מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
האם ההבדל מהותי? האם שווה לחכות למעבד החדש יותר במידה והוא באותו המחיר?
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
איזה לוח אם עדיף? P35 NEO-F MSI msi p6n sli 775 7.1 1glan תתנו לי גם שיקולים תודה
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין לשדרג אחד מהמחשבים,ע"מ לקבל כח עיבוד גדול יותר לעיבוד וידאו בעיקר ועם אפשרות ל OC . בגדול אלה שני המפרטים: 1.AMD +2600 ,לוח אם ABIT NF7 ,זכרון CORSAIR ,שני סטיקים של 512 ,מהירות 400 ,CL2 . 2.P4 2800 HT ,לוח אם ASUS P4P800 DELUXE ,זכרון GEIL ,שני סטיקים של 512 ,מהירות 400 ,CL=2.5 . אני מעוניין להחליף את המעבד ואוליי להגדיל טיפה את הזכרון.השאלה היא על איזו פלטפורמה כדאי לעשות זאת,בהנחה שאני מעוניין לקנות מעבד חדש ולא יד שנייה. פשוט,אלה שמוכרים יד שנייה לא מחוברים למחירי השוק וכנראה מעוניינים לקבל מחיר כמו זה שבו רכשו הם.כך שיוצא שההבדל אינו גדול ולזה מתווסף עניין האחריות שלך תחפש את ההוא מיד שנייה אם יש בעייה. האמת שניסיתי להתאים מעבד מזאפ ל P4 ,אבל יש שם…
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התחדשתי בGTA 4 ואני ממש מאוכזב מביצועי המחשב שלי. המעבד: athlon 64x2 4600 לוח האם: ASUS M2N-E NFORCE 570 זכרונות: G.SKILL 2GB 800MHZ CL4 נקנו לפני כשנתיים וחצי + HD 4850 חדש. ספק: ENERMAX LIBERTY 500W מסך 1: DELL 2007WFP מסך2: SAMSUNG LA37A550 - FULLHD בדרישות של המשחק המעבד היה המינימום בהגדרות המינימום - אבל עדיין לא חשבתי שזה יהיה כלכך קריטי כי ככה זה בדרך כלל במשחקים. מקריאה פה בפורומים הבנתי שהדבדתי והמעבד במשחק הזה ספציפי חשוב יותר מכרטיס המסך. מאחר ואני קונה ומשחק משחק אחד לתקופה מסוימת "נתקעתי" עם משחק שאני משחק בהגדרות בינוניות מינוס. מה לעשות? לשדרג מעבד? לאיזה? אינטל? או AMD. בבקשה עזרו.. וכן אני מוכן לשדרג רק בגלל משחק אחד מה שיש לי ילך לאחי…
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. שיפצתי את המחשב שלי לא מזמן החלפתי ספק ל HCG-100 ANTEC ומערכת קירור ל CORSAIR H100. אחרי שהרכבתי את הכל והדלקתי הכל התחיל לעבוד אבל אין POST (כן חיברתי את הספק ללוח אם.) לאחר מכן עשיתי בקרת נזקים על הלוח אם עם זכוכית מגדלת וגיליתי שאחד הדיודות זזה ליד ה IO Controller או Overclock Controller, הלחמתי את הדיודה אבל התקלה לא נפתרה לפני שאני מחליט לקנות לוח רציתי לבדוק אם המעבד עדיין חי אבל אני לא מוצא מעבדה עם לוח X58. אם מישהו מכיר איזו מעבדה שיש לה את הלוח אשמח אם תכתבו, כי אני די מיואש. מפרט: Motherboard: ASUS P6T Deluxe V2 CPU: I7 975 CPU Cooling: CORSAIR H100 PSU: Antec HCG-100 RAM: G.Skill 12GB CASE: Cooler Master Cosmos S
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
השאלה היא בלוחות עם התושבת 1155 יש כאלו שהעבודה של התצוגה עושה המעבד (בעבר היה בתוך הצי'פסט הצפוני) ראיתי שרשום במפרק הלוח לגבי הצי'פסט ככה > Onboard Graphics Integrated in the Chipset אז כאן זה מבלבל התאור כאן זה שיש בצי'פסט מעבד גרפי וזה לא ניראה נכון ומה ההבדל בלוחות אסוס וגי'גהבייט עם צי'פסט GA-H67M-D2-B3 או עם אחר כמו H67N ? תודה
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת, לשרתים יש שני ספקי כח בכדי למנוע מצב שאם אחד הקורס שהשרת לא יקרוס. במחש ביתי זה קצת פחות פרקטי כי בד"כ אין שני מקורות מתח שונים (אלא אם כן משתמשים בשני אל-פסק), אבל כן יש שימוש במידה ורוצים שכל ספק כח יחובר לרכיבים אחרים. בקיצור, לא פרקטי, אבל, האם יש לוחות האם לשוק הביתי שכן תומכים ב2 ספקים? אשמח לקבל לינקים :-) תודה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מחשב נייד של HP... השגיאה שאני מקבל: File close failed on Bios.rom מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי יש לי GA-K8NE ורציתי לוודא אם למישהו יש אותו לוח או לוח אחר בעל אותו ציפסיט האם בביוס יש את 2 ההגדרות הבאות: Hammer VID Control VCore Voltage Offeset משום מה לי יש רק את הראשונה ואני יודע שהם באים ביחד, תודה.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
חברת OCZ הכריזה היום על מוצר יחודי למעבדי AM2. זכרון DDR2 PC2-5400 כלומר בתדר 667Mhz. בינתיים רק בקיט של ( 4GB (2GB X 2. ה-OCZ DDR2 PC2-5400 AM2 Special 4GB Dual Channel מנצל את היכולת של בקר הזכרון ב AM2 לפנות לבלוק זכרון גדול יותר (11bit במקום 10bit ) ובכך מקטין את החלפות הבלוקים (pages) וחוסך זמני גישה לבלוק חדש. הזכרון מומלץ לשימושים עתירי שימוש בזכרון כמו עריכת וידאו ותמונה מתקדמות ( Adobe Photoshop , Adobe Premiere or Sony Vegas ). הזכרון הזה מתאים לשימוש במערכת AM2 בלבד ולא יתאים לאינטל. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=39477 http://www.hexus.net/content/item.php?item=8629 http://www.xbitlabs.com/news/memory/display/20070508225305.html
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יצרנית המעבדים AMD נגררת לבית משפט באשמת פרסום מוטעה הנוגע למספר הליבות של מעבדיה לכתבה: http://hwzone.co.il/חברת-amd-נתבעת-באשמת-פרסום-מוטעה/
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מעוניין בשידרוג של מעבד, לוח וזכרונות. מעבד אני די נעול על I5 3570K וזכרונות 4GBX2 1866 מעוניין בOC , מעדיף יותר של גיגבייט אבל לא חייב. תודה!
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
ההשוואות שלהם אף פעם לא היו מקיפות אבל לפי מה שהבנתי הם מקבלים אותם מהשלוחה של המגזין בחול. בכל מקרה, התוצאות קצת מוזרות (הם לא התחשבו בOC אבל עדיין, מוזר שהם לא הכניסו לבדיקה את הNF7 ...) מה אתם אומרים על ההשוואה (אם מישהו ראה אותה)?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
Gigabyte GA-P35 DS3P אוP35C DS3R S775 1333MHZ Intel P35 DDr2,DDR3,PCI
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
זאת פניה למי שמעדכן את מדור מפרטים ולכל מי שיודע גם הלוח שלמעלה נמצא במדור מפרטים תחת קטגוריה קולנוע ביתי השאלה שלי היא האם ללוח הזה יש יציאה לטלוויזיה כי במפרט שהוא נתן אין כרטיס מסך ובדקתי את המידע על הלוח ולא ראיתי שם S VIDEO אז איך בדיוק הוא מתחבר לטלוויזיה?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
לידיעתכם https://www.youtube.com/watch?v=V7kLt8nthVI
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי לוח אם NFORCE 3 של EPOX כרגע יש לי את הדרייברים הרשמים של נבידיה5.10 רציתי המלצות על דרייברים יותר חדשים(בטא) תודמ מראש.
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
הי הלך לי לאיבוד עמוד שמשווה בין המון סוגי chipsets של AND ואינטל. ראיתי את זה לפני יומיים בערך ואני כבר שעות לאמצליח למצוא את זה. זה היה משהו בסגנון: http://www.tomshardware.com/cpu/20041220/index.html אבל ל chipsets (לא מעבדים). זה כנראה באתר של tomshardware או anandtech. אם אתם יודעים על מה אני מדבר, או אם יש לכם קישור לעמוד שמסביר את ההבדים בין chipsets מודרניים אני אשמח. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום! ברשותי לוח אם של חברת ASUS מדגם P5QL בן בערך 4 שנים. יש לו יציאת PCIe 2.0 x16 אחת בלבד ואליה מחובר בד"כ כרטיס מסך של NVIDIA מדגם 450 GTS 1GB. עכשיו ממש אחרי צאת הצום, אני מדליק את המחשב ולא מופיעה שום תמונה (אפילו לא מסך הביוס - כלומר אני לא יכול להפיל מצב בטוח), מסך שחור, אבל באוזניות אני יכול לשמוע את הווינדוס 7 נדלק. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר עם אותה יציאה אבל קיבלתי את אותה תוצאה. איך אני יכול לדעת אם היציאה מתה (ומה הסבירות שדבר כזה יקרה)? ונניח שהיציאה מתה, יש איזשהו מעבדה בארץ שעושה החלפות? כי אני ממש לא מתכוון להחליף מערכת שלמה בזמן הקרוב. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולכם, להלן המפרט שלי: לוח אם : Asus Rampage Formula מעבד: Q9450 זיכרון: Corsair DHX6400 4GB כרטיס מסך: HD4870 ספק כוח: Antec Quattro 1000W הבעיה שלי היא ככה, אני פשוט לא מקבל את הפונקציה של CPU LEVEL UP, כל השאר נמצאים בAI SUITE ורק הCPU LEVEL UP נעדר.. יש למישהו פיתרון???
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אז ככה, אני חושב שהמעבד שלי מתחמם יותר מדי, אני לא יודע אם זה אמור להיות ככה. בעיקרון בזמן מנוחה (IDLE) - המטפ' מגיעה ל 44 - 45 עדכון : ניקיתי קצת, הטפ' ירדה ל 40 - 41 בזמן מאמץ הטמפ' מגיעה ל 79 - 80 אז השאלה שלי האם זה אמור להיות ככה?, אני אמור לדאוג לגבי זה (החלפת משחה טרמית או אולי החלפת קירור למעבד?) ועוד שאלה, אני חושב שחום המעבד משפיע על חום המחשב בכללי, מכיוון שהמחשב ממש מתחמם בצד הלוח ממש אפשר להרגיש את זה על המארז. אכן קיימת סירקולציית אויר במארז והכבלים מסודרים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מעבד -E8400 לוח-DFI Lan Party DK P45-T2RS PLUS + ABS כ.מ.-HD 4870 מזה אמור להביא לי בביצועים נ.ב. מתי אמורה לצאת מערכת הפעלה חדשה?
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין הלוחות האלו: ABIT IL9 Pro GIGABYTE GA-945P-S3 כאילו אני יודע שהם עובדים על אותו צ'יפ..אז מה ההבדל בינהם?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול כנראה הלך לי הלוח Asus Crosshair שמאד אהבתי. עכשיו בדקתי אצל כל היבואנים ואין יותר את הלוח הזה וגם לא את Asus Crosshair II והשניים היחידים שראיתי לנכון להיות לו למחליף הם ה LANPARTY DK 790FXB-M2RS של DFI http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5917 ואת את הלוח של אסוס ASUS M4N82 DELUX ASUS M4N82 DELUXE ורציתי לשמוע חוות דעת. תודה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס נורמלי לא "מייד אין אינדונזיה", במחירים סבירים, בארץ של איזה 128 או 256 ואפילו 512.. שאני אדע את המחירים ומאיפה קונים תודה (: