עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by timac,

שלום. אני מתלבט בין שני המעבדים השימוש שלי הוא עבודות כמו אופיס אקסל גם עריכת וידיאו עם adobe ומשחקים פה ושם? ההפרש במחיר הוא 100 שקל האם כדאי לקחת את ה AMD אני לא מתכוון לבצע OC . מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by paulyoung,

מישהו מכיר את התוכנה? כדאי להתקין?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  3. המחשב שלי מופיע במפרט בצד ולחבר שלי יש מחשב דומה אותו המעבד לוח אחר גם של ג'יגה בייט וזכרונות גם שונים אבל אותה הכמות. שנינו הרצנו SUPER PI ויש פערים בין המחשבים.. המחשב שלו עושה את הבדיקה הראשונה שם ב00.228 ושלי ב00.169 וכמובן שמכאן כל בדיקה אחרת הפערים רק גדלים.. עניין אותי לדעת מה הגורם שמשפיע על זה והאם זה פערים סטנדרטים או לא?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  4. Started by ulayze,

הי אני עומד לקנות מחשב פשוט לשימוש ביתי אלנטרי (גלישה ברשת ואופיס) נתקלתי בהצעה מסויימת במחיר זול שכוללת לוח אם ECS H61H2-M2 אני יודע שהלוח אם הזה אינו מהטובים ביותר אבל מכוון שהתקציב פה הוא חשוב אשמח לדעת אם הלוח אם הזה הוא בסדר יחסית.. קישור לעמוד היצרן: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?DetailID=1228&CategoryID=1&MenuID=103& LanID=0 תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ThePinkPanther,

/אין פרסום בפורום/ - עריכה של amiram 1500 שקל יכול להיות שיש בעוד מקומות,אבל לא ראיתי (זוהי סתם ידיעה לאוהדי AMD כמוני)

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. אני רוצה לרנות עוד מעט זכרון a-data 400ddr כעולה 220 בksp אני לא יכול יותר מזה ואין לי מושג איך להגדיר את המחשב אליו ואני לא יודע עם הלוח שלי תומך בוא זה הלוח שלי Intel D845EBG2

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by uvdude,

אני מתעניין בלקנות מחשב חדש בקרוב, מבוסס Core2 Duo 6300... הקטע הוא שאני כנראה אצליח להשיג מעבד וזכרון מחו"ל על מנת לחסוך חלק ניכר מהעלויות של המחשב. הבעיה היא כפולה: א. מבחר לוחות האם של ASUS למעבד הזה הוא עצום, אני מדבר על דגם P5B על כלל סוגיו ב. מבדיקת הQVC לזכרונות של חלק מהלוחות חסרים יצרנים מפורסמים רבים, דבר תמוה לכשעצמו. ועקרוני מאוד שכן הזכרון כנראה יהיה יבוא אישי ולא יהיה לי למי לבוא בטענות כשיהיו בעיות תאימות. לכן השאלה היא, על איזה לוח אם כדאי ללכת למחשב הבא שלי? אני צריך לוח אם פשוט, לא משהו מתוחכם, בלי תוספות מיותרות. כרטיס קול אונבורד, כרטיס רשת 1G אונבורד, והסטנדרט הרגיל. מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  8. Started by aragon,

איך אפשר לנתק כרטיס קול ON-BOARD

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by ofekns,

היה לי מעבד E2200 של אינטל. יש לי וינדואס 7 (32 ביט). החלפתי את המעבד הנוכחי במעבד חדש של אינטל, intel Core 2 Duo E8400. מדד הדירוש של וינדואס הציג לי עבור המעבד E2200 דירוג: 5.1 אחרי שהחלפתי את המעבד ל E8400 הוא הציג לי דירוג: 3.8 זה מוזר לי ביותר......... הלוח אמ שלי הוא של Gigabyte... מודל 945GZM-S2 ערכת צ'יפים: i945/GZ אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה הבעיה... אמרתי אולי בלוח אם אבל הלוח אם שלי תומך במעבד הזה... אז למישהו יש תשובה? המון תודה... (דרך אגב המחשב עכשיו עובד יותר לאט....)

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  10. Started by Kukishin,

האם יהיה הבדל משמעותי בביצועים? כיום אני עם 920 ויש לי אפשרות ריאלית ולא יקרה להחליף אותו

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. להרד דיסק שלי יש לי 7vrxp ver 1 ודיסק מסוג maxtor 7200 ata 133 40 giga אבל הווידוס מזהה לי אותו רק כu dma 5 ata 100 אבל שהמחשב עולה הוא מזהה לי אותו כu dma 6 מה עושים למה האקס פי לא מזהה אותו כ133

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  12. למישהו יש מושג מתי צריכים להגיע לוחות ה-KT400 של ABIT לארץ? אני מדבר על ה-ABIT KD7-G וה-KD7 RAID. ה-KD7 הרגיל כבר הגיע, אבל אני רוצה את ה-G, ולמישהו יש מושג מה יהיו בערך המחירים? או שברור כבר שהם יהיו כמו כל הלוחות שלהם בסביבות ה-800-1300ש"ח? (ומי שמתחיל להגיד "אני מסתכל בכדור הבדולח" וכל השטויות האלה שפשוט לא יגיב). תודה מראש. מתן. :-*

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by bizbuzy,

שלום, רכשתי מחשב עם מעבד (amd 4400 X2 (G1 שאמור להגיע בתצורת BOX אך כשפתחתי את המארז ראיתי שעל המאוורר של המעבד מופיע הלוגו FOXCONN ורציתי לדעתי האם זה תקין או שגוף הקירור הוחלף באחר (איכותי יותר או פחות ?) ? תודה.

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  14. Started by shgec,

שלום. אחרי ניקוי והחלפת משחה טרמית לא הצלחתי להחזיר קירור למקום ושימוש בכח הניב תוצאה צפויה של שלוש פינים במקום ואחד שבור. עכשיו טמפרטורה של מעבד היא 50. אני רוצה לקנות קירור חדש. [h=1]Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 מתאים?[/h]באתר כתוב שיכולת קירור שלו 95W ובאתר אינטל כתוב ש TDP של E6400 זה 65W. זה כל הנתונים שצריך?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=0&model=814&modelmenu=1 לא למשחקים, לא לגרפיקה, לא לוידאו. לשימוש רגוע מבחינת מאמצים אבל דורש אמינות גבוהה - שהיציאות והכניסות יעבדו טוב, שלא יהיו תקיעות ושהחומרה תתקתק. כן, יש לו ציפסט של P4M800 PRO - VIA. כן, הוא נמכר קומפלט כמחשב שלם ב 1200 ש"ח ב IVORY. אבל האם הוא גרוע ? יתקע לי ? תוכנות לא יעבדו ? ה USB יגמגם ? ה COM1 לא יעבוד ? הצורך - פיתוח תוכנה, לינוקס ואינטרנט

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. אהלן! הרגע בדקתי את הביצועים של המחשב דרך התוכנה EVEREST וגיליתי קצת פרטים על המחשב, ומשהו שראיתי לגבי הזכרונות הפתיע אותי. אני לא יודע אם זה אמור להיות ככה אבל אשמח אם תענו לי: DIMM1: Qimonda 64T256020EU2.5C2 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) ככה מצויינים הזכרונות שלי (X2). אני קניתי למיטב ידיעתי kingstone value 800MHZ, האם הם מספיק טובים בשבילי, והאם מה שהתוכנה רשמה זה מה שאמור להיות?!! תודה רבה עוד משהו: האם הטמפרטורה הזאת נורמאלית?: ליבה 1: 30 ליבה 2: 32 ליבה 3: 38 ליבה 4: 39 זה בזמן מנוחה... למה יש כזה הבדל בין 12-34

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  17. אורח vidoe
    Started by אורח vidoe,

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BLT8G3D1608ET3LX0 מצאתי ראם ממש מהיר יש משהו דומה רק CAS7 ?

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  18. Started by Sifo Jen,

קודם כל שלום, אני חדש בפורום הזה (אז להתייחס יפה 0()0 ) שמעתי על משהוא שנקרא מעגלים דואטוניים ושהוא הולך להחליף את המעגלים של היום. מה זה?. תודה. יאיר.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  19. היי, איך אני בודק אם המעבד שיש לי במחשב הוא TRAY או BOX ? האם יש אפשרות לבדוק ע"י מערכת ההפעלה מבלי לפתוח פיזית את המארז של המחשב?

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by x-dude,

שלום חברים אני מקווה שתוכלו לעזור לי בבחירת לוח אם חדש...יש לי P4 1.6Ghz והיתי מעוניין בלוח אם שיש בו לפחות את ה 4 סלוטים ל PCI,שיתמוך 2X2 DDR יענו לא מעוניין שיהיו סלוטים שתומחים ב sdram אבל ש2 סלוטים יתמכו ב DDR 266 אם אפשר שכל ה 4 סלוטים יתמכו ב 266 ואפשר להשתמש בכולם אז זה בכלל יהיה פיצוץ,חשוב לי מאוד ש יתמוך ב ATA-133 לפחות,שהיה לו sound ו רשת on board (משהו טוב),כמובן שיתמוך במהירות המעבד שלי. זהו אני חושב לא מעוניין ב raid או scsi או כל הדברים האלו,גם לא צריך שייתמוך ב AGP 8X אבל אם הלוח טוב כמו שרשמתי אז זה לא יזיק (רק לכיס קצת). כל זה בתקציב של עד 900 שקל אפילו זה יותר מדי אני חושב,והאם אתם מכירים חנויות שיקחו ממני את הלוח אם הישן שלי ויעשו trade ללוח אם חדש? גם …

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  21. לי יש 1GB כמה יש לכם?

• 71 תגובות
    • 5.1k צפיות
  22. Started by amobi,

לעומת H87 ומעלה ? בבקשה חוות דעת על הלוח הזה: http://www.asus.com/Motherboards/H81MA/specifications/ אני לא עומד לעשות אוברקלוקינג, רק רוצה שיהיה לוח יציב ואיכותי מבחינת החומרים שלו. בחלק מהלוחות האחרים של אסוס הם כותבים "100% All High-quality Conductive Polymer Capacitors" ובלוח הנ"ל הם לא כתבו..

• 49 תגובות
    • 8.4k צפיות
  23. Started by VolTAge,

שלום לכולם, אני מקווה שתוכלו לעזור לי כאן. 1. אני יודע שה EPoX 8RDA+ יכול לפתוח את המכפלה של מעדבי TBRED החדשים, AthlonXP 2400+ ומעלה ללא צורך בשינוי פיזי במעבד. אז רציתי לשאול בקשר לזה אם האפשרות הזאת גם קיימת בדגם של אסוס ה A78NX, או שלא. עוד דבר, האם האפשרות של פתיחת מכפלה יכולה להשפיע משמעותית על האוברקלוק למעבד ? אני לא כל כך מבין בזה, אז אם תוכלו להסביר בקצרה איך המכפלה מתקשרת ל FSB זה יעזור לי נורא. 2. זכרון מסוים יכול לעבוד על CL של פחות מ 2 ? זה אפשרי ? אם כן, אפשר לקחת זכרון 3200, להעביר אותו למצב של 2700, ולהוריד את התזמון שלו לפחות מ 2 ? 1.5, או 1 ? אם כן, האם זה יתן תוספת ביצועים נכבדת ? עוד דבר בקשר ל CL, לדוגמא אני רואה את זה 2-3-3-6-T1, איך אני "קורא" …

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  24. Started by All_eyes_on_me,

כן כן, לא טעיתי... אני באמת רוצה לשרוף מעבד כדי שיחליפו אותו בעבודה... ;D מדובר במעבד CELERON D331 על לוח אם GIGABYTTE GA- 8S661FXM-775 קרור סטוק השאלה היא איך אפשר לשרוף מעבד כך שלא ניתן יהיה לזהות את מקור הבעיה? תודה מראש על העזרה!!

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  25. אומרים שלאחרונה יש הרבה זיכרונות kingston מזוייפים בשוק. קודם כל האם זה נכון ואם כן - אז איך אפשר להבדיל בין זיכרון מזוייף ומקורי? לפנות ליבואן ולבקש רשימת חנויות שהוא עובד איתם?

• 6 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.