עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by zlevitaz,

חברה עזרתכם בבקשה. אני מחפש לוח רציני למחשב (הלוח הישן שלי הלך.....) יש לי כבר מעבד AMD 2000 XP הלכתי ל-KSP לבדוק דווקא את ה -EPOX K3A ואז נכנסתי לדילמה כי שם דווקא המליצו לי על ה - CHAINTECH 7VJL APOGEE אותו לוח שנמצא בחדשות האתר. למראית עין הוא נראה מדהים - גם כבלים עגולים , גם אוזניות SURROUND וגם פנל USB 2.0 קדמי והכי חשוב LINUX חינם - כולם באים עם הלוח. לצערי לא מצאתי הרבה ביקורות על הלוח מאחר והוא מאוד חדש. אשמח אם משהו יוכל לתרום מידע נוסף.... מה דעתכם על הלוח הזה ?

• 207 תגובות
    • 27.2k צפיות
  2. Started by shlomo_l,

אז ככה הLPT שבלוח אצלי משום מה לא פועל גם המדפסת שלי פועלת אצל חבר אבל אצלי לא אז טכנאי אחד אמר לי לקנות כרטיס מסויים שיוכל לשים לי LPT הוא הביא לי כרטיס שמתחבר לחיבורים הישנים בלוח בצבע שחור חום שקצת יותר ארוך מPCI אז ניסיתי להתקין אותו וכל מיני שטויות ולא הצלחתי אז נתתי לו שיתקין לי אותו וכל ההגדרות וכו' אז הוא אמר לי שהוא שינה דברים בביוס וגם ג'מפר שעל הכרטיס הזה ואז המדפסת שלי פעלה אבל אני פירמטתי ואז הכרטיס לא פעל ואני רוצה להתקין אותו בכדי שיהיה לי LPT וגם בשביל שאני יוכל להרכיב את הLCD אז הכרטיס עצמו יש לו חיבור של מדפסת ושל איפה שמחברים ג'ויסטיק ישנים זה כל מה שאני יודע או של העכברים הישנים יש בזה כניסה ל9 פינים אז אני מבקש ממכם שתעזרו לי בבקשה איכשהו שאני יצלי…

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  3. Started by Arnold,

שלום! יש לי לוח אם GA-7VRXP VER .2 ורציתי לדעת עד איזה מעבד אני יוכל לעשות upgrade. :smoke: תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם , לפני כשבועיים קניתי מחשב חדש בחלקים מספק שעובד עם חבר של אבא שלי הזמנתי מעבד 2.4 ג'יגה .. רק עכשיו גילתי משהו מאוד מוזר. כשאני מדליק את המחשב בתצוגה הראשונית של הביוס הוא מציג לי שאכן המעבד הוא 2.4 אך כשאני מגיע לווינדוס ואני בודק בdevice meneger הוא אומר לי שהמעבד הוא 1.8 ומהירות 2.41 וזה מבלבל אותי.. איזה מעבד יש לי 1.8 או 2.4??

• 74 תגובות
    • 6.3k צפיות
  5. Started by tomer_et,

איזה לוח עדיף לדעתכם למחשב מבוסס פנטיום?

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  6. Started by tomer_et,

ראיתי שיש בערך 4 "מהדורות" של הלוח הזה (PRO ULTRA וכו'...) אתם יכולים להגיד לי אולי מה ההבדלים החשובים בניהם (אם קיימים כאלו) האם ההבדלים האלו מצדיקים את ההבדל במחיר?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  7. Started by imac,

ראיתי שהגיע מלאי שלהם ב<אין פרסום> ... הם טובים? ראיתי שהמחירים שלהם קצת יקרים...

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  8. Started by ThePinkPanther,

תעשו טובה חייב REVIEW על לוח Gigabyte GA-7DXE AMD 761 בבקשה! :saint:

9. Started by amir.o,

יש לי זיכרון בגודל 256mb ובמהירות של 266 בדקתי עם התוכנה wcpuid ושם הןא מראה לי שהזיכרון עובד במהירות של 134.65 . האם זה בסדר (נראה לי שלא ) ואיך אפשר לסדר את זה ?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by Madboy,

תודה לכל מי שנכנס דבר ראשון אז ככה יש לי: gigabyte ga-8sr533 sis645 chipset intel p4 2.0ghz samsung 256mb ddr pc2100 נראה לי שלא צריך עוד פרטים טוב הבעיה שלי היא שבכל התוכנות הטמפ' שלי משתגעות בדקתי עם speedfan , hmonitor , sandra ועוד כמה... דוגמא מspeed fan : http://singalovski.ort.org.il/tmp/hot.jpg http://singalovski.ort.org.il/tmp/cold.jpg זה סתם דוגמא זה מגיע לי גם ל9 מעלות וגם ל75 מעלות בביוס אין לי בכלל מעלות! ובeasytune ( התוכנה שקיבלתי עם הלוח ) - http://singalovski.ort.org.il/tmp/easy.jpg וגם בmbm - http://singalovski.ort.org.il/tmp/mbm.jpg טוב אז השאלה שלי מה קורה פה? אני עומד לקנות את הvolcano 7 plus אז רציתי לדעת אם צריך להחליף לוח אם א…

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  11. Started by DF30,

כולם מדברים על הזכרונות החדשים שיתפסו את ההובלה: DDR II ואני רוצה לדעת האם יש כבר לוחות שתומכים ב DDR II ?? אם לא, מתי צפויים לצאת לוחות כאלו? כדאי לחכות או לקנות כבר לוח מבוסס DDR ??? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  12. Started by Sunny Jim,

מה זה מעבד 32 ביט ומה ההבדל בינו לבין מעבד 64 ביט?

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  13. שלום! לאח שלי יש מחשב Packard Bell Platinum, עם לוח-אם MSI MS-6309 ומעבד pentiumIII 733 MHz עם זיכרון SDRAM 64 MB 133 MHz. - ניסיתי להוסיף לו זיכרון SDRAM 256 MB, double sided 133 MHz גנרי (ללא שם) - המחשב מזהה אותו (סופר ובודק אותו) - אך לא ממשיך לעלות ל- Windows Me או 98SE - גם ב- safe mode. אם מכניסים רק את הזיכרון החדש (ללא ה- 64 מ"ב) - אין כלל תצוגה על המסך - מסך שחור... עדכנתי לו ביוס ללוח האם מהאתר של PB - אך ללא הועיל... לא מצאתי תיעוד לבעיה כזאת ב- PB או MSI ולפי MSI הלוח תואם לזיכרון של עד 1.5 ג"ב (3x512MB) - ב- single or double-sided. מיותר לציין שהזכרון שניסיתי להתקין הוא תקין ונבדק על שני מחשבי פנטיום 3 אחרים, עם לוחות-אם של אינטל (D815EPEA2) ו- Abit BE6. מי…

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  14. Started by FatherBoard,

אם מישהו חבר בפורום של בטכנו, אז יכול להיות שהוא ראה את הבעיה של חבר שלי (שעוד לא קיבל תשובה נורמלית): אז ככה, יש לו לוח של ECS (מסכן...). ללוח אמורים להיות 3 יציאות שניתן לחבר אליהם כרטיסי USB. (יציאות על הלוח - לא החיצוניות שמחברים אליהם מכשירים). 2 = שני יציאות ריקות לחיבורים של כרטיסי USB, 1 = שני יציאות הUSB שנמצאות מאחורה. הבעיה היא, שתוכנת סנדרה ועוד תוכנות אחרות (גם מנהל ההתקנים) אומרים שיש 4 יציאות כאלה: ה-3 שכתבתי בגרסא 1.10 ועוד אחת בגרסא 2.00. אבל - היציאה הרביעית לא קיימת פיזית. יש רק 2 יציאות על הלוח ושניהם של 1.10. בדקנו במנואל ובאתר ואין שום דבר שממש עוזר. וחוץ מזה, גם הפרטים של היציה הזאת נראים קצת מוזרים בסנדרה (6 ערוצים?!). הנה תמונה: בבקש…

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by Arnold,

שלום! יש לי לוח אם עם AGP X4 רציתי לדעת האם אני יוכל להתקין בעתיד הקרוב למשל כרטיס גרפי עם AGP X8 לדוגמא: GF FX יתן את כול "הכוח" שיש לו?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  16. Started by G1,

שיהיה יכול לעבוד עם זיכרונות DDR ופנטיום 4 שהמחיר יהיה עד 1000 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  17. Started by .AloN,

שלום, אני מתכוון לקנות מחשב עוד מעט, וראיתי פה שמוכרים מעבדים מזויפים אז קצת נבהלתי ורציתי לדעת אם יש איזשהו תוכנה שיכולה להגיד לי אם המעבד (AMD) הזכרונות והכרטיס מסך מקוריים ועל כמה הם באמת עובדים ? תודה מראש, אלון.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by So-ReR,

אני בקשתי וזה מופיע במפרט של המחשב מעבד 2.4MHZ עכשיו אני חושה שעשו לו אוברקלוק אבל אני לא בטוח, יש לי אפשרות לקחת את המחשב היום לחנות אבל אני לא יודע מה להגיד להם הנה תמונה : http://planet.nana.co.il/sorer25/bithc/PC.JPG

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by .AloN,

עד כמה אתם חושבים יוריד המעבד החדש מבית AMD ה2800 את ה2600 ?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  20. אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב עם לוח אם של ASUS כרטיס קול: Game Theater XP ו9700 RADEON. האם יש אפשרות לחסוך כסף ולקנות את הלוח אם ללא הכרטיס קול שעליו? ???

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  21. אני מחפש איזה משהו זמני לוח אם ל AMD עם SDRAM משהו הכי זול לא מעניין אותי כמה הוא דפוק ואם אפשר גם איזה מחיר טוב על AMD ATHLON 1.6 / 1.7 תודה!!

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  22. שלום. יש לי לוח אם שתומך בAGP *4 . בחוברת כתוב שהוא תומך בAGP *4 ו1.5V. לפי מה שהבנתי כרטיסי מסך שפועלים בAGP *8 פועלים ב 3.3V. האם זה ימנע ממני לקנות טי4400 עם AGP*8? או שזה בכלל לא קשור? תודה.

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  23. Started by or,

יש את הגיגה בייט שנראה ממש יפה וטוב וגם יש את האסוס וה אמ אז איי... אז....איזה אחד לפי דעתכם עדיף מבחינת ביצועים נטו בלי קשר לאם יש אותו בארף או מחיר או משהוא בסגנון....

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  24. Started by eran270,

שלום רציתי לדעת מה ההבדלים העיקרים בין הלוחות שציינתי (מלבד הפרש של 150 ש"ח) מה המשמעות של RAID ??? אשמח לשמוע המלצתכם

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by fire15,

לוח:EPOX EP-4GEA+ INTEL 845GE MAGIC LIGHT מעבד:INTEL P4 2A GHZ - 478PIN 0.13 512k זיכרון:CORSAIR RDRAM 256MB CM616DR256A-800 אל תציעו לי לעבור ל-AMD כי השילוש הקדוש מיועד ל-OC ועל תציאו לי להחליף את הזכרון ל-DDR כי יש לי כבר מהמחשב הקודם RDRAM 256MB CM616DR256A-800 אז אני רוצה שיהיה לי 512MB ועוד שאלה העם יש סיכוי שאני שאני יכול לעשות OC ל-2.6 GHZ על המעבד יהיה Thermalright AX-478 יש מצב? תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים