מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
יש לי נקודה לדעתי פה: אם AMD מוכרת מעבדים שאמורים להשתוות ל1.8A של אינטל(1800+) במחיר של כ90$ בערך(מחיר מצחיק לכל הדעות), ובמקרה הרע לפעול בתדר קצת יותר גבוה(לדוגמא, להגיד ל1.6A או ל1.7, שעולים בסביבות ה700 ש"ח). איך זה יכול להיות, שAMD מוכרים את המעבדים במחירים הללו? האם הם משתמשים בחלקים זולים יותר? אם לא, והם משתמשים באותם רכיבים שאינטל משתמשת(סיליקון...), אז אין מנוס מלהגיד שAMD מוכרים במכירי הפסד! מה דעתכם?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
סוף סוף שכנעתי את אבא שלי לשדרג את המחשב. מה שבטוח אני קונה AMD. השאלה שלי היא,האם לקנות עכשיו מעבד(ATHLON XP 2200+) או לחכות למעבדים החדשים(2400,2600,2800)?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום האם ה Aopen AK73 PRO יתמוך ב Athlon XP/Duron morgan ? (הלוח פועל לי ב bus 133)
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אשמח על קבלת עזרה בהתלבטות בין 2 לוחות אם: SR7-8X ובין BG7 שניהם של ABIT. ??? הדילר שלי ממליץ על ABIT, כך שנראה לי שעלי לבחור בין שניהם. השימוש במחשב יהיה לצורך לימוד עריכת וידאו (מניח שאגיע לרמת חובבן) ומשחקים (לא מתקדמים). ההבדל בין שניהם הוא 32$. ה BG7 שהוא לכאורה יותר מתקדם, עובד בטכנולוגיה של 100 ATA, השני 133 ATA. הראשון מבוסס על אינטל 845G והשני על 648SIS. לראשון יש CONVERAGE PCI ולשני כנראה אין. (מזה?האם זה חשוב?) הראשון יש לו כרטיס קול עם יותר ערוצים אבל עבורי זה לא משמעותי. האם מישהו יכול להסביר לי את ההבדל בין השניים (לפחות לגבי המאפיינים שתיארתי), ואפילו להרהיב עוז ולהמליץ לי על לוח אם? אינני רוצה לשלם 32$ נוספים עבור משהו שלא אזדקק לו. (עדיף להשקיע בעכבר מש…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON 9700 PRO של GIGA-BYTE ולוח אם GA-7VAXP של GIGA- BYTE שהוא תומך רק כרטיסי מסך 1.5v והכרטיס מסך שלי הוא 0.8v אמרו לי שאפשר לסדר את זה עם עדכון דרייבר לביוס אז בבקשה שמישהו יביא לי לינק לדרייבר הזה ושלא יגיד לי להיכנס לאתר של GIGA-BYTE נ.ב אני לא יודע איך עושים בדיקות של הכרטיס מסך (3D MARK לא שאני יודע מה זה וכל השאר). אבל אם אתם רוצים להסביר לי איך עושים את זה אני יביא לכם תוצאות של מה ששוה הכרטיס. אלה הפרטים של המחשב שלי: AMD ATHLON XP 2000 GIGA-BYTE GA-7VAXP CORSAIR 256 DDR 3200 MAXTOR 80 GB 7200 HERCULES GAME THEATRE XP GIGA-BYTE RADEON 9700 PRO
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
איך הם מבחינת איכות, כי בחנות מסויימת ה-2700 מאוד זולים (בסביבות ה-550) ל-256MB.? הם עדיפים על חברות ג'נריקיות אחרות שניתן להשיג במחיר הזה (כולל טרנסנד)
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני כל הזמן קורא כאן בפורומים על מחלקים וכל מיני דברים כאלה, מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב התעללויות - CELERON 1000 אם 256 SDRAM ולוח של ASUS מדגם cusi-m אני מרוצה - מחשב כזה בחינם איך אפשר להיות לא מרוצה ! הדבר הקטן שקצת ביאס אותי זה שהלוח הוא הכל OnBord כרטיס קול+כרטיס רשת+כרטיס מסך(הכי מבאס) עכשיו העידכון האחרון הוא מ 98 - ככה ראיתי בביוס תעזרו לי למצוא עידכונים לביוס + ללוח (ולכל הדברים שעליו) תודה
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני קונה בחודש הבא מחשב מבוסס AMD אני מתכנן לקחת מעבד 1800+ ולהביא אותו לבאס של 175 בערך או עד כמה שאני אצליח .... תכננתי על הלוח epox 8k5a3\2 (לא סגור עדיין אבל די בטוח על ה2) עכשיו השאלה שלי האם יש לוח עם יכולות יותר גבוהות משל הלוח הנ"ל במחיר דומה ועם אותם פיטצ'רים ?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי היום את המחשב הזה : Intel P3 1000 VIA Apollo Pro Plus - On a Lucky Star mobo 256MB SDRAM 133 mhz G-force 2 mx 200 חשבתי על שדרוג, אני חושב לקנות ASUS TUSL2-C - 815EP LeadTek WinFast A250LE TD MyVIVO Geforce 4 Ti 4200 128MB זה אמור לעלות בערך 1600-1700 ש"ח. מה אתם אומרים ? שווה ? כמה זמן המחשב יוכל להחזיק ? האם הוא יוכל לנצל את כל הכוח של ה GF4 ? תודה. P.S לא ידעתי איפה להדביק את הת'רד הזה, אבל מכיוון שאני גם חושב לשדרג את הלוח אם, החלטתי לשים אותו פה. אם זה לא מתאים, אז בבקשה, תעבירו אותו.
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני חייב לדעת עד סוף השבוע, איזה לוח לקחת- GIGABYTE GA-7VRXP או EPOX EP-8K5A2 האם שניהם תומכים בבאס החדש (333) של המעבדים החדשים של AMD? אני כמעט בטוח שהאפוקס כן, אבל מה בדבר הVRXP??
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שווה להשקיע עוד חמישים-מאה ש"ח כדי לקבל זכרון מהיר יותר?
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם MSI K7T266Pro 2 Version 2 עכשיו אני לא יודע מה קרה לכרטיס רשת אבל הוא לא מתחבר לי, אבל כשאני מחבר את המודם (ambit) ל-USB הוא מתחבר אבל ניראה שהוא יותר איטי... זה אמור להיות ככה? אפילו בבדיקת ההורדה הוא מוריד על גג 33KBPS, אז מה עושים? יש עדכון או משהו או איזה tweak שיוריד יותר מהר?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלוש דגמים http://www.hardcorecooling.us/product.asp?3=199 http://www.hardcorecooling.us/product.asp?0=200&1=201&3=86 http://www.hardcorecooling.us/product.asp?0=200&1=201&3=88 מה אתם אומרים יותר כדאי?? המפרט בצד(<---) והזכרונות יבואו עם RADEON 9700
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למשל במעבד מה הסיליקון עושה???? זו שאלה שמעניינת אותי המון זמן
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מכיר כל מיני תוכנות כמו "Ram Boost" שאמורות לייעל את הזיכרון , מישהו ממליץ ? זה באמת עוזר\עושה משהו ? היה לי 128MB ועכשיו הגדלתי ל-256MB עם 2 סטיקים של 128 , כדאי לי להשתמש בתוכנה ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה לוח עדיף epox 8k5a2 (פלוס) או gigabyte GA-7VRXP ? המחיר כמעט אותו הדבר. שיקול עיקרי - תמיכה בכרטיס AGP מיושן (x1) מסוג nVidia TNT2 32MB AGP. אם שניהם לא תומכים על איזה לוח _תומך_ היתם ממליצים? למרות שאני מעדיף אחד מאלה.. תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מה ההבדל בן המעבדים של amd atlon xp oem 1800 בן amd atlon xp box 1800 תודה מראש ההבדל במחיר בערך 50 שקל
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לאחר שאני מעדכן את הביוס שלי לאחד מאלה אז כל פעם שהמחשב עולה, בקטע של גילוי הכוננים אז לוקח לו 10 שניות למצוא אותם במקום שנייה אחת, ואני לא מוצא שום דבר חדש בביוס שיכול לגרום לזה. ואם אני מחזיר ל F9 אז הבעייה נגמרת. יש עצות?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
עשיתי עדכון BIOS ל F11 7VRXP ונוספה לי עוד אופציה מה היא עושה? זה האופציה: chipset features setup----->dram drive strength (reg (f0 rx6c) 7:6) rx6c) 5:4)
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-