מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש לוח אם אמין וטוב (ללא מאוורר על ערכת השבבים) אשר יכלול: 1. יציאת 1394 (לפחות 1 אבל עדיף יותר כולל HEADER פנימי) 2. יציאת ESATA 3. חיבורי SPDIF גם אופטיים וגם קואקסיאליים 4. אין צורך בכרטיס מסך מובנה אבל אם כן של ATI (קחו בחשבון שאני לא שחקן גדול, רק מדי פעם משחקי אסטרטגיה) 5. לפחות IDE אחד לגבי מחיר - אני גמיש אבל לא להתפרע המעבד שאני הולך להשתמש בו הוא E8400 לא צריך OC , SLI ושאר ירקות יש לי כבר מארז, ספק, כוננים ושאר ציוד היקפי אשמח גם להמלצה על: זיכרון (4 גיגהבייט) כרטיס מסך של ATI (אני שונא את הדרייברים של NVIDIA) בעל קירור פאסיבי או שקט במיוחד - בעל יציאת DSUB או לפחות ממיר DVI2DSUB תודה, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מה זה אומר הסטפינג הזה? ראיתי שיש B3 שזה אומר שהוא ישן או משהו כזה..... איך אני יודע איזה סטפינג יש לי למעבד אם עדיין לא הרכבתי אותו? ומה הסטפינג הזה בעצם אומר?
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
המחשב לא היה עולה אז אחרי שבדקתי הכל ושום דבר לא עזר, הוצאתי את המעבד מהתושבת ניקיתי טיפ טיפונת את כל האיזור שם ופתאום עולה ומוצג לי המסך הראשוני עם כל הנתונים של המערכת. רשום לי שהמעבד הוחלף אני צריך אולי לקבוע שם תדר או משהו, כיביתי מהר כי אני מפחד שהוא יעבוד על תדר שהוא לא בנוי לו כי הוא בלי משחה תרמית, רק הגוף קירור עם המאוורר. בקיצור המחשב לא שלי הוא של דוד שלי, אין לי מושג מה המהירות של המעבד, וכשהוא עלה , ראיתי שהוא רץ על 2.8 ואני חושב שפעם אחרונה הוא רץ על מהירות יותר נמוכה משהו אולי באיזור 2.4... לא יודע לא זוכר. בקיצור אם מישהו יכול לעזור לי מה התהליך שעושים כשמתקינים את המעבד ולמה הוא אומר לי שהמעבד הוחלף אם זה אותו מעבד אם זה אותו מעבד ואני מוציא ומכניס אותו כ…
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
יש לי עכשיו שני סטיקים של 512 667Mhz, אני רוצה להוסיף עוד זיכרון למחשב בלי להשקיע הרבה כסף, חשבתי לקנות עוד שני סטיקים זהים למה שיש לי עכשיו, כי הם גם זולים וגם ככה אני יהיה בטוח שלא יהיו בעיות. אבל לצערי אני לא מצליח להשיג אותם כי ככל הנראה הפסיקו למכור אותם (זה מה שאמרו לי בטלפון). המוכר הציע לי לקנות במחיר דומה קיט של 512X2 אבל ב800Mhz שעולה פחות או יותר או הדבר. יש איזשהי סיבה לא לקנות זיכרונות יותר מתקדמים מאלה שיש לי עכשיו? אני לא ממש מבין במחשבים, אבל מישהו אמר לי פעם שיש יתרונות לכך שכל הזיכרונות הם זהים. נ.ב. אני לא מעוניין להשקיע יותר מ150+- בעניין הזה. מה שיש לי עכשיו במחשב http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_1816&products_id=13387&am…
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
לאינטרנט, סרטים ואופיס. חייב שיהיו מובנים גם TVOUT (ואין לי פלאזמה או LCD אלא TV רגילה ופשוטה) ולכן הDVI לא מספיק; לפחות 5.1 יציאות שמע (ולא 3 רגילות שהיציאה של הרמקולים "יודעת" לחלק את זה!) חייב שיהיה מקום להכניס 6 כבלים לפחות; לא צריך OC; שיהיה מסוגל לשאת זיכרון עד 1066 (אלא אם זה בעיה, ואז זה זניח יחסית). מעבד חזק אבל לא למות. גג 450 ש"ח. ושכל החלקים כולל זיכרון 1G לא יעברו את ה-900 ש"ח. אנא, עשו טובה, אחים יקרים- חייב תשובה עוד הלילה-בוקר כי רוצה אותו לסופ"ש. אה, ואני באיזור ת"א, אז המלצות על חנויות בהתאם, בבקשה. ים תודות!!!
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
הלוח אם שלי כרגע תומך במעבד E8400 ? מפרט בצד. לוח אם בסביבות 400 שח . העיקר שיהיה טוב לאוברקלוק. זכרונות DDR2 800 שהיו גם טובים לOC. וקירור בסביבות 150 שח. עדיף מהחנות TMS.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
לא בטוח בכלל שזה המקום לכתוב בו תהודעה, מכיוון שלא נראה לי שזאת בעיה במעבד עצמו...אבל לא נורא שמשיהו יעביר אם זה לא המקום . בכל מקרה, אני עובד עם ווינדוס ויסטה 64 המערכת עובדת סבבה הכל טוב ויפה, וגם המעבד בניצול של 1% - 10 בלחץ ... משום מה, אחרי כמה זמן המחשב מתחיל להיות איטי, אני בודק ניצול ביצועים, ורואה שהמעבד קפץ ל 100% והוא ממשיך לעבוד ככה עד שמבצעים ריסט . אין שום וירוסים בדקתי כמה פעמים, ושום ספאים ותוכנות ריגול, המערכת דיי חדשה... * נשמע דבילי, אבל שמתי לב שזה קורה כמעט כל הזמן, אחרי שהמחשב כעבור 25 דקות ככה מכבה תצג . המעבד אגב Q6600 זיכרון 4 GB
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אז ככה אני מנסה להתקין דרייבר של הכרטיס קול המובנה אבל אין לי מושג מה הדגם של הלוח אם ואין לי מושג מאיפה להביא את הדרייבר.. התקנו פעם ויסטה ובמקביל לXP ומאז הכרטיס קול הפסיק לעבוד בגלל הויסטה .. (אני חושב שצריך להתקין את הדרייר של הכרטיס קול מחדש כדי שהוא יעבוד ואין לי מושג מה הלוח אם .. (בדקתי בEVERST את הדגם כתוב Epox 8RDA3 / 8RDAE מישהו יודע מה הדגם כאילו חברה משהו כדי להוריד לו דרייברים? עריכה : איך אני יודע איזה דגם NFORCE או משהו אחר כאילו כדי לדעת איזה דרייבר להוריד? לא משנה זה באלגן חח אפשר לינעול אנחנו ניתן תמחשב לחבר של שאבא שלי יסדר את זה כבר ..
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם. השאלה היא כזאת: למישהו קיים מושג כלשהו איך עושים WAKE ON LAN על לוחות של גיגהבייט K8NSC-939 ועל K8NS-939-ULTRA ? הורדתי MAGIC PACKET SENDER UTILITY ואפילו כמה סוגים שונים, ושום דבר לא עובד !!! תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אל תהרגו אותי אבל הn-force לא בעייתים? בגלל זה השאלה... תודה ענקית.חבר'ה.
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש לוח אם לQ9300 מ NEWEGG או TIGERDIRECT, אני מחפש לוח בתקציב של עד 120$ ולוח שיוכל להביא אותי למהירות של 3 GHZ. חשוב מאוד שתהיה יציאה אופטית בלוח אם. כמו כן אשמח להמלצה על מאוורר שקט שקט. סתם שאלה, האם ה OC יגרום למחשב להיות רועש יותר בצורה ניכרת?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום לאחרונה נאלצתי להחליף לוח אם ובשל כך גם החלפתי כרטיס מסך והוספתי זכרון. המפרט של המחשב שלי היום הוא: מעבד: פנטיום 4 1.6 256 כרטיס מסך: nvidia 6200le זכרון: 1 gb האם החלפת המעבד ל: פנטיום 4 2.6 / 2.8 עם 512 cache ישפר באופן משמעותי את פעילותו של המחשב? אני מעוניין בשיפור כללי שיעזור לתחושה הכללית בשימוש יומיומי.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי לוח מסוג אינטל e210882 865G ואני ממש לא מוצא אותו למכירה ידוע לי כי הוא לא הכי חדש שיש אך יש לי צורך בו כוון שאינני מעוניין להתקין שוב את התוכנות הקיימות ב HD מסיבות טכניות(זהו מחשב מקליט וידאו הכולל תוכנות מיוחדות) רציתי לדעת האם אוכל להתקין לוח אחר עם אותו ציפסט ללא התקנת התוכנות מחדש או דריברים או היכן אני יכול להשיג את הלוח בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש השוואה בין זכרון ddr-sdram לזכרון ddr2-sdram מבחינת:סוגי תושב,מתחי עבודה,תדרי עבודה,נפח אכסון-אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
יש לי מחשב נוסף עם זיכרון של 512 מ"ב, שאני רוצה להוסיף לו זיכרון ליותר גדול הלוח הוא אינטל עם 2 תושבות של זיכרון (ללא יכולת DC) וקיים סטיק אחד של זיכרון CL2.5 DDR400 512MB של A-DATA הישגתי סטיק זיכרון של 1GB עם תיזמון DDR400 CL3 של OCZ ולהרכבו בתושבת השניה שבלוח. והשאלה היא! האם לא יווצרו כל מיני התנגשויות בהמשך הזמן עקב אי התאמה של סטיק גדול וקטן - או בתיזמון השונה. והאם יש סדר להרכבה מי הראשון בינהם. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
חפש לוח טוב ב -1600 ש"ח עם תמיכה ל45nm ו - דSLI 16X2 ו -ddr3
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מהי הטמפרטורה תקינה בשביל המעבד ומה הגבול העליון שהוא לא אמור לעבוד בו כבר? שאלה שניה אני רוצה לקנות זיכרון ללוח אם ישן. האם כל מה שאני צריך לדאוג הוא שהזכרון הרצוי יעבוד במתחים שהלוח אם שלי יתמוך בהם? או שיש עוד משהו בשביל התאימות שאני צריך לשים לב אליו(חוץ מאיזה סוג DDR וכו )? תודה
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: AMD 4200*2 Toledo 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Asus 6600gt WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP המעבד נקנה לאחרונה. בביוס כאשר מוגדר זיהוי תדרי ותזמוני זכרונות אוטומטית מזוהה שהזכרונות צריכים לעבוד על 333MHZ, כאשר משנים ידנית ל-400 זה עובד. למה הביוס (שמעודכן לגרסתו האחרונה) לא מזהה אוטומטית את התדרים הנכונים? (כמובן שהזכרונות תומכים ב-400MHZ) תודה.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם, לגבי הסימונים החדשים של מעבדי האינטל. מה ההבדל בין: Core 2 Duo E8300 Core 2 Duo E8400 Core 2 Duo E8500 ? ולמה בד"כ הקפיצות במחיר בין 8400 ל 8500 היא גדולה מאוד (יותר מאשר בין ה 300 ל 400)? שאלה נוספת: על איזה לוח אם הייתם ממליצים ביחד עם אחד המעבדים האלו? תודה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום בתקציב של 1800 ש"ח בערך מעבד רצוי לוח עם כרטיס מסך, נפח הזכרונות 2gb המחשב לא מתוכנון ל o'c ולא מיועד למשחקים כבדים אך מיועד לעריכת מוסיקה עם 2 מסכים. אני לא מבין גדול במחשבים אם יש לכם הצעות אחרות אני מוכן לשמוע . תודה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
היי הייתי מעוניין לשרדרג את ה2 סטיקים שיש לי (כא 250 *2 = 512) לכמות הזיכרון המקסימלית.. מהי והאם יש המלצות ספציפיות ... ( לא יותר מידי יקר .. אם אפשר :-) )
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
הי, אני בונה מחשב על לוח gap35ds4 של גיגהבייט סדרה 2.1 וקניתי זלמן cnps7500 cu-led לקרור המעבד Q6600 ולא נראה שהוא יתאים לפי גודל הקופסה בגלל צלעות הקרור של הלוח. האם אני טועה? ואם לא אז איזה זלמן כן יתאים??? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
בפורום מפרטים אין אף אחד ואני ואני צריך עזרה, לפחות זה בול החלקים שמתאימים לפורום. אהלן, אני רוצה בקרוב לקנות מחשב חדש. כרגע אין לי מספיק כסף בשביל לקנות מחשב חדש, אבל יש לי כ1500 ש"ח. אז חשבתי - לקנות חלק מהחלקים ולעשות OC למעבד. בגלל שכרגע יש לי P4 530 אז אני גם אקנה מעבד חדש שילך להורים + הקירור שלו (כי אני מתכנן לקנות קירור רציני, הThermalright Ultra 120 Xtream). אז ככה, Intel Pentium Dual-Core E2180 2GHz 800MHz 1MB LGA775 CPU TRAY ¤345 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=884 Abit IP35 Chipset P35 Socket 775 ¤540 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=102 MUSHKIN DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel XP Series CL4-4-4-12 EPP ¤565 http://www.foxpc.co.il/prod…
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שבת שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני מתלבט איזה זיכרונות לקנות.. (המפרט בחתימה) זה או זה.? http://www.skypc.co.il/sg_product~F2-8500CL5D-2GBPK~15~0.htm http://www.skypc.co.il/sg_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-