מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
https://www.besonline.com.au/Script/MCH/ShopProductS.asp?ObjectID=A5CE0E47-0F14-4EFA-9B13-6CC3CFBDC215 למה מצויין שמעבדי AMD יהיו זולים יותר מאינטל כאשר המחיר ל- AMD 500$ http://hwzone.co.il/news/1229862374/49253/ איך ניתן להשוות מבדקים בין I7 ע ם OC מול מעבד 3 GHZ של AMD עם OC הכוונה 940 AMD מול 920 אינטל יש אתר בחו"ל שבדק ?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש רק אחד של ASUS (יש אותו בהרבה חנויות) ואת הלוחות של ספיר (ב KSP בלבד) ואת ה INFINITY של DFI, למה לא מביאים את הלוחות של החברות האחרות?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אם אפשר חוות דעת גם לאפשרות הo.c שלהם
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
כעיקרון אני צריך להתאים זיכרון (8 ג'יגה) ללוח אם ASUS P8P67 עם מעבד: core I7 S1155 2600K 3.4Ghz לא כדאי לי לרדת מהתדר של 1800 כי הבנתי שזה גם לא יהיה מה שאני אקבל בפועל (או שאני טועה?) השאלה שלי למעשה היא כזאת: בלוח הנ"ל ניתן לשים עד 4 מודולים. מה תחל'ס עדיף: 4 של 2 ג'יגה או 2 של 4 ג'יגה ולמה? ומה לגבי המתחים? מה אני צריך לדעת פה כדי לא לאכול אותה? הלוח הזה נראה לי משהו מטורף, לא כל-כך התעמקתי אבל אולי אפשר לעשות פה איזו קומבינה כדי לעשות OVERCLOCKING לזיכרון? מישהו שמע על זה משהו? אולי מישהו גם יוכל לתת לי המלצה לזיכרון ספציפי, משהו שניתן בכלות להשיג בארץ כרגע או בעתיד המידי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הזמנתי לפני יום מחשב חדש ורק עכשיו שמתי לב שהלוח IC-7 נותן רק עד 2.8 מתח לזכרונות והזכרונות A-DATA שקניתי דורשים את הכמות הזאת... אז אני לא יכול בעצם להעלות להם מתח נכון?? לאיזה לוח כדאי להחליף? ואם אפשר מהר http://www.adata.com.tw/en/p-d1-03.htm
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני מנסה לבחור לוח אם למעבד E7200 עם 2GB זיכרון לשימושים ביתיים (משחקים קלים וקצת עבודות גרפיות ). קראתי קצת בפורומים והרכבתי מפרט כלשהו... מעבד - Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB intel ספק כוח - HEC TR-TF 400W מארז - Compucase 6A21 זיכרון - 2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC כרטיס מסך - MSI GeForce 8500GT 512MB צורב - AD7200S Sony x20 דיסק קשיח - Western Digital WD2500AAKS (250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER) - אין לי צורך בנפח גדול מזה מסך - אין לי צורך במסך חדש כרגע. מישהו יכול לומר לי מה ההבדלים בין הלוחות האם האלו ומה מומלץ למפרט שהרכבתי ולצרכים שהזכרתי בהתאם למחירים שלהם ? 330 ש"ח - Gigabyte - GA-P31-DS3L 273 ש"ח - Asus P5KPL-VM 279 ש"ח - Asus…
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת איפה אפשר לקנות לוחות כאלו. כמובן כ"מ מובנה + כרטיס קול. שהמעבד יהיה מובנה או בסוקט 478. תודה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
לוח אם: DDR*: DDR 3 8GB מארז*: MID SIZE ATX OverClock*: אין SLI/CFX*: רצוי, מתכנן לקנות עוד כרטיס מסך תקציב: מהו התקציב שהוקצה לקנייה? 1000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 250 - 350 מעבד: מהם השימושים שלך? (גיימינג, עריכה גרפית, עריכת וידאו וכו'): גיימינג ועריכת וידאו קלה במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: battlefield 3, crysis 3, COD MW3 + BLACK OPS 2 במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תוכנות בהם תשתמש: vegas pro מעבד נוכחי: AMD Phenom II X4לוח אם נוכחי: H-RS880-uATX (Aloe כרטיס מסך: AMD Radeon 7870 ספק כוח: ||SEASONIC s12 OverClock*: אין סיבת הרכישה: אני צריך מערכת חזקה יותר.. תו…
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מישהו יודע איך משנים את המתח לזכרונות בP5W ???
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
על איזה כרטיס PCI לסאטא 3 [6ג"ב] עם USB3 אתם ממליצים? אני מעונין בהרחבה מפני שחסר לי יציאה של סאטא, ולכונן SSD אני מעונין בסאטא 3. תודה
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
גרסה מוקדמת של דגם משושה אשר אמור להיות חלק מדור ה-Core האחד עשר של יצרנית השבבים נצפתה ברשת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
asus a2v - tvm האם הלוח הזה מצויין .בלי קשר לאוברקלוק
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
1. OCZ DDR2 PC2-6400 / 800MHz / ATI CrossFire Certified Edition / Dual Channel / 2X1024MB 2. (4.4.4.12) G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 F2-6400CL4D-2GBPK 3. (4.4.3.5) G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 F2-6400CL4D-2GBHK הבחירה שלי היא הזכרון השלישי אבל רציתי לדעת איך הזכרון של OCZ והאם מישהו יודע מה התזמונים שלו , הזכרון מיועד למחשב למשחקים כבדים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
יש לי כרגע 4600x2 ואני מוכר אותו למשהו.אני רוצה מעבד יותר טוב של amd שאני ירגיש הבדל.יש למשהו עצה?.{רק amd ! שיתאים ללוח של am2 albetron km51pv } חזבתי על ה 6000x2 של amd אבל לא ראיתי שמציעים אותו האם אני ירגיש הבדל גדול או שיש מעבד אחר שמומלץ ממנו. תודה מראש. תקציב 800 ש"ח .אפשר להתפשר במקרה הצורך.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
http://www.corsairmemory.com/corsair/products/specs/TWIN2X1024-6400C4.pdf
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
מה ההבדל בין התקן 4gb שעולה 150 שקל לאחד כזה שעולה 500? איפה אני מרגיש את זה? באמת יש צורך לקנות את האחד ב500? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
האם הוא מתאים? לds3 rev 3.3 ואיך הוא בoc?ואיך הוא מבחינה כללית?והאן הוא טובל גימניג?והאם יש יותר טובים ממנו במחיר הזה בערך 800 mhz?תודה רבה http://skypc.co.il/pl_product~STT-T8UX2GC5~15~0.htm
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
שלום חברים , מישהו יכול לעזור ? אני רוצה להרחיב את הזכרון האחד ג'יגה שלי לשני ג'יגה בנייד טושיבה L40 17U , קיימת אופציה הרחבה , קניתי שבב קינגסטון בחנות באג היכן שרכשתי את הנייד הזה , הרכבתי אותו כשורה , וכלום לא קורה .... במאפיינים נשאר להראות 1024 , התקשרתי לחנות והם אמרו לי שצריך לעשות משהו בBIOS . מה עושים בBIOS? האם אני יכול לעשות את זה ? זה לא מסוכן ? מה תיתן לי ההרחבה? ובעיקר , אם צריך להכנס לBIOS אז איך נכנסים ומה כותבים שם ? אם מישהו יכול להסביר שלב אחרי שלב , אשמח מאוד .... (אני חדש בתחום , עימכם הסליחה ...)
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם של ASUS מדגם P4PE . עכשיו ה"בעיה" שלו היא שהתזמונים הכי גבוהים שהוא מאשר הם 3-3-3-8 ואני רוצה לעלות עוד את התזמונים בכדי לנסות להגיע ליותר מגה הרצים למעבד. התזמונים הכי נמוכים בהם הלוח יכול לעבוד הם : 1.5 2 2 5 יש פתרון ל"בעיה" הזאת? אולי ביוס פרוץ או משו ?
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
Lumiproxy, ספקית פרוקסי IP פרימיום עולמית Lumiproxy עם מספר רב של פרוקסי מגורים מתחלפים ברחבי העולם, Lumiproxy היא אחת הפרוקסי הטובות ביותר. LumiproxyLumiproxy● IP מגורים אמיתי 100%, טהור ובטוח. ● מספק מעל 90 מיליון משאבי IP, המכסים מעל 195 מדינות ואזורים. ● שיעור הצלחה של חיבור של 99.5%, תמיכה בסינון לפי מדינה, ספק אינטרנט ומיקוד, מהיר ויעיל. ● תמיכה באימות/רשימה לבנה של חשבונות. ● חבילות מרובות, המספקות אמצעי תשלום מרובים. ● מכסה מעל 195 מדינות ואזורים, מעל 90 מיליון משאבי IP מגורים אמיתיים. סוגי פרוקסי מרובים כדי לענות על צרכים שונים. כולל: ●פרוקסי למגורים ●פרוקסי למגורים ללא הגבלה ●פרוקסי למגורים סטטי ●פרוקסי סטטי למרכז נתונים ●ספק אינטרנט לטווח ארוך תמיכה בשתי שיטות …
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
עוד בדיוק 4 ימים (נכון לכתיבת שורות אלו , בתאריך 23.7 ) יצא לאור העולם מעבד הקונרו , שמתם לב ששקט בינתיים? שכל עולם המחשבים דיי עבר לדום? כנראה מדובר (נו כולנו יודעים , אכן מדובר) במעבדים טובים באמת... יש הערות
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת איך הוא בהשוואה ל 8rda+ Rev 2.1 מכל הבחינות. אם יש למישהו לינק לביקורת בכל שפה שהיא אשמח לקבל
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום קניתי את הלוח הבא: Gigabyte GA-B75M-D3H הלוח שייך ל"סדרה העסקית", האם יש איזה פיצ'ר/ים מעניינים ששווים בדיקה? לדוגמא, האם הלוח מאפשר להתחבר אל המחשב מרחוק, גםן בשלב ה-BIOS? זה דבר שתמיד רציתי לעשות, ותוכנות שרצות על Windows (כגון TeamViewer, VNC, ודומות) לא יכולות לעשות, כי הן יכולותלתת גישה רק למה שקורה בתוך Windows, והחל מהרגע שהן עלו רק. אם יש דברים מעניינים אודה לכם אם תכתבו תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני מתעניין בשידרוג המחשב שברשותי יש לי לוח אם ASUS M2N-E עם מעבד +athlon x2 3800 ו 8ג'יגה ram לצרכי גלישה באינטרנט ואופיס וכן תכנות (מעוניין להריץ מכונות וירטואליות של sharepoint) אני מתעניין בשידרוג המעבד ל AMD Phenom x4 945 3.0GHz אך אינני מצליח להשיג, מישהו יודע היכן אפשר להשיג זאת? כמו כן אופציה אחרת יש לי מעבד intel core quad q8200 שהיה לי במחשב של acer aspier x1700 שהלך לו הלוח ועל כן חשבתי על לוח עבורו אבל שתומך ב ddr3 ב 16 ג'יגה או יותר אם יש לכם המלצות על לוח כזה אשמח לקבל. כמו כן אם יש לי דיסק קשיח sata 3 האם שווה להשקיע בבקר חיצוני כלומר בכרטיס הרחבה בכדי שהדיסק יעבוד במלוא המהירות? תודה מראש לכל העונים והעוזרים וכן אני מודע לכך שהמעבדים שציינתי הינם ישנים.
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מבקש התייחסותכם לגבי לוח אם MSI K9NGM-L AM2GF6100 - גרוע? בינוני? טוב? מה לגבי השילוב בינו לבין כרטיס מסך GF 7900gs וזיכרון 2x512 של OCZ? תודה
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-