עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by pro system bus,

שלום אני רוצה ליקנות לוח אם ואני לא יודע איך זה הולך למה כי:אני לא יודע האם הלוח הוא קבר בא ישר עם המעבד או שצריח לקנות לוח ומעבד לחוד

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מתלבט בין intel לבין amd אני בטוח שכבר דיברו על זה רבות פה אבל אין לי זמן לחפש (אני צריך תשובה מהר) מישהו יכול להמליץ לי מה כדאי? המחשב לא מיועד למשחקים אלא לעבודה רבה עם תוכנות.

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  3. 1. שהאחריות שלהם בארץ היא גרועה, שנה אחת (לאומת אינטל לכל החיים), ושהיבואן עושה עם האחריות הרבה בעיות. 2. שהם נורא נורא מתחממים, ועם רוצים לשמור עליהם בטמפרטורה סבירה אז צריך להשקיע גם בקירור, אמרו לי שהמקורי גרוע, ועם רוצים טמפרטורה טובה כמו במעבדים של אינטל אז צריך לקנות את אחד ערכות הקירור של ThermelRight, בסביבות ה-280ש"ח. 3. והם גם אמרו שאחרי שאני יקנה את כל הציוד ל-AMD, וירוץ איתו למעבדה, יכלתי כבר לקנות אינטל. זה נכון כל הדברים האלו? (אל תתנפלו עליי, אני דווקא מעדיף AMD, אלה המשפטים של החנויות).

• 47 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. Started by Blah,

אוקיי אז מישהו יכול לתת הסבר קצר או ארוך על מה בעצם לוח אם עושה ? דבר שני, תמיד ראיתי בפירוט של הלוח אם מילים כמו - Socket, PC2100, DDR up to 3GB מישהו יכול להסביר מה כל דבר ? ועל איזה חברה שמייצרת לוחות אם אתם הכי סומכים\ממליצים ? סליחה על הבורות :-X ותודה מראש !

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  5. Started by haziri,

טוב אני קונה מחשב חדש מבוסס AMD עם צורב(שאני מעביר מהמחשב החדש) כונן DVD וכונן קשיח WD 80GB 8 buffer תיכננתי לקנות לוח אם של ג'יגה בייט GA-7VAX אבל פתאום שמתי לב שיש בו רק שתי ide (תקנו אותי אם אני תועה!!) ולפי מה ששמעתי שזה לא מומלץ לשים את הכונן הקשיח/צורב/DVD על אותו ה ide (אחד ב-slave ואחד ב-master) אבל יש גם את ה- GA-7VAXP שבו יש רייד וגם 4 ide (נראה לי) אתם חושבים שכדי לי לקנות את ה-GA-7VAP או שזה יהיה בזבוז כסף כי אני דיי חורג מהתקציב! בתודה מראש haziri

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  6. Started by LOL,

כמה זמן אני צריך להריץ את הPRIME 95 כדי שאני יוכל להחשיב את המערכת יציבה והאם 43מעלות זה גבוה מדי בשביל P4 2.4 אחרי 5 שעות של PRIME95

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  7. Started by mnm,

אני מתלבט בין 2 הלוחות האלה בשביל מחשב מבוסס פנטיום 4. אולי אתם יכולים לכתוב איזה מהלוחות עדיף מבחינת: ביצועים, אוברקלוקינג, איכות או כל דבר אחר חוץ ממחיר. אני יודע כבר שהאסוס יותר יקר. המעבד שאני רוצה לקנות הוא 2.4B גה"צ... הלוח של אסוס (הספציפי בלי כל התוספות האפשריות) בא עם: Gigabit lan SoundMax SB הלוח של ג'יגבייט בא עם: Realtek ALC650 AC'97 audio Intel Lan כל אחד מהם גם בא עם USB2 וכל מיני תוספות של היצרן. אם יש איזה לוח אחר מומלץ עם הצ'יפסט הזה אז תכתבו תודה.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  8. לפי המאמר שקראתי AMD מתכננת להוציא את מעבד הברטון 4000 שיהיה מבוסס על ה-ATHLON XP, רק שהוא יהיה עם FSB 333, ויכיל 512kb זיכרון מטמון, וכנראה שהמהירות שלו תיהיה: 2600מה"צ, לפי התוכנה שיש לי שמחשבת את מהירות מעבדי הברטון הצפויים לפי הרייטינג שלהם. אז זה נכון? כי עם כן אני יחכה חודשיים ואני יקנה כבר כזה מעבד חזק. אגב המאמר בכתובת הבאה: (ישראלי שסקר את תחום המעבדים השולחניים). המאמר הכי טוב שראיתי על מעבדים תירדו בדף עד הסוף עד שתגיעו למתי כל מעבד יצא ויצא.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  9. אני צריך לדעת מי היבואן ואיזה עוד חברות הוא מביא לארץ. מעבדי AMD - מי היבואן ואיזה עוד חברות הוא מביא, לא משנה עם זה כרטיסי מסך או קול או מארזים. מארזי Enermax - כנ"ל. סוני - כנ"ל. ג'יגה בייט - כנ"ל. אפוקס - כנ"ל. לידטאק - כנ"ל. Proview - כנ"ל (זה מסכים). זיכרונות סמסונג - כנ"ל. ATI - כנ"ל. הכי חשוב זה: ג'יגהבייט, אפוקס, אנרמקס, ATI, פרויו, AMD. עם אפשר לציין את היבואן ואיזה עוד מותגים הוא מביא לארץ. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by the yak,

היי, אני רואה שכולכם מדברים כל הזמן על amd 1600-2000 אבל מה עם ה2200? הוא טוב? שווה את המחיר? האם השיפור בייצור שלו (0.13 מיקרון)? כי אני חושב לקנות את זה אז בבקשה תנו לי פרטים........ תודה מראש, יובל

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shibby15,

אני בזמן האחרון נכנס חזק לכל מה שקשור בOC... אז אני רוצה לשדרג קלות את המערכת שלי, אבל לא דווקא שידרוג של ביצועים אלא שידרוג של OC לכן אני מחפש את הרכיבים הכי טובים לOC שנכנסים לי לתקציב. במעבד כבר בחרתי (A-XP 1600 AGOIA) אבל בלוח אני לא בטוח ופה אני צריך את עזרתכם. אני מתלבט בין ASUS A7V333EA EPOX 8K5A2N KT333 NEW EPOX 8K5A3+ KT333 NEW EPOX EP-8K9AI KT 400 MSI KT4V KT 400 ABIT KX7 333 ואם יש עוד משהו להציע הרגישו חופשיים נ.ב לא הייתי בטוח אם זה מתאים לפורום "מעבדים ולוחות אם" בגלל שהעיקר פה הוא OC ולא הלוח עצמו

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. תיסתכלו בתמונה, ותגידו לי עם לא מיקמו את החיבור של ה-SATA, קרוב מדי לחיבור של אחד הסלוטים של ה-PCI?

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  13. Started by rosesr,

AXP1800 סטפינג טוב מאוד או AXP1600 סטפינג טוב מאוד?(ל1800 אני מתכוון AROAI או משהו כזה)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Bug2000,

רציתי לדעת איזה לוח אם יהיה לפחות מהיר כמו שלי ויציב כמו שלי באותו תחום מחירים ... (הלוח במפרט מחשב) כי יש לי אפשרות להחליף אותו בחינם...

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  15. Started by itayze,

הורדתי עידכון לביוס של הלוח epox 4g4a+ ואני לא יודע כיצד לעדכן אותו ..... הבנתי שזה מסוכן אם לא יודעים מה עושים לכן אני צריך את עזרתכם , כיצד לעדכן אותו ? הקובץ שהורדתי הוא : 4g4a2822.exe האם אני אמור לעדכן אותו מהדוס ? תודה מראש .

16. Started by zzroni,

הכוונה אם אני קונה xp2000 , יש לו יתרון ברור או גדול על ה- 1800 ? אם אפשר לפרט קצת. תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by OR007,

אני נוטה יותר לכיוןן של ג'יגה בייט אבל אני לא מתמצא בדגמים של אינטל. אז תמליצו לי על לוח טוב (שאם אפשר בבקשה יתמוך ב-AGP8) ושלא יעבור את ה-700 שקל !. ד"א זה לP4. ואם אפשר תפרטו עם מה הלוח בא אונבורד. תודה לכולכם.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. לאחי יש יום הולדת והוא חוסך למחשב כי מה שיש לו עכשיו גרוע p3 450 , לוח מעפן ו 256 mb sdram התקציב הוא מאוד דל , אני חשבתי בכיון של axp 1600 + לוח + 256 mb של זיכרון . הכרטיס מסך הוא gf2 mx , לדעתי לא צריך להחליף אותו מכיון שהוא מריץ כל משחק ולא ממש איכפת לו , אבל הוא יראה שינוי משמעותי במשחקים , לא ? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by dino,

בשביל מה משמשים מעבדי ה-Itanium 2 של אינטל? מישהו יכול בבקשה לתת לי עליהם קצת מידע, למה הם מיועדים, את המפרט שלהם, וכאלה דברים......... תודה מראש. ;D

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  20. Started by jamush,

אחרי הכל. מה יותר מומלץ מבחינת ביצועים בלבד?

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. אפשר להשתמש בבקר ה raid לחיבור רגיל של דיסקים ולא חייבים להשתמש בו לגיבוי או כתיבה לשני דיסקים בו זמנית. כך אפשר לחבר דיסק קשיח, cdrom , dvd , וצורב , כל אחד על בקר נפרד (master) נכון ??

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by itaysk,

הלוח הזה בא גם בשתי גרסאות? כי ראיתי באתר של GIGABYTE ( כאן) שהוא בא עם KT400 ו AGPX8 ובאתר של זיגזג ( כאן) שהוא עם KT333 ו AGPX4 ועוד משהו הוא בא עם כ.קול מובנה נכון? איך הוא? כמה רמקולים אני יכול לחבר אליו? תודה

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  23. Started by judicatr,

מישהו יכול להפנות אותי לאיזהשהם מקורות מידע בנושא? כי אני התחלתי להתעניין בזה עכשיו, ובשום מקום לא הצלחתי למצוא הסבר מדוע IPC של אטלון XP שווה ל-9, וזה של פנטיום 4 שווה ל-6. כיצד זה מחושב? האם אורך ה-pipe משפיע על ה-IPC? והאם צריך לקחת stalls בחשבון, האם שגיאות חיזוי משפיעות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אם AMD תוציא שנה הבאה סידרת המשך ל-ATHLON XP, שבנויה אותו הדבר, רק עם 512kb cache, אז יהיה צורך בשדרוג של הלוח אם? (בגלל שהצ'יספט לא תומך), או שהלוחות של היום יתמכו במעבדים האלו? (זאת אומרת שהצ'יפסט לא צריך לתמוך בזה, שזו פעולה שהמעבד מבצע בעצמו בלי קשר לצ'יפסט).

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  25. Started by bah10,

קניתי את הלוח ASUS P4T 533 וגם את הIPANEL דגם DELUXE. התקנתי את הWINDOWS אבל כל 8 שניות המחשב נתקע לי למשך חצי שניה ואז ממשיך כרגיל אחרי יומיים שאני מנסה לבדוק מה הבעיה בסוף גיליתי שהבעיה נובעת מהIPANEL בBIOS הוא היה מוגדר לעשות REFRESH לIPANEL כל 8 שניות אז שיניתי ל30 שניות ועכשיו הוא לא נתקע לי כל 8 שניות... בעצם הוא לא נתקע בכלל (סוף סוף ) אבלשמתי לב שהמחשב נתקע למשך שבריר שניה רק אם אני "משחק" עם הIPANEL באמצע עבודה, כלומר בודק נתונים כמו טמפרטורות, מהירות מאווררים וכו'. זאת בעיה מוכרת? אני צריך לדאוג? למישהו יש לוח של ASUS עם IPANEL שיכול להרגיע אותי? ???

• 6 תגובות
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים