עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Nirro,

מחפש לקנות. http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=812&l4=0&model=2579&modelmenu=1 תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ???????????????????????????????????????????????

• 13 תגובות
    • 649 צפיות
  3. שלום לאחרונה הוספתי זיכרון למחשב ועכשיו בזמן משחק או שימוש בישומים דורשי זיכרון לאחר זמן מה המחשב פשוט מפסיק להגיב ונתקע בשימוש יומיומי כמו אינטרנט, אופיס המחשב עובד בסדר גמור ואין בעיות הזכרונות שהיו לי: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum הזיכרונות שהוספתי: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=260 לוח האם: msi p35 neo בלוח האם תזמון הזיכרון מוגדר על auto מעבד: e6550 המחשב לא נמצאה ב - OC הרצתי בדיקה עם memtest והבדיקה עברה בהצלחה מישהו יודע מה הבעיה? אולי צריך להגדיר את תזמון הזיכרונות באופן ידני (לאיזה ערכים???) עריכה: מערכת ההפעלה win xp home 32bit תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by EpoXi,

שלום, אני מחפש רשימה השוואתית של מעבדי AMD מול INTEL החל מ AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3600+ אני מתכוון לרשימה של כל מעבד והמקביל לו בחברה השניה כמו שיש עם הכרטיסי מסך בפורום כרטיסי מסך. תודה רבה, דניאל.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  5. Started by yotam.m,

האם יש מתאם כזה? איפשהו?. לא בפרט בארץ אלא האם קיים דבר כזה בכלל או מבחינה חשמלית\אלקטרונית זה לא אפשרי להרכיב דבר כזה? למי שלא הבין את הכותרת הכוונה היא למתאם מVGA לSVIDEO או RCA,PL איך שלא קוראים לחיבור הזה שמתחבר לטלויזיה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Alex89,

שלום לכם נכבדי, יש לי לוח אם Gigabyte GA-G33M-S2L עם כ.קול פגום. עריכה: לא משנה מה אני מחבר לכ.קול לא יוצא ממנו קול. אני מניח שהוא נידפק. זה התחיל עם בעיות בכניסות/יציאות שמע קידמיות שלא עבדו טוב ואז עבר לבעיות בכ.קול המובנה. האם זאת יכולה להיות בעיה בלוח אם שתתפשט לכולו וכולו ידפק בסופו של דבר? האם שווה להחליף לוח אם בגלל דבר כזה? אם כן, איזה לוח אם יתאים במקומו? מפרט המחשב: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz Corsair DHX 2x1GB TwinX DDR II 800MHz CL4 WD 160GB Midi Tower ATX 7001 + PSU 450W צורב DVD במידה ואני יקנה שתי כ.קול אחד שיליף את הפאנל הקידמי (כ.קול USB) ואחד שיחליף את הראשי, האם שניהם יוכלו לעבוד במקביל?

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  7. בחרתי לקנות את הכרטיס מסך של MSI דגם GeForce 4 Ti4400 אם אני יקנה גם לןח אם של MSI האם הכרטיס מסך יעבוד בצורה הכי טובה? יש קשר? אם לא ...אז על איזה לוח אם אתם ממליצים עד 900 שח?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by avinatbezeq,

מבקש המלצה ללוח אם ולזכרונות למעבד i5-750. אני מעוניין לשים 16GB על לוח האם. אין OC. מחיר פחות חשוב - הכי חשוב איכות יציבות. המחשב יכיל גם שלשה דיסקים - שניים עליהם מערכת ההפעלה ב-RAID-0, ועוד אחד של טרה או שניים לגיבוי. ייתכן גם שבנוסף יהיה SSD, אבל לא בטוח.

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  9. Started by 2130TOMER,

מה אתם אומרים על הלוח הזא :GigaByte GA-P35-DQ6 Chip שווה ליקנות ?

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  10. Started by Tzion,

אני מתכון לקנות אחד מהלוחות האלה למעבד AMD1800 (כידוע של גיגהבייט), ורציתי לדעת מה ההבדל בינהם. איזה לוח עדיף ואני לא רוצה שיהיו לי בעיות על G4 TI 4200 שאני אשים... אז מה שונה בין שניהם?? והאם ההבדל הוא משמעותי?? תודה מרגל

• 40 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. Started by SpiritKnight,

לאחר המכה שחטפתי היום מנייס-1, יש לוחות תומכי PC2700? ז"א, שעובדים ב666MHZ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by kwan,

קראתי באחת מהתגובות כאן שיש מדריך לבניית יציאת TVOUT בשאלות נפוצות . לא מצאתי .. האם מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור או אפילו מדריך אחר . אני מקווה שזה לא מסובך לבנות יציאה כזו . תודה מראש לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  13. עוד לא שמעתי כל רשרוש למעבד AMD שולחני שיתחרה מול 4770 או דומה לו

14. Started by TrancEnergY,

שלום... אני קונה בימים הקרובים מחשב חדש המעבד יהיה E6600 כמו כן כרטיס המסך המיועד הוא 8800 GTS השאלה שלי איזה לוח אם יתאים לו מדובר במחשב למשחקים בתקציב עד 8000 שח כמו כן איזה ציפסט עלי לבחור 975X או P965

• 13 תגובות
    • 740 צפיות
  15. המחשב שאני (אח ששלי ליתר דיוק) קונה מיועד למוזיקה, יש לו גם כרטיס קול מקצועי. תמליצו לי על לוח אם אמין וחזק בתקציב של עוד 800 שקל

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מספר חודשים אחרי שראינו את מוצרי ה-APU השולחניים של מפתחת השבבים האדומה הופכים זמינים בגרסאות בלעדיות ליצרניות של מערכות מורכבות - בקרוב גם הצרכנים הביתיים הממוצעים יוכלו ליהנות משמונה ליבות Zen 3 שיפעלו ללא דרישה לכרטיסי מסך חיצוניים שעולים הון תועפות בעידן הנוכחילכתבה

17. שלום בלוחות 965 המחלק הוא 2 שזה מאוד נוח לOC, לאחרונה יצא לי לעבוד על לוח אם P35 של BIOSTAR בו המחלק הגיע רק עד 2.5. האם כל הלוחות עם ציפסט P35 באים עם מחלק 2.5? בתודה צ'ומפי.

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by Roy.T,

היי לכולם, לאחרונה נשברתי ורכשתי מאמזון 6900xt במחיר "סביר" יחסית (פוארקולור RD) ועושה רושם (תקנו אותי אם אני טועה) שצוואר הבקבוק מה-I7 6700 שלי גדול ממה שחשבתי ואני מאבד כ20~30 אחוז ביצועים ממשחקים טוחני מעבד. אני כן זקוק לכל פריים מאחר ואני משחק ב4k ובVR ברזולוציה דומה. תקציב הינו 500~1000 דולרים, הצורך הוא משהו שאינו יגביל את הכרטיס הקיים ויחזיק למספר שנים טובות ולא יהווה צוואר בקבוק משמעותי לפחות לשני הדורות הקרובים. יש ברשותי זכרונות מהירים ddr4 32gb, ספק 1050w פלאטינום של סיסוניק, שני כונני m2 מהירים ומארז איכותי, כך שאני מניח שמה שנשאר זה מעבד, לוח, וקירור. כרגע מונחים בעגלת אמזון שלי רייזן 7 5800X, לוח אסוס רוג b550…

19. GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H לעומת GIGABYTE GA-MA770T-UD3P לעומת GIGABYTE GA-770TA-UD3 הראשון עולה 590,השני 500 והשלישי 450.(בזיגזג). האם יש מניעה לקחת את הזול מבינהם? (אין לי צורך בכרטיס מסך מובנה). תודה!

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  20. Started by vladk,

EPOX 8K5A2+ AMD Athlon XP 2000+ w/ fan Kingstone 512MB DDR 333 שאלה - האם הכרטיס nVidia TNT2 32MB AGP יהיה תואם עם הלוח אם החדש? המחיר שמצאתי = 2245 ש"ח. מה דעתכם? תודה :-)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by MatanFrenkel,

אם רשום DRAM FRQUENCY 400 MHZ אז הכרטיס שלי הוא 400MHZ? אמור להיות לי 800 ולגבי המעבד בתוכנה CPUZ רשום לי 2000 והמעבד E8400 , ולפעמים משתנה ל3000 מה זה? אגב זה KINGSTON 2X2048 צריך להיות 800 MHZ =[[

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  22. Started by guyyug,

הלוח למעבד לא ברטוןXP2100 ולXP2500 ברטון אני לא ראיתי על הABIT חיבור ATA רגיל יכול להיות דבר כזה שיש רק SATA ? http://www.abit-usa.com/images/products/nf7-s2-lg.jpg למשהו יש ניסיון עם האלבטרון עם מעבדים ישנים יחסית כי באתר שלהם אין פרוט של מעבדים נתמכים בXP

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by AvlK,

חזרתי לקרר על אוויר אז צריך oc מתון יותר, בעיקרון השאלה נשאלה הרבה פעמים ויש יותר מדי תשובות לכאן או לכאן ככה שקשה לי להבין לגמרי. באס גבוה + מכפלה נמוכה = qpi גבוה באס נמוך + מכפלה גבוהה = qpi נמוך (הכל יחסי כמובן) ^זה^ קורה במצב שה qpi על אוט', כלומר אני מתעסק רק עם מתחים, מהירות באס, מכפלה, מהירות זיכרון. קראתי שתדר ה qpi הוא מהירות התקשורת בין המעבד ואפיקי ההרחבה של הצ'יפסט (אם זה לא נכון אז לתקן אותי בבקשה) מכאן אני מבין שהתקשורת בין המעבד לכרטיס מסך לדוג' מושפעת מתדר ה qpi. השאלה היא האם qpi של 2900MHZ לעומת 3600MHZ ישפיע במציאות על הביצועים או שייתן רק ניקוד גבוה יותר בבאנצ'ים למיניהם (קראתי ששם הוא נותן משהו). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  24. לאחר המתנה ארוכה מציגה AMD באופן רשמי את סדרת מעבדי Ryzen 7000 אשר טוענת לכתר הביצועים - כל הפרטים כאןלכתבה

25. Started by mor_anter,

מישהו יכול בבקשה להביא לי עידכון ביוס לללוח asus p4u800-x התקנה פשוטה שלוחצים נקסט נקסט מי שיביא לי יבורך!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.