מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
היי, ברשותי 2 ג'יגה זכרון DDR2 של חברת G SKILL בעל מהירות 800 מגה הרץ. הלוח אם שלי תומך עד 1066 מגה הרץ, לכן הינני שוקל לרכוש 2 ג'יגה זכרון DDR2 (לא 3, כי לוח האם לא תומך) בעל מהירות של 1066 הרץ, ולמכור את הזכרונות הקיימים אצלי. השאלה שלי היא, בכמה אחוזים רכישה זו תשפר את מהירות הביצועים של המחשב שלי? אני כרגע משתמש במחשב הזה ללימודים, משחקים, מוזיקה, וסרטי HD. תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המעבד, כרטיס המסך והדיסק הקשיח.. בנוגע למעבד אני צריך מעבד בסיסי שיפעיל לדוגמה GTA IV או prototype 2 בצורה טובה, כרגע אני משתמש ב core 2 due 6300 1.8 ghz יש לי תקציב למעבד עד כ 700 שקל.. בנוסף שאלתי היא במידה ואחליף מעבד אצטרך להחליף לוח אם? כרגע אני משתמש בלוח האם של GA-965P-DS3 gigabyte תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
המפרט שלי: מארז: NZXT APOLLO BLACK NO PSU ספק: SeaSonic M12-500 PSU מאוור: NZXT Fan 120 Led לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L מעבד: Intel Core 2 Duo Processor E8400 3.0GHz 1333MHz 6MB LGA775 BOX איוורור למעבד: OCZ Vendetta CPU Cooler זיכרון: G.SKILL DDR2 4096MB 800MHZ PI CL4-4-4-12 כרטיס מסך: CONNECT3D Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe הארד דיסק: Wester Digital 640GB SATAII 7200RPM 16MB השאלה שלי היא כזאת, יש איזה חומרה שכדי לי להחליף/לשדרג. האם כדי להוסיף משהו? אודה לכם על עזרכתם.
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
התחלתי להבחין במגמה שכיום ממליצים לא פחות מ4g זיכרון למחשב ולכאלה שיש להם 2g ממליצים לשדרג ל4g בשביל לשפר ביצועים ואף מציינים שיכול להיות "צוואר בקבוק" כתוצאה מכמות הזיכרון. כרגע המפרט שלי עומד בנתונים הבאים : e7400@2800(oc 3800),pq5 turbo motherboard ,gtx260(oc),ocz titanium 2g ram 800 mhz (שני סטיקים של 1000) וספק כוח ocz 600w . מערכת ההפעלה היא xp וכנראה אני יעבור ל7 במידה ואשדרג ל4g מאחר וxp לא מזהה 4g . לא יודע מה לעשות להישאר עם xp ולהוסיף אולי סטיק אחד שיהיה 3g או לעבור ל7 ולהוסיף 2g או שבכלל לא כדאי להחזיק 4X1000 זיכרון ואני צריך לרכוש 2X2000 ולהעיף את ה2X1000 שיש לי . לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה :<
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי: לוח אם: Gigabyte 7VTXE+ שפועל בבאס של 266 עם BIOS מעודכן לגירסת F5 מעבד: AMD Athlon XP 1600+ שבא עם גוף קרור אורגינלי של AMD (כלומר שיש עליו את הסמל של AMD) זיכרון: Mushkin High Performance CAS 2-2-2 256MB ספק של Enermax 350W עם 2 יציאות לקירור מארז של TASK עם 2 מאווררים לכניסת אוויר מקדימה ו-2 מאווררים ליציאת אוויר מאחורה. עכשיו, אני רוצה לשדרג את המעבד שלי למעבד יותר חזק, והבעיה היא: שבאתר של Gigabyte רשום שהלוח אם שלי תומך עד למעבד של Athlon XP 2600+ עם BIOS מעודכן לגירסה F6a (זו גירסת בטא) http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Support/CPUSupportList/CPUSupportList_GA-7VTXE+.htm ובאתר של AMD רשום שהלוח אם שלי תומך עד מעבד Athlon XP 2100+ עם BIOS מעודכן ל…
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב של כבן 6 שנים, ואני שוקל להוסיף לו 4GB RAM (להשלים ל-8GB) ולקנות כרטיס מסך חדש. מבחינת הספק הכוח יש ברשותי seasonic 550w 80plus bronze ולוח אם GB P55M-UD2 אני רוצה לדעת האם המערכת תשרוד אם אשרדג לכרטיס מסך מודרני. הן מבחינת צוואר בקבוק והן מבחינת שרידות של מערכת ישנה, מבחינת הספק חשמל ואורך חיים של כלל המערכת (מנסיון עבר נשרף לי ספק כוח לאחר כ4-5 שנים מבלי שנעשו שינויים כלל. אחד שבזמנו נחשב ל"איכותי" ובעל שם).
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. מחשב נייד, יש לי אותו כשנה. משמש בעיקר ללימודים (עבודה משרדית), ממש מעט משחקים, הרבה גלישה באינטרנט והרבה כ-media center (בחיבור לטלוויזיה). עובד מעט לאט לאחרונה (עשיתי ניקיון מאבק ופירמוט). (פתחתי דיון נפרד בפורום אחר, לבדוק אם אולי שידרוג הדיסק הקשיח יעשה את העבודה, במידה ואפשר בכלל....) חשבתי לשדרג את הזיכרון של המחשב. כרגע מותקנים עליו 4GB, חשבתי להוסיף 4GB נוספים. השאלה, אם יש צורך; אם יהיה שיפור במהירות; וכ"ו. במידה וכן, אפשר לקבל המלצה לאחד? תקציב לא מוגבל, עדיף כמה שפחות כמובן... על הדרך... (לא יודע עד כמה קשור, אבל שווה לנסות) יש דרך לשדרג את יציאות ה-USB של המחשב מ-USB-2 ל-USB-3? אפילו לשדרג רק יציאה אחת תעשה בהחלט את העבודה (ידועים לי ההבדלים, ז…
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום חברים. כיום המערכת שלי היא: I5 2500 8GB DDR3 GTX 970 השימושים הם גיימינג ב1080 בלבד. תהיתי אם כדאי לשדרג את השילוש לI5 דור 6, ועל הדרך גם לDDR4 מצאתי כל מיני בנצ'ים ברשת שדי סותרים אחד השני. יש למישהו מסקנות? מה הצפי לשיפור בביצועים ב1080? תודה
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מתעניין/מתלבט אולי בעתיד הקרוב/רחוק אולי לשפר את ביצועי המחשב שלי והשאלה האם החלפת לוח האם תשפר את הביצועים והאם כדאי יהיה לי לבצע OC? כרגע המפרט שברשותי מעבד Pentium 4 2.4C זיכרון: Kingston 512MB DDR 333 PC2700 X2 לוח אם: GigaByte GA-8PE667 ULTRA 2 דיסק קשיח פנימי: WD 120GB 8MB S.ATA כרטיס מסך: GigaByte GV-R9200-VIV0 AGPx8 כרגע עובד על AGPx4 כרטיס קול:SoundBlaster Audigy Platinum Ex כמו כן יש לי שתי דיסקים קשיחים חיצונים. בכל אופן השימוש שלי הוא בעיקר לתכנות עיצוב גרפי (בעיקר דו מימדי) עריכת וידאו וכמובן אינטרנט. האם יש טעם להחליף את לוח האם ללוח מתקדם יותר? (אם כן על איזה לוח מומלץ ללכת?) האם החלפה ללוח מתקדם יותר, שימוש בזיכרון מחובר במקביל וביצוע OC ישפרו את ביצוע…
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שוקלים לרכוש לוח B560? ממליץ בחום לצפות בווידאו הנ"ל לפני הרכישה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
בספיישל השקות מיוחד לכבוד פלטפורמת AM5 החדשה של AMD אנו משתפים התרשמויות ומידע טכני אודות מוצרים נלווים מרכזיים - כמו לוח אם מתקדם במיוחד מתוצרת GIGABYTEלכתבה
-
- 0 תגובות
- 306 צפיות
- 1 follower
-
-
שלוםםם רציתי לקנות מחשב, ועברתי בפורום מפרטי מחשב, וראיתי שם איזה מישו מציע מעבד 4 ליבות של AMD של 3GHZ כל אחת. Penom X4 940. לא עדיף לקחת אותו במקום הQ9400/E8400/Q9550 של INTEL? לגיימינג
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש הצעות? יש לי לוח DG33BU, ולמרות שהיה כתוב שתהליך עדכון הביוס עבר בהצלחה - המחשב לא עובר BOOT אחרי זה... הוא פשוט נשאר במסך שחור. הוא ביצע את כל השלבים של השדרוג, אבל במקום בסוף לעשות ריסטרט ולעלות למערכת הפעלה, הוא נדלק ומאז רק מסך שחור. כדי לשחזר ביוס, לפי אינטל, צריך לצרוב את הביוס שרוצים לשחזר אליו ל-CD או להעביר לדיסק און קי, להוריד על הלוח איזה ג'מפר ויתחיל תהליך שחזור בצורה אוטומטית. טוב - זה לא עובד לי. יכול להיות שאני מפספס משהו? המחשב פשוט לא עובר פוסט. יש אפשרות אחרת? למישהו יש נסיון ויודע מה קורה פה?
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
השמועות האחרונות הוכחו כנכונות - אינטל הולכת על כל הקופה עם דור חדש של מעבדים שמאיים לשנות את הדרך שבה נראה השוק הביתי לכתבה
-
- 108 תגובות
- 10.3k צפיות
- 3 followers
-
-
תמה ההמתנה הארוכה עד היום בו אינטל תגיש לנו מעבדים בעלי יותר מארבע ליבות למיינסטרים. הכירו את העוצמה להמונים עם 6 ליבות במחיר מוזל באמת לכתבה
-
- 119 תגובות
- 12.6k צפיות
- 3 followers
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=YGxTnGEAx3E סוף סוף משהו שונה מהמאווררים העתיקים ורעש המראה של מטוס כל פעם שהנייד מתאמץ ....
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
- 1 follower
-
-
העתיד של דור ה-Ice Lake מתחיל כעת - והתחרות בשוק המעבדים עומדת להתעצם ולהחריף לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
:asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: K7VTA3 V3.X (VIA® Apollo KT333 North Bridge VT8367) http://www.ecs.com.tw/products/pd_spec.asp?product_id=185 יש לי אותו כבר זמן מה אבל רק עכשיו אני רוצה לעשות oc לATHLON 1000mhz . אני לא יודע עד כמה יהיה אפשר להמהיר אותו, בטח לא הרבה אבל אני אשמח אם מישהו שמכיר את הלוח יגיד לי עד כמה הוא טוב לכך (אם בכלל)
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ב-AMD מבטיחים לנו שבבי מובייל חדשים בסוף השנה, אבל נראה שבאסוס לא מעוניינים להמתין להם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
- 1 follower
-
-
ההכרזה הרשמית של אינטל אודות מעבדי ה-Skylake-X האימתניים כבר כאן, ומצליחה להפתיע אותנו לחיוב לכתבה
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
- 1 follower
-
-
הנתח של אינטל ברבע האחרון היה 74.7, זהו שיפור עבור AMD ביחס לרבעון הקודם (23.3%) וגם ביחס לרבעון המקביל בשנה שעברה (21.4%) מקור http://money.cnn.com/2007/01/30/technology/intel_amd.reut/index.htm?source=yahoo_quote אשכול נוסף מאוחר יותר שנפתח על אותו ענין http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=235654.0
-
- 38 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חברת Elpida הכריזה על שבבי DDR3 חדשים מתוצרתה, בנפח של 1Gbit ובמהירות של 2.5Gbps, או PC3-25000 - כלומר 3,125MHz (!!!). זו קפיצה גדולה מאוד ביחס לזכרונות קיימים הנושקים למהירות של PC3-16000, או 2,000MHz. כל זאת, במתח סטנדרטי של 1.5V - בתקן DDR3 רגיל (!), בנוסף לתמיכה במתחים נמוכים עד 1.2V במהירות 1.8Gbps או 2,250MHz - עדיין במהירות גבוהה מהזכרונות הקיימים בשוק... אני בטוח שהשבבים האלו יציגו שיפור משמועתי בביצועים - במיוחד בשילוב עם Core i7 עם שלושה ערוצי DDR3. עם זאת, אין עדיין תג מחיר למודולים (כי אין עדיין ייצור בכמות גבוהה והשבבים עדיין לא יצאו לשוק בתוך סטיקים) - אבל זה לא יהיה מפתיע אם הזכרונות יעלו בערך כמו שאר המחשב (לפחות).
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
ברשותי כיום לוח P3L-DS3L ועליו 4ג'יגה זיכרון (64 BIT) .ללא שום בעיות את הלוח אני אתרום לטובת המחשב המשפחתי .(הלוח הישן החזיר ציוד). אז ככה מה יש לנו?? מעבד8400 ו4 ג'יגה זכרונות DDR2 מה השאלות.? א.איזה לוח ממולץ בתקציב 400? ב.האם כדאי לי לעבור לDDR3 אם כבר אני מחליף לוח? ג.ואולי בכלל עדיף לי להחליף גם מעבד??(תאורטית בלבד,הסיכוי שזה יקרה שווה לסיכוי שביל גייטס יחבק את סטיב ג'ובס)
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אהלן יש לאמא שלי מחשב ישן , שמשמש אותה כעת בסדר יחסית. התלונה היחידה היא שהוא די איטי ואם הוא יהיה מהיר יותר זה יהיה מעולה. הוא משמש כמחשב לעבודה משרדית, אינטרנט ואופיס בעיקר. חשבתי אולי לתת לו bost קטן אם אני אשדרג אותו ל-2gb ראם. זה נראה לכם יהווה שידרוג מהותי ביחס למה שיש לה עכשיו? מה עוד אפשר לדעתכם לעשות? חוץ מלקנות מחשב חדש כמובן. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי Celeron D 320 עם זיכרון 256MB. החלפתי ל 1GB (הוצאתי את ה 256MB הישן ושמתי במקומו את ה 1G), אבל המחשב עדיין מזהה לי 256MB זיכרון (גם דרך EVEREST וגם דרך המחשב שלי->מאפיינים). המליצו לי להיכנס ל BIOS ולשנות שם את ההגדרות, אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל. מה צריך לשנות ב BIOS (בשאיפה בלי להרוס את המחשב ) ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-