמן האחרון תודה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אני בוהה כבר עשר דקות בשני הלוחות הנ"ל ולא מצליח להבין מה ההבדל בינהם חוץ מזה של GA-H87-D3H יש שני USB יותר. שני הלוחות בדיוק באותו מחיר. אשמח להבהרה. תודה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4491#ov http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4492#ov
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחי יש מחשב שמותקן עליו 4.00GB זיכרון RAM אבל כשאני נכנס למערכת דרך לחיצה על קליק ימני על מחשב, מופיע כי רק 2.50GB ניתנים לשימוש, מערכת ההפעלה היא : Windows 7 Professional 32Bit, וידוע לי שבמערכת 32 סיביות הגודל המקסימלי של RAM הוא 3.25GB, אבל למה רק 2.50GB ניתנים לשימוש ולא כל ה-3.25GB? סיבה : כדי שהמחשב יוכל לפעול מהר יותר, ולמימוש טוב יותר למשחקים. תודה רבה לעוזרים !
-
- 32 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כל הפוסט הזה קצת מביך אז אני אכתוב אותו זריז. אוקיי, אז שידרגתי את המעבד הפרהיסטורי שלי למעבד מיושן מצאתי את ה-phenom X4 9550 במחיר זול, והחלפתי בו את האתלון 64 3500+ הגריאטרי שלי (בשעה טובה). הפינים נראו ישרים ותקינים, אז ניקיתי אותו יפה, איפסתי ביוס בלוח, הנחתי בתושבת (טיפה התנגד בהתחלה אבל שכנעתי אותו בעדינות), מרחתי משחה תרמית איכותית והדלקתי את המכונה (על הדרך ניקיתי מארז וסידרתי את הכבלים שהיו מבולגנים בצורה מזעזעת). עד כאן שלב ההתקנה הפיזית, עבר בהצלחה רבתי ועכשיו לשלב התוכנתי: יש משהו שאני צריך לעשות בנוסף? מותקן ווינדוס 7 64 ביט. תודה למי שיסייע
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הדרוג? http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-cpu-review-overclock,3106-5.html הפנום הקשישים מדורגים גבוהה ומומלצים כקניה המומלצת עד 100$ http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-cpu-review-overclock,3106-2.html מעודכן ל16/5 למה הi3 2120 מדורג 3 דרגות מעל הg2020? לא נראה לי ht עושה כזה הבדל
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
- 1 follower
-
-
כנראה שנשרף לי הלוח אם הישן MSI Patinum x48c ולכן אני זקוק ללוח אם חדש.. המפרט שלי הוא: מעבד: Q9300 ספק: 570W (לא גנרי) כרטיס מסך: HD4870 אבל מתכנן לקנות גם חדש בעתיד... זיכרונות: DRR2 עם אופציה ל-DDR3 בעיקרון רק את המעבד והספק אני לא מתכנן להחליף השאלה שלי אם הלוחות אם החדשים תומכים במעבד שלי או שאני צריך לחפש לוחות אם ישנים? התקציב בסביבות ה-400 500 ככה
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין זכרונות DDR3 במהירות 1600 לבין זכרונות במהירות 2000 למחשב שמיועד למשחקים כבדים? מה זה XMP? האם הוא משפר ביצועים בזכרונות? ואם אני לוקח לוח אם עם צ'פסט Z87 וזכרונות במהירות 2000MHZ אבל לא עושה OC למעבד אז עדיין הזכרונות יעבדו עד 1600MHZ? תודה!
-
- 10 תגובות
- 894 צפיות
-