מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי הלוח D845GBV עם מעבד של 1.8MHZ. כמו כן יש ברשותי מחשב של 2.8MHZ גם פנטיום 4. האם לאור המצ"ב (תמונה), אומר שאוכל לשים את ה- 2.8 בלוח D845GBV ?? תודה !! ;D [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
1. באופן כללי, מה היתרונות של 78 על פני ה 74 (ששוה 250 ש"ח נוספים..) ? 2. האם למחשב משרדי התוספות הנ"ל חשובות / כדאיות ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני לא מבין איך אפשר לעשות את זה, קראתי בפורומים ולא הבנתי... יש חנויות שמציעות מעבד נגיד במהירות 1333 לוח אם עם FSB של 1066 וזיכרון עם 667 , איך זה יעבוד? כולם יעבדו במהירות 667? ראיתי שני פרמטרים אחד של המעבד ואחד של הזיכרון... נגיד מעבד 1333 ולוח אם תומך במעבד 1333 ואותו לוח אם גם תומך ב DDR2 של 533\667\800\1066 אז מה זה אומר? והאם אפשר לעשות שהמעבד יהיה 1066 והFSB של הלוח אם 1066 והזיכרון גם 1066 ?! זה לא טוב? בבקשה הסבר כי אני לא מבין איך אפשר לעבוד עם שתי( או שלוש) מהירויות שונות... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי לאחרונה התחלתי לקבל הודעה שחיבור ה-USB שלי צורך יותר מידי חשמל ולכן הוא מפסיק לתפקד. הבעיה התחילה כתופעה אקראית אבל לאחרונה הפכה לקבועה. כרגע לא ניתן לחבר שום התקן USB למחשב - לא מדפסת ולא DOK. באופן מוזר אם ה-DOK היה מחובר למחשב כשהמחשב היה מכובה אז לאחר ההדלקה ההתקן כן עובד אבל אם מוציאים אותו אז לא ניתן לחבר בחזרה. ניסיתי להתקין XP מחדש אבל זה לא עזר. האם צריך להחליף לוח אם? אם כן איזה לוח אם מומלץ למיעבד 805D כך שיהיה ניתן לשדרג בעתיד. הלוח הנוכחי שלי הוא GIGABYTE 945P PRO תודה.
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום לכולם הצלחתי להניח את ידי על הBIOS הטרי של Asus P5N-D. הביוס הוא 601 עם AWDFLASH. לכל מי שיש את הלוח הזה בטח מכיר את בעיית הסרטים+ארפיטקטים שלו. ASUS שיחררה BIOS חדש (עדיין לא באתר שלהם). התקנתי אותו ובינתיים הרצתי סרט כבר 20 דקות ושום דבר לא קרס הנה ההורדה של הBIOS: http://wikisend.com/download/478744/P5ND-0601.zip תהנו!!! סוף סוף!
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
התלבטות שלי היא בין OCZ DDR3 PC3-8500 / Value Series / 2GB Dual Channel 1066MHz DDR3 CL 7-7-7-21 Unbuffered OCZ Lifetime Warranty 1.5 Volts 240 Pin DIMM 2 GB או 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader 800MHz DDR2 CL 5-6-6-18 (CAS-TRCD-TRP-TRAS) 1.8 - 2.0 Volts* Unbuffered Copper Mirrored XTC Heatspreader** 240 Pin DIMM לוח אם שלי הוא EP35C-DS3R s775 1333Mhz, Intel P35, 4xDDR2 1066, 2xDDR3, PCI-E של GIGABYTE.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
בעיקרון אני רוצה לקנות עוד מעט שני כרטיסי HD4850 ואני רוצה לוח אם בסביבות ה600 ש"ח ראיתי בSKYPC לוח ב550 ASUS P5K אבל ראיתי שרשום שם שחיבור אחד כפול 16 והשני כפול 4. אני לא יודע כל כך מה זה אומר אבל זה לא נראה לי טוב. הסתכלתי עוד קצת וראיתי ב670 שקל את הלוח ASUS P5Q PRO ושם רשום ששניהם כפול 16 אז כדאי את זה ? ואם אפשר הסבר קטן על מה זה אומר, ואם יש לוח אם טוב יותר מאלה אז תציעו תודה.
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות היום מחשב מ FoxPC, זה חלק מהמפרט: Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤950 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1221 Intel Core 2 Duo Processor E8400 3GHz 1333MHz 6MB BOX ¤799 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL5 ¤225 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=34 1.רציתי לדעת אם ניתן לעשות ל E8400 אוברקלוק עם הקירור שאיתו הוא מגיע. עד לכמה GHZ מומלץ? לא רוצה להרוס כלום. ב. לכמה היתי יכול לעשות אם היתי קונה את ARTIC COOLING FREEZER PRO 7 ? 2.אני שלא קשור לפה אבל חבל לפתוח עוד דיון - איזו חברה לכ.מ הכי טובה - GECUBE או CONNECTED3D? (לכרטיס HD4850) 3.אני מתלבט בין הלוחות אם! ראיתי…
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
היי מה הסיכון ששתי הלוחת ידפקו?? http://hwzone.co.il/guides/biosupdate/5/ יש לי שתי לוחות עם ביוס לא תקין ואני רוצה לתקן אבל אני פוחד שגם השלישי יהרס לי.... מה הם הדרכים הכי בטוחות?? אניה עזרו לי... :'(
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אז ככה ישנם 4 מעבדים 1. q6700 2. e8400 3. q9300 4. q9450 אז ככה אני ממש מתלבט באיזה מעבד לבחור אני מעוניין בהמהרת המעבד עכשיו לא איכפת לי המחיר של כל אחד ואחד מהם אני פשוט רוצה את המחשב הטוב ביותר שאני יכול לקבל מתוך המעבדים האלה כולל אוברקלוק אגב המחשב הוא למשחקים . לגבי קירור למעבד חשבתי על Thermaltake V1 דעתכם בנושא +תשובה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שמעו יש לי מעבד AMD 2500 עכשיו אני רוצה להחליף מעבד בלי להחליף לוח ...... משהו קצת יותר נורמלי ...... אני לא יוכל להחליף לINTEL כי אז אני צריך להחליף את כול המחשב ......... כרטיס מסך לוח מעבד זיכרון כבד אליי להחליף את כול אלו ... אז רק מעבד קיים היום מעבד נורמלי יותר מי הAMD2500 שיתאים לאותו סקוט בלוח ......... יום טוב
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
-
אהלן, רציתי לשאול, איזה "ערך מוסף" נותן חיבור ה3PIN של המאווררים בלוח אם מול מולקס הרגיל? (לוח האם שלי מופיע במפרט). האם זה חיווי של מהירות בלבד? או גם שליטה על המאוורר? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, הלכתי לשתי חנויות לקבל הצעת מחיר על המחשב(פנדה ואייבורי), ושתיהן הזהירו אותי על לוחות אם של Gigabyte וRAM של 2x2GB 800MHz CL4. יש דברים במה שהם אומרים?זה מאוד מפחיד אותי..... כי בינתיים הלוחות של ג'יגהבייט נותנים דיי הרבה יחסית לאסוס,וזולים בכמה מאות שקלים אז אני מאוד מתלהב מהלוחות שלהם.....
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
היי. רציתי לדעת כמה חשמל צורך מחשב ממוצע (ללא מסך) ליחידת זמן. וכמה כסף הולך בארץ על יחידת כח מסויימת . (אני רוצה לחשב כמה כסף נשרף על מחשבים שדולקים בלי שיהיו לידם) תמונה כללית- אנטיוירוס ברקע, תוכנות מסרים כמו אייסקיו מנסגר. בנוסף תוכנות כמו טיםספיק (TS) ומשחק רשת שרץ (MU למי שמכיר.) נלוות אליו תוכנות שגורמות לו לפעול אוטומאטית (בוטים למינהן- autoclicker) אין שימוש בCD או DVD, הארד דיסק כן מן הסתם. המשחק לא הכי כבד, אבל עדיין משהו, מרגישים איטיות שאתה נמצא עליו והוא פועל. אני רוצה לדעת נגיד כמה וואט זה צורך בשעה או בדקה, לא ידעת איך זה הולך. ובנוסף כמה משלמים על וואט אחד או על כמות מסויימת. מקווה שזה ברור. ואם כדי לדעת צריך פרטים טכניים על המחשב אני מוכנה לבדוק, תאמרו ל…
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
נשרף לי לוח האם יש לי מעבד amd athlon xp 2500. השאלה שלי היא האם עדיין ניתן למצוא לוח אם למעבד הנ"ל (חדש או לא, ממש לא חשוב) ואם כן מה המחיר של הלוח בערך?
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
איזה בורד עדיף ? GIGABYTE GA-G33M-S2L או INTEL BLKDG35EC EVA COVE
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
כעיקרון אני הולך על הלוח הזה: GA-MA74-GM-S2H אבל יש את זה ב8 שקל יותר: GA-M68SM-S2L מה ההבדלים? לקחת את הראשון אם השני? המעבד הוא 4800.. תודה..
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל , עשיתי לו עידכון ביוס והוא נכשל ב 50%. עשיתי ריסטרט ועכשיו כלום לא עולה לי... אפילו המסך לא מגיב ויש המון ציפצופים. ניסיתי לג'מפר ,הוצאתי את הבטריה לכמה שניות, לא עוזר עדיין יש את ציפצופים. הצפצופים רציפים וקצרים. איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה,בקרוב אני מתגוון לקנות מחשב חדש, בתקציב של 3K,הלוח המומלץ כיום למעבדי אינטל הוא P35-DS3L,עכשיו השאלה שלי היא איך הוא משתווה לASUS P5PKL ?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום חברים , מישהו יכול לעזור ? אני רוצה להרחיב את הזכרון האחד ג'יגה שלי לשני ג'יגה בנייד טושיבה L40 17U , קיימת אופציה הרחבה , קניתי שבב קינגסטון בחנות באג היכן שרכשתי את הנייד הזה , הרכבתי אותו כשורה , וכלום לא קורה .... במאפיינים נשאר להראות 1024 , התקשרתי לחנות והם אמרו לי שצריך לעשות משהו בBIOS . מה עושים בBIOS? האם אני יכול לעשות את זה ? זה לא מסוכן ? מה תיתן לי ההרחבה? ובעיקר , אם צריך להכנס לBIOS אז איך נכנסים ומה כותבים שם ? אם מישהו יכול להסביר שלב אחרי שלב , אשמח מאוד .... (אני חדש בתחום , עימכם הסליחה ...)
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש מעבד אינטל QUAD6600 לוח של גיגה בייט MCP73PV עם צ'יפסט אנפורס 630I וזכרון 1024 MB של OCZ XTC PLATINUM OCZ2P8001G - לפי האתר של OCZ הזכרונים אמורים לעבוד בתזמונים של 5-5-5-15 ב400 MHZ ולפי אברסט הם אמורים לעבוד ככה-@ 400 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) / 23-42-4-6-5-5 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP) אך הלוח גורם להם לעבוד ככה: מידע מאברסט North Bridge Properties North Bridge nVIDIA nForce 7100-630i (MCP73PV) Revision A2 Package Type PBGA Package Size 3.1 cm x 3.1 cm Memory Timings CAS Latency (CL) 5T RAS To CAS Delay (tRCD) 4T RAS Precharge (tRP) 4T RAS Active Time (tRAS) 14T Row Cycle Time (tRC) 23T Row Refresh Cycle Time (tRFC) 41T Command Rate (CR) 2T…
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת מה עדיף מבחינת מהירות וביצועים... לא מבחינת מחיר! 3GB זכרון לא בדואל צ'אנל... או 2GB זכרון בדואל צ'אנל... וגם.. כמה שווים היום 1GB זכרון (512X2) של TWINMOS עם מהירות 667? תודה.
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-