מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים על הלוח הזא :GigaByte GA-P35-DQ6 Chip שווה ליקנות ?
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
לאחר המכה שחטפתי היום מנייס-1, יש לוחות תומכי PC2700? ז"א, שעובדים ב666MHZ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי באחת מהתגובות כאן שיש מדריך לבניית יציאת TVOUT בשאלות נפוצות . לא מצאתי .. האם מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור או אפילו מדריך אחר . אני מקווה שזה לא מסובך לבנות יציאה כזו . תודה מראש לעוזרים .
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
עוד לא שמעתי כל רשרוש למעבד AMD שולחני שיתחרה מול 4770 או דומה לו
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... אני קונה בימים הקרובים מחשב חדש המעבד יהיה E6600 כמו כן כרטיס המסך המיועד הוא 8800 GTS השאלה שלי איזה לוח אם יתאים לו מדובר במחשב למשחקים בתקציב עד 8000 שח כמו כן איזה ציפסט עלי לבחור 975X או P965
-
- 13 תגובות
- 726 צפיות
-
-
המחשב שאני (אח ששלי ליתר דיוק) קונה מיועד למוזיקה, יש לו גם כרטיס קול מקצועי. תמליצו לי על לוח אם אמין וחזק בתקציב של עוד 800 שקל
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מספר חודשים אחרי שראינו את מוצרי ה-APU השולחניים של מפתחת השבבים האדומה הופכים זמינים בגרסאות בלעדיות ליצרניות של מערכות מורכבות - בקרוב גם הצרכנים הביתיים הממוצעים יוכלו ליהנות משמונה ליבות Zen 3 שיפעלו ללא דרישה לכרטיסי מסך חיצוניים שעולים הון תועפות בעידן הנוכחילכתבה
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום בלוחות 965 המחלק הוא 2 שזה מאוד נוח לOC, לאחרונה יצא לי לעבוד על לוח אם P35 של BIOSTAR בו המחלק הגיע רק עד 2.5. האם כל הלוחות עם ציפסט P35 באים עם מחלק 2.5? בתודה צ'ומפי.
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי לכולם, לאחרונה נשברתי ורכשתי מאמזון 6900xt במחיר "סביר" יחסית (פוארקולור RD) ועושה רושם (תקנו אותי אם אני טועה) שצוואר הבקבוק מה-I7 6700 שלי גדול ממה שחשבתי ואני מאבד כ20~30 אחוז ביצועים ממשחקים טוחני מעבד. אני כן זקוק לכל פריים מאחר ואני משחק ב4k ובVR ברזולוציה דומה. תקציב הינו 500~1000 דולרים, הצורך הוא משהו שאינו יגביל את הכרטיס הקיים ויחזיק למספר שנים טובות ולא יהווה צוואר בקבוק משמעותי לפחות לשני הדורות הקרובים. יש ברשותי זכרונות מהירים ddr4 32gb, ספק 1050w פלאטינום של סיסוניק, שני כונני m2 מהירים ומארז איכותי, כך שאני מניח שמה שנשאר זה מעבד, לוח, וקירור. כרגע מונחים בעגלת אמזון שלי רייזן 7 5800X, לוח אסוס רוג b550…
-
-
- 24 תגובות
- 3.9k צפיות
- 4 followers
-
-
GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H לעומת GIGABYTE GA-MA770T-UD3P לעומת GIGABYTE GA-770TA-UD3 הראשון עולה 590,השני 500 והשלישי 450.(בזיגזג). האם יש מניעה לקחת את הזול מבינהם? (אין לי צורך בכרטיס מסך מובנה). תודה!
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
EPOX 8K5A2+ AMD Athlon XP 2000+ w/ fan Kingstone 512MB DDR 333 שאלה - האם הכרטיס nVidia TNT2 32MB AGP יהיה תואם עם הלוח אם החדש? המחיר שמצאתי = 2245 ש"ח. מה דעתכם? תודה :-)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם רשום DRAM FRQUENCY 400 MHZ אז הכרטיס שלי הוא 400MHZ? אמור להיות לי 800 ולגבי המעבד בתוכנה CPUZ רשום לי 2000 והמעבד E8400 , ולפעמים משתנה ל3000 מה זה? אגב זה KINGSTON 2X2048 צריך להיות 800 MHZ =[[
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הלוח למעבד לא ברטוןXP2100 ולXP2500 ברטון אני לא ראיתי על הABIT חיבור ATA רגיל יכול להיות דבר כזה שיש רק SATA ? http://www.abit-usa.com/images/products/nf7-s2-lg.jpg למשהו יש ניסיון עם האלבטרון עם מעבדים ישנים יחסית כי באתר שלהם אין פרוט של מעבדים נתמכים בXP
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חזרתי לקרר על אוויר אז צריך oc מתון יותר, בעיקרון השאלה נשאלה הרבה פעמים ויש יותר מדי תשובות לכאן או לכאן ככה שקשה לי להבין לגמרי. באס גבוה + מכפלה נמוכה = qpi גבוה באס נמוך + מכפלה גבוהה = qpi נמוך (הכל יחסי כמובן) ^זה^ קורה במצב שה qpi על אוט', כלומר אני מתעסק רק עם מתחים, מהירות באס, מכפלה, מהירות זיכרון. קראתי שתדר ה qpi הוא מהירות התקשורת בין המעבד ואפיקי ההרחבה של הצ'יפסט (אם זה לא נכון אז לתקן אותי בבקשה) מכאן אני מבין שהתקשורת בין המעבד לכרטיס מסך לדוג' מושפעת מתדר ה qpi. השאלה היא האם qpi של 2900MHZ לעומת 3600MHZ ישפיע במציאות על הביצועים או שייתן רק ניקוד גבוה יותר בבאנצ'ים למיניהם (קראתי ששם הוא נותן משהו). תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
לאחר המתנה ארוכה מציגה AMD באופן רשמי את סדרת מעבדי Ryzen 7000 אשר טוענת לכתר הביצועים - כל הפרטים כאןלכתבה
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
- 3 followers
-
-
מישהו יכול בבקשה להביא לי עידכון ביוס לללוח asus p4u800-x התקנה פשוטה שלוחצים נקסט נקסט מי שיביא לי יבורך!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הלוח אם שלי התקלקל וכרגע נמסר לי שהלוח חזר מתיקון אך הזיכרונות מקולקלים.. את הזכרונות קניתי לפני שנתיים דרך crucial.com לכן רציתי לדעת כמה זמן האחריות והאם ישנו יבואן בארץ שמטפל בנושא האחריות? הדם שברשותי הוא Crucial Ballistix Tracer 512*2 PC4000
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1198_2492&products_id=17516 אני צריך לוח אם טוב ל-Q6600 עם 4 גיגה זכרון 800 HZ לקידודי ווידאו לכידת וידאו אינטרנט ומשחקים, עבודת קידוד עם קבצים גדולים האם הלוח אם הזה ייתן לי מענה טוב?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח הזה P4P800S SE אזוס כמובן אני מרכיב מחשב לאחי שעיקר השימוש הוא אינטרנט משחקים +כרטיס 5700+מעבד 3 פרסקוט +256*2 לא חברה משהו 400מ"ה
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב עם שני כרטיסי GTx560 TI והבנתי שלרוב לוחות האם שתומכים ב SLI יש יציאה אחת PCI E X16 ואחת X8 אשר פוגעות בביצועים האם שווה להשקיע בלוח אם בעל 2 PCI E X16? מה ההבדל בביצועים ומה ההבדל במחיר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי עם לוח אם של INTEL DH67CL. התקנתי את כל הדרייברים החדשים ועדיין לא מסוגל לעשות פעולה פשוטה של JACK RETASKING. כלומר להכניס לכניסה כחולה (LINE IN) לדוגמא ולהגדיר אותה כיציאה לאוזניות. אני מסרב להאמין שביטלו אופציה כזו , כנראה אני לא מעודכן איך עושים זאת. מערכת הפעלה WIN 7 64 BIT.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הלוח GIGABYTE GA-X48-DS4 אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך לGT560 והאם הוא תומך בDDR3. והאם שווה לי לשדרג בכלל או לקנות מחשב חדש ?
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אהלן, סוף סוף אני מרכיב לעצמי מחשב טוב, מה שכבר בנמצא זה: intel E6600 XFX 8800 GTS Corsair 2x1GB xms2 (800MHz) אני רק לא מצליח להחליט איזה לוח לקנות: אני רוצה שהמחשב יחזיק מעמד טוב גם עוד שנה ומשהו ככה שאני בונה על SLI ככה שאני חייב צ'יפסט של NVIDIA אבל אני גם רוצה לוח שייתן אפשרויות אוברקלוק טובות הבעיה היא שהלוחות עם ה 680I החדשים פשוט יקרים בטירוף! יש המלצות ללוח שייתן לי תמיכה בSLI אבל גם FSB של איזה 380 וגם מחיר שפוי ?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
ראיתי בהמלצות של המפרטים הקיימים וגם בת'רדים, שלמערכות ביתיות בסכום של עד 1500 ש"ח נהוג להמליץ על מעבדי אינטל מסדרת E5300 או אחד מדומיו. עם זאת, אם התקציב מטפס בעוד כמה מאות ש"ח, הומלצו כאן מערכות עם מעבד I3 של אינטל. האם אפשר לקבל פירוט מה הטעם במחשב משרדי לאופיס וסרטים להתקין מעבד I3 לעומת המעבד האחר? כלומר, איזה יתרונות ייתן המעבד הזה למחשב משרדי שיצדיק את ההוצאה הנוספת?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-