עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. חברים שלום הבאתי מעבד AMD Phenom 9950 Black edition אך ששכחתי לבדוק משהו חשוב וזה התאמתו ללוח אם, ל]ני שתקפצו עם כל מיני משפטים הלוח כן תומך במעבדי AMD Phenom וכרגע מורכב עליו הphenom 9600 אך בדקתי באתר של GIGABYTE והלו אם שברשותי שהוא מדגם GA-MA790FX-DQ5 תומך רק עד מעבד Phenom 9750 אחרי עדכון ביוס לF6, שאלתי בעניין האם חשוב להחליף את הלוח אם דחוף בשביל המעבד או שניתן לעבוד עם המעבד החדש על הלוח אם הנ"ל אחרי עדכון קושחה? אם ניתן לעבוד אז מה יהיו ההשפעות על ביצועים ועל החלקים? הודה לכם על תשובותיכם.

2. Started by LastForOne,

אני עומד לקנות מחשב חדש בסביבות 3000 לא כולל מסך, ואני צריך המלצה ללוח אם טוב למחשב שמבוסס על: מעבד Q6600 זיכרון DDR2 2/4G עם עדיפות שיתמוך גם בDDR3 חשוב שיהיה טוב לאוברקלוק, אבל שימו לב שהאוברקלוק שאני עושה הוא לא בשביל הישגים, אלא רק בשביל להוסיף תמורה למחיר! אני חושב שזהו, תודה למי שעוזר :]

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  3. מה ההבדלים בין: intel core 2 due e7200 intel core 2 due e8400 אחים מה ההבדלים ומה אתם ממליצים..

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  4. Started by Alroit,

שלום נכון להיום אני בOC של 4G עם זעכרונות של קינגסטון HYPERX 800 CL4 נכון להיום הם לא מספיקים בכדי לבצע OC גבוהה יותר אשמח להמלצות על זכרונות 1066 בכדי לצמצם מגבלת OC בגלל הזיכרונות

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  5. Started by bears,

http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=710&l4=0&model=2272&modelmenu=1

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  6. Started by rtyrty22,

למרות שאמרתם רבעון רביעי האם יש תאריך השקה ברור ?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  7. האם משהו מכיר את התוכנה הזאת Ashampoo Core Tuner או ניסה אותה אפשר חוות דעת ??????? תקציר: אשמפו מכוון ליבה מאפשר להשתמש בכל כוח הליבות שיש במחשב האישי של המשתמש. כל מה שצריך לעשות זה לבחור את אפשרות הייעול האוטומטית וזה ייעדכן את כל התוכנות שרצות לקבל יותר כוח מהמעבד. כמו כן ניתן לייעל תהליכים מסויימים, להציג תצוגה בזמן אמת של כל המשימות שרצות על המחשב ולדאוג למיקסום של יכולות המערכת. מאפיינים: * ייעול בלחיצה אחת של כל המשימות שרצות על המחשב * ייעול בלחיצה אחת של משימה פרטנית. * תצוגה בזמן אמת של מצב המעבד http://www.softpedia.com/get/System/System-Miscellaneous/Ashampoo-Core-Tuner.shtml

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  8. Started by eran_999,

שאאאלווום חבריים הגיע אליי מחשב עם לוח אם של intel -mb-blkdg31lgl אני מנסה להתקין את הדריברים לכרטיס מסך המובנה שבתוכו והוא מציג לי הודעה להגיע אל מאפייני צג הכנס הפעל בלשונית צג ולקבוע את זה במאפיינים אבל המאפיינים לא נפתח... עכשיו במסך שיש w2252 לא רואים ברור האם זה בגלל בעיית הדריבר לכרטיס מסך המובנה ואם כן מה ניתן לעשות?? תוווודה לעוזזריםם ערן.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  9. אני מחפש את הלוח למחשב שאני בונה(רק אינטל) ורק מיקרו ATX העירו את תשומת ליבי ללוח אם הנ"ל-‏EG45M-DS2H של גיגה בייט אשר כולל את הציפסט החדש של אינטל הכולל עיבוד של תכני HD העיבוד כולל את כל הקודקים החדשים "תמיכה בהבחנה גבוה (High Definition) בסטנדרטים H.264, MPEG2, MPEG4, VC-1, WMV9" האם תכני MKV נכללים בקטגוריית הנ"ל? -האם הכרטיס יבצע להם עיבוד מקדים לפני העברה למעבד? אשמח לקבל תשובתכם לפני קניית הלוח אם יש מבחנים ברשת הבודקים עומס על הCPU כאשר משתמשים בלוח אם עם ערכת הG45 אשמח לקבל קישור תודה

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  10. Started by madcatz,

שלום. אני רוצה לדעת אם אפשר איזה זכרונות מומלץ להוסיף למפרט הבא בתקציב של 300+- Mainboard : Gigabyte GA-8N SLI QUAD ROYAL Chipset : nVidia nForce4 SLI X16 Intel Edition Processor : Intel Pentium D 940 @ 3200 MHz Physical Memory : 1024 MB (2 x 512 DDR2-SDRAM ) אם אפשר גם קישור לאתר שממלנו מומלץ להזמין עדיפות ל foxpc תודה!

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  11. Started by roeesnir,

אני רוצה לקנות מחשב נייד. הניידות חשובה לי מאוד כך שחשבתי על הדגם הזה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=73101&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מצד שני - אני מאוד רוצה שהמחשב יהיה חזק ומהיר, כי אם אני צריך לחכות יותר מידי לתוכנות שיעלו, אני מתחיל להשתגע. ולכן חשבתי על שני הדגמים האלה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=71313&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או על זה, שכולל כרטיס מסך של Nvidia: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=70830&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE השאלות הן אלו: 1. מה הבדל הביצועים בין הatom ל core 2 duo? האם זה מורגש ביישומים משרדיים, סקייפ, אינטרנט, וסרטים? ומה ההבדל בזמן סוללה? 2. בקשר לשני המחשב…

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  12. זו רשימה של מעבדים שהוא תומך בהם(socket 939 http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us אני חשבתי על זה: AMD ADO4800DDBOX Athlon 64 X2 Dual-Core 4800+ 2.5GHz 1MB Cache Processor מה אתם אומרים? נ.ב. זאת פוסט ראשון שלי

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  13. Started by Ramsses_II,

אני כבר כמה זמן קורא ומתעניין, לקראת רכישה עתידית של מחשב. בזמן האחרון הייתי נעול על CF של 4870x2 (כמובן שלא עכשיו, אלא בעוד שנה וחצי ככה), אבל השבוע ירדתי מזה, גם בגלל שאני אצטרך לקנות עכשיו סתם ספק מפלצתי, וגם כי אני מאמין שיהיה יותר משתלם לשדרג כרטיס מסך עוד שנתיים. אז עכשיו אני יורד מהלוח החמדמד X48-DS4 ורוצה לעבור ללוח אחר. אבל זה לא בא לי בקלות... מה אני מחפש בלוח אם כן? אני לא מאמין שאני צריך שני PCI-E כי אני לא הולך לעשות קרוספייר ב-X8 (במקרה הטוב), ולקנות לוח עם שני סלוטים במהירות מלאה זה סתם יקר (אבל אם בא לוח כזה במחיר סבבה לא אכפת לי). אני גם צריך לוח שייתמוך טבעית ב-DDR2 1066MHz. מעבד Q9550. רוצה Firewire. לא מתכנן OC. ראיתי את ה-P5Q של Asus שנראה ט…

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  14. אני מחפש לוח אם חדש והייתי רוצה להבין קצת יותר בנושא. מה אומר צ'יפסט ולאילו דברים יש לשים לב כשקונים לוח אם?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  15. Started by Alon_A,

אהלן. ברשותי נייד עם ציפ של 512MB זיכרון. אני מעוניין לקנות עוד ציפ של 1 GB. הזיכרון שלי כרגע: DDR2-SDRAM PC2-4300 (266 MHz) - [DDR2-533] CAS Latency (tCL) : 3 clocks @200 MHz, 4 clocks @266 MHz, 5 clocks @266 MHz הזיכרון שאני רוצה לקנות: PC2-5300 (667Mhz), 1.8 Volts, CL5 - 16 Chips - Low Density - Industry Standard הציפ החדש הוא במהירות CL5 וכרגע הזכרון שלי הוא CL4. כמה שאלות בעניין: - האם שילוב בין השניים אפשרי ? - אם השילוב אפשרי, האם הוא יגרום דווקא להאטה בביצועים עקב מעבר למהירות CL5 ? - הזיכרון החדש הוא PC2-5300, אולי בכלל כדי להוציא את הישן בגלל שהוא PC2-4300 ולא להתייחס לנתון ה CL ? תודה מראש ! אלון.

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  16. Started by foty123,

1. ‏45CMX s775 1066Mhz, 945GC, DDRII 667, PCI-E, VGA‎ של FOXCONN 2.‏P5GC-MX/1333 s775, Intel 945GC, DDRII 667, VGA, PCI-E‎ של ASUS 3.‏945GCM-S2L s775 1066Mhz, Intel 945GC, DDRII 667, VGA, PCI-E‎ של GIGABYTE עכשיו יש לי רק 250 שקל (כרגע יש לי לוח שלא תומך בOC כמו שאני רוצה וקיבלתי 250 שקל ) הלוח צריך לספק לי : 1.העלאת מתחים 2.העלת FSB שיהיה יציב (לא כמו הלוח שלי שעם שמים מעל 220 אז הוא לא נדלק וצריך לאפס לוח ) ה3 לוחות שהבאתי הם היחידים שאני יכול לקנות בגלל שזה בKSP ואני לא נוסע עד לחנויות אחרות וגם כל החלקים של המחשב שלי מKSP תודה לעונים foty123

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  17. Started by ATGatdner,

חבר שלי שאל את זה כאן לפני כמה שבועות, אבל אנחנו עדיין לא בטוחים - קיבלתי את הסמפרון היום, תקעתי אותו לתושבת שלו. האם אני חייב לקנות מאוורר מתאים ל am2 בשבילו כדי שהמחשב יעבוד בכלל, או שאם אני מתכנן לא להכביד על המחשב, זה אמור לעבוד גם בלי המאוורר?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  18. Started by r1v,

שלום, שמתי לב שביטוי מנחה בפורום הוא עדכון BIOS. רציתי לדעת כמה דברים: 1. מתי אני יודע שאני צריך לעשות עדכון BIOS? (ולמה כמובן?). 2. איך אני מבצע עדכון BIOS? תודה

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  19. היי לכולם מתלבט בין מספר לוחות אם למפרט מחשב חדש שיהיה בעל מעבד : AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 או מעבד AMD Athlon 64 X2 5400+ Socket AM2 תלוי בתקציב. 2 בעל כרטיסי זכרון Kingston DDR2 1024MB 800MHZ CL5 ספק כח 400 WAT. המחשב ישמש למשחקים בינוניים + כמו COD 4 או GTA וכו.. ישמש לצפיה בסרטים עם מסך מקסימום 19 אינטש. גלישה באינטרנט, ובלי עיבוד וידאו וכדומה. מספר לוחות שחשבתי עליהם : כולם עם כרטיס מסך מובנה צ'יפסט וAMD 780G כולם בטווח מחירים שנע בין 400 - 470 ש"ח. כולם מתאימים לסוקט AM2 לגבי מעבד מס. 3 שמעתי שיש לו בעיות של חום, לכן מתלבט ולא קניתי אותו בנתיים. 1. M3A78-EM של אסוס http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=149&l3=639&l4=0&model…

20. מחפש לוח אם למחשב שאני מרכיב. הצרכים שלי (אני תכף אסביר למטה) זה: מחשב עם סאונד (כנראה) וגרפיקה (בטוח) בכרטיסים ייעודיים, ללא צורך ל-on board. בגרפיקה אין צורך לא SLI ולא CrossFire. צריך PCI-Express 2.0 עם לפחות חריץ אחד של x16. אין צורך ב-OC. לא יודע עוד אם אשים RAID או לא. לוחות האם שבמפרטים המומלצים מתוארים כ-או למערכות זולות, או למערכות OC, או למערכי CROSSFIRE, או ל-SLI. אני כאילו מרגיש שאני לא באף קטגוריה :-(. אז איזה לוח אם כדאי לי לקנות, עד נגיד 1000 ש"ח? ------------------------------------------------------------- הסבר לשאלה: מה שאני יודע עד עכשיו על המחשב הוא שיהיה בו כרטיס 9800 GX2 PNY (כבר קניתי, יושב אצלי בארון) וכנראה (לפי המפרט למשחקים) כרטיס קול X-Fi Xtrem…

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  21. Started by OuTsIDe,

תיראו יש לי את גירסת ה F3 ב EP43-DS3 שלי ויש כבר F8 http://www.giga-byte.com/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2846 הלוח לא ממש עושה לי בעיות פשוט כשה אני ניכנס ל CPUZ הוא מראה לידברים לא ממש נכונים כמו זיכרון הוא כותב לי DDR3 בימקום DDR2 וגם נגיד ב GPUZ הוא מראה לי שיש לי אפיק PCIE 1.0 כשה ביכלל יש לי PCIE 2.0 וב EVEREST ביכלל הוא כותב לי בלוח אם UNKNOWN משהו כזה...כאילו שהלוח לא מזוהה...כדאי לעשות?ואם יש מדריך כי זאת פעם ראשונה שלי...תודה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  22. Started by Jules Winnfield,

בביוס אפשרתי את האפשרות הזאת אבל זה לא עזר. מה עוד לעשות? תודה.

23. אני מנסה לבחור לוח אם למעבד E7200 עם 2GB זיכרון לשימושים ביתיים (משחקים קלים וקצת עבודות גרפיות ). קראתי קצת בפורומים והרכבתי מפרט כלשהו... מעבד - ‏Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB‎ intel ספק כוח - HEC TR-TF 400W מארז - Compucase 6A21 זיכרון - 2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC‎ כרטיס מסך - MSI GeForce 8500GT 512MB צורב - AD7200S Sony x20 דיסק קשיח - Western Digital WD2500AAKS (250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER) - אין לי צורך בנפח גדול מזה מסך - אין לי צורך במסך חדש כרגע. מישהו יכול לומר לי מה ההבדלים בין הלוחות האם האלו ומה מומלץ למפרט שהרכבתי ולצרכים שהזכרתי בהתאם למחירים שלהם ? 330 ש"ח - Gigabyte - GA-P31-DS3L 273 ש"ח - Asus P5KPL-VM 279 ש"ח - Asus…

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מחפש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה למחשב (AMD) שאמור להריץ ויסטה. הנטייה היא לקחת לוח אם עם ה-780G וראיתי שכמעט כולם ממליצים על ה- GIGABYTE GA-MA78GM-S2H אבל ראיתי שב-SKYPC יש 5 לוחות עם אותו צ'יפסט בכמעט אותם מחירים אז רציתי לדעת אם יש אחד שיותר אמין או משתלם. בנוסף, ראיתי שיש עוד לוחות עם צ'יפסטים 740 או 690 ותהיתי אם הם מספיקים או מומלצים. המחשב הוא לעבודה משרדית ולא משחקים או סרטים HD. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  25. Started by shlominavi,

שלום מישו יודע אם אקס פי לא מזהה זכרונות של 1000MHz?? כי אני שמתי זכרון 1000 ובאברסט הוא כותב לי שיש לי 800 יש לי G.SKILL 4GB 1000MHZ CL-5-5-5-15 PQ וגם על הקופסא כתוב ככה: DDR2-1000 PC28000 אגב קניתי בסקיי פיסי

• 0 תגובות
    • 472 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.