עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש חנות זולה בחו"ל שעושה משלוחים לארץ? כדאי להביא מחו"ל את המעבד הנ"ל? אפשר המלצה לחנות בחו"ל שמוכרת את המעבד הזה במחיר יותר זול מהארץ?ואם אפשר שהמשלוח יהיה מהיר תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  2. שלום, המחשב הנ"ל ברשותי כשנתיים, כרגע יש לי בו 3GB, סטיק אחד של 2GB והשני של 1GB המהירות שלהם היא 1066MHZ , מדובר ב DDR3 PC 8500, ממה שאני רואה בחיפושים הזכרון הנ"ל איננו נפוץ ויש הרבה DDR2 במהירות הזו ובמחיר שונה. ממה שבדקתי, יש DDR3 1333MHZ והוא עולה ממש זול, אך השאלה שלי היא האם זה יתאים? ממה שזכור לי אין בעיה במהירויות אלא רק שה FSB של הלוח אם יתן לי רק 800MHZ ככה או ככה, אם ככה אני יכול לקנות 1333MHZ ולהיות בראש שקט? אני רק רוצה להרחיב ל6 או ל 4 GB

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  3. שלום, אני רוצה להחליף את הלוח שלי ללוח אם אחר מאותה חברה עם אותו סוקט. לפי מה שהבנתי אפשר להחליף את הלוח בלי לבצע פירמוט לווינדוס. רציתי לדעת מה אני צריך בדיוק לעשות, אילו התקנים אני צריך להסיר. מצורפת תמונה מה-device manager. בבקשה תגידו לי מה למחוק וכיצד להחליף את הלוח בלי לפרמט. עריכה: לא משנה כבר הצלחתי,אפשר לנעול. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  4. אני מתלבט בין שתי המעבדים האלו, המחשב מיועד בעיקר ל maya + vray השאלה אם ה 3930 ירנדר משמעותית יותר מהר מ- 3770, ההבדל במחיר גם הוא משמעותי.

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  5. Started by zvkel,

אני מרכיב לדודה שלי מחשב אני מניח שהדבר הכי כבד שהיא תריץ יהיה word מחפש לוח אם זול שכולל הכל כרטיס מסך + קול + רשת חובה יציאות usb2 \ fire wire וכל מני טכנולוגיות חדשות יתרון amd כמובן כל המלצה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  6. ממש חשוב לי לדעת איך הלוח 945G-S3? האם לוחות עם כרטיס מסך מובנה בOC מגבילים רק כשמנסים להעלות מתחים או גם לפני? ובזאיה רמה של איזה כרטיס.. הכרטיס מסך Media Accelerator 950 ? ובאיזה רמה הכרטיס Media Accelerator X3000 ?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  7. Started by gania23,

שלום לכולם אני על סף קניית כרטיס מסך radeon hd4850 אבל אני חושש שהמעבד שלי (e6300) יגביל אותו בצורה רצינית והשאלה היא האם באמת יהיה לי צוואר בקבוק רציני ואני לא יוכל לנצל את הכח של הכרטיס ?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  8. Started by eitanb3,

מבקש המלצה ללוח אם ולזיכרון שיתאימו למעבד: ‏Athlon 64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore‎ לוח אם בכ400 ש"ח גמיש (PCI-E) וזיכרונות בכ400 ש"ח גמיש (כמובן CL נמוך, כמות גדולה וכמה שיותר מהיר). אמינות ושם טוב למודלים המומלצים חשובים לי. תודה איתן.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  9. היי האם ישנה דרך לדעת מהו צוואר הבקבוק במערכת? אני עוסק בהדמיות תלת מימד ורציתי לדעת אם יש צוואר בקבוק במערכת ומהו? יש לי 768 MB ונראה לי שחסר אבל אני לא בטוח. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  10. Started by reyrey_200,

שלום יש לי שאלה,בקרוב אני מתגוון לקנות מחשב חדש, בתקציב של 3K,הלוח המומלץ כיום למעבדי אינטל הוא P35-DS3L,עכשיו השאלה שלי היא איך הוא משתווה לASUS P5PKL ?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  11. Started by egblue,

איך הזיכרון הזה? הוא מספיק טוב? http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=83433-3 זה עכשיו BACKORDERED, השאלה אם שווה לקנות אותו, קראתי בפורום overclockers.com והם עשו בדיקות להרבה סטיקים של 2GB והחליטו שזה הכי שווה את הכסף, השאלה מה אתם הישראלים חושבים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  12. Started by predator_008,

כרגע יש לי 3GB של RAM שמורכב מ-4 מודולים של זיכרון DDR400 דואל צ'נל. 2X1024 + 2X512, בתזמונים של 3-3-3-5-2T, שאלתי היא האם אני אקבל ביצועים גבוהים יותר אם אני אבצע שינוי לאופן הבא, להוריד את ה-2 סטיקים של 512, ז"א להשאיר 2X1024 בתזמונים של 3-3-3-5-1T, או להשאיר במצב הנוכחי? ובכלל מה עדיף? תזמונים טובים יותר או נפח RAM גדול יותר?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  13. Started by ilanb0,

כרגע מתוך 4 סלוטים, 2 מאוישים בשני זכרונות DDR2 במהירות 1 גיגה כל אחד. מבקש להגדיל ל - 4 גיגה. האם עדיף 2 סטיקים של 2 גיגה כל אחד, או שהאפקט יהיה זהה אם אוסיף סטיק אחד של 2 גיגה כך שביחד עם הקיים יהיה 4 גיגה?

14. אני מחפש לוח אם כמה שיותר קטן שיש בו כמה שיותר דברים כרטיס קול שזה הסטנדרט כרטיס מסך GE-FORCE4 נגיד אבל אני צריך יציאה לTV שיהיה תואם למעבדי AMD אטלון XP תודה מראש

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  15. לוח אם Z97 צריך המון חיבורי SATA , כרטיס סאונד טוב גם 96hz

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by baruch_m,

מה דעתכם על הזכרון הזה, Corsair XMS2 TwinX CL4 http://www.corsair.com/products/xms2_dhx.aspx לא מתכנן OC כרגע. המחיר שלו בארץ הוא בסביבות 500 ש"ח לשני גיגה, אני מתכוון לקנות 4 גיגה, האם זה שווה את המחיר? יש משהו טוב יותר שאתה ממליצים?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  17. הלוחות המדוברים הם: 1) DFI INFINITY 965P-S שעולה 865 ש"ח. 2) DFI INFINITY 965P שעולה 725 ש"ח. לינק - http://www.gcomputer.co.il/search.asp?qsearch=inf965&qmanufact= http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3684 ההבדל בין הלוחות הם קבלי אלומיניום עמידים יותר בגרסה היקרה. הנה ההכרזה עליהם - http://us.dfi.com.tw/press/press_header_content_us.jsp?PAGE_TYPE=US&TITLE_ID=8252&LINK_URL=arch456.jsp&SITE=US קצת סקירות מקדימות עליו: 1) http://www.iopanel.net/forum/showthread.php?t=295 2) http://www.iopanel.net/forum/showthread.php?t=603 3) http://www.iopanel.net/forum/showthread.php?t=491 הלוחות הם אוברקלוקרים מדהימים ברמה של ASUS P5B DELUXE ו - ASUS COMMANDO המ…

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  18. Started by baruch28,

איך הלוח הזה? ומה זה HDMI ?

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  19. Started by levimadman,

שלום, יש לי e6600.. אני יודע שיש הרבה בעיות משחקיות עם משחקים מסוימים שזה מגיע למעבד כפול ליבה, ורציתי לשתף אתכם במקרה שקרה לי ולשאול האם זה הגיוני. במשחק stalker(לדוגמא). למשחק יש שיהוקים -קפיצות שכאלה במהלך המשחק.. שלא קשורות להגדרות המשחק(גרפית). ברגע שמיזערתי את המשחק ובחרתי לו affinity - והורדתי את cpu0(רק אותו אם אני מוריד את 1 לא קורה כלום). השיהוקים במשחק פסקו. האם זה הגיוני?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  20. Started by Jules Winnfield,

בביוס אפשרתי את האפשרות הזאת אבל זה לא עזר. מה עוד לעשות? תודה.

21. אני עומד לקנות SOCKET 939 עם זיכרון DDR400 השאלה שלי היא כיצד עדיף לבנות את המערכת מבחינת ביצועים טובים יותר - 4X512 או 2X1024 ? כמו כן, האם עדיין חייבים להתקין זיכרון בזוגות או שאני יכול לשים למשל רק מודול זיכרון אחד ועדיין לקבל ביצועים מושלמים ב- DDR400? תודה

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  22. Started by Keynan,

היי, אני מריץ בביתי תחנת עבודה Dell Precision 530, עם 2 מעבדים: Intel Xeon 1.7Ghz כל אחד... אני רוצה להחליפם במעבדים מעט יותר חזקים (2.8Ghz למשל - או יותר), אך לא הצלחתי למצוא מידע מהימן לגבי התמיכה במעבדים של תחנת עבודה זו. מצאתי קונפיגורציות למכירה שהכילו מעבדי 2.8Ghz, כך שאני מניח שזה אפשרי, אך האם אפשר יותר?? (3Ghz או 3.2Ghz, למשל)

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  23. Started by Gliding,

מישהו יודע מתי AMD מתכננת להוציא מעבדים עם תמיכה בDDR3??

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  24. Started by vladk,

מה ההבדל בין לוחות ה EPOX הבאים: 8K5A2N (מחיר - 555 ש"ח) 8K5A2+ (מחיר - 625 ש"ח) וראיתי שיש גם: 8K5A2N+B1 8K5A2N+B2 תודה :-)

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  25. היי לכולם, ניסיתי ללמוד את הנושא לבד, אבל אני מתקשה בגלל הספציפיקציות שאני מחפש. אני רוצה לוח אם פשוט אבל טוב, למעבד E6750 (לצורך העניין תמיכה ב-FSB 1333Mhz יותר כביטוח לעתיד לקראת מעבדי פנרין או משהו עתידי מבוסס 1333), ושיתמוך בזכרון DDR של 2G (שיהיה 800MHz כי כרגע לא משתלם לקנות ראם 1333MHz), סעיף חשוב - אני לא קונה כרטיס מסך כי אני לא משחק משחקי מחשב, אז הMOBO צריך לתמוך במחשב כ-HTPC (מסך DVI, קול 8 ערוצים). אני גם לא מבין מה משנה הצ'יפסט, אבל יש מצב שחשוב שתדעו שאני מתכנן להתקין רק לינוקס-אובונטו (בלי windows). (אם יש בעיה עם Nvidia או משהו). הבנתי שמומלץ לקנות Gigabyte P35 (אבל אין לי מושג על מה אני מדבר). מבחינת תקציב - אין לי צורך ביותר מתמיכה לעתיד (1333 ו-DDR3), …

• 0 תגובות
    • 500 צפיות

דיונים חדשים בפורומים